Vigtigste > De Bedste Svar > Acsm står for - praktisk løsning

Acsm står for - praktisk løsning

Hvad står forkortelsen ACSM for?

American College of Sports Medicine (ACSM) med hovedkontor i Indianapolis, Indiana,eren stor medlemsorganisation for sportsmedicin og motionsvidenskab.ACSMtilbyder også certificeringer og efteruddannelse for fitnessprofessionelle såvel som klinikere.Jeg ved ikke om det. (griner) Ja, alle kender AM / PM meget godt. Ved jeg hvad det står for? Nej. - AOL? ♪ (rock intro) ♪ - (FBE) Så det kunne være TMI, men IMO, dette bliver en interessant episode af The Tens. - Hold op. - Okay, du mistede mig. (humrer) - (FBE) Vi vil gennemgå 10 forkortelser, der kan bruges ofte, men du ved muligvis ikke betydningen bag dem. - Det vil jeg sandsynligvis ikke. (griner) - (FBE) Vi bruger ofte forkortelser i stedet for fulde termer for at spare tid og kræfter, så vi går igennem og gennemgår et par af dem - Åh, fantastisk. - Jeg ved ikke noget om det. (griner) - (FBE) Okay.

Så den første forkortelse er en, som du kan bruge eller høre regelmæssigt. - skyde. Jeg ved ikke, hvad det står for.

Det eneste, jeg kan tænke på, er 'i øjeblikket'. - Lige nu tror jeg det. Korrekt? - Jeg ved hvad det er.Du får penge fra det, men jeg ved ikke, hvad det står for. Automatiserede penge - automatiserede penge. (humrer) Jeg ved det ikke - Avanceret transaktionsmaskine.

Noget i den retning - automatisk overførselsmaskine. Jeg tænker aldrig på, hvad pengeautomat står for. Det er kun pengeautomaten. - Jeg formoder noget, måske nogle penge? Alle de penge. (griner) Jeg ved ikke, hvorfor det skal give mening.

Nogle penge. - (FBE) Lad os se, hvad det er - pengeautomat. Okay ja Nej Ville ikke have tænkt på det. (griner) - Hvad? Kasserer? Hvad har kasserer at gøre med penge? - Hæveautomat.Åh, fordi det er en kasserer. Ohhh. - Det eneste jeg vidste var en bil og en maskine.

Vidste ikke om parring eller kassen. Oopsie. - (FBE) Dernæst viser jeg dig et akronym for medier, som du måske har brugt. - Okay okay.

Åh, HBO. (suger luft) Ja, jeg aner ikke. - Jeg tog en mediekurs, og de forklarede mig faktisk, at HBO var en af ​​de første, bla, bla, bla, bla.Du forklarede forkortelsen. Jeg glemte forkortelsen. Undskyld professor - HBO? Jeg tænker på kanalen.

Jeg tænker ikke på forkortelser. HBO - Bare en tv-station som CBS eller ABC, bare bogstaver - HBO? Åh, skyde. Bare overdrivelser - jeg ved det ikke.

Det kunne være alt hvad Uh hvad er det O?! (humrer) - Nå øh surfing

Jeg giver op. - Hjem - (gisper) Hjem Box Of - Dette er faktisk-- wow. Jeg har aldrig tænkt på det - Home Box Office.

Ja, det giver så meget mening. Home Box Office-kanalen. Det lyder så kedeligt - Home Box Office? Det giver ikke mening for mig.

Jeg troede bare, det var HBO. Jeg tænkte, 'Det er det. Det er, hvad der står. '(griner) - Okay, det giver mening.

Ved du, hvordan de fik den redbox, som du lejer film med? I stedet for at gøre det, er det som, åh, det er tilgængeligt for dig derhjemme - (FBE) Så vi bruger det naturligvis ikke så meget i disse dage, men du ved hvad det er - AOL. Jeg ved ikke . Jeg har lyst til at vide, hvad dette er, men det gør jeg ikke - Ooh.

Jeg kender denne. Det er som e-mail-ting. Min far har en AOL-konto. - AOL.

Ja, det har jeg aldrig hørt før. - Jeg ved det, men jeg glemmer, hvad det er beregnet til! - AOL. aol.com? Det vil sandsynligvis stå for noget automatiseret

Jeg ved ikke. (ler) - AOL. Automatiseret meddelelse-- nej.

Automatiseret online-- Automatiseret-- nej? - America Online. Alt dette er så simpelt, men jeg kan bare ikke huske, hvad det står for. - America Online.

Hvorfor online? Er online ikke et ord, ikke to ord? - Jeg hører ikke denne amerikaner meget ofte online, så det er som om min hjerne automatisk synes, at dette bare er ordet AOL. - (FBE) Så akronymet bruges ikke så ofte som det plejede at være, men det nævnes stadig. Har du nogensinde spekuleret på, hvad det betyder? - nej Hvis jeg hørte om det? Måske.

Måske ville jeg have fundet ud af, om jeg havde hørt det i den rigtige sætning. - Jeg har altid hørt, hvad det var bare fordi undertiden folks e-mails stadig indeholdt AOL, men nu kan jeg ikke se nogen bruge det. - Fordi de er kedelige.

Det er en kedelig måde at sige det på. - (FBE) Lad os se på det næste - SUV. Åh, som en bil.

Super Ultimate køretøj. Undermaskine-- Jeg ved det ikke engang. - V er køretøj. (humrer) SU'en

Jeg burde vide - jeg ved hvad en SUV er. Jeg ved ikke, hvad det står for. Når jeg ser på det i den rigtige sammenhæng, tror jeg, det er en bil. - Er det et lille køretøj - nej, det er som - nej, ikke lille.

Super uvigtigt køretøj. (humrer) - Jeg kender køretøjet helt sikkert. Og se at jeg også tager fejl der.

Dette er dårligt. Jeg har lyst til at vide, hvad disse betyder. - åh Sports Utility Vehicle. - Sports Utility! Det vidste jeg godt.

Okay, det vidste jeg. Jeg sværger, at jeg vidste det - det er bare en SUV. Du behøver ikke kalde det et sportsværktøjskøretøj. - Det er bare for langt, som et sportsværktøj.

Kun SUV er langt hurtigere. - (FBE) Så tænker du på disse akronymer eller deres betydning, når du bruger nogle af dem, eller føles det som om det bare er navnet på noget? - Ja, det tror jeg ikke? at medmindre jeg altid lærer akronymet, før det står, så kan jeg aldrig huske, hvad det står for. De er bare akronymer, der bruges af en grund.

Du siger ikke alt højt. Det sparer masser af tid, det er praktisk, og det er bare - det kan markedsføres - (FBE) Okay. Så dette næste akronym er fra det lykkeligste sted på jorden. - (gisp) Disney? Det er ret langt.

To hele stavelser. - Jeg troede, det var bare Epcot. Jeg tror ikke, jeg ved hvad Epcot er - underholdning hmm

kort adduktorstræk

Jeg ville sige 'pour' på spansk som 'for', men jeg tvivler meget på, at - epicenter for - (humrer) Jeg gør det ikke - jeg aner ikke. - Eksperimentelt - ja, nej. Hvad?! - Det har jeg aldrig hørt om, ikke engang ordene sammen.

Hvad er det? - For pokker! Jeg tænkte at rejse, fordi du ved, hvordan det er i Epcot over hele verden. - Eksperimentel prototype Community of Tomorrow. Hvem fandt på dette?! - (FBE) Sjov kendsgerning: Walt Disney opfandt faktisk dette akronym i 1966. - Han var en smart fyr.

Jeg håber, de får hans hoved optøet snart. - Eksperimentel prototype Community of Tomorrow er ikke ligefrem iørefaldende, men jeg tilgiver det, fordi Epcot er iørefaldende. - (FBE) Dernæst er et akronym, som de fleste teenagere måske ved bedre. - Okay.

UFO. Jeg ved det. Jeg skal.

Er det en udfordring? For da er jeg ret sikker på, at jeg har mistet. (griner) - UFO. Rumskibe.

Aliens, ja? Taler vi om det samme? Okay - UFO. Åh. Ukendt flyvende objekt - UFO. (stammer) Uidentificeret flyvende objekt, spikret det. (højt dunk) - Uidentificeret flyvende genstand. - Uidentificeret flyvende objekt.

Jeg har lyst til, at du er vokset op ved at vide, hvad UFO står for. - Nej, men nej. - Åh! (klapper) Det er det samme. - Har en. (griner) - Okay.

Det vidste jeg ikke. (griner) Jeg vidste det ikke. Jeg ved ikke, hvordan jeg ikke vidste det, men jeg vidste det ikke. - Jeg tror ikke, jeg nogensinde har brugt det fulde ord af UFO i nogen af ​​de sætninger, jeg nogensinde har skrevet i hele mit liv. - Jeg ved ikke, hvordan jeg lærte, hvad en UFO er.

Du ved bare, at jeg ikke ved det - livet er underligt, mand. Engelsk er så underligt. (humrer) - I tredje klasse traumatiserede jeg mig selv fra at se UFO-artikler og fremmede observationer igen og igen som super sent, og jeg var så bange for disse ting. - (FBE) Okay, næste - IQ.

Okay. Jeg ved virkelig ikke, hvad det betyder. - Jeg så en episode af Ant Farm.

Nogen nævnte, at der var en IQ-test, og nogen sagde: 'Er dette en idiot-quiz?' Og så sagde en anden, 'Nej, det er en' Vent.

Ah hvorfor - IQ. IQ. - efterretningsquiz.

Jeg ved ikke. Intelligenskvotient.

Jeg har ingen ide. - For eksempel din kløgtighed. Så din IQ? - IQ.

Jeg kender denne. Psykologi. AP Psych.

Wow. Wow. - IQ.

Skyd, jeg skulle tjekke flere myrer. - Jeg ved det. Jeg er klog.

Jeg har en høj IQ. Okay, jeg tog AP Psych sidste år, så jeg havde brug for at vide - kvotient? - Åh hvad? - (FBE) Højre. - Hm. (Humrer) Jeg gættede kun med bogstaverne i Q. - (FBE) Okay, så den næste kunne være en, som du ser meget? - (FBE) Måske bruger du det ikke, men du ser det meget - FAQ.

Mm

Jeg er ikke helt sikker på, hvad det bruges til. - Jeg tror, ​​jeg så FAQ i slutningen af ​​websider eller noget, men jeg er ikke sikker på, hvad det står for. - Åh min Gud.

Det klikker ikke. Herregud. - Ofte stillede spørgsmål. (klapper) - Ofte stillede spørgsmål. (klapper) Den, jeg kender. - Ofte stillede spørgsmål.

Næsten meget hvert websted, du køber noget, har ofte stillede spørgsmål. - Ofte stillede spørgsmål! Laver du sjov med mig ?! Jeg siger, at jeg ved dette, fordi jeg gjorde det ubevidst. - Ofte stillede q-- åh, ja.

Det giver meget mere mening. Det hele kom sammen. - Nå, i bakspejlet giver det mening. - (FBE) Ser du dette oftere i din hverdag? - Ha-ha-ha-ha-ha.

Hvor mange gange har jeg bedt dig om at stille dette spørgsmål? - Når du køber noget online, er der stort set altid en FAQ-sektion - (FBE) Så den næste er et par akronymer, som vi bruger næsten hver dag. - Åh jeg ved bedre - Åh. AM / PM, ligesom morgen / aften.

Åh åh! Det er - 'P' er 'post'. - Efter midnat, efter midnat. (ler) Vent, nej, nej, nej! .- Ja, alle kender AM / PM meget godt.

Ved jeg hvad det står for? Nej. Stillehavet og Atlanterhavet? - Hvad? Jeg ved ikke engang. Jeg har aldrig hørt om dette ord før. - Det øverste ord, er det spansk? Før midten, efter midten, tror jeg. - Meridiem.

Jeg ved ikke, hvad det er. - Jeg holder fast ved min om morgenen, sidste morgen. - Jeg ville ikke have troet det, men jeg kan huske, at det var noget, jeg oprindeligt ikke havde tænkt på. - Ja, hvem ville bruge det i hverdagen? Jeg vågner op - jeg indstiller mit vækkeur til ante meridiem - klokken 10.

Jeg ville ikke bruge det sådan. - (FBE) Endelig har vi en sidste genvej til dig. - Okay - (FBE) Jeg er sikker på at du har set det. - Besvar.

Jeg har set det. Jeg har ikke tænkt to gange over, hvad bogstaverne betyder. - Besvar.

Det er - ah, det er når du er inviteret til festen. Du siger, 'Ja, jeg vil være der.' - Det er som et verbum.

Det er verbet. Du svarer bare. Ja, jeg bliver RSVP. (humrer) - Reserver pladser

Vente. Åh! Jeg bruger dette så ofte! - Foretage en reservation. Jeg ved ikke.

Uden at vide hvad det er, tror jeg ikke, jeg ville bruge hele ordet i min sætning. - Jeg tror, ​​det er på fransk? Ja, jeg vil ikke gætte. Men jeg ved, det er på fransk - (FBE) RSVP bruges ikke meget i Frankrig længere, men - Respondez s'il vous p-- hvad fanden? - Åh, wow.

Hvorfor troede jeg, jeg ville vide det? Jeg taler ikke fransk. - Indkvarterer s-- ja. Dette er fransk.

Okay cool. - (FBE) Så efter at have lært, hvad nogle af disse daglige forkortelser betyder, hvad er en forkortelse, som du bruger regelmæssigt, men ikke vidste, hvad den stod for? - åh jeg tror, ​​at RSVP bestemt var det, jeg bruger mest og ved ikke, hvad det betyder. Næsten alle dem. - Besvar. (humrer) Det ser ud til at det er fransk. - Hæveautomat fik mig bestemt.

HBO. Allesammen. Jeg var lige vild - FAQ.

Jeg er lidt dum, fordi jeg ikke ved det her. (humrer) Jeg synes ikke det er vigtigt længere. Måske da det først dukkede op, og folk begyndte at bruge det, gjorde det måske.

Men så længe vi forstår, hvad det bruges til, behøver vi ikke forstå, hvad det står for. (Lyd!) - (Voice-Over) Sandhed! - Tak fordi du så denne episode af Teens React. Shoutout til Vice Gamer. - Klik på knappen Abonner, så du ikke går glip af en episode. - Tak fordi du så med.

TTYL. - Hej gutter! Vartuhi her, producent hos FBE, følg os @fbe for at blive underrettet, når vi har auditioner, se bag kulisserne på, hvad der foregår her på FBE, og tale med vores personale der. Farvel folk.

Hvad er formålet med ACSM?

American College of Sports Medicine udvikler og integrerer videnskabelig forskning for at give uddannelsesmæssige og praktiske anvendelser af motionsvidenskab og sportsmedicin.

ACSM Exam Insider - Jeg har ACSM-certificeringsdirektør FrancisNeric - vi giver ikke op, før han har besvaret alle vores spørgsmål. Franz, hvordan har du det? Virkelig godt! Jeg er David Barr, det største spørgsmål, jeg har, er, at jeg får denne certificering. Jeg slår den ud af parken! Jeg kan få et job derfra, ikke? Ja, det er et godt spørgsmål, jeg tror, ​​at når vi ser på certificeringer, er formålet med certificeringer at definere niveauet for minimumskompetencer, okay? Folk kan ikke lide at høre dette, men i slutningen af ​​dagen har jeg nok viden og færdigheder til at udføre et job, hvad er bundlinjen ordspil beregnet.

Så det er ja, men certificering er - hensigten med certificering hæver denne bar, hvad betyder det at være i stand til at udføre jobbet? Hvad er disse minimumsfærdigheder? Viden og færdigheder til at udføre det job, der får dig inden for døren, men nu er sagen, at det ikke rigtig fortæller dig, om du vil få succes i din karriere eller ej. Så jeg synes, disse har været den mest succesrige i din karriere, som regel dem, du kender nok til at opbygge en videnskabelig baggrund. Fantastisk at få din certificering, der er god, så få noget som dette i døren.

Den næste del er virkelig en slags ting, som jeg kan tænke komplekst over, og jeg kan gå vandet på højere niveau, som du ved, der foregår mange komplekse ting, og jeg forbinder dem med delt beslutningstagning. De andre bløde færdigheder er efter min mening en af ​​dem, som jeg tror, ​​jeg har talt med mange arbejdsgivere både på den kliniske og medicinske konditionsside, og det vigtigste alle siger, er, hvordan de har de bløde færdigheder, eller ' menneskelige færdigheder ', er sandsynligvis bedre. Hvordan holder du op, hvordan kan du kommunikere med både kolleger og kolleger? Og hvordan kommunikerer du med dine kunder? Det er en hårdere færdighed, hovedsagelig fordi du ved, hvordan vi kan få et job på den måde. Når vores ledere stiller spørgsmål, er der måder, du kan sætte ting på for at få dit punkt på tværs.

Dette er en, især når du prøver at ændre din karriere, det er meget vigtigt. Den anden er til at arbejde med klienter. Folk løber i barrierer hele tiden, du ved, at der er diætudfordringer, som du kender dem, så spørg dig selv spørgsmål som du ved, 'Hej, dette er den næste mode, hvad skal jeg gøre?' og de vil være i stand til at navigere hele tiden! at være i stand til at navigere gennem disse typer spørgsmål eller at vide, at du kommer ind nogle gange, er ligesom ikke rigtig sikker på, at dette træningsprogram fungerer, og at være i stand til at overvinde disse udfordringer, og nogle gange er der interviews Hvordan navigerer du igennem Hvordan holder du nogen motiveret? Hvordan ved du, at du får dette tilbøjelige engagement, og det er virkelig meget vigtigt.

Men med hensyn til succes er det ligesom at have de rigtige færdigheder, have de rigtige certificeringer og derefter være i stand til at navigere dem. Og den sidste er som at have nok information om virksomheden. Jeg tror, ​​det er en af ​​de ting, som du ikke nødvendigvis snakker om hele tiden, men på en eller anden måde gennemgår, om du har forretningen, fordi du for eksempel har været en personlig træner i to eller tre år eller en fitnessfysiolog for to eller tre år? eller tre år, og du finpudser dine færdigheder, og det er vidunderligt, så siger han, hvis du starter en overgang i din karriere og vil starte din egen virksomhed, eller vi vil være ledere, disse færdigheder er helt forskellige og ser derfor på dig selv som ved du, hvilke muligheder der er for at vokse som eks-professionel? Nu er det dejligt at blive certificeret og alle de ting, som du i det væsentlige dropper ud af i første omgang - dette er den rigtige start på at være en træningsprofessionel, så du kan fortsætte med at se, hvordan bliver jeg bedre? Hvordan ved jeg, at jeg som en effektiv træner kan kommunikere bedre? Hvordan kan jeg vokse kontinuerligt som sportsprofessionel? Og derefter netværk med de rigtige mennesker.

Det er mange måder at vokse og trives som en god professionel. Fantastisk svar fra Francis Neric, ACSM certificeringsdirektør. ACSM Insider vi har alle oplysninger til dig, vi ses næste gang Raise The Barr

Hvad er ACSM-forskning?

ACSMudgiver mere end 50 bøger og relaterede digitale produkter, der betjener enkeltpersoner, der søger den nyeste, evidensinformerede information inden for træningsvidenskab, træningsfysiologi,forskningmetoder, trænings- og adfærdsvidenskab, motionstest og recept, klinisk fysiologi og ernæring.

Hvad står Asep for?

ASEP
AkronymDefinition
ASEPAmerican Sport Education Program (Champaign, Illinois)
ASEPEfterskole berigelsesprogram
ASEPAmerican Society of Exercise Physiologists
ASEPAutomotive Service Uddannelsesprogram (General Motors)

Alle taler om CBD og THC, to store kemikalier, der findes i marihuana, hvor marihuana-legalisering bliver almindelig. Hvad er den virkelige forskel mellem CBD og THC i dig lige nu, er der en biologisk vej kaldet endocannabinoid-systemet, der hjælper med at regulere dit humør, appetithukommelse og smerteopfattelse? THC og CBD, selvom dette system bliver kapret? Dette er den kemiske struktur af THC, også kendt som tetrahydrocannabinol, hvis du har lyst til det, og dette er den kemiske struktur af CBD, også kendt som cannabidiol 314 gram pr. Mol, men der er en ekstremt vigtig strukturel forskel, hvor THC er en cyklisk Ring Indeholder CBD indeholder en hydroxylgruppe, og denne forskel i biokemi styrer faktisk, om du føler dig høj eller ikke for fuldt ud at forstå, hvorfor du først skal vide om cb1-receptoren i din krop uden at pitte din cb1-receptor går igennem, påvirker en neurotransmitter kaldet anand- amid, der styrer genereringen af ​​fornøjelsesmotivation og spiseadfærd, og mandala-minen frigives efter træning, og det er grunden til, at den høje THC-struktur af en løber ligner så meget på anandaminen, at de er perfekt i cb1-receptoren, får dig derfor til at føle høj CBD på den anden side skyldes, at hydroxylgruppen er formet forskelligt og passer ikke ind i cb1-receptoren, så du vil ikke føle dig høj, men CBD binder til andre receptorer i dit cannabinoide system og påvirker dig på andre måder. Spænding kom til en undersøgelse fra 2011 af et par dusin mennesker med social angstlidelse blev bedt om at tale foran et stort publikum.

Nogle modtog CBD. Nogle fik placebo. De, der modtog CBD, rapporterede signifikant mindre angst.

Der er også masser af dyreforsøg, der viser CBDs anti-angst og anti-inflammatoriske egenskaber, hvilket kan forklare, hvorfor nogle mennesker siger, at det hjælper med deres angst og kroniske smerter. Forskning opdager også, at THC faktisk kan forårsage otte psykotiske symptomer, mens CBD på den anden side kan forårsage psykose kan hjælpe. Så hvad sker der, hvis du spiser dem på samme tid? En undersøgelse viste, at den på grund af den biokemiske form for CBD faktisk kan binde? cb1-receptoren og sluk den i et bindingsmønster, der er kendt af biologer som allosterisk hæmning.

Dette betyder, at CBD faktisk ikke længere kan binde THC og derfor nedsætte, hvor høj du føler, når du fordamper marihuana med 25% THC og 0,1% CBD, du vil føle dig høj, når THC falder ved cb1-bindende receptor med lille interferens fra CBD , hvis du spiser marihuana med 25% THC og 12% CBD, jo mere CBD hæmmer bindingen af ​​THC til cb1-receptoren, hvilket mindsker DS-effekten og får dig til at være mindre høj, når marihuana sælges lovligt, vil de sandsynligvis vise hvilken procentdel af THC og CBD er i det produkt, du vælger for at hjælpe dig med at forstå virkningerne Hvad i sidste ende kommer ned til din krop THC er et kemikalie Et kemikalie, der findes i marihuana med en kemisk struktur, der gør dig høj CBD, er et kemikalie, der findes i marihuana med en anden kemisk struktur, der ikke får dig til at føle dig høj, men det kan få din krop til at føle sig mindre stødende over for andre. Der er stadig modstridende forskning og meget mere forståelse for kemikalier med flere stater og lande legali zing marihuana. Forhåbentlig kan mere forskning afdække flere detaljer om, hvordan disse to kemikalier påvirker os, nu hvor ukrudt er lovligt i Canada.

Vi oprettede en ny serie kaldet stonedscience, hvor vi får komikere til at blive høje og forklare komplekse videnskabelige begreber. Vores første episode handler om åndedrætssystemet, så klik her for at se det og fortæl os, hvad du tænker, når vi udvikler denne nye idé yderligere

Hvad er ACSM-retningslinjerne?

ACSMdyrke motionretningslinier, bedre kendt som fysisk aktivitetretningslinier, anfør, at alle raske voksne i alderen 1865 år skal deltage i aerob fysisk aktivitet med moderat intensitet i mindst 30 minutter på fem dage om ugen eller aerob aktivitet med kraftig intensitet i mindst 20 minutter på tre dage om ugen.

Hvad er ACSM-risikostratificering?

Stratificeringinvolverer bestemmelse af tilstedeværelsen af ​​tidligere diagnosticeret sygdom, evaluering af det samlede antalrisikofaktorer og overvejelse af tegn / symptomer, der tyder på mulig sygdom. Den nuværendeACSMretningslinjer (10)stratificerealle individer som enten lave, moderate eller højerisikobaseret på klientprofil.

Er ACSM en god certificering?

ACSMer en af ​​de sværeste personlige træningsprogrammercertificeringerat passere. Der er cirka 54% succesrate for første gangs testpersoner! Til undersøgelsen modtager du 2 1/2 timer til at udfylde alle de 120 multiple-choice-spørgsmål, de giver.

Hvad er ACSM-retningslinjerne for motion?

Retningslinjer for ACSM-træning, bedre kendt somretningslinjer for fysisk aktivitet, anfør, at alle raske voksne i alderen 1865 år skal deltage i aerob med moderat intensitetfysisk aktiviteti mindst 30 minutter på fem dage om ugen eller aerob aktivitet med kraftig intensitet i mindst 20 minutter på tre dage om ugen.

Hvad er ACSM i TB?

Advokacy, kommunikation og social mobilisering (ACSM) er blevet identificeret af WHO som en kritisk komponent i effektiv kontrol afOGSÅog spedalskhed. Kommunikation: Generelt rettet mod enkeltpersoner eller små grupper i offentligheden. Social mobilisering: Formålet er at sikre samfundsbaseret støtte.

Hvornår skal jeg stoppe med at træne med ACSM?

Hvis du på noget tidspunkt udvikler et tegn eller symptom på hjerte-kar-, metabolisk- eller nyresygdom,afslut træningog straks søge en godkendelse fra en læge. Derefter kan du, efter at have fået medicinsk godkendelse, fortsætte din moderate intensitetdyrke motionprogrammer og gradvis fremskridt din indsats

Hvad står ACSM for inden for videnskab og medicin?

ACSM Positionsstativer. ACSM Positionsstativer, Joint Position Statements og Opinion Statements offentliggøres i Medicine & amp; Videnskab inden for sport & amp; Øvelse, den officielle journal for ACSM. Positionsstativer er officielle erklæringer fra ACSM om emner relateret til sportsmedicin og motionsvidenskab.

Hvad er definitionen af ​​et ACSM-positionsstativ?

Om ACSM Positionsstatus Definition: En ACSM Positionsstand er en officiel udtalelse, der er udviklet ved hjælp af en specificeret evidensbaseret metode om vigtige samfundsmæssige spørgsmål, der fortjener tværfaglig overvejelse og konsensus inden for kollegiet.

Hvad er en ACSM-fil, og hvad gør den?

En fil med .ACSM-filtypen er en Adobe Content Server Message-fil. Det bruges af Adobe Digital Editions (ADE) til at aktivere og downloade Adobe DRM-beskyttet indhold. Det er vigtigt at indse, at ACSM-filer ikke er eBook-filer i almindelig forstand; de kan ikke åbnes og læses som andre eBook-formater,

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.