Vigtigste > Fordele > Fordele ved Avocado-kolesterol - hvordan man adresserer

Fordele ved Avocado-kolesterol - hvordan man adresserer

Kan spise avocado hæve dit kolesterol?

Mættet fedt og transfedt, hovedsagelig i forarbejdede og fastfood,kan hævedårligtkolesterol. Men ikke alle fedtstoffer er mættede. Umættede fedtstoffer, typen findes iavocado, betragtes som sunde typer fedt. Ogavocadohar ingenkolesteroloverhovedet.Dette skyldes, at de er fyldt med natrium og mættede fedtstoffer, hvilket øger dit kolesterol i blodet, hvilket sætter dig i fare for hjertesygdomme. Men rolig, det er ikke meget svært at kontrollere dit kolesterolniveau.

Det er så simpelt som at undgå usunde fødevarer med dårlige fedtstoffer. Og i dagens artikel vil vi fortælle dig 18 fødevarer, du skal undgå, hvis du har højt kolesteroltal. Fra æggeblommer, cheeseburgere, kartoffelmos, rødt kød til æbleauce og mere, se til slutningen for at se det hele.

Æggeblommer: Æggeblommer har et af de højeste kolesterolniveauer af enhver mad ved 1234 milligram pr. 100 gram servering eller en kæmpestor 411 procent af den daglige værdi. En enkelt æggeblomme giver 210 milligram kolesterol, mens hele 212 milligram giver lidt mere. Så næsten alt kolesterol er koncentreret i æggeblommen.Hvis du virkelig ikke kan undvære det, så kombiner at spise æggeblommer med lidt motion og spise ikke mere end 3 af dem om ugen. Den bedste ting at gøre er at undvære det og kun spise proteinet. Foretrækker du æggehvide eller foretrækker du hele æg? Hvor ofte spiser du æg? det dagligt, ugentligt? Fortæl os i kommentarerne nedenfor! Kødlever: Kolesterol produceres af leveren, så retter tilberedt med denne del af kroppen har tendens til at øge deres niveauer.

Dette organ fra de fleste kød kan være omkring 564 milligram kolesterol pr. 100. indeholder gram eller 188 procent af den daglige værdi. Det anbefalede indtag er højst 300 mg kolesterol for en sund voksen.

Tre ounce kogt oksekødlever producerer 331 milligram kolesterol. Is: Vidste du en enkelt kop is? Creme har mere fedt end en hamburger og mere kolesterol end 10 glaserede donuts? Spring over skeen og prøv en kop frisk frugt til dessert i stedet. Frugter er lave i kalorier og højt i fiber, vitaminer og næringsstoffer, du virkelig har brug for - hvad der gør dem til en af ​​de bedste ting, du kan spise for at sænke kolesterolet.Smør: Da mælkefedt hovedsagelig er mættet fedt, har biproduktet smør endnu højere i fedtsyre. Det skal spises i moderation, så sundere fedt passer ind i din kost. Kig efter sundere olier som olivenolie og valnødolier.

Eller brug nøddesmør på din morgenskål, over smør og marmelade. Alfredo sauce: pasta aften? Måske bruger marinara eller en pesto som en almindelig sauce så ofte, inklusive regelmæssigt, kan bidrage til en højere risiko for højt kolesteroltal i blodet, især hos mennesker med genetisk høje kolesterolproblemer. Så indstil en ugentlig eller månedlig grænse baseret på dine specifikke sundhedsbehov og mål.

Stegt kylling: Stegt kylling er en opgave. Det er endnu værre på restauranter på grund af fastfood frituregryderne, der laver mad i samme olie igen og igen stegt kylling, skrællet af huden eller kogt derhjemme i en umættet olie som oliven eller avocado. Du kan også stege det i en varmluftfryser for at reducere fedt.Ovnstegt kylling er også en lækker erstatning. Kokosolie: Kokosolie er et meget kontroversielt emne, da nogle mennesker sværger at det er sundt, men American Heart Association advarer mod at bruge det på grund af dets høje mættede fedtindhold. Og forskning har vist, at det øger kolesterol til både god og dårlig brug på din hud, ikke i din mad, medmindre den særskilte smag er nødvendig for en bestemt opskrift.

Du kan også bruge det sparsomt i mad til at smage det som i bagværk. Ikke fordi du synes, det er en sundhedseliksir, men fordi du længtes efter den smag og tekstur. Makaroni og ost: Denne cremede favorit madfavorit indeholder en tredobbelt servering af mættet fedt.

Ofte lavet med sødmælk, smør og fuld fedtost, mac og ost er bedst forbeholdt en lejlighedsvis nydelse. Selve pastaen og de buttery brødkrummer, der supplerer den, kan også bidrage til usunde kolesterolniveauer. Forskning har vist, at raffinerede kulhydrater som hvidt brød og hvid pasta kan øge dårlige kolesterolniveauer.

Hvis du ikke kan leve uden mac og ost, skal du vælge en hjemmelavet version lavet med fuld hvede pasta og fedtfattig mælk og ost. Rødt kød: Lam, fårekød og svinekød indeholder mere højt kolesteroltal og mættede fedtstoffer end noget andet kødprodukt. Dette er endnu mere skadeligt, hvis du allerede har højt kolesteroltal; det kan endda være fatalt, hvis du har hjertesygdomme.

I stedet skal du vælge alternativer som kogt eller stegt kylling og fisk med højt indhold af omega-3 fedtsyrer og Lesterol i skak. Rejer og blæksprutter: Disse skaldyr kan være lækre, men de indeholder højt kolesteroltal. En 3,5-ounce servering af dampet rejer indeholder ca. 211 milligram kolesterol, mens den samme servering af rå blæksprutter indeholder 233 milligram.

Panerede og stegte rejer og calamari bliver fede i fedt, hvilket gør dem til et endnu dårligere valg til at kontrollere dit kolesteroltal. Hvis du har lyst til fisk og skaldyr, skal du prøve dampede muslinger i stedet. En 3,5-ounce servering har en mere rimelig 67 milligram kolesterol.

Mos kartofler: Kartoflerne er ikke der er ikke problemet - det er de andre ingredienser. De fleste kartoffelmos, især på restauranter, indeholder store portioner smør, fløde, sødmælk, creme fraiche og / eller flødeost, som alle gør en perfekt sund kartoffel til en mættet fedtbombe. Købte bagværk: Muffins, kager, og kager kombinerer arterie-tilstoppende ingredienser som smør, sukker og raffineret mel. Især malmkøbte fødevarer kommer ofte i store portioner, hvilket kan bidrage til usunde kolesterolniveauer, hvis de forkæles for ofte.

Nogle kommercielle bagværk indeholder også transfedt, som er usikre, fordi de øger din risiko for hjertesygdomme. Disse farlige fedtstoffer er dog hovedsageligt med lækage af forarbejdede fødevarer, så det er vigtigt at kontrollere etiketten for at være sikker. For nemheds skyld med en takeaway-morgenmad, lav en servering af Muffinsons i weekenden og frys den til fremtiden.

Tag bare en ud af fryseren natten før du vil spise den, og zapp den i mikrobølgeovnen i 10-15 sekunder om morgenen for at få en sundere løsning lige ud af ovnen. Æblesovs: Et æble om dagen kan muligvis holde lægen væk. Men hvis du fjerner æblens høje fiberskal og tilsætter sødestoffer, som de fleste æblemosefabrikanter gør, ender du med en forarbejdet mad med højt sukkerindhold og lavt indhold af fiber. Dette er en perfekt opskrift på svingninger i blodsukkeret, der øger kolesterolet.

fordelene ved cykelture

Konvention Voksne æbler er også typisk rige på pesticider, som har været forbundet med fedme og metabolisk syndrom. Forarbejdet kød: Forarbejdet kød som pølser, bacon og hotdogs er fødevarer med højt kolesteroltal, som du skal spise i begrænsede mængder. Disse fødevarer har været forbundet med øget hjertefrekvens og visse kræftformer som tyktarmskræft.

En større gennemgang viste, at hver ekstra 50 gram servering af forarbejdet kød pr. Dag var forbundet med en 42 procent højere risiko for hjertesygdomme. Cheeseburger: Hvis du er som mange amerikanere, spiser du lejlighedsvis frokost på en fastfood-restaurant. Men inden du bestiller den dobbelte cheeseburger, skal du huske: en McDonald's Big Mac har 10 gram mættet fedt, og en Wendy's Classic Double With Everything har hele 20 gram mere end den anbefalede daglige grænse.

Måske vil du beholde pommes frites og rysten, eller endnu bedre, bestille en simpel burger. Pakket snacks: Pakket snacks såsom chips, mayonnaise, kiks og mikrobølgeovn popcorn indeholder transfedt i form af hydrogenerede olier. De bruges, fordi de øger holdbarheden af ​​et produkt.

Du kan holde dig væk fra disse lovovertrædere med højt kolesteroltal ved nøje at kontrollere madmærkerne. Hvis en mad indeholder mindre end 0,5 gram transfedt pr. Portion, kan ernæringsmærket stadig vise '0 transfedt'.

Tjek i stedet ingredienslisten. Hvis du ser ordet 'hydrogeneret', skal du ikke købe det. Definerede kornprodukter: Fødevarer fremstillet af raffinerede korn eller mel indeholder raffinerede kulhydrater, der kan påvirke dit gode kolesterolniveau negativt.

Undgå at indtage produkter som hvidt brød eller pasta. Du kan i stedet erstatte disse produkter med bedre alternativer som multikorn eller fuldkornsbrød. Alkohol: Mens alkohol i sig selv ikke indeholder kolesterol, kan det påvirke dets blodniveauer.

Alkohol kan øge kolesterolniveauerne, fordi alkohol behandles af det samme organ, leveren, som er ansvarlig for fremstilling af koleste rol. Undersøgelser har vist, at overdreven drikke kan hæve dårligt kolesterol. Hvor ofte spiser du forarbejdede fødevarer? Har det ført til, at du har kolesterolproblemer - lad os det vide i kommentarerne nedenfor!

Hvor lang tid tager det for avocado at sænke kolesterolet?

Efter fem uger påavocadokost havde deltagerne signifikantnedersteniveauer af oxideret LDLkolesterolend før undersøgelsen begyndte eller efter at have gennemført diæt med lavt og moderat fedtindhold. Deltagerne havde også højere niveauer af lutein, en antioxidant, efteravocadokost.28. okt 2019

Hvis du leder efter måder at sænke dit kolesterol uden at bruge medicin, eller endda hvis du bruger medicin og har brug for at finde måder at hjælpe, er dette artiklen for dig. Hold udkig efter enkle, naturlige måder at få disse tal ned. Hej, jeg er Dr.

Erik Richardson, en praktiserende læge. Jeg vil byde dig velkommen til FamilyMed, en kanal, der er fokuseret på at give dig praktiske og nøjagtige medicinske oplysninger, der hjælper dig og din familie med at være noget, der kan hjælpe dig med at sikre dig, at du abonnerer, klik på tryk på underretningsknappen og følg os. I dag skal vi gennemgå nogle enkle ting, du kan gøre lige nu for at sænke dit kolesterol. Lad os kort gennemgå, hvorfor vi i første omgang er interesserede i kolesterol.

Ser du, kolesterol er lavet i din lever og har mange vigtige funktioner i hele din krop, men som alt andet kan for meget af en god ting og for meget på de forkerte steder gøre en forskel. Kolesterol er som et fedt, fordi det ikke opløses i vand. På grund af dette skal det transporteres rundt i kroppen gennem molekyler kaldet lipoproteiner.

Disse transporterer blandt andet kolesterol i blodet. Der er flere lipoproteiner, der bevæger sig gennem blodet. En af dem kaldes LDL - dette er et lipoprotein med lav densitet, det bringer kolesterol til forskellige dele af kroppen og er ansvarlig for kolesterolopbygningen, der bidrager til hjertesygdommen 'Kolesterol'.

I modsætning hertil har vi det, vi kalder HDL eller lipoprotein med høj densitet. Disse er ansvarlige for at trække kolesterol fra forskellige dele af kroppen. Vi omtaler det ofte som 'godt kolesterol'.

Det har en beskyttende virkning på vores kolesterol. Vores mål med behandling af kolesterol er at finde måder til at sænke LDL eller dårligt kolesterol og hæve HDL eller godt kolesterol. Lad os tale om nogle af måderne du kan gøre dette på, og jeg vil anbefale at fokusere på det, vi kalder enumættede fedtstoffer.

Vi har alle hørt om, hvordan man undgår mættede fedtstoffer, og det er sandt, men for at sænke din LDL og forbedre din HDL, skal du begynde at tilføje enumættede fedtstoffer til din kost. Disse findes blandt andet i oliven, olivenolie, rapsolie, nødder som mandler, valnødder, pekannødder og cashewnødder. Dette er kendt som oxidation af kolesterol, som hjælper med at tilstoppe arterierne.

Den anden ting, jeg vil anbefale, er at tilføje en anden type fedt til din diæt. Disse er flerumættede fedtstoffer. Disse er for det meste dine omega-3'er, ting som din mere fede fisk som laks, makrel, sild, dybhavsfisk som almindelig og albacore og noget med skaldyr som rejer.

Du kan også finde dem i trænødder og frø som hørfrø for at sænke dit LDL-kolesterol og mindske risikoen for hjertesygdomme og type 2-diabetes. Så dette er to ting at tilføje til din diæt. Den næste ting, du skal fjerne, er dog transfedt.

Disse er fedtstoffer, der forarbejdes ved tilsætning af brint. Det blev gjort for at holde dem mere stabile. Du kan finde disse i ting som kommerciel margarine og smørpålæg, kager og cookies.

Problemet med TransFats er, at du hæver dit samlede kolesterol, inklusive din LD, og ​​sænker dit gode kolesterol eller HDL med op til 20%. I flere og flere lande er fødevarevirksomheder forpligtet til at angive mængden af ​​transfedt på ernæringsetiketter, men det er vigtigt, at du læser dem. Disse mærker kan være vanskelige - i USA kan virksomheder mærke deres produkt som nul gram dåse transfedt, hvis de indeholder mindre end 0,5 gram pr. Portion.

Det betyder ikke, at de ikke gør det. Da de fleste af os ikke har mere end en portion, kan du stadig medtage en masse transfedtstoffer i din kost. Læs ernæringsmærket, og hvis det har ting, der er opført som hydrogenerede olier eller delvist hydrogenerede olier, indeholder de transfedt, og du skal holde dig væk fra dem, noget godt at medtage i din kost.

Dette er opløselig fiber. Dette er en type fiber, der kommer fra planter og kan opløses i vand, men ikke fordøjes af os mennesker, og har bakterierne i tarmene. Fordøjelsen af ​​fibre af bakterierne hjælper med at sænke dit dårlige kolesterol.

ben og abs træning

Store kilder til opløselig fiber er bønner, ærter, linser, frugt og fuldkornshavre. Du kan også finde det i kosttilskud som Metamucil. Den femte ting, du skal gøre, er at træne.

Motion har vist sig at sænke din skadelige LDL, men det øger også din gode HDL. Større undersøgelser har vist, at 30 minutters træning fem dage om ugen kan forbedre dit kolesterolniveau og reducere risikoen for hjertesygdomme. En undersøgelse viste, at hvis du indstiller dit mål om at få din puls til 85% af dets maksimum, kan det øge dit gode kolesteroltal.

Så motion er generelt god, men når du øger din intensitet og længde på træningen, ses en ekstra fordel. Nummer 6 er indlysende, og når du gør det, er det det vigtigste, du kan gøre. Det er holde op med at ryge! Rygning er det værste, du kan gøre for dit hjerte, og det har en betydelig indflydelse på, hvordan din krop håndterer kolesterol.

Hos rygere er immuncellerne ude af stand til at returnere kolesterol fra karvæggene til blodet, hvor det skal være, og bidrager til opbygningen af ​​plak, der fører til tilstoppede arterier. Det blev også vist i en stor undersøgelse at sænke din HDL og øge dit samlede kolesterol. Gør din krop en tjeneste og stop nu.

Nummer 7 er fokuseret på at tabe sig. Alle de ting, vi talte om i dag, kan hjælpe, men undersøgelser har vist, at bare at tabe sig ikke kan have en positiv effekt på dit kolesteroltal. Flere undersøgelser har vist, at uanset vægttabsplanen øger den god HDL og mindsker dårlig LDL.

Så vælg en god sund kostplan og hold dig til den. Den næste er relateret til de mættede fedtstoffer, som vi diskuterede tidligere. Jo tættere du kommer på en vegetarisk diæt, jo bedre bliver du med at sænke dit kolesteroltal.

Men for mange af os er vi ikke klar til at gå den vej endnu, så tag dit valg Mager kød; vi har allerede talt om fisk, men kylling og kalkun er gode muligheder at nå ud til. Hvis du vælger at spise rødt kød, så prøv at få dem fodret med græs, hvis det er muligt. Oksekød og svinekød opdrættet i foderpartier med masser af majs har tendens til at have højere koncentrationer af de skadelige fedtstoffer.

Vælg magre hamburgere og afskær ekstra fedt inden madlavning. Alle disse ting hjælper med at reducere mængden af ​​mættet fedt i din kost. Nummer 9 er tilføjelsen af ​​plantesteroler og stanoler.

Disse er urteversioner af kolesterol, men de hylder ikke at øge dit kolesteroltal. De konkurrerer med de dårlige former for kolesterol og forhindrer dem i at blive så stærkt absorberet. De har vist sig at sænke din LDL, men det eneste problem med dem er, at vi ikke har set dem sænke den faktiske hjerterisiko, så vi håber, at vi får nogle bedre undersøgelser, der ser på dette i fremtiden.

Den sidste ting du kan gøre er at se på forskellige kosttilskud. Der er flere ting derude, hvoraf de fleste arbejder for at øge mængden af ​​omega-3 fedtsyrer. Ting som fiskeolie og hørfrøolie har vist sig at være nyttige til at øge din HDL, og mens bevisene stadig ikke er klare, menes det, at de kan hjælpe med at reducere din risiko for hjertesygdomme.

Rød gærris er en anden, der kan være en hjælp til at sænke dit kolesteroltal, har egenskaber, der ligner statinlægemidler og kan spille en rolle i at forbedre dit kolesteroltal. Overvågning af dine kolesterolniveauer er en vigtig del af styringen af ​​din risiko for hjertesygdomme. Der er medicin, der kan være meget effektive, og i nogle tilfælde er en vigtig del af din behandlingsplan.

Der er dog meget, du kan gøre for at kontrollere dette uden at stole på medicin. For de fleste mennesker, der er fokuseret på livsstilsændringer, træner regelmæssigt, undgår rygning, transfedt og mættet fedt og øger mængden af ​​umættede fedtstoffer, opløselige fibre og plantesteroler og stanoler kan være en god start på et sundere liv og forhindre hjerteanfald eller hvis hjerneslag er nyttigt, hvis det er tilfældet, skal du tage dig tid til at kunne lide denne artikel og dele den med dine venner, det hjælper vores kanal med at vokse og nå ud til andre mennesker, der har brug for dette i deres liv. Gør det ikke uden at logge ind og trykke på underretningen knappen, så du ikke går glip af noget af vores fremtidige indhold. Indtil næste gang dette er FamilyMed med Dr.

Richardson og husk at passe på din krop, fordi det er den eneste, du har.

Hvad er den bedste frugt til højt kolesteroltal?

Æbler, druer, jordbær, citrusfrugt.

Dissefrugter rige på pektin, en type opløselig fiber, der sænker LDL.

Det er også vigtigt, at dårligt kolesterol eller LDL ikke øges. LDL er dårlig, da det er et kemikalie, der opbygges i vores arterier og er langsomt til at skade vores helbred.

Indtagelse af kolesterol fra andre kilder kan medføre en korrekt mængde for os. Fare for mennesker. Der er flere tilfælde, hvor vi skal være forsigtige, nogle af dem er over 40 år gamle eller har en familiehistorie med højt kolesteroltal. I disse tilfælde skal vi være forsigtige med hvad vi kan gøre for at ændre vores livsstil, undgå stillesiddende liv og gøre vores diæt mere farverig og velsmagende i dag vil vi fokusere på vores diæt, og hvad bedre er frugten for at give den mere smag med frugter, vi kan afbalancere vores kolesterolniveauer en avocado mere end en lækker frugt du måske undrer dig over, vil avocado virkelig hjælpe min balance for at holde kolesterolniveauer er svaret. Det er faktisk nok at spise en halv avocado om dagen med en sund kost. Dette kan hjælpe os med at se ændringer i vores kolesterolniveauer inden for en måned, eller soavocado er en sund kilde til enumættede fedtstoffer, disse bidrager til hjertesundheden. Disse fedtstoffer omdannes til energi og lagres ikke, de reducerer lipidniveauerne i vores krop og kan endda hjælpe en anden vigtig information om regulering af sukkerniveauet i vores blod er forbundet med niacin Niacin også kaldet vitamin B3 hjælper med at afbalancere vores kolesterolniveauer Avocado er ikke den eneste mad, der har denne egenskab, vi kan også hjælpe asparges ærter kartofler svampe artiskokker og bønner alle disse mad os for at få vitamin B3 2 Cangrieve frugt fremragende til at balancere kolesterol, hvis du kan spise lyserød grapefrugt, gør det grunden til, at få frugter har en så effektiv anti-kolesterol effekt, og det er også vigtigt at vide, at vi kun ser resultater, hvis vi konsekvent, er vi nødt til at spise en halv agrapefrugt med vores morgenmad hver dag og sørge for, at den er økologisk, ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal o f Landbrugs- og fødevarekemi Grapefrugt er overraskende nyttigt for dem, der kæmper for at klare deres kolesterol med medicin Kontrolmedicin Grapefrugtforbrug kan hjælpe med at reducere det De frugts antioxidantegenskaber er fremragende De hjælper utvivlsomt folk med at forbedre deres livskvalitet takket være dens beskyttende egenskaber for hjerte, husk også, at grapefrugt kan forårsage en negativ interaktion med nogle medikamenter. du skal tale med din læge eller apotek. 3 appelsinjuice for godt kolesterol for at forstå, hvorfor appelsinjuice hjælper os med at balancere vores kolesterol. vi har brug for at tale om steroler, du har sikkert hørt om steroler, deres kemiske struktur er, at kolesterollignende Det er et naturligt stof, der findes i frugter som appelsiner, nogle vegetabilske nødder, frø og endda vegetabilske olier, steroler producerer begge det totale kolesterol i LDL-niveauerne i din krop, selvom appelsiner giver os kun en lille mængde steroler, de gør noget anderledes end appelsiner i krølle mængden af ​​HDL eller godt kolesterol i din krop, du har brug for at spise appelsinjuice hver dag Selvom vi spiser en afbalanceret diæt, vil vi se resultater ved næste læges besøg, hvis vi konsulterer vores læger for jordbær en sund fristelse Jordbær er sunde og de kan hjælpe os med at sænke kolesterolet, men de er kun gode for os, når vi spiser dem, da de er sukkerfri og chokolade til jordbær som de andre frugter fra bærfamilien reducerer tætheden af ​​lipoproteiner. Dette betyder lavere LDL-niveauer Hvis vi kan, vi bør 10 Spis op til 15 jordbær om dagen, fordi de er på grund af deres antioxidant. W kan også reducere triglycerider. røde bær indeholder chili bær og endda røde druer, de bidrager direkte til hjertesundheden 5 og æble om dagen sænker kolesterol, et æble kan spises i på mange måder kan det spises om morgenen med havregryn en salat med selleri og valnødder ved frokosttid eller endda spises i denne form. Juice om eftermiddagen er en god frugt at tilføje til din kost.

balance cykel

Spis æbler, når du vil, men konsekvent grunden til, at æble hjælper med at holde vores kolesterol sunde, er appel. Æbleskal indeholder pektin og polyfenoler Takket være disse stoffer kan vi have en bedre effekt på kolesterol, vi kan endda reducere de inflammatoriske molekyler, der ofte ledsager hjertet. Naturligvis ved vi, at frugt alene aldrig vil være nok, så vi er nødt til at ændre vores kost.

Dette kræver en daglig indsats Noget så simpelt som at tilføje frugt til vores salater til farvning kan hjælpe os med at afbalancere vores kolesterolniveauer En anden idé er at tage et æble, hvor vi går hen for os at gå? Spis en sund snack med os, når vi bliver sultne ved hjælp af vores viden. Disse frugter kan gøre underværker for vores helbred

Er det OK at spise en avocado hver dag?

Spise en avocadotildager godt for dit helbred.Avocadoindeholder også højt mono-umættet fedt, fiber (9 gram til et mediumavocado) og kalium - som alle er forbundet med hjerte-kar-sundhed.15. jan. 2021 g.

Uanset om du spiser det eller ej, er det blevet svært at undgå den allestedsnærværende avocado. Alt bevis tyder på, at den grønne gudinde er en vigtig del af en afbalanceret diæt, men hvad sker der virkelig, når du spiser en avocado hver dag? Milliarder af dollars bruges hvert år til at nippe og stikke og injicere hvert år for at afværge tegn på aldring, og omkostningerne ved cremer, serum, olier og tonere, der siges at have tidsbesparende egenskaber, tilføjes. Det viser sig, at der er mindst en løsning, der ikke er i nærheden af ​​det.

Den certificerede ernæringsekspert og ernæringsekspert Nicolette Pace fortalte HuffPost: 'God hud afhænger af en tilstrækkelig forsyning af essentielle næringsstoffer. Nogle undersøgelser viser, at det faktisk er muligt at forsinke aldring og forbedre hudens tilstand ved at forbedre kosten. 'Da Avocados er fulde' af enumættede fedtsyrer og essentielle fedtsyrer, eller EFA'er, er en perfekt soldat i kampen mod aldring.

En undersøgelse fra 2012 viste, at den menneskelige krop ikke kan fremstille EFA'er selv, vi er nødt til at indtage dem gennem mad, og de er vigtige for at holde vores kropsvæv sunde. Avocado: smuk indeni og ude! Det moderne liv kan være meget stressende; mellem arbejde, familie, venner og en lang række forpligtelser søger folk konstant måder at slappe af og slappe af i vores travle liv. 'Jeg ved ikke hvordan, men du får mig en sandwich til, ellers klipper jeg dit ansigt, så du får en hage.

I har alle en hage! 'at spise avocadoer måske kun hjælper med at sænke stress ved at snige sig gennem fordøjelseskanalen. Ifølge en undersøgelse fra University of Adelaide i Australien kan lave magnesiumniveauer føre til stressinducerende hovedpine, panikanfald, søvnløshed og træthed. Men der er gode nyheder.

Den certificerede spisepsykolog og ernæringsekspert Elise Museles fortalte Elle: 'Avocados er magnesium, det anti-stress næringsstof. Magnesium hjælper dig med at lindre spændinger og hjælper dig også med at sove bedre. Og når du er afslappet og godt udhvilet, er det sandsynligt, at du har et positivt syn på livet! At tackle virkningerne af lave niveauer af mineralet bør ikke være for svært, når avocado er en del af en daglig diæt, da hver 50 procent gram avass-avocado indeholder 4 procent af din anbefalede daglige tillæg Det kan synes absurd at indtage fedtrige fødevarer når man prøver at tabe sig, er det faktisk kendt at avocadoer er meget nyttige til at komme i form.

Da de er fulde af essentielle næringsstoffer og sunde fedtstoffer, hjælper de med at opretholde en følelse af mæthed efter et måltid. I en undersøgelse fra 2013 rapporterede deltagerne, at de efter at have indtaget en halv avocado følte sig mætte i tre til fem timer, hvilket generelt kan resultere i lavere madindtag. Ernæringsekspert Beth Warren forklarede til Elle: ”Fordi avocado er de sunde monoumættede og flerumættede fedtstoffer, der får dig til at føle dig mæt.

Undersøgelser viser, at når det spises i moderation, krymper det din talje og bidrager til en lavere BMI og kropsvægt. Din mor siger, at det er godt fedt, uanset hvad det betyder. 'Der er en lille fangst, og det er det faktum, at avocado indeholder meget kalorier.

Mens der er fordele, skal du også huske på, at indtagelse af store mængder kan være kontraproduktivt for vægttab. At gå i gymnastiksalen eller træne i det fri er bestemt nøglen til godt helbred og lang levetid. Uanset om det er bjergbestigning, skubber grænserne med en Pilates-reformator, huk i stuen eller seriøs dødløftning, styrkelse af muskler er et must for velvære.

Mens følelsen af ​​præstation efter en hård træning kan sætte dig på sky ni, kan det også føre til alvorlig tilbageværende muskelsårhed. Hvis du vil hjælpe din krop med at komme sig efter træning, skal du have dig selv en avocado. Sports ernæringsekspert Cynthia Sass fortalte GQ, 'Et ideelt rekreativt måltid bør også indeholde godt fedt, som er nødvendigt for at muskler og led kan heles.' Og som vi ved, er avocado lavt i sunde fedtstoffer.

Derudover har muskler brug for aminosyrer for at komme sig. Ifølge registreret ernæringsekspert og diabeteslærer Maureen Eyerman til Elle, 'Denne kødfulde frugt indeholder alle ni essentielle aminosyrer, der er essentielle Krævet til korrekt proteinsyntese, reparation og regenerering af muskler. 'Fortsæt fyre, se hvordan far tager sig af dig, når alt kommer til alt, muskler har brug for kalium for at komme sig ordentligt, og avocado er tilfældigvis 250 milligram pr. Portion.

Smid en halv avocado i en smoothie, eller skub et par skiver omelet efter træning for at hjælpe med at afværge ømme muskler. Da hjerte-kar-sygdomme er nummer et, når det kommer til at kræve menneskeliv, er det afgørende at holde tickeren i topform. Ifølge CDC er en ud af fire dødsfald i USA et resultat af hjertesygdomme, og det er en fantastisk statistik.

Det gamle ordsprog siger, at en ounce forebyggelse er et pund af kur værd, og bekvemt en ounce af vores gamle ven kan avocadoen indeholde den slags forebyggelse, vi har brug for. 'Jeg spiser, hvad jeg spiser, og jeg dør sådan, hvordan jeg dør. '' Det er underligt smukt - men også dumt. 'Når det kommer til hjertesundhed, anvendes essentielle fedtsyrer i avocadoer.

Som talskvinde for American Association of Diabetes Educators sagde Sandra J. Arevalo til Elle: 'Sunde fedtstoffer hjælper med at opretholde et sundt hjerte-kar-system og reducerer risikoen for slagtilfælde, hjerteanfald og andre hjerte-kar-sygdomme.' Plus, vores gamle ven, kalium er en vigtig ingrediens for at holde hjertet i topform.

Forskere har fundet ud af, at indtagelse af den anbefalede daglige tillæg kan hjælpe med at forhindre forkalkning i hjertets arterier. En kæmpe 364 milligram pr. Halv kop indeholder en avocado mere kalium end abanana! Svage og sprøde negle kan være en kilde til konstant frustration. Folk bruger meget tid, energi og moolah på at styrke og beskytte deres negle.

Ikke kun kan de være grimme og irriterende, tynde eller revnede negle kan også være et vindue i det generelle helbred og uønskede sundhedsmæssige problemer eller ernæringsmæssige mangler. Heldigvis har vores ven avocado nogle af de nødvendige ingredienser til at hjælpe med at holde dine negle stærke og sunde. Biotin, et vandopløseligt mineral, er en af ​​disse nøglekomponenter til stærke negle, og en undersøgelse foretaget af Oregon State University viste, at mangel på biotin kan føre til svage og sprøde negle.

Fordi avocado indeholder to til seks mikrogram mineral pr. Frugt, kan de være en af ​​de bedste fødevarer derude for at få de nødvendige mængder biotin. Har du nogensinde bemærket, at mange vitaminer sælges som kosttilskud til både hår og negle? Dette er fordi de er lavet af lignende materialer, og derfor er mange af vitaminerne og mineralerne nødvendige for begge. Tag biotin.

Hvis du ikke får nok af disse, kan det også føre til hårtab og hårtab, f.eks. skøre negle og avocado hjælper også her.

Der kan være uendelige frustrationer og hjertesorg ved at finde børn. Omkostningerne ved behandling kan være svimlende og tilføje op til $ 17 milliarder om året i industrien. Der er ingen mirakelkur mod infertilitet, og ingen siger at spise avocadoer vil løse et så komplekst problem.

Men diætovervejelser er kendt for at hjælpe med reproduktive problemer hos både kvinder og mænd. En 2016-undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Nutrients fandt, at avocadoer indeholder flere anbefalede næringsstoffer til reproduktiv sundhed, såsom folsyre, kalium, carotenoider og andre vigtige forbindelser. Baseret på denne gennemgang tilvejebringer avocadoer et antal gavnlige næringsstoffer, der som basisføde kan yde et væsentligt bidrag til en nærende diæt i den perceptuelle fase. 'Der er også gode nyheder for alle, der gennemgår IVF-processen.

Inklusiv ernæringsekspert Alisa Vitti fortalte Parents.com, 'Undersøgelser har vist, at forbruget af en vis mængde enkeltumættede fedtstoffer i form af avocadoer steg under IVF-cyklussen.' succesraten tre og en halv gang.

Sydney Morning Herald rapporterede også om en undersøgelse, der viste, at mænd, der tog d-fødevarer med højt E-vitamin og beta-caroten, også viste øget fertilitet, hvilket betyder, at par, der forsøger at blive gravid, har en grund til at dele denne avocado. Jeepers Creeper, det er vigtigt, at dine peepers forbliver sunde! Mange af os mister naturligt noget af vores sunde syn, når vi bliver ældre, men der er måder at bekæmpe den glatte skråning på. Den registrerede ernæringsekspert og diabetespædagog Maureen Eyerman fortalte Elle, at lutein, et carotenoid, der findes i avocado, fremmer sund syn.

Det viser sig også, at kroppen kan absorbere carotenoiden, det har brug for sunde fedtstoffer, ligesom dem i avocado. Det ser ud til, at frugten er en one-stop-shop for sund vision. Ifølge en undersøgelse fra 2017 har lutein dobbelt pligt, når det kommer til syn, da det hjælper øjnene med at opfatte og fortolke dem i hjernen. Øjenlæger og kirurger i Washington rapporterer, at makuladegeneration kan forekomme hos patienter over 60 år og en person med denne tilstand har svært ved at se detaljerede genstande som f.eks. småt, ansigter eller gade skilte. 'De rapporterer også, at avocado hjælper med at bekæmpe sygdommen, fordi lutein er en vigtig ingrediens i kampen mod sygdommen.

Hendes blog siger: 'Årsagen til, at avocadoer er gode for dine øjne, er på grund af det høje'. Mængde lutein, den indeholder. En enkelt ounce avocado indeholder 80 mikrogram lutein. 'Moderne fødevarer og alle deres færdigpakkede kemikalier kan ødelægge fordøjelsessystemet.

Det er kendt, at spise en sund diæt kan føre til en sundere livsstil. ', men det kan også være nøglen til fordøjelseslindring. Nation Institute of Health estimerer, at 60 til 70 millioner amerikanere har fordøjelsesproblemer.

Mens disse kan variere meget, siger Johns Hopkins University blog, 'Avocado er en superfood fuld af fiber og essentielle fødevarer'. Næringsstoffer som kalium, der fremmer en sund fordøjelsesfunktion. Det er også en mad med lav fruktose, så det er mindre sandsynligt, at det forårsager gas og gas.

Ifølge en undersøgelse fra 2013 kan avocado også have en negativ indvirkning på fødevarer, der forårsager dette, hvilket kommer meget nyttigt, når man overvejer at skiver avocado eller endda guacamole serveres lige på en hamburger. Ser ud som en naturlig kombination! Avocado er også høj i fiber, hvor kun en frugt er 33 procent af de 33 anbefalede daglige tilskud. Den opløselige fiber i avocado er meget nyttig til at normalisere afføring og hjælpe med at opretholde tarmens sundhed.

Verdenssundhedsorganisationen rapporterer, at kræft er en af ​​de mest almindelige dødsårsager på verdensplan og krævede over 9,6 millioner menneskeliv alene i 2018. Sygdommen er voldsom og ser ikke ud til at forsvinde når som helst snart.

er honning sundere end sukker

Ingen hævder, at avocado helbreder kræft. Der er dog tegn på mange fordele ved at inkludere dem i din kost. Avocado har potentielt forebyggende evner, og de har også vist sig at hjælpe med at stoppe visse former for kræft i at vokse.

En undersøgelse fra 2010 viste, at avocado indeholder carotenoider, som er effektive til at stoppe kræftvækst i visse typer kræft, såsom prostatakræft og bidrager til at dø af visse kræftceller såsom mund- og mavekræft. En undersøgelse fra 2015 viste, at avocatin B, et lipid, der findes i avocado, kan være giftigt for visse leukæmiceller og dermed hjælpe med at bekæmpe Desuden forfatteren af ​​bogen Thirty Two Ways to Outsmart Cancer, Dr. Nalini Chilkov for HuffPost den oliesyre , det primære fedt i avocadoer, tilbyder betydelig beskyttelse mod brystkræft.

Kvinder, der spiser en diæt med højt indhold af oliesyre, har vist nedsat brystkræft. ”Ethvert våben i vores kræftarsenal er et værdifuldt våben. Forskere bemærker, at sygdomme, der engang blev betragtet som kroniske og uhelbredelige, kan lindres ved diæt. især ved tilsætning af næringsstoffer og antioxidantfødevarer.

Fordi avocadoer opfylder kravene, har forskere undersøgt de forebyggende og afbødende virkninger, som frugten har under neurologiske tilstande som Alzheimers, H. kan have untington sygdom og parkinsons sygdom. Ifølge en undersøgelse fra 2016 af Haramaya University, 'De forskellige bioaktive næringsstoffer i avocadoer spiller en nøglerolle til forebyggelse og helbredelse af forskellige neurodegenerative sygdomme.' Alder gør sit bedste for at ødelægge vores kroppe. Gudskelov er avocado fuld af fytokemikalier, herunder kraftige antioxidanter, der kan bekæmpe.

Undersøgelsen siger, at forbindelserne i avocado er unikke antioxidanter, der fortrinsvis undertrykker radikaldannelse og derfor kan vise sig lovende som effektive neuropreventive midler. og der er mere. Arthritis Foundation siger også, at da avocado er fyldt med E-vitamin, er de en af ​​de bedste frugter til bekæmpelse af inflammation set i tidlig slidgigt. 'Så bundlinjen? Ekstra chic avocado på toast? Avocadoskiver på en salat? Jeg ville have gjort det alligevel, selvom det ikke var. 'fantastisk til at holde os sunde på mange måder.

Se en af ​​vores nyeste artikler lige her! Plus, flere liste artikler om dine yndlings ting kommer snart. Abonner på vores YouTube-kanal og ring på klokken for ikke at svare på en eneste.

Reducerer avocado kolesterol?

Avocadoer en potent kilde til næringsstoffer såvel som enumættede fedtsyrer (MUFA'er). Forskning tyder på, at tilføjelse af enavocadoen dag til en hjertesund kost kanHjælpforbedreLDL-kolesterolniveauerhos mennesker, der er overvægtige eller overvægtige.

Reducerer drikkevand kolesterol?

Hydrering derimod tynder blod og gør det lettere for hjertet at pumpe. Det tyndere, hurtigere blodkan hjælpedin krop rydder hurtigere LDL. Desuden masser afvanddåseforbedre din stofskifte, hvilket kanHjælpdu taber dig.Kolesteroler ikkevandopløselig.16. maj 2019

Hvad er det bedste tidspunkt at spise avocado?

CINCINNATI (WKRC) - Det er ikke en mad, du normalt vågner op ogspise, men du vil måske begynde at tilføjeavocadotil dit morgenmåltid. En ny undersøgelse siger, at det bare kan være en del af mesterens morgenmad.23. jul. Dec 2019

Er æg dårligt for kolesterol?

Kyllingæger en overkommelig kilde til protein og andre næringsstoffer. De er også naturligthøjt kolesteroltal. Menkolesteroliægser ikke ud til at hævekolesterolnivellerer den anden vejkolesterol-holdige fødevarer gør, såsom transfedt og mættet fedt.

Sænker kaffe kolesterol?

Kaffe. Din morgen kop joe kan måske give dinkolesterolniveau en uønsket støt. Fransk presse eller tyrkiskkaffeslipper igennem cafestol, som hæver niveauet af LDL eller 'dårligt'kolesterol. Gav udtryk forgørogså, men serveringsstørrelser er små, så der er mindre at bekymre sig om.

Hvornår skal du ikke spise en avocado?

Avocadoer rådne, hvis de er grødet, når de presses, er brune eller mugne indeni og har udviklet harskhed eller en sur lugt.Dumuligvistilbjærg en del af frugten, hvis den lige er begyndttilbrun indeni, og resten af ​​frugten ser ud, lugter og smager fint.26. mar 2019

Er det godt at spise avocado, hvis du har højt kolesteroltal?

Højt fedtindhold betyder ikke altid mere kolesterol. Ifølge forskning offentliggjort af American Heart Association kan indtagelse af en avocado om dagen sænke dine niveauer af lipoprotein med lav densitet (LDL), ellers kendt som “dårligt” kolesterol.

Er det godt at spise en avocado om dagen?

Ifølge forskning offentliggjort af American Heart Association kan indtagelse af en avocado om dagen sænke dine niveauer af lipoprotein med lav densitet (LDL), ellers kendt som “dårligt” kolesterol. Sænket kolesterol er ikke den eneste potentielle fordel ved at inkludere avocado i din kost.

Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved avocadoolie?

Avocado er fyldt med hjerte-sunde enumættede fedtsyrer. Resumé Avocadoer og avocadoolie indeholder meget enkeltumættet oliesyre, en hjertesund fedtsyre, der menes at være en af ​​hovedårsagerne til de sundhedsmæssige fordele ved olivenolie.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

1800-tallet cykler - hvordan man håndterer det

Var der cykler i 1800? Men cyklen, som vi kender den i dag, udviklede sig i det 19. århundrede takket være arbejdet fra flere forskellige opfindere. Dette var de første maskiner, der blev kaldt cykler, men de var også kendt som bonehakers for deres hårde tur. To mænd kører på tidlige cykler kendt som Hobbyhesten og 'bonehaker'. 30. 2017.

Mødecykel - en løsning på

Hvad er et cykelmøde? En motorcykelrally er en samling af motorcykelentusiaster. Møder kan være store eller små og engangs eller tilbagevendende.

Hvordan man laver cykler hurtigere - hvordan man tackler

Hvordan kan jeg gøre min cykel hurtigere? Otte enkle måder at gøre din cykel hurtigere gratis Hold den ren. Smør kæden. Sænk frontenden. Sørg for, at din sadelhøjde er korrekt. Juster pedalens spænding. Kontroller dit dæktryk. Sørg for, at dine gear er korrekt justeret. Sørg for, at dine bremser er korrekt justeret.25. 2017.

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Google-cykler stjålet - enkle svar på spørgsmål

Har Google-cykler trackere? Google har tilføjet GPS-trackere til sine cykler i slutningen af ​​2017 og har testet smarte låse, som medarbejdere kan åbne med deres telefoner. Virksomheden fortæller Wall Street Journal, at omkring en tredjedel af sine cykler indtil videre har GPS-trackere, og de giver indsigt i, hvor langt tohjulede køretøjer vil gå.

Amerikansk fremstillede cykler - mulige løsninger

Er Trek-cykler lavet i USA? Trek Bicycles er det største amerikanske cykelfirma, der fremstiller alt fra barnemodeller til professionelle vej- og bjergstilarter. Og de er den eneste store producent, der stadig producerer tohjulede køretøjer i USA. Samlet set fremstiller Trek cirka halvdelen af ​​de cykler, der fremstilles her i USA.