Vigtigste > De Bedste Svar > Aaron Gwin cykel - Find løsninger

Aaron Gwin cykel - Find løsninger

Hvilken cykel kører Aaron Gwin?

Vi mødtes medAaron Gwinpå Fontana for nylig og fotograferede hamridninghans nye Intense 279 ned ad bakkecykel, som var helt designet omkring 29 / 27.5 hjulopsætningen.

Åh-ho-ho, det er godt! Dette er en meget speciel Pro Bike Check. Dette er Aaron Gwins, YT Di. (optimistisk Techno-musik) Lige som altid begynder jeg med cykelens hjerte, det vil sige Frame.

Så denne forramme her er lavet af fuld kulstof, så denne, kulstof, kulstof, den nederste er lavet af aluminium. Det lille link her er aluminium, og så er der denne Fox X2-dæmper lige her. Det er 200 mil for de knuste slag, han vil tage.

Og foran har fabrikken Fox 40s. Det igen 200 mil rejser, og det har en speciel knap deroppe, det er RAD-kæde, super knudret. Foran har han E13 komposit krumtap, dvs. fuld kulstof, og disse HT X2 downhill pedaler bruges til at holde fødderne på pedalerne.Dine fødder er klippet ind og kommer helt sikkert ikke ud. Tandhjulets størrelse er en 32, baghjulet har en 9 x 21, det er en syv-trins, det er en SRAM XO. og disse er E13.

De er LG1R'erne, fuld carbon fælge. Så stærk. Og gummiet, der kommer oven på det, er Onza Aquila-dækkene.

De, Aaron Gwin, havde fuld hjælp til design og udvikling af denne gummi ved nøjagtigt, hvor meget greb den har. Højre, samme pumpehjulskonstruktion, det er E13-konstruktion, samme gummi. Men når det kommer til bremsekraften, denne cykels slyngekraft, er de dens nye bremser.De er TRP G-Spec Quadiums med en 203 rotor foran, og de er i fire dele, og det er en hel masse stopkraft. Lige ind i cockpittet, hvor den muskel holder denne cykel og tager den ned ad bakken i fart. Han har Renthal Fatbars her med en stigning på 30 millimeter.

Han har et direkte stængelbeslag boltet til disse gafler, og det er 50 mils. Så har han disse seje ODI-gummier, hvor disse hænder holder cyklen under kontrol. Måske er det en del af hans baggrundspåvirkninger, som han indarbejdede i disse løftestænger, da han designede dem.

Og en ting til at nævne - han har de skøre benzinstikbolte herude bare for at spare lidt på vægten. Jeg formoder, at hans mekaniker John brugte lidt tid på at redde al den vægt. De er overalt, disse skruer, de er her i hans sadel, de er i hans rotorer, de holder disse kaliber på plads.Pis! Det ser syg ud. Gå videre til den bestemte del af cyklen, sadlen, hvor den ikke rigtig bruger så meget, dette er en YT-mob, det er en krølle mellem SDG'er. Det har den samme sadelpind hernede og en dejlig YTC postklemme til at gå med.

Nok af mig, der taler om Aaron Gwins cykel her. Jeg har manden med sin egen, og han vil forklare et par forskellige dele af din cykel for mig - Sikker på - Så hvad er du mest kræsne ved din cykel? Er der visse indstillinger, du kan lide? - Jeg tror, ​​at den første ting, der rammer mig, når jeg går på en cykel, naturligvis bare er stangrullen, håndtagets positionering og den slags ting. Jeg tror, ​​at mange mennesker er enige, selv som sædevinklen og alt, især når jeg træder på en cykel, ved jeg straks, om det føles ret behageligt, bare styret, hvor grebene er, både ind, ud, op, ned .

Og så som at trække i en håndtag, hvor mange svømmere der er og alle de ting. Dette er den første, så at sige, hvis noget af dette er forkert, så vil jeg helt sikkert rette det, før jeg prøver at køre det. - Ja, ja, okay, og så, okay, styrets bredde, hvad er styrets bredde? - Jeg tror, ​​jeg har en bredde på 785 søjler.

Slags frem og tilbage, jeg løb 790 hele året sidste år. Og så havde jeg en mindre knæoperation den uden for sæsonen, jeg var på cykel i et par måneder. Og jeg kom tilbage på cyklen og af en eller anden grund følte 790 sig bare lidt for stor.

Så jeg gik tilbage til 785. - Bare kør den ned. - Ja, jeg gik endda ned til 780 i en uge, og det har været lidt meget i fire eller fem år for det meste 785. - Der er to ting ved denne cykel det er, du havde meget input, og dækkene og bremserne, TRP.

campy skivebremser

Så hvor meget input havde du med dækkene? co Komplet knapdesign? Er det din, din ting? - Ja, stort set alt på dette dæk, ligesom 100%, jeg tegnede det faktisk på et lille stykke papir på et fly på vej tilbage fra Tyskland som for et år siden, og det var begyndelsen. Og vi gik bare derfra. Men ja, jeg tegnede det stort set på den måde. - Wow. - Og så lavede vi et par små tweaks, gik bare frem og tilbage med Onza-fyrene og gjorde det bare perfekt.

Så jeg vidste virkelig nøjagtigt, hvad jeg ville have. Jeg har kørt stort set alle dækmærker i de sidste fem år, og jeg kan godt lide visse ting ved andre dæk; nogle trækker bedre, ruller hurtigere, bremser bedre, men sving var ikke så godt eller hvad som helst, der var lidt op og ned ulemper ved alt, og jeg ville lave et dæk, der bare havde alle de ting, som jeg alle kunne lide i en dæk. Og jeg har lyst til, at det er det, så jeg er virkelig tilfreds med det. - Det ser ud, det ser strålende ud.

Okay, endnu et dumt lille spørgsmål her, var der en bestemt fugl, der inspirerede dette, 'Fordi jeg kan se fodspor her? - Ja, godt, jeg ville gerne kalde det ørnedækket et stykke tid, men af ​​åbenlyse grunde kunne jeg ikke bruge det navn til signaturprodukter og alt det der. Og det virkede lidt, Onza tænkte faktisk på navnet, og det fungerede fint, fordi mange af deres dæknavne er ligesom, jeg tror, ​​de er græske dyrenavne, så denne ene slags passer ind i resten af deres linje og overordnede stil. Og det var stadig i tråd med ørnen for meso, at vi rent faktisk kunne bruge My Signature-logoet, som er et eller andet sted på den varme patch.

Så det var ret sejt, mand, det fungerede fint, ja. - Så du fik styret, du fik håndtagene, men ved siden af ​​styret, hvor håndtagene er, er bremserne, TRP'erne som om de var supermotopåvirkede - ja - jeg kan lide det, jeg kan godt lide, hvordan du fik kanterne på kaliberne - ja mand, ja, de var fantastiske. Jeg tror, ​​vi startede med disse fyre fra starten, og de var bare fantastiske at arbejde med.

Vi har gennemgået så mange forskellige grebformer og repræsentationer. De sendte dem til mig, da jeg var i løbet i Australien sidste år. Jeg fik lige en pakke til løbene og sagde: 'Hej, hvilken løftestang kan du lide?' Så vi gennemgik en række forskellige versioner for at få en fornemmelse af, hvordan jeg ville have det, og så gik vi bare igennem en masse omarbejdninger med kaliberne og så for at holde forestillingen i gang.

Jeg kan godt lide stærke bremser, og jeg kan godt lide, at de har en vis mængde løft, som ikke et ton lift eller et stort kast eller hvad som helst snappy, men føler sig også godt, hvilket er ret svært at finde begge dele. - Betyder det, at du ikke har det, så for at være super snappy når du kommer i en kurve, vil du ikke svæve på dine bremser og sænke langsomt, du vil bare være som en eksplosion! - Ja, jeg kan bare ikke lide, at de føler sig squishy, ​​når du trækker dem. Så de er ikke så vanvittige, hvor du kører, og du siger, 'Åh, jeg kan bare ikke kontrollere dem. 'De har det rigtig godt, men de er ikke grødet.

Så de er virkelig forudsigelige, de bider nøjagtigt det samme sted hver gang du trækker dem og alt, og den følelse, jeg kan lide, kræver normalt kun konstant justering og vedligeholdelse for at holde det på den måde. Da vi udviklede disse bremser, brugte vi dybest set materiale af høj kvalitet, og vi blev lavet på en måde, hvor jeg nu stort set bremser og bare kører og aldrig giver dem en tung hånd. Og det er ret vanvittigt, fordi jeg aldrig kunne.

Så du var fantastisk for mig. - Det er godt, og du ser godt ud, mand. - Tak. - Godt arbejde.

Aaron, mange tak for denne fyr, det var --- ja mand, tak - en god pro-cykel check. Og hvis du vil se en anden Pro Bike Check, skal du bare klikke her. Og hvis du vil vide, hvad ned ad bakke betyder, hvor denne fyr kører ned ad et bjerg, skal du bare klikke her - eller abonnere her - der klik der.

Åh og glem ikke at give denne cykel tommelfingre. Hvis ikke, kvæler han dig med disse kanoner. Giv ham tommelfingre.

Hvilken størrelse cykel har Aaron Gwin?

Størrelse XL Intense M29

Hvem kører Aaron Gwin efter?

Aaron Gwins størrelseXL Intense M29 med Kenda Dæk - Intense Factory Racing 2019 afsløret 23.

Hvor meget er Aaron Gwin værd?

Takket være Ben og Gary har vi svaret. Hvis du kombinererVinlønninger, bonusser, præmiepenge, underskrift produkter, royalties og mere, det kommer ud på en cool $ 1 million.Vinforståeligt nok ikke gå ind i detaljerne, men efter hans femte verdensmestertitel-sejr kan du ikke argumentere for, at han ikke er detværdidet!

Er multe cykler bedre?

29 i hjul giver mere greb, fordi de har et større dækkontaktplaster, mens den større diameter betyder, at de ruller over bumpbedreend 27,5 tommer hjul. Det er dog ikke en ligefremgang for 29ers, og der er en række faktorer, som ikke altid betyder, at større erbedre10 2020.

Hvor tung er en downhill cykel?

Hvor tungterdownhill mountainbikes?Downhill Mountainbikeser den tungeste fuldophængcykelog de har et gennemsnit på omkring 35 pund. Du kan endda forventeDH-cyklerfor at nå vægte på op til 40 pund.Downhill-cyklerertungerepå grund af det formål og de betingelser, de er til hurtig og hård ridning.

Hvor meget tjener Greg Minnaar?

Greg Loverer efter sigende den nuværende bedst betalte atlet i $ 300.000 USD / år.

Hvad er meningen med multe cykler?

Multerhar dog et sted, og når MTB-scenen skifter fra 'hurtige tider' til 'gode tider', og driftige, legende sving bliver det nye mål, er vi sikre på, at vi vil se mange flereformål-designetmulte cyklermed korrigeret geometri, der rammer markedet, klar til at fjerne snavsfulde snavs fra hvert hjørne.

Hvad er fordelene ved en multe cykel?

29 i hjul giver mere greb, fordi de har et større dækkontaktplaster, mens den større diameter betyder, at de ruller bedre end 27,5 i hjul.10 2020.

Er 12 kg tung for en cykel?

Ja, hvis vi taler om et løbcykel. Low-end løbcyklervejer cirka 910 kilo, mens hi-end kulstofcyklerkan gå ned til 5,5 kilo (og endnu mindre). Fra min erfaring i en Gran Fondo mest afcyklervægt omkring 7 - 7,5 kg med pedaler og computer.

Hvor gammel var Aaron Gwin, da han startede på mountainbike?

Aaron Gwin er en fem gange samlet UCI Mountain Bike World Cup Downhill Champion. Sammenlignet med nogle af hans konkurrenter har Aaron Gwin ikke kørt på mountainbike så længe. Men hans baggrund som BMX- og motocross-racer gav ham en fordel, da han startede alpincykling i 2008 i en alder af 20 år.

Hvor blev Aaron Gwins cykel stjålet i aftes?

Instagram Aaron Gwins racercykel blev stjålet i går aftes, da holdet var på vej til Fort William World Cup. Intense Factory-holdet stoppede forbi på et hotel nær Edinburgh lufthavn i går aftes, da varevognen blev brudt ind og Gwins store racercykel blev stjålet.

Hvordan klarede Aaron Gwin sig i 2018-sæsonen?

2018-sæsonen startede positivt for Aaron med en afgørende sejr ved den første verdensmesterskabsrunde i Kroatien. Men en niggende tommelfingerskade tvang ham til at se meget af handlingen fra sidelinjen, og serien blev besluttet, da han vendte tilbage til folden.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.