Vigtigste > De Bedste Svar > Alberto contador klatring - hvordan beslutter du dig?

Alberto contador klatring - hvordan beslutter du dig?

Hvilket klatrer hurtigere ind eller ud af sadlen?

Typisk den mest effektive måde atklatreer isadel. Dette udnytter bedst dine gluteale muskler og placerer mindre anaerob stress på kroppen. Hvis du drejer et lavere gear, mens du sidder, bliver dine ben friskere i længere tid.(Logo skynder sig) - Emma, ​​undrede jeg mig over, nogle cyklister ser ud til at køre bedre op ad bakke, mens de står, mens andre ser ud til at ride hårdere, mens de sidder - Ja, det er et godt punkt. Jeg har altid troet, at det bare var op ad hældningen, så selvfølgelig, når det er stejlt, er det bedre at stå, og når det er en langsom stigning, er du mere effektiv til at blive siddende - men alligevel står du ved dig selv de laveste stigninger. Hvad laver du? Prøv det? Træn til den næste moderatorudfordring, som jeg ikke er blevet fortalt om, eller prøver du at se stort ud? - Nå, det er et godt punkt, måske på grund af det, men jeg ved det ikke, det føles bare bedre, jeg føler, at jeg ikke kan lide det mere anstrengelse, føles bare mere behageligt at stå op, virkelig. - Føler, siden hvornår har denne følelse været vigtig for dig.

Jeg ved, at du kun går efter videnskab - Ja, godt punkt. Jeg tror, ​​vi er nødt til at lave et eksperiment Chris - Aha, jeg elsker eksperimenter. Så vi sammenligner klatring, mens vi sidder med at stå på en ikke så stejl skråning.

Og vi ønsker, at det skal være retfærdigt og retfærdigt. Vi gør vores bedste for at kontrollere alle variabler og holde dem konstante. - Hovedsageligt kraft og vægt, hvilket betyder, at vi ikke kan stoppe for kaffe under kørslen, hvilket gør mig ret trist.Den anden ting er, at vi skal gentage det flere gange for at resultatet skal være pålideligt. I betragtning af alle disse ting tror jeg, at vi skal vælge en forholdsvis kort stigning, ellers vil vi være her hele dagen, og ærligt talt har jeg brug for et kaffestop - ja med det i tankerne har vi en 500 meter klatresektion med ca. 8% hældning målt . Men vi kontrollerer alt dette senere, når vi uploader vores wahoos og får resultaterne. - Ja, og med hensyn til ydeevne er det faktisk ret svært at måle cykeleffektivitet direkte.

Som om vi skal være i et laboratorium med masker og gasudvekslingsmålere, og det kan vi ikke rigtig gøre på gaden, især ikke her i det smukke Oman, i stedet måler du pulsen, både gennemsnit for segmentet og den endelige puls . Dette er det bedste, vi kan opnå ved at måle den indsats, vi forventer. Det betyder, at vi skal sørge for, at vi har fuld restitution, inden vi starter hvert interval, så vores puls vender tilbage til baseline ved hjælp af god sund fornuft, og en sidste ting at bemærke er, at vi ikke har kontrol over alt.

For eksempel ændres vores luftmodstand, når vi rejser os og kører ud af sadlen, fordi dit frontale område naturligvis bliver meget større. Valgt fordi du også har en tendens til at træde lidt langsommere, når du rejser dig - Dette er et meget godt punkt. Tror fem er et dejligt rundt nummer - Fem? Jeg laver ikke fem watt pr. Kilo til tre reps. Fire - 4 1/2, i midten - Okay, Deal - Så vi har fundet vores perfekte klatring til dette eksperiment.Seks omgange, tre siddende og tre skiftevis. Det er en kort stigning på ca. og en hældning på 4 til 8%. Ideel til let gentagne bestræbelser.

Vi drejer rundt øverst, ruller tilbage, snurrer rundt og starter forfra. Så selvfølgelig er vi nødt til at markere vores udgangspunkt, og mens enden på denne bro er et fantastisk sted, ville du ideelt set markere det med en sten eller noget, men naja. - Jeg finder en sten, hold min cykel. - Emma , Hold alle de valg, du har her, ud. - Mens vi går.

Rullende start. Vi vil starte en rullende start, og vi krydser linjen for at starte indsatsen med den rigtige kraft. - Okay, lad os gå. (optimistisk musik) Det er faktisk ret svært ikke at gøre den rigtige indsats - Ja, jeg tror, ​​du havde ret i de fem watt per kilo, jeg har at sige.Det føles så langsomt! - Jeg håber, det er foran kameraet, Emma sagde, at jeg har ret! - Hvorfor kører du hurtigere end mig Chris? - Der er en god grund. - Samme watt pr. Kilo. - Jeg ved det, men der er en god grund til det.

Selvom vi laver de samme watt pr. Kilo, er det faktum, at jeg producerer mere, fordi jeg er tungere, og det ikke er en stejl hældning, det vil drive mig hurtigere op ad hældningen, og den samlede vægt af mig selv og min cykel kommer også i spil. Som på Emmas cykel er den stort set den samme vægt som min, og hun har mindre styrke til at drive den. (Glædemusik) Godt job Emma, ​​det nød jeg virkelig. - Ja, det føltes som om vi gjorde ægte videnskab. - Ja og sport. - Jeg kan ikke se fra dataene, så hellere gå tilbage, og vi ' Jeg gør det senere. - Ja, tag bærbare computere ud. - Men næste gang vejer jeg din cykel, så den vejer lige så meget som min i forhold til din kropsvægt. - Det er faktisk ikke en dårlig idé. - Mig don ' Jeg kan ikke lide at blive droppet på bakkerne - det gør jeg heller ikke, lad os gå - Nå, vi er tilbage, vi skrev ned tallene, vi gennemsnitede tallene - og vi har så mange tal nu - Ja, mange tal.

Og efter alle disse tal og al denne indsats, må jeg sige, at i mit tilfælde var temmelig usikre resultater, at min hjerterytme var lidt højere, når jeg sad, end når jeg stod, men inden for rækkevidden af ​​fejl synes jeg det er ret underligt fordi min viser min puls? gennemsnit fem slag i minuttet højere, da jeg stod, hvad jeg forventede. - Ja, jeg mener, det er, hvad du ville forvente af teorien, fordi det er mere fysiologisk at stå, fordi du bruger flere muskler i ryggen og dine skuldre og dine arme, så det er lidt, ja, det er sværere, så det er fysiologisk mindre effektiv. Hvilket får mig til at undre mig over, hvorfor ville en cyklist gider at rejse sig i første omgang? Nå, på trods af lidt mere strøm, omkring 1 1/2%. - Jeg tror det afhænger af, hvordan er effektivitet altid det, der er vigtigt for os? Og det er ikke som om der er situationer, hvor du ikke er ligeglad med, om du er effektiv, du har bare brug for strøm. - Ja, kør hurtigt eller gå op en kort, skarp hældning. - Ja, eller sprint i dit tilfælde og helt sikkert er der stigninger, jeg har kørt, som jeg ikke er ligeglad med effektivitet, jeg er bare nødt til at komme op.

Som angliru havde jeg bare brug for hver watt, jeg havde, og jeg tror, ​​at når du står, skal du bringe din røv længere frem, og du kan lægge mere muskelstyrke, fordi det er en bedre position på en eller anden måde, hjælpe med at sænke pedalen - ja Så dybest set kan du få meget mere styrke stående op end at sidde ned. Så ja, der er bestemt situationer, hvor du skal stå, men på den anden side, som du sagde før, ville jeg endda stå nogle gange, når det ikke er meget stejlt, når det er en gradvis stigning, og - det er fordi, at cykling er en sport det får dig til at føle dig som noget andet. Videnskab er fantastisk, men nogle gange når du vil stå, skal du bare stå.

Jeg hader at blive tvunget til at ride hele stigningen. Jeg mener, ville vi ændre den måde, du kører ud fra det? - Nej, bestemt ikke fordi jeg ikke kan lide at blive tvunget til at sætte mig ned eller stå op - Ja, og jeg er enig, jeg elsker at gå mellem at sidde og stå på skråninger for at skifte, og du ved, du skal have det godt på cyklen, du ved, at vi ikke er robotter, vi skal kunne køre på følelsen - men det er godt at træne dine svagheder. Så hvis du ikke er særlig god til at stå, er det bestemt godt at øve dette, mens du træner - Ja, og jeg er nødt til at øve styrken, mens jeg sidder, fordi jeg ikke har meget af det, så der går du.

Hvis du kunne lide denne artikel, så giv os store tommelfinger op og del den med dine venner - Og hvis du vil se flere artikler om klatring, klik her.

Skal jeg klatre ud af sadlen?

Klatring: Mens det er lettere at generere strøm i længere perioder på lang tidklatrerved at blive siddende foretrækker masser af professionelle og rekreative cyklisterklatrer ud af sadlen. Uanset hvilken side af hegnet du falder på, når du har brug for et boost af kraften på især stejle stigninger, fårud af sadlenhjælper.19. 2019.

børne cykeludstyr

A la danser kalder de det på fransk. Dans på pedalerne. Nogle mennesker får det bare til at se så slankt og så elegant ud, og nogle frygter det.

Mest fordi de finder det ret vanskeligt. Jeg antager, at ride på sadlen er 90% teknik og kun 50% indsats, så her er en guide til, hvordan man kommer ud af sadlen så glat som en gaselle. (Afslappende musik) Lad os starte fra starten, hvorfor komme overhovedet ud af sadlen? Hovedsageligt handler det om at generere mere drejningsmoment ved at øge den kraft, du lægger på pedalerne med kropsvægt.

Dette betyder, at du kan generere mere strøm, i det mindste i kort tid. Ikke kun hjælper din kropsvægt med at bevæge pedalerne, mens du står, du rekrutterer også flere muskler i dine arme og ryg, der føjer til den styrke, du kan mønstre. Dette er grunden til at ride ud af sadlen er nyttigt, når det bliver stejlere.

At generere mere kraft i kort tid for at overvinde stejle passager. Derfor kommer ryttere ofte ud af sadlen for at angribe eller sprint i løb, men i denne artikel vil jeg bare tale om klatring. Helt ærligt tror jeg, at mine angrebsdage er forbi, og jeg har aldrig været i stand til at sprint.

En anden grund til at ride af sadlen er, at mange mennesker føler, at det tager noget pres fra ryggen og balderne i korte perioder. Nu hadede jeg lange, flade løb. Ikke kun fordi jeg narede hende, men også fordi det virkelig gjorde mig ondt at sidde i timevis. (afslappende musik) Så hvis jeg er stærkere fra sadlen, hvorfor ikke hele tiden? Nå, fordi det er sværere, fordi du bærer din egen kropsvægt og bruger flere muskler.

Så mange mennesker finder ud af, at deres puls faktisk er højere, når de kører dig ud af sadlen. Brug denne teknik klogt, især hvis du er en af ​​de mennesker, der finder det meget trættende. For eksempel på en lang hældning kan du kun lave korte bursts på 30 til 60 sekunder for at aflaste ryggen og huske på, at det er meget svært at spise og drikke, mens du kører ud af bilen, så hvis du gør det hele vejen den tid du gør, bliver du sandsynligvis dehydreret og lidt sulten. (Afslappende musik) Du skal vælge dit øjeblik at stå ud fra lønklasse og vejoverflade. er mest nyttigt, når du har brug for mest drejningsmoment, f.eks.

B. når vejen er stejl. Men når vejoverfladen er glat, for eksempel våd og fedtet eller mosset, eller når der er meget løs grus, når du skifter frem for at stå, har du midlertidigt lidt mindre trækkraft under baghjulet.

Sandsynligheden for at du glider ud er lidt højere. (afslappende musik) Hvis du er ude med en gruppe, skal du være opmærksom på menneskerne omkring dig, inden du rejser dig. Nu siger det sig selv, men hvis nogen er lige ved siden af ​​dig, vil du ikke gå sidelæns ind i dem, når du rejser dig Pludselig frigøres så meget strøm, at du kører på cyklen til den person, der er foran dig.

Og mest fordi det sker meget, og nogle mennesker ikke engang er klar over at de gør det, når du rejser dig, så prøv at undgå, at cyklen træder tilbage sådan. Så når du står, så prøv at få et hårdere spark på pedalerne for at holde din cykel og krop i bevægelse. (Afslappende musik) Kickback er et gruppeproblem, fordi det betyder, at du kan tage rytterens forhjul ud bag dig.

Så inden du står i gruppen, skal du øve alene, og mange grupper kan lide det, når du vinker din hånd bag din bum som et lille signal, før du rejser dig. (afslappende musik) Det er svært at holde en høj kadence, mens du står, stol på mig. Selvom det kan være en sjov træningsøvelse.

Så hvis du vil komme ud af sadlen for at fjerne belastningen fra ryggen, men vejen ikke bliver stejlere, vil du skifte gear, for eksempel to mindre baghjul, så du har et lidt hårdere gear, når du kommer op. Et højere gear giver også lidt ekstra modstand for at holde fødderne på pedalerne. Hvis du er på den anden side bare for at få dig selv på en meget ond episk vejstrækning, så behøver du ikke skifte gear, da din kadence allerede er lav, og du har brug for alt det ekstra drejningsmoment bare for at holde pedaler vil dreje.

Det er blevet sagt før, men jeg siger det igen. Vælg de rigtige gear. Selv stående får dig ikke op, hvis dit laveste gear er 42/23.

Prøv at holde din vægt så meget som muligt. Hold sadlen, så hold dig selv tilbage over cyklen i stedet for at stå over styret. Dette skyldes, at jo mere vægt du har over baghjulet, jo bedre trækkraft. Så når vejen er våd og glat eller på grus, er det især vigtigt at være den bedste person at tale om, for hvis jeg nogensinde angriber på en stejl, våd klatring, glider mit baghjul altid.

Så ja, jeg fik det forkert, hvad jeg synes er det vigtigste aspekt af teknikken for at komme af sadlen. Du burde vugge på cyklen og ikke svinge din krop. Det skyldes, at selvom du ikke ejer en super-let superbike, vejer din cykel mindre end dig.

Jeg mener, måske ikke hvis du har en masse bagage, men ellers bliver din cykel lettere. Det er simpelthen mere effektivt at flytte cyklen end din kropsvægt. (Afslappende musik) Øv dig på at holde din krop så stille som muligt efter at være gået af sadlen og svingt cyklen.

Husk at prøve at gå lige. Når jeg kørte, ville jeg altid lave en smule slalom, hvilket heller ikke var særlig effektivt. (Afslappende musik) Nå, hvis du finder det meget vanskeligt at ride ud af sadlen, og dine arme og skuldre bliver trætte, og du har svært ved at svinge din kropsvægt, ja, måske skal du overveje kernestabilitetstræning, fordi det er virkelig svært at komme væk med en svag torso, når du kommer ud af sadlen.

At skifte lidt tid fra cykling til dine kerneøvelser kan resultere i store gevinster. (afslappende musik) Som altid er øvelse perfekt, så det er ikke en god ting at ride på sadlen, sørg for at træne regelmæssigt. Hvorfor ikke tilføje et par stående blokke til en af ​​dine ugentlige rides? (afslappende musik) Forhåbentlig hjælper denne artikel dig med at tackle stejle, lange stigninger alla danser, som en ballerina.

Giv os tommelfingre, hvis du har haft det, og hvis du vil se en artikel, der viser dig, hvordan du kan lide din. Målrettet kernestabilitet, mens du klatrer, klik her.

kona cykel anmeldelser

Hvorfor er cykelsæder så hårde?

De er smalle og faste, fordi de er storesadlerforårsage gnidning, når de forstyrrer pedalerne og er blødepladserkomprimere lægge pres på alle dine bløde væv (inklusive din pudendal nerve, som kan føre til kroniske lyske smerter) ikke kun bitene under dine ischiale tuberøsiteter (aka sidde knogler) hvor din røv hurtigt

nu er jeg virkelig bedøvet, fordi jeg hørte gennem vinrankerne, hvad din næste sundhedsrisiko er, og det er noget, jeg kan lide at gøre, og jeg er lidt ked af dig, fordi du minder mig om, at dette kan være et problem, hvad er det, en anden skamfjende? er et cykelsæde cykling er en vidunderlig øvelse, og det er fantastisk til det kardiovaskulære system, og det får blodet til at pumpe, og det pumpes overalt og faktisk cyklister på mellemniveau rapporterer forbedret seksuel funktion, men problemet er alligevel, det kan være for meget af en god ting, og jeg sagde, men fordi det er problemet, komprimerer din knap et cykelsæde en nerve og blodkar lige der, du går lige under disse knogler lige på det sæde, og den nerven og disse blodkar kommer ud foran og de gå til penis og sidde på den også? Lang kan begynde at gøre lidt skade på nerven, og det begrænser blodgennemstrømningen til penis, hvis de gjorde en speciel type penisstresstest, før de faktisk tilsluttede fyrenes peniser, wow de cyklede, de besluttede at blodstrømmen til penis er faldet med 70%. Ja, og mange af os har set både mænd og piger opleve følelsesløshed dernede efter en lang cykeltur, og problemet er også, at det bare er følelsesløshed, der er nerven, blodgennemstrømningen, og det bliver så nedsat i vævene i penis der skal bades i blod, de er som en lille svamp i den. Hvis de ikke får blodgennemstrømningen, har de brug for, de begynder at hærde, og når de hærder, kan jeg ikke udvide, at erektionen er påvirket, og det bliver ud af, at i en undersøgelse af cykelbetjente, selvom de rapporterede ingen problemer om natten, da deres erektioner blev målt, faldt de alle sammen, så dette er et snigende problem, vi kan snige dig op nu, hvis du måske så en kop svømmekammerat nej jeg aldrig havde jeg aldrig haft problemer, jeg gjorde det forresten efter al undersøgelsen, jeg gik ud og fik mig en ny cykel, men jeg cyklede rundt i landet inden skole, en af ​​mine venner kom for at se mig i et par uger efter jeg tror, ​​det var omkring ti dage, da hans penis blev følelsesløs ja hvad er skørt jeg kunne ikke. Jeg kunne ikke tro, at han ikke stoppede med det samme, og der og ja, det var et forbipasserende fænomen, men det var da jeg indså, før jeg overhovedet gik på læge, at dette kunne være et problem, og det er grunden til, at når jeg kører min cykel jeg er altid ude af mit sæde, jeg bevæger mig, der er ikke noget at bare sidde på.

Det er et lille, lille sæde. Jeg tror, ​​at hvis du kan gøre det, hvis du cykler meget og kender mere end tre timer om ugen, har nogle undersøgelser vist, at du bemærker et fald i erektioner. Prøv at få et delt sæde lidt pres fra midten, men alligevel er vi alle bygget lidt anderledes, og selv det delte sæde vil ikke være nok for nogle mænd.

Så hvis du selv mærker det på et delt sæde, skal du gå af sadlen, så du kan komme tilbage på sadlen senere, men der er et par andre tip, du kan se næsen på dette sæde, selvom næsen er delt stadig klemmer næse, hvor penis kommer op mod bækkenbenet forfra. Så prøv at få et sæde, der faktisk har en nedadvendt næse, ligesom Dr. Stork sagde, stå op regelmæssigt, og noget andet siger ikke, at styret er for lavt, jo mere du læner dig frem, jo ​​mere kommer nerven fra rygsøjlen strækkes rundt om disse knogler, så selv styrets position er ikke åbenbar, og det er heller ikke sædet, der ville gøre det til en forskel. Jeg er glad for, at du sagde, at det er værre for din rygsøjle og cykler mere af disse mere af disse cykler bliver mere populære, og mange af disse cykler er så lave, at alle ønsker at blive aerodynamiske, jeg er nødt til at fortælle dig, at du ønsker at være aerodynamisk er din penis, det er rigtigt, så vær opmærksom, og hvis du er interesseret i det, skal du bestille penis bog fra Dr.

Spitzyou kan logge på Doctors tv.com for mere information, tak sir tak

Skal du stå op, når du cykler op ad bakke?

Generelt sagt,cyklisterklarer sig bedst nårdeer i stand til at finde en rytme og holde fast ved den. Ved at forblive i siddende stilling, mensridning op ad bakke,dukan gå lidt langsommere, mendu burdevære bedre i stand til at opretholde en jævn kadence over en lang periode. Vedstående, din rytme kastes straks af.

Har du nogensinde været i en gruppe og bemærket, at en rytter konstant kommer ind og ud af sadlen på hver lille hældning, og du er træt af at se dem hoppe og trække i sadlen, mens du trækker sadlen ind, og så spekulerede du på, om det er bedre? ride ud af sadlen nu må jeg være ærlig, jeg voksede op med at se disse cykelstørre, du kender som Marcopantani, der er berømte i dråberne, men hamrer de høje stigninger ud af sadlen, og så er der Salberto-konsol, der vinder klatring efter klatringen ud af sadlen, pedalerne danser på sadlen, der får mig til at tro, at den hurtigste måde at klatre på er den mest effektive, jeg mener, det ser sejt ud, men er det bedste, du ikke kan se som Chris Froomein, og fra sadlen sidder han i sadlen og vender den høje kadence så godt der? må være noget for at besvare dette spørgsmål og lægge hele denne diskussion i seng. Jeg troede, jeg lavede et eksperiment, ja, jeg skulle lave noget videnskab, ja lyt du? d merighthank laver videnskab med et overskæg, jeg mener, at jeg normalt ville overlade videnskabsdelen til olly eller psy, men det synes at det er en smule i skovsanden, og ollie ser ud til at forme disse temmelig forfærdelige haircuts, så jeg tror det er op til mig at sætte lab frakke og vil tage på brillerne jeg har ikke briller, men du får hvad jeg mener, lad os komme til dette, så jeg klarede det til min opstigning, dette er en opstigning, jeg skal tage testen, og jeg er heldig nok til at min Trækker dadin for at hjælpe mig, men far hvad? tror du, hvad der er mere effektivt til at klatre eller sidde i klatring? Jeg tror, ​​det skal sidde, fordi det skal være mere aerodynamisk, og jeg må sige, når jeg gjorde det, kan jeg ikke rigtig rejse mig alligevel åh, så måske skulle vores næste artikel være din lære at stå op, mens jeg klatrede, troede jeg vores næste artiklen bliver restauranter og vinmarker i Frankrig, måske er det okay, tak for dit indlæg, men ja dette er en stigning med en gennemsnitlig hældning på en kilometer på cirka ni procent, så det skal være helt perfekt til mit eksperiment, nu gør jeg det fire gange to stående og to siddende vil jeg have et gennemsnit på ca. 250 watt eller vil prøve, og vi beregner effektiviteten via mine hjertefrekvenser, så vi kan gå igennem alt i sidste ende, så uden en anden ting med min overskæg og en temmelig mudret se, jeg tror, ​​jeg er klar til at gå, hvad synes jer om, at jeg i starten nåede det laveste punkt på min klatring i den lille by Nailsworth, stadig lidt våd lidt kold, men heldigvis har jeg en stigning at varme mig selv går jeg fra kvæg hegnet til meget top skal jeg tage cirka tre minutter, men vi ser pulsen stige, og den effekt, som er god, og jeg starter en rullende start, så er du færdig? en dejlig lastbil, så dette er min første møde. Jeg prøvede bare at sidde ved 250 watt, lidt over det er lidt sværere, når det går i hjørnerne, fordi du først vil bare gennemse dem eller i det mindste gør jeg det, men uhd har mit bedste sæt på 250. min puls var temmelig høj gh, men vi vil se og analysere det, når vi er tilbage, men nu har jeg et skød ned igen, jeg klatrer lige op uden at gøre længere her, det er meget lettere at øge styrken uden sadlen, du har den ekstra vægt i sig selv hælder på pedalerne, så jeg synes, det er faktisk sværere at sidde de 250 upsi, der på en eller anden måde vil sidde ved 300.

Først sker det bare, så jeg undskylder vejret, vejret er virkelig dårligt, eller regnen er virkelig kommet ud nu, jeg undskylder for min far, der sad der på motorcyklen. Jeg blev varm, mens jeg klatrede, men det var mit andet løb, og de rejste sig bare og følte, at det var ret ondt, jeg er ikke sikker, fordi jeg ikke kørte på cyklen eller lignende i de sidste to uger, men i bunden er det temmelig ømme ryg og Armand, det er en massiv lang stigning, så min første tanke er god, ja byen kunne være mere effektiv og praktisk, men jeg har to nedkørsler mere for forhåbentlig at have mindre trafik og lidt mindre At have regn, men um, vi vil se den rigtige tredje gang, jeg går ned, lad os gå videre til den rigtige tredje gang op denne gang, lad os sidde rigtigt gom, kadensen er selvfølgelig højere, når det i asaddleit er det bare nemmere at dreje pedalerne med en højere puls sæde omkring 167 mellem 150 og 165 korrekt, det er den tredje ting, jeg har gjort, jeg føler mig godt opvarmet for at komme i gang igen og uh ja, det føltes godt at sidde, have en ting mere at gifte sig og at ja, du gættede det, det er højre, det sidste løb er lige her, jeg vil gerne sidde ned, det er forfærdeligt, men du kan ikke sæt dig virkelig ned, men du vil virkelig holde ud umm gjort vores eksperiment, hvordan fandt du det vådt koldt koldt uh du var god på cyklen jeg troede ja jeg er ikke så dårlig, men hvad synes du vi kan lide din første reaktion til dette eksperiment, hvad tror du, det er? rigtigt, jeg tror, ​​det skulle bevise for dig, at det at sidde var mere effektivt, end du havde forventet, ja, jeg synes, det, jeg fandt ret interessant, var da jeg var ude af sadlen, det var bare ubehageligt, du ved, når du kan lide dig, ryggen gør ondt, du bliver træt af at rejse dig, og du kan se din puls stige, ja så jeg var lidt interesseret, og det er underligt, jeg gætter på at cykle, du har lidt følelse, tror du, hvis det er så ? En kortere bakke som en hurtig udbrud af energi, du bare rejser dig op og jeg tror, ​​ja jeg tror, ​​på en kort kort stigning, hvor kraften til vægt ikke er virkelig vigtig, og du kan bare bombe over det, fordi dette er en lang bakke så tror jeg, jeg er væk fra sadlen, jeg vil savne at stå på en bakke som denne, det er lang tid, du står oprejst, så øh ja, jeg mener, min første reaktion er, at det er mere effektivt at blive set nedenfor, men vi er nødt til se resultaterne og se på resultaterne brusebadet skal være vådt sammen, vi voksede ud af det vi gjorde det aldrig, at dataene nu er det første løb. Jeg gjorde det nu i gennemsnit 250 watt desværre gjorde jeg det ikke nu i gennemsnit 275 watt min pulsen var 167 så øh o temmelig gennemsnitlig, og jeg kørte denne 1 kilometer opstigning på fem minutter og 28 sekunder. Hvis vi ser på den første stående Runi nu, havde jeg en forestilling på 282, hvilket er lidt højere.

Jeg havde en puls på 163, lidt lavere end at sætte mig ned, men jeg gjorde opstigningen lidt langsommere på fem minutter og 43 sekunder, det er interessant, jeg troede faktisk, det ville være lidt hurtigere fra sadlen, men nej nej, det er faktisk forkert, det er hurtigere, så hvis vi ser på det andet løb, gjorde jeg klimaet med 276 watt med en puls på 162 på en tid på fem minutter og 26 sekunder og den sidste stående løb jeg gjorde med et gennemsnit output på 276 watt puls 167, men jeg gjorde det på fem minutter og 46 sekunder. Jeg tror, ​​hvad vi kan sige fra eksperimentet er, at sidde er hurtigere, det virker lidt mere effektivt, især på en kilometer klatrer du en gennemsnitlig hældning på ni procent. Afslutningsvis tror jeg, at sidde og stå har sin plads. Hvis du leder efter de længere alpine stigninger, kan du fortsætte med at stå i den tid, men hvis du vil springe eller få en høj ydeevne, skal du være i sadlen og bruge din vægt til at træde på pedalerne, men der har du det.

Jeg håber du nød dette eksperiment, og jeg håber, det besvarede noget af næste gang du går ud på en cykel, skal du finde ud af, hvad du finder mere effektivt, prøve det og fortæl mig hvad du synes i kommentarfeltet nedenfor, Jeg vil sige, hvis du har problemer med at rejse dig, eller er det et svagt område i dit? Cykling, så øv, og hvis du har problemer med at opretholde styrken, mens du sidder, så øv også på den måde, har du mere i din rustning. Så hvis du vil have adgang til den høje ydeevne, kan du hoppe ud af sadlen, og hvis du vil forblive i en god rytme, kan du også gøre det lige i sadlen. Jeg tror det er fra mig, og jeg vil se dig i næste artikel Jeg vil bare sige en stor tak til hanks far for at blive forkølet og øh og ja hjælp mig med denne ekspe men vi ses alle sammen i den næste artikel

Er det bedre at cykle stående eller siddende?

Sidderhvornårcyklinger normalt til når modstanden er skruet ned og giver dine ben og kerne en let hvile. Det er dog bedst at indarbejde begge deleståendeogsidderda det leverer en mere fuld afrundet træning uden at du bliver træt for hurtigt.

Skal du stå op, når du cykler?

Cykling stående ophjælper med at justere din krop på en måde, så vægten ikke komprimeres i lænden. Vægten og trykket fokuseres mere på hofter og ben, når du træder i pedalerne. Når du kører i siddende stilling enten lodret eller strakt over cyklen,vilæg stress på lænden.

Er cyklister gode i sengen?

Cyklinghar vist sig at være et ideelt middel til at have lav effekt til at løse de problemer, der er forbundet med seksuel dysfunktion, især blandt mænd, der nærmer sig eller i middelalderen. 'Det er faktisk de aerobe fordele og boostet til blodgennemstrømningen, der har vist sig at skabecyklingen seksuel forbedring for mange mand.

Hvorfor er cykelsæder så små?

Cykelsadlerer designet til at give dig mulighed for at træde, ikke bare sidde. De erlille såat de ikke kommer i vejen for din pedalering, og de er relativt hårdeat de ikke opsuger din pedal energi ved at hoppe op og ned på polstring i stedet for at dreje pedalerne.

Kan jeg reducere mavefedt ved at cykle?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men detviljetage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive tillavere mavefedt.

Forbrænder cykling mavefedt?

Cyklinger en god træning at tilføje til dit fitnessregime. Det er en meget effektiv øvelsekanhjælpe digreducere mavefedtog nå dine vægttabsmål hurtigere.Fire. 2018.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.