Vigtigste > De Bedste Svar > Er steroider lovlige i Storbritannien - hvordan man løser det

Er steroider lovlige i Storbritannien - hvordan man løser det

Er trenbolon lovligt i Storbritannien?

Det er detgyldigeat haveanabolske steroidertil personlig brug. De kan også importeres eller eksporteres, så længe dette udføres personligt. Dette betyder, at de ikke kan sendes eller leveres af en kurér eller godsservice.I en verden, der tydeligvis bliver værre for minut, har jeg bemærket, at folk konstant leder efter nye genveje til fortjeneste, og SARM'er begynder at blive den næste store ting. Faktisk siges det på gaden, at SARM'er er sikre, næsten ikke har nogen bivirkninger, og vigtigst af alt vil de give dig disse fordele. Nå fyre, ligesom de fleste ting, når det lyder for godt til at være sandt.

Det er sandsynligvis, lad os tage et dybtgående kig på SARM'er, diskutere deres fordele og risici, og hold os opdateret indtil slutningen, fordi jeg vil dele min egen mening om, hvorvidt jeg synes, de er risikoen værd eller ej, så dette Første ting først, hvad der præcist er SARMs gode for dem af jer, der ikke vidste, at SARM'er er en gruppe af forbindelser kaldet selektive androgenreceptormodulatorer. I det væsentlige er de stoffer, der strukturelt ligner anabolske steroider, hvilket burde fortælle dig noget, men som jeg sagde, holder jeg et åbent sind for tiden, i dag er der nogle typer SARM'er på markedet og i modsætning til pro - Hormoner er i øjeblikket lovlige til køb uden recept samt forskning i SARM'er. Det har hidtil været meget begrænset, men det ser bestemt lovende ud. De ser ud til at hjælpe med at opbygge muskler og styrke, fremskynde fedt tab og øge den samlede atletiske ydeevne et niveau, der kan sammenlignes med steroider. Men nu uden så mange bivirkninger, selvom størstedelen af hingste dvs. blev udført på gnavere SARM'er er stadig et interessant emne, der er værd at diskutere. Men hvordan fungerer salmerne nøjagtigt, og hvordan sammenligner de sig med steroider? Nå, for at forstå hvordan SARM'er fungerer.

Først skal vi tage et hurtigt kig på, hvordan hormoner fungerer i den menneskelige krop. Forestil dig, at hormoner er kemiske budbringere, der hjælper med at overføre meddelelser fra celle til celle og med succes etablere kommunikation mellem dem. Disse meddelelser er normalt vigtige instruktioner og kommandoer, og når de når deres målcelle, udføres instruktionerne nu simpelthen.Androgener er hormoner forbundet med maskulinitet, de regulerer udviklingen og vedligeholdelsen af ​​maskuline egenskaber ved at binde sig til androgenreceptorer i kroppen, og måske de mest kendte er og istestosteron nu, når du introducerer anabolske steroider som testosteron i din krop, hvor testosteron er en hormon, vil alle de følgende tre ting ske i varierende grad. Nummer et testosteron vil binde til dine celler androgen receptorer nummer to. Det omdannes til DHT eller dihydrotestosteron, som også binder til androgenreceptorer og nummer tre, og en del deraf omdannes til det kvindelige hormon, østrogen? Det er i det væsentlige østrogen, og det binder til østrogenreceptorerne i dine celler.

Og her er den engelske oversættelse til alt dette, når du introducerer steroidlignende hormoner som testosteron i dit system, vil det resultere i anabolske androgene og nogle østrogene effekter. Det, du dog mest ønsker, er de anabolske virkninger, der fører til en stigning i muskelproteinsyntese, hvilket resulterer i mere muskelvækst og acceleration af fedtreduktion, som vi heller ikke ønsker androgene og østrogene effekter, det er fordi den angiogene steroidkapsel er ansvarlig for accelereret hårvækst, bryster, acne og andre bivirkninger, som du sandsynligvis ikke vil have. De andre alvorlige bekymringer med steroider er en stærk mulighed for bivirkninger, selv i lave og kontrollerede doser. Derfor bliver jeg så sur, når folk siger, om du har steroider, ikke? Du er sikker.

Nå folkens, sandheden er, at bivirkninger kan forekomme ved enhver brug, og disse bivirkninger kan omfatte højt blodtryk, øget progression af hjertesygdomme LDL Kolesterol Humørsvingninger Hårtab Seksuel dysfunktion og levercirrhose for at nævne nogle få, og det er derfor, folk i sidste ende beslutter at steroider ikke er risikoen værd De vil bare ikke risikere alt bare for at opnå nogle gevinster, der ikke engang er permanente, fordi du mister de fleste af dine gevinster, når du holder op med at injicere, og nogle af disse bivirkninger er reversible. Nogle af dem er ikke, og du kan let være død eller have brug for testosteronerstatningsterapi resten af ​​dit liv. Men hovedårsagen til, at steroider normalt betragtes som uegnede for helbredet, er fordi de er farlige biprodukter, nemlig DHT og østrogenlignende forbindelser, og det er pointen med steroider, at de har et anabolsk til angiogent forhold på 1. skal til 1SARMs, på på den anden side lovede de samme anabolske resultater, som steroider bringer til bordet uden de angiogene bivirkninger, fordi de kun binder selektivt til muskel- og knoglecellereceptorer og ikke let omdannes til DHT eller østrogen, hvilket er de vigtigste drivkræfter for mange uønskede virkninger af steroider forbløffende er det ikke? Lad os fortsætte med at grave.Okay folk, så lad os tale om nogle af de mest populære salmer på markedet lige nu, da der er nogle derude, hvoraf nogle er stærkere, hvilket betyder at de har en højere risiko for at støde på uønskede bivirkninger. Nogle er meget svagere. De mest populære salmer i øjeblikket er Austin Carter, en og EREin Liggins Rolle eller også kaldet anabolske steroider.

Hm, hvorfor de underlige alfanumeriske navne, du måske spørger om salmer, ikke er godkendt til medicinsk brug, så farmaceutiske marketingfolk har ikke gidet at navngive dem langt de bedst studerede SARM'er, og undersøgelser fandt faktisk nogle stærke resultater Ikke kun gjorde det hjælpe folk med at få muskler og tabe fedt uden at træne, men bivirkningerne var næsten ikke eksisterende mellem Austin og behandling af kræftpatienter, men resultaterne er stadig ret for tidlige. Derefter er Carter, og alle undersøgelser af Katarah vil blive udført på gnavere. Der er i øjeblikket ingen undersøgelser på mennesker, og forskerne fandt ud af, at CarterEin er fremragende til at forbrænde fedt, mens de opretholder muskler hos rotter, bivirkningerne var ubetydelige igen, og Ryan og Andrew Reiner s4 er en af ​​de første, hvis ikke de første, på markedet og den er normalt stablet med andre salmer.

Dens største bivirkning er visuel abnormitet, og det er fordi det faktisk binder sig til visse receptorer i dine øjenceller, hvilket kan føre til ændret farveopfattelse og natblindhed, hvilket lyder ret hårdt, hvorfor vores de 9 normalt ikke er det første valg til få muskler Sidst men ikke mindst er League and Rule nu en af ​​de bedst studerede salmer, og ligesom Austin viser det lovende resultater, når det vurderes på menneskelige forsøg på at øge muskler, knoglemasse og sexlyst uden lever eller skade prostata alle synes at tilbyde fordele med fedt tab, og det er derfor, de fleste mennesker kombinerer det med Austin. Høje doser af ben og rulle har vist sig at undertrykke naturlig hormonproduktion, så folk med lave testosteronniveauer er tilbøjelige til at springe over alt dette sammen, så du kan være forsigtig med det, men nu efter at have hørt alt dette. Er du klar til at købe din første flaske SARM'er er sandsynligvis det spørgsmål, du stiller dig selv.Nå, vær ikke forhastet, fordi det er tid til at tale om problemet med SARM'er. Så folkens, det største problem med salmer er ærligt talt. Der er virkelig ikke nok forskning; mens disse undersøgelser giver nogle lovende resultater, er der ikke nogen langsigtede menneskelige studier.

Desværre ved vi ikke nok om, hvordan de fungerer, og deres mulige langsigtede bivirkninger, hvilket er en meget legitim grund til bekymring for, at SARM'er ikke engang var til den menneskelige brug, og de fleste mennesker, der er villige til faktisk at prøve dem, behøver bare at køb dem til eksperimentel forskning, da de endnu engang ikke er beregnet til konsum, selvom de måske er lovlige, men de er bestemt ikke i de mest konkurrenceprægede sportsgrene tilladt og kan faktisk blive forbudt, hvis du tester positivt for dem. Jo mere du bruger steroider, jo flere bivirkninger du kan lide, jo flere bivirkninger har du uundgåeligt haft acne, hårtab, testosteronundertrykkelse og andre bivirkninger forbundet med steroidbrug er stadig meget mulige med SARM'er, især hvis du ikke bruger dem. Også med små doser er problemet med steroider og steroidlignende lægemidler, at de er vanedannende, og det er meget vanskeligt at holde sig til en lille dosis, når du begynder at opleve dets anabolske fordele, vil du se dig selv i spejlet, se større ud , se mere flået ud, og du vil gerne tage mere. En anden bekymring, jeg har med Salmerne, er den betydelige kræftvækst, som gnavere oplever i flere studier, selvfølgelig er mennesker gnavere, men indtil der er langvarige undersøgelser af SARMs og kræft, tror jeg, det ville være dårligt at bruge dem som bodybuilding-kosttilskud.

Gutter husker, at kræft er en mutation i dine celler, og når du tager et lægemiddel, der forbedrer dine celler. Du forbedrer også den slags mutationer, og endelig, da du kan få Solms hvor som helst nu, vil jeg også adressere det. Mange kosttilskudsfirmaer er begyndt at sælge SARM'er.

Hovedproblemet er, at SARM'er ikke er kvalificerede eller kvantificerede stoffer, hvilket betyder, at du ikke rigtig ved, hvad der er i flasken, du har købt, eller hvad China Lava er fra, og med uregulerede stoffer som salmer. Der er altid en chance for, at du køber et pulver eller en pille, der ligner Austin, men det er faktisk clenbuterol eller ryster, hvilket er ret skræmmende. Du ved ikke, hvad du lægger i din krop.

Så det er op til dig at beslutte, at det er værd at risikoen. Så lad os opsummere, at lyde er steroider, som forbindelser, der ikke er så effektive som steroider, men bestemt langt mere effektive end traditionelle kosttilskud som kreatin eller beta-alanin, ikke? De ser også ud til at have minimale bivirkninger, men den egentlige forskning er langt fra vejledende eller eksternt endelig. Så lad os se på fordele og ulemper ved ProSteroid, ligesom anabolske resultater, minimale kortsigtede bivirkninger, der let genopretter fra minimal konvertering til DHT og østrogen, og NavaCons, de er ikke så potente som steroider.

cykeltrænerprogrammer

Der er ukendte langsigtede bivirkninger, der er en mulig årsag til kræft, og du vil miste dine gevinster, når du holder op med at tage det. Tænk også over, hvor store de potentielle bivirkninger og fordele faktisk er Genetiske faktorer Overordnet diæt Alder køn osv. Nu hvor du er bevæbnet med disse oplysninger, er et valg dit, men husk at hver gang du prøver biohacking, er der altid en risiko forbundet med det, især når du prøver moderne medicin som SARM'er, og selv når gevinsterne er store, er det stadig midlertidigt og forsvinder, når du holder op med at tage det.

Sådan fungerer den menneskelige krop fyre, den bevarer den muskelmasse, det betyder, og når du holder op med at tage kemikalier og hormoner, der får din krop til at opbygge muskler, har den bare ikke brug for al den muskelmasse længere. Og hvis du forbliver naturlig, beholder du dine gevinster for evigt. Så medmindre du planlægger at tage Sam resten af ​​dit liv, holder jeg mig til at være god hele livet.

Og her er de betydelige gevinster fyre, og endnu vigtigere, det er her kerneværdierne for sundhed og fitness efter min mening opvejer risikoen for at bruge Toms langt fordelene, og de behøver bare ikke at opbygge en muskuløs, stærk og læne kroppen på, som du kan være stolt af med links til ordentlige studier og alt, hvad der kan lide og kommentere nedenfor, og vi kan gøre det i fremtidige artikler og som altid. farvel

Kan jeg bringe steroider til Storbritannien?

Det er lovligt atbringe steroider til Storbritannienhvis du gør det til din egen personlige brug, og hvis dutage medstofferne i dig selv, dvs. du fysiskbæredemind ilandet selv, når du vender tilbage fra udlandet.

Er anabolske steroider lovlige i Storbritannien?

Anabolske steroiderer stoffer i klasse C i henhold til loven om misbrug af narkotika 1971. Der er ingen lovovertrædelse, men det er detulovligtil fremstilling, levering eller besiddelse / import / eksportsteroidermed den hensigt at levere, uden licens til at gøre det. Den maksimale straf er 14 års fængsel og / eller en høj bøde.21.01.2018

Har professionelle bodybuildere lov til at bruge steroider?

Noglebodybuildere brugeranabolskesteroiderog andre præstationsfremmende stoffer til hurtigere at opbygge muskler og komme sig efter skader, men nogle gange forbyder konkurrencerved brug afdem på grund af sundhedsrisici eller overvejelser vedrørende fair konkurrence.

Kan jeg købe steroider i håndkøb UK?

Mild kortikosteroider, såsom hydrokortison,kanofte købesover diskenfra apoteker. Stærkere typer er kun tilgængelige på recept. Læs om andre typer kortikosteroider, herunder tabletter, kapsler, inhalatorer og injicerede kortikosteroider.

Vil SARM'er blive forbudt UK?

Igen, intet galt medSARM'ermen med producenter. IDet Forenede Kongerige, salget afSARM'erer lovligt. Selektive androgenreceptormodulatorer er ikke markeret som planlagte lægemidler, hvilket betyder, at dekankøbes eller sælges eller distribueres til juridiske formål. Igen,SARM'ersolgt er lovligt.

Er alle bodybuildere på steroider?

Resultaterne af denne undersøgelse viste, at mere end halvdelen af ​​mændenebodybuildere(54%) brugtesteroiderregelmæssigt sammenlignet med 10 procent af de kvindelige konkurrenter.

Bruger stærke mænd steroider?

AlleStrongmenog kraftløftere (såvel som bodybuildere) på ethvert konkurrencemæssigt niveau skalbrug steroiderat overleve.

Kan du købe steroider i håndkøb?

For det meste er steroidtilskud, der tidligere findes i helsekostforretninger eller fitnesscentre, nu ulovlige og kræver recept. DHEA erenaf de få undtagelser ogkanstadig købesover disken.Steroidkosttilskud er svagere former for androgen.

Hvilket steroid er bedst til muskelgevinst?

# 1 D-Bal Max:Bedstsamlet set

En favorit blandt bodybuildere, D-Bal Max er det lovlige alternativ til Methandrostenolone, som er kendt under mærket Dianabol. Dianabol var en af ​​de førstesteroiderat ramme mainstream ikke-medicinsk brug tilstigende muskelmasse.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.