Vigtigste > De Bedste Svar > Efter Thanksgiving middag - løsninger på problemerne

Efter Thanksgiving middag - løsninger på problemerne

Hvad laver du, når du spiser Thanksgiving-middag?

Syv sjove tingat gøre efter Thanksgiving Dinner
 1. Hav en Game Night.Når duinviter gæstertildit hus tilThanksgivingi år, spørg demtilmedbringe deres yndlingsbrætspil.
 2. Hoved udendørs.
 3. Opret en familiebogsbog.
 4. Skriv taknemmelige breve.
 5. Pynt til ferien.
 6. Frivilligt sammen.
 7. Hold et talent show.

Har du nogensinde været døsig, søvnig, overvældet, træt af det store Thanksgiving Day-måltid? I dag vil jeg fortælle dig, hvorfor du faktisk har det sådan, og jeg vil give dig nogle tip til, hvordan du kan komme omkring dette, og du kan nyde Thanksgiving, du kan nyde den energi, du har, og du kan spise en nærende kost. (live musik) Hvad er det første, hvad forårsager Thanksgiving søvnighed? Først skal du se natten før. Fik du nok søvn natten før Thanksgiving? For det meste drikker folk for meget alkohol, hvilket betyder, at deres krops energilagre vil være lave, når de vågner op på Thanksgiving.

De fleste af de mennesker, jeg har talt med, de fleste af de mennesker, vi har talt med, bliver stærkt dehydreret på Thanksgiving Day. Så du ser på alle disse faktorer, og derefter tilføjer du madfaktoren. De spiser fire gange mere mad end hvad den normale person spiser hver dag.

rygsæk eller messenger taske

At spise, tro det eller ej, er den største svinekød, verden har. For eksempel spiser vi regelmæssigt 10 gange den mængde mad, vi har brug for for at overleve. Og den forskning blev udført i 1940'erne.Så husk, 90% af den energi, du har i din krop, går i fordøjelsen. Når du taler om træthed, når du taler om at falde i søvn, når du taler om lave energiniveauer, er det fordi din krop skal bruge sine energilagre til at nedbryde mad. Derudover kan en normal Thanksgiving-middag bestå af 80 til 90% kulhydrater og sukker, hvilket betyder alt det brød du måske spiser, alle desserterne, alt det sukker du spiser i forskellige drikkevarer, alkohol, gluten op til tre Sidder i din fordøjelseskanal system i flere dage.

Proteinerne kan rådne, kulhydraterne kan fermentere, fedtet kan blive harskt. Alt hvad du gør er at overbelaste dit system med for mange kemikalier, for mange toksiner, og du tilføjer GMO til madvarerne derinde, tilføjer du hele snacken? Det er derinde, kiks, pasta, hvis du har nogen, alle kulhydrater, og det er bare en opskrift på katastrofe. Og hvis du tilføjer stress, er de fleste stressede på ferie, de er måske stressede for at spise nok, de kan være stressede, når gæsterne kommer forbi.

Når du er stresset, er du i den sympatiske tilstand, hvilket betyder, at din fordøjelse stopper, det bremser drastisk. Gæt hvad, når din fordøjelsesproces sænkes drastisk? Den mad, du lægger i og lægger i og hælder i, forbliver i dit system og bruger dine energilagre. En anden årsag til træthed ved Thanksgiving er stillesiddende arbejde.Hvad gør folk på Thanksgiving? De udøver ikke som de skal. De ser fodboldkampe eller sidder i sofaen eller snakker. Stillesiddende livsstil, stillesiddende livsstil.

Hvad kan du gøre ved det? Jeg anbefaler, at du opretter flere vegetariske fødevarer, mere rå mad til Thanksgiving, viser frugtplader, laver to eller tre forskellige typer salater, som folk kan spise, reducer mængden af ​​protein. Spis mindst 75% mindre, end du normalt ville gjort på Thanksgiving. Og drik rigeligt med vand.

Det er meget vigtigt at hydrere dig selv. Når du er dehydreret, suger kroppen dine energilagre ud af sit system. Du vil virkelig blive hydreret på Thanksgiving, og du vil være hydreret hele tiden.Jo mere levende mad du spiser, jo sundere bliver du. Hvis du bare bryder det ned og siger, 'Hvad er det? Hvis jeg lægger levende energi med høj energi i min krop, så vil jeg have meget energi i min krop, 'så suger den min energi væk fra mig.' Og det gælder alt i dit liv og alt omkring dig, især mad.

Du skal bare se på det. Før du lægger det i munden, spørg dig selv, spørgsmål, vil dette øge min vibrationsfrekvens og give mig energi, eller vil dette mindske og nedbryde min vibrationsfrekvens? e min energi? Alt kogt, forarbejdet, dåse, animalsk kød, ekskrementer fra dyr, æg, mælk, sådan noget, hvis de ikke er økologiske, hvis de ikke er rå, vil alle disse sænke dine vibrationsfrekvenser, ligesom alkohol. De ting, der hæver dine vibrationsfrekvenser, er frisk frugt, friske grøntsager, salater.

Du kan endda lave grøn juice til Thanksgiving. Dette er en god ting, fordi du videregiver det til din familie. Hovedårsagen til træthed på Thanksgiving og søvn efter at have spist er ikke nødvendigvis tryptofan, som folk siger.

Jeg mener, der er tryptophan i nødder og frø, og i organisk og rå Tryptophan er en aminosyre og kan få dig til at føle dig lidt træt, fordi det gør melatonin, og melatonin kan faktisk gøre dig søvnig, men det er ikke hovedårsagen til, at folk er træt eller på end. falder i søvn ksgiving. Et andet tip, jeg vil sige, er virkelig godt, hvis du kan, er intermitterende faste på Thanksgiving.

Bare spring et måltid over. Ved du, at du vil spise et stort måltid på Thanksgiving, så tag ikke en snack? i løbet af dagen. Spring over morgensnacks, spring over morgenmaden og spring endda over det natlige måltid eller aftensmad, der måske er senere efter dit Thanksgiving-måltid.

I betragtning af at de fleste spiser Thanksgiving-middag mellem kl. og 16:00 om eftermiddagen.

Et andet tip er at flytte din Thanksgiving-middag til en tidligere dag. Hvis du spiser klokken tre til fire om eftermiddagen, er din krop allerede langsommere for dagen. At have din Thanksgiving-middag omkring middagstid eller tidligere på dagen giver din krop mere tid til at fordøje maden senere på aftenen.

Hvad jeg elsker nu, og hvad mange mennesker gør, er at de kun tager enzymer. Dette er et tip, der hjælper dig med at fordøje din Thanksgiving-mad lidt hurtigere. At tage et godt fordøjelsesenzymprodukt som VeganZyme hjælper med at nedbryde din mad, og det lægger ikke så meget belastning på dit system eller din krop under Thanksgiving.

Forsøg også at undgå kulhydrater. Prøv at reducere fyldet, prøv at reducere mængden af ​​brød du spiser. Du kan bare prøve at skære ned på alt sukkerholdigt, kager, tærter, noget lignende.

I stedet for at spise et helt stykke, skal du bare spise et par bid. Jeg ved, det lyder hårdt, men der kan kun foretages små ændringer på Thanksgiving. De kan ændre sig meget efter Thanksgiving.

Tro det eller nu, de fleste mennesker får 10-15 pund fra november til januar. Prøv at undgå det. Det er bare en dag. Du tager bare vare på dit helbred, dine tanker og siger, 'Nej, jeg spiser ikke dette i dag' eller 'Nej, jeg drikker ikke dette i dag' og jeg drikker vand i stedet 'eller Jeg spiser i stedet en salat, ”Eller i stedet spiser jeg sundt. ”Dette er mine tip til Thanksgiving.

Dette er mine tip til, hvordan man forhindrer den døsighed, den overfyldte følelse af bare at sidde i sofaen og ikke være i stand til at gøre noget. Nyd din Thanksgiving. Nyd Thanksgiving, føl den energi, gå ud, tag en tur efter din Thanksgiving-middag.

Begynd at ændre dit liv. Begynd at ændre, hvordan dine taksigelser er. Thanksgiving bør også takke din krop med god, sund mad Skift din Thanksgiving og skabe en sund Thanksgiving for dig og din familie.

Som en gratis gave skal du klikke på nedenstående link for at få den fulde guide til sundere kostvaner. Jeg er dr. Gruppe. Glem ikke at abonnere på vores kanal, klik på den lille beskedklokke.

Hvis du har haft en sund Thanksgiving, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor og se dig næste gang, og som altid, leve lykkelig og leve sund. (levende musik)

Hvad skal jeg lave dagen efter Thanksgiving?

Her er nogle sjovedag-efter-Thanksgivingopskriftideer for at frigøre plads i dit køleskab og tillavedine smagsløg glade.
 • Tyrkisk suppe.
 • Tranebær-gulerodsmuffins.
 • Tyrkiet Pot Pie.
 • Søde kartoffelpandekager.
 • Fyldning af fyldte svampe.
 • Tyrkiet Hash.
 • Loaded Kartoffelsuppe.
 • Tyrkiet Chili.

Julianne: VELKOMMEN TILBAGE TIL 'LIVING 808'. Jubilæum fejring kan være en vellykket opgave for ethvert hjem køkken. ZIPPY GØR DET NEMT.

John: HVIS DU ER slaver i køkkenet og ikke ønsker, at du har store ideer. WCOME TILBAGE TIL'LIVING 808. 'VI ER HER I CHEF-ZONE.

Vi konverterede med CHEF TREVORLUKE MED ZIPPY'S. DIN ZIPPY'SES. I OVER TIEN ÅR HAR DU TAK FOR MANGE FAMILIEBEHANDLINGER :.

FORTEL OS OM PAKKERNE, OG HVAD DE INKLUDERER. FULD PAKKE INDEHOLDER OVER STOPPERE, MASH P PATATOES, CRANBERRY OG SWEET CROWNS. Trini: MIN MUND ER ABSOLUT - VANDET DÆKTET, DU KAN PAKKE DENNE PAKKE, HVOR DU KAN PAKKE.

BESTIL ONLINE TIL 16. NOVEMBER OG SPAR Rundt $ 15. DAN SKAL DU KALDE VORES ADMINISTRAKONTOR ELLER EN AF VORES SATELLITBUTIKKER. JEG SPISER DET, SOM JEG SPISER DET TAK. IKKE VISER DU OSS ANDET TYRKIET, BLAND ALLE DENNE TING SAMMEN, OG DU GÅR UD MED DETTE FINALE PRODUKT.

Jeg har aldrig hørt dette. DETTE ER SÅ SMART. MASH DET OP OG.

Vi vandt masser af tons her. Trini: Jeg prøver det. GIV IKKE FOR MEGET OVER EN SPÆNDET SKED OG GODT.

Og jeg har noget vand. Trini: DAB KANTENE. MANGE ÅR SIDEN.

TO GANG LIGE AT KØRE EN Cykel. OG OMKLAPPER.

Jeg ser, hvorfor du ikke vil udfylde for meget. DU KAN IKKE Lukke det. Lad det føjes til papiret.

VI HAR OLIEN. 350 GRAD. INDGIV DET, OG STEG DET I omkring to minutter på hver side.

INDTIL DET BLIVER KRIST. TRINI: OK. NÅR DET BRÆNDER FORTAL DET ANDET OPDRAG, DER NÆSTE, VI SKAL VÆRE EN HASH PATTY, AT VI STEGER PANKO.

Vi har nogle runde løg, koger lidt, og vi tilføjer fodtyrkiet og fjerkræsauce, blander det, tilbereder det, afkøler det OVERNIG HT og bliver nødt til at få det til at slå, gøre det mere, det er æg og vand.and panko. DET OG STEG DET. Trini: HER ER DET FÆRDIGE PRODUKT. JEG VIL PRØVE. YEAH. Tager det bare. Trini: LAD MIG PRØVE DET. MM. MIN GUD ELSKER DET.

DELICIOUS. DETTE ER SÅ KREATIV. Tak. Trini: DET ER LIGE ET FULDT MÅLTID. JEG ELSKER DET. Vi vil huske ALLE TAK TIL DET SMUKE TYRKIET. ALZIPPYS TILGÆNGELIG, FØR DE GÅR UD, NOVEMBER 17: 00 ORDER $ 15 FRA.

Du kan kun bestille tyrkiet, hvis du har brug for tyrkiet selv, kan du købe tyrkiet, du har nogle timers ovne, som du har denne slags slags tak, du behøver ikke at være slave i køkkenet .mm.Julianne: WOW.RETTY FANTASTISK. JEG ELSKER ZIPPY ER ALDID, MEN NU ELSKER HUN MERE. John: Jeg er EN KÆRLIG FAN. ALLE, DER ØNSKER DIPPER DINNER, MEN VIL IKKE ARBEJDE.

Jeg ELSKER DEM IDÉ FRA VENSTRE JOSEPHER. Julian ne: Jeg kan ikke lide at spilde mad. John: GODE ting.

Hvad kan mange lide at gøre efter Thanksgiving-middagen?

7 ting duKan gøre efterSpiseThanksgiving middagTidlig
 • Monopol, nogen? Trække udnoglebrætspil og råben til alle indtildeer rundt om bordet og klar til at vinde.
 • dit håndværk på. Nej, vi taler ikke øl.
 • Bagenoglecookies.
 • #TBT, mensynes godt omfor ægte.
 • Tage en vandretur.
 • Sæt et træ op.
 • Snornogleting sammen.

Glædelig Thanksgiving! Thanksgiving bliver stor i år. Men for at undgå endnu en madkamp oprettede vi Loud House og Casagrandes Thanksgiving Seating Guide. Lad os gøre det! Første ting først, Lori og Bobby er som to ærter i en pod Bobby, og jeg er to ærter i en pod.

Det er så nuttet. Så det er en leg at sætte dem sammen. Men hvor? Lori, Bobby, vi gemte dig et sted.

Nej, vi gemte dig et sted. Um, hvad med at vi sidder i midten? Lige i midten, fantastisk. Hvem skal sidde ved siden af ​​Lori nu? Hvad med Lisa? - Sovs? - Undskyld? Undskyld førstefødt søskende.

Jeg laver bare en testkørsel med Gravy Bot, robotten, jeg byggede for at sikre jævn fordeling af sauce. Jeg sender en oprydnings-bot. Nej, ikke flere bots.

God sauce, der vandt. Lad det være her. Dette er den beregnede sikkerhedsradius for sauce.

Kan Carl sidde ved siden af ​​Lori? Lori, min kærlighed, tillad mig at være din guide i dag. Jeg kan vise dig de mest romantiske steder i vores fine metropol. Bogstaveligt sød.

Nå, Carl er ude. Åh jeg ved hvad med Abuelo? Han har altid det gode sladder, ligesom Lori. Jeg klapper ikke.

Forresten, hørte du Vito Filiponio gøre tænderne lysere? Så med en kalkun vil de have meget at tale om. Når vi taler om kalkun, som uanset hvad denne hovedret laver mad, skal den bestemt sidde ved bordets hoved. Jeg laver en tur-goosa.

En due i en gås fyldt i en kalkun. Tre gange fuglen, tre gange så velsmagende. Lynn Sr.

Tag S et sted. Vi laver mad. Hvor vil Casagrande-mesterkokken sidde nu? Uhg, jeg ville ønske du kunne lugte Abuelas berømte tamales.

Nej Roberto, der er kun nok tamales til middag. Ah, ved siden af ​​Bobby. Da han kan lide at lave mad meget, så lav dem et lækkert par ved bordet.

Det fortsætter. En enkel ting er, at tvillingerne sidder sammen, men hvor? Scram! Godt forsøg, søster. Men som officerer i Feast Force er det vores job at beskytte denne mad indtil i morgen, hvem er skræmmende.

De er et par at regne med. Så vi satte dem i slutningen af ​​bordet. Du vil holde øje med køkkenet til dessertforsvar.

Nu er der et frit mellemrum mellem tvillingerne og Abuelo. Hvem kan sidde der Åh, jeg kender Luna. Du og Abuelo kunne jamme til en rockende duet over middagen. Different To forskellige familier Og alligevel så meget til fælles ♪♪ Lydstyrken, kaoset Men vi holder bare fast i ♪♪ Sammen er bedre, når vi er i harmoni ♪ Det lyder godt for mig! Kan vi lægge den lille baby Lilje og søde Carlitos ved siden af ​​hinanden nu? Det er alt for rodet.

Lad os sætte Lily her. Men vi sætter Rita ved siden af ​​hende, fordi mor ved bedst. Kom nu, skat, stadig varmt fra tørretumbleren.

Aww! Carlitos kan gå her med CJ og Carl, fordi de som brødre bror altid har hinandens ryg. Piggyback-tur! Ooh, jeg vil også have en! Og Luan giver fuld mening at sidde ved siden af ​​CJ, så hun kan fortælle ham piratvittigheder. 'Vand' siger du, at vi tilføjer noget melon. Hvor er Tío Carlos, vil du sidde? Åh jeg ved hvad ved siden af ​​Lisa? De kan bytte sjove fakta imellem og videregive deres mad.

Kan jeg vente på dig mere behagelig med en sjov kendsgerning? Lakrids, ikke? Vidste du, at Cesar var en af ​​de første fans? Åh, det siger du ikke. Jeg elsker mandens salater. Kan Leni og Lynn sidde sammen næste gang? - Hej, Lynn. - Sup, Bobby? Diggin 'det nye look.

Disse er ikke til mode. Disse er mine pisbukser. Uh-åh, pisbukser er et modefoul.

Vent, vent. Men hvem skal sidde ved siden af ​​Leni? Åh, Carlota. De kan drysse sparsomme tendenser over middagen og se godt ud, mens de gør det.

Tjek det ud. Jeg fandt nogle rigtig søde kjoler til dig i genbrugsbutikken. Jeg fandt endda to af dem, så vi kunne konkurrere.

Åh, nu vil du få al drengens opmærksomhed. Og hvor vil Lynn sidde? Hun gør alt med varm sauce. Du ved det.

To dobbeltbælter, ekstra sylteagurk, ekstra løg, tredobbelt varm sauce. Og det kan give nogle ret foruroligende burps. Så lad os holde hende i den anden ende af bordet.

Men vent, nu er hun ved siden af ​​Lana, lad os være ærlige. Lana vil alligevel elske lugten. Vi er næsten færdige, men vi mangler et par mennesker.

Kan Ronnie Anne og Tía Frida sidde ved siden af ​​hinanden? Nej. Hvad med at vi sætter Lincoln ved siden af ​​Ronnie Anne, fordi de allerede er superstramme - punk. - Taber.

Men vent, nu sidder Lisa ved siden af ​​Lincoln. Og kan du huske, at Lincoln blev teleporteret til en anden dimension ved Lisas opfindelse? Holy Moly! Held og lykke. Nå, det kan ikke ske igen, gamle Switcheroo.

Og hej, nu kan Lisa lære Ronnie Anne fysikken i skateboarding. Det er virkelig meget simpelt, jeg vil ikke rigtig vide det. Tía Frida vil gå her ved siden af ​​Rita, for når det kommer til dekoration, har de to et godt samarbejde.

Det er den perfekte kombination af købt og hjemmelavet. Hej, Frida og Rita. Du skal starte en virksomhed.

Deres navne ruller virkelig på din tunge. Og det er bare Lucy og Maria. Men vent et øjeblik, hvad har de til fælles? Åh, det er bare tranebærsauce.

Jeg snublede undervejs. Tranebærsauce ligner blod. Og det er helt sikkert en måde at få Lucy til at smile.

Skat, Lucy smiler, tag kameraet! Vi klarede det! Thanksgiving-bordet er fyldt. Fyld nu maverne. Jeg er fyldt.

Vi ses næste gang på Loud House og Casagrandes Guide.

Hvor mange dage efter Thanksgiving kan du spise rester?

tre til fire dage

Hvis du spiser rester, vil du dø. Selvfølgelig kunne de også være helt fine og ikke have nogen negative virkninger. Men millioner af mennesker overalt i verden ved ikke, at sidste nattes harmløse madrester og kartofler rummer hemmelige trusler, og ja, en chance for at du faktisk kan dø - alt fordi du valgte at springe resten af ​​din hovedret over og dyppe lige ned i dessert.

Men hvorfor er rester så potentielt farlige, og hvilke fødevarer er farligere end andre? Hold øje med, når vi udforsker hvorfor og hvordan kolde kartofler kan og vil afslutte dit liv. Fra det øjeblik en krydret bøf forlader gryden og rammer din tallerken, begynder bakterier at invadere den og formere sig i en alarmerende hastighed. Du driver måske et rent køkken, men bakterier er en stædig klump og kan overleve selv barske rengøringsmidler.

Plus, utallige undersøgelser har vist, at de fleste mennesker ikke vasker deres hænder næsten grundigt nok til at efterlade en bulke i de bakteriepopulationer, der gør dine fingre glade for deres hjem og komfur. Er det virkelig meningen? Nå, kender du pladen, du håndvaskede? Sæbe alene uden tilstrækkelig friktion er temmelig elendig ved at dræbe bakterier, så det er usandsynligt, at du ender med de dovne to eller tre passerer svampen, de fleste af de bakterier, der så frem til dine rester, er der stadig. Din svamp i sig selv er forresten praktisk talt bakteriel nirvana, og de fleste skålsvampe vrimler af alle mulige dumme farlige bakterier.

Hver gang du tørrer din tallerken med en snavset svamp, gør du mindre rengøring og smører bare mere skadelige bakterier rundt for at sikre, at de finder vej ind i din mad og din krop. Så er der selvfølgelig dine beskidte hænder og de milliarder bakterier, de kommer i kontakt med på forskellige overflader hver dag. Vær ærlig over for dig selv - Hvornår vaskede du hænderne inden du spiste sidste gang? Det troede vi.

Bare husk, næste gang du spiser en burger i en restaurant og når ud til den samme klæbrige flaske ketchup, er hundreder af mennesker igle, før de fortsætter med at håndtere deres burgerboller. Forskere foreslår, at du har tid til at spise mad i '' farezonen '' skal være mellem 4 og 60 ° C (40 til 140 grader Fahrenheit). Dette er de temperaturer, hvor bakterier vokser bedst, og hvert sekund din mad bruger i denne farezone, flere bakterier, som du snart vil tage op.

Vores råd er at bare smide mad lige fra den glødende gryde i munden - de brændende forbrændinger, du får, vil ødelægge de bakterier, der allerede findes i munden og halsen, for ja, skadelige bakterier lever også der. Se, selv dine egne indersider er ikke sikre. Men forestil dig, at du er som de fleste mennesker, nyder et afslappet måltid, mens du ser en ny ny episode af Stranger Things, og så når du er færdig med at spise, finder du ud af, at du har masser til i morgen.

I så fald gør du sandsynligvis som enhver normal person og holder resterne i Tupperware eller måske indpakker dem i plastfolie og klæber dem på køleskabet. Tillykke, nu vil du sandsynligvis dø. Men vent, hvis du skal spise madrester, er der måder at begrænse farerne ved forkælet mad på.

For det første skal du være opmærksom på, at den sagnomspundne 'lugt' eller 'smag'-test ikke er et gyldigt middel til at afgøre, om mad stadig er god at spise. De fleste bakterier lugter eller smager bare ikke som noget, selv i rigtig stort antal, og så lugter, ser ud og smager perfekt kan faktisk vrimle af bakterier, der venter på at dræbe dig. FDA anbefaler at opbevare rester ikke længere end fire dage.

Derefter skal de bortskaffes, selvom de opbevares nedkølet. Hvis du fryser mad, kan du gøre det sikkert i tre måneder, hvorefter bakteriesamfundet har vænnet sig til en istidscivilisation og begyndt at trives igen, faktisk nej, for efter tre måneder smager mad generelt forfærdeligt, selvom mange kilder advarer om farerne ved at spise for meget mad frosne for længe, ​​vi ønskede at ringe til BS, fordi den 17. januar 1951 spiste deltagere i Explorer's Clubs 47. årlige middag 250.000 år gamle mammutter frosne i permafrost. Men hvis du insisterer på at lege med dit liv og spise madrester, er det vigtigste at huske at tilberede din mad, indtil den når en indre temperatur på mindst 165 F (74 C) for at sikre, at du alle overlever Kill-bakterier.

Hvis du laver mad i mikrobølgeovnen, skal du sørge for regelmæssigt at vende og endda vende din mad for at sikre, at den koges regelmæssigt. Langsomme komfurer som crock potter er meget dårlige ideer til genopvarmning af madrester, da de ofte ikke opvarmer mad varm nok til at dræbe bakterier. Men hvilke slags fødevarer skal du aldrig genopvarme? Bortset fra alle disse er følgende særligt risikable: Kartofler er stort set den bedste grøntsag i verden.

De udgør den bedre halvdel af burgere og fries og kan steges, bages, moses, dampes og såres uden at smage forfærdeligt. Kartofler er desværre ikke så venlige som de ser ud, og i århundreder har de planlagt deres langsomme hævn over menneskeheden for den måde, vi hver dag smider deres brødre i gryder med varm olie og ovne. Mens en almindelig, ikke-kogt kartoffel er temmelig harmløs, kan de, når de er kogte, begynde at danne de bakterier, der forårsager botulisme, hvis de efterlades afkølet ved stuetemperatur. Det gælder især, hvis du pakker kartoflen tæt ind i folie. ud.

Botulisme kan være så modstandsdygtig, at selv opvarmning af kartoflen måske ikke er nok til at dræbe bakterierne. Næste gang du beslutter dig for at gå ud til middag, anbefaler vi at bestille pommes frites, fordi det er os eller de, og vi er nødt til at spise dem alle, før de udsletter menneskeheden en gang for alle. De fleste mennesker elsker at have svampe på deres pizza, og disse mennesker er ikke dine venner, fordi svampe ikke er mad.

Men hvis du er en beskidt svampespiser, skal du være opmærksom på, at når du har kogt svampe og derefter har ladet dem sidde ved stuetemperatur, kan proteiner i svampen blive beskadiget og nedbrudt af enzymer og bakterier. Dette kan forårsage ret forstyrret mave, der ikke er så metallisk som kartofler, som bogstaveligt talt dyrker botulisme for at dræbe dig, før du kan spise dem, men stadig ubehagelig. Kylling er godt for dit helbred, og enhver læge vil anbefale en sund kyllingekost med højt rødt kød.

Men når det kommer til opvarmning, er kylling et absolut mareridt med bakterievækst. Når du genopvarmer kylling, skal du sørge for, at den opvarmes jævnt til mindst 175 grader, og aldrig suge den over 42 grader, mens den afkøles. Hvis din kylling har været opbevaret i mere end tre dage, skal du bare glemme det og smide det væk.

Forskere er ikke sikre på, hvorfor kylling er så farlig i forhold til andet kød, men jeg er aftalt, at dette sandsynligvis skyldes den samme fejl i matrixen, der gør de fleste fødevarer som kyllingesmag, fordi maskinerne ikke har smagsløg. Kylling er klart på mord ude af os, og deres forsøg på at dræbe menneskeheden begynder, selv før de overhovedet er klækket ud af deres æg. FDA anbefaler aldrig at lade kogte æg ud af køleskabet i mere end to timer eller en time i varmt vejr.

Salmonella formere sig dumt i æg og kan efterlade dig med et alvorligt tilfælde af Hershey Squirts - eller endda dødelig. To-timersreglen gælder for hver skål med et æg i, inklusive quiche og endda gryderet. Salmonella diskriminerer ikke, hvis en skål er så meget som et klæk æg i den, den hopper straks ind og starter binær fission overalt - det er den aseksuelle proces med bakteriereproduktion, forresten.

Så næste gang du bor på et hotel, har de æg til salg ved morgenbuffeten, bare spring dem over og ring derefter til politiet, fordi dette hotel forsøgte at dræbe dig. Hvem opvarmede ikke kinesiske rester på det tidspunkt? Folk der ikke vil dø, det er dem. Det viser sig, at ris også er ekstremt sundhedsskadeligt.

Når den indtages som rest, kan kogt ris blive forurenet af en bakterie kaldet Bacillus cereus. Mens bakterierne selv kan ødelægges ved passende opvarmning, kan de danne meget varmebestandige og giftige porer har dræbt de faktiske bakterier, deres børn er skjult blandt dine riskorn og venter på at hævne dig for deres fædres død. Noget som et Taliban-måltid, hvis du vil.

Hvis du har brug for at spise skrot ris, skal du sørge for at genopvarme det grundigt, og hvis det er mikrobølget, betyder det at tage det ud, røre det op og sende det ind til en ny runde mikrobølgestråling - men lad os indse det, ved du det at du bogstaveligt talt aldrig har gjort dette før i dit liv, fordi ingen laver den varme mad oven på vores skål og prøver at blande den med den iskolde mad nedenfor. Ingen har tid til at øve sig i ordentlige opvarmningsteknikker, men du bør tage dig tid, for efter dig, hvis du dør af madforgiftning, har du bestemt ikke tid. Hvis kylling er dårlig, er fisk og skaldyr værre.

Faktisk anbefaler FDA, at du straks kasserer fisk og skaldyr, hvis det har været udenfor i køligt vejr i mere end to timer eller en time i varmt vejr. Det viser sig, at bakterier er helt vild med at dyrke på fisk og skaldyr, og hvis den fisk eller rejer, du nyder, ikke blev fanget og derefter frosset med det samme, vil du sandsynligvis være i badeværelset i meget lang tid og forsøge at genopvarme gammel fisk og skaldyr . Endnu værre er det grundlæggende umuligt at fortælle, hvornår fisk og skaldyr gik dårligt, for det lugter altid, at det gik dårligt - selv når det er friskt, tag det fra os og hold dig bare til at spise landdyr, mennesket var aldrig bestemt til at komme i de salt dybder af Poseidons rige, og dette vil sandsynligvis resultere i, at havets mægtige gud rammer dig med eksplosiv diarré.

Det meste af den mad, vi præsenterede i denne episode, var kød, hvilket sandsynligvis får mange af jer vegetarer til at føle sig temmelig selvtilfredse med livsstilvalg i øjeblikket, overbeviste om jeres egen udødelighed over for kødædere. Nå, din bladspiser bør tænke to gange, fordi det viser sig, at opvarmning af rod og bladgrøntsager kan være lige så - hvis ikke mere dødbringende - end at opvarme gammel kylling. Spinat, salat, karse og selleri, for at nævne nogle få, er nitratrige grøntsager, der er ret gode for kroppen.

Men hvis du genopvarmer nogen af ​​disse grøntsager, kan nitritene blive til nitrosaminer, og disse er veldokumenterede kræftfremkaldende stoffer. Du tilbringer den næste halvanden dag på badeværelset, men spinat giver dig kræft med det samme, hvis du genopvarmer det. Tror du, at du er i sikkerhed, fordi du kun spiser grønkål og solskin? Tænk igen, grønkål smager ikke kun forfærdeligt, men det er bare at vente i stilhed og vente på, at du laver den fejl at genopvarme det som rester, så det kan frigive dødbringende kræftfremkaldende stoffer i din krop.

Det viser sig, at det at spise madrester er en temmelig forfærdelig idé, og nogle hverdagsretter, som vi aldrig troede, det var skadeligt, kan være temmelig dødbringende, selv når de opvarmes ordentligt. Efter at have set denne episode, ville vi ikke bebrejde dig, hvis du valgte aldrig at spise madrester igen, men så ved alle igen, at pizzaen fra den foregående dag er den bedste. En indsigt fra dagens episode er, at vi kun skal lave mad eller bestille nok mad, For at tilfredsstille en appetit i normal størrelse og ikke spiser farlige rester bagefter, er en anden, at mad er farlig og konstant forsøger at dræbe os, så vi bør spise så meget af det som muligt, for på dette tidspunkt er det enten os eller maden.

Denne planet er ikke stor nok for os begge. Tror du, at du bliver ved med at spise rester? Vil du leve farligt? Hvem vinder krigen mellem mennesker Lad os vide det i kommentarerne! Og som altid, hvis du nød denne artikel, skal du ikke glemme at like, dele og abonnere på mere godt indhold!

Hvad er det bedste tidspunkt at spise Thanksgiving-middag?

Den mest populæretidat tjene ensThanksgiving måltidi USA er tidligt på eftermiddagen. En undersøgelse fra 2018 blandt amerikanske forbrugere viste, at 42 procent af respondenterne startede deresThanksgiving middagmellem 13:00 og 15:00.3. sep 2019

Hvad tid skal vi spise Thanksgiving-middag?

Jo tidligere jo bedre.jegjeg er alt forThanksgivingspisning tidligere - det kan være 14:00, 15:00 eller endda 17:00 i dit hjem, menskulle gerneStart bestemt tidligere end din sædvanlige kl.aftensmad.23. nov. Feb 2020

vegansk cykling

Hvad spiser du morgenen efter Thanksgiving?

Spise. Kortslut dig ikkemåltider den næste dagadvarer Garcia. Forsøg ikke at fortrydeen dagaf overindulging ved at sulte dig selv: Hun opfordrer folk til atspisemorgenmad denmorgen efter, og havregryn er et godt valg, uden smag med dine egne sunde krydderier eller frugter (ikke den færdigpakkede slags).15. nov. 2017 nov.

Er det OK at spise Thanksgiving-rester en uge senere?

Men for at holde dem friske og fri for bakterier, skal du sørge for at pakke den opresterinden for to timer efterbetjener. Og rolig, hvis de stadig er varme; det er alt sammenOkayat gå i køleskabet. Hvis det opbevares i køleskabet, skal du sørge for detspis kalkuninden for tre til fire dage. Det holder i tre til fire dage.23.11.2018

Hvor længe er Tyrkiet sikkert efter Thanksgiving?

En restThanksgiving kalkunholder i tre til fire dage i køleskabet og to til tre måneder i fryseren. Bare sørg for at skære dinKalkunaf benet først.12.11.2020

Skal du spise morgenmad på Thanksgiving?

Thanksgivingkan folk give afkald påmorgenmadellerfrokostfor at spare plads til en fest om aftenen. Men dette er ikke den bedste strategi for at undgå at pakke på pundene denne feriesæson,ensiger ernæringsekspert. Det er sandt klThanksgivingmiddag, de fleste mennesker vilspisemere enddeville på en normal dag, sagde Tallmadge.26. nov. 2013 g.

Fejres Thanksgiving til frokost eller middag?

På en typisk dag, amerikanereSpis aftensmadom aftenen, men af ​​en eller anden mystisk grund,Thanksgivinger undtagelsen fra denne regel for mange familier. På et tidspunkt, hvor du normalt falder ind i din post-frokostgrogginess på arbejde, på Tyrkiets dag, bytter du din sene eftermiddags nedtur til en fuld madkoma.10. nov. 2017 nov.

Er der madrester, der er tilovers fra Thanksgiving-middagen?

Thanksgiving-måltidet er så stort, at folk i mange dage efter middagen har madrester - ekstra mad, der er tilbage (tilbage), efter middagen er færdig. Selvom der er rester, spises der også meget mad på ferien.

Hvad skal jeg gøre for sjov efter Thanksgiving-middagen?

Følgende er eksempler på sjove ting at lave efter Thanksgiving-middag: 1. At spille brætspil. Inden gæsterne ankommer til Thanksgiving-middag, skal du lægge nogle brætspil, hvor de let kan ses. Når gæsterne ankommer, bemærker de og lægger vægt på at spille spillet efter middagen.

Hvilke fødevarer spiser folk på Thanksgiving Day?

10 traditionelle fødevarer til et ægte Thanksgiving-måltid 1 Tyrkiet. 2 Fyldning / påklædning. 3 Mos kartofler. 4 Gravy. 5 Tranebærsauce. 6 majs. 7 Green Bean gryderet. 8 kandiserede yams. 9 Græskar tærte. 10 Pecan Pie.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge? Fælles bevægelsesområder vil afhænge af lårbenet, skinnebenet og fodlængden, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner, kan vi bruge vores 172,5 mm krumtap og 1,778 m højde til at antyde, at krumtaplængder skal være 9,7% af vores højde.

Spiderman crunches - en løsning på

Hvad er en Spiderman-crunch? Kom i en høj plankeposition med dine skuldre direkte over dine håndled. Løft din venstre fod for at bøje dit bøjede knæ og bringe det mod din venstre albue. Bring din højre fod tilbage til startpositionen. Dette er en rep. Fortsæt med at skifte sider i otte til 12 reps.

Stumpjumper vs camber - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem Specialized Camber og Stumpjumper? De væsentligste forskelle er, at en stock Camber har mindre vandring foran og bagpå (120 mm sammenlignet med 140 mm for en Stumpjumper FSR), og der er ingen carbonfiberramme eller hjernestødmuligheder i Camber-serien. г.

Spring over morgenmadstudie - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, hvis vi springer morgenmaden over? Øget risiko for hjertesygdomme. Ved regelmæssigt at springe over morgenmåltider er du mere modtagelig for vægtøgning og med en øget risiko for åreforkalkning, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes, fedme og højt kolesteroltal (10, 6, 11, 12).

Handcykelracing - handlingsorienterede løsninger

Hvor hurtigt kan en håndcykel gå? En liggende håndcykel, lånt fra cykelindustrien, kommer normalt i et valg mellem tre eller syv hastigheder, hvilket naturligvis begrænser hastigheden til mindre end 15 mph. De er lette at overføre ind og ud fra en kørestol og har et naturligt styresystem af gaffeltypen.

Hvor meget koster det at tage en cykel på et fly - hvordan man løser det

Kan jeg medbringe min cykel på et fly? Flyselskaber giver dig mulighed for at kontrollere din cykel og placere den i flyets lastrum under rejsen, selvom nogle kræver, at du placerer cyklen i en taske eller andet kabinet. Hvis din cykel ikke falder inden for luftfartsselskabets kontrollerede taskevægtskrav, vurderer flyselskabet ekstra gebyrer for den ekstra vægt.