Vigtigste > Fordele > Fordele ved sprint - innovative løsninger

Fordele ved sprint - innovative løsninger

Hvad gør sprints for din krop?

Sprinter en af ​​de mest eksplosive øvelser, du kangør. Det er en komplet, total-legemetræning - målrettet røv, hofter, hamstrings, quads, kalve og mavemuskler - der bygger lange, magre muskler. Faktisk inkorporerer mange professionelle atletersprintsind i deres træning af den grund.

Regelmæssig motion har mange fordele. Det kan sænke din risiko for at udvikle sygdomme som hjertesygdomme, slagtilfælde, type 2-diabetes og endda kræft med op til 50%. Det kan reducere risikoen for tidlig død med op til 30%, og det antages, at mange af dem er terapeutiske og en stor mental empowerment-teknik.

Uanset hvilken grund du træner, er der mange fordele at få. Men når man tænker på at træne, tænker mange mennesker på enten løb eller løbebånd fra træning med høj intensitet, denne artikel sammenligner virkningerne af løb og sprint og beslutter i sidste ende, hvilken øvelse der er bedst. Så lad os dække det grundlæggende først.

Jogging er en aerob træning, der er afhængig af ilt og kører i et langsomt tempo i lang tid. Sprinting betyder at løbe så hurtigt som muligt i en begrænset periode eller en begrænset afstand. Det er en anaerob øvelse, der oprindeligt er afhængig af ilt, men så snart kroppens iltniveauer ikke længere er tilgængelige, når kroppen ikke har tilstrækkelig styrke, skifter den til anaerob tilstand og forbrænder fedt og glykogen til energi.Sprinting er derfor klassificeret som intervaller med høj intensitet. Så den første kategori, der sammenligner løb og sprint, er fedt tab, da dette er en af ​​de mest almindelige grunde til, at folk begynder at træne. Som nævnt tidligere er jogging en aerob træning og er primært afhængig af ilt for energi uden at tilføje noget ekstra til kroppen.

Sprinting er ikke afhængig af ilt, så det forbrænder fedt til energi. Som et resultat forbrænder sprint mere fedt end jogging. Derudover øger sprint din basale stofskifte mere end at løbe resten af ​​dagen.

Din basale stofskifte er den mængde energi, din krop har brug for for at fungere i hvile. Dette betyder, at selv når du hviler, vil sprint fortsætte med at forbrænde fedt i din krop. Faktisk fandt en undersøgelse fra 1994, at mænd og kvinder, der deltog i et 15-ugers program med høj intensitet, mistede mere fedt end dem, der deltog i et 20-ugers udholdenhedsprogram.En typisk sprintsession består af 30 sekunder af total sprint efterfulgt af 4 minutters hvile og gentaget 4-6 gange. Det betyder, at en sprint session kun tager 3-4 minutters træning, hvilket betyder, at sprint forbrænder mere fedt og tager kortere tid at gøre det end at løbe. Den anden kategori er muskelvækst.

Du skal bare se forskellen mellem en maratonløber og en sprinter for at kende svaret på den. Selvom begge øvelser er målrettet mod de samme muskelgrupper, får sprinting benmusklerne til at trække sig sammen hurtigere end jogging, hvilket resulterer i mere muskelrivning og dermed aktiverer kroppens muskelopbygningssystem til at opbygge mere muskler. Derudover får sprinting kroppen til at frigive mere humant væksthormon, som er et muskelopbyggende og fedtforbrændende hormon.

Sprinting vinder let denne kategori. En almindelig årsag til, at folk træner, er på grund af dets terapeutiske egenskaber, og derfor er den sidste kategori lykke og stress. En undersøgelse fra 2017 fra University of Turku viste, at træning med høj intensitet frigav flere endorfiner end en times løb.Endorfiner er hormoner i vores krop, der løfter vores humør og skaber en følelse af afslapning og frigiver mere af det, når du sprinter. En anden undersøgelse fra 2014 viste, at deltagere, der deltog i træning med høj intensitet, nød deres træning mere og var mere tilbøjelige til at fortsætte end dem, der tog udholdenhedstræning. Når alt kommer til alt, som nævnt tidligere, frigiver sprint flere væksthormoner og testosteron, og disse hormoner sænker cortisolniveauerne i kroppen.

Stress gennem mange undersøgelser, så sprint reducerer niveauet. Sammenfattende kan det siges, at folk, der sprinter, producerer mere lykkehormoner, producerer færre stresshormoner og har tendens til at træne på lang sigt. Der er mange faktorer at overveje, når du vælger øvelsen, men efter de tre faktorer, der er diskuteret i denne artikel, er sprint den klare vinder.

Når det er sagt, er sprint p Det øger pres på krop og led og kan øge sandsynligheden for skade i det lange løb. Derudover bør det på grund af dets intensitet undgås af mennesker med allerede eksisterende hjertesygdomme, forhøjet blodtryk eller luftvejsproblemer og kan forårsage yderligere skade. I sidste ende afhænger det af personlige mål, færdigheder og interesser, om man skal springe eller løbe.

Begge er fremragende former for motion og uanset hvilken du vælger; Du kan stadig nyde de mange fordele ved at træne. Hvis du kunne lide denne artikel, skal du abonnere på kanalen og se de andre artikler.

Er det bedre at sprint eller løbe?

Mensløbehjælper også med at forbrænde kalorier, anbefaler ekspertersprintsom den bedste form for cardio til at opretholde en sund vægt og holde sig i form. Undersøgelser har vist, at du kan forbrænde 200 kalorier på kun to og et halvt minut med stor effektsprint.23. feb 2021

Hvor ofte skal jeg lave sprints?

Tag væk. Inkorporerersprintsind i din træningsrutine er en effektiv og effektiv mådetiltræne dit anaerobe system, forbrænde kalorier og forbedre den magre muskelmasse i dine ben. Da disse typer træning er meget krævende, digskulle gernekun udføresprintintervaller totiltre dage om ugen.8. jul. Dec 2019

Løb er en så alsidig sport, at du kan lave næsten hvor som helst, når som helst, men hvor meget af det skal du lave i dag? Jeg er her i Girona, så jeg troede, jeg ville hellere få hjælp af GCNspaniel's vært Maya Maya, tak for det med os nu, lad dig ikke narre af det faktum, at Maya kunne kaldes en cyklist, fordi hun faktisk havde mange år med racing som en professionel triatlet. Tak Heather ja, jeg har brugt meget tid på at cykle, svømme og selvfølgelig løbe, og jeg ved, at enten du, hvis du er ny til at løbe, eller hvis du vil øge kilometertal eller få mig rundt, er det virkelig svært at komme til det perfekte punkt at finde ud af at gøre det, ja, så i dag giver vi dig en guide til, hvor mange gange om ugen du skal løbe. Det er ikke så let som at løbe mere, løbe hurtigere, hvis du ikke er forsigtig, vil du ende med at skade dig selv vil finde ud af, at din præstation når plateauer, og kun hvis du ikke allerede har fået dit bord og smidt dine løbesko væk. Ja, løb er fantastisk til din kondition, der er til din mentale sundhed. Jeg tror du er en Du har tendens til at slukke og bare hyg dig, men du skal være rigtig forsigtig og ikke stressende. Vi giver dig en guide, men du skal virkelig sætte det i dit liv, hvis du er ny til at løbe og lige er begyndt. Til at begynde med er det virkelig vigtigt at gradvist opbygge ting op, så din krop har tid til at tilpasse sig dette ny stimulus. Så hvis du er en helt ny løber og kun løber to om ugen, kan du øge dette til tre gange om ugen - har mindst en dag efter hvert løb, så din krop har tid til at hvile og tilpasse sig, og når du begynder at øg dette, sørg for at du altid lytter til din krop, ja og hvis du har kørt et stykke tid og er vant til det, og du vil genbruge det for at forbedre din kondition eller træne bare for at få det tre kørsler op Vedligeholdelse af fire omgange om ugen er kun et mål, hvis du i øjeblikket kører tre kørsler om ugen, men føler at du har tid og energi til at køre en ekstra kørsel, så det er det værd at overveje, at du forkorter det nogen af ​​disse nuværende kørsler du har energi til at tilføje 1/4 ja og forsøge at løbe i mindst 20 minutter, men tilføje et ekstra løb om ugen, selvom det er kort vil e Hvis du løber til en konkurrence, er et godt sted at starte faktisk på en fridag, så din krop altid har en hel dag til at komme sig.

Nu arbejder ganske vist de fleste af os omkring en syv-dages uge omkring, det er et ulige tal, og ja, du kan fortsætte med denne alternative daglige løbetur, men realistisk set har vi mere tid til dig i weekenden, så det giver mening at have din længere løb på samme tid hver uge. Ja, og hvis du vil starte med at køre, har du brug for mere struktur i din plan, men det betyder ikke, at du vil køre mere. Du kan forbedre din præstation ved at løbe fire gange om ugen, men du er nødt til at gøre det smart krydstræning og vægttræning med det i tankerne, her er en guide til en svag struktur, sæt din længere løb en ay som en genopretningsdag, og Torsdagskørsel Konditioneringsarbejde fredag ​​som en genopretning og derefter en kørsel på lørdag et valgfrit konditioneringsarbejde Hvis du vil øge din løb til fem gange om ugen, så overvej at tage onsdagens genopretningssession og bytte det og gøre det til et let løb, men sørg Hvis du holder intensiteten god og lav, og hvis du er i den anden ende af spektret og finder for mange, kan du skære den ned til tre ved at bytte lørdagskørslen til en krydstræning, uanset intensitet, hastighed og afstand, dette er en solid struktur at bygge fra, da din krop kan træne med det for at være i. Han session fungerer rigtig godt ved at lade ham hvile og slappe af imellem.

Ro og bedring skal virkelig respekteres, men jeg vil påpege, at der er en signifikant forskel mellem de to, nu har jeg inkluderet mandag som en hviledag, og det skal det virkelig være, så det betyder ikke kun, at der ikke løber men ingen træning eller motion overhovedet, og ja jeg ved, at du sandsynligvis stadig skal gå på arbejde, og jeg siger ikke, du vil være i sengen hele dagen, men det er en chance for dit sind og krop at bare have hele dagen fri og dette er virkelig vigtigt for at sikre, at du forbliver sund og reducerer risikoen for sygdom og overtræning, og trods alt er det en god ide at bare gå og nyde denne mandag, for du vil arbejde hårdt resten af ​​ugen for at komme dig, det er ens , det giver din krop en pause fra at løbe, så det er jeg kan tilpasse mig træningsbelastningen fra dagene før, men det er anderledes, fordi vi laver bevægelser, og vi stimulerer kredsløbet igen, så vores krop heler lige præcis, i disse dage kan ødelægge alt, men du skal holde dig væk fra at køre, som det er ikke en træning og er derfor ikke beregnet til at forbedre din kardiovaskulære kondition, det er kun der for at hjælpe din krop med at forberede dig til din nakkeFran ja, for eksempel kan du gå en tur ind i byen på en cykel pas på, du kan lide klasse eller endda svømme i lokal pool pænt betyder det ikke noget, hvor mange gange du planlægger din løb om ugen, men hvis du vil øge dette, skal du sørge for at gøre dette gradvist, og det er værd at bemærke, at jo mere løber de gør, og med højere intensitet lægger det naturligvis mere stress på din krop. Det er sandsynligvis nu klart, at der ikke er nogen sort / hvid-regel for, hvor ofte du l om ugen skal åbne. Kun du kan tage højde for alle faktorer i dit liv sammen med dine egne løbende mål, så følg vores guide, men til sidst skal du alligevel lytte nøje til din krop tak Maya for jeg har været med dig siden din tid, tak Heather for at have mig, og jeg håber, du nød denne artikel lige så meget som jeg gjorde.

Sørg for at give ham tommelfingre og glem ikke at abonnere på verdenen. Hvis du gerne vil se vores artikel om, hvordan du bliver stærkere på en cykel, skal du bare klikke nedenfor, og hvis du har smerter til at gå og vil vide, hvornår du skal stoppe, og hvornår du skal komme igennem, kan du finde en artikel om det lige her

Hvor mange dage om ugen skal jeg sprint?

Udføresprinttræningsrutiner tregange om ugen. Tillad mindst en til todagehvile eller en anden let øvelse imellemsprinttræning.5. mar 2021

Kan jeg lave sprints hver dag?

Forskning viser, at interval med høj intensitet i form afsprinthver anden dagkanforbedre insulinfølsomheden hos mænd med 23%. Men,sprintforbrænder mere fedt ved en højere hastighed - ca. 200 kalorier på 3 minutter - end at løbe.

Kan sprint skade dit hjerte?

Ogdetturbulent flowafblod igennemditkoronararterier under løb kan bidrage tildetdannelseafarterie-tilstoppende plaques, hævningdetrisikoaf et hjerteangreb (tilblokeringafblodgennemstrømning tilhjertetatkan, igen, føre til pludselig hjertestop, hvordit hjertestopper helt).27. sep 2016

Er det OK at køre sprints hver dag?

Begge former for motion øger dit stofskifte - hvilket er kritisk. Forskning viser, at interval med høj intensitet i form afsprinthver anden dag kan insulinfølsomheden hos mænd forbedres med 23%. Men,sprintforbrænder mere fedt ved en højere hastighed - ca. 200 kalorier på 3 minutter - endkører.

Er Sprinting godt for hjernen?

BedreKognition og hukommelsesretention - undersøgelser visersprintnedsætter betændelse ihjerneog forbedrer hormonbalancen.Hjerneplasticitet øges med træning, og det samme gør blodgennemstrømningen, primært i hippocampus, som er en del af det limbiske system kendt for læring og hukommelse.10. mar 2014

Er det OK at lave sprints hver dag?

Begge former for motion øger dit stofskifte - hvilket er kritisk. Forskning viser, at interval med høj intensitet i form afsprinthver anden dag kan insulinfølsomheden hos mænd forbedres med 23%. Men,sprintforbrænder mere fedt ved en højere hastighed - ca. 200 kalorier på 3 minutter - end at løbe.

hjerte sundt kød

Forbrænder sprint mavefedt?

Fredag ​​den 6. juli 2012 -Sprint, ikke jogging, kan være nøglen til hurtigabdominalog visceralfedtab, fandt forskere ved University of South Wales i en undersøgelse offentliggjort i International Journal of Obesity.5. jul. 2012 r.

Hvad er sundheds- og fitnessfordelene ved sprint?

Sprinting giver sundheds- og motionsfordele. Sprint løb er en af ​​de mest udfordrende træningsrutiner til rådighed. Når du sprinter, stiger din puls for at kompensere for det øgede behov for blodgennemstrømning til dine sprintmuskler. De to grundlæggende træningstyper er anaerobe og aerobe.

Hvorfor er sprint på stranden godt for dig?

Det er en god undskyldning for at komme til stranden. At gøre dine sprints på sand gør dem mere effektive (og hårdere). En nylig undersøgelse viste, at træningsintervaller med sprintintervaller, der blev udført på sand, resulterede i bedre præstationer i efterfølgende træningsanfald og slog græs ud som en træningsoverflade.

Er det dårligt at Sprint hele tiden?

Her er en anden fare at huske på: Mens ethvert træningsprogram har en vis risiko for skade, kan altomfattende indsats som sprint øge risikoen simpelthen fordi de lægger mere stress på alle dele af din krop. Det er ikke altid en dårlig ting - det intensitetsniveau er det, der gør sprint så effektiv og gavnlig træning.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge? Fælles bevægelsesområder vil afhænge af lårbenet, skinnebenet og fodlængden, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner, kan vi bruge vores 172,5 mm krumtap og 1,778 m højde til at antyde, at krumtaplængder skal være 9,7% af vores højde.

Spiderman crunches - en løsning på

Hvad er en Spiderman-crunch? Kom i en høj plankeposition med dine skuldre direkte over dine håndled. Løft din venstre fod for at bøje dit bøjede knæ og bringe det mod din venstre albue. Bring din højre fod tilbage til startpositionen. Dette er en rep. Fortsæt med at skifte sider i otte til 12 reps.

Stumpjumper vs camber - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem Specialized Camber og Stumpjumper? De væsentligste forskelle er, at en stock Camber har mindre vandring foran og bagpå (120 mm sammenlignet med 140 mm for en Stumpjumper FSR), og der er ingen carbonfiberramme eller hjernestødmuligheder i Camber-serien. г.

Spring over morgenmadstudie - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, hvis vi springer morgenmaden over? Øget risiko for hjertesygdomme. Ved regelmæssigt at springe over morgenmåltider er du mere modtagelig for vægtøgning og med en øget risiko for åreforkalkning, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes, fedme og højt kolesteroltal (10, 6, 11, 12).

Handcykelracing - handlingsorienterede løsninger

Hvor hurtigt kan en håndcykel gå? En liggende håndcykel, lånt fra cykelindustrien, kommer normalt i et valg mellem tre eller syv hastigheder, hvilket naturligvis begrænser hastigheden til mindre end 15 mph. De er lette at overføre ind og ud fra en kørestol og har et naturligt styresystem af gaffeltypen.

Hvor meget koster det at tage en cykel på et fly - hvordan man løser det

Kan jeg medbringe min cykel på et fly? Flyselskaber giver dig mulighed for at kontrollere din cykel og placere den i flyets lastrum under rejsen, selvom nogle kræver, at du placerer cyklen i en taske eller andet kabinet. Hvis din cykel ikke falder inden for luftfartsselskabets kontrollerede taskevægtskrav, vurderer flyselskabet ekstra gebyrer for den ekstra vægt.