Vigtigste > De Bedste Svar > 1:45 halvmaraton - hvordan man beslutter

1:45 halvmaraton - hvordan man beslutter

Hvilket tempo er 1 45 Half Marathon?

Det her1:45 halvmaratontræningsplan er målrettet omkring et løbtempo08:00 pr. mil, hvilket er 4: 58,6 minutter pr. km.

At afslutte et halvmaraton til enhver tid er selvfølgelig en kæmpe bedrift, når det kan siges, at du er nedsænket i det undvigende 30 eller 90 minutters mark, selv på spillerteststedet, så jeg troede, jeg benyttede lejligheden til at hjælpe dig at være i stand til at gøre det også godt. Lad os se, hvad vi laver her først, for et halvt maraton på 90 minutter er 416 pr. Kilometer eller 652 pr. Kilometer, det er fjorten point i timen, men det ville være ret dumt af mig at foreslå, at du bare tager sigte i 90 minutter , vi har brug for en slags buffer eller margin for fejl, så lad os skære et minut deraf og efter 89 minutter eller en time gå niogtyve, hvilket er 4:13 pr. kilometer eller 647 pr. mil, hvilket er fjorten point to kilometer pr. mile Hour, for at sætte det i sammenhæng i 5k, hvilket resulterer i 2106 eller for 10k, der er 4211 i ti miles, bestående af en time, et minut og seks sekunder fortryde Selvfølgelig kan du give dig selv mere buffer eller endda en hurtigere tid sigte, og hvis du ønsker at finde ud af det eller finde ud af tempoet, skal du bare bruge en af ​​online regnemaskinerne nu ideelt set starter du dette i ret god form temmelig god fitness du kan e Følg et godt program og ideelt set vare otte til tolv uger, hvis du er måske ikke helt så fit i øjeblikket, vil du måske kun forlænge denne timeout med en brøkdel nu, selv en halvmaraton er en afstandshændelse, du har stadig brug for en god blanding og variation af træning, vi har brug for hastighedstræning, vi har brug for hastighedskørselstræning, vi har endda brug for disse langdistanceløb. Nu starter vi faktisk med disse lange udholdenhedsløb, fordi disse skal være en hæfteklammer til enhver langdistanceløber eller noget over afstand, og ideen om det er at opbygge vores grundlæggende aerobe udholdenhed, så det er virkelig vigtigt, at vi holder dette på et konstant tempo et eller andet sted i Zone 2 intensitet et rigtigt talende tempo alt om det og begynder faktisk at ophæve fordelen ved det.

Faktisk, hvis du starter nu, kan du sandsynligvis bare starte på en afstand eller et tidspunkt, der er behageligt for dig, måske bare starte med nogle af vores andre nøglesessioner i løbet af ugen, det kan endda føre til overtræningssyge, måske endda skade 45 minutter til 60 minutter og derefter bare tilføje 5 til 10 procent om ugen for at øge ca. 2 timer. Ideen med disse sessioner er, at du arbejder på din anaerobe tærskel, ved at arbejde på dette tidspunkt løber du ud under det punkt, hvor din krop ville begynde at blive oversvømmet med mælkesyre, og det betyder, at du kan opbygge en god varighed af intensitet på dette tidspunkt og derfor rammer vores tærskel, hvilket igen kan gøre os hurtigere, hvilket faktisk ofte viser sig at være praktisk Hvis du betaler hårdt for noget, du kan farve i mindst 20 minutter, vil det normalt være omkring $ 2 5 til 30 sekunder pr. Mil langsommere end dit nuværende 3-mile tempo beregnet, men hvis du bruger en pulsmåler, skal den nu være omkring 90 procent af din maksimale puls. Hvis du starter forfra med denne type sessioner, vil jeg foreslå at bryde dem ned.

Du leder efter en samlet varighed i dette tempo på omkring 20 til 30 minutter 5 minutter 3 Partier 10 - Partier 50, og du kan nu få 20 til 30 minutter lige ved denne intensitet. En anden session, som du skal sigte mod de fleste uger, er en hastighedssession. Dette skal gøres i korte gentagelser over dit mål halvmaraton tempo.

I håb om at drage fordel af låsen op og udvikle nye tophastigheder, vil du gerne udføre denne type session på noget som en trackfailing, der i det mindste er en flad smoot-overflade, dybest set så du ikke behøver at bekymre dig om, hvad der foregår under Fødder mens du løber med denne høje hastighed nu, fra en kilometer til måske fire med 2 km, men du behøver ikke at gøre fremskridt hver uge. Du kan selvfølgelig bare vende tilbage til en af ​​de kortere originale gentagelser. Nå, dette er dine tre nøglesessioner om ugen, men ud over disse har vi et par andre? dem der er lige så vigtige, at vi er nødt til at tilpasse os disse, og de er nu dine lette kørsler, ligesom de lange kørsler.

Disse skal være i et jævnt tempo - og du har mulighed for at slukke for dine ben for i det væsentlige aktivt at komme sig og for at du ikke skal bekymre dig om tempoet. Hvis du går for hurtigt ind i disse, kan de støde på kvaliteten af ​​nogle af de vigtige sessioner, som vi lige har opdaget for o en mulighed for at forbedre din grundlæggende aerobe udholdenhed, så vi vil gerne have, at længden og varigheden af ​​disse øvelser øges over tid , men det er vigtigt, at du følger 10% -reglen for aldrig at øge et løb eller dit ugentlige volumen med mere end 10%. Nu er der endnu en træning, jeg har, men at nævne, at Hill Rep, hvorfor jeg ikke nævnte det, er fordi det er valgfrit, det er en session, som jeg kan lide som en mulighed i lavsæsonen, brug den til at øge min styrke og gøre mig selv mere modstandsdygtig, men nogle mennesker kan faktisk lide at bruge det i løbet af deres løbssæson forud for en begivenhed, og de kunne bare skifte det med deres tempo eller tærskel løb ved at udføre Hill Repson Weekly Pace eller tærskel løb brugen i den følgende uge, hvis du vil gøre dette, foreslår jeg, at du starter med korte gentagelser på omkring 8 x 20 sekunder og derefter arbejder op til 30 sekunder 45 sekunder 60 sekunder 90 sekunder og derefter endelig opbygger 2 minutter, begge er denne træning meget god, men der er ingen mening i at gøre alt og hvis vi ankommer på løbedag trætte eller udmattede, er det virkelig vigtigt, at vi giver vores kroppe tid, p Jeg tilpasser mig og genopretter.

Så jeg anbefaler normalt at planlægge en genopretningsuge hver 3. til 4. uge, løbet er en lignende historie en uge eller to før løbet, vi vil skubbe det lidt tilbage med hensyn til det samlede volumen, men denne gang vil vi faktisk forlade lidt lidt intensitet ind, så vi ikke rigtig bliver flade på løbetiden, så for nogle af disse nøglesessioner vil du måske slå et par reps ud, lave kortere reps og øge dit opsving, når jeg kommer ind i løbet af løbet dit største job her er at spore og spore mål tempoet. Forhåbentlig har du nu stort set sat dig ind på mål tempoet, men det kan stadig være alt for let at få lidt med det samme, eller måske endda glide væk fra dette tempo, når du kommer træt, og hvis det er muligt, vil jeg sige, prøv at køre med GPS-uret, som du kontinuerligt kan overvåge og spore, eller at finde en slags ur, så du kan holde øje med hver gang du passerer en kilometer eller mil. dit tempo hårdt i starten af ​​begivenheden, vil jeg sige, at det er godt til en vis grad, fordi du får adrenalin, der foregår, skal du bruge det, men hold det inden for grænser, og efter en kilometer vil du helt sikkert ønske at ringe ind til måltempoet. Sidste ting, du kan også sidde, hvis det er en løbsdag, som du fylder nu, da vi målretter mod under 90 minutter for halv mil af dig, når du tror, ​​du ikke rigtig har brug for at tage brændstof med dig, men teknisk set din krop kan kun opbevare nok brændstof i 60 minutter. Det betyder ikke, at du kommer til et Norman T-Stop efter 60 minutter, du vil bare se et ægte fald i kraft, så du vil medbringe noget brændstof, der er let at sluge, mens du kører nu personligt, jeg tager et par geler med mig har en efter 30 til 40 minutter og derefter en efter 60 minutter, som skal fylde dig godt og forhindre dig i at ramme den mur.

specialiseret crux e5 anmeldelse

Held og lykke, hvis du er under 90 år efter det halve bad og fortæl os det i kommentarerne nedenfor, hvis du tackler dette, eller hvis det faktisk lykkedes dig at slå 90 - hvis du har flere spørgsmål om dette, skal du aflevere dem i kommentaren sektion nedenfor, og sørg for, at du har haft nutidens artikel, giv os en lignende og glem ikke at følge GTN

Er en 1.45 Half Marathon god?

Gennemsnitlig halvmaratontid til mellemløbere

Detgennemsnitlig halvmaratontiden for en mellemløber er omkring 1: 45-2: 10, hvor mange sætter et mål for en sub 2-timers tid.

Hvad betragtes som en god halvmaraton tid?

Kører en sub 2 time eller 1:59:59halvt-maratonbetyder opretholdelse af engennemsnitshastighedpå 9:09 minutter pr. mil, hvilket ertaget i betragtningen respektabelhalvt-maraton tidblandt løbere. Meget konkurrencedygtige løbere sigter mod hårdere mål, som 1 time og 30 minutterhalvt-maraton(6:51 minutter pr. Miltempoeller hurtigere).

er ahornsirup godt for dig

Hvor hurtig er en 2 timers halvmaraton?

Hvad skal der til for at køre en under-2 timers halvmaraton? Rammer 1:59:59 tempo i enhalvmaratonbetyder at holde 9:10 minut / mile eller 5:51 minut / km tempo i 13,1 miles. Du skal være i stand til at gøre 20-30 miles om ugen i træning og ideelt set have en nylig 10K-tid på 54 minutter.

(glad musik) - Morgen traniacs, 3-12 i baren, næsten færdig med hele styrkeforløbet. Det er omtrent lige så hårdt som det bliver. Jeg er nødt til at lave nogle boksespring her. (Slappelyd) Hvis du tænker på at lave en halvmaraton i dag og en stor linje, som folk vil have og har brug for at krydse i halvmaraton, er det to timers varemærke for i dag og de næste fire dage, dybest set, jeg ' Jeg garanterer dybest set, at du slår og bryder to-timersmærket med kun tre kørsler om ugen. (Techno-musik) Så jeg kan næsten garantere, at du med kun tre træningsprogrammer om ugen kan køre et halvmaraton under to timer, og nøglerne til det er hastighedsarbejde, tempo-arbejde og en gradvis progressiv langrend parret med en stærk kerne.

I dag skal vi tale om langrend. Så målet for det lange løb er at bygge på en 23 kilometer løb, og hvad der til sidst sker, er at afstanden på 21,1 kilometer pludselig ikke længere er afskrækkende for at opbygge holdbarheden for at være på dine fødder og for dem Tid til at være aktiv.

I sidste ende vil du kende dit tempo, og du vil ikke blive mentalt skræmt for denne løbeafstand, så du ikke tager dårlige beslutninger som jeg tog i mit første løb, fordi du vil vide, hvordan længden af ​​denne afstand føles. Så hvad vi laver en gang om ugen, normalt på lørdage eller søndage, fordi det tager lidt mere tid, vi ønsker at bygge videre på et 23 km løb, og det lange løb kan være langsommere end omkring 20-30 sekunder pr. Kilometer Din måltid på mindre mere end 2 timer. Så vi taler om en 159 halvmaraton, der går fra 537 til 557 kilometer eller en ni minutters mil, helt op til cirka 9:35 miles.

Hvis du er nødt til at stoppe for at tisse, når du skal stoppe for at tage madpauser, hvis du skal stoppe for at gå ind og tage en drink vand på et lokalt stop, gør hvad du vil så længe du vil som gennemsnittet tempo er inden for de retningslinjer, jeg lige har givet dig. Ideen er at vænne din krop til at blive på ben, der er tæt på dit racetempo i løbet af eller lidt længere end hele løbet. Men hvordan? Du bygger på dette ved ikke at starte, hvor du er i dag, vi starter med slutningen i tankerne, vi starter med den antagelse, at vi kan løbe 23 kilometer to uger før løbet.

Derefter arbejder vi baglæns og øger afstanden med ca. 10 kilometer hver uge. Til sidst får jeg et regneark, som jeg lavede, som du kan lægge i antallet af uger indtil dit løb og afstanden til dit løb, og uge for uge beregnes det automatisk, hvor lang din lange løb skal være. Og grunden til, at vi bruger den stigning på 10% fra uge til uge, er fordi dette er en meget håndterbar stigning for din krop.

Det er også her, du begynder at slankekure. Når du er gennem de 90 minutters løb, vil du starte det madindtag, du skal tage i løbet, du tager 40 minutter, en time og 10 minutter og derefter en time og 40 minutter, og dette skal give dig nok mad og styrke din mave, så du ved, hvordan du håndterer din diæt, mens du løber. hvilken kost du skal spise, og din mave ikke eksploderer, og du vil ikke bruge meget tid i en porta-potte, fordi du gik med en bunke mad i maven og forsøgte at styrke alle disse mavemuskler.

cykel skiftende kabel

Og det er virkelig som om de stort set bare forhindrer tyngdekraften i at skubbe mad ned og ud. Så dette lange løb er en af ​​de tre træningsprogrammer, du skal udføre i løbet af en uge for at løbe et halvmaraton under 2 timer, og jeg garanterer dig, at hvis du vokser ud over 13 miles, løber du, og du kombinerer det med de to andre træning, jeg vil tale om i de næste par dage, og lidt kernestabilitet, vil du absolut være i stand til at løbe en halvmaraton på mindre end 2 timer. Intet problem.

Så sørg for at gå til triathalontaren.com/sub2, nummer to, sørg for at få denne lommeregner og udfyld dine oplysninger, så du ved, hvor meget du skal køre hver uge i det lange løb, der endnu ikke er abonneret, og du vil være sikker du går ikke glip af de næste tre artikler. For at løbe et maraton under 2 timer kun tre dage om ugen skal du klikke på knappen Abonner nedenfor, og hvis du abonnerer, skal du trykke på knappen Like.

Tak for at se, vi ses i morgen.

Er en 10 minutters mil langsom?

En ikke-konkurrencedygtig, relativt formet løber fuldfører normalt enmilomkring 9 til10 minutter, gennemsnitlig. Hvis du er ny til at køre, kan du køre enmiltættere på 12 til 15minutternår du opbygger udholdenhed. Elite-maratonløbere gennemsnit i gennemsnitmilomkring 4 til 5minutter.

Hvad er en god halvmaraton tid for en nybegynder?

Så,hvad er en god halvmaraton tid for begyndere? Hvad skal du forvente i din alder? Pågennemsnitvi estimerer,nybegynderhanner, sluthalvmaratonmellem 2:05 og 2:15. På den anden sidegennemsnit,nybegynderhunner klokker mellem 2:20 og 2:30.

Er 2,5 timer god til halvmaraton?

Breaking a 2:00halvt-maratoner et fælles mål, især for dem med nogle løbeoplevelser, der kører, og det betragtes som en anstændig tid, især for kvinder, i det løbende samfund. Mere konkurrencedygtige løbere kan prøve at bryde tidsbarrierer 1:45:00 (især hunner) eller 1:30:00 (især mænd).

Er det at løbe en halvmaraton imponerende?

Faktisk, med nok tid og ensartet træning kan alle tage 13,1 miles.Kører en halv maratonerimponerendeen ubestridelig erklæring om, at du er en løber. Det tester din udholdenhed, udholdenhed, fitness og tempo. Men det er ikke så krævende som en fuldmaraton.

hvad er v ups

Hvad er en god halvmaraton-tid for en nybegynder?

Detgennemsnitlig halvmaraton tidtilbegyndereer mellem 2:10 og 2:25 medgennemsnitshastighedmellem 9:55 og 11:04 min / mi). Hvis du er ennybegynder, anbefales det at køre et par 5K og 10K løb, inden du begynder at forberede dig påhalvmaraton.

Er 3 miles på 30 minutter godt?

Gennemsnittetmilfor begyndere er 7 til 10minutter.3 miles i 30betyder din a holde agodttempo. det er smuktgodt, det er 6 mph, sandsynligvis om den hastighed, jeg ødelægger en 5K ved.

Hvordan træner jeg til en halv maraton i 1: 45?

Tidsforpligtelse: Træningsplanen for halvmaraton 1:45 kræver cirka 4-5 timers træning om ugen i løbet af hver træningscyklus ud over den tid, der bruges på tværs. Disse sessioner bruges til at opretholde fitness & amp; genopretning. Forbereder dig på gennembrudssessioner:

Er det muligt at køre en sub 1: 45 halvmaraton?

En sub-1: 45 halvmaraton er et populært mål blandt løbere, især dem der har kørt halvmaraton i et stykke tid nu. Jeg løb en sub 1:45 ved min anden halvmaraton i april sidste år og var begejstret for at bryde den barriere.

Hvad er den gennemsnitlige halvmaraton tid for en kvinde?

Den gennemsnitlige halvmaraton-tid for mellemliggende kvindelige løbere er omkring 1:45 med et gennemsnitstempo på 8:01 min / mi. Tip For at forbedre din kørselstid er hårdt arbejde og kontinuerlig træning nødvendig.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel? Hvad skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet? Kontakt politiet. Hvis din cykel bliver stjålet, skal du indgive en politirapport. Registrer din cykel. Selvom du ikke registrerede din cykel, før den blev stjålet, kan du gøre det efter. Alert lokale bonde butikker. Det gør dig måske ikke godt, men det kan ikke skade at prøve. Tjek lokale annoncer.

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke? Faktisk sagde Cowell, at på trods af smerten har hans skade faktisk ført til, at han levede sundere og behandlede sin krop bedre, end han havde været før ulykken, og han er på et bedre sted nu fysisk, end han havde været. En af de ting, du har gjort, er så meget motion, at slags, helbrede, 'forklarer Cowell. 24 februar. 2021 г.

Cykelrammer - praktiske beslutninger

Hvad er det bedste rammemateriale til cykler? Aluminium. Introduceret som et materiale til cykelstel for omkring 30 år siden, er aluminium nu det mest almindelige materiale. Det er mindre tæt end stål, så det resulterer i lettere rammer. På grund af dens nedsatte tæthed kræver det større rørdiametre for at opnå tilstrækkelig styrke til en cykelramme.

Cykling gedder peak - praktiske løsninger

Kan du cykle op på Pikes Peak? Cykelbrug er kun tilladt på Pikes Peak - America's Mountain i den normale driftstid. Cyklister er underlagt alle vejafgifter og åbningstider. Den snoede og naturskønne vej vil udfordre de mest erfarne ryttere, men opstigningen til topmødet på 14,115 fod er oplevelsen værd.

Topcykler 2020 - enkle svar på spørgsmål

Hvad er det bedste cykelmærke 2020? Hvad er de bedste cykelmærker? Trek.Norco.Schwinn.Cannondale.Co-op Cycles.Giant.Specialized.

Cykling i Toscana - bæredygtige løsninger

Hvor mange dage har du brug for i Toscana? Mens du kan se de største byer om 3-4 dage, anbefaler jeg mindst en uge til Toscana. Dette giver dig mulighed for ikke kun at se alle højdepunkterne i de bedste byer i Toscana, men også at få et glimt af det smukke toscanske landskab.