Vigtigste > De Bedste Svar > 6-dages løb - hvordan løser vi det?

6-dages løb - hvordan løser vi det?

Hvad er Six Days-løbet?

Seks-dag løb, form for indendørs cykelracinghvor ryttereracekontinuerligt tilseks dagemed kun korte stop for hvile og forfriskning. Den vindende deltager, der kører den største afstand i den tildelte tid.(optimistisk elektronisk musik) - Marshall 'Major' Taylor blev den første internationale afroamerikanske superstjerne. Han har krydset mere end bare farvegrænsen. Han var den absolut bedste i sin sport. (langsom elektronisk musik) Han var en pioner inden pionererne. (optimistisk musik) (rifle skud) - Historien begynder med Six Day Race i Madison Square Garden, til overgang fra amatørcyklisten til en verden af ​​professionel cykling - Six Day Race i Madison Square Garden er det mest berømte løb i verden var en udholdenhedsbegivenhed.

Hvor langt kunne de cykle på seks dage? Du kunne hvile, men når du hvilede, cyklede andre. Du kørte ved 40 mph, hvilket var hurtigere end en bil på det tidspunkt. Fortsæt, fortsæt, uanset hvad det kræver.

Det handler helt om, hvor meget viljestyrke du har brug for til at gøre det. (Joy Music) - Vi nåede den tredje tur, og pakken blev tyndere. Jeg følte, at hvis jeg kunne være foran, kunne jeg gøre det, jeg var den eneste sprinter i marken, den eneste sorte mand, og i 18 timer lykkedes det mig at blive på min cykel.Den største vanskelighed var at holde sig vågen - 24 timer før hovedbegivenheden er navnet Marshall 'Major' Taylor på mange menneskers læber. Idéen om en sort mand i en hvid sport havde en eller anden dramatisk mulighed. Hvem er denne person, og hvad vil der ske med ham i de næste seks dage? - Dette var mit første forsøg på en sådan afstand.

De andre chauffører gjorde det ikke. Jeg tror ikke, jeg kunne tage det. De var modne, de var fromme, de brugte hvert trick, al deres fysiske styrke mod mig. Han varer ikke seks dage.

Han går ud for hurtigt. Han kører 300 miles i de første 24 timer, hvilket sætter ham på niveau med frontløberne - Han var omkring 10 år yngre end den gennemsnitlige kandidat. Men det var meget vigtigt for ham at blive talt - Marshall sagde: 'Nedbryd barrierer.' Han ændrede sin opfattelse.Du taler om 30 korte år efter afskaffelsen af ​​slaveri. At være med i nogle af disse løb, hvor der ikke er nogen, der lignede ham, ingen omkring ham eller ingen forstod, hvordan det var at være ham, jeg har ingen bremser. Hvis jeg stoppede, ville jeg falde.

Jeg var nødt til at fortsætte. Jeg var træt, sulten. Mine ben var svage, og mit sind vandrede.

Forestil dig et ubehag fra din krop, ekstremt ubehag. Det gør ondt. Det er her det er retfærdig mental styrke, fordi din krop hurtigt falder.

Lance Armstrong dokumentarDet er atleterne med den mentale styrke, ikke nødvendigvis den fysiske styrke, der kan gøre mest. Hvor meget kan du tage Hvor meget kan du tage - Som alt andet i livet skal du finde ud af, hvordan du rent faktisk gør det. For eksempel hvis jeg vil springe ud af den bænk og lave en 180, kan jeg forestille mig det og derefter tage min cykel og bare gøre det.

Det var en læringskurve. Jeg faldt meget, masser af ridser og blå mærker. - I de sidste faser af dette løb er du vildfarende.

Du sover bogstaveligt talt på din cykel. Du er ikke sammenhængende. Du er ikke vågen.

Han havde denne motivation. Jeg vil bare afslutte. Jeg fik endelig min ret til at være her.

Jeg vil se, hvad jeg kan gøre. - Den femte dag sigtes marken i halvdelen. Og overraskende, chokerende, er Major Taylor en af ​​dem. - Topchaufførerne sagde, at den sjette dag ville ødelægge min karriere, jeg var færdig. - Der er Surges, der er pauser.

Smerten sker, men den er ikke nødvendigvis kontinuerlig. Alle er mennesker. Og så har de deres menneskelige grænser. - Den har to små nedbrud. - Hvis du elsker noget, vil fald ikke hjælpe dig med at stoppe, hvis du virkelig vil have det.

Det er det, der adskiller godt fra godt. - Marshall 'Major' Taylor afsluttede over 17.000 omgange, omtrent afstanden mellem New York og Houston. Taylor sluttede ottende.

Der var også bekymring for, at han blev permanent såret. at han ikke længere vil leve for at køre en anden dag - sporet lærer dig én ting. Det er ikke her, du starter inspirerende musik) - Han opnåede nøjagtigt det, han satte sig for.

Folk accepterede ham til sidst for hvad han kunne gøre. - En person af hans statur er i det mindste kendt i det afroamerikanske cykel samfund. Der er store Taylor-klubber over hele landet, så jeg er meget inspireret af det, jeg ser, og mit mål er at blive den første professionelle afroamerikanske cyklist.

Dette har overvundet denne barriere. Dette er intet mere. Og den næste person kan skynde sig ind og gøre noget endnu bedre - jeg vil bryde igennem glaslofter, ligesom Mr.

Det gjorde Marshall Taylor. Og det er det, der inspirerer mig. Det er som, okay, sejt.

Hvordan kan jeg tage min cykel ting så meget længere? - Hver af de cyklister, der kører under hans navn for amatørholdene derude, vi tager alle en lille skovl snavs fra denne historie, der er begravet så længe, ​​og bringer den frem i lyset. - Kort sagt var jeg pioner og måtte derfor brænde mit eget spor. (inspirerende musik)

Hvem vandt et 6-dages cykelløb ved at køre mere end 1700 miles længere end New York?

Alf Goullet

I morges kørte jeg hele vejen fra Lower Manhattan til Central Park. Det drejer sig om seks og en halv mil, og det tog mig lidt mindre end 30 minutter at komme her. Du undrer dig måske over, hvor meget mere af New York City du kan dække med en e-cykel.

Og i dag vil jeg prøve at køre på Espin Nesta e-cyklen. Og jeg håber at besvare disse og mange flere spørgsmål, du måtte have. Men inden vi går.

Lad os bare nyde et stille øjeblik i parken. Jeg var tidligt op i morges for at tage billeder, og det er også det perfekte tidspunkt at se byen komme til liv. Hvis du kunne lugte luften nu, er det virkelig en potpourri for sanserne.

Kort øjebliksbillede Nu skal vi finde en dejlig parkbænk. Lad os se, hvad vi får. Jeg har lyst til at gå glip af en mulighed her.

bundbeslag løs

Jeg går tilbage og gør det igen, men denne gang på den rigtige måde. Nå lad os gøre det. Yahoo Jeg tænkte ikke rigtig på mine sko

Dagens cyklus tager os gennem en række kvarterer i New York, herunder Hell's Kitchen, Hudson Yards, Chelsea, Meatpacking, Tribeca, FiDi. Og alt i alt bliver det en sløjfe på 15 til 20 mil, da jeg stopper et par steder undervejs. Jeg er nødt til at tage et billede her.

Det er så smukt. Du burde have set mig komme op ad den vestlige side af motorvejen. Latter.

Jeg har også en ret travl og krævende tidsplan resten af ​​dagen. Fik nogle ærinder til at løbe, kom forbi Adorama, spis frokost på Pastis i Meatpacking District, når de ikke har det for travlt, og køb bedst dagligvarer på Farmer's Market på Union Square. Jeg holder fingrene krydsede for, at jeg har alt klar i dag.

cykelopbevaring

Efter alt hvad jeg har planlagt, er det tid til at gå, selvom jeg må sige, at parken er helt smuk i dag. Jeg kunne blive her hele dagen for at være ærlig og bare sidde på græsset eller klipperne og nyde solen. Bare et af mine yndlingssteder i byen.

Ønsker ikke at rejse

I dag kører jeg på Espin Nesta e-cyklen. Du ved, at Manhattan er enormt, og de afstande, du skal køre på en dag, kan til tider være ret skræmmende. Så jeg håber at være i stand til at tilbagelægge flere af disse længere afstande ved hjælp af en e-cykel.

Nesta har en tophastighed på 40 miles i timen og en rækkevidde på 40 miles. Det får dig rundt på Manhattan Island stort set to gange, er det ikke fantastisk? E-cykler er gode, hvis du vil følge med i det hurtige tempo i bylivet. Derudover behøver du ikke gå på kompromis med køreoplevelsen.

Du kan stoppe når som helst her som i Central Park og nyde denne dejlige dag. Nesta er derfor meget lille og kompakt og kan let foldes sammen. Du kan sandsynligvis tage det på et tog eller sætte det i bagagerummet på din bil.

Jeg ville faktisk overveje at tage ham med til en weekendferie, måske til staten New York eller stranden et eller andet sted. Jeg tror, ​​det ville være sjovt, og det åbner så mange nye muligheder for eventyr. Så Nesta er den perfekte cykel til både pendlere og byboere.

Det er hurtigt, har skivebremser og giver dig virkelig mulighed for at køre store afstande uden at prøve for hårdt. Espin blev grundlagt af et gift par i San Francisco. De elskede at cykle rundt i byen, men følte sig virkelig udfordret af bakkerne i San Francisco.

Josh og Yina så muligheden for at starte deres eget e-cykelfirma efter at have set de dyre alternativer på markedet. De ville bygge en mere overkommelig cykel uden at ofre kvalitet, funktionalitet eller design, og det fokus førte til oprettelsen af ​​en af ​​de bedste pendlercykler. Alle deres cykler har 12 måneders garanti på alle komponenter og tre års garanti på rammen.

Og de tilbyder også support og gratis forsendelse. Da de bad mig om at prøve Espin Nesta her i New York, ville jeg ikke opgive muligheden. Så vi er på Upper West Side, og det er her min lange cykelsti hjem begynder.

Sjov kendsgerning er, at jeg gik der et par gange på Fashion Week og tog et billede af dem. Du planlægger nu at grønne området, pladsen, som et smukt sted at dvæle om sommeren. New York City Ballet er også lige derovre.

Jeg har aldrig været der for at være ærlig. Så det er bestemt på min skovliste. Det er middag i byen.

Solen skinner, og det samme er trafikken. Hvordan fanden fik Hell's Kitchen sit navn? Ingen kan bestemme mærkets nøjagtige oprindelse, men mange mener, at navnet stammer fra 1880'erne. Som historien fortæller, blev to politifolk vidne til et oprør på 39th Street og 10th Avenue, og en af ​​dem sagde 'Dette sted er selve helvede', som den anden svarede: 'Helvede er et mildt klima, dette er Hell's Kitchen'.

Så jeg er på Javits Center. Det er et stort kongrescenter i hjertet af Manhattan. De har et køligt grønt tag, de høster endda honning deroppe.

Og hvert år finder mange forskellige begivenheder sted her, fra New York Auto Show til Fancy Food Show, Comic Con er altid fantastisk. Og selvfølgelig alle foto- og artikelbegivenheder. Så dette er Hudson Yards.

Det er svært at tro, at dette kvarter ikke engang eksisterede, da jeg først kom til New York. Det huser en masse seje arkitekturer som skibet bag mig, skuret, kanten heroppe og også Highline Park. Absolut et besøg værd.

Hvad jeg især kan lide ved Nesta er det lave ind- og udgangsdesign. Det er kun 15 inches i bunden, hvilket giver dig stor fleksibilitet i din garderobe. Jeg kan også godt lide det U-formede design, der gør det nemt at komme af og på.

Det er velegnet til kørere fra 5 fod til 6 fod 3 tommer. Og du kan nemt dele den med en anden, da sadlen er justerbar. Så det har et antal fastgørelsespunkter: en på midterrammen, du kan placere din vandflaske her, eller jeg valgte min lås her, en foran, og vi har en anden bagpå.

Så dette er den røggrå version af Espin Nesta. Den fås også i Glacier Blue. Cyklen er virkelig solid.

Den har en 17-tommer ramme og er lavet af aluminiumslegering i luftfartsklasse. Den vejer 65 pund, og den maksimale ryttervægt er 300 pund. Jeg må sige, at jeg elsker dette slot.

Sådan et godt design. Dobbelt låst. Det var nemt.

Jeg skal til Adorama. Det er her, jeg køber det meste af mit foto- og kameraudstyr. Tak.

Hav en god dag. Jeg fik alt, hvad jeg havde brug for. Jeg er meget sulten nu.

Lad os håbe, at Pastis har et bord. Og det er så let at vedhæfte. Så jeg kan komme i gang.

Det er så smukt lige nu. Solen skinner. Desværre var det meget overfyldt, så jeg kunne ikke lave pastis i dag.

Men jeg elsker Sweetgreen og fik en hurtig salat og en varm skål quinoa. Nu sker det. Så sulten.

God appetit! Så jeg håber, du allerede har lært lidt om e-cykler. Lad os nu se på, hvad der styrer og driver denne baby. Espin Nesta har et 750 watt lithium-ion batteri.

kernekredsløb

Det skal vare to til fire år, hvilket svarer til omkring 500 opladningscyklusser. Og det er cirka 10.000 til 20.000 miles. Ikke dårligt, ikke? En fuld opladningscyklus tager cirka seks timer.

Batteriet kan afmonteres fra rammen, så du kan oplade det næsten hvor som helst. Og jeg oplader det normalt om natten. Så motoren er i baghjulet.

Det bruger standard kadence sensor pedal assistance og tilbyder otte hastighedsniveauer. Sidst men ikke mindst har Nesta en udløsergas, som er en kraftig tilføjelse til de tidspunkter, hvor du bare er for træt til at træde. Jeg elsker atmosfæren i Meatpacking District.

Oyyyaa, godt at se dig. Fniser Du har måske ligesom mig bemærket, at så mange flere cykler i New York City i disse dage, så mange flere e-cykler, e-scootere, men ikke så mange mennesker, der bærer hjelme. Jeg spekulerer på, hvorfor det er? Hvis du tænker over det, er du den mest sårbare person på vejen.

Og som du ved, kan gaderne i New York blive ret hektiske. Så vær smart og brug en hjelm. Cykling på en e-cykel burde være en endnu vigtigere grund til at vælge den rigtige type hjelm, og sikkerhed er et område, jeg vil dele meget mere med dig i fremtidige artikler.

Hjelme findes i mange forskellige stilarter og former, og det er vigtigt, at du vælger en hjelm, der giver dig den bedste beskyttelse. Jeg er meget interesseret i hjelme med MIPS-teknologi. Sikkerhed på enhver cykel er super vigtig.

Vær sikker på at du bliver set. Få den bedste hjelm, du kan sørge for, at du kan ses når som helst på dagen, især om natten. Afslappende dit sind og din krop hjælper med at lindre stress. For mig er cykling en fantastisk måde at gøre det på, såvel som at være udenfor i den friske luft.

Du ved, det er så forfriskende i løbet af foråret. New York City kommer virkelig til live denne årstid, byens grønne områder er så smukke. Jeg er sikker på, at du har set meget af det i denne artikel.

Jeg bærer Lumos Matrix-hjelmen, som overholder de strengeste sikkerhedsstandarder og er udstyret med MIPS-teknologi for yderligere beskyttelse. Jeg synes det er dejligt, at jeg er meget mere synlig for trafik om dagen og natten, især om natten. Og hjelmen har indbyggede for- og baglygter, hvilket faktisk er fantastisk.

Den tilpassede LED på bagsiden er stor og lys og leverer omkring 1000 lumen. Det er en højteknologisk hjelm med en lidt kantet street-stil, der vejer mindre end 590 gram. Det er rigtigt.

Og det er til venstre. Hvor sejt er det, at jeg bærer hjelmen hele dagen, og det var virkelig behageligt. Når du cykler på gaderne på Manhattan, investerer du i den bedste hjelm, du kan få, det kan redde dit liv. 'Din hjelm er ild!' Haaaha tak.

Dette er de bedste cykellåse fra ABUS Hvis du køber en e-cykel og parkerer den i New York City, har du virkelig brug for de bedste låse i verden. Dette er ABUS 770A SmartX U-lås. Det er nøglefri og super let at opsætte og bruge.

Hvis du er inden for Bluetooth-rækkevidden på din smartphone, kan låsen låses eller åbnes. Din smartphone er nøglen, og den kan blive i lommen, hvilket sparer så meget tid. Begge er klassificeret i den øverste ende for sikkerhed og sikkerhed, hvilket gør dem ideelle til en by som New York.

Dette er ABUS Bordo Granit X-Plus 6500. Det har et cool foldningsdesign. Det er en af ​​de få låse, jeg stoler på for at sikre min cykel i New York City.

Og jeg bruger begge låse som afskrækkende virkning mod mulig tyveri. Uden hende ville jeg ikke lade min cykel være alene. Jeg håber, at denne artikel viser dig, hvor sjovt det er at cykle gennem byen på en e-cykel.

standover højde cykel

Det er forbløffende, hvor langt du kan rejse, hvor meget du kan opnå og stadig nyde at cykle rundt i byen. Cool tur, ikke? Vi startede i Central Park og stoppede ved Lincoln Center, Hudson Yards, Hell's Kitchen, Javits Center, Chelsea, Washington Square Park. Okay, vi kom hele vejen fra Central Park til slutningen af ​​Manhattan.

Og det er mine fem største grunde til at overveje en e-cykel. Først og fremmest er det en hurtigere pendling, evnen til at rejse op til 25 km / t kan gøre en enorm forskel. Så se mere af din by, det er en fantastisk måde at udforske og nyde New York på.

Hvis du er bekymret for motion, skal du ikke være. Det er en pedalassistent, men du kan også køre som en normal cykel. Og ja, det sparer dig virkelig tid og penge.

Absolut et alternativ til offentlig transport. Sidst men ikke mindst er det godt for dit helbred, bedre for miljøet, og du ved aldrig, hvem du vil møde undervejs. Så er Espin Nesta den bedste e-cykel til sommeren 2021? Jeg håber, jeg besvarede det spørgsmål til dig i dag.

Og hvis du har spørgsmål om e-cykler, hjelme, låse, opbevaringsposer, så send mig en DM på Instagram, jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Hvis du vil se flere sådanne artikler, skal du ikke glemme at kunne lide, kommentere og abonnere. Jeg ville virkelig sætte pris på det.

Tak fordi du ser, vi ses næste gang.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michel le højde - hvordan beslutter du dig?

Hvorfor er Michel Le-stemmen så høj? Michel'le har en unik, knirkende stemme, fordi hun snakker over strubehovedet. Michel'le forklarede, at det er fordi hun taler over strubehovedet, og hendes sang kommer fra hendes mellemgulv. I et interview med The Breakfast Club i marts 2015 sagde Michel'le, at hendes stemme altid har været sådan.

Citi cykel drop off - praktiske løsninger

Hvordan returnerer jeg min Citi Bike? Hvordan returnerer jeg en cykel? Du kan returnere din cykel til en hvilken som helst station, når du er færdig med din tur, brug mobilappen eller Station Map for at finde tilgængelige dokker. Sæt din cykel godt i docken (men smæk den ikke!). Vent, indtil lyset på docken bliver grønt for at sikre, at den er låst.

Gå væk fra din mave - mulige løsninger

Kan du miste mavefedt ved at gå? Walking er en træning med moderat intensitet, der let kan integreres i dit daglige liv. Blot at gå oftere kan hjælpe dig med at tabe sig og mavefedt samt give andre fremragende sundhedsmæssige fordele, herunder en nedsat risiko for sygdom og forbedret humør.

Canyon landevejscykel USA - løsninger på problemerne

Sælges Canyon-cykler i USA? CARLSBAD, CA 16.8. 2017 Canyon, en af ​​verdens mest innovative cykelfirmaer, har officielt lanceret salg til forbrugere i USA. Prisbelønnede, tysk-konstruerede vej-, bjerg-, triatlon- og pendlercykler er nu tilgængelige direkte fra www.canyon.com med levering til alle 50 stater.

Oakley true bridge - søg efter løsninger

Hvad er Oakley True Bridge? Velkommen til Oakley Trubridge, et rammefittingsystem, der er super nemt at bruge og giver brugerne mulighed for at vælge en næsebro, der passer bedst til individets ansigt. Hvert Trubridge-par briller leveres komplet med fire udskiftelige næsepuder i forskellige størrelser.

Hvem vandt turen i dag - søg efter løsninger

Hvem vandt dagens etape af Touren? Mark Cavendish