Vigtigste > De Bedste Svar > 100 speedcraft-briller - omfattende håndbog

100 speedcraft-briller - omfattende håndbog

Er 100 procent solbriller gode?

Det100Speedcraft er en stor og fed cyklingsolbrille, med stor dækning og prangende look. Speedcrafts cylindriske linser har en lys reflekterende belægning og en moderne in-your-face stil. Optisk kvalitet ergodt, og de har tilstrækkelig ventilation plus en antidugbelægning for at forhindre uønsket dug.Enemy Sunglasses Review (Antonio's ærlige vurdering) God og dårlig Okay, mine herrer. I dag taler vi om solbriller specifikt fra det nye Enemy-firma. Så lad mig tale til elefanten i rummet.

Grundlæggeren af ​​Enemy solbriller er Aaron Merino. Han er en god ven. For mig er en upartisk anmeldelse som en upartisk anmeldelse af min mors køkken, og det er bare temmelig umuligt.

Bortset fra det gik jeg ud og købte alle disse solbriller med mine egne penge, og mit mål var at give jer en rigtig ærlig anmeldelse, men jeg havde mine klager. Jeg troede, at der var visse ting, han kunne gøre bedre i slutningen af ​​artiklen, men lad os gå videre og tale om, hvad du får. Så lad os starte med emballage.Når du modtager Enemy i posten, kommer den i en kasse som denne, denne kasse vil være en anden beskyttende kasse her og der, indeni vil der være en stor hård kasse. Det giver dig en første klasses følelse. Jeg ved, at han ville have en Tom Ford-lignende følelse.

Så dette er Enemy 01-stil nummer et, og for mig var dette et af mine yndlingspar, som jeg fik fra Enemy. Jeg kan ikke bære vejfarende i det mindste troede jeg ikke, jeg kunne, før jeg prøvede dem og fandt dem, at pasformen var helt rigtigt. Nu vil størrelsen være 52 her, 19 her og derefter 145 lige her. Og jeg kan virkelig godt lide den måde, han satte denne stil på her for at få dette rigtig dejlige næsedesign.

Lad os tale om materialet, som i det væsentlige er acetat. Så tilsyneladende laver italienerne nogle af de bedste acetatrammer derude, og denne er ingen undtagelse. Jeg har det her, Mazzucchelli 1849.Han ønskede at sikre, at du fik en fornemmelse af, at dette er et materiale af høj kvalitet. Dernæst har vi Enemy 01-stil nummer to, og det gør jeg virkelig - disse er nok mine yndlingsfarver af alle. Så jeg er normalt en wayfarer type, men jeg elsker skildpadder og alt det, at være i stand til at bære en stil, som jeg normalt ikke bærer i skildpadden, var meget attraktiv for mig.

Når jeg ser på det nu som en helhed, ser jeg fleksibilitet, jeg ser briller, der faktisk er holdbare. Jeg kan godt lide, at han har hængselfjederen, og de er bare rigtig gode. Dernæst har vi Enemy 02 i sort.

Så jeg talte om linserne. Bemærk, at denne har en sort farve, den anden type skildpadden, de får den brune nuance. Disse er Zeiss-linser.Da jeg talte med Aaron om fremstillingsprocessen, vidste jeg, at han ledte efter nogle af de bedste linser derude. Zeiss-linser, hvis du ikke ved noget om dem, har jeg faktisk været i fotografering, og jeg ved, at dette altid var den første linse, du ledte efter i et kamera, og det er det samme med briller. Så denne stil er Enemy 02 i Tortoise, jeg kan virkelig godt lide udseendet.

kamera anmeldelser 2019

Nu vil linsestørrelsen her være 51 ved broen, vi vil have 18 og tempellængden igen n, vil være 145. I modsætning til Wayfarers har Club Master-stilen mange flere stykker, der skal fastgøres. Så du skal passe på hardwaren, og det er præcis hvad jeg gjorde og gjorde, men det har hængslerne tilbage.

Det er rigtig godt lavet, alt virker solidt. Og for mig er det de små detaljer i håndværket, der er virkelig vigtige for at kunne høre og se næsestykket. Okay, det er faktisk sådan, de bruges her som en silikone, der faktisk klæber til næsen og passer tæt.

Nu har vi Enemy 03 i sort, den klassiske flyver. Hvad jeg elsker ved flyvere er, at de stort set passer til enhver ansigtsform og stil. Du kan pynte dem, du kan pynte dem subtilt.

De kommer fra militæret og er fremragende øjenbeskyttelse, hvilket er hvad flyvere er der for. Det vil se godt ud for enhver mand derude, og endelig har vi Enemy 03 i Tortoise. En af de ting, jeg ved om Arons firma, er igen: Jeg kan se backend, jeg ved, hvem der faktisk laver disse job.

Og de gjorde et fantastisk stykke arbejde, men det, jeg virkelig elsker, er al kundeservice. Og lad os nu tale om prisen. Så Enemy solbriller koster mindre end $ 100.

Lad os sammenligne det med Maui Jim. De koster $ 300. Er disse tre gange bedre end dette? Svaret er nej, du lægger dem lige ved siden af ​​hinanden, jeg synes, de er meget sammenlignelige med hensyn til kvalitet og overordnet design og bare ren ydelse.

For at være 100 procent ærlig, hvis jeg skulle vælge mellem disse Maui Jims og disse fjender, ville jeg sandsynligvis gå til Maui Jims simpelthen fordi jeg kan lide formen på brillerne lidt bedre, selvom det måske bare er på grund af det at jeg er vant til det. Men jeg elsker denne, og jeg vil bære den. Jeg vil ikke give nogen af ​​disse væk.

Jeg tilføjer dem til min rotation. Og jeg synes, det er gode solbriller. Når det er sagt, er der nogle negativer.

Jeg tror, ​​at Enemy kan gøre et par ting bedre. Først skal de have mere information på hjemmesiden, især mængden af ​​linser. Mange andre websteder har faktisk sin.

Ikke kun går de i dybden, de taler om basiskurven. Alle disse detaljer, så du kan foretage en bedre købsbeslutning online. De har en masse information om Enemy, men jeg tror, ​​at han skal tilføje mere.

Så det ville være mit første forslag. Lad os derefter tale om kufferten, jeg finder denne kuffert bare for stor, når jeg lægger solbrillerne i den, på en eller anden måde flytter du en klud, som du rent faktisk kan tørre af med, så hvis du sætter den derinde, vil solbrillerne ikke hoppe rundt om. Personligt ved jeg, at jeg gerne vil have en mindre sag, og denne sag her ville faktisk fungere for stilarterne.

En anden ting, jeg gerne vil se bedre, er et logo. Jeg ved det ikke, jeg vil se et logo. Jeg synes, det er et sejt logo, som de har.

For mig vil jeg gerne se Enemy lige her på solbrillerne, måske i fremtiden, men der er intet logo på solbrillerne. Jeg ved, at nogle af jer vil elske dette. For mig kan jeg godt lide - jeg kan godt lide lidt af et logo der.

Mit næste nummer er simpelthen manglende variation. Den har kun tre modeller, hver med to farver, men jeg vil især gerne se et bredere udvalg af flyvere. Jeg vil gerne se dem i sølv.

Hvad er min endelige dom? Jeg giver Enemy 9 ud af 10. Du valgte de rigtige stilarter, emballagen var lige rigtig, leveringen var virkelig hurtig. Faktisk er det helt gratis i USA, $ 10 til Canada.

Men det rammer virkelig præcis, hvor det skal være. Det eneste problem, jeg kan se, er, hvis du ikke kan lide den særlige stil af brilleformen eller noget lignende, men ellers ved du, at disse er til prisen, så hvis du er derude og kigger på Ray Ban, er det meget bedre aftale. Hvis du overvejede Maui Jim, ville jeg først se på Enemy Link to Enemy nederst i beskrivelsen med et ikke-sporingslink uden tilknyttet kode, bare et link til min vens websted.

Jeg tror, ​​og jeg ved, hvad Aaron handler om god kundeservice, stor værdi for pengene. Men jeg må sige, at han virkelig landede et hjemmeløb, der er fremragende solbriller til prisen. Og mine herrer, lad os afslutte dette med lidt sjov.

Så hvilke nuancer passer mig bedst? Igen valgmulighed nummer et, valgmulighed nummer to. Jeg må indrømme, at jeg er partisk, jeg kan virkelig godt lide denne. Mulighed nummer tre.

Hvad med hvis jeg ser seriøs ud her? Ja. Mulighed nummer fire. Åh ja, jeg elsker - jeg elsker skildpadden.

Mulighed nummer fem, den klassiske flyger. Og mulighed nummer seks, igen den klassiske flyver, men i en lidt anden farve. Ok, mine herrer, så lad mig det vide nedenfor, hvad din yndlingsstil er, og jeg ses i den næste artikel.

Slutningen af ​​lyden

Er 100% briller polariserede?

Gør noget af ditsolbrillerkommer med enpolariseretmulighed? I nogle få udvalgtebriller, vi bærer PeakPolar-linsen, hvilket er100% s egen optimeretpolariseringobjektivteknologi, der giver komforten ved at fjerne blænding uden at ofre den daglige brugervenlighed.

Kære venner og tilhængere, velkommen tilbage til min kanal. I dag er en opfølgningsartikel om mit aktuelle emne 'Hvad er der i en pilotsæk' Jeg nævnte, at du som pilot ikke skulle købe polariserede solbriller, og i dag skal jeg vise dig hvorfor, så lad os komme i gang. Af den måde er dagens artikel bragt til dig af GlassesUSA.com.

Nå, det virker ret oplagt, da vi i dag primært vil tale om solbriller. Så tjek det specielle link i beskrivelsesfeltet nedenfor for en kæmpe rabat på dit første par solbriller fra GlassesUSA.com.

Før vi taler om almindelige solbriller og polariserede solbriller, og hvordan de påvirker dit syn, skal vi kort tale om upolariserede og polariserede lysbølger. Nu frigiver solens lys partikler af lys, bedre kendt som fotoner. Disse fotoner vibrerer op og ned eller fra side til side og skaber et bundt af lysbølger, der flyver mod planeten Jorden, hvilket betyder, at lyset fra solen flyver i vandrette eller lodrette bølger, hvilket gør lysbølgerne upolariseret sollys kan løsne sig temmelig let på noget som en sø eller i vores tilfælde møde skyer, og så begynder de at vibrere i samme retning, hvilket betyder at alle fotoner begynder at vibrere i retningen vinkelret på den overflade, så lyspartiklerne, der hopper af en vandret overflade, begynder at vibrere lodret De reflekterede partikler er pludselig synkroniseret Reflekterende polariseret lys, hvilket bringer os tilbage til vores polariserede solbriller - vi indrømmer, at navnet ikke var godt valgt - de skulle have kaldt det solbriller med lodrette eller vandrette stænger, der er polære Blokeret lys Så lad os sige, at sollyset, der reflekteres fra en sky, kommer lodret mod dig. Giv nu den grimme blænding, når du sætter din polarisering på d solbriller med vandrette stænger.

De blokerer de lodrette lysbølger og reducerer blænding. Nu vil du synes, det er fantastisk, fordi piloter ser, at det meste af tiden sollys reflekteres i luften af ​​skyer Hvorfor kan de ikke bære polariserede solbriller, og her er problemet nu De fleste moderne fly leveres med LCD-skærme, der viser dig primær flyveinstrumenter, navigationsdisplay og mange andre vigtige måleenheder. Men alle skærmene med flydende krystaller er delvist baseret på polariserende glasfiltre Nu er polariseringsfilteret på mine stråleforbud vandret justeret, så lyset fra LCD-skærmen vil så omgå mine vandrette bjælker på mine stråleforbud, og jeg kan se, hvad der vises på skærmen, men så snart jeg vipper mit hoved til begge sider, er polariseringsfiltret r derefter lodret og blokerer det lys, der udsendes af LCD'et, og skærmen bliver sort, især skærmen på radiostyringspanelet bliver altid sort når du ser det fra en sidevinkel, og det er et af de paneler, du har brug for meget undervejs. Sagen sker, når du ser gennem cockpitvinduerne Cockpitvinduerne er delvist polariserede på grund af den måde, de er bygget på og varmeelementer installeres inden for de forskellige lag af glas.

Se gennem vinduerne igen i en bestemt vinkel. Du får de mørke olieagtige pletter, der drastisk reducerer din synlighed. Jeg vil heller IKKE anbefale at købe de polariserede solbriller til fly inden for kategorien General Aviation, da flere og flere fly med glas cockpits vokser. Instrumenter eller mindst et af måleenhederne har en LCD-skærm, og du behøver ikke at holde dine kølige nuancer, så du kan overvåge instrumentet. Efter min mening er polariserede solbriller gode til at bestige Mount Everest eller til en polarekspedition.

Glem ikke at tjekke linket fra Glassesusa.com i beskrivelsen nedenfor.

Ved at skære Middleman GlassesUsa.com tilbyder receptbriller op til 70% rabat på detailprisen. Nu ved vi alle, hvor dyrt luftfartsudstyr kan være, og du vil blive forbløffet over, hvor meget billigere de interne mærker eller designermærker af briller er Brug en stille iGot Myself Disse flotte Ray bans24250-treer, selvfølgelig ikke til at flyve, men Jeg vil ankomme med stil, når jeg hænger sammen med MyFriends, og du vil aldrig mislykkes med et stort par Ray-Bans, stol på mig, og som du måske ved, hænger jeg fra tid til anden på tagterrasser og spiller dyb husmusik ind i Solnedgang og til Ved denne lejlighed har jeg disse fantastiske solbriller med eget mærke kaldet RomanoFantastic kvalitet og en god pris, og disse nuancer lige her viste jeg dig effekten af ​​polarisering på LCD-skærme, og de er også tilgængelige i din butik.

Så sjov at shoppe i brillerne, brug en ro, du er specielt linket til en fantastisk rabat, se beskrivelsen nedenfor, sørg for at tjekke det ud, så ser vi dig

Kan du tilpasse 100% solbriller?

KNOCKAROUNDTILPASET SOLBRIL

Perfekt til innovator, trendsætter, drømmer eller generel status quo breaker, voresbrugerdefinerede solbrillerer specielt designet til at hjælpedu opretteret unikt parnuancerdet er100procentdu.

Beskadiger billige solbriller dine øjne?

Faktisk iførtbillige solbrilleratgørikke har gode lysfiltrekanforårsage værreskadetildine øjneover tid. Selv hvis dukanse bare fint på en lys dag, kan du udsættedine øjnetil mereskadeend hvis dugjordeikke have påsolbrilleroverhovedet.

Så en stor del af at være øjenlæge er ikke kun at stille en diagnose og behandle en sygdom, der påvirker andres øjne, men faktisk fortaler for en sund livsstil, der kan beskytte og forhindre øjnene, at de bliver syge. For det første er en af ​​de nemmeste ting, folk kan gøre, at bære solbriller. Faktisk har solbriller mange sundhedsmæssige fordele ved at beskytte øjnene og huden omkring øjnene.

Jeg vedder på, at du ikke har mange sundhedsmæssige fordele ved solbriller, og det er grunden til, at jeg i denne artikel vil dække, hvorfor solbriller er vigtige, og hvorfor jeg altid bruger solbriller Lad os tage et kig Hej, hvad sker der, dette er Dr. Alle fra øjenhelseshow for at hjælpe dig med at lære alt om øjets syn at finde de bedste produkter til synet Hvis du er ny på kanalen og gerne vil lære mere om, hvordan øjnene ser bedst, skal du klikke på abonnementsknappen nedenfor, så du ikke går glip af nogen af ​​vores fremtidige artikler nu. Jeg vil bare starte med at takke vores Christopher Cloos Eyewear artikelsponsor.

De er et dansk brillermærke, der sendte mig et par par til at teste, og jeg nød virkelig kvaliteten af ​​deres linser, deres rammer og deres overordnede stilfulde design, og de har flere forskellige rammer, der er biologisk nedbrydelige og miljøvenlige af Christopher Cloos Eyewear test det selv. Jeg tilføjer links i beskrivelsen nedenfor, så du kan besøge hjemmesiden. Du kan også bruge butikslokalitorknappen til at finde optik i dit område, der muligvis bærer dette mærke, ellers takket være Christopher Cloos Eyewear, der sponsorerer denne artikel og muliggør træning i øjenpleje, når det kommer til solbriller, de fleste af de sundhedsmæssige fordele ved solbriller kommer virkelig fra deres UV-lysbeskyttelsesevne, uv lig ht er en forkortelse for ultraviolet lys, og hvis du husker, at det visuelle spektrum er roygbiv, er v-delen indigo og derefter lilla, så UV er -Light lige under violet og er faktisk ultraviolet . Det er ikke en del af det visuelle spektrum, så du kan ikke se ultraviolet lys, men det er der stadig på overskyede dage.

Hvis du er på stranden, og det er en overskyet dag, men solen skinner, kan du stadig blive solbrændt af det ultraviolette lys, som du ikke kan se, men det er der, og hvis du ikke bruger solbriller regelmæssigt, vil det skade dig denne UV lys påvirker ikke kun huden og øjenlåget omkring øjet, men også øjnene selv. En af de enkleste og mest almindelige øjensygdomme hos øjenlægerne vil nævne, at det er godt at bære solbriller for at beskytte dig mod aldersrelateret grå stær. Det vides, at ultraviolet lys går dybt ind i øjet og næsten koger linsen i linsen, og dette gør linsen på en eller anden måde overskyet af en bestemt type grå stær kaldet kortikal katarakt.

Det ligner cykel eger, der kommer ind fra siderne. Dette er en type grå stær, der har været kendt for faktisk at være forårsaget mere af UV-lys. Det er vist, at mennesker, der udsættes for mere UV-lys i løbet af deres levetid, og som ikke bruger solbriller, udvikler denne type grå stær snarere udvikler sig, men reel kataraktforebyggelse er kun toppen af ​​isbjerget, når det kommer til at beskytte solbriller.

Hvad jeg synes er en mindre diskuteret fordel ved solbriller er ældning fra UV-lys og udtynding af øjenlåg Øjenlågene er et af de tyndeste væv i hele kroppen, og UV-lys får huden til at tyndes og dybest set for tidlig Ældring af øjenlåg , og hvis du bruger meget tid udendørs og ikke beskytter dine øjenlåg mod UV-stråler, kan din øjenlågs hud blive tyndere, og udseendet af nogle mørke rande og poser under dine øjne vil dybest set vises, hvilket dybest set vil gøre dine øjenlåg og ansigt ser ældre ud For ikke at nævne udsættelse for UV-lys kan forårsage solskoldning på øjenlågene, og faktisk forekommer omkring fem til ti% af al hudkræft på øjenlågene, især det nedre øjenlåg, da øjenbryn skaber en lille skygge og beskytter det øvre øjenlåg mod at soleksponering kan, ikke kun kan øjenlågene få solskoldning, s Også hornhinden fra UV-stråler, der trænger igennem vores skyatmosfære, og i øjenpleje kalder vi dette solskoldning fotokeratitis og mange mennesker vil mere almindeligt kende dette som sn ow blindhed som skiløbere snowboardere mennesker rammer pisterne, hvor sollys rammer UV-lyset rammer og hopper af sneen, ca. 80 procent af UV-lyset reflekteres fra vandoverfladen. Dette kan ende med at ramme dig i øjet og næsten give dig en høj dosis chance, og det kan føre til svær solskoldning på overfladen af ​​øjet. Derfor er ski- og snowboardbriller så populære.

UV-lys kan også bidrage til vækst på øjenoverfladen. Voksende i øjet kalder vi disse pterygiums, nogle mennesker kender dem måske generisk som surferens øje, men dette skyldes hovedsagelig overdreven UV-lyseksponering. Brug af solbriller er sandsynligvis den billigste, mest overkommelige måde at forhindre eller virkelig bremse væksten af ​​denne sygdom på.

Nu er en af ​​de andre seje ting ved UV-lys og hvordan det påvirker hornhinden, som jeg sagde, absorberer hornhinden omkring 99 af UV-strålerne, der kommer godt ind i dine øjne, hvis du er nogen, der nogensinde har haft Lasik eller en anden form for Lasik brydningskirurgi kan du huske, at din kirurg fortalte dig, at du altid skulle få en. Du skal bære solbriller, når du er udenfor, og det er fordi i Stu. UV-eksponering har vist sig at påvirke hornhindens helingshastighed, især efter brydningskirurgi som Lasik. Så hvis du er en person, der gør dine øjne virkelig hårde, uanset om du har fået operation eller iført kontaktlinser, der har overdreven UV-lys, kan beskyttelsen sænke enhver form for helbredelsesproblemer og hjælpe dit øje med at heles hurtigere, ikke for at nævne, at iført solbriller stort set er som at lægge et beskyttende skjold over dine øjne, der hjælper med at forhindre enhver form for støv, vind eller sand i at blæse, og når jeg smækker dig i øjet, at de føler sig ubehagelige, og personligt en af ​​grundene til, at du vil ofte se mig ikke kun her på YouTube, men også på Instagram er, at jeg bærer solbriller, fordi jeg selv kæmper meget med migræne, og jeg bruger virkelig solbriller kan forbedre min visuelle og visuelle komfort, når jeg er i nærheden af ​​stærkt lys, og det er almindeligt viden om, at stærkt lys kan være en almindelig udløser for mennesker med krom ann nic hovedpine og migræne, især efter enhver form for hovedskade eller traumatisk hjerneskade, og på denne måde hjælper jeg mig med at undgå at bruge solbriller adaches og så sandsynligvis en anden rigtig cool grund til, at jeg kan lide at bære solbriller og altid bære solbriller, fordi det forbedrer mit syn og syn, især solbriller med polariserende filtre.

Jeg er en snobb, når det kommer til polariserede linser. Du har ikke altid brug for polariserede linser, men det er noget, der virkelig reducerer blændingen yderligere i dit syn. Du kan endda se forskellige dele af verden omkring dig takket være polariserende filtre.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad polarisering betyder i briller, kender du polariserede og ikke-polariserede solbriller. Jeg har stadig en artikel, virkelig fordele og ulemper, der skal polariseres, og hvem der ikke skal få polariserede briller, um, hvis du vil prøve det på artiklen, vil jeg linke til det igen i nedenstående beskrivelse, når du ser det nu Alle disse grunde til at beskytte dine øjne er alle temmelig fantastiske, hovedsageligt fordi dine øjne efter min mening er det mest værdifulde sanseorgan i. Er hele din krop, jeg mener, du kan forestille dig, hvordan livet ville være, hvis du mistede dit syn, men når det virkelig tæller, er solbriller bare en af ​​de bedste og nemmeste måder at undgå øjensygdomme og synsproblemer i Future Blinding Så hvilken af ​​de seje fordele ved solbriller blev nævnt, at denne artikel var din favorit, så lad mig det vide i kommentarerne sektion og lad mig vide, hvis der er andre seje grunde, der ikke blev nævnt, og jeg sætter pris på at se artiklen Hvis du kunne lide det, og du lærte noget nyt, smad den som knappen for mig Efterlad en kommentar nedenfor, abonner på kanalen, hvis du ikke har ' ikke læst y.

Hvis du vil lære mere om solbriller at finde de bedste solbriller, som du kan navigere gennem hele rummet. Jeg har andre artikler om det samme emne. Derfra skal du klikke eller trykke på skærmen, hvis du vil have lidt mere, ellers er dette Dr.

Allan fra Dr. Eye sundhed. Hold øje med det, så taler vi snart med dig

Hvilken er bedre polariseret eller UV-beskyttelse?

PolariseretSkygger holder dig på toppen af ​​dit spil

Mens målet omUV-blokeringlinser er tilbeskyttedine øjne, pointen medpolariseretlinser er at fjerne blænding, så du kan se mere tydeligt og let, dvs. mindre skævheder! reducerer blænding. Hvis du vil kontrollere, at dine solbriller erpolariseret, siger Dr.

Betyder 100 UVA UVB-beskyttelse polariseret?

Ikke.Polariseretlinser har ingen effekt på ultraviolet stråling. Dog linser af høj kvalitetpolariseretofte solbrillergørblokDRUFogUVBstråler.

Sender 100 procent til Canada?

Det tager typisk 1 - 2 hverdage atskibdin pakke skal leveres til enCanadisktoldkontor.100%Ren gørikke har evnen til at påvirke den tidsperiode, tolden holder på din pakke.

Er det okay at bære billige solbriller?

Det er vigtigt, at dinsolbrillergiver 100 procent UV-beskyttelse. Dette vil beskytte dine øjne mod solens skadelige UV-stråler, der kan forårsage langvarig øjenskade og endda permanent synstab. Antag ikkebillige solbrilleryde dette beskyttelsesniveau, selvom et klistermærke på linserne siger 'blokerer UV'.

Betyder 100 procent UV-beskyttelse polariseret?

Alle solbriller medpolariseretsolbrilleblok100 procent UVuanset objektivmateriale eller brilleprisen (dogpolariseretsolbriller tendens til at være dyrere end solbriller uden denne ekstra blænding-blokeringfunktion).

ER 100 UV-beskyttelse den samme som UVA UVB?

Kig efter en etiket, der siger100%beskyttelsemod beggeDRUFogUVBeller100%beskyttelsemodUV400. Selvom de måske filtrerer omgivende lys og blænding ud, er den ekstra eksponering forUVstråler øger din risiko for grå stær, makuladegeneration og endda udvikling af okulær melanom en sjælden kræft.12. 2018.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Adidas cykelsko - holdbare løsninger

Er Adidas godt til cykling? Adidas bringer os en urban cykelsko i form af Five Ten Freerider. De er designet til brug på flade pedaler, som dem på mountainbikes, men er et godt valg til hverdagsbrug på og af din cykel.

Cykelsko pasform - handlingsorienterede løsninger

Hvor meget plads skal der være i cykelsko? Du skal ikke have mere end en halv tomme plads fra din storetå til spidsen af ​​skoen. Dine tæer skal ikke presse mod forsiden af ​​skoen, men du skal heller ikke være i stand til frit at svinge dine tæer.

Mountainbike-anmeldelser 2016 - omfattende håndbog

Hvad er den bedste mountainbike for pengene? Bedste mountainbikes under $ 500Batch The Mountain 29. Bedste Bargain Mountain Bike. Co-op Cycles DRT 1.0. Bedst med hydrauliske skivebremser. Mongoose Switchback - Mænd og kvinder. Bedste overkommelige hardtail MTB. Neffice 27.5 Mountain Bike. Schwinn Mesa. Vilano Blackjack 3.0. Mongoose Malus Fat Bike. Royce Union.

Domestique i cykling - hvordan man håndterer

Hvad er en domestique inden for cykling? I landevejscykelracing er en domestique en rytter, der arbejder til fordel for deres hold og leder, snarere end at prøve at vinde løbet. På fransk oversættes domestique som 'tjener'. Brugen af ​​udtrykket dateres tilbage til 1911, skønt sådanne ryttere havde eksisteret før da.

Mountainbike trail skilte - praktiske beslutninger

Hvor hård er en blå MTB-sti? Blå firkant (mellemliggende): Denne sti har et beskedent samlet niveau af stejlhed med nogle sektioner, der er meget stejle, hvor de fleste ryttere går på deres MTB. Black Diamond (vanskelig): Maksimal lønklasse er den samme som stien på mellemniveauet, men gennemsnitskarakteren er højere på grund af sektioner af stejlere nedstigninger og stigninger. г.

Cykelartikler - praktiske beslutninger

Hvorfor er cykling godt for dig? Regelmæssig cykling stimulerer og forbedrer dit hjerte, lunger og cirkulation, hvilket reducerer din risiko for hjerte-kar-sygdomme. Cykling styrker dine hjertemuskler, sænker hvilepuls og reducerer fedtindholdet i blodet.