Vigtigste > De Bedste Svar > Ant + pulsmåler - typiske svar og spørgsmål

Ant + pulsmåler - typiske svar og spørgsmål

Hvad er en ANT + pulsmåler?

ANT +er den trådløse teknologi, der tillader dinovervågningenheder til at tale med hinanden. Førende mærke designANT +i topprodukter for at sikre, at du får de data, du ønsker - hvornår og hvor du vil have det. GrundlæggendeANT +giver dig den mest enkle, mest udvidelige og mest pålidelige brugeroplevelse.Hej, i dag er dette Mark David med en Performance IQ. Jeg vil gerne lede dig gennem trinnene for at parre cyklen med Performance IQ-softwaren og også et display plus pulsbælte uden vores software Trin 1 ville være at bringe på din cykel dette Hvis vores egen Schwinn-cykel er, og jeg er, venter jeg, indtil strømmen vises på strømkonsollen. Dette tager normalt et par sekunder for din information. Vi slukkede for rytterkalibreringstilstanden, hvor hver gang en rytter kommer på cyklen, skal de kalibrere og slukke for at tilføje lidt modstand, du vil se disse watt dukke op der Wego det er trin et trin to Jeg går til softwareprogrammet Jeg går nu, jeg går ind i konfigurationen af ​​bytes, og det er cykler, der er konfigureret før, men hvad? hvad der sker, når du går igennem, er at den cykel, du kører, viser kraft og omdrejningstal.

tværkæde

Sådan ved du, at sensornummeret er på denne cykel, så jeg kan varmt anbefale at gøre det. Fra dette tidspunkt tager du en bid ad gangen. Brug rullemenuen til at vælge det cykelnummer, der svarer til den valgte cykel, i dette tilfælde er det cykel tre.

Det sidste trin er at trykke på send. Når du har gjort det, behøver du aldrig parre den cyklen igen, det er permanent gjort, hvis du nogensinde har brug for at nulstille den, eller hvis dine cykelnumre nogensinde ændres, kan du komme til dette panel og manuelt ændre cykelnummeret her, og hver nu Lav cykel i dit studie nu, jeg viser dig, hvordan du konfigurerer n + pulsbæltet til vores program, du går til pulsmedlemmer, og hvad du laver med nærhedstilstand, jeg kommer af cyklen nu her er den smarte sensor der følger med vores sørg for, at den person, der bærer det på et system, er inden for tre meter fra den sensor. Så når flere personer synkroniserer på samme tid, skal du sørge for at lade dem gå væk fra systemet og nærme denne sensor en ad gangen for at sikre dig, at du ikke tager den forkerte rem, og brug derefter kontrolpanelet som jeg ' har vist, at du tilføjer et pulsmedlem.I dette tilfælde skal du klikke på optagelsen. I dette tilfælde er min pulsmåler allerede blevet sporet, men den unikke id nedenfor er rem-ID'et, og da du kan se, at rem-ID'et vises, skal du tilføje personens rigtige navn, fødselsår, vægt og brugernavn tilføje deres køn ved hjælp af rullemenuen, og klik derefter på tilføj medlem, som er det sidste trin i processen, og du behøver aldrig at parre denne rem med vores system igen. Det er permanent gjort, og det vil altid overholde denne rem - jeg vil huske så jeg vil afbryde dette her nu, jeg kommer til mål, så hvad jeg ville gøre er, når det stopper ved at trykke på startklassen, så snart vi bliver nødt til at give det andet, og du vil se det som tre nu er aktiv, det er den eneste cykel til romantik.

Naturligvis vises mine drevne ønsker som en tjeneste, min omdrejningstal og min energi er givet i kilojoules. I dette tilfælde har jeg evnen til at ændre den tilstand, jeg går til den varme hastighed, og her vil jeg se min øverste hastighed. Trafik Der er en anden person i rummet, der har en rem, der også er konfigureret, men du kan se min hastighed, og du kan se disse farver på disse felter vil ændre sig afhængigt af hvilken hjertezone jeg mener, og det vil være gennem en procent bestemt i denne sag er 65% og derunder, at GreenZone, så på dette tidspunkt går du ind i en orange og rød zone, og disse kan indstilles og vælges individuelt af studiet, så håb det var nyttigt med Markdavid Performance IQ Hvis du har yderligere spørgsmål, føl fri til at sende os en e-mail

Er Ant + det samme som Bluetooth?

En grundlæggende mådeANT +ogBluetoothforskelligt er detANT +kan bruges til at forbinde en ting til flere andre ting, mensBluetoother en en-til-en-forbindelse for hver type ting. medBluetooth, kan du parre en pulsmåler til en computer.24. oktober 2017Gå, gå, gå, skynd dig, jeg kigger ikke. (Glad musik) (skrigende) - Ah! - Hej, hold op med at snyde på mig! (Latter) (snorken) - Det er morgen, i dag laver vi pandekagemusik) Mor, jeg ved ikke, hvor hun er, lidt vanskelig. Mor, hmm

Mor, vil du lave pandekager? - Pandekager, ja, har du startet vloggen? - ja- I går aftes sagde jeg til Adley, at vi kan lave pandekager, vi har ikke haft en artikel om pandekagekunst i lang tid Åh, wow, du bragte ting sammen. - Jeg begynder med gul. - Først skal vi lave pandekagemix. - Okay, kan du gøre det? - Ja, jeg gør det. - Jeg venter på dig. - Sagde du allerede, hvor far er? (BBQ) - Nej - Skal vi fortælle dem det? - Nej- gætte vi? Jeg fortæller dig, hvor far er senere.

Lad os bage nogle pandekager. (glad musik) - Ooh, hoppende (glad musik) - Ryst, ryst, ryst, ryst, ryst. - Vi skal lave snemænd. - Snemænd - Vi skal have alle typer plader på hver af vores sider. - Vi alle har vores egne plader med vores eget design. - Ja - Vent, vi har også brug for spatler. - Ja, jeg får dem. - Du får spatlen. Hvad hvis vi får chokoladechips til snemændene? Lidt som vi gjorde med far og den indendørs snemand. - Um, nogle chokoladechips til knapperne.Nogle af dem også - Kan jeg få dem? - Ja, havfruemüslen. - Ja- Første, hvilke skal du lave snemandfarve? - Jeg gør blå først - En blå snemand. Vi tager en pause for en pottepause. (Glad musik) - Vi er tilbage - Vi er tilbage, Okay - Lad os lave designs.

Jeg starter med blå. - Jeg laver en hvid. - Ah! (Latter) - Jeg har brug for at vaske mine hænder - Okay, vask dine hænder igen. - Jeg laver en fantastisk krop - Skal du lave kroppen? Jeg tror, ​​jeg starter med knapperne - Stor cirkel på den anden side, dæk alt.

Stor cirkel på den anden side, dæk alt. Stjerner kunne være øjnene - Åh det er et godt øje. Og så vil han - Har en mund? - Dårlig, ah! Dette er meget farlige ting.

Det er som om han laver Hang-Loose-tegnet, Shaka (ler) Okay, det bliver svært, fordi jeg har arme og en krop og en krop og en hat. Det mangler ikke, okay, lad os gå. - Gå, gå, gå, skynd dig, jeg kigger ikke. - Åh! - Ja! - Okay, gå, gå, gå, gå hurtigt. - Woo hoo! Der er Adleys, hendes vil se bedre ud på den anden side, fordi hun dekorerede den modsatte side, og jeg dekorerede nedenunder, så min ser sådan ud.

Her er Adley. - Ja! - Ja, se, hvor godt det ser ud. - Jeg laver forskellige typer. - Hvilken type øjne skal du gøre? - Stjernen. - Stjernens øjne? Åh, det er virkelig store øjne (griner) - En rød næse som ham blev såret - Okay - YepYepDone (grill) - Nu har han brug for en krop - Kan du hjælpe mig lidt? - Ja (livlig musik) Okay, hvad nu med en hat og et par arme? - Okay (griner) Wow, det er en stor arm - Det er som en lille hat - Jeg elsker det (griner) - Jeg ved ikke, om min kan vende sig om. - Jeg ved heller ikke. - Det ser super godt ud. - Åh, du er så sød. - Det ser ikke godt ud. - Hej! - (griner) - Okay, lad os vende denne sucker.

Okay, denne arm er nej, jeg bliver ikke. - Åh, åh, åh, bryd venligst ikke. - Hun lukker øjnene. - Åh ja. - Woo, baby! Det ser så godt ud. - Jeg slog det af. - Se på den snemand Adley. - Ja, sej. - Se på det glade smil.

Han er så glad. Okay, skal vi se, hvad dads holder på med? - Nej- Jeg synes, vi skal se, hvad far holder på. - Ja, vi får se, hvad farer holder på med. - Ja, jeg synes, han laver noget rigtig sjovt. - Tjek det ud, kom på vlog, tjek det ud. - Vi var tilbage i Californien.

Hvad sker der fyre, vi er lige kommet hjem fra Californien og Disneyland og alle de sjove ting, været et varmt øjeblik, nu er vi tilbage i Californien. Jeg burde bare bo her. Bare sjov, jeg elsker Utah.

Ved du hvad jeg ellers elsker? Tanner Fox Og han vil også være her i dag. Det bliver en rigtig god dag. Vi laver faktisk noget, jeg aner ikke hvad vi laver.

Gjorde noget skørt med Angry Birds. Husk hvordan de gav os scooteren, hvor du skriger ind i det som (skrig) vrede kan være en god ting. November måned, tag vrede venton Angry Birds 2, pop så mange grise som muligt, lav grise til Unicef. Re-birds raseri, kommer næste uge i rigtige dollars.

Du har alt, hvad du har brug for at vide om i dag, og hvor fantastisk det vil være, lad os gå. Mange tak. Du er velkommen, skat.

Hav den bedste dag nogensinde. - Du også. - Åh, jeg vil, se på dette, se på dette, se på dette.

Angry Birds RaceTrack, hvad betyder det endda? Palm, Angry Birds 2, T Fox- Yo- Hvad er planen, forkynd mig Planen. - Planen er, at der ikke er nogen plan. Vi er lige her, vi er de første her.

transport cykel

Vi er på en gokartbane, og vi skal finde ud af, hvad vi er her med scooteren - det er planen indtil videre. Lad os undersøge noget. Få Angry Birds dragter.

Åh dette er min Min dragt. Yo dette er ægte. Åh min gud, kom her Rumstation baby. (glad musik) Mig Jeg gør det ikke for sjov Jeg gør dette for at lindre vrede - Slip vrede. 3-2-1 Gå (skrig) - Gjorde du det? - Jeg kan ikke lide ting, der gør mig sur. - 3 -2-1 Gå (skrig) - Woo, lad os gå T. (livlig musik) - Lidt vred, måske bliver jeg mere effektiv med den næste. (Skrig) (jubel) - Jeg siger en ting, denne gummi, din Lim, uanset hvad du er ked af, mumler du tilbage. (skrig) (klapp) (jubel) - Hvis du havde prøvet lidt hårdere, ville det have været muligt - Hvis jeg havde prøvet - Bare lidt hårdere. (Skål) - Dette er den del, hvor jeg bliver super sur og slår alle i dette enorme løb.

Det er virkelig sejt. Jeg plejede at køre gokarts på dette spor, og jeg husker den dag, vi kørte på en cykel på dette spor før. Aldrig en scooter, især en vred scooter.

Så der kommer din nye oplevelse - jeg er nødt til at løsne den - det er fordi jeg er så smart, ikke? - Ja, du har en stor hjerne - Vil du spænde det op for mig, Papa - Ja, ja, søn, alt for dig. - Tak, ikke meget tæt, men det er okay. - lad os gå, der går vi. - Jeg er klar til at have det sjovt. (glad musik) - 3-2-1 (skrig) - Disse fyre undgår mig, fordi jeg er sur (skrig). Jeg kan ikke lide peber.

Jeg tager kun en straf for denne. (skrig) - Jeg er så sur (skrig) - Hvad sagde jeg, ville ske. - Jeg er så træt af at skrige. (mørk musik) - Første sted med en tid på to minutter og 53 sekunder Manden, myten, legenden, Mister Tanner Fox - Tak alle for at komme ud.

madsporing

Tak Angry Birds for at have os med dig. Sørg for, at du skubber 10 milliarder grise, så vi kan donere $ 100.000,00 folk og ja, tak for at have os. (Bifald) - Mine damer og herrer, det var din Rage Racing - det er SG-sejr - det er SG øverst, skat - okay, vi skal spise frokost.

Vi har lige set - Niko tager al min frokost - Ja, hvad havde vi til frokost? - Jeg fik denne frokost. - Vi havde, børnene havde hotdogs, jeg havde en hamburger med gulerødder og appelsiner og pommes frites - Det er min chip - Og fritos.

Det var en god frokost. Men vi så lige det nye vlogand, åh gud, det var så godt. Nikos første gang i Disneyland.

Adleys første gang med at køre nogle af de store forlystelser. Det var så sjovt, elskede du det? - Ja - Hun elskede det - Jeg sagde, at jeg aldrig ville komme hjem igen - Ja - Jeg går aldrig hjem nu - At se Mickey Mouse og prinsesser og hesteture - Mm-hmm (bekræftende) Det var godt - Og faktisk Adley og Niko gik i seng kl. 6 kl. 7 på grund af sommertid og tidsændringen, og de stod op kl. 5

Du er stadig ude af denne tidsplan. Alle tre af os vil have en stille tid og en lur en lur? - Nej- Hvad, vil du tage en lur? - Nej- Ah, vil jeg tage en lur? Ja - Tar du virkelig ikke en lur? - Det gør jeg virkelig - okay (glad musik) - spiser du pandekager igen? Hvad helvede.

Står det på iPad og min telefon? Hvad fanden svarer! Vent, du er på iPad og min telefon, det er underligt, vent, du er 'Jeg er ikke på iPad længere. - Hi - Dette er så underligt. Dette er vanvittigt - Gæt med hvem jeg hænger sammen med - Hvem - Hej Adley - Hej - Jeg har set dine artikler - Gæt hvad vi lige har gjort. - Hvad? - Vi lavede en sjov artikel.

Vi kørte på løbehjul, kan du huske de løbehjul, du skriger og går hurtigt? Vi kørte det, og Tanner vandt. - Jeg lavede den første, gjorde du? - Vi har kogt og filmet pandekager. Tjek mine pandekager. - Åh, farverigt. - Vi lavede snemandspandekager. - Har du lavet en pandekage til mig? - Ja - hvilken slags pandekage? - Denne er en havfrue til dig - Aww, en havfrue? Tak.

Hvad skal du lave i aften? - Jeg ved det ikke, vi er nødt til at finde ud af - Ah, det er det, vi gør, vi skal finde ud af, hvad du mener, skal vi spise middag? - Jeg synes, vi skulle finde ud af det. - Jeg tror også vi finder ud af det. I finder ud af det, og vi finder ud af det? - Deal - Deal - Jeg elsker jer, farvel. - Jeg elsker dig, farvel.

Det var sødt. Ja, ring ham. - Ring til far - Okay, lad os bare ringe til ham fra iPad. - Det er skørt. - Hej far - hvorfor ringer du? JEG? (Latter) Du stinker. - (ler) Nu ringer vi fra iPad. - Fra iPad? - Ja - Vent, så Adley, kan du altid ringe til mig på din iPad? - Ja - Det er ret sejt. - Hun fandt lige ud af hvordan. - Hvad sker der? - Intet, lad os se om det fungerer. - Okay, jeg elsker dig, farvel.

Hvad? En anden ringer til mig, hvem er det? - Jeg er så begejstret. Hej far - hej. Hvem kaldte mig lige her? Hvad sker der? Hey, hold op med at snyde på mig. - Okay, vi taler med dig senere. - Okay, jeg elsker dig. - Jeg elsker dig. - Hej - Hvad laver du? Du kan ringe til min telefon for evigt nu.

Jeg sover aldrig. - Jeg renser dig ved rengøring. Rengøring, rengøring, rengøring. - Okay, jeg elsker dig, farvel. - Jeg elsker dig, farvel. - Adley fortsætter med at facettere mig.

Hvordan lærte hun det, det er den ynkeligste ting nogensinde at se Tanner, det var sjovt at bringe Tyler. Vi er i Uber nu, tilbage til lufthavnen. Folk, seriøst, november måned, lad os gøre det. 10 milliarder svin, Unicefall donerer $ 100.000,00, de gode ting og Angry Birds 2 Tak, fordi du inviterede mig til Rage Race.

Det var meget sjovt. Den bedste dag nogensinde, altid, har jeg ret, har jeg ret, har jeg ret? Tak for at se, farvel. (optimistisk musik) - Whoa, du er så skør! Aww åh min gud.

Er fitbit et ANT +?

DetFitbitog Apple Watch ikke har i øjeblikketANT +indbygget, så du ikke direkte kan spore din puls på Peloton-cyklen ved hjælp af disse enheder. Du kan dog bære din smartwatch / fitness tracker, mens du kører og få dine målinger sporet separat.

Åh ja, jeg er rig, jeg vinder, du taber, okay, en, to, hvad nej, ja, giv mig pengene, jeg mister alle mine penge på det alligevel ja ja men tjek dette nye trick, som jeg lærte åh åh nej ohit var en ulykke jeg lover jeg sagde til dig at være forsigtig nogle gange ville jeg ønske du bare ville vokse op så barnlig eden fortalte mig at hun vil have mig til at vokse op jeg vil vokse op ingen inkorporeret noah integreret noahincorporatedi vil være den fedeste voksen vil takke dig, jeg forstår ikke, hvordan jeg bliver ved med at tabe okay, jeg forstår ikke fem dollars mere, for nej nej, du tog bare ikke alle mine penge okay, jeg har bare arbejdet så hårdt åh, hvad laver du for at sabotere tavlen på ild nu for at sætte send en pakke hamstere til disse hamstere ja jeg er allergisk jeg er kun her for at tjene penge dette spil ejes netto af noahincorporated du skal betale en fod som o spille på det er latterligt uh nej det er kun forretning åh kom nu, du kender ikke den første ting om forretning åh virkelig så hvordan fik jeg denne ventetid, hvordan kunne du lide det, jeg sagde det er kun forretning, du kan gå hjem nu, hvordan jeg sagde betale numre eller miste spillet fint, vi finder bare noget andet at spille, hvad hvad hej du kan ikke bare tage hele spillet åh ikke bare det spil, jeg fandt forretningsmuligheder overalt i huset hvad var to hundrede og halvtreds dollars, så hvad synes du er latterligt, du kan ikke bare tvinge os til at betale dig for at bruge alt i huset nej nej nej nej nej jeg er det hvad synes du om min nye rollex kan du lide det hvordan fandt du ud af forrodriguez, det er utroligt, hvad du kan gøre med så meget cashnoah, prøv at være seriøs, hvordan fik du alle de penge hej, du sagde, jeg skulle vokse op, så jeg gjorde det, der ikke vokser op, og dette er bare en slimet iværksætter ja, jeg betaler dig ikke bare for at bruge mit eget toilet fint, jeg laver en aftale, hvis du betaler mine penge, jeg vil lade dig være i fred, ja det lyder ikke så dårligt nej, du brugte sideringen hele tiden, det er hvordan du fik alle disse gode ting, fik du folk til at give dem til dig med sindskontrol, så hvad der ikke er så slemt, der stjæler ing det er forkert tænk på at ringe til noah hvad skal vi trække denne ild giver mig hovedpine spøgelset skal ringe vi er nødt til at tage det fra ham, okay, jeg har en plan, så du betaler mig mine penge, ja jeg fik det i orden her, bare tag det, kom til popen, vent, dette er monopolpenge nu, hvad har du med minen Kviksølv lavede idéaktiveret, det er ikke ok at få folk til at give dig ting noah ok jeg er ked af gutter, godt noah men vi har ikke brug for dig til at slutte dig til oshm undskyld. Undskyld, at bruge tankekontrol på dinodriguezit ikke er første gang, men jeg vil have mine penge tilbage, det er retfærdigt, min kæreste lytter, piger venter, hvad rodriguez, hvor er pigerne? Jeg er ikke klar til at være forretningsmand, i det mindste har jeg dig, så når jeg beder folk om at abonnere og aktivere meddelelser om indlæg en, men hvis folk ikke abonnerer og aktiverer meddelelser om indlæg, holder jeg dig ansvarlig for

Hvilke enheder bruger ANT +?

Pixel, Pixel 2, Nexus 7, Nexus 10 tablet, Nexus 5, 5X og Nexus 6P smartphones, HUAWEI P8, P9, P10, Samsung Galaxy S5, S6, S7, S8 og mange andre avancerede nyesteenhederhar USB-værtsfunktioner. Du skal installere ANT Radio Service,ANT +Plugins og ANT USB-tjenesten.

Tænk på alle de ting, der skal ske for at en menneskelig bosættelse kan trives: at samle mad, bygge husly, opdrage børn og meget mere. Der skal være en måde at dele ressourcer på, organisere større indsats og fordele arbejdskraft effektivt. Forestil dig nu at gøre dette uden nogen form for planlægning eller kommunikation på højt niveau.

Velkommen til myrekolonien. Myrer har en af ​​de mest komplekse sociale organisationer i dyreriget og bor i strukturerede kolonier med forskellige typer medlemmer, der udfører specifikke roller. denne organisation er ikke resultatet af beslutninger på et højere niveau, men er en del af en biologisk programmeret cyklus.

Diamondback release 2 anmeldelse

I mange arter forlader alle bevingede hanner og bevingede jomfru dronninger fra alle nærliggende kolonier i befolkningen deres forskellige reder og mødes et centralt sted for at parre sig ved hjælp af feromoner til at lede hinanden til et ynglende sted. Efter parring dør hannerne, mens hunnerne forsøger at etablere en ny koloni, de få, der har succes, bosætter sig på et passende sted, mister vingerne og begynder at lægge æg. Nogle befrugter selektivt med opbevaret sæd, de gemte inden parring.

Befrugtede æg vokser til kvindelige arbejdere, der tager sig af dronningen og hendes æg. De forsvarer derefter kolonien og foder til mad, mens ufrugtede æg vokser til hanner. hvis eneste job er at vente, indtil de er klar til at forlade reden for at reproducere og starte cyklussen igen.

Så hvordan beslutter arbejdsmyrer, hvad de skal gøre, og hvornår? , de gør det ikke rigtig. Selvom de mangler metoder til forsætlig kommunikation, interagerer individuelle myrer med hinanden gennem berøring, lyde og kemiske signaler. Disse stimuli gør mange ting, fra at fungere som en alarm til andre myrer, når man bliver dræbt, til at signalere, at en dronning nærmer sig slutningen af ​​sit reproduktive liv.

Men en af ​​de mest imponerende kollektive færdigheder i en myrekoloni er at udforske store områder grundigt og effektivt uden en given plan. Myrer har ringe eller ingen sans for synet og kan kun lugte ting i nærheden af ​​dem. Kombineret med deres mangel på høje niveauer af koordinering ser det ud til at gøre dem til forfærdelige opdagelsesrejsende, men der er en utrolig enkel måde, som myrer kan maksimere deres søgeeffektivitet; ved at lave deres bevægelsesmønstre baseret på individuelle interaktioner.

Når to myrer mødes, fornemmer de hinanden ved at røre ved antenner. Hvis der er mange myrer i et lille område, vil dette ske oftere, hvilket får dem til at klamre sig til hinanden, flytte tilfældige stier for at søge mere grundigt. Men i et større område med færre myrer, hvor sådanne møder er mindre almindelige, kan de gå i lige linjer for at nå mere jord.

Mens en myre udforsker sine omgivelser på denne måde, kan den støde på en række ting, lige fra trusler eller fjender til skiftende nestepladser. Og nogle typer har en anden færdighed kendt som rekruttering. Hvis en af ​​disse myrer tilfældigvis finder mad, kommer de tilbage med det og markerer deres vej med en kemisk duft; andre myrer følger derefter dette feromonspor og fornyer det hver gang de finder mad og vender tilbage. myrerne holder op med at markere deres tilbagevenden.

Disse tilsyneladende rå søge- og hentningsmetoder er faktisk så nyttige, at de anvendes i computermodellering for at opnå optimale løsninger fra decentrale elementer, der arbejder tilfældigt og udveksler enkel information. Dette har mange teoretiske og praktiske anvendelser, lige fra at løse det berømte rejsende sælgerproblem, til planlægning af aritmetiske opgaver og optimering af internetsøgninger, til at gøre det muligt for grupper af robotter at søge i et minefelt eller en brændende bygning sammen uden en central controller. Men du kan direkte observere disse fascinerende enkle, men effektive processer gennem nogle enkle eksperimenter ved at lade myrer komme ind i tomme rum i forskellige størrelser og holde øje med deres opførsel.

Myrer er muligvis ikke i stand til at vælge, holde møder, lave ting eller endda planlægge, men vi mennesker kan stadig lære noget af det faktum, at sådanne enkle skabninger fungerer så effektivt på så komplekse måder.

Er ANT + bedre end Bluetooth Zwift?

På grund af Bluetooths kommunikationsprotokol kan den overføre data hurtigereend ANT +, cirka 64 gange i sekundet, 16 gange hurtigereend ANT +. Ved brugBluetooth, når der først er oprettet forbindelse mellem to enheder, ingen andreBluetoothtilbehør kan oprette forbindelse til den samme enhed.

Kan du forbinde ANT + til IPAD?

Desværre iPhones og iPadsgørikke har den fysiske hardware inde til at modtageANT +signaler. Den eneste mulighed, der kan bruges sammen med Apple-enheder, er Bluetooth 4.0-pulsmålere. Nogle Android-enheder harANT +modtagere (men ikke alle).9. jan 2021

Er ANT + eller Bluetooth bedre?

BluetoothSmart kommunikation

På grund af Bluetooths kommunikationsprotokol kan den overføre data hurtigere endANT +, cirka 64 gange i sekundet, 16 gange hurtigere endANT +. Ved brugBluetooth, når der først er oprettet forbindelse mellem to enheder, ingen andreBluetoothtilbehør kan oprette forbindelse til den samme enhed.

Er ANT + bedre end Bluetooth til Zwift?

Zwiftunderstøtter en god mængde hardware - med nogle udsendelser iBluetoothLav energi (BLE);MYRE+;ellerbegge. Selvom de begge arbejder på en lignende måde, har BLE en tendens til at give dig enstærkeresignal.

hvordan man ægter et cykelhjul

Er Apple Watch en ANT +?

Apple Watchunderstøtter ikke forbindelse medANT +enheder.17. juni 2017

Er fitbit-løn tilgængelig i Saudi-Arabien?

Indtil nu,Fitbit-løner ikke forbundet med nogen bank iSaudi Arabien(SA). MADA er dog den nationalebetalingordning i SA. Det understøtter alle pengeautomater og ** ahem ** i SA.28. juli 2020

Hvordan fungerer myres pulsmåler?

ANT + hjertefrekvensgrafen viser pulsdata fra ANT + pulsmålere i en simpel graf. Dataindsamlingen kører også i baggrunden, så du frit kan bruge andre apps, mens du stadig indsamler data. Vi udviklede denne app til demonstration af ANT-funktionalitet på Android.

Er der nogen Polar-pulssensorer, der er kompatible med Ant +?

Polar pulssensorer H9, H10, OH1 og Verity Sense er kompatible med ANT + fra disse firmwareversioner: For at se, om din sensor allerede er ANT + kompatibel, skal du kontrollere enheden for et ANT + -logo: Polarsensorer sender dit pulssignal via Bluetooth og ANT + og H9 / H10 også via 5 kHz GymLink på samme tid.

Hvordan fungerer Polar pulsmåler?

Polare sensorer sender dit pulssignal via Bluetooth og ANT + og H10 også via 5 kHz GymLink på samme tid. Dette er praktisk, hvis du f.eks. Vil se din puls også med ANT + cykelcomputere og fitnessudstyr. ANT + HR-transmission er som standard tændt. Du kan slå den fra i Polar Beat-mobilappen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.