Vigtigste > De Bedste Svar > Er avocadoer dårlige for din tarm - hvordan man opnår

Er avocadoer dårlige for din tarm - hvordan man opnår

Hvilke fødevarer helbreder din tarm?

God mad- femtenFødevarerFor altidGodtSundhed
 • Yoghurt. Levende yoghurt er en fremragende kilde til såkaldte venlige bakterier, også kendt som probiotika.
 • Kefir. Denne probiotiske yoghurtdrink er fremstillet ved gæring af mælk og er fyldt med gode bakterier.
 • Miso.
 • Sauerkraut.
 • Kimchi.
 • Surdej.
 • Mandler.
 • Olivenolie.Velkommen tilbage til RainbowPlantLife. I dag vil jeg dele med dig nogle af de bedste madvarer til en sund tarm. Før vi går ind i de specifikke fødevarer, lad os tale om, hvorfor dit tarmesundhed er vigtigt.

Dit tarmsundhed er så vigtigt for din krops generelle sundhed. Hvis du har en sund tarm, har du sandsynligvis også en sund krop, men hvis du har dårlig tarmsundhed, kan det være hovedårsagen til nogle af dine andre sundhedsmæssige problemer, lige fra fysiske til mentale sundhedsproblemer. Så hvis du bliver syg ofte og ikke er sikker på hvorfor, eller hvis du har hjerne tåge og koncentrationsbesvær, kan det være fordi du har en usund tarm.

Din tarmsundhed påvirkes af en række forskellige faktorer, såsom miljøet, din brug af visse medikamenter og selvfølgelig din kost. Og da eksterne faktorer som miljøet kan være vanskelige at kontrollere, er den nemmeste måde at helbrede din tarm på at helbrede din diæt. Når det kommer til ernæring, vil jeg især tale om to ting.Den første er probiotika. Du har måske hørt om probiotika før. De er de sunde tarmbakterier, der lever i dit tarmmikrobiom.

Og fødevarer med højt probiotika har tendens til at være gærede fødevarer. Og en mad gæres normalt ved at lade den stå på tælleren længe nok til at udsætte den for bakterier og gær. Selvfølgelig kan du ikke fermentere hver mad.

For eksempel kan du ikke efterlade en kylling på disken og håbe, at den efter ti dage vil gære og være god for dig. Det giver dig salmonella, så prøv ikke. På den anden side kan du fermentere mange grøntsager og er derfor ideel til en vegansk kost.

godt kolesterolDen anden del af din diæt, som jeg vil tale om, er fiber. Og fiber fungerer som næring til disse probiotika og sætter dem i stand til at vokse. Og du vil have sunde tarmbakterier til at vokse, fordi jo mere du har og jo mere forskellige dine bakterier er, desto sundere bliver din tarm, hvilket betyder, at du er mindre tilbøjelig til at lide af kronisk sygdom og betændelse.

Og du kan finde fiber i frugt, grøntsager, fuldkorn, bælgfrugter, nødder og frø. Så hvis du har en vegansk diæt, især en hel-mad vegansk diæt, har du ikke noget problem at få nok fiber. Nu hvor vi har talt om probiotika, lad os tale om fødevarer, der indeholder probiotika.

Selvfølgelig kan du tage et probiotisk supplement, men det kan være meget dyrt, især de avancerede mærker. Så hvis du bare vil helbrede din tarm gennem bare mad og spare nogle penge, er her nogle gode plantebaserede fødevarer, der er fulde af probiotika. En rigtig rig kilde til probiotika er surkål, som simpelthen er gæret kål.Du har måske spist surkål på en burger eller hotdog før, og jeg kan godt lide at kombinere den med en kale salat og en cremet salatdressing og en bunke nødder og frø. Kombinationen af ​​teksturer og smag er virkelig lækker. Den næste mad på vores liste til en sund tarm er kimchi.

Det er saltet og gæret kål, normalt Napa-kål og koreanske radiser, og den smages derefter med chilipulver og en række andre krydderier. Det er virkelig velsmagende og ligesom surkål kan det laves derhjemme og gæres derhjemme eller købes i butikken. Jeg parrer normalt kimchi med nogle asiatiske fødevarer som ramen eller ris, men du kan føje det til en sandwich eller burger eller næsten alt andet.

Den næste mad på vores liste er tempeh, som er hele gærede sojabønner. I en tidligere artikel om 'Hvor får veganere deres protein fra?' Jeg talte meget om de ernæringsmæssige fordele ved denne superfood. Så hvis du vil tjekke dette ud og lære mere om tempeh, linker jeg det her.

Vores næste kilde til probiotika er plantebaserede yoghurt og kefirs. Du har måske hørt, at traditionel mælkeyoghurt er en stor kilde til probiotika, men det er ikke mejeriprodukter, der er kilden til probiotika. Det er de vitale kulturer, der bruges til at fremstille yoghurt.

Derfor indeholder de fleste plantebaserede yoghurter og kefirs også en høj kilde til probiotika. Dette er to af mine foretrukne plantebaserede yoghurt og kefir. Den ene er baseret på mandelmælk, den anden på kokosmælk.

Hvis du ser på ingredienserne til det, vil du opdage, at der bor aktive kulturer her. Prøv bare at holde dig til usødede yoghurt eller yoghurt med lavt sukkerindhold, fordi du vil være sikker på, at bakterierne i tarmen nyder probiotika, ikke sukker. Næste på vores probiotiske liste er miso.

Miso er et traditionelt japansk krydderi og er lavet af gærede sojabønner. Selvfølgelig har du sat miso i misosuppe, som du reserverede i japanske restauranter, men jeg kan også godt lide at tilføje miso til salatdressinger, marinader og saucer. Jeg tilføjede faktisk lidt miso til min veganske ostesauce, fordi det giver den ekstra umami-smag.

Hvis du gerne vil prøve opskriften, linker jeg den her. Næste på vores liste over sund tarm er oliven. Når oliven er gennemblødt i saltlage, en opløsning af vand og salt, får de sunde bakterier dem til at fermentere, hvilket gør dem til en god kilde til probiotika.

Så hvis du elsker oliven så meget som jeg, så brug dette som en undskyldning for at spise så mange, som du vil. En anden salt favorit af mine er pickles. Du vil være sikker på at du køber syltede agurker, der er syltet i saltet vand, ikke eddike.

Hvis de syltes i eddike, vil de ikke gæres. Og de vil stadig være lækre, men du får ikke probiotika. Saltvand agurker sælges normalt i køleskabssektionen og kan have en etiket, der siger 'Aktive kulturer', og pickles sælges normalt på hylden på hylden.

Sidst men ikke mindst er kombucha min favoritkilde til probiotika. Kombucha er en sort eller grøn te, der er gæret af en koloni af bakterier og gær. Og du kan købe kombucha i butikken eller lave den derhjemme.

Nu hvor vi har talt om fødevarer med høj probiotika, vil jeg kort tale om præbiotika. Som jeg nævnte tidligere, er probiotika levende mikroorganismer, der har brug for mad til at vokse og trives, og den mad, de spiser, kommer normalt i form af fiber, men er også kendt som præbiotika. Nogle af de bedste kilder til præbiotika er løg, hvidløgskål, asparges, purre, søde kartofler, bananer, bælgfrugter, fuldkorn.

Du forstår, hvad veganere ville spise alligevel. Men jeg vil nævne to af mine foretrukne kilder til præbiotika, fordi du måske bliver overrasket over, at de er gode for din tarm. Hvis du er som mig, har du sandsynligvis ikke brug for en undskyldning for at spise mere chokolade, men her er bare en undskyldning til.

Chokolade er faktisk en præbiotisk mad, for når du spiser chokolade, fermenterer de sunde tarmbakterier i dit mikrobiom forbindelserne i kakao. Jeg ved ikke om dig, men det gør mig bestemt bedre efter at have spist en mørk slikbar hele tiden i et møde. Det sker hele tiden som en gang om ugen, så jeg har det bedre nu.

Det sidste præbiotikum, jeg vil tale med dig om, der måske overrasker dig, er rødvin. Og du har måske hørt, at rødvin er godt for dit hjerte, men det er også godt for din tarm. Ligesom kakao stimulerer rødvin sunde tarmbakterier til at vokse i tarmene.

Selvfølgelig føler jeg mig tvunget til at fortælle dig, at du skal drikke ansvarligt og ikke behandle rødvin som den eneste kilde til præbiotika. Sørg for at du spiser grøntsager og alt det også. Så næste gang du har et glas rødvin og et stykke mørk chokolade eller et par stykker mørk chokolade, skal du klappe dig selv på skulderen, fordi du gør din tarm og dit helbred en stor tjeneste.

Nå, det gør det til mine Videoon-madvarer, jeg har brug for at spise for en sund tarm. Hvis du fandt denne artikel informativ, hjælpsom eller lærte noget nyt, ville jeg elske, hvis du klikker på både 'Thumbs Up' -knappen og 'Abonner' -knappen, så jeg ved, at du kan lide disse artikler. Hvis du gerne vil tale mere om tarmsundhed, hvis du har spørgsmål, skal du give mig en kommentar nedenfor, og jeg vil meget gerne tale med dig.

Vi ses næste uge. Tak fordi du så med

Hvilke 3 fødevarer er dårlige for din tarm?

VærstFødevarertilFordøjelse
 • 1 / 10. StegtFødevarer. De har højt fedtindhold og kan medføre diarré.
 • 2 / 10. CitrusFrugter. Fordi de er høje i fiber, kan de give nogle folk en forstyrrelsemave.
 • 3/ 10. Kunstigt sukker.
 • 4 / 10. For meget fiber.
 • 5 / 10. Bønner.
 • 6 / 10. Kål og dens fætre.
 • 7 / 10. Fruktose.
 • 8 / 10. KrydretFødevarer.

Billioner af bakterier, vira og svampe lever i eller i os og opretholder et godt, afbalanceret forhold til dem til vores fordel. Sammen danner de tarmmikrobiomet, et rigt økosystem, der udfører en lang række funktioner i vores krop. Bakterier i vores tarme kan nedbryde mad, som kroppen ikke kan fordøje, producere vigtige næringsstoffer, regulere immunsystemet og beskytte mod skadelige bakterier.

Vi har endnu ikke en plan for de nøjagtige bakterier, som en robust tarm har brug for, men vi ved, at det at have en bred vifte af typer bakterier er vigtigt for et sundt mikrobiom. Mange faktorer påvirker vores mikrobiom, herunder vores miljø, stoffer som antibiotika, og endda om vi er blevet leveret med kejsersnit eller ej af de største påvirkninger på sundheden i vores tarm. Og mens vi ikke kan kontrollere alle disse faktorer, kan vi manipulere balancen mellem vores mikrober ved at være forsigtig med, hvad vi spiser.

Fiber fra fødevarer som frugt, grøntsager, nødder, benum og fuldkorn er det bedste brændstof til tarmbakterier. Når bakterier fordøjer fiber, producerer de kortkædede fedtsyrer, der nærer tarmbarrieren, forbedrer immunfunktionen og forhindrer betændelse, hvilket reducerer risikoen for kræft, du indtager, jo mere fiberfordøjende bakterier koloniserer din tarm. I en nylig undersøgelse byttede forskere den almindelige fiber med højt fiberindhold fra en gruppe sydafrikanere i landdistrikterne med en fedtholdig, kødtung diæt fra en gruppe afroamerikanere. Vestlig kost, den afrikanske gruppe i landdistrikterne viste øget tyktarmsinflammation samt et fald i butyrat.

Dette er en kortkædet fedtsyre, der menes at mindske risikoen for tyktarmskræft. I mellemtiden havde gruppen, der skiftede til en fiberrig, fedtfattig diæt, det modsatte resultat. Så hvad går galt med vores tarmbakterier, hvis vi forarbejdede lavt fiberindhold? Spise mad? Mindre fiber betyder mindre brændstof for tarmbakterierne, der i det væsentlige sulter dem, indtil de dør, hvilket fører til mindre mangfoldighed og sultne bakterier.

Nogle kan endda begynde at fodre på slimhinden. Vi ved også, at visse fødevarer kan påvirke tarmbakterier. I en nylig mikrobiomundersøgelse fandt forskere, at frugt, grøntsager, te, kaffe, rødvin og mørk chokolade var korreleret med øget bakteriediversitet.

Disse fødevarer indeholder polyphenoler, som er naturligt forekommende antioxidanter. På den anden side var fødevarer med højt mælkefedtindhold, såsom sødmælk og sukker-sødet sodavand, korreleret med en nedsat variation. Forberedelse er også vigtig.

Minimalt forarbejdede, friske fødevarer har generelt mere fiber og giver bedre brændstof. Så let dampede, sauterede eller rå grøntsager er normalt mere gavnlige end stegte retter end probiotika i dine tarme. Fermenterede fødevarer sprænger med gavnlige probiotiske bakterier som lactobaciller og bifidobakterier.

Oprindeligt brugt til konservering af mad Inden køling blev opfundet, var gæring en traditionel praksis overalt i verden. Mad som kimchi, surkål, tempeh og kombucha sikrer variation og vitalitet i vores kost. Yoghurt er en anden gæret mad, der kan bringe nyttige bakterier i vores tarme.

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at al yoghurt er god for os. Mærker med for meget sukker og for lidt bakterier hjælper måske ikke rigtig. Dette er kun generelle retningslinjer.

Mere forskning er nødvendig, før vi forstår nøjagtigt, hvordan nogen af ​​disse fødevarer interagerer med vores mikrobiom. Vi ser positive sammenhænge, ​​men indersiden af ​​vores tarme er vanskelige steder at foretage direkte observationer. For eksempel ved vi i øjeblikket ikke, om disse fødevarer er direkte ansvarlige for ændringerne i mangfoldighed, eller om der sker noget mere kompliceret.

Vi er lige begyndt at udforske den store ørken inde i vores tarme, og vi har allerede en idé om vigtigheden af ​​vores mikrobiomer for fordøjelseshygiejnen. Den gode nyhed er, at vi har magten til at brænde bakterierne i vores mave. Lager op på fiber, friske og gærede fødevarer, og du kan være sikker på, at din tarm gør dig stærk.

Hvad sker der, når du spiser for meget avocado?

'Avocadoindeholder stoffer kaldet polyoler eller sorbitol, som er kulhydrater, der kan påvirke mennesker, der har følsomme maver eller irritabelt tarmsyndrom, ”forklarede hun. 'Hvisde spiser for meget avocadoi et møde kan det forårsage oppustethed, diarré eller intens smerte i tarmen. ”9. okt 2018

Uanset om du spiser dem eller ej, er den allestedsnærværende avocado blevet svært at undgå. Alt bevis tyder på, at den grønne gudinde er en væsentlig del af en afbalanceret diæt, men hvad sker der virkelig, når du har en avocado hver dag? Milliarder af dollars bruges hvert år til at nippe og stikke og injicere hvert år for at afværge tegn på aldring, og omkostningerne ved cremer, serum, olier og tonere, der siges at have tidsbesparende egenskaber, tilføjes. Det viser sig, at der er mindst én løsning, der ikke er i nærheden af ​​det.

Den certificerede ernæringsekspert og ernæringsekspert Nicolette Pace fortalte HuffPost: 'God hud afhænger af en tilstrækkelig forsyning af essentielle næringsstoffer. Nogle undersøgelser viser, at det faktisk er muligt at forsinke aldring og forbedre hudens tilstand ved at forbedre kosten. 'Da Avocados er fulde' af enumættede fedtsyrer og essentielle fedtsyrer, eller EFA'er, er en perfekt soldat i kampen mod aldring.

En undersøgelse fra 2012 viste, at den menneskelige krop ikke kan fremstille EFA'er selv, vi er nødt til at indtage dem gennem mad, og de er vigtige for at holde vores kropsvæv sunde. Avocado: smuk indeni og ude! Det moderne liv kan være meget stressende; mellem arbejde, familie, venner og en lang række forpligtelser søger folk konstant måder at slappe af og slappe af i vores travle liv. 'Jeg ved ikke hvordan, men du får mig en sandwich til, ellers klipper jeg dit ansigt, så du får en hage.

I har alle en hage! 'at spise avocadoer måske kun hjælper med at sænke stress ved at snige sig gennem fordøjelseskanalen. Ifølge en undersøgelse fra University of Adelaide i Australien kan lave magnesiumniveauer føre til stressinducerende hovedpine, panikanfald, søvnløshed og træthed. Men der er gode nyheder.

Den certificerede spisepsykolog og ernæringsekspert Elise Museles fortalte Elle: 'Avocados er lavet med magnesium, det anti-stress næringsstof. Magnesium hjælper dig med at lindre spændinger og hjælper dig også med at sove bedre. Og når du er afslappet og godt udhvilet, er det sandsynligt, at du har et positivt syn på livet! At tackle virkningerne af lave niveauer af mineralet bør ikke være for svært, når avocadoer er en del af en daglig diæt, da hver 50 procent gram Hass-avocado indeholder 4 procent af din anbefalede daglige tillæg Det kan synes absurd at indtage fedtrige fødevarer når man prøver at tabe sig, er det faktisk kendt at avocadoer er meget nyttige til at komme i form.

Da de er fulde af essentielle næringsstoffer og sunde fedtstoffer, hjælper de med at skabe en følelse af. opretholde mæthed efter at have spist. I en undersøgelse fra 2013 rapporterede deltagerne, at de efter at have indtaget en halv avocado følte sig mætte i tre til fem timer, hvilket generelt kan resultere i lavere madindtag.

ømme ben efter cykling

Ernæringsekspert Beth Warren forklarede til Elle: ”Fordi avocado er de sunde monoumættede og flerumættede fedtstoffer, der får dig til at føle dig mæt. Undersøgelser viser, at når det spises i moderation, krymper det din talje og bidrager til en lavere BMI og kropsvægt. Din mor siger, at det er godt fedt, uanset hvad det betyder. 'Der er en lille fangst, og det er det faktum, at avocado indeholder meget kalorier.

Så der er fordele, men du skal også huske på, at indtagelse af dem i store mængder kan være kontraproduktivt for vægttab. At besøge gymnastiksalen eller træne i det fri er helt sikkert nøglen til godt helbred og lang levetid. Uanset om det er bjergbestigning, en Pilates-reformator, skubber dine grænser, huk i stuen eller seriøs dødløftning, styrker dine muskler er et must for velvære.

Mens følelsen af ​​præstation efter en hård træning kan sætte dig på sky ni, kan det også føre til alvorlig tilbageværende muskelsårhed. Hvis du vil hjælpe din krop med at komme sig efter træning, skal du have dig selv en avocado. Sports ernæringsekspert Cynthia Sass fortalte GQ, 'Et ideelt rekreativt måltid bør også indeholde godt fedt, som er nødvendigt for at muskler og led kan heles.' Og som vi ved, er avocado lavt i sunde fedtstoffer.

Derudover har muskler brug for aminosyrer for at komme sig. Ifølge registreret ernæringsekspert og diabeteslærer Maureen Eyerman til Elle, 'Denne kødfulde frugt indeholder alle ni essentielle aminosyrer, der er essentielle Krævet til korrekt proteinsyntese, reparation og regenerering af muskler. ”Fortsæt fyre, se hvordan far tager sig af dig.

Når alt kommer til alt, har muskler brug for kalium for at komme sig ordentligt, og avocado er tilfældigvis 250 milligram. ' pr. portion. Smid en halv avocado i en smoothie, eller skub et par skiver omelet efter træning for at hjælpe med at afværge ømme muskler.

Da hjerte-kar-sygdomme er nummer et, når det kommer til at kræve menneskeliv, er det afgørende at holde tickeren i topform. Ifølge CDC er en ud af fire dødsfald i USA et resultat af hjertesygdomme, og det er en fantastisk statistik. Det gamle ordsprog siger, at en ounce forebyggelse er et pund af kur værd, og bekvemt en ounce af vores gamle ven kan avocadoen indeholde netop den slags forebyggelse, vi har brug for. 'Jeg spiser, hvad jeg spiser, og jeg dør sådan, hvordan jeg dør. '' Det er underligt smukt - men også dumt. 'Når det kommer til hjertesundhed, anvendes essentielle fedtsyrer i avocadoer.

Som talskvinde for American Association of Diabetes Educators sagde Sandra J. Arevalo til Elle: “Sunde fedtstoffer hjælper med at opretholde et sundt hjerte-kar-system og reducerer risikoen for slagtilfælde, hjerteanfald og andre hjerte-kar-sygdomme rundt om hjertet og holder sig i topform. Forskere har fundet ud af, at indtagelse af din anbefalede daglige tilskud kan hjælpe med at forhindre forkalkning i hjertets arterier.

Med hele 364 milligram pr. Halv kop indeholder en avocado mere kalium end abanana! Svage og sprøde negle kan være en kilde til mere permanent Vær frustration. Folk bruger meget tid, energi og moolah på at styrke og beskytte deres negle. Ikke kun kan de være grimme og irriterende, tynde eller revnede negle kan også være et vindue i det generelle helbred og uønskede sundhedsmæssige problemer eller ernæringsmæssige mangler.

Heldigvis har vores ven avocado nogle af de nødvendige ingredienser til at hjælpe med at holde dine negle stærke og sunde. Biotin, et vandopløseligt mineral, er en af ​​disse nøglekomponenter til at gøre negle stærke. En undersøgelse foretaget af Oregon State University viste, at mangel på biotin kan føre til svage og sprøde negle.

Fordi avocado indeholder to til seks mikrogram mineral pr. Frugt, kan de være en af ​​de bedste fødevarer derude for at få de nødvendige mængder biotin. Har du nogensinde bemærket, at mange vitaminer sælges som kosttilskud til både hår og negle? Dette er fordi de er lavet af lignende materialer, og derfor er mange af vitaminerne og mineralerne nødvendige for begge. Tag biotin.

Hvis du ikke får nok af disse, kan det også føre til hårtab og hårtab, f.eks. skøre negle og avocado hjælper også der.

Der kan være uendelige frustrationer og hjertesorg ved at finde børn. Omkostningerne ved behandling kan være svimlende og løbe på 17 milliarder dollars om året i industrien. Der findes ikke noget som en mirakelkur mod infertilitet, og ingen siger at spise avocadoer vil løse et så komplekst problem.

Men diætovervejelser er kendt for at hjælpe med reproduktive problemer hos både kvinder og mænd. En 2016-undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Nutrients fandt, at avocadoer indeholder flere anbefalede næringsstoffer til reproduktiv sundhed, såsom folsyre, kalium, carotenoider og andre vigtige forbindelser. Baseret på denne gennemgang tilvejebringer avocadoer et antal gavnlige næringsstoffer, der som basisføde kan yde et væsentligt bidrag til en nærende diæt i den perceptuelle fase. 'Der er også gode nyheder for alle, der gennemgår IVF-processen.

Inklusiv ernæringsekspert Alisa Vitti fortalte Parents.com, 'Undersøgelser har vist, at forbruget af en vis mængde enkeltumættede fedtstoffer i form af avocadoer steg under IVF-cyklussen.' succesraten tre og en halv gang.

Sydney Morning Herald rapporterede også om en undersøgelse, der viste, at mænd, der spiser d-fødevarer med et højt indhold af E-vitamin og beta-caroten, også viste øget fertilitet, hvilket betyder, at par, der bliver gravide, vil have en grund til at dele denne avocado. Jeepers Creeper, det er vigtigt, at dine peepers forbliver sunde! Mange af os mister naturligt noget af vores sunde syn, når vi bliver ældre, men der er måder at bekæmpe den glatte skråning på. Registreret ernæringsekspert og diabeteslærer Maureen Eyerman fortalte Elle, at lutein, et carotenoid, der findes i avocado, fremmer sund syn.

Det viser sig også, at kroppen kan absorbere carotenoiden, det har brug for sunde fedtstoffer, ligesom dem i avocado. Det ser ud til, at frugten er en one-stop-shop for sund vision. Ifølge en undersøgelse fra 2017 har lutein dobbelt pligt, når det kommer til syn, da det hjælper med at identificere og fortolke øjnene i hjernen. Øjenlæger og kirurger i Washington rapporterer, at makuladegeneration kan forekomme hos patienter over 60 år og en person med denne tilstand har svært ved at se detaljerede genstande, såsom små bogstaver, ansigter eller vejskilte. 'De rapporterer også, at avocado hjælper med at bekæmpe sygdommen, fordi lutein er en vigtig ingrediens i kampen mod sygdommen.

Hendes blog siger: 'Årsagen til, at avocadoer er gode for dine øjne, er på grund af det høje'. Mængde lutein, den indeholder. En enkelt ounce avocado indeholder 80 mikrogram lutein. 'Moderne fødevarer og alle deres færdigpakkede kemikalier kan ødelægge fordøjelsessystemet.

Det er kendt, at spise en sund diæt kan føre til en sundere livsstil. ', men det kan også være nøglen til fordøjelseslindring. Nation Institute of Health estimerer, at 60 til 70 millioner amerikanere har fordøjelsesproblemer.

Mens disse kan variere meget, siger Johns Hopkins University blog, 'Avocado er en superfood fuld af fiber og essentielle fødevarer'. Næringsstoffer som kalium, der fremmer en sund fordøjelsesfunktion. Det er også en mad med lav fruktose, så det er mindre sandsynligt, at det forårsager gas og gas. ”Ifølge en undersøgelse fra 2013 kan avocado også have den modsatte virkning på fødevarer, der forårsager dette, hvilket er meget praktisk i betragtning af, at avocadoskiver eller endda guacamole serveres lige på en hamburger.

Ser ud som en naturlig kombination! Avocado er også høj i fiber med kun en frugt på 33 procent af den anbefalede daglige tillæg. Den opløselige fiber i avocado er meget nyttig til at normalisere afføring og hjælpe med at opretholde tarmens sundhed. Verdenssundhedsorganisationen rapporterer, at kræft er en af ​​de største årsager til dødsfald verden over og krævede over 9,6 millioner menneskeliv alene i 2018. Sygdommen er udbredt og ser ikke ud til at gå væk snart.

Ingen hævder, at avocado helbreder kræft. Der er dog tegn på mange fordele, når de er inkluderet i din diæt. Avocado har potentielt forebyggende evner, og de har også vist sig at hjælpe med at stoppe visse former for kræft i at vokse.

En undersøgelse fra 2010 viste, at avocado indeholder carotenoider, som er effektive til at stoppe kræftvækst i visse typer kræft, såsom prostatakræft og bidrager til at dø af visse kræftceller såsom mund- og mavekræft. En undersøgelse fra 2015 viste, at avocatin B, et lipid, der findes i avocado, kan være giftigt for visse leukæmiceller og dermed hjælpe med at bekæmpe Desuden skrev forfatteren af ​​bogen Thirty Two Ways to Outsmart Cancer, Dr. Nalini Chilkov for HuffPost, at oliesyre , det primære fedt i avocadoer, tilbyder betydelig beskyttelse mod brystkræft.

Kvinder på diæter med høj oleinsyre har vist nedsat brystkræft. ”Ethvert våben i vores kræftarsenal er et værdifuldt våben. Forskere finder ud af, at kostvaner kan lindre sygdomme, der engang blev betragtet som kroniske og uhelbredelige. især ved tilsætning af næringsstoffer og antioxidantfødevarer.

Fordi avocadoer opfylder kravene, har forskere undersøgt de forebyggende og afbødende virkninger, som frugten har under neurologiske tilstande som Alzheimers, H. kan have untington sygdom og parkinsons sygdom. Ifølge en undersøgelse fra 2016 af Haramaya University spiller 'de forskellige bioaktive næringsstoffer i avocadoer en central rolle i forebyggelsen og helbredelsen af ​​forskellige neurodegenerative sygdomme.' Alder gør sit bedste for at ødelægge vores kroppe, men gudskelov er avocado fuld af fytokemikalier inklusive kraftige antioxidanter, der kan kæmpe tilbage.

Undersøgelsen siger, at forbindelserne i avocado er unikke antioxidanter, der fortrinsvis undertrykker radikaldannelse og derfor kan vise sig lovende som effektive neuropreventive midler. og der er mere. Arthritis Foundation siger også, at da avocado er fyldt med E-vitamin, er de en af ​​de bedste frugter til bekæmpelse af inflammation set i tidlig slidgigt. 'Så bundlinjen? Ekstra chic avocado på toast? Avocadoskiver på en salat? Jeg ville have gjort det alligevel, selvom det ikke var. 'fantastisk til at holde os sunde på så mange måder.

Se en af ​​vores nyeste artikler lige her! Plus flere listeartikler om dine yndlings ting, der kommer snart.

Spiser en avocado hver dag dårligt for dig?

Spise en avocadotildagergodt for dit helbred.Avocadoforbruget er steget i luftenisidste to årtier, fra et gennemsnitligt årligt forbrug på 1,5 pund pr. person i 1998 til 7,5 pund i 2017.15. jan. 2021

Er æg dårligt for din tarm?

Som en del af en afbalanceret diætægbidrage til et sundtfordøjelsessystemetog kan være nyttigt under akutte fordøjelsesproblemer. Ud over at være fyldt med næringsstoffer,æger normalt lette at fordøje sammenlignet med nogle andre højt proteinholdige fødevarer, såsom kød og bælgfrugter.20. apr 2020

Er æg dårlige for tarmen?

Som en del af en afbalanceret diætægbidrage til et sundtfordøjelsessystemetog kan være nyttigt under akutte fordøjelsesproblemer. Ud over at være fyldt med næringsstoffer,æger normalt lette at fordøje sammenlignet med nogle andre højt proteinholdige fødevarer, såsom kød og bælgfrugter.20. apr 2020

Hvad er dårligt ved avocado?

Enavocadoder er klar til at spise har lysegrønt kød. En rådnen har brune eller sorte pletter i hele kødet (2). Alligevel kan en isoleret brun plet skyldes blå mærker snarere end udbredt ødelæggelse og kan skæres væk. Et andet muligt tegn på rådning er mørke striber i kødet.26. mar 2019

Hvem skal ikke spise avocado?

# 1.

Avocadokan virke som om det er godt for enhver situation, men sandheden er, at detskulle gerneundgås af gravide og ammende kvinder.Avocadoreducerer mælkeproduktionen og har endda været kendt for at skade brystkirtlen.Ikkeat nævne, at babyens mave er for følsomme til at indtage demavocadoeller dets rester.

Hvorfor er avocado ikke god for dig?

I løbet af de sidste seks månederavocadoer blevetgodtfor næsten alle, fordi det har været et tørt seks måneder ogavocadoindeholder meget fugt, ”siger Niazov. Men tilføjer hun, de erIkke passendeoverhovedet for kræftpatienter, fordiavocadofugt kommer fra en meget fed og tung kilde.27. feb 2017

cykelbremseværktøj

Er ost dårlig for din tarm?

Mættede fedtstoffer

En diæt med højt indhold af mættede fedtstoffer (dem der findes i fedtet kød, smør ogost) kan påvirke både mangfoldigheden og overflod afditgodtGodtbakterie.

Er ost dårligt for tarmens sundhed?

Hvorfor det er godt for dig: Nogle gæredeosteindeholder ligesom parmesan mælkesyrebakterieder kan skabeGodt-sund og raskprobiotika.Ostindeholder også vigtige næringsstoffer som protein og calcium.12. apr 2018

Hvorfor er avocado dårligt for dit fordøjelsessystem?

(Bemærk til dig selv: Lyt til din krop.) Så hvis du har mistanke om, at dit avocado-indtag kan være ansvarlig for dine fordøjelsesproblemer, er du bestemt ikke alene. Fortsæt med at læse af 3 grunde, at den livlige sundhedsføde undertiden kan forårsage gastrisk lidelse. 1. Du kan være FODMAP-intolerant

Er der nogen sundhedsmæssige fordele ved at spise en avocado?

Avocado er en pæreformet grøn kødfrugt og er kendt for sine sundhedsmæssige fordele over hele verden. Frugten indeholder mange vigtige næringsstoffer, der bruges til at behandle forskellige hudsygdomme og sundhedsmæssige problemer. Den indeholder 25 naturlige vitaminer og mineraler.

Er avocado god til syre refluks eller dårlig?

Svaret er ikke ligetil. Visse egenskaber ved avocado er nyttige til at reducere halsbrand. Men overforbrug kan forårsage symptomer på syre refluks såsom tør hoste, ondt i halsen, oppustethed, bøvsen, hikke og synkebesvær. Så spørgsmålet er nu om, hvor meget avocado der er godt for dig, da overskydende kan forårsage syre refluks.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.