Vigtigste > De Bedste Svar > Overkommelige bærbare computere 2019 - holdbare løsninger

Overkommelige bærbare computere 2019 - holdbare løsninger

Hvad er den bedste bærbare computer, der er billig?

Takket være Acer Aspire 5s stærke ydeevne og lange batterilevetid er det dettopafbedste bærbare computereunder $ 500, som du kan købe.
 1. Acer Aspire 5.bedstsamlet setbærbarunder $ 500 kan du købe.
 2. Acer Aspire E 15.
 3. HP Stream 11.
 4. Lenovo Chromebook Duet.
 5. HP Chromebook x2.
 6. Acer Swift 1.
 7. HP Chromebook 15.
 8. Lenovo Chromebook Flex 5.

Hej, hvordan har du det med Dave 2d her, og dette er en artikel om nogle billige studenter-bærbare computere til regelmæssig brug til det, som en studerende dag ud og dag ud pakker ud. Dette er ikke gode bærbare computere, som jeg synes er gode studerende, så jeg har tre meget velbyggede bærbare computere til en god pris, der alle gør forskellige ting og ikke er konkurrenter. Der vil ikke være nogen sammenligning, der er kun tre individuelle bærbare computere, og afhængigt af hvad du laver som studerende, eller hvad du vil gøre med din bærbare computer, er tre af de vigtigste: asus ux305, acer aspire 5 og lenovo 320s .

Så lad os starte med Acer først. Jeg tjekkede denne ting helt ud, før dette er en god enhed til studerende, der ønsker en bærbar computer til skolen, men dybest set også vil køre lette spil, det er en billig, normalt 15 '' bærbar computer, der kan håndtere den aktuelle spilletitler ganske godt takket være grafikkortet. Den har en MX 150 fra Nvidia, der ligner GT 1030, og de fleste aktuelle titler er meget spilbare på denne maskine.

Hvis du vil have en mere detaljeret gennemgang, linker jeg min artikel nedenfor. Det koster $ 600 at konfigurere med MX 150 og er en god bærbar computer for pengene. Nu var der to ting, der potentielt kunne være et problem for studerende.For det første har jeg kun ca. fem timers batterilevetid til dette. Så hvis du vil tage det med i skolen og have en hel undervisningsdag, skal du medbringe din oplader. Den anden ting er, at den ikke er super tynd eller let.

Det er ikke som en rigtig tyk gaming-bærbar computer, men det er en vis størrelse. Nu hvis du leder efter noget, der er lidt tyndere og lettere, er det stadig en god pris. Det er, at Lenovo 320s ting, bunden åbnes let for at opgradere hukommelse og opbevaring, skærmen er lidt mørk, og basismodellen er ikke en 1080p-skærm, det er ikke dårligt, selvom artikler og billeder stadig ser meget skarpe ud ved normale synsafstande tastaturet er behageligt at bruge, men tastetryk er lidt blødere, end jeg gerne vil, og der er ingen baggrundsbelysning.

Pegefeltet bruger Windows-præcisionsdrivere, der virkelig er, og batterilevetiden er også overraskende god. Omkring syv timer har jeg Asus UX330, som er efterfølgeren til UX306, jeg tidligere har testet, og denne ting er en overraskende god bærbar computer for pengene. Nå, det er ikke super billigt, det koster $ 700.Denne ting har god byggekvalitet og et ret simpelt design. Den har to normale USB-porte, en USB C og en micro HDMI. Den har en god skærm 1080p mat finish, og den bliver ret lys.

Har også et flot baggrundsbelyst tastatur og Windows Precision-pegefelt. Sporing er virkelig god på overfladen. Det er bare en dejlig struktur, men nøgleklikene er lidt flade.

Du føler dig dog ikke dårlig, bare en virkelig kort tur. Højttalerne på denne ting er rigtig gode. De er i bunden, og jeg mener, for prisen er det lidt vanvittigt, hvor godt disse højttalere lyder.De har Harman Kardon-branding, men sådan branding betyder normalt ikke noget for en bærbar højttaler. De lyder normalt meget gennemsnitlige, men disse lyder faktisk godt, det har stadig ikke stærk bas, men det er en meget ren lyd, og du vil være tilfreds med disse højttalere. Det er en 13-tommers skærm.

Det er lidt mindre end de to andre bærbare computere, jeg hidtil har nævnt. Afhængigt af hvad du laver eller vil gøre med din bærbare computer, kan dette være for lille. Men hvis du leder efter en 13 tommer enhed, er du på pengene.

Hvad jeg ikke kan lide ved denne enhed, er faktisk ventilatorstøj, den brænder meget oftere, end du gerne vil, og når den gør det, er den ret høj og ankommer faktisk, når du laver meget ikke-intensive ting som at se YouTube-artiklen eller surfe Internettet Det er lidt underligt, fordi dette er noget, som software skal kunne ordne. Men det har været på markedet i flere måneder, og intet har ændret sig, så vi får se. Nu for prisen på $ 700 er det ikke noget beregnet til nogen, der leder efter den billigste bærbare computer, der vil være billigere bærbare computere derude. Men når du er på udkig efter noget højere værdi, som en XPS 13 eller en HP EnvyThose der er $ 900 eller mere.

Denne ting er meget mindre, men stadig en rigtig god bærbar computer, nu er den anden ting, jeg vil nævne, dette er ikke en del af de tre, som jeg oprindeligt ønskede at tale om, er en slags off-pick, så dette er Dell Inspiron 13 7000, nu er det en to i en enhed. Jeg er ikke en stor fan af to i en enhed. Jeg finder dem meget besværlige til hverdagsbrug som studerende, men jeg ved, at mange af mine lyttere er vanvittige over to-i-en-enheder, bare fordi de er så alsidige nu i en enhed til denne prispunkt af billige to-i-en-gadgets og mange af dem suger.

Kun de er ikke gode som bærbare computere, de er endnu værre end tablets, men denne fungerer meget godt i begge former, og især tastaturet er overraskende godt for prisen. Ærligt talt føles det som om det er et XPS-tastatur. Det er rigtig godt Trackpad er godt Det er en Windows-præcisionsdriver Det hele har god byggekvalitet, masser af metal, imponerende højttalere til prisen føles lidt mørkt, og jeg ville virkelig ønske, at det var lysere, fordi dette er sådan en god enhed til medieforbruget er, men på grund af den mørkere skærm kan den ikke let bruges udendørs, og batterilevetiden kunne være bedre, jeg får kun omkring fem timers levetid på denne ting, men for en billig, men velbygget to og en, er dette min topvalg, så den sidste ting, jeg vil tale om, er nogle enheder, der er gode.

De er ikke rigtig på bordet her. Det er lidt af en teoretisk enhed, så 8. generations CPU'er blev netop lanceret af Intel Intels Coffee Lake, og disse 8. generation CPU'er siver ind i alle disse enheder, og hele generationen KB Lake CPU'er falder disse priser lidt? Men der er nogle Skylake sjette generations CPU-bærbare computere, der er betydeligt billigere og stadig tilgængelige på Amazon, og nogle af disse enheder er knap et år gamle, så de er faktisk ret nye faktisk, selvom det bare er et spørgsmål om opfattelse, om du kan eller ønsker måske ikke, at den helt nye kommer ud. Det er et år og et par måneder gammelt, ok, jeg forbinder alt det nedenfor, og jeg forbinder også nogle sjette generation af Skylake CPU-bærbare computere nedenfor, da nogle af dem har fantastiske priser som disse 510'er, som jeg har her.

Hvis du kunne lide det, skal du subs, hvis du kunne lide, se dig næste gang

Hvad er den bedste bærbare computer under $ 200?

Bedste bærbare computer under $ 200ved første øjekast:
 • HP Chromebook 11.
 • Samsung Chromebook 3.
 • Lenovo Chromebook S330.
 • Samsung Chromebook 4.
 • Lenovo Chromebook 11-tommer.
 • ASUS Chromebook C202SA.
23. juni 2021

Hej gutter, dette er Austin. Det er $ 188 HP-strømmen. Da jeg lavede artiklen om dette for nylig, var jeg imponeret over, hvor meget bærbar computer du kan få til den pris, med andre muligheder for omkring $ 200 på den bærbare computer.

En af de vigtigste ting, folk foreslog, var at købe en Chromebook. Og du kan se, at der er et stort træk her. Du får en meget billig computer, der, mens den er lys, kun kører ChromeOS.

Det vil faktisk ikke være et stort problem. Men endnu flere foreslog at købe en brugt bærbar computer, så jeg fandt ud af, at denne HP Elitebook koster omkring $ 200, og det er faktisk stort set det samme, siden Chromebooks først blev annonceret. Så hvad du får her er en meget grundlæggende bærbar computer, men hvis du bare har brug for at køre en webbrowser, fungerer det faktisk fint.

Især i betragtning af hvor billigt det er, og vigtigst af alt, hvor let det er at oprette. Ting som skoler og andre steder, der konstant gennemgår hardware, får faktisk en enorm fordel ved at bruge en Chromebook. Så dette er en smuk lille bærbar computer.

Med en 11,6 tommer skærm. Så jeg vil sige, at det faktisk føles rimeligt godt bygget, selvom det hele bliver plast.

Og når vi åbner det. Vi kommer til at se meget og meget mere plastik indeni. Designet er omtrent så sikkert som det bliver.

For at være retfærdig fandt Chromebooks faktisk ud af en masse af det grundlæggende. Så tastaturerne er næsten altid fine, trackpadsne er ret anstændige. Skærmene vil være middelmådige, anstændige WiFi samt lige nok porte til hvad du end gør på en Chromebook.

Hvad du får her er et fjernet operativsystem, der udelukkende er baseret på Chrome. For mange mennesker er det ikke muligt lige nu at gøre de fleste ting i browseren. Der er også et par andre muligheder, der tilfældigvis kører fuld Windows.

Når du kommer ind i en verden af ​​brugte bærbare computere, er mulighederne absolut overalt. Og de forsøger at holde tingene i det mindste ret jævne, jeg gik på amazon og prøvede at finde noget, der fungerede for at renovere, i det mindste får du en form for garanti, og du ved, at det ikke bliver helt brudt eller hvad som helst. I det mindste håber jeg, at det er superbrudt og forfærdeligt i kassen er ikke unboxing-oplevelsen.

Vi får den enorme gamle skolekabel. Der er også en bærbar computer, og den enorme pap ting. Wow, dette er virkelig virkelig svært.

Som du kan se, er tingene bestemt gået videre i de sidste par år. Og du er en $ 200 bærbar computer er meget, meget tyndere og lettere end det plejede at være. Der er fordele ved at bruge nogle ældre tanker, herunder masser af stik.

Ud over et komplet DVD-drev har vi også en SD-kortlæser. Et par USB 3.0-porte, vi har brandledning.

Hvis du har VGA, et modem, ethernet og vender det over til den anden side, får vi en skærmstørrelse i fuld størrelse, en anden USB-port samt eSATA, og du er hovedtelefoner og mikrofonstik, klager ikke længere over din MacBook med en enkelt Havn. Denne fyr på $ 200 fik dig dækket. Du har også den magiske oplevelse at kunne fjerne dine batterier.

Når din gamle bærbare computer uundgåeligt har en frygtelig 35 minutters batterilevetid, skal du bare gribe en anden fra eBay og kaste den ind. De er bestemt fordele ved at bruge lidt af et ældre design. Men det, der interesserer mig, er et af kompromiserne.

Er dette virkelig din bedste $ 200-mulighed? ”Når det kommer til Chromebook 3, skal du bruge den i ca. 30 sekunder, så ser du straks, hvor lille og let den er. Den vejer lidt over et kilo. Det er så let i vægt, at det føles som et legetøj, med undtagelse af rammerne, der er skinnende og ser lidt billige ud, det er faktisk allieret rimeligt godt bygget.

Se på skærmen. Og du vil se, at det klipper og har et 11,6-tommer panel, der er 1266 x 769 cm.

Og selvom det ikke er utroligt skarpt, vil det være perfekt anvendeligt til noget, især på dette prispunkt er det imponeret over hvor lys skærmen bliver. På en budget-bærbar computer er skærmene ofte lidt mørke. Men det er faktisk ret imponerende her.

Selvom det ikke er imponerende set fra synsvinklerne, mener jeg for mindre end $ 190, hvad forventer du? Den vigtigste overvejelse ved køb af en Chromebook er dog, om du er ChromeOS-klar eller ej. For mange mennesker vil det være mere end nok nu og helt fint. Men for mange andre mennesker vil de have fleksibiliteten i noget som Enker.

Det afhænger egentlig bare af, hvad du bruger det til. Den grundlæggende idé er, at ChromeOS er en fjernet version af Linux, der er fokuseret omkring Chrome-browseren. Det lyder måske skørt nu, især hvis du lever dit liv i mange webapps som Google Docs og Office 365.

Det er brugbart. Imidlertid understøtter nogle nyere Chromebooks, inklusive Chromebook 3, Android-apps. Og selvom det er en mulighed, er det ikke ligefrem en god en på dette system.

For det første forventer de fleste apps en berøringsskærm. Hvilket er fint, hvis du bruger en Android-telefon, men ikke så god, hvis du bruger en 11 tommer bærbar computer til at hoppe Super Mario Run, det er ikke den bedste oplevelse. Og derudover kører mange andre spil bare ikke så godt, selvom du fuldstændig ignorerer kontrollerne.

Og ydeevne er virkelig et område, hvor du bemærker Chromebooks lave pris. Den er drevet af en Celeron N-3050-processor, som er omtrent lige så lav som den er på en bærbar computer i 2018. For at være retfærdig, for enkel browsing, som de fleste mennesker alligevel gør med Chromebook, er det helt fint, ikke den hurtigste ting i verden, men når du først begynder at indlæse et par faner, er det markant langsommere.

Og husk at jeg bruger den opdaterede model med fire GB RAM. Der er en anden model af Chromebook 3, der kun har to gigabit RAM. Som Chromebook behøver du ikke nøjagtigt meget lagerplads, hvilket er godt, fordi Chromebook 3 kun har 16 GB lagerplads om bord, men det er muligvis ikke nok til at få en fuld kopi af Windows 10 om bord, det er faktisk fint for ChromeOS.

Det giver dig omkring 9 optagelser eller deromkring gratis til andre Android-apps eller hvad du vil downloade. En ting, der er anstændigt, er batteriets levetid. Så Samsung hævder op til 11 timer mod et gebyr.

Og selvom det måske er lidt ambitiøst, er dette en bærbar computer, som jeg ville være helt fortrolig med en hel dag uden engang at tage opladeren af. Jeg ved, at jeg lyder temmelig negativ, men misforstå mig ikke. Der er bestemt et marked for Chromebooks.

Men hvis det er mine penge, bruger jeg mine $ 200 andre steder. Jeg kan f.eks. Godt lide denne enorme brugte HP Elitebook. Se, denne ting er helt enorm.

Og du får helt sikkert mange ekstra porte og funktioner, som du ikke får på de andre bærbare computere, men du får også noget, der vejer over fem pund. Det er som stort set begge sammen. De er også nogle virkelig underlige quirks med Elitebook.

Der er en lille lysknap ved siden af ​​webkameraet. Tryk på den, og en lille LED springer ud for at belyse tastaturet. Du ved, hvis du arbejder meget i mørket eller har brug for at underskrive nogle utroligt vigtige juridiske dokumenter på dit tastatur, er dette lille lys noget for dig.

Quirk at jeg ikke er så meget af en fan uden for pegefeltet - ja, du vil have venstre og højre klik op og ned, men selv for 2012 er denne lidt grov. Nu understøtter den tofingerbevægelser, men mit eneste store problem er sporing. Sikker på, når det først er skruet op for følsomheden, betyder det ikke noget.

balance cykel

Men især når man sammenligner med selv low-end ting som Chromebook-strømmen, er det bare ikke i samme liga. På den positive side er der dog en lille trackpad-brystvorte midt på tastaturet. Med hensyn til ydeevne får du en Core i5-3360 M.

Det er nu en tredje generation af Ivy Bridge-delen. Det er bestemt lidt ældre, men det holder overraskende godt i dag. Kør det gennem Geekbench, og der er ingen konkurrence.

Det ødelægger absolut både Chromebook og stream. Det er heller ikke kun velegnet til benchmarks. Du bemærker virkelig forskellen, når du bruger alle tre af disse bærbare computere ryg mod ryg.

Elitebook føles bare meget hurtigere. Og for at være retfærdig vil jeg ikke lege med det for eksempel, men til normal brug forbliver det ret snappy. Hvad jeg bestemt ikke kan sige om strømmen, især når den begynder at gøre noget som en baggrundsopdatering, og alt stopper.

Core i5 understøttes af otte gigabit RAM og en 320 gigabit harddisk. Mens fire gigabit RAM er fint på Chromebook og anstændigt i strømmen, er denne ekstra lagerplads virkelig rart at have, når du indlæser mere end f.eks. To ting, jeg er virkelig overrasket over at sige, at 320-Gigabit-harddisken er faktisk ikke så slemt. Med hensyn til skærmen er det et 14-tommer panel med en opløsning på 1366 x 768.

Og det er faktisk ret middelmådigt i disse dage, for at være helt ærlig, men hvis du sammenligner det med disse to andre bærbare computere, får du i det mindste et pænere panel. Det har lav opløsning, men det får ikke dine øjne til at bløde eller noget. Noget andet ligger lidt bag 802.11 i WiFi.

Overvej nu, at dette faktisk er en ret solid implementering med 2x2 WiFi-antenner, og jeg var faktisk i stand til at få omkring 200 megabiter pr. Sekund ved download. Men det passer ikke helt sammen om den nyeste AC-løsning. Alligevel er jeg ikke uden klage.

Når vi taler om prisen, var denne bærbare computer oprindeligt over $ 1000 for fem år siden. Når du overvejer, at det nu er omkring 20% ​​af denne værdi, er det faktisk ikke så slemt, og du ser mange fordele ved noget, der var meget dyrere, da det først kom ud, men det går alt sammen, når det kommer ned Som du ville forventer af en fem år gammel bærbar computer, er det ikke ligefrem dens stærke side. Jeg mener, at mellem to og tre timer bruger denne type ret nemt.

En stor del af det er, at det har et ret lille 55 watt timers batteri. Selvom det er udskifteligt, kan du teoretisk bære et par rundt med nyere bærbare computere som Chromebook og Stream, som opnår langt mere end dobbelt så lang batterilevetid, det er virkelig svært at retfærdiggøre at slæbe rundt om den enorme bærbare computer. Og selvfølgelig er det andet store wildcard det faktum, at du køber en brugt bærbar computer.

Ligesom jeg sagde tidligere, hentede jeg en renoveret model fra Amazon, der fulgte med en garanti, og i det mindste kontrollerede en teoretisk det for at sikre, at alt fungerede. Og heldigvis var jeg heldig at have et par meget, meget mindre pletter på ydersiden af ​​den bærbare computer. Men ærligt talt er jeg overrasket over, hvor ren den ting er.

Men selvfølgelig vil din kilometertal helt sikkert variere afhængigt af, hvor du kan finde en bærbar computer, uanset om den er blevet renoveret eller ej, om nogen tog sig af den eller ej. For mig kommer det virkelig ned på to ting. Du kan enten tage den sikre mulighed og få en helt ny bærbar computer med god batterilevetid, den vil være lille og bærbar, hvilket mister dig i ydeevne, eller du vil tage en risiko på en ældre bærbar computer, der kan have et par problemer, men meget har mere magt og mange flere funktioner.

Hvis det er mine penge, hvis du kan finde den rigtige brugte bærbare computer, synes jeg det er absolut værd at overveje sådan. Noget, der er fem år gammelt, vil fungere for 99% af befolkningen, er stadig godt nok. Og det gode er, at mange af de opgraderinger, du måske vil foretage, som mere lagerplads eller en SSD, er ret billige i disse dage.

Jeg er nysgerrig. Hvad synes du er den bedste mulighed for en $ 200 bærbar computer i dag? Giv mig besked i kommentarerne nedenfor, så møder jeg dig næste.

Skal jeg få en bærbar computer eller en Chromebook?

Svaret på dette koger i sidste ende ned til dine behov og arbejdsbyrde. Til seriøs professionel brug, abærbarer næsten altid bedre, men nogle mennesker kunnevæk med bare enChromebooktil arbejde. Enhver, der primært laver tekstbehandling og e-mail-kommunikation til arbejde, kan udføre disse opgaver i en Chrome OS-browser.4. sep 2020

Jeg ved det ikke, jeg synes det er en vigtig ting at fortælle folk, hvad forskellen er. Nej, de er absolut ikke de samme. (let musik) Chromebooks og Windows-bærbare computere og Mac-bærbare computere er alle fysisk bærbare computere, de har alle skærme og tastaturer og gør ting, som bærbare computere gør.

Chromebooks kører dog Chrome OS, et operativsystem baseret på Chrome-browseren. Det betyder, at du kan gøre alt hvad du kan i en browser. Du kan tjekke din e-mail, du kan tjekke den ud på sociale medier, du kan arbejde på Google Docs og Spreadsheets, PowerPoints, du kan se Netflix, du kan tage Zoom-opkald.

Du kan gøre alle disse ting på en Chromebook. Så Chromebooks kom først ud i 2011 og lavede et navn meget tidligt, fordi de sugede og ikke kunne gøre meget. Og omkring 2014 stoppede de faktisk med at være super billige og super lorte, producenter begyndte at producere browsere hurtigt nok.

Og så for nogle år siden tilføjede Google faktisk Android-apps til Chromebooks og udfyldte et antal huller med meget specifikke ting, som du ikke tidligere kunne gøre med Chrome OS. (let musik) Så nogle af begrænsningerne ved Chromebooks er, at de ikke kan køre bestemte programmer, som du kan køre på Windows eller Mac. For eksempel iTunes, Photoshop eller visse Windows-spil, som du ikke kan spille.

Chromebooks har Chrome-udvidelser og Android-ækvivalenter, der udfylder nogle af disse huller, men der er bestemt visse apps, du ikke kan køre direkte på en Chromebook. Chromebooks har også en tendens til at have få lokale lagerpladser og er baseret på dem, der leveres af Google. De er afhængige af cloudlagring og fungerer bedst med en internetforbindelse. Selvom der er nogle offline, både til Gmail og Docs.

Chromebooks er generelt billigere end Windows-bærbare computere til lignende specifikationer, og hvis du også har en Chromebook til en lignende pris og en Windows-bærbar computer til en lignende pris, er Chromebook normalt klar til at køre hurtigere. Det bliver bedre lavet, det har længere batterilevetid, og det vil normalt være mere bærbart end de billige Windows-bærbare computere. (jazzy musik) Jeg vil sige, at de fleste mennesker betjenes solidt af en Chromebook, det vil gøre hvad du gør, men hvis du spiller mange spil, vil du sandsynligvis ikke have en Chromebook, medmindre du er klar til at få det igennem en af ​​de spilstreamingtjenester, der vokser i popularitet i disse dage, kræver din skole, og de anbefaler ikke, at du bruger en Chromebook, så vil du sandsynligvis have en Windows-bærbar computer eller en Mac.

Og hvis du kan lide en tung artikel eller fotoredigerer, så ser du på en $ 500 Chromebook og en $ 500 Windows-bærbar computer. Denne Chromebook vil sandsynligvis være hurtigere på de ting, du bruger den til. Billige Windows-bærbare computere har normalt kun 4 GB hukommelse.

Og det er en stor begrænsning for Windows, mens Chrome OS er et lettere operativsystem, og det kører bedre med mindre RAM. Og disse Chromebooks har også tendens til at være bedre bygget, de har bedre byggekvalitet, de har længere batterilevetid, og de er typisk mindre og billigere. (let musik) Lenovo Chromebook Flex 5 er vores førende valg for Chromebooks, da det er billigt til omkring $ 400.

Det er hurtigt nok til de ting, som de fleste har brug for en bærbar computer til, det har et fantastisk tastatur og pegefelt, og det har også en praktisk berøringsskærm, og batterilevetiden er anstændig, men ikke den bedste sammenlignet med nogle af vores andre tip. Så vores opgraderingsvalg er Google Pixelbook Go, og det koster omkring $ 650. Chromebooks har haft en frygtelig iteration tidligere, da de er billige og langsomme, mindre og lettere end stort set alle andre Chromebook, jeg nogensinde har testet.

Det har et fantastisk tastatur og pegefelt og er omtrent lige så godt bygget som en Macbook Air eller Windows Ultrabook, men koster hundreder af dollars mindre. Det er min personlige favorit Chromebook, som jeg afprøver, og det er faktisk det, jeg brugte til forbrugerelektronikshowet tidligere på året. Så Acer Chromebook 712 er vores mere holdbare valg for børn, der koster omkring $ 300.

Det er hurtigt nok, hvilket er en rigtig stor ting for en så billig Chromebook, de fleste Chromebooks i dette sortiment er patetisk langsomme, og det er især holdbart. Det har kofangere og et stænktæt tastatur. Det kan håndtere op til 1,5 kopper vand.

Wirecutter-redaktør Thorin Klosowski så faktisk de børn, han lærer, lægge vand i den tidligere version af denne bærbare computer, og vi gjorde det samme for fotos til vores guide, og det fungerer stadig. Men det har en forfærdelig skærm med lav opløsning, der ser falmet ud og skylles ud. Så det er en kompromis med en sådan billig mulighed. Hvis du har spørgsmål om Chromebooks eller bærbare computere generelt, skal du lade dem være i kommentarerne nedenfor, og vi vender tilbage til det så hurtigt som muligt.

Synes godt om og abonner.

Hvad er forskellen mellem en bærbar computer og en Chromebook?

Hvad er forskellen mellemtilChromebookog andrebærbare computere? TILChromebooker et budgetvenligt alternativ til en Windowsbærbareller MacBook.Chromebookskøre på Google-operativsystemet Chrome OS, hvilket betyder, at Windows- og macOS-programmer ikke fungerer på disse enheder.5. mar 2021

Er Chromebooks det værd 2020?

Chromebookskan virke rigtig attraktiv på overfladen. Fantastisk pris, Google-interface, mange størrelses- og designmuligheder. Hvis dine svar på disse spørgsmål stemmer overens medChromebooksfunktioner, ja, enChromebookmeget godt kunne væreværdidet. Hvis ikke, vil du sandsynligvis søge andre steder.

Skal jeg købe en Chromebook eller bærbar computer?

For nogle mennesker er Windows- og MacOS-maskiner stadig de bedste. Men for de fleste mennesker, enChromebooker ideel. Hvis du vil have enbærbardet gør alt brød-og-smør internet og kontor arbejde,få en Chromebook. Hvis du har brug for et fleksibelt system, der kan jonglere med Android, Linux, internettet og lidt Windows,få en Chromebook.20. aug 2019

Afbrydes Chromebooks?

Support til disse bærbare computere skulle udløbe juni 2022, men er blevet udvidet til juni 2025. Overvejer du at købe enChromebook? I så fald skal du finde ud af, hvor gammel modellen er, eller risikere at købe en bærbar computer, der ikke understøttes. Som det viser sig, hverChromebooksom en udløbsdato, hvor Google holder op med at understøtte enheden.30. sep 2019

Hvad er dårligt ved en Chromebook?

Så godt designet og vellavet som det nyeChromebookser, de har stadig ikke pasform og finish på MacBook Pro-linjen. De er ikke så i stand som fuldblæste pc'er til nogle opgaver, især processor- og grafikintensive opgaver. Men den nye generation afChromebookskan køre flere apps end nogen platform i historien.26. maj 2018

Lukker Gmail 2020?

Teknologigiganten sletter konti for brugere, der er inaktive i en eller flere af disse tjenester i to år efter 1. juni 2021. Derudover sletter Google også indhold på tværsGmail, Fotos og Drive, der er over lagergrænsen.16. nov. Feb 2020

Hvorfor skal du ikke købe en Chromebook?

Chromebooker simpelthen ikke stærke nok til at håndtere lyd- eller videoprojekter. Så hvisduer en medie- eller kommunikationsstuderende, er det sandsynligvisikkeen god idé at få fat i en billigChromebooktil skoleprojekter.Dubliver nødt til at vente tildeer browserbaseret og håber detdefungerer bedre end MS Office.10. apr 2019

Hvilken er den bedste bærbare computer til en billig pris?

Chromebooks er en god mulighed, hvis du leder efter en billig bærbar computer, og dette tilbud fra Lenovo er en af ​​de mest kompakte, overkommelige og alsidige rundt omkring. Brugt med det aftagelige tastatur fungerer det nøjagtigt som en almindelig bærbar computer.

Hvor kan jeg købe en bærbar computer i Storbritannien?

Meget: Ofte overraskelser med billige priser på elektronik. Laptops Direct: Specialbutik i Storbritannien har et stort udvalg af laptop-tilbud. ebuyer: De britiske computerspecialister har nogle gode kampagner. Currys: forhandleren, der tilsyneladende altid har et bærbar salg. AO: masser af billige bærbare computere hos denne voksende elektronikspecialist.

Hvilken er den bedste budget-bærbare computer til spil?

Den bedste budget gaming laptop: Dell G5 SE Gaming Laptop Den bedste budget laptop til videoredigering: HP Envy x360 13 (Ryzen) Den bedste business budget laptop: Dell Inspiron 13 7000 Det bedste budget 2-i-1: Microsoft Surface Go 2

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.