Vigtigste > Armstrong > Lance Armstrongs hvilepuls - praktisk løsning

Lance Armstrongs hvilepuls - praktisk løsning

Hvad er en god hvilepuls for en cyklist?

Hvor en gennemsnitlig voksenhvilepulskan være mellem 60-90beatspr. minut (bpm), ved Tour de Francecyklistkan have aflæsninger på under 40bpm.(gispende) (hjerteslag) - Hvis der er en del af min krop, som jeg tager for givet, er det mit hjerte. Jeg er vant til at vide, hvor hurtigt det slår efter ridning og træning med en pulsmåler i mange, mange år. Jeg brugte det som et mål for min træning og ikke som et vitalt organ, der holder mig i live - gør din puls svag - men der er mange tragiske historier om cyklister, der lider af hjerteanfald eller hjertestop under ridning, måske ældre Chauffører, der har vendte tilbage til træning efter år med højt liv eller unge atleter, hvis liv tragisk blev afbrudt.

Og så er der en tredje type, cyklister, der som jeg har taget deres hjerter for givet i årevis uden at tænke over det, men hvem så? befinder sig med arytmier eller myokardiefibrose. Kunne dette være et resultat af deres cykling? For at finde ud af det mødte vi en kardiolog, der har specialiseret sig i sport og motion. Dr.

Graham Stuart, selv en tidligere Ironman, driver Sports Cardiology UK, et firma der rådgiver, forsker og evaluerer atleter. Så hvem kan bedre give os de svar, vi leder efter? Hvor bekymret skal vi være, og hvilke skridt kan vi tage? for at sikre vores langsigtede sundhed? Og så, hvad jeg faktisk er virkelig nervøs for, vil sætte mig selv igennem en eksamen for at se, om jeg faktisk er i fare. (intens musik) (hjertemonitor bipper) (rytmisk synthmusik) Men lad os sammenfatte nogle grundlæggende biologier, inden vi begynder.Et menneskeligt hjerte er en muskel. Den består af fire kamre, to øverste kaldet atria og to nedre kaldet ventrikler, tager ilt ind og vender derefter tilbage til venstre atrium og pumpes derefter ud af venstre ventrikel til resten af ​​kroppen, for at levere hjernen, benene osv. med dette frisk iltede blod, inden de vender tilbage til højre atrium.

Nu udløses hvert hjerteslag af en valgt, og den hastighed, hvormed det slår, afhænger af input fra din hjerne. Hvad nu hvis noget går galt? Nå, et hjerteanfald er, når blodforsyningen til hjertet pludselig bliver blokeret, oftest som et resultat af koronararteriesygdom, som er en opbygning af kolesterol. Hjertestop er et pludseligt tab af hjertefunktion, der normalt opstår som et resultat af elektriske forstyrrelser i din hjerterytme kaldet arytmi.

Et hjerteanfald kan føre til hjertestop, men som vi kan se, kan andre faktorer også forårsage arytmier. Kan ekstrem træning øge din risiko? - Hvis du har en underliggende disposition for et hjerteproblem, ja, det kan det. Generelt er ekstrem træning godt for dit helbred, men der er et element af sund fornuft her.Så hvis du er understrammet og prøver for hårdt, vil det ikke gøre dig noget godt. Hvis du tager langvarig ekstrem udholdenhedstræning, ser det ud til de professionelle atleter at bevise, at du lever længere. Det, der ikke er klart, er, hvor der er en undergruppe, som det skader, og vi ved bare ikke nok om det, og vi ved ud over et bestemt niveau af motion, ligesom du er, uanset hvor fit du er, hvis du gå gennem Wales i fem dage, du vil have smerter - ja - og jeg tror, ​​det samme gælder hjertet, at du på et bestemt træningsniveau sætter al fysiologi under pres, når du ser på andres hjerte efter det, du vil find ud af, at højre ventrikel er forstørret, venstre ventrikel er lille, og de fleste af disse ændringer vender tilbage til normal inden for få dage.

Nogle gange tager det et par uger, men hvis du laver en biokemisk test, en blodprøve, vil du opdage, at niveauet af et stof, der faktisk kaldes troponin, er forhøjet - Ah, ja, det var det, jeg var bekymret .

Viser mit hjerte skader hurtigst muligt efter 27 år? Jeg kan måske? Screeningen vil ikke fortælle alt, men det vil vise de fleste ting, og det starter med, at jeg tager min medicinske historie, før jeg laver en EKG, der sporer og overvåger de elektriske signaler, der genereres af mit hjerte, og endelig et ekkokardiogram, en Type ultralydsscanning, der bruger lydbølger til at skabe et bevægeligt billede af, hvad der sker internt. (Hjerteslag) - Har du nogensinde haft episoder med brystsmerter eller et væddeløb, uhensigtsmæssigt løbende hjerterytme, mens du træner? - nej. Så din EKG viser en typisk atletisk variation kaldet Rd repolarisering er, at du drejer din venstre side og lægger din venstre hånd, venstre arm bag dit hoved, og du er ved at høre et stænk, og dette stænk hopper af lydbølger fra røde blodlegemer, når de krydse en af ​​ventilerne. (Sprøjtelyde) Så dette er krydsning af lungeventilen.Og der, i dette område, leder jeg for eksempel efter et hul i hjertet, og det er blodkar, der fører blod, blåt blod, fra kroppen til leveren. Og hvad jeg vil have dig til at gøre om et sekund er at snuse. (Snuser) Ser du nu, hvad der skete? Blodkaret er forstørret fra 24,6 millimeter til 6 millimeter. (Synth Music) - Før vi dog kommer til mine konklusioner, lad os tackle disse to andre vigtige spørgsmål for ældre bilister, der vender tilbage til sporten, og derefter yngre bilister, der måske overvinder risikoen for pludselig hjertedød.

Højre, så da kunne vi tale om tre specifikke kategorier af mennesker og for det første ville være ældre cyklister, der måske vender tilbage med risiko for at fange denne cyklusvirus og måske efter blot et par måneder eller endda et par års træning i dette snarere ekstreme begivenheder opstår? - Så hvis din onkel fik et hjerteanfald ved 40 og din far havde et hjerteanfald 38, og du er 35 år gammel, ikke har lavet nogen sport i 20 år, men ønsker at starte cykling, ville det være et meget godt råd at lave en vurdering på forhånd, og hvis du har den familiehistorie, skal du alligevel foretage en vurdering. Mest sandsynligt ville det være, at der var et højt kolesteroltal i din familie, der kan behandles i dag, og faktisk er en af ​​de bedste behandlinger motion, men hvis du har et koronararterieproblem, som du skal gøre på en gradueret og fornuftig måde, du vil hente den venter på at udvikle dig. Analogien med dine benmuskler, der gør ondt efter en træning, de gør meget mere ondt, når du er dårligt uddannet.

Og jeg tror, ​​at hjertet sandsynligvis fungerer ens, jeg mener, gå tilbage til dit spørgsmål om nogen, der kunne lide dette, sig, at nogen, der hører dette, sagde min gosh, jeg er nødt til at begynde at træne. Hvis han ikke har trænet i lang tid, en typisk middelaldrende mand som MAMIL. De ved, at det plejede at være forretningsfolk, der var på golfbanen, nu er de på deres cykler og har al den teknologi.

Jeg vil foreslå, at de bliver tjekket ud, og når du rammer gymnastiksalen, siger maskinen, at du bliver tjekket ud. Årsagen til dette? er ofte nøjagtigt den type A personlighed, der virkelig ønsker at være konkurrencedygtig, men deres kroppe skal bygges gradvist ind, og de ved ikke rigtig, om de har et underliggende problem. Så jeg tror, ​​at denne gruppe rådes til at foretage en kontrol på forhånd, helst hos en sportskardiolog, fordi du leder efter noget meget specifikt.

Så du siger, hvad skal jeg passe på, hvad der kunne være et rødt flag, som jeg så skulle føre til at være. Og sandsynligvis er det vigtigste, hvis du går forbi, mens du træner, så hvis du løber eller kører på din cykel og pludselig bliver svimmel, falder af din cykel, går ud eller bliver nødt til at stoppe, det er en rød det kan ikke være en anledning til bekymring, men du har bestemt brug for dom. Lidt anderledes er folk, der straks føler det sådan, når de holder op med at træne, og det er ekstremt almindeligt.

Så når du laver Bristol 10K, kan du se, at en hel del bare havner over linjen, så kollapser og derefter reklamerer, så du får det bedre, og det er ligesom hvordan din krop går fra en høj puls til en lav puls ændringer, dit blodtryk falder pludselig, du er lidt dehydreret, du føler dig svag. Dette er fint, almindeligt og normalt helt normalt. Men hvis du løber med mig, har du det godt, så går du ned, det er et rødt flag. - Den anden kategori ville være unge voksne.

Der har været en række meget kendte tilfælde i cykling i de sidste par år, ikke store tal, men hver er en tragedie i sig selv, men disse unge mennesker, meget fit, talentfulde mennesker, der pludselig dør af hjerteproblemer. Kan vi give råd til yngre atleter, måske for at finde ud af, om de er i fare for det? - Jeg vil specifikt nævne det første punkt, når det kommer til cykling, men for enhver sport vil jeg spørge, hvilke kosttilskud der tages. Nogle kosttilskud, der indeholder meget høje doser koffein, kan forårsage problemer.

Så dette er den første, kosttilskud. For det andet, er der et symptom? Spørgsmål var det? Er dette et symptom at være opmærksom på, kan det være et advarselsskilt? Nå, bevidstløshed igen eller dit hjerterytme pludselig slår uhensigtsmæssigt eller brystsmerter - Så selv hos unge atleter - Selv hos unge atleter, ja, så En uhensigtsmæssigt hurtig hjerterytme er stort set hos unge atleter, der ofte er disponeret for unormale rytmer, og for mange af dem kan det helbredes fuldstændigt. Så hvis du undersøgte dem alle.

Forudsat at du undersøgte alle i en alder af 15, ville du kun få et meget lille antal, som du havde en forebyggelig årsag til pludselig hjertedød, men for det lille antal kunne du potentielt redde dit liv. Der ville også være et endnu mindre antal, som du ikke ville bemærke, og stadig har et potentielt fatalt hjerteproblem. Så på befolkningsniveau er det ret vanskeligt at retfærdiggøre screeningen.

tour de france dødsfald

Det er meget lettere for enhver person, fordi du måske finder ud af, at du har noget, der kan behandles. Du er nødt til at huske på, at du måske finder noget, der fortæller dig at stoppe med at spille professionel sport, og som kan være et levebrød for en professionel atlet. Da du selv havde din screening, var du opmærksom på den frygt, den forårsagede.

Heldigvis er alt nu i orden, men det har muligvis hentet noget subtilt som et lidt forlænget QT-interval, der måske har sagt, at du havde denne potentielle tilstand, og vi ved ikke rigtig, hvad det betyder for dig som individ, og så er du tilbage med usikkerhed, og så siger vi, ja, vi er nødt til at undersøge dine børn, vi er nødt til at undersøge dine forældre, dine brødre og søstre, og vi ved ikke nøjagtigt, hvad det betyder. Så der er områder med usikkerhed, og det er den hårde del af screening - men jeg tror trøsten er, at du har sat det i sammenhæng, og det er statistisk sandsynligheden for, at der sker noget, er lille. - Præcis. - Okay.

Så videre til vores tredje gruppe cyklister, der har kørt hårdt i mange år. Det er tid til resultater. - Og din ECT viser nogle ændringer, der er kompatible med at være atlet.

Så din puls er relativt langsom. Det er ikke meget langsomt, det er 57 slag i minuttet. Du har et hak på din EKG kaldet tidlig repolarisering der også din initiering af dit hjerteslag, den største opstrømning er faktisk her.

Den lille pukkel er oops, der er et stort sub-slag. Kom på og slip logfiler, det ville være der. - Okay, okay. - Og det betyder, at din hjerterytme startes fra en lidt lavere position end normalt.

Disse vil alle blive betragtet som en normal atletisk variant. OKAY? Faktisk, hvis du ikke oplevede symptomer, ville du ikke gøre noget ved det. Den tredje komponent var ekkokardiogrammet, og jeg kan fortælle dig, at du har et strukturelt normalt hjerte.

Med andre ord er der ingen huller i hjertet. Der er ingen abnormiteter i den normale størrelsesventil. Det er meget vigtigt at vide, hvor meget træning du har gennemført.

Så hvis du for eksempel trænede på dit højdepunkt og trænede 20 timer om ugen, ville hjertemusklen sandsynligvis være lidt tykkere og hjertevolumenet i venstre ventrikel og muligvis højre ventrikel lidt større end en ikke- atlet. Så hvis jeg så en skillevæg på din hjertemuskel, som var din, var den ni millimeter høj, så den var 12 millimeter i det normale interval for en atlet eller ikke-atlet, og du trænede slet ikke, jeg ville have mistanke om, at du enten har forhøjet blodtryk, eller der er en utilstrækkelig fortykkelse af hjertemusklen. 12 millimeter er en bevidst grå zone.

Ved 16 millimeter ville det være unormalt. Uanset om du var atlet eller ej - Jeg har læst en række artikler med links til undersøgelser, der tyder på, at ekstrem træning kan udgøre en langsigtet sundhedsrisiko, fra arytmier til myokardiefibrose eller forkalkning af kranspulsåren, ikke sikker på, hvad to af disse tre er, men du ved, det lyder ikke godt, så hvad synes du om disse tre? - Ret, ja, det første spørgsmål er arytmi, det korte svar er ja, der er. Vi nævnte, hvordan din puls er langsom, og faktisk startes din hjerterytme fra et noget usædvanligt sted, der ikke er meget almindeligt hos atleter, og det er på grund af virkningerne af langvarig træning.

Atleter har tendens til at have langsommere puls, og vi har talt om, hvordan dette skyldes nedregulering af IKF-kanaler og også øget vagal tone. Nu ved vi statistisk, at atleter, der driver en masse sport, især udholdenhedsatleter, har en højere risiko for at udvikle en tilstand kaldet atrieflimren. Atrieflimren er nu en meget almindelig arytmi, når du bliver ældre alligevel, men hvis du har været en lang tid atlet eller udholdenhedsatlet, er det endnu højere hos højere atleter i modsætning til mindre atleter.

Så der er sandsynligvis et eller andet aspekt af atriel størrelse. Vi er ikke helt sikre på årsagen til dette. Der er også genetiske komponenter.

Hvis dine forældre havde atrieflimren, er det mere sandsynligt, at du får det. Så nogen i min situation, jeg lavede langvarig udholdenhedssport, to forældre, der havde atrieflimren. Jeg får bestemt atrieflimren, fordi jeg er høj og har udholdt udholdenhedssport.

Sandsynligvis mere udsat end nogen, der ikke har gjort alle disse ting, men der er både det genetiske og det adfærdsmæssige aspekt af jeg ikke ved, fire eller fem gange højere end en, der ikke har gjort denne udholdenhedssport, men du er nødt til at sætte det i Put i sammenhæng, at de samlede fordele ved træning utvivlsomt opvejer meget af det. Så gennem langvarig træning mindsker du sandsynligheden for visse kræftformer, tyktarmskræft, brystkræft, hvis du er kvinde, prostatakræft. De reducerer sandsynligheden for hjertesygdomme, degenerativ hjertesygdom såsom iskæmisk hjertesygdom.

Du reducerer chancerne for at udvikle diabetes, diabetes hos voksne. Du forbedrer din lipidprofil. De styrker dine knogler.

Mange, mange fordele. Så du har en lidt øget risiko for arytmi, atrieflimren, men en stærkt reduceret risiko for alle disse andre ting, og du lever længere, det bliver mere og mere klart, atrieflimren, det er en arytmi, der nu kan behandles straks i en ellers sund person er. Hvis du har et område, hvor hjertemusklen ikke har tilstrækkelig blodforsyning, kan du få et ar.

Et ar er fibrose, og vi ved, at atleter, der udøver den langsigtede sportsaktivitet, undertiden vil have flere ar på hjertet, og jeg formoder, at noget af det skyldes træning, når de havde en virus, og så ved du det råd, at hvis Du kan nå dine muskler, du skal ikke træne, og jeg synes, det er et godt råd, hvis du har noget, der hedder myokarditis, fordi du træner en muskel, der alligevel kan være betændt, alligevel fører til permanente ar, eller det kan føre til ar alligevel. Hvad der ikke er klart, er, om ekstrem udholdenhedsøvelse kan forårsage ar. En af måderne vi ser på kranspulsåren er at kigge efter calciumniveauer, som er blodkar, der kan blive fanget i calcium; de tykner, og plaques, der indsnævrer calciumfyldte arterier, har en tendens til at være mere stabile end at olieagtige plaques forårsaget af højt kolesterol kan være øget forkalkning af koronararterien, især hos udholdenhedsatleter, men de ser ikke ud til at have en øget risiko for hjerte angreb.

Vores hospitaler er ikke fulde af ex-atleter, der har hjerteanfald. De er fulde af rygere, der har haft et hjerteanfald og mennesker, der er overvægtige, og mennesker, der ikke har taget sig af sig selv. (Guitar musik) - Nå, dette er en anden GCN-artikel, der beder os om at stå over for vores egen dødelighed, men bestemt en positiv takeaway-besked.

Og dette er denne øvelse, der er overvældende gavnlig for vores helbred, selvom der er nogle af os, der sandsynligvis vil blive rådgivet til at søge lægehjælp om dette særlige emne, måske baseret på familiehistorie, eller falde ind i den kategori af mennesker, enten på grund af deres livsstil eller din alder har en lidt højere risiko. Hvis du gerne vil se en anden artikel om et sundhedsemne, denne gang om stress og mental sundhed, og hvordan cykling kan hjælpe med det, skal du klikke på skærmen nu, jeg tager en frakke på.

Hvad er den gennemsnitlige hvilepuls for en atlet?

Veluddannetatleterkan have enhvilepulsmellem 30 og 40bpm. Men alle erhjerterytmeer anderledes. Der er intet idealhvilepuls, selvom en laverehvilepulskanbetydedu er mere fit. Du kan måle dinhvilepulshjemme.

Så her er et spørgsmål til dig: Overvåg din hvilepuls, eller vær virkelig opmærksom på, hvad din puls gør, mens du handler generelt, og hvis du gør det, vil du føle dig bedre, hvis du finder disse tal, mens du går Tiden går ned og især når du sammenligner, hvordan z kan lide sessioner med hinanden, eller måske er du opmærksom på, hvad dine træningskammerater eller venner laver, og du finder dig selv i konkurrence med hinanden, men skulle det være vigtigt for dig at svare på nogle få af disse spørgsmål og gå lidt dybere ned i kompleksiteten af ​​puls? nåede ud til et par eksperter, der vil tale med mig om, hvad det betyder at have en lavere puls, hvordan dette kan indikere et fitnessniveau, og hvilke andre faktorer dette inkluderer i den moderne tidsalder med sociale medier og let adgang til online - Indhold, det er bemærkelsesværdigt let at se, hvad de professionelle atleter laver, især når nogle af dem er så gennemsigtige med at dele deres online træningsdata med os på deres sociale medieplatforme nu i sammenhæng med denne artikel, hvilket er særligt nyttigt, fordi hvis du betaler opmærksomhed, du måske bemærker ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️ Denne lionel har en utrolig lav hjerterytme under alle de utrolige træningspas, han laver på cyklen og på flugt. Jeg troede, jeg ville komme i kontakt med Lionels-træner David tilbury davis for at grave lidt dybere ned i dette emne atleter med alle evner i over 20 år.

Han har også forelæsninger i anatomi og fysiologi. Ud over at have den førstehånds erfaring med at coache en atlet, var jeg begejstret for at se, hvad det kan betyde at have en lavere puls, det kunne forklare hjertets fysiologi, og hvordan det adskiller sig fra person til person og måske hvorfor nogen ville have en så lav pulsaflæsning, først og fremmest transport af ilt gennem lungerne ind i blodbanen, og tydeligvis jo mere du kan gøre det, jo mere talentfuld er du sandsynligvis som atlet, du har hørt fra dem meget høje iltfrekvenser for en slags Kenya maratonløber sne, når først ilt er i blodbanen, har du dit antal røde blodlegemer, der bærer ca. 98 af det ilt, der absorberes, yderligere to procent ender i plasmavolumenet, ilt og disse ting, som du ved, får dit hjerte pumpet og derefter flyttet til, hvor det er nødvendigt i forhold til det faktiske hjerte, du har størrelsen på hjertet, hvilket er en nøglefaktor, så du har kønsforskelle, der vil være kvindelige for pou nds med samme vægt som mand-kvindelig størrelse osv. har stadig et fysisk mindre hjerte, og så har du naturligvis en bred vifte af forskelle mellem individer, så du kan have nogen, der har et meget stort hjerte og nogen, der kender dig, og nogen, der er ret lille, så du ved fra min egen personlige erfaring, at jeg kan give dig et eksempel, hvor jeg arbejdede med en amatøratlet, der var i 30-års alderen på en træningslejr med os, vi gik løbende og hun forklarede, at du kender hendes personlige træner havde sagt , um hendes maksimale puls var 220 minus hendes alder, og hun løb med den, hun var i 30'erne og hun løb væk med mig, hvis hvis vi ville tale med hende nu var pulsen 192. ja og så kan jeg forklare det til hende ja, genetisk har du sandsynligvis kun et meget lille hjerte, og derfor har du en meget høj hjertefrekvens for at opnå en bestemt blodgennemstrømning, eller på en eller anden måde ved du, at hjertevolumen simpelthen er slagvolumen, nogle gange kender du din puls, så hvis nogen kan lide det, w ay, en som Lionelten forlader dig straks igen. Jeg ved, at du har en person her, som tydeligvis har et stort hjerte i mit hoved, ikke på en medicinsk risikabel måde, fordi der er ting som hjertehypertrofi, som du desværre ved, at der sker i nogle atleter, men et aspekt ved at udøve som atlet er, at man får det, der kaldes en atletens hjerte, og dette er den mest fremtrædende del af denne atletes hjerte er en udvidelse af venstre ventrikel, og denne udvidelse fører til en stigning i slagvolumenet og derved øge iltforsyningen til musklerne øges, og det er et biprodukt af hjertefrekvens i hviletilstand, men du vil også have et loft på din maksimale puls, da der kun er så meget ilt, du kan bære tilbage, da du kan absorbere begrænsninger .

Derfor kan du hos mennesker som Lionel opdage, at du kan se dette ved moderat puls på 120 ° C. I dine tidlige 30'ere vil du ikke se en maksimal moderpuls på 180.190.

I betragtning af Davids eksempel blev der givet en atlet med en højere hjerterytme, spurgte han ham, om dette er en god måde at bevise, at atlet sammenligninger ikke er nyttige, da hun måske har kunnet løbe ved siden af ​​en anden ven, måske med en signifikant lavere hjertefrekvens, hvilket naturligvis er lige så sandsynligt, at der er forskelle i højde eller benlængde, eller der kan være forskelle i muskelmasse eller forskelle i fibertypning. Der er også en lille forskel i hjertemorfologi. Jeg tror, ​​det er måske det rigtige ord, og i dette scenarie vil jeg sige, at du virkelig er din bedste Sammenligningen af ​​pulsreserve, som er forskellen mellem din hvilepuls og dit maksimale hjerte og hvad du end er, som en procentdel af denne pulsreserve, er sandsynligvis den mest sammenlignelige sammenligning mellem individer, og ud over den idé om et bredere pulsområde forklarede han også, hvad der kunne være en indikator for forbedret fitness og svømning som et eksempel på, hvordan du bliver montør, ser du normalt din puls falder, og i nogle tilfælde ser du enten en stigning i maksimal puls og ved, eller du kan, eller du er i det mindste en stabilisering af det, og du siger måske farvel, vent et minut, hvorfor skal jeg se en stigning i den maksimale puls n? Svømning er et godt eksempel. Svømning er meget teknisk.

Så hvis du kender en voksen svømmer, når du øger din effektivitet, er din mekaniske effektivitet i vandet ret ret lav i forhold til du kender Aleister eller Johnny Brownlee, og din evne til at udtrykke styrke mod vandet er ikke din faktiske central Cardiac output limited vil lægge en større belastning på hjertet, så den maksimale puls kan øges under svømning. Dette er et simpelt eksempel for at forklare, hvorfor det kan øges. Hele pointen er, at vi taler om æbler og pærer.

Det er bare ikke sammenlignet med noget lignende, og på grund af alle de variabler, der er i spil, er det bare ikke nyttigt at danne sig en mening om vores fitnessniveau på grund af, hvad vores puls gør i forhold til vores tænder, den enkleste analogi, jeg har altid brugt sammen med alle disse ting, isum, når du forestiller dig, at man er som en carthen, dit speedometer er um er power meter det tempo, du bruger med din Garmin eller tempoet i poolen, dette er dit speedometer, du ved, at 50 kilometer i timen er 50 kilometer i timen, nu er 50 kilometer din hastighed din puls, og du ved med sikkerhed, at ved 50 kilometer i timen kan der være en ganske stor afvigelse i hastighed afhængigt af det miljø, du kører i, og derefter din brændstoføkonomi er din hastighed, og dette kan igen påvirkes af forskellige faktorer, så hvis du ser på den type trekant som atlet, og det som atlet v Din beslutningstagningsmekanisme foretrækker ikke at bruge en del eller andet, men ser faktisk på dem tre ting, når du sætter disse tre ting sammen, der giver dig mulighed for at træffe den bedste beslutning, så okay, det ville være et andet synspunkt, som jeg troede ville være interessant, en af ​​en fysiolog, der regelmæssigt tester atleter af alle evner og ser dem i laboratorieindstillingerne, kom jeg i dårlig kontakt med Jonathan Robinson her på universitetet og spurgte ham, om det var rimeligt at sige, at individuel variation er uundgåelig, og hvordan han ser det udfolde sig i labi, hvilket betyder, at jeg ved en masse mennesker, um, fritids aldersgruppen og endnu flere elite triatleter og cyklister, der siger, at de ved, at min puls er meget højere eller lavere end mine venners eller min træningspartner, og vi udfører mange fysiologiske tests for at bestemme dine egne personlige behov baseret på dette oprette lignende træningszoner, og du kan se folk med lignende statistik, der arbejder på lignende niveauer, siger 2 maxs eller lignende lactat-vendepunkter og lignende, men deres hjertefrekvenser er ret forskellige fordi de har forskellige intervaller antager jeg, så jeg synes, det er altid meget vigtigt at se på pulszonen, så du ved, hvor det er, når du hviler, hvor det er, når du træner meget blidt og derefter? hvor hurtigt det går, og hvor højt det går, så nogle mennesker kender en rigtig lav vedvarende puls, men det går kun til 150, hvor nogen kunne have noget højere, og han kan virkelig komme op til 250 disse forskelle, men jeg ville gerne gå efter ham Spørg andre faktorer, der kan påvirke din puls og høre, hvordan de kan forårsage et fald i den puls, der normalt mærkes, når du er færdig med at gøre meget, f.eks. hjertet og hjertet kan pumpe mere effektivt og pumpe mere blod med hvert slag og dermed reducere hastigheden.

Det er mere sandsynligt, at det er en novice eller en ny atlet eller en person, der for nylig er startet sporten eller sporten, men så ved du, at højdetræning er et godt eksempel på dette, at det har vist sig at øge blodvolumen og plasmavolumen og det samme i varme? Træne, så du har flere røde blodlegemer, så du har mere blod og mere iltbærende kapacitet, så dit hjerte ikke behøver at slå så hurtigt for at få den samme mængde ilt ind i kroppen til den samme arbejdsbyrde, så det var klart, hvad Jonathan forklarede, at selve hjerterytmen ikke skulle ses isoleret, men jeg var meget interesseret i at høre fra ham, hvad vi kunne gøre for at overvåge det, og måske hvad vi kunne bruge som et system til tidlig varsling, som ældgammel måde at overvåge den vågen puls på, du ved, når folk hviler puls, du har brug for for at få en baseline, så du skal vide, at din puls generelt er 60 slag i minuttet, når du vågner op eller noget lignende, og så ved, når du ser, at det en dag er 75, så tænker du, hej, det er usædvanligt. Hvis du ikke har en basislinje, vil du gøre det en dag, og det er 60, og den næste dag kl. 75 ved du ikke, hvad der er det usædvanlige ting ved det, jeg nød virkelig at tale for David og Jonathan, og de h elped forenkle et komplekst emne og sætte nogle ting i perspektivbevægelse. Jeg kunne ikke lide det, hvis jeg var atlet. Der har været mange gange, hvor jeg har sammenlignet min puls med andre og troet, at de var bedre end mig, men klare som vi er? Jeg hørte, at det ikke gjorde det, og det skulle vi ikke, men hvad med jer, lad mig vide, hvordan du overvåger dit konditionsniveau, og hvis du gør dette baseret på din puls, håber jeg, du nyder denne artikel, og du har lært noget fra ham, bedes du give tommelfingrene op, hvis det er tilfældet, og for at få alt andet indhold på kanalen, så glem ikke at abonnere og slå verden

Hvad er verdensrekordspuls?

480 slag i minuttet

Hosun Hwang i den ortopædiske rygsøjleafdeling Jeg er her for at tage vo2max testfaser i testen, og efter hvert trin, hvor de fik et laktatniveau, startede testen ved fire mph og derefter er næste dag 20. Nu er det her min sidste ben en time, derefter til 10 mph og derefter for sidste etape gik det endelig til 10 0,9 mph, men hvert 30. sekund øger det hældningen med ca. 2%, så det ender med at være omkring Kør 8 procent og næsten 18 mph I ' m skal slå det barn, du er på 68yeahyeahy, flere nye plader, så jeg hang bare rundt Åh, jeg følte næsten at jeg var nødt til at tage en god hvile for at beholde masken, fantastisk resultat, nye plader, du ville bare slå dette barn, vi kan teste, hvordan du kan se den højeste følelse, mens du skriver, at du føler i 17 tests siden sidste rapport i fire år, vi gør det næsten 10.1 favoriserer ønsker det, og hjertet det er ikke allerede i 124 og drop i q2 er med dets 17.2 af en maxor nogen har.

Verden på rekord er stor, tag min skulder tok du vil tale med Donaldyo, yo lige hvad de afsluttede en god træning, når masken er på, tilføjer en lidt anden komponent, fordi den slags har den klaustrofobe følelse af det, men når en gang du vænner dig til det, det kan på en eller anden måde slå sig ned i dit tempo-hotel, indtil de begynder at skrue skråningen op til din nye rekord. Tillykke ja, så hvordan føles det at være senior i fire dragter til lufthavn 44, ja og bare at arbejde ordentligt, alt sammen en god afslutning, tak?

Bradley Wiggins times rekord

Hvad er den gennemsnitlige puls for en professionel cyklist?

Ifølge en rapport om National Center for Biotechnology Information (NCBI) er det hurtigste menneskesatsrapporteret til dato iverdener 480beatspr. minut for en voksen - men har ikke rapporteret en til et barn.

Hvad er en god hvilepuls efter alder?

Hvad er en normal puls?Normal hjertefrekvenshvile: Børn (aldre6 - 15) 70100beatspr. minut. Voksne (alder18 og derover) 60100beatspr. minut.11.18.2018

Sænker din hvilepuls, når du bliver bedre?

Hvilepulshar tendens tilformindskedetpasser diger fordidit hjertebliver større og pumper mere blod for hvert slag. Men det er vigtigt at forstå dethvilepulser relativ.

Er 72 en god hvilepuls?

Detnormalområdet er mellem 50 og 100beatspr. minut. Hvis dinhvilepulser over 100, kaldes det takykardi; under 60 år, og det kaldes bradykardi. I stigende grad pin eksperter et idealhvilepulsmellem 50 og 70beatspr. minut.

Vil min puls falde, når jeg bliver bedre?

Med motion,hjertet fårstørre, så det pumper mere blod med hverslå. Folk der træner megetkan sænkesdereshvilepulsmed 20 til 30beats. Med andre ord, digkantræne dinhjerteat arbejde mere effektivt ved at træne. Men træning er ikke det eneste derviljepåvirke hvordanlavdukangå.

Hvad er den langsomste puls, der nogensinde er registreret?

Martin Brady besidder Guinness-verdenenoptagetillangsomste pulsmed en certificeretsatsover et minut varighed på 27 BPM. Den professionelle cyklist Miguel Indurain hvilede i løbet af sin karrierehjerterytmeaf 28 BPM.

Hvilken sport har den højeste puls?

SVEMMING! Svømning,har det højestevarmesatsfordi det bruger flere muskler i kroppen, der har brug for mere ilt og energi til at trække vejret. Løb og ridning har det sammehjerterytme. Generelt kørerhartilhøjere pulspå grund af arten af ​​aktiviteterne og bestræbelserne på kroppen.

Hvad var Neil Armstrongs puls?

Apollo 11 var på vej. ”Vi har en rapport om lanceringspulserne nu fra flykirurgen,” meddelte en NASA-officer offentligheden 36 minutter efter lanceringen. ”Kommandør Neil Armstrongs puls, 110. Kommandomodul Pilot Michael Collins, 99.

Hvilken aerob kapacitet har Lance Armstrong?

[& amp; Armstrong & amp;] har registreret en aerob kapacitet på 83,8 ml / kg / min (VO 2 max), meget højere end gennemsnittet (40–50), men lavere end nogle andre Tour de France-vindere, såsom Miguel Indurain (88,0, selvom der findes rapporter, som Indurain testede ved 92-94) og Greg LeMond (92,5).

Hvornår trak Lance Armstrong sig tilbage fra professionel cykling?

Armstrong trak sig tilbage fra racing i slutningen af ​​Tour de France 2005, men vendte tilbage til konkurrencedygtig cykling med Astana-holdet i januar 2009 og sluttede som nummer tre i Tour de France 2009 senere samme år. Mellem 2010 og 2011 kørte han med Team Radio Shack, UCI ProTeam, han hjalp med med at finde.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.