Vigtigste > De Bedste Svar > Mandelsmør dyrt - den ultimative guide

Mandelsmør dyrt - den ultimative guide

Hvorfor er mandelsmør så dyrt?

Mandelsmører sådandyrtfordi der er en tørke i Californien, hvor det meste af Amerika ermandlerproduceres. Faktisk producerer Californien 80% af verdensmandler. De tegner sig for 11 milliarder dollars i fortjeneste overalt. Men de kræver også en masse vand at producere.11. jan. 2016 nov.



♪♪ Oplæser: ALMONDFORBRUG KAN NULSTILLES FRA Bibelske tider. DE NÆVNES OGSÅ I DET GAMLE TESTAMENT. Rundt 100 e.Kr. VED DE FORTIDE ROMANER NYE SKÆRINGER MED MANDLER.

DENNE RITUAL OPSTÅR FRA TROEN på, AT DU ØGER FÆRDIGHEDERNE I MANDLERNES NÆRINGSVÆRDI, SÅ VI KOMMER TILBAGE MERE. ♪♪ MANDLER ER EN GUDLØS SNACK. DE ER VITAMINER, MINERALER OG PROTEIN. Mere end 80% af mandlerne kommer fra VERDENSKALIFORNIEN, HVOR IDEALE VÆKSTBETINGELSER.

PÅ ANKOMSTEN I ET BEARBEJDNINGSANLÆG ER MANDLERNE stadig i læderværelserne. DE FLYDER GENNEM UDSTYRET, DER RENGØRER UDT. ALMANDERNE ER MELLEM EN GUMMERULLE OG ET BÆLTE.



DETTE ROTERER RUMMERNE OG UDGIVER MANDLERNE. BETJENEREN UDERSØGER REGELMÆSSIGT DE UTKOBLEDE MANDLER. VIBRATION DÆK MED SLOTS OG SORTERER MANDLERNE.

ALMANDERNE GÅR TIL EN FOKUSBORD FOR FINERE SEPARATION. DEN BRUGTE KØLEMASKIN OG ANDRE MATERIALE FLYTNINGER TIL DEN ENE SIDE, SOM SVÆRE FORURENNINGSMIDLER svømmer til den anden. Mandlene i skåle, som de falder ned.

Disse er nogle af de kontaminanter, der er blevet fjernet. PÅ ET ANDET SYSTEM KLASSIFICERER MASKINERNE NU MANDLERNE I HENHOLD TIL BETINGELSEN FOR DERES SKALER, ALMONGADS SE OGSÅ TIL DEN GRATIS LUFT OG ET COMPUTERISERET MENNESKER, KAMERA, SKÆR, SØGER PÅ DEN ALMANDE OG REFUSERER HVIS HJÆLPER RETSLIGE. De bortskaffer også forurenende stoffer, som det mekaniserede sorteringssystem gik glip af.



NOGLE KØBERE BETALER ET PREMIUM FOR DE BEDSTE NØDMANDLER MED BRUGNE SKALLER SKALLERNE ER FJERNET. RA DE RÅMANDONER SORTERES OGSÅ EFTER STØRRELSE. DE FLYDER PÅ ET VIBRERENDE TRANSPORTBÆLTE.

TRANSPORTØRBÅNDET HULLER. DE Mindre MANDLER FALDER GENNEM HULLERNE OG FORTSÆTTER PÅ BÆLTEMANDLERNE ER GODT UDSEENDE VIGTIGT. ET KAMERA FOTOGRAFERER MASKERINGMANDELKERNERNE OG EN COMPUTER SKANNER SYSTEMET VED DE MINDRE END PERFEKTE MANDLER FRA PRODUKTIONSSTREMEN. ♪♪ NÆSTE ROBOTER GÅR OP TIL MANDLERNE EN COMPUTERSCANNER.

fødevarer, der sprænger mavefedt

DETTE ER PROGRAMMERET TIL AT FINDE CHIPS, SCRATCHES OG DIG, SMÅ BRUGNE BIT. COMPUTEREN SENDER KOORDINATERNE FOR DE SKADEDE MANDLER TIL ROBOTEN. ROBOTEN FINDER DEM OG KALDER DIG TIL MIX IMPERKTE MANDLER FRA DET ROBOTISKE SYSTEM IAL, DE FORTSAT SMAG, Derfor bliver disse mandler CHOKOLADE, MANDELBUTTER ELLER MÆLK, BAGPRODUKTER N OG KORNFARVET.



DEN PERFEKTE ALMOND KERNEL REJSE VIDERE KARUSUSEL. SPRØJTER ANVENDER LIM PÅ BUNDKLAPPERNE, OG TRYKKER LUK OG LÅS KASSERNE. MANDLERNE ER NU I EN SKALA AF 50 Pund - Partier af ANDRE FACILITETER FORARBEJDET TIL ANDRE PRODUKTER.

MINDRE MÆNGDER PAKKES TIL FORBRUGERBRUG. ♪♪ ET SNACK, ALLE KAN NYD MED KRAKKEDE ELLER FORKRAKKEDE, MANDLER ER ET NATURLIGT OG NÆRINGSVALG, INGEN MIRAKEL, DE FORBRUGES AF HÅND. ♪♪

Hvad er det dyreste nøddesmør?

$ 761Jordnøddesmørog andet sindssygtDyrtRegeringsprodukter. Detdyreste jordnøddesmøri verden sælges af den amerikanske regering. $ 761 krukke medjordnøddesmør, oprettet for at kalibrere maskiner i fødevarevidenskabslaboratorier, blev viral i sidste måned.12. mar 2015

Hvilket nøddesmør er bedre smør? - Lad os tale om det. (Upbeat instrumental music) God mytisk morgen. - Nu ved du, at vi elsker jordnøddesmør, og vi ved, at du ved, fordi vi læser din fan-fiction en uretfærdig jordnøddesmør-Bias.

Du har påpeget dette mange gange, især under vores isturnering. Det er sandt. Men i dag genåbner vi ikke #peanutbuttergate.

I stedet åbner vi vores sind. - Og vores mund. Ja, for i dag skal vi prøve andre smør fra andre nøddemødre for at finde den bedste.

Det er tid til I Can't Believe It's Nut Butter, Nut Butter Edition. - Vi prøver seks forskellige nøddebuttere, der ikke er jordnøddesmør, de er pinjekerner, pistacienødder. - Paranød - Pili møtrik. - Pecan - Og valnød.

Eller pecan, hvis du ikke er os - Ja, uanset hvad. - Men vi er os, pecan. Vi vurderer hvert punkt for at bestemme opgørelsen, og vi vil også forsøge at gætte, hvilket er hvilket.

Taberen får til sidst en møtrik. (griner) Uanset hvad det er (optimistisk instrumentalmusik) Som du kan se, kan vi ikke - Okay, hvert eneste nøddesmør bringes til os af den patentanmeldte møtrikbutler - Okay. - Det, jeg tror, ​​er bare en person med en handske - Nej, det er bare handsken og selve skeen - Ja, ikke personen.

Vi kan ikke patentere en person. - Jeg elsker smør, lad os. Det er derinde.

Oh yeah. Der har noget olie i sig. Dette bliver virkelig grimt på min side.

Det er meget mandelformet - - Lidt bittert. - Det er meget mandelsmørret. Du har ret, men det har en bitter eftersmag.

Hvad er en pili møtrik? Er det et trick? - Ja, du er nødt til at fortælle os alle, hvad Pili er? - Det er en møtrik - Det er en møtrik. - Det er en nød - Den har en solsikke eftersmag. Som et solsikkefrø. - Mand, okay, hun har en bitterhed, som jeg ved mindst en af ​​nødderne i den, vi taler om, har en smag som denne, men jeg ved ikke, om det går langt nok til at få det For at komme til møtrikken, jeg tænker på Er der en bro til møtrikken, jeg tænker på, er dette møtrikken? , mærkelig smagsmøtrik.

Lad os først sige, hvor meget vi kan lide det på en skala fra en til 10. - åh det er som en fem for mig. Det er som i midten.

Det er ikke så sødt, som jeg gerne vil have det - Ja, når du tilføjer den eftersmag til den, har den lidt bitterhed i sig. Jeg giver dette faktisk en tre. Jeg kan ikke se mig selv købe hylden når som helst snart. - Klar til at gætte? - Åh ja. - Okay - tre, to, en - møtrik. - Pecan.

Jeg synes det er en pecan, hvad jeg siger pecan. (Glad instrumentalmusik) Tid til en anden. - Damn os, butler. - Der er noget på min hånd.

Okay, der er meget. - Okay, alt klart. Åh - deler en Nut Butler papirhåndklæder ud? Åh, det gør han - Det er en interessant smag - Okay. - Det --- Nå, det er en særlig møtrik. - Ja. - Ha ha, jeg tror teknisk set de er alle - jeg tror, ​​vi tænker det samme, hvis du tænker, hvad jeg synes, så tænker vi --- Men nogle gange tænker jeg, hvad jeg tror, ​​jeg synes, og jeg tænker helt forkert, hvad jeg synes.

Det er den mærkelige ting ved at bære en bind for øjnene. Tror du ting, som du ikke ville tænke andet? Ja, fordi du ikke kan se. - Du kan ikke se - Du kan kun smage og føle med munden.

Kan du lide denne? - Nej, fordi jeg ikke kan lide denne møtrik. Tre. - Åh pokkers.

Jeg kan godt lide det. Det bringer minder tilbage for mig. - Hvilke minder? - Smukke minder. - Har du minder om nødder? Uh huh.

Jeg giver det, jeg mener, det er ikke godt. Jeg mener, skyde mand, det er mindst en fem - Okay, det er ikke godt - Okay, tre, to, en - Valnød. - Det er pecan, mand. - Du har ret. - Dette er bestemt pecan. (ler) Hvorfor gættede du ikke pecan? - Jeg ved det ikke, mand.

Er du sikker? - Der var et pekantræ bag min barnepiges hus hvert år, og hvis jeg ikke tager fejl, nogle hvert andet år, ville det være som en dråbe pekannødder. Jeg tror, ​​vi lærte det på dette show. - Der er en bitterhed i en pekannød, der fik mig til at tro, det var, jeg ved det ikke, mand. - Jeg ser ud til at svare på det for hver eneste af dem. - Okay, okay. (Glad instrumental musik) - Smør mig, butler. - Whoa. Mand. - Dette er - dette er en anden slags cremere - det har lidt bid.

Det griber din mund som lim. - Åh ja, jeg kan ikke få min mund fra hinanden. Og det smager forfærdeligt - Nej, det smager ikke forfærdeligt. - Ja, det smager forfærdeligt. - Nej Nej Nej.

Det kan jeg virkelig godt lide. - Uh, virkelig? - Vi har forskellige varianter af nødder, mand. - Noget er galt.

Nej, nej, syv. - Hvad? - Det er godt, jeg kan godt lide det. To. - Åh Link, din situation er --- Hvad sker der? - Der er nøddesmør overalt - Du skal få et papirhåndklæde --- Fortæl mig hvad jeg skal gøre, Stevie - Okay, ja, du har det, du har det.

Bare okay - bare slug. - Bare slug. - Det er virkelig svært at sluge. - Hvis jeg tager fejl, er min nøddearomatiseringsevne, at mit møtrikompas bare er langt væk. - Åh, tror du, du ved hvad det er? - Ja. - Okay. - Men mit møtrikskompas blev slukket sidste gang, så --- Jeg ved ikke, hvad en pili er, det er den store joker, ikke? - Ja, ja.

Nå, det er en stor møtrik - tre, to, en - pistacienødder. - Åh skidt, du har ret. Det er pistacien. - Men du sagde Pili. - Jeg glemte.

Sagde jeg Pili. - Du sagde Pili. Det er pistacien, det skal det være. - Jeg kan smage det grønne --- Jeg elsker det, det er grønt. - Så snart jeg ved hvad det er, kan jeg godt lide det, men mand, når du er der-- - Det har du overrasket det, ved jeg det. - Der er noget dårligt ved en pistacie. - Det er en luskende møtrik. - Pisnastnio. (optimistisk instrumentalmusik) - Hvert kvartal frigiver vi det, vi kalder et samlerobjekt, som en del af 3. graders mytiske samfundsmedlemskab, og i dette kvartal er det LP'en I'm on Vacation.

Den har en eksklusiv helt ny sang. - Det er derovre. - Der. - Er det derovre. - Det var mit ansigt.

Og også en remix af sangen I'm on Vacation og selve I'm on Vacation - And Why I Travel, helt ny sang, kun opført live, aldrig udgivet nogen steder. Få det, mythicalsociety.com.

Bring det ind Okay, denne har lidt skarphed - hvad? Denne har en lille vanilje i sig - nej, nej, nej. - Ellers smager møtrikken sådan. - Det er en mærkelig møtrik - Det er en møtrik, jeg ikke kender, tror jeg - Meget fedtet. - Det er en møtrik, jeg aldrig har mødt. - Jeg vidste ikke, de lavede pinjekerner i nøddesmør.

Jeg kan godt lide en god pinjekerner på en salat. - Ja / ja. - Du ved? - Nogle gange sidder jeg bare i en skål med pinjekerner og gør det bare, bare mig og nødderne - Åh ja, læg dem bare i din hånd.

De er som små skabninger. - Ved du, hvor let du kan brænde en pinjekerner? Hvis du vender dig om, besvarer et opkald, åbner døren, møder postbudmanden, møder mælkemanden, kan du brænde en pinjekerner. - Aldrig har en mødet mælkemand. - Aldrig mødt en mælkemand. - Jeg har aldrig mødt en mælkemand, som jeg ikke kunne lide.

Ha ha, du lod mig ikke afslutte. (griner) Ha ha ha, jeg har dig. - Har du nogensinde mødt en skør mand, som du ikke kunne mælke? (griner) - Det vil jeg ikke svare på.

Ved du hvad, jeg svarer det. Ja alle. Jeg kunne ikke mælke en galning, jeg mødte. - Det kan jeg ikke lide, fire, fire. - Det kan jeg godt lide.

Jeg kan virkelig godt lide det. - Vores møtrik --- Seks. - Vores skøre kompas er i helt forskellige retninger, mand - Jeg giver plads til noget, jeg virkelig kan lide, så seks er det bedste, jeg kan give til noget, jeg ikke rigtig kan lide, men som jeg vil lide - Okay. - Tre --- Jeg ved ikke, hvad det er. - To, en - Pili. - Pinjekerner. - Det kan være pinjekerner, men jeg ved ikke noget om det, så jeg siger pili. (glad instrumentalmusik) Okay, slå os. - Her er det.

Åh, det er glat. Og mærkeligt. Jeg kan ikke lide dette, hvilket betyder at du sandsynligvis vil kunne lide det. - Det gik først ikke godt (hoster), men når det kommer op, begynder jeg at forstå det.

Jeg begynder at oprette forbindelse til det. - Det bliver bedre, jo mere du spiser. - Det fungerer sin vej fra en Tre på en fire til en fem på en seks til en seks - Det er meget buttery. - Ja, ja, så buttery. - Det er som om der er mere fedt i det.

Jeg gættede ikke valnød. Jeg troede, at valnød var åbenlyst. Jeg skulle have gættet pistacien.

Jeg er ret sikker på, at du har det rigtigt. Det var den mest oplagte ting i bakspejlet. For pokker. - Mand, skøre tanker med Link - Jeg ved hvad det er - Jeg er overbevist om dette svar - Jeg ved uden den mindste tvivl - Okay, lad os gætte - Har du bedømt det, Link? - Det gjorde han ikke, jeg håbede - Nu hvor jeg ved hvad det er, går jeg højere.

Jeg giver dig en syv - Åh kære, okay. Tre, to, en - pinjekerner. - Absolut en pinjekerner. - Absolut en pinjekerner - Ja. - Ja, fra fyrretilstanden, North Carolina - Du laver din salat med pinjekerner i, og så ender du med en masse pinjekerner, der er bundet til jorden, og du har kun lov til at spise en håndfuld - ved du? Hvor let er det at brænde en pinjekerner? - Jeg ved, det er ret let, jeg hører det - Right. - Har du nogensinde malket en galning? (griner) (optimistisk instrumentalmusik) - Okay, sidste nøddesmør. - Jeg har en fornemmelse af, at jeg ikke har det godt. (stønner) (griner) - Min nødbutler bliver så aggressiv over for mig. - Alt dette er fedtet. - Dette er forfærdeligt. - Igen, mand, jeg kan godt lide denne, måske mest. - Den smager godt, jeg kan ikke engang sluge den. - Dette er så underligt, fordi jeg kan lide smagen.

Hvad kan du ikke lide det? - Tekstur, smag, fornemmelse, følelser, det udløser hos mig - Tekstur er bare almindeligt nøddesmør, tekstur er ikke underligt - Nej, det føltes som en kugle af gummi fra starten. Det er forfærdeligt - ja, men dit problem er, at du ikke spiser nøddesmør med bind for øjnene, og du bliver smidt væk. Det er slet ikke dårligt - jeg er ikke en dreng, der spiser nøddesmør med bind for øjnene - Åh, eftersmagen på denne bliver underlig - mand, den er ikke god.

Det smager som noget, som et biprodukt af nøddesmør - mand, jeg rangerede ikke noget højere end pinjekerner - det er en. - Jeg virkelig - det er så slemt som møtriksmørere kan være. - Jeg troede, jeg havde et par ni, et par tiere og et par otte.

Og jeg troede også, at jeg var bedre til det. Jeg er bare skuffet hele vejen rundt. - Min godhed - jo længere jeg smager på det, jo værre bliver det.

Men stadig syv. - Det er også så underligt. - Jeg ved ikke hvad det er. - Jeg ved det ikke.

Mit instinkt fortæller mig at gøre det, jeg ved det ikke - Gæt hvad. - Jeg prøver. - Tre, to, en. - Paranød. - Valnød.

Du har måske ret. - Tror du, det er valnød? - Du har måske ret, du har måske ret. Kan vi give øjnene? - Du kan fjerne bind for øjnene. - Ja, jeg mener - - Det er forfærdeligt. - Ingen af ​​dem forstyrrer mig. - Bedste næste, Nestbex - (griner) - Hvordan lavede vi Stevie? - Jordnøddesmør er det bedste. - Hvordan tror du, du gjorde det? - Forfærdeligt. - Jeg tror, ​​jeg har tre ret. - Pistacien og pinjekerner --- Jeg har to eller tre ret. - Han slog mig. - Link, du har to rigtige. - Hvad er den anden, jeg har --- Rhett-- - Højre undtagen pinjekerner? - Fortæl ham ikke endnu. - Okay - Du har fire ret - Hej, nøddesmør dreng - Og dit yndlings nøddesmør var fyrresmør, efterfulgt af pili smør - Pili smør, vild fyr lugt.

Du har en elefant, der fremstiller fyrresmør der. - Vent, bruger de virkelig elefanter til det, for --- Okay, vi undersøger mere. Nej det gør de ikke. - Fint - Vi vil undersøge dette mere detaljeret i Good Mythical More, men indtil videre vil jeg minde dig om, hvis du vil hjælpe med at skrive en episode af Good Mythical Morning with the Mythical Beast Takeover, i dag er den sidste dag for dig at være omkring Anvend.Link i beskrivelsen. - Vent nu --- Fik alle detaljer. - Inden du kommer ud herfra, Link, har du mistet dig selv.

Så jeg er nødt til at forhindre dine planer. Og det er jeg forpligtet til. Og jeg brækkede min handske. Bare rolig, vær ikke opmærksom på den.

Du vil måske lægge dit ansigt over skrivebordet, hvis det er meget, det er en super super glat. (griner) - Hej, ligner jeg Magnum PI? - Nej, det er som --- gør ansigtet til et --- det smelter bare helt ind i din hud, det ser ud til at du har brug for en snude klud. - Tak for din tilmelding og klik på klokken. - Du ved, hvad klokken er. - Hej gutter, jeg er Rachel fra Thousand Oaks, Californien, og jeg er ved at betale hele mit studielån.

Og det er tid til at dreje mytiske hjul. - Ha, tillykke Rachel. - Hej, okay - Jeg er glad for, at du delte dette øjeblik med os - Nå, hun kunne have handlet.

Jeg tror dig. Klik på linket ovenfor for at se, hvordan vi prøver krydrede nødder i Good Mythical Morning og se, hvor myticitetens hjul vil lande - Deltag i Mythical Society 3. graders kvartals- eller årsplan på mythicalsociety.com for at få Get-vinyludgivelsen fra Rhett og Link På ferie.

Hvor meget koster mandelsmør?

En 3 lb taskeer$ 24,98 på Amazon og en £ 1 container påmandelsmør er17,36 $.

gurkemeje øvelse

(blød musik) - Hej alle sammen. Velkommen tilbage til min kanal. Hvis du er ny her, hedder jeg Alyssa.

I dag skal vi fremstille nøddebuttere, og vi skal gøre det på fire forskellige måder. Så jeg vil vise dig, hvordan man laver en, der laver en lækker jordnøddesmøropskrift. Vi vil også lave en chokolade mandelsmør opskrift, en pecan smør opskrift og en cashew smør opskrift.

Så personligt elsker jeg at lave nøddebuttere derhjemme for at spare penge, og en af ​​måderne jeg kan spare ekstra penge på er ved faktisk at købe alle mine nødder og frø på Trives Marked. Så jeg er begejstret for at samarbejde med Thrive Market i dagens artikel. Du ved, hvor meget jeg elsker hende, og du spørger ofte, hvad jeg køber hver måned, og nødder er altid på listen.

Så Thrive har sit eget Thrive Market-produktmærke, og de har en masse økologiske og rå nødder, og jeg bliver ved med at fylde op. Alle frø, græskarfrø, solsikkefrø. Du hedder det, de har det.

fakturere alle rad

Og vi 'Vi bruger stort set alle disse produkter i dagens artikel. Så grundlaget for alle disse møtrikker er Thrive Market-nødderne, og jeg kan virkelig ikke vente på, at du tjekker disse, for ærligt talt er de så nemme at lave, og jeg synes, det er en af ​​de ting, som folk gør lidt skræmmende, fordi de synes, det vil tage for lang tid, eller at det bliver svært eller dyrt. Men det er virkelig let og virkelig sjovt at krydre smagen af ​​dit nøddesmør.

Du vil se, hvad jeg taler om, når vi dykker ned i opskrifterne. Som altid har jeg et specielt tilbud til dig. Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig Thrive Market og ikke er medlem endnu, kan du spare 25% på din første ordre plus du får gratis forsendelse og en gratis 30-dages prøveperiode ved blot at klikke på linket der lige nedenfor denne artikel.

Så når du er klar til at oplagre og forberede disse opskrifter, skal du hellere trykke på dette link først og sørge for at få den særlige rabat. Selvfølgelig har jeg også knyttet alt til opskrifterne for dig. De er allerede på bloggen.

Så finder du disse til dig også nedenfor. Og uden yderligere ado, lad os dykke ned i vores lækre opskrifter. Okay, så vi begynder at fremstille Super frø jordnøddesmør.

Vi starter med tørre ristede jordnødder. Du kan bruge enten saltede eller usaltede. Åbn låget på din fødevareprocessor, og purér det, indtil der dannes et nøddesmør. Hvis du aldrig har lavet nøddesmør før, skal du bruge en fødevareprocessor, og det tager lang tid.

Det kan tage op til 15 minutter afhængigt af den maskine, du bruger, grundlæggende skrabe siderne efter behov og bare være tålmodig også. Det vil gennemgå en række forskellige faser, indtil det endelig bliver til et silkeagtigt glat nøddesmør. Når du er kommet til det punkt med jordnøddesmør, skal du bare fjerne låget, så tilføjer vi en blanding af superfrø.

Vi bruger solsikkefrø, chiafrø, græskarfrø og hampefrø. Og vi vil sætte alle disse lige ind i fødevareprocessoren. Tricket her er, at vi virkelig bare vil pulsere dette sammen for at kombinere det.

Du vil ikke blande det for meget, fordi jeg gerne vil have det flot og sprødt, så giv det bare et par pulser, indtil frøene blandes. Og i sidste øjeblik besluttede jeg at tilføje lidt kanel i slutningen, hvorfor ikke? Du kan tilføje dette helt eller springe dette over. Det er op til dig, det var.

Overfør dit lækre superfrø jordnøddesmør til din krukke. Og du kan opbevare dette i dit køleskab. Eller jeg holder dem bare i mit skab.

Det er lidt koldt og mørkt i disse skabe og skal vare to uger længere. Så bare for at vise dig, hvordan du serverer jordnøddesmør, fordi jeg ved, at du allerede ved, hvordan man laver det, men hvis du har lyst til det, har du brug for lidt inspiration, min favorit måde at lave dette jordnøddesmør på er at åbne det for et stykke glutenfrit brød til at distribuere, top det med noget skivet banan eller noget skåret æble, og så drys det med denne blanding af frø, og jeg er god til at gå. (blød musik) Den anden ting vi gør er et chokolade-kokosnøddesmør.

Vi begynder med at riste nogle mandler samt nogle ristede kokosnødde chips. Skub det ind i din brødrister, indtil de er varme og ristede. Sandsynligvis omkring tre minutter eller deromkring.

Og så kan du sætte dem lige i din fødevareprocessor. Derfra Sæt låget på fødevareprocessoren, og igen følger vi det samme trin og blander det bare, indtil det er glat og cremet. Det kan være en god idé at skrabe siderne af efter behov, og afhængigt af størrelsen på din fødevareprocessor skal du muligvis tilføje flere eller mindre nødder.

Vær ikke bekymret for at tilføje olie, det tager bare lidt at glatte ud. Når du er kommet til det silkeglatte trin, skal du bare fjerne låget og tilsætte noget rå kakaopulver plus noget kokosnødsukker og en knivspids havsalt. Sæt låget på igen og bland det bare, indtil det er kombineret og glat.

Det tager cirka 30 sekunder. Og det er vores mørk chokolade mandel smør. Dette er et rigtig sjovt twist på Nutella. rigtig flot, dejlig smag.

Så igen, ligesom jordnøddesmør, kan du lægge dette i din krukke. Og jeg vil anbefale at opbevare dem i skabet, da kokosnøddesmør faktisk sættes i køleskabet. Så det er bestemt bedre i skabet. (blød musik) Den tredje vi laver er et vanilje kanel pecan smør.

Vi skal bruge økologiske pekannødder, som jeg lige har sat på min brødristerovn, og jeg skal skåle disse, indtil de er lidt gyldenbrune og varme. Opvarmning eller ristning af dine nødder for tidligt gør det lettere at blande, da olierne lettere adskilles fra de varme nødder. Så når du har ristet det pænt, kan du bare sætte disse nødder lige tilbage i din fødevareprocessor.

Og ligesom de sidste to skal vi åbne låget og blande det glat og cremet. Pecan smør er lidt blødere. Det bliver ikke lige så glat og løbende som nogle af de andre nøddebuttere.

Så du leder efter en struktur, der er lidt blød, når du rører, og du vil se, hvad jeg mener på bare et sekund. Så vi tilføjer vores kanelruller og vores vanilleekstrakt kun til krydderier. Valgfri her også, men absolut lækker.

Sæt låget på igen, bland det, indtil det binder. Og det er hvad jeg mener med hensyn til struktur. Det er lidt tykkere end nogle af de andre, men det er stadig meget flot og fluffy Det har virkelig god struktur, og smagen er også fænomenal.

Og ligesom de sidste to opbevarer du dette i en glasbeholder, forseglet i dit køleskab eller skab. (blød musik) Den sidste er vores vanilje pod cashewnøddesmør. Det er så gode folk.

Så vi skal bruge Thrive Market's organiske rå cashewsand og skåle dem, indtil de er gyldenbrune. Mens de skåler, bruger vi en hel vaniljestang. Hvis du vil bruge frøene til en vaniljestang, skal du tage vaniljestangen ud af beholderen.

Skær dem bare i halve og brug bagsiden af ​​din kniv til at skrabe frøene indefra. Fordelen ved at bruge vaniljestænger er, at du får en meget mere intens vaniljesmag, og du får heller ikke den vaniljesmag eller den alkoholholdige eftersmag, som du undertiden får fra vanilleekstrakt. Så jeg elsker vanillebælg, de er lidt dyre, men det er det værd, fordi smagen er fænomenal.

Og de har dem på Thrive Market. Når du er klar til at blande dine cashewnødder, skal du blot tilføje dem lige på fødevareprocessoren. Her kan du se, at de er pænt gyldenbrune og ristede.

Og ligesom I de sidste tre opskrifter skal vi bare åbne låget på vores fødevareprocessor og lade det gøre det, indtil det er et silkeagtigt glat smør. Cashewsmør vil jeg sige er på, i Det er ikke helt så tykt som pecan-smør, men ikke helt så glat som noget som jordnøddesmør. Det bliver stadig rigtig glat, som du kan se.

Men det holder formen lidt bedre; næsten som en frosting, når du først har fået den tekstur, skal du tilføje dine vaniljestænger, og dette er pastaen lavet indefra i vanillestangen. Føj det direkte til din fødevareprocessor og puls det hele sammen, indtil vaniljestangen er kombineret, så kan du bare tilføje dit cashewsmør til dit glas, du kan her se, at det virkelig er som en froststruktur, og denne er helt lækker .Det minder mig lidt om karamel.

Jeg har ingen anden måde at beskrive det på. Men cashewsmør er bare så godt. Lad dette være på en medjool-dato med nogle chokoladechips ovenpå.

Åh min gud, ren himmel. Den bedste dessert på planeten, okay mine venner, du har den. Jeg håber du nød dagens opskriftsartikel.

Som altid er disse opskrifter allerede på bloggen, så hvis du vil lave nogen af ​​dem, kan du finde disse links nedenfor. Og jeg vil gerne vide, hvilken du først skal prøve, eller hvilken du ser mest frem til. Jeg har en fornemmelse af, at det bliver enten jordnøddesmør eller chokolade-mandelsmør.

Bare fordi chokolade og jordnøddesmør er folks yndlings ting. Men lad mig det vide i kommentarfeltet nedenfor. Jeg vil også takke Thrive Market for at slutte sig til os i dagens artikel, mine favoritpartnere hele tiden, og grunden til det er, at på Thrive kan du bogstaveligt talt købe stort set alt og gemme alt fra dit spisekammer, du kan nu have bæredygtigt kød og Køb fisk og skaldyr, du kan købe bæredygtig, biodynamisk og økologisk vin, husholdningsartikler, skønhedsprodukter, kæledyrsforsyninger.

Du kan virkelig have næsten hele din husstand på lager bare ved at shoppe hos Thrive, så hvis du vil tilmelde dig og ikke er medlem endnu, skal du klikke på linket, der er lige under denne vi. Dette giver dig 25% rabat på din første ordre plus gratis forsendelse og en gratis 30-dages prøveperiode. Så du sparer dybest set oven på de besparelser, de allerede tilbyder på Thrive Market-mærkevarer, fordi det er en ekstra besparelse ud over det, du allerede får.

Så jeg kan ikke anbefale dette nok. Håber jer har det. Kan lide denne artikel. Glem ikke at abonnere, før du klikker på den røde knap, der er placeret direkte under denne artikel.

Og hvis du har spørgsmål til mig, forslag, noget lignende, kan du også skrive i kommentarerne. Ellers ønsker jeg dig en god hvile på dagen og ses i næste artikel. Farvel folk. (blød musik)

Er mandelsmør usundt?

Med 200 kalorier, næsten 19 gram fedt og næsten 5 gram protein,mandelsmørkan hjælpe dig med at bygge bro over kløften mellem måltider, når du er sulten. Den indeholder hjerte-sunde monoumættede fedtstoffer samt vitaminer og mineraler, herunder E-vitamin, magnesium og calcium.17. jan Feb 2020

Gå jordnød, gå smør, gå jordnød, gå smør, whoa (griner). (Glad musik) Hej, jeg er Tracy Lockwood Beckerman. En registreret ernæringsekspert i New York City.

Og det er mit job at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal spise, og hvorfor. I dag henvender vi os til vores klæbrige, salte, glatte og eller sprøde ven, jordnøddesmør. Du synes, du er så glat, og du er sprød.

For at finde ud af, om det er det bedste siden brød i skiver, eller om jordnøddesmør faktisk er en madkriminel. (Latter) ♪ Smooth Criminal ♪ Det er det, vi finder ud af i episoden af ​​You Versus Food. (optimistisk musik) Jordnøddesmør er et opslag lavet af malede ristede jordnødder.

Når jordnødder formales, frigiver de olie, hvilket skaber den pastaagtige konsistens. Intet smør som dig. De fleste kommercielt fremstillede jordnøddesmør indeholder også tilsætningsstoffer som salt, olie og sukker for at forbedre smag og struktur. (Glad musik) Jordnøddesmør er lavet af jordnødder, og jordnødder er ret sunde, det perfekte match, du fandt på Tinder, jordnødder har en optimal profil.

En ernæringsprofil, det vil sige. Jeg stryger helt sikkert til højre, når jeg ser jordnøddesmør. (hurtig støj) De indeholder meget protein for at holde dig mæt.

De er en god mulighed, hvis du holder dig til en plantebaseret diæt eller forsøger at forbedre dit proteinspil. Jordnøddesmør, ikke kun for børn. Plus, de indeholder umættet godt fedt, fiber, antioxidanter og mere.

Du er hele pakken. Jordnødder har også folsyre, som hjælper dig med at skabe flere røde blodlegemer og dermed holde dine energiniveauer høje. PB og J, mere som PB og yay.

Og de indeholder også antioxidanten resveratrol, et antiinflammatorisk middel, der også findes i vin. Så vin tygger ikke lidt jordnøddesmør. (Tungeklik) Ifølge mange undersøgelser kan spisning af jordnødder reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme og endda tilbyde kardiobeskyttende virkninger.

Derudover har undersøgelser vist, at dødeligheden er reduceret med op til 40% fra enhver faktor, når jordnødder er en integreret del af en rutinemæssig diæt. Så dybest set går din risiko for dødelighed generelt ned, når jordnødder er en del af din diæt. ♪ Jordnødder, jeg vil leve evigt ♪ Så næste gang du tænker på at tilføje jordnødder til dit næste måltid, ved du det bare, at det tager 540 jordnødder at lave en 12 ounce krukke jordnøddesmør? Wow. (optimistisk musik) Okay, så her er jordnøddesmør-tingen.

Det er ret højt i kalorier. Så bliv ikke for vild med at spise det. Portionsstørrelse.

Brugerdefinerede breve. Intifid? Intididual. Brugerdefinerede poser med jordnøddesmør er gode til dette.

specialiserede allez landevejscykel

En typisk anbefalet serveringsstørrelse er to spiseskefulde, ca. 200 kalorier. Denne krukke får dig ernæringsmæssigt meget langt. Men pas på, fordi jordnødder er tilbøjelige til at udvikle aflatoksiner, en type kræftfremkaldende forbindelse. Også generel ødelæggelse fra forkert opbevaring.

Så sørg for, at dit jordnøddesmør opbevares et køligt, tørt sted, forseglet korrekt, og kontroller udløbsdatoen. Hvis du har en paleo-diæt, er jordnøddesmør tabu. Jordnødder er klassificeret som bælgfrugter, ingen nødder, og bælgfrugter indeholder høje niveauer af lektiner og fytinsyre, som er et paleo no-no.

Endelig kan nogle mærker af jordnøddesmør være usunde, hvis de indeholder for mange tilsætningsstoffer, vegetabilske olier, emulgatorer eller sukker, så sørg for at læse etiketten. Du er sandsynligvis bekendt med naturligt jordnøddesmør uden kunstige sødestoffer eller konserveringsmidler med en forholdsvis kort liste over ingredienser. Normalt salt, olie og selvfølgelig jordnødder.

Som med de fleste bachelorpar er det temmelig uundgåeligt, at naturlig PB bryder sammen. (Tromler ruller) Ingen sved, bare rør det i glasset. Hvis din naturlige PB bevarer sin konsistens, mens du sidder i krukken, kan den indeholde unødvendige tilsætningsstoffer. # Justsayin Hej jordnøddesmør, du og jeg vil aldrig gå i stykker.

Eller vil vi? (Fræk musik) I en kamp mellem jordnøddesmør, mandelsmør, cashewnøddesmør og solsikkesmør har jordnøddesmør mere enumættet fedt end mandelsmør, men mindre fiber. Ærte nøddesmør har flere antioxidanter end cashewnøddesmør, men lidt mindre monoumættet fedt. Og jordnøddesmør har mest protein af alle. (højt jubel) Gå PB, det er din fødselsdag, ja PB, det er din fødselsdag. (Glad musik) Jordnøddesmør er en god tilføjelse til en sund kost.

Den indeholder sunde fedtstoffer, fibre og proteiner, hvilket gør det fyldt, sundt og vigtigst af alt fyldt. Når det indtages i moderation og i henhold til retningslinjer for serveringsstørrelse, kan jordnøddesmør skabe nogle alvorlige kraftpar; PB og selleri, PB og banan, PB og chokolade, PB og Tracy. ♪ Jordnødder, jordnøddesmør og Tracy. ♪ Vi ses på ingen tid til endnu en episode af You Versus Food. (optimistisk musik) Nogen smuttede sig ind i mit jordnøddesmør.

Du lod den stå på klem. (høj latter) Ved du hvad der går bedre sammen end bare PB og J? Dig og Well + Goods YouTube-kanal. Du må hellere abonnere.

Ligesom nu! # Justsayin. Bare siger '(banker fingrene) (latter) #Justsayin (banker fingrene) Åh min gud (latter). Det var intenst.

Er mandelsmør pengene værd?

For et hurtigt svar har begge nøddebuttere den samme næringsværdi.Mandelsmører lidt sundere endjordnøddesmørfordi det har flere vitaminer, mineraler og fibre. Begge nøddesmør er omtrent lige store i kalorier og sukker, menjordnøddesmørhar lidt mere protein endmandelsmør.

Har du brug for at køle mandelsmør efter åbning?

Her er sagen: 'officielt'du skal køle neddet. Enkelt gangåbnet,mandelsmørog jordnøddesmørisær den slags uden tilsat salt, sukker eller konserveringsmidler er utrolig modtagelig for harskhed og ødelæggelse.13. aug 2010

Er mandelsmør antiinflammatorisk?

Kalium er en essentiel elektrolyt, som kroppen har brug for til normal funktion. Beggemandelsmørog jordnøddesmører gode kilder til vitamin E. E-vitamin reducererbetændelseog risikoen for hjertesygdomme.

Er mandelsmør godt til vægttab?

Mandelsmør

Talrige undersøgelser har vist, atmandlerkan hjælpe digtabe sigpå trods af deres højefedindhold. Faktisk sammenlignede en undersøgelse fra International Journal of Obesity and Related Metabolic Disorders to diæter i løbet af seks måneder.
14. sep 2012

Kan jeg købe mandelsmør på Walmart?

Dukanfind ahorn, kokosnød, vanilje og honningmandelbutters, ud over de bedstemandelbutters fås i deres respektive almindelige sorter.Walmarts mandelsmørudvalget inkluderer også både cremede og klumpede sorter.

Forbrænder mandelsmør mavefedt?

Mandelsmør

Talrige undersøgelser har vist, atmandlerkan hjælpe digtabevægt på trods af deres højefedindhold. Faktisk sammenlignede en undersøgelse fra International Journal of Obesity and Related Metabolic Disorders to diæter i løbet af seks måneder.
14. sep 2012

Er mandelsmør svært at fordøje?

Mange oplever syre refluks, gas, oppustethed og ubehag efter at have spist. Dette skyldes, at for nogle mennesker er nødder ognødsmørre kan væresvært at fordøje. Mange af disse symptomer opstår, fordi vores kroppe generelt har ensværttidsbehandling af fedt.13. mar 2021

Hvor meget koster en krukke mandelsmør?

Selvfølgelig kan du samle mere overkommelige krukker mandelsmør - Trader Joes mandelsmør koster $ 5,99 for en 16 ounce krukke, halvdelen af ​​prisen for en krukke fra Barney Butter. Dette rejser et par spørgsmål: Hvorfor er jordnøddesmør den billigste af nøddebuttere?

Hvilket er det billigste mærke mandelsmør?

Mærket du køber er nøglen til billigt mandelsmør. Jeg fandt ud af, at Kirkland Signature Almond Butter er det billigste, du kan finde, men du skal have et Costco-medlemskab for at få det. Der er nogle organiske, spirede, ikke-GMO-mærker med smuk emballage, der ser meget lovende ud, men de er meget dyre og containerne er små.

Hvor meget koster en pose mandler på Amazon?

Den første er at købe mandlerne i løs vægt. En pose på 3 £ koster $ 24,98 på Amazon, og en 1 lb beholder med mandelsmør er $ 17,36. Hvis du laver matematikken, sparer du $ 9 per pund mandelsmør, hvis du laver din egen derhjemme. Det er også altid billigere at købe mandler uden for mærket.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Solide gummicykeldæk - hvordan løser vi det?

Gør de solide gummicykeldæk? TANNUS SOLID DÆK Letvægtspatenterede flercellede skumdæk er 100% punkteringssikre.

Vintage motobecane-cykler til salg - Sådan repareres

Er Motobecane-cykler gode? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene.

Sådan parkeres en cykel - holdbare løsninger

Hvordan låser du din cykel på en parkeringsplads? Når du parkerer udenfor, skal du kigge efter: sikre, forankrede udendørs cykelstativ. Cykelstativ, hvor der er to kontaktpunkter med rammen, giver sikkerhed og stabilitet (dvs. post-og-ring pullerter, omvendt-U, løkker, forskudt hjulbrønd, vægbeslag, klædebøjler) god belysning. områder med høj eller medium trafik.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Carlton cykler - almindelige svar

Hvornår købte Raleigh Carlton? 1960