Vigtigste > De Bedste Svar > Tour de france vinder 2016 - almindelige svar

Tour de france vinder 2016 - almindelige svar

Har nogen vundet Tour de France uden at vinde en etape?

1956Tour de Francevar den 43. udgave afTour de France, der finder sted fra 5. til 28. juli. Walkowiak blev kun den anden rytter efter Firmin Lambot i 1922Tour de France,at vinde udentager en enkeltscene.

Hvis du ser nøje på denne rytterpakke i Tour de France, vil du se nogle af de bedste cyklister i verden. Du er tilbage her. De holder op, men hviler også, mens deres holdkammerater foran gør det meste af arbejdet.

Denne teknik kaldes drafting, og det hjælper dem med at overleve det tre ugers løb gennem Frankrig. Men kun på disse strækninger gør udkastet en stor forskel: de lange, flade og kuperede etaper. I sidste ende når disse chauffører faser, hvor de ikke kan stole på andre.

Du skal stole på din egen styrke og udholdenhed for at vinde løbet. Det sker her på klemmerne. De er de mest brutale og spændende dele af løbet og gør Tour de France til den mest berømte cykeltur i verdenTour de France startede som et desperat forsøg på at få flere eksemplarer af sportsavisen L. til salg. Avisen var i problemer, så i 1903 organiserede dens redaktør, Henri Desgranges, et 19-dages, 2.400 kilometer cykelløb over hele landet.

Det blev en sådan succes, at L'Auto gjorde det til en årlig begivenhed. År efter år tilføjede de nye ruter for at gøre turen mere udfordrende og interessant for folk. I 1908 var L'Autos salg mere end fordoblet.

I 1910 foreslog Alphonse Steines, en af ​​Desgranges 'forfattere, at tilføje et nyt twist til ruten: tourmalet. Det var en brutal 19 kilometer stigning med 1400 meter til topmødet. For at se om det overhovedet var muligt, hoppede Steines ind i sin bil for at klatre.Han kørte op, men hans bil sad fast i sneen, led af hypotermi og døde næsten. Ikke desto mindre sendte han et telegram, der lyder: Tourmalet er krydset. Meget god vej.

cykel uden pedaler

Perfekt acceptabel. Tourmalet debuterede på Touren i 1910. Den franske cyklist Octave Lapize var den første, der med succes klatrede op.

Men han måtte gå nogle dele op og var kendt for at kalde embedsmændene snigmordere, da han nåede topmødet. Men han vandt hele turen, og hans statue blev placeret oven på tourmalet. Siden da har stigninger været en integreret del af Tour deFrance.I år består ruten af ​​21 etaper over 23 dage. Det har 30 store stigninger; syv af dem hører til den sværeste kategori på turen. Herunder Tourmalet, som er der for 86. gang.

Mere end nogen anden stigning i turens historie. På disse stigninger vil turen i sidste ende blive vundet eller tabt. Dette er de lange, flade og kuperede etaper, der normalt er omkring 200 kilometer.

Her kører cyklister sammen i en formation kaldet et peloton. Det gør det muligt for cyklister at spare energi ved at sidde bag en anden rytter eller køre slipstream. Ved høje hastigheder bruger chauffører det meste af deres energi til at sparke mod vindmodstand.

Men når en chauffør forbliver tæt bag en anden, er du beskyttet mod meget af det. Dette gør det lettere at træde i pedalerne, og du kan holde trit med kørerne foran. For at måle dette skal du se på, hvor meget kraft en cyklist genererer.

Her på toppen af ​​pelotonet producerer en Tour deFrance-rytter mindst 300 watt. Jeg sprang på en cykel for at se, hvordan det føles, og kun to kilometer ved 300 watt var virkelig hård. Til sammenligning: hvis en chauffør er bag fronten i pelotonet, behøver han kun generere omkring 240 watt for at bevæge sig i samme hastighed.

At holde 240 watt i to kilometer føltes bemærkelsesværdigt lettere. Selvom disse to måske afslutter en 200 kilometer flad etape på samme tid, vil den ene være betydeligt mindre træt end den anden. Derfor kan du se nogle af de bedste chauffører på turen herhen.

De samler deres holdkammerater, hvis job det nu er at udføre det hårde arbejde, så den bedste cyklist på holdet får hvile for den hårdeste del, bjergene. Hvor de har brug for at være alene. Når pelotonet begynder at træde op ad bakke, sænkes det.

I denne fase handler løbet mindre om at bekæmpe vindmodstand end tyngdekraften, hvilket påvirker alle førere i pelotonet ens. Så nu er hver chauffør nødt til at udøve en ekstraordinær mængde magt foran og bag for at være i stand til at følge med i tempoet. I 2010 tog den danske cyklist Chris Anker Sorensen sig til tops i Tourmalet-stigningen. “Se på Chris Anker Sorenesens ansigt.

Udbedring af smerten i forenden. Som leder dikterede han tempoet i hele gruppen. Denne graf viser hans præstation ved den sidste stigning.

Han havde et gennemsnit på 415 watt i over 11 minutter. '... ansigtet til Chris Anker Sorensen nu, der virkelig uddeler smerten.

Og her nåede det utrolige 590 watt. 'fantastisk ridning fra Chris Anker Sorenson, men hvor længe kan han holde ud? ”Se nu på den amerikanske cyklist Chris Horner. Selvom han var flere stillinger bag Sorenson, var hans præstation næsten den samme.

Jo hurtigere Sorenson klatrede, jo sværere var det for resten af ​​pelotonet at følge med. Og så begyndte formationen at bryde op, da svagere ryttere kom bagud. Dette er øjeblikket i løbet, hvor Tourens bedste kørere skifter fra træk til deres egen styrke for at komme videre.

Andy Schleck angreb endelig, og Alberto Contador rejste med ham. Løbet kollapser bag dem som to af de bedste kørere her: Andy Schleck fra Luxembourg og Alberto Contador fra Spanien, der rullede ud bag på pelotonet under de lange flade etaper. Men her er de halvvejs op ad Tourmalet og begiver sig ud til sejr. i de sidste otte kilometer skal alle generere langt over 400 watt.

Contador i den gule trøje var den samlede leder af Tour de France, men kun otte sekunder foran. Andet var Schleck, som ville forsøge at miste ham på denne stigning. 'Andy Schleck kører som en mand besat' Det gik hoved mod hoved helt op til toppen

Schleck er til højre. Kontador! Schleck vinder! Contador kommer på andenpladsen! Schleck afsatte Contador i spidsen for Tourmalet med en hårs bredde for at vinde etappen. Men da han ikke mistede det, beholdt Contador sin samlede føring og vandt Tour de France.

Denne type drama er kun mulig i bjergene, og dette års rute gør stigninger særligt vigtige. Årets turné kaldes historiens højeste på grund af de mange stigninger på tre uger. Der er syv stigninger på bare en dag.

Selv efter mere end to uger i løbet klatrer rytterne til 2.770 meter over havets overflade, hvor den tynde luft gør klatringen endnu vanskeligere. Det gør Tour de France til det mest anstrengende og prestigefyldte løb i denne sport. Vinderen er ikke kun den stærkeste rytter, men den, der kan udholde mest smerte, og som i sidste ende har det, der kræves for at erobre bjergene.

Hvem vandt Tour de France 2017?

(rolig fransk musik) - Den største årlige sportsbegivenhed i verden, La Grande Boucle, kendt for de fleste som Tour de France, er lige rundt om hjørnet. I år starter det hele i Düsseldorf, Tyskland den 1. juli. Det tager, og det er nu de traditionelle 21 etaper over 23 dage, der sluttede den 23. på den legendariske Champs Élysées i Paris. - Det er løbet, vi har fulgt siden barndommen.

Det er løbet, som mange mennesker elsker at cykle i første omgang, og det er sandsynligvis det eneste løb, som ikke-cyklister faktisk har hørt om. Og jeg siger dig Dan, jeg ved ikke om dig, men jeg tror, ​​min spænding stadig er på samme niveau som da jeg var på det. Fakta et barn, tag det op - Ja, helt enig.

Kan ikke vente til den 1. juli kommer. I år var etaperne dog 3.540 kilometer, hvilket er næsten nøjagtigt det samme som sidste år, og de er opdelt som følger

To individuelle tidsforsøg, den første på åbningsdagen i Düsseldorf. En kæmpe ni etaper, der er ret flade og ser ud til at være lavet til sprinterne. Der er fem kuperede eller overgangsfaser og derefter kun fem etaper i de høje bjerge, hvoraf kun tre er bjergankomster - det vil dog være eksplosivt.

Nu vil du bemærke, at vi i år handlede vin til kaffe til vores forhåndsvisning af Tour de France. Det er fordi det er tidligt om morgenen, og vi er i en dejlig ramme omkring Le Bistrot Pierre i vores hjemby Bath (fransk musik) - så lad os tage et kig på nogle af de vigtigste faser af dette års begivenhed, som som nævnt starter på den første dag. Dette er en 14 kilometer lang, næsten spejlglat individuel tidsforsøg i Düsseldorf, forresten den første Tour, som de France nogensinde har besøgt denne by, og første gang, at turen startede i Tyskland siden 1987, da den startede i vest Berlin er en god kendsgerning Dan - tak ven.

Jeg synes, det er en fantastisk mulighed for at genoplive lidenskaben for at cykle med tyske fans, især De har en god chance for at vinde denne første etape og dermed også vinde den første gule trøje. - Ja, det gør de faktisk. Manden, der gør det, er sandsynligvis Tony Martin, fire gange verdensmester i tidskørsel, faktisk den nuværende verdensmester i tidskørsel.

Selvom jeg må sige, at det sandsynligvis ikke kan tages for givet. Han har kun vundet 'kun' tre individuelle tidsforsøg i Tour de France, og faktisk vigtigere, han har ikke vundet en tidsforsøg, siden han vandt verdensmesterskabet, og jeg fortæller dig om det, han blev nummer tre tre gange . Og mest af alt, hvis nogen som Rohan kører på Dennis, så ja, han mister sit job - Desværre for Rohan synes det ikke særlig sandsynligt, at han vil være på startlinjen, men det ville være dejligt at se.

Andre favoritter til denne første etape vil være Movistars Jonathan Castroviejo, Jos van Emden og Alex Dowsett, hvis de nikker fra deres respektive hold. Vi har også Primož Roglič, som fortsætter med at imponere, hvordan han gør sin overgang fra skihopper til utrolig tidsprøve. Så har vi den unge Stefan Küng fra Team BMC.

Måske er Michał Kwiatkowski og Richie Porte i betragtning af hans nuværende form ikke en mand, der skal tælle til denne åbningsfase, selvfølgelig vil vi tale meget mere om det senere i denne forhåndsvisning. Jeg tror også, at en chauffør vil være meget motiveret, Marcel Kittel Junior er, før han blev en utrolig sprinter, var han to gange verdensmester i det individuelle tidsforsøg. Nu sluttede han for nylig sekunder bag Roglic, et meget tæt sekund i prologen i Holland.

Og han er bare nødt til at skubbe vinderen meget tæt på denne dag, for bonussekunder er tilgængelige på anden etape, som bliver en massesprint til Liège. Så han har en chance for, at den gule trøje er en korket, skræddersyet, når vi tror, ​​for Philippe Gilbert. For det første fordi det starter i hans hjemby Verviers.

verdens hårdeste løb

Men så hedder finalen, finalen faktisk, en 1,6 km stigning med 5,8% til målstregen, den hedder Le Côte des Religieuses. - Et hurtigt kig på det samlede rutekort for løbet viser, at dette års rute er cykel- en skør region i det nordvestlige Frankrig er helt savnet.

Men vejen ned fra Tyskland betyder, at vi har nogle store GC-dage meget tidligt på den femte etape. For tredje gang i de sidste fem år er La Planche des Belles Filles vært for scenedestinationen. Og jeg ser virkelig frem til denne etape, for selvom det kun er en kort stigning, 5,9 kilometer lang, er den ret stejl, og den har altid produceret ekstremt eksplosive løb - ja, jeg ser virkelig frem til det.

Da jeg faktisk er den niende etape, som synes at være et absolut hit. Første kig på denne etappeprofil ser vild ud, og den sidste klump i slutningen, endnu mere iht. Faktisk, hajetand, dette er Mont du Chat, som nogle siger kunne være den hårdeste stigning i Frankrig.

Jeg tror, ​​det er sandsynligvis en overdrivelse. Det er 17 km langt, men værst af alt, 8,7 km mod slutningen er i gennemsnit over 10%, hvilket er ret brutalt må jeg sige.

Og endnu bedre end det, hvis nogen af ​​jer for nylig så Critérium du Dauphiné, hvor denne stigning var enorm, ved du, at nedstigningen faktisk kunne være lige så spændende som selve stigningen. Så et bestemt must, skriv det i din tidsplan søndag den 9. juli. Jeg er nødt til at sige Dan, undskyld, men er det ikke fantastisk, når Tour de France starter den 1. juli, og så er alt hvad du ved, at etape 9 er 9. juli - Ja, det fungerer godt indtil den første hviledag, når det skrider desværre alt for dig, Simon.

Bjergets sjov fortsætter derefter på etape 12, hvilket er det første punkt, du går til Pyrenæerne. Men jeg ser frem til etape 13 mere end nogen anden etape. - Virkelig? - Her er profilen.

Du undrer dig måske over, hvorfor når du ser på dette. Temmelig harmløs scene uden berømte bjerge, men zoom ned til højre, så ser du, at denne etape kun er 101 kilometer lang. Hvis pressen ikke har spillet på tidligere korte etaper som denne på Grand Tours, og de ugelange etapeløb faktisk er alt andet end forventet, tror jeg, det bliver ekstremt spændende fra pistol til mål - jeg tror du kunne være der om et øjeblik.

Vi kan se frem til det, men lad os ikke se for tidligt, Dan, for den sidste uge skal til Alperne. Trin 17 ser særligt knudrede ud. Vi har klatringerne på Télégraphe, Galibier, og der er stadig en opstigning derinde, ikke? - Endnu en stigning før det, men Galibier går over 2.600 meter, så det er et udyr - der er ingen på næste etape Break, fordi det ender på toppen af ​​den 14 kilometer lange Col d'Izoard, så det bliver vildt .

Og så, for at fornærme dig, vores skade, er den længste dag i hele løbet den næste dag. Ingen bjerge, men 222,5 kilometer - Og så den sidste dag for GC-chaufførerne til at gennemføre Battleis Stage 20, som er en 22,5 kilometer individuel tidsforsøg, og så slutter selvfølgelig alt med det uofficielle Sprinter-verdensmesterskab på Champs Élysées on Stage 21 - Så dette er ruten.

Hvem er favoritterne? Vi har allerede talt kort om TT-favoritterne, men hvad med sprinterne? Som i de forløbne år ser det ud til, at trioen Marcel Kittel, André Greipel og Mark Cavendish udnyttede det meste af de flade etaper mellem dem. Selvom det bestemt ikke er en dårlig ting, vil der være en masse rivalisering at se. Du kan forestille dig, at Peter Sagan sandsynligvis ender i top tre på hver sprintfase og derefter også på de fleste andre faser - Det er næsten en garanti, ikke? Så hvem kunne pisse de store navnesprintere af? Nå, vi har den franske trio, er de ikke fra Nacer Bouhanni, Arnaud Dém og Bryan Coquard.

Selvom ingen af ​​dem nogensinde har vundet en etape af Tour de France før i deres karriere. - Nu er Bouhanni sandsynligvis forstyrret i det mindste flere sprintere, selvom han ikke vinder noget. - Selvom han ikke vinder en etape, det er rigtigt.

Vi har også John Degenkolb. Jeg er overrasket over, at han heller aldrig har vundet en etape i Tour de France. Han håber at konvertere flere andenpladser til en sejr.

Alexander Kristoff fra Team Katushawho har helt sikkert allerede vundet Tour de France-etaper. Og så kan vi ikke tælle Michael Matthews, Dylan Groenewegen eller Sonny Colbrelli. Men det ser ikke ud til, at vi klarer det.

Hver ung upstart, der overstyrer Applecart her på turen som vi gjorde på Giro d'Italia - Nej, det gør det ikke, sprintere, alt godt og godt Hvad med hovedbegivenheden? Hvem vinder Tour de France direkte? Chris Froome, den forsvarende mester, starter som bookmakernes favorit, men kun knap nok, og der er to grunde til det. og det er en overraskelse, for i de sidste tre løb, da han vandt dette løb, ville han have vundet mindst fem løb på dette tidspunkt i sæsonen. Men for det andet er det grundlæggende fordi Richie Porteis er helt i brand. - Det er han sikkert, ikke? I modsætning til Froome har han allerede opnået seks meget profilerede sejre i 2017.

Hvorved vi hos Richie Porteis er nødt til at huske, at han aldrig før var på podiet fra en større turné. Så han skal stadig bevise sig selv. Han skal stadig bevise sig selv.

kvinders cykelsko

Han klatrer absolut, og det skal siges, at i betragtning af de seneste begivenheder har han også en god chance for at flyve i den individuelle tidsforsøg, og ved 32 undrer du sig over, om dette er hans bedste chance for at vinde Tour de France nogensinde. - Det gør du, ikke? Det er bestemt ikke et to-hestevæddeløb på podiet - vi har Astana-duoen Fabio Aru og Jakob Fuglsan g, de brugte deres partnerskab til at skabe kaos i det nylige Critérium du Dauphiné, ikke? Så har vi også sidste års andenplads, Romain Bardet. Vi har den tidligere vinder Alberto Contador Esteban Chaves, på trods af at vi skulle overvinde denne virkelig forfærdelige skade, der hæmmede foråret.

I kørte alle sammen Dauphiné, men en mand, ikke en mand, ikke? - Nej, og det er Alejandro Valverdes holdkammerat, som du ikke kan komme ud, men den mand, vi taler om, det ved du helt sikkert, det er Nairo Quintana. Nu har jeg absolut ingen idé om, hvad jeg kan forvente af denne mand i juli. Jeg tror, ​​du kan se på det på to måder.

For det første er dette hans fjerde Grand Tour i træk, så han gjorde Touren sidste år, Vuelta, derefter Giro, og nu er han tilbage på Touren. Så han må være træt og træt, ikke? ? - Nå, du ville have troet det. Det ville jeg bestemt gøre. - Det andet synspunkt er, at hans anden store turné i sæsonen måske er hans bedste.

Det år blev han nummer tre på turnéen, og derefter vandt han Vuelta. Han blev nummer to i Giro i år, så måske er det en opvarmning for Tour de France. Jeg håber virkelig, at vi ser det bedste af ham i juli, fordi han sluttede som nummer to i Giro og var solid der, det føltes bare som om en af ​​hans turboer stod fast i stigningerne.

Vi har ikke helt set det bedste af ham - Ja, jeg kan ikke vente med at finde ud af, hvad han rent faktisk laver. Nu hvor vi har gennemgået favoritterne, er det sandsynligvis tid til at sætte Dan GCN's dødskys på den, som vi tror vinder. Det er tid til de berygtede forudsigelser. (Dramatisk musik) - Vincenzo Nibali kommer ikke på podiet. (Echo) - Vinderen bliver

Chris Froome. (Dramatisk musik) Og Peter Sagan vinder den grønne trøje - Nå, det siger sig selv. Men Froomey. ..- Yup.Jeg tror bare, at selv om han i år ikke har vist den form, han var i før sine tidligere sejre, men han har bare denne oplevelse af at vinde, og vi har også set ham bare kaste aftenen på banen .

Han behøver ikke vinde på bjergtoppe, og der er kun tre i år. Jeg tror, ​​vi kommer til at se en Froome, der ligner sidste år, hvor han prøver forskellige taktikker for at tage sine rivalers tid. (Simon sukker) - Mig er jeg helt revet - jeg er helt

cykling

Virkelig, Nairo Quintana. (dramatisk musik) - Ooh. - Ja.

Peter Sagan for De Grønne. Jeg tror bare, som du nævnte tidligere, syntes Nairo Quintana at have klaret sig bedre og bedre på sin anden Grand Tour of the Year. Så det tror jeg, han gjorde.

Jeg vil sige Richie Porte, men det faktum, at han ikke er færdig på podiet på en Grand Tour, har bare mine bekymringer. Så ja, Nairo Quintana I sidste ende, hvad de forudsiger i år - på tredjepladsen bliver Richie Porte; på andenpladsen Mr. Nairo Quintana; og vinderen, efter min ydmyge mening, Mr.

Chris Froome. (Dramatisk musik) - Hej fyre, jeg tror, ​​at den samlede vinder af Tour de France bliver

Richie Porte. (Dramatisk musik) For mig vinderen af ​​den grønne trøje

Hvem ellers? være Peter Sagan - Wow. Nå, tiden vil vise, hvem af os der er rigtigt, hvis noget, sandsynligvis ingen af ​​os. Men vi valgte alle Peter Sagan for at vinde linket til den grønne trøje med denne forudsigelse. - Vi er ikke ligefrem - Men det betyder enten, at vi forhåbentlig gør noget rigtigt, eller det vil bevise, at der virkelig er en GCN-forbandelse.

Vil du føle dig skyldig, hvis han ikke vinder den grønne trøje? - Jeg skal parre mig, jeg vil føle mig virkelig skyldig. - Jeg tror jeg, jeg tror jeg ville føle mig skyldig. - Okay, så er vi nødt til at tage den lille forhindring, men bortset fra det glæder jeg mig virkelig meget til lanceringen nu.

Og faktisk vil Tom og jeg være derude og lave meget indhold til GCN, så hvis du vil se noget, lad os gøre det i kommentarfeltet. Vi gør vores bedste for at få det til dig. Vi har allerede planlagt masser af super seje ting.

I mellemtiden kører Dan og Matt faktisk Maratona dles Dolomitterne, hvilket jeg også er lidt misundelig på. Hvis jeg kun kunne være to steder på én gang. - Undskyld at se frem til det. Hvis du har dine egne forudsigelser, der adskiller os fra vores, er du velkommen til at fortælle os det i kommentarfeltet nedenfor, du finder ud af, at

Lasty, undskyld fyr. Si og jeg bærer de specielle gule t-shirts, der er tilgængelige på shop.globalcyclingnetwork.com, et link, du kan finde på skærmen for at abonnere på kanalen, hvis du ikke allerede har gjort det.

Klik bare på kloden for at gøre det. - Og nu hvis du vil have endnu mere indhold, skal du tjekke GCN-showet først. Alle ugens nyheder og mere, det er bare dernede.

Og så når din appetit på noget vil lave GCN Grand Tour-indhold, skal du bare klikke dernede for Team Sunwebs professionelle biltur med Matt.

Hvem vandt Tour de France 2014?

Tour de France 2017/Vindere

Amerikanske tv-stationer viser allerede manglende interesse for en sport, som hun ikke fuldt ud forstår, og apati kun overgået af ligegyldigheden om at flygte fra publikum, der spiser pantomime, som racerkørslen videregiver europæiske biler, Thomas Vogler kører med en selvdisciplin af et underdisciplineret barn med en holdkammerat der kunne få en taktisk fordel i et selvmordsangreb ni og et halvt minut senere i finalen en verden vækRJD sejler hjem i øjenhøjdeRJD sejler hjem i øjenhøjde. Manglende evne til at holde cgc-gruppen taler videre om det flygtige stof umodne ambitionstink Asarcos Michael Rogers vidste brodden af ​​frøoperand af frøet og samler scenen Venus forkæler etape 17 siger dronning et andet antydning af begivenhederne ulmende homoerotiske undertoner masokistisk når Katyusha allerede gået glip af pausen, trættende zoneryttere før den første opstigning Gambit lykkes i Rodriguez tidligt vippe mod bjergtoppene vindmølle viste sig at være uundgåeligt særlig høj i modsætning til nogle daglige bekymringer om fald og cykeltilpasning emne som filmstjerner GiovanniVisconti og Bar Day kaster sig og Roller ud over evnen, indtil de respektive rollebesætninger knuses af Realpolitik Pinkus-aksen Rafa Myka og Thibaut Pinot fdj commteam a hun fortjener rampelyset falder i stedet på Jean-Christophe Peraud, der tilslutter Viscontis andenplacerede holdkammerat Ravel dagen før hun er den eneste faher, der fastholder videnskabskunsten sammen med race leder vincenzo nibaliahead glimmer afstand visconti og fastgør derefter kmmwin lidt over en kilometer og afslutter 43 sekunder før GC-duoen yder en professionel præstation kun 32 sekunder mellem denne tilstand og fjerde hele bjergdelen, de første papirer serveres, så hvordan skal det ikke være nogen overraskelse på sådan en hård vej, jeg kører selv, holdkammeratbåndet virker spændt med Europas bilbeskyttede chauffør Bernie gentagne tilbud om støtte med de forladte ægtefælles kølige gange igen Manglende fokus mellem senderen Butwell Valverde sætter på gulv Der brydes ikke fra Astana til blinkende blik, ja selv lampelys Kris Hana er markeret undslippe paradoksalt for langt foran og for langt nedenunder til at fremprovokere reaktioner behøver bare en teoretisk matematisk trussel på mikroskalaen M vi løbet I første omgang ser det ud som en kæmper for hastigheden MCS TJ van Garderen også fra podiet, men den svækkede Valverde gør ham til kongemager i løbet af anden pla ce bag nibbling af trioen fanger Micha, der angriber sent, men kun med stigende P-næseafstand til prøvetid er vellykket, selvom begge ryttere springer over Valverde 19. i den samlede stilling er en absurd dag uden konsekvenser, og gengældelsen af ​​universets udgave kommer, når Chillingrain-sprinterhold beder om den forudsigelige pause og fanger hullerne i den sene klatring Kæmpe Shimanos Marcel Kitteland har brug for beklædningsgenstande Navodaus Costo slår sine holdkammerater på smalle, snoede veje med ironien om ikke at blive involveret i jagten, de sportslige uoverensstemmelser gøres lige mere lettet som et uforklarligt nedbrud i de sidste kilometer udelukker 2 sandsynlige etapevindere Forøg hulheden af ​​en allerede ryddet sejr d Gennem svag kraftig indsats for at sikre GC.

Tidsforsøget er ikke en sandhedsvej. At rulle en time mellem 100 og 200 meter er en sejr lige så flad, som om jeg havde filmen Fitzcarraldo uden faktisk at bære en dampskib gennem Amazonas, det beslutter, at den bedst placerede, selv nogle Martin vandt scenen en halv time før nogen af ​​dem forlod. Vi kan påpege de sædvanlige forskelle ved at tage Pinot i den fælles visdom synes kun at gælde NetApps Leopold Corning, der studerer teknologi og videreføres til rystende Belkin-chauffører med fjerdepladsen - to minutter bag falsk tid en glemsom en Coda i Denim på Vi søger konklusioner to historier smedet i klimaksens varme, men den kolde ovn af Two Leaks Dominance viser sig at være dårligt stål. Fotografi er iscenesat, og selv disse mesterskaber er fyldt med aktuelle fejringer 60 kilometer væk. Chuck-fabrikker Yuns stemme alene er reel nok , men da skæbnehånden leverer ægte drama, føler du dig utilfredsShowet til showet betales ikke, couturen viser AlexanderChristophe, der skal kæmpe alene alene, men stadig finder vej ind i denne finale, der kravler over til Lotto Sonzai Grabon den sidste bøjning desværre for r Christoph starter sprinten med en stærk modvind, og en truende følelse af uundgåelighed syntes næsten at være overvældet.

Begivenhed Kitto faldt på banen i de sidste meter, men næsten fornærmende lørdag vinder officielt turneringen bizar keystone på det forvirrede lerværk i Tour de FranceIch am Verner Herzog og så var løbet af

Hvem snydte i Tour de France?

PARIS -Vincenzo Nibaliopdagede søndag som den første italienske vinder af Tour de France i 16 år efter et løb defineret af dårligt vejr og smertefulde elimineringer af andre favoritter.27. jul. 2014

Landevejscykler med skjulte motorer er ikke ligefrem nye, men med en Prorider, der lige er fanget og konkurrerer med en, regnede vi med, at det var på tide at prøve en selv. Hvordan føles en racercykel med en skjult motor, og hvor hurtigt kan vi køre den? ♪ ♪ - Hvad har vi her? Nå, dette er en af ​​de første produktionscykler her i Storbritannien, der har en skjult motor. Den opbevares der i sæderøret og driver bundbeslagets aksel via et tandhjul, og Dan kan derefter tænde og slukke for det via styret - Batteriet er her, i flasken, du kan tilsyneladende få nogle batterier, der er hernede i sæderøret er skjult over selve motoren, men er meget mindre, det har en meget kortere køre- eller køretid.

Så vi er med det brændende spørgsmål dengang. Hvor meget magt, det føles ret farligt, hvordan vi stod her, hvor meget magt vil det tilføje? Tilsyneladende mellem en og 200 watt i en time. - Ja, jeg tror, ​​vores anstændige gruppetur bliver meget sværere. ♪ ♪ - Hvordan føles det på den åbne vej? Til at begynde med kører vi nu med 25, 30 km i timen.

Og det er ikke tændt. Jeg kan ikke mærke nogen modstand fra motoren, medmindre jeg træder tilbage, hvilket er lidt underligt. Og hvad sker der, når vi tænder det? Lad os gå. - Jeg lader dig gå op foran nu Si. - Okay, kammerat.

Nu er det en rigtig underlig følelse, fordi motoren faktisk har en grænse for, hvor hurtigt den drejer krumtapene, hvilket er ret langsomt ved 86 omdrejninger pr. Minut, men så er det bare der i baggrunden, bare ved at tage over, så jeg kan. .. godt hvad jeg mener, jeg er 50-11, jeg laver ikke meget.

Dan, laver du meget dernede? - Ikke dårligt. - Så det faktum, at jeg ikke kan køre motoren hurtigere, er lidt underligt, men vi går ret hurtigt. ♪ ♪ - Det er meget forskelligt fra enhver e-cykel, jeg tidligere har kørt, hvor du pedaler, og du kan kun mærke, at motoren giver lidt, mens det bogstaveligt talt føles som om noget andet træder for mig. - Jeg kan holde op med 200 watt, - Bare stræk lidt. - Nå, nu er det min tur til at forårsage lidt smerte på siden, og jeg elsker det allerede.

Spørgsmålet er dog, om jeg tror, ​​at dette særlige system er blevet brugt i Pro Pedalthon før. Nå, jeg tror, ​​at det faktum, at det nu er set at konkurrere i et meget stort løb, har ændret sig og skævt mit sind lidt, men når jeg tænker på denne, finder jeg det stadig ret svært at tro, så jeg kan høre det ved siden af ​​mig meget godt nu, og jeg tror, ​​det ville være den samme sag midt i et pedalskridt. Så de kunne bare blive lidt mere støjsvage, de er måske lidt mere sofistikerede nu i 2016, men rygtet begyndte først at cirkulere for et par år siden, så denne ting ville sandsynligvis have været state of the art dengang.

Nu som Si. Som allerede nævnt er dette også en klatremodel, hvilket betyder, at ydeevne kun starter ved kadence under 86. Nu er der tilsyneladende en til fladt terræn, hvilket betyder, at ved kadence på op til 100 vil det stadig give dig noget styrke.

Nå, det ville give mere mening, hvis du kørte, fordi min foretrukne kadence for en opstigning som denne faktisk ville være 90 eller måske endda hundrede. Så mit gæt er stadig nej, det er i det mindste mit håb. - Et sidste spørgsmål at besvare, hvor effektiv kan denne motor virkelig være? Nu ved vi, at det handler om 150 watt, vi målte det med et kraftigt tap baghjul, men vi er stødt på en særlig grim stigning i det sydlige England Mr.

Lloyd har faktisk kongen af ​​bjergene på, noget han er op til, der arrangerede Tour of Britain i 2011. Så her er vi, fem år senere, tre års pension. Kan Dan bryde sin KOM? - Lad os finde ud af det.

Så det er sandhedens øjeblik, om cirka 100 meter drejer jeg til venstre, jeg aktiverer min motor og ser, om jeg kan slå mig selv. ♪ ♪ Så vi er ikke langt fra toppen længere, Steve er der. Han har alt det bag sig nu.

Åh, jeg kan se, jeg husker, hvor hårdt det var i løbet. ♪ Og vi er der tror jeg - Det er tid til resultaterne. Dan, hvordan har du det? - Lidt hvilet, men jeg var meget oppustet.

Jeg tror, ​​det viser, at start ikke bliver lettere, du kører bare hurtigere, og det er det samme med en motor som med at blive montør. Så fit Dan, der kørte Dan, gjorde 7:02. Dan gik på pension med Amotor, var stadig et minut og 14 sekunder langsommere - sådan bliver et æsel ikke en løbshest - og du plejede at være meget god. - Ja - Ja, jeg tror, ​​spørgsmålet er, om vores seere skulle gå ud og købe en racercykel med en skjult motor? Åh og derudover, vil pedalbåden få meget, meget motordoping i de næste par år? - Ja, det første spørgsmål afhænger lidt af, hvorfor du kører på din cykel i første omgang.

Jeg mener, hvis du elsker følelsen af ​​at være hurtig, eller hver gang du går ud, har du svært ved at holde trit med dine medkørere, der måske er yngre, hurtigere eller har mere tid til at øve end dig, så jeg tror fornuftigt . - Det kunne også arbejde omvendt. Så hvis du har en arbejdskollega eller kæreste, der lige er begyndt at cykle, eller måske en ægtefælle, der ikke er lige så fit som dig, eller måske endda en teenagesøn eller datter, der normalt ikke kan følge med, så giv dem en cykel med en skjult motor indeni er en fantastisk måde for jer begge at få noget ud af turen, med stort set den samme indsats, flot og omgængelig, de kan holde op godt. - Men hvad med en følelse af præstation? Dette er noget, der på et eller andet tidspunkt vil være vigtigt for os alle, og lad os indse det, når du har en motor, er det ikke længere din KOM, du får eller ikke får.

bmx firdoblet backflip

Det er ikke dig, der erobrer bjerge eller dominerer den lokale gruppetur. Så især når det kommer til ydeevne, er det lidt vigtigt for os alle at cykle på et eller andet tidspunkt, ikke? Og det er helt væk nu. - Ja, og lad os indse det, enhver, der ønsker at gå rigtig hurtigt, kan bare gå ud og købe en rigtig motorcykel i stedet for en med en skjult motor som denne, så jeg tror ikke, vi nødvendigvis bliver for mange at bekymre sig om, selvom disse bliver lidt mere almindelige i samfundet i de næste par år, så længe de holdes væk fra enhver konkurrence.

Ja, men hvis de bringer flere mennesker til arbejde eller skole på cykel, er det en god ting. Eller hvis det hjælper flere mennesker med bare at komme ud og køre og nyde det, så er det også en god ting. Og jeg tror ikke, at mange mennesker med en skjult motor vil dukke op til deres lokale gruppeløb eller lokale gruppetur, selvom der altid vil være en idiot eller to - den underlige ting er Si, og det er ret frustrerende Ride faktisk fik underskrevet af nogen. - Jeg ved ikke, hvem der ville have gjort det. - Alligevel, hvis du vil se den fulde Col de la Madone virkelig gjort af dig på en elektrisk cykel, kan du finde den lige deroppe. - Eller hvis du kan se det seneste GCN-show, hvor vi holder dig opdateret om alle ting Top Gun i cykling, så kan du bare klikke der nedenfor - Vi har to ting, du måske vil gøre, før du tjekker en af ​​disse artikler.

Den første er at abonnere ved at klikke på denne knap, hvis du ikke allerede har gjort det. Og det andet er at give os tommelfingre, hvis du nød denne artikel.

Kunne Peter Sagan vinde Tour de France?

På trods af de meget forskellige parcours,Sagansandsynligvis vender tilbage som favorit. Han kan det ser udvindeoveralt. På trods af at han kun er 27 år gammelSaganhar allerede gjort krav på et antal betydelige endags løb sammen med to gangevinderverdensmesterskaberne og titler i mountainbiking og cyclocross.

Hvorfor kører cyklister i et peloton?

I et cykelløb på landevej,platon(fra fransk, der oprindeligt betyder 'peloton') er hovedgruppen eller pakken medryttere.Rytterei en gruppe sparer energi vedridningtæt (kladning eller slipstreaming) til (især bag) andetryttere.

Hvem er den største Tour de France-rytter?

En blærende etape 2 vinder iTour de Francehar bekræftet Mathieu van der Poels status som verdensstørste cyklisti verden, ifølge Sir Bradley Wiggins.28. juni. 2021

Har nogen vundet alle trøjer i Frankrig?

Ingen anden cyklisthar vundetde tretrøjeri enTurfraFrankrig, og kun Tony Romingerin 1993 og Laurent Jalabert i 1995 har været i stand til at matche denne bedrift i enhver GrandTur(cykling). Eddy Merkx var den første belgier, der vandtTurfraFrankrigsiden Sylvère Maes i 1939. Merckx blev en nationalhelt.

Drikker Tour de France-ryttere alkohol?

I lang tid, indtil 1960'erne, var det almindeligt fortour de France-ryttereat slugge endrikkeafalkoholunder løbet. Ikke kungjordededrik alkoholat sløve smerten, men de betragtede det som en ægte præstationsforbedring. Som du ved er stimulanter forbudt, og det var det ogsåalkoholtil sidst fordi det blev betragtet som et stimulerende middel.

Hvem er tidenes største cyklist?

Kort sagt, Eddy Merckx ertidenes største cyklist. Manden med tilnavnet 'Kannibalen' dominerede professionelcyklingsom ingen andre og vandt hvert vigtigt løb, der er at vinde.22. sep 2017

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af erektil dysfunktion - brugbare løsninger

Kan cykling kurere erektil dysfunktion? Mere markant var imidlertid konstateringen, at mænd, der cykler mindre end 3 timer om ugen, eller som kun lejlighedsvis har et odds-forhold på 0,61 for at udvikle moderat eller komplet ED. Dette indikerer, at moderat træning i form af cykling faktisk kan forhindre ED.

Crossfit og cykling - hvordan man håndterer

Er CrossFit godt for cyklister? CrossFit giver dig mulighed for at tilføje variation i dit program. Hvis du supplerer din ridning med styrketræning og metcon (metabolisk konditionering) træning, forbedrer du ikke kun din cykling, men du opnår også store fysiske gevinster.

Cykling vægttab - hvordan man løser

Kan du tabe mavefedt ved at cykle? Ja, cykling kan hjælpe med at tabe mavefedt, men det tager tid. En nylig undersøgelse viste, at regelmæssig cykling kan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. For at reducere den samlede maveomfang er aerobe øvelser med moderat intensitet, såsom cykling (enten indendørs eller udendørs), effektive til at sænke mavefedt. г.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Cykel skiftende kabel - find løsninger

Hvornår skal skiftekabler udskiftes? 5000 til 6000 miles er en god tidsramme til udskiftning af kablerne. Andet klogt venter til de bremser og enten har en god stiv pedal ind eller dejlig let drejning, afhængigt af det ødelagte kabel. 9 dæk. 2010 г.

Cykling tilbage - hvordan man opnår

Er det hårdt at cykle på ryggen? Selvom cykling kan være en god træningsmulighed for dem med eksisterende rygsmerter, kan det også forårsage rygsmerter, hvis de ikke gøres ordentligt. Dårlig kropsholdning på cyklen kan belaste ryggen. At læne sig over, med ryggen buet og hovedet op, kan belaste både ryg og nakke. 13. apr. 2016