Vigtigste > De Bedste Svar > Er søde kartofler inflammatoriske - praktiske beslutninger

Er søde kartofler inflammatoriske - praktiske beslutninger

Forårsager kartofler betændelse?

Natskygge grøntsager

Auberginer, peberfrugter, tomater ogkartoflerer alle medlemmer af natskyggefamilien. Disse grøntsager indeholder den kemiske solanin, som nogle mennesker hævder forværrer gigt smerter ogbetændelse.



Velkommen tilbage til en anden artikel! I dag ser vi på 13 fødevarer, der forårsager betændelse. Mens nogle betændelser er gode for kroppen, skal du undgå kronisk betændelse, fordi det er en naturlig reaktion fra din krop for at beskytte sig selv. Det anses for at være årsagen til de fleste sygdomme, og det kan også forhindre dig i at føre en glad, aktiv livsstil.

Ved at vide, hvilke fødevarer der skal undgås, reducerer du ikke kun risikoen for kronisk sygdom, men forbedrer også dit humør, din energi og den generelle livskvalitet. Sørg for at se til nummer 1, når vi afslører en fødekilde til betændelse, som de fleste mennesker har overset. Når de fleste mennesker tænker på betændelse nu, tænker de på en hævet ankel eller knæ efter en forstuvning eller anden skade.

Men betændelse er langt mere alvorlig. Du kan ikke engang se betændelsen, men du kan vædde på, at den er der, især hvis du ikke spiser rigtigt eller træner regelmæssigt. Det skyldes, at betændelse faktisk er kroppens naturlige reaktion på det. er stress - det være sig ernæringsmæssigt, fysisk, miljømæssigt eller endda følelsesmæssigt.



Og når din krop er betændt, er du i fare for alt fra vægtøgning, migræne, allergi og forkølelse og influenza til mere alvorlige sygdomme som gigt, hjerteslag, diabetes, Alzheimers og det frygtede 'C' ord - kræft. Selv de sundeste af os har en eller anden form for betændelse - hvis du lever i dagens hurtige, giftfyldte verden, har du betændelse. Spørgsmål er, hvad vil du gøre ved det? Lad os se på, hvad der forårsager betændelse.

Nå, mangel på søvn, stress, dehydrering, rygning, alkoholforbrug og en ubalance i tarmbakterier er alle faktorer, der bidrager til dette. Men hovedårsagen - og den mest reversible - er at spise en inflammatorisk diæt. Her er de top 13 fødevarer, der forårsager betændelse, som du bør undgå.

Udskift disse inflammatoriske fødevarer med sunde erstatninger i dag! Lad os starte med vores nummer 13. Majs. Gamle majs er et nærende, sundt korn.



Det genetisk modificerede majs, som vi finder i købmandsforretninger og i forarbejdede fødevarer, er det ikke. Majs er en af ​​de stærkest genetisk modificerede fødevarer og en af ​​de mest modtagelige for pesticidrester. Glyphosat er et meget anvendt pesticid, som landmænd sprøjter genetisk modificerede afgrøder.

Ved at dræbe gavnlige tarmbakterier gør glyphosat det muligt for skadelige bakterier at trives. Dette udløser en inflammatorisk reaktion, der kan forårsage ledsmerter. Dette herbicid er ansvarligt for mange fordøjelsesproblemer såsom tarmbetændelse og cøliaki, herunder bagværk, korn, morgenmadsstænger, forarbejdet kød og majssirup.

Erstatning: Køb økologisk majs eller udskift den med andre små grøntsager som ærter og bønner. Punkt 12. Almindelige spiselige olier.



Spiselige vegetabilske olier anvendes i mange husstande og restauranter, har meget høje niveauer af omega-6 og dårligt lave niveauer af omega-3. Overdreven forbrug af omega-6 fedtsyrer udløser produktionen af ​​inflammatoriske kemikalier, der ødelægger din krop. Find dem i: Flerumættede vegetabilske olier som druefrø-, bomuldsfrø-, saflor-, majs- og solsikkeolier.

Soja- og jordnøddeolier også. Disse olier findes almindeligvis i forarbejdede fødevarer, bagværk og fastfood. bruger stegte fødevarer.

Stedfortræder: macadamiaolie, ekstra jomfru olivenolie eller avocadoolie. I tvivlstilfælde er den bedste olie til madlavning kokosnøddeolie. Nummer 11.

Sukker. For stort sukkerforbrug forårsager tandforfald og øger risikoen for fedme, betændelse og kroniske sygdomme som metabolisk syndrom og type -2-diabetes. Sukker føder også på dårlige bakterier og kræftceller, hvilket gør livet svært for dit immunsystem.

Da det er for surt, forårsager sukker direkte betændelse. Fundet i: Sukker-sødede drikkevarer såsom læskedrikke, frugtdrikke og punch. Og slik som kager, desserter, slik og snacks.

rundvisning i Flandern 2020

Stedfortræder: Vælg naturlige sødestoffer som ahornsirup, agave, honning eller melasse friske bær eller naturlige tørrede frugter for at tilfredsstille dit trang. Nummer 10. Kunstige sødestoffer.

Forarbejdet sukker og sødestoffer udløser frigivelsen af ​​inflammatoriske 'messenger stoffer' kaldet cytokiner. En især majssirup forårsager betændelse i leveren og bidrager til ikke-alkoholisk fedtleversygdom. Find dem i: slik og forarbejdede fødevarer.

Pas på majssirup, dextrose, fruktose, gylden sirup, maltose, sorghumsirup og saccharose som dadler og honning. For at holde kalorierne nede skal du vælge stevia i stedet for splenda. Nummer 9.

Transfedt. Transfedtstoffer er berygtede for deres dobbelte virkning: de øger mad 'dårlige' kolesterolniveauer og sænker det 'gode' kolesterol på samme tid. De øger også betændelse.

crossfit med lav effekt

Harvard School of Public Health advarede om farerne ved transfedt i de tidlige 1990'ere. Mættede fedtstoffer er ikke meget bedre. De udløser betændelse i fedtvæv, som ikke kun er en indikator for hjertesygdomme, men også gør gigt værre.

Fundet i: Stegte fødevarer, fastfood, bagværk, frosne fødevarer, margarine. Udskiftning: Vælg produkter, der ikke har. indeholder transfedtsyrer, delvist hydrogeneret olie eller vegetabilsk forkortelse.

I tvivlstilfælde antager du, at alle kommercielt fremstillede fødevarer indeholder transfedt, medmindre andet er angivet. Punkt 8. Mejeriprodukter.

Så meget som 60% af verdens befolkning kan ikke fordøje mælk. Faktisk tror mange forskere, at evnen til at fremstille mælk gennem den Fordøjelse ud over barndommen er unormal og ikke omvendt. Mælk er et allergen, der kan udløse inflammatoriske reaktioner såsom maveforstyrrelser, forstoppelse, diarré, udslæt, acne, nældefeber og åndedrætsbesvær hos modtagelige mennesker.

Også hormoner, pesticider og antibiotika, der fodres med kvæg, kommer ind i mælken, hvilket gør osteproblemet værre, fødevarer med skjult mælkeindhold inkluderer brød, kager, kiks, kager, flødesauce, proteinpulver og emballeret korn. Erstatning: udskift mælk med kokosmælk eller hjemmelavet møtrikmælk; Brug kokosolie i stedet for smør og cashewnødder i stedet for ost. Nummer 7.

Ikke-økologisk kød. Kommercielt tilberedt kød kommer fra dyr, der fodres med korn som sojabønner og majs, en diæt med højt indhold af inflammatoriske omega-6 fedtsyrer, men lavt i antiinflammatoriske omega-3 fedtstoffer, antibiotika og hormoner for at holde dem infektionsfri såvel som hurtigere reproduktion. Find dem i: Medmindre andet er angivet, kommer de fleste, hvis ikke alle kvæg, svin og fjerkræ, du finder i supermarkeder og restauranter, fra opfedningsbedrifter.

Erstatning: økologisk fritgående kød fra dyr fodret med en naturlig diæt af græs og grøntsager. Nummer 6. Forarbejdet kød.

Forarbejdet kød er hærdet, saltet, røget eller på anden måde konserveret kød. Det indeholder normalt tilsatte nitrater, majsprodukter, soja og konserveringsmidler og farver. Disse ingredienser gør maden så giftig, at den er kræftfremkaldende.

Det er svært at sluge! Find dem i: skinke, hotdogs, pølser, frokostkød, bacon og salami. Erstatninger: spis frisk kød, fjerkræ og fisk eller økologiske alternativer såsom røget laks eller rykkende kød. Nummer 5.

Alkohol. Normalt forbrug af alkohol forårsager irritation og betændelse i spiserøret, strubehovedet og leveren. Over tid kan den kroniske betændelse i områderne med gentagen irritation føre til tumorvækst.

Fundet i: øl, cider, likører, likører og vine. Stedfortræder: forfriskende og tørstslukkende drikkevarer såsom et glas rent, filtreret vand, te eller friskpresset juice. Nummer 4.

Raffineret korn. Mange af de korn, vi spiser i dag, er genetisk modificerede, forarbejdede og forurenet med herbicider og pesticider. Nogle korn, som hvede, er så raffinerede, at de forårsager alvorlige allergilignende symptomer hos de fleste mennesker.

Derudover bleges hvede og fjernes fra næringsstofferne, som senere tilsættes i form af syntetiske vitaminer og mineraler, hvorfor de fleste hvide mel er mærket som 'beriget'. Derudover har raffinerede korn, såsom raffineret sukker, et højere glykæmisk indeks end uforarbejdede korn, hvilket kan fremskynde forekomsten af ​​degenerative sygdomme. Findes i: hvidt mel, hvidt brød, pasta, nudler, kiks og bagværk Erstatning: vælg gamle sunde korn som amaranth, quinoa, spelt, rug, hirse, boghvede og chia.

Disse fås som fuldkorn eller tilberedt fuldkornsmel i de fleste helsekostforretninger. Nummer 3. MSG (mononatriumglutamat).

MSG er et konserveringsmiddel og tilsætningsstof, der forbedrer smagen i forarbejdede fødevarer. Den indeholder gæret stivelse, majssukker, melasse, sukkerrør eller sukkerroer. MSG-følsomhed kan udløse symptomer som hovedpine, ansigtstryk, døsighed og følelsesløshed og prikken i ansigt, ryg og arme.

Andre reaktioner på MSG inkluderer hedeture, svedtendens, brystsmerter og svaghed. Find dem i: MSG er meget populær i asiatisk mad i butikken såvel som skældte mad tilberedt på asiatiske restauranter. Selv 'MSG-fri' restauranter har vist sig at bruge ingrediensen.

Stedfortræder: Forbedr maden med en knivspids salt og peber, eller tilføj smag til det med krydderier. Hvis du ikke er sikker på, om din yndlings kinesiske restaurant har denne ingrediens Brugt, lav asiatisk mad derhjemme. Nummer 2.

Raffinerede salte. Natrium er vigtigt for nerve- og muskelfunktion, blodtryksregulering og mere. Men for meget kan føre til forhøjet blodtryk, nyreproblemer, dårlig knogletæthed, betændelse og væskeretention.

Kroppens overskydende natrium frigives gennem sved og urin. En undersøgelse viste, at 'højt saltindtag er forbundet med øget betændelse og skade på målorganer'. I modsætning til uforarbejdet salt opvarmes 'bordsalt' ved ekstreme temperaturer og er fyldt med tvivlsomme tilsætningsstoffer.

Kan findes i: forarbejdede fødevarer, fastfood og næsten alt, hvad der serveres i restauranter. Erstatning: iodiseret salt med naturligt, uraffineret havsalt eller Himalaya-salt erstatter. Brug krydderier og urter til at smage dit måltid i stedet for at tilføje ekstra salt.

Nummer 1. Udfyld det tomme felt. Hvorfor er dette hul? Fordi det er designet til at udfylde de fødevarer, du er følsom over for.

Mange mennesker er følsomme over for visse fødevarer, men er ikke opmærksomme på det. I modsætning til fødevareallergi, hvor symptomerne normalt er hurtige og alvorlige, kan der opstå symptomer forårsaget af madintolerancer. Som et resultat, når symptomer på madintolerance vises, afvises de ofte som almindelige mindre lidelser som træthed og hovedpine.

Men gentagen, langvarig kontakt med irriterende fødevarer kan forårsage betændelse og føre til kroniske sygdomme kan findes i: Almindelige fødevareallergener er gluten, mælk, nødder, æg og nattskygge grøntsager. I modsætning til almindelig opfattelse er det muligt at udvikle en allergi over for fødevarer, du spiser ofte. Erstatninger: Hvis du har mistanke om, at en bestemt mad kan være ansvarlig for dit madintoleransrespons, skal du prøve at undgå det helt i cirka to uger og overvåge dit svar.

I slutningen af ​​afholdenhedsperioden skal du inkludere at spise tilbage i din kost. Hvis du faktisk er uforenelig med dette, skal du bemærke forskellen i, hvor let du har det. Der har du det, de 13 fødevarer, der forårsager betændelse, skal du undgå Undgå fødevarer, der fremmer betændelse, og tilføj fødevarer, der bekæmper betændelse.

Udskift først rapsolie med olivenolie eller kokosolie og smag ting med nogle gurkemeje og antiinflammatoriske urter. Fokuser på uforarbejdede, hele fødevarer og bliv hydreret. Endelig skal du fokusere på dit helbred ved at træne regelmæssigt og sænke dit stressniveau.

Vigtigst af alt skal du sørge for at få 7 til 9 timers søvn hver dag for at hjælpe din krop med at komme sig og reducere betændelse om natten. Hvis du kan lide denne artikel, 'Synes godt om', 'Del' og 'Tilmeld' og slå meddelelser til, så du ikke går glip af en artikel. Og nu til dig: hvilken inflammatorisk mad skal du fjerne fra din diæt i dag? Efterlad din kommentar nedenfor! Og tjek vores andre artikler også!

Hvad er de top 10 inflammatoriske fødevarer?

De har mere plads til at bevæge sig frit, de er også slankere og indeholder mindre mættet fedt.
  • RØDT KØD OG FORARBEJDET KØD.
  • ALKOHOL.
  • Raffinerede korn.
  • KUNSTIGMADTILSÆTNINGSSTOFFER.
  • NOGENFØDEVARERDET KAN DU VÆRE SENSITIV FOR.
4. feb 2020

skyderen øvelser

Du har sandsynligvis bemærket nu, at de fleste af mine opskrifter er grøntsagstunge og prioriterer friske, sunde ingredienser undtagen min dessert, og det er fordi jeg efter fire autoimmune diagnoser har lært, hvordan man virkelig nærer min krop med enkel, anti -inflammatoriske fødevarer. Så hvad præcist? er antiinflammatoriske fødevarer? Det er bare dem, der er blevet godt undersøgt for at reducere betændelse i kroppen, de er de elementer, som ernæringseksperter og læger alle er enige om, at vi skal få mere af, fordi de ikke kun reducerer betændelse, men også antiinflammatoriske virkninger har mange andre helbred. fordele så godt. I dagens artikel deler jeg otte antiinflammatoriske fødevarer, jeg spiser hver uge, og giver dig et par forskellige opskriftideer, men husk at du altid kan finde den fulde opskrift, der kan udskrives på min hjemmeside.

Lad os dykke ind. Bær, uanset blåbær, jordbær, hindbær eller brombær, indeholder alle antioxidanter kendt som anthocyaniner, og det er anthocyaninerne, der giver bærene deres lyseblå og rødlige farve. Mens alle frugter generelt indeholder meget antioxidanter, er bær virkelig superstjerner, fordi de indeholder så mange forskellige kemiske forbindelser, der er gode til at bekæmpe betændelse, kræft og hjerte-kar-sygdomme.

Nu kommer den seje del ved at reducere eksisterende betændelse, men de hjælper os med at reagere bedre på fremtidige opblussen, så det er altid en smart idé at spise dem regelmæssigt. Mine yndlingsopskrifter med bær inkluderer min blåbær smoothie, min bær og spinat salat, min hindbær vinaigrette, min jordbær og banan smoothie og min acai skål. Jeg er sikker på, at du ved, at bladgrøntsager er gode for dig, men ved du hvorfor de er gode for dig? Spinat, grønkål, schweizisk chard, mælkebøttegrøntsager og andre greener er ikke kun fulde af antioxidanter, de er også alkaliserende for kroppen.

De er fyldt med næringsstoffer som løv, fibre, vitaminer, A, C, E og K, og en række mineraler nsas kaninfoder, inklusive min fars, der er en grund til, at alle dyr i dyreriget foretrækker bladgrøntsager, og det er fordi der nærer vores krop på celleniveau. Bladgrøntsager forhindrer kognitiv tilbagegang, de holder vores mikrobiom i topform, og de reducerer hele kroppen betændelse. Mine yndlingsopskrifter med bladgrøntsager inkluderer min vilde ris og raketsalat, min rejer, asparges og avocadosalat, min chard sauteret med hvidløg, min grønne smoothie efter træning og mine kale chips.

Laks og andre fede fisk som ørred, sardiner, ansjoser og makrel har alle et væsentligt indhold af omega-3, og disse er vigtige, fordi din krop ikke kan fremstille dem alene. Du er nødt til at få dem gennem din diæt. Hvis du har en autoimmun sygdom, er omega-3 lige så vigtige, fordi undersøgelser har vist, at de kan bruges i en lang række autoimmune sygdomme såsom lupus, reumatoid arthritis, type 1-diabetes, psoriasis, alle typer colitis, multipel sklerose, og mange andre er meget nyttige.

Om omega-3'er er også vigtige for hjernens sundhed, og interessant nok er de, der spiser fede fisk regelmæssigt, mindre tilbøjelige til depression eller angst. Kort sagt er omega-3 fedtsyrer et af de mest velundersøgte næringsstoffer, og undersøgelser viser konsekvent de massive antiinflammatoriske virkninger, de har på kroppen. Nogle af mine yndlingslakseopskrifter er min bagt Dijon-laks, min orange glaserede laks, mine laksekager, min frittata med røget laks og min laks og avocadosalat.

Når de fleste tænker på avocado, tænker de på sunde fedtstoffer, og det er godt, fordi avocado er fyldt med enumættede fedtstoffer, som er det gode fedt, der hjælper med at sænke kolesterolet og reducere betændelse i leddene. Sunde fedtstoffer som dem fra avocado er nødvendige for energi, blodkoagulation, hjerneudvikling, absorption af fedtopløselige vitaminer og begrænse inflammation. Forskellige næringsstoffer i avocado har også vist sig at være gavnlige til forebyggelse af neurodegenerative sygdomme som Alzheimers og Parkinsons, og jeg studerer konstant Parkinsons forskning, fordi min far har Parkinsons.

Okay, sjovt faktum om avocadoer, at de faktisk har mere kalium end bananer. For en portion på tre og en halv ounce bananer får du 10% af den anbefalede daglige dosis kalium, og for den samme serveringsstørrelse som en avocado får du 14%. Nogle af mine foretrukne avocado-opskrifter er min tunfyldte avocado, min avocado-issalat, min avocadodressing, min gulerods- og zucchini-pasta med avocado og agurksauce og mine bagte æg i avocado.

Broccoli og andre korsblomstrede grøntsager som blomkål, pak choi og rosenkål er fyldt med antioxidanter, vitaminer og fytokemikalier. Broccoli indeholder højt K-vitamin, C-vitamin, kalium, magnesium og fiber, men det er sulforaphan, der gør broccoli meget speciel, de mest undersøgte forbindelser i broccoli, og undersøgelser viser, at det har kræft- og skadevirkninger Kan afgifte kemikalier i miljøet, der ellers ville forårsage betændelse i vores kroppe. Nogle af mine yndlingsopskrifter til broccoli og korsblomstrede grøntsager er min broccoli salat, min dampede broccoli, min broccoli 30 kyllingegryde, min hvidløg og ingefær bok choi og min Blomkål ris tabbouleh.

Hvidløg er blevet brugt i århundreder for dets medicinske egenskaber, og adskillige undersøgelser viser konsekvent, at den har både kræftforebyggende og immunforstærkende virkninger. Naturligvis giver hvidløg et stort bidrag til enhver opskrift, men der er vidtrækkende sundhedsmæssige fordele, der får hvidløg til at skinne. Hvidløg indeholder antiinflammatoriske kemikalier som quercetin, som naturligt hæmmer histamin og svovlforbindelser, der stimulerer dit immunsystem til at bekæmpe sygdomme.

Hvis du har gigt, kan hvidløg også være din bedste ven, da hvidløg har vist sig at reducere betændelse, smerte og bruskskader forbundet med gigt. Nu er det svært at vælge en håndfuld hvidløgsopskrifter, fordi jeg bruger hvidløg i så mange forskellige opskrifter på min hjemmeside, men jeg elsker mine courgette-nudler med citron hvidløgs rejer, min blomkålpuré med hvidløg og urter, min sauteret med hvidløg schweizisk chard , min søde kartoffelfries med hvidløg aioli og min pocheret kylling og grøntsagssuppe om vinteren. Så som hvidløg er ingefær blevet brugt rundt omkring i verden i århundreder for dets helbredende egenskaber.

Det er kendt at hjælpe med at reducere køresyge, lindre smerter og reducere kvalme. Ingefær indeholder stoffer kendt som ingefæroler og reducerer betændelse og slukker for smerteproducerende forbindelser i kroppen. Hvad angår fordøjelse, hjælper ingefær med fordøjelsen og hjælper med mobilitet, hvilket bare betyder, at det bevæger ting hurtigere gennem vores tarm, og faktisk har ingefær vist sig at gøre ting dobbelt så meget Kan bevæge sig hurtigt, hvilket er nøglen, når man kæmper med forstoppelse.

På grund af disse fordøjelsesfordele har ingefær vist sig at hjælpe med at reducere tyktarmskræft og øge immunforsvaret. Husk nu, at ca. 75 til 80% af vores immunsystem kommer fra vores tarm, så alt, hvad der hjælper tarmen, bliver naturligt som ingefær, han Jeg understøtter også vores immunsystem. Nogle af mine yndlings ingefæropskrifter er mine kammuslinger med citrus- og ingefærsauce, min gulerods- og ingefærsuppe, min gyldne mælk, min agurk og melongazpacho med ingefærrejer og min asiatiske blomkålris med ingefærrejer har chiafrø, og mens Chia-frø er i dag kendt som superfood, i gamle tider var de en basisføde, der var mest kendt for at levere energi, og på det gamle maya-sprog bliver ordet chia faktisk oversat som stivelse, ud over alle de vitaminer og næringsstoffer i chiafrø, de også indeholder en stor dosis fiber.

Faktisk er de en af ​​de bedste kilder til fiber i verden, og al den fiber er fantastisk til at afbalancere blodsukkeret og selvfølgelig fremme god tarmsundhed. Chiafrø sammen med hørfrø er fyldt med antioxidanter og omega-3 sand, og antioxidanterne bekæmper frie radikaler, og disse Omega-3'er reducerer inflammation, ligesom jeg nævnte med laks. Nogle af mine foretrukne chiafrøopskrifter inkluderer min chiafrø budding, chia frø syltetøj, mine ultimative frø kiks, min jordnøddesmør gelé chia budding og min kokosnød chia mango popsicle.

Nu er der meget mere antiinflammatoriske fødevarer derude end disse otte, som jeg nævnte i dag. Jeg har sandsynligvis bemærket med alle opskrifterne, at jeg bare har en tendens til at blande og matche alle disse ingredienser for at skabe nye måltider, men særegenhederne alle disse oplysninger, og jeg tror, ​​at denne artikel i dag er det generelle spørgsmål, kan ændring af dine spisevaner ændre dit generelle helbred? ? Og svaret, du kan satse på det. Det er aldrig for sent at vedtage sundere vaner og forbedre dit generelle velbefindende.

Håber du nød dagens artikel, og hvis du gav det tommelfingre og lad mig vide, hvad dine foretrukne antiinflammatoriske fødevarer er i kommentarerne nedenfor. Som en påmindelse kan du finde så mange flere opskrifter på min hjemmeside, og jeg arbejder på en ny opskrift i denne uge, som jeg giver dig næste uge. Så vi ses igen. (livlig musik)

Hvad er de 10 værste fødevarer til betændelse?

Fødevarerden årsagbetændelse

raffinerede kulhydrater, såsom hvidt brød og bagværk. Pommes frites og andet stegtmad. sodavand og andre sukkersødede drikkevarer. rødt kød (burgere, bøffer) og forarbejdet kød (hotdogs, pølse)

Hvad er de værste fødevarer til betændelse?

Her er 6maddet kan forårsagebetændelse.
  1. Sukker og majssirup med høj fructose. Bordsukker (saccharose) og majssirup med høj fructose (HFCS) er de to hovedtyper af tilsat sukker i det vestligekost.
  2. Kunstige transfedtstoffer.
  3. Vegetabilske olier og frøolie.
  4. Raffinerede kulhydrater.
  5. Overdreven alkohol.
  6. Forarbejdet kød.
12. nov. Dec 2019

hvad man skal se, mens man træner

Hvad er den stærkeste naturlige antiinflammatoriske?

Omega-3 fedtsyrer, som er rigelige i fede fisk såsom torsk, er blandt de mest potenteanti-inflammatoriskkosttilskud. Disse kosttilskud kan hjælpe med at bekæmpe flere typerbetændelse, inklusive vaskulærbetændelse.

Er der et naturligt alternativ til steroider?

I øjeblikket er kreatin den enestenaturligt steroidat Food and Drug Administration (FDA) godkender kortvarig brug hos raske voksne over 18 år for at forbedre atletisk præstation. Flere undersøgelser har vist, at brug af kreatin i 5-7 dage kan øges markant: styrke. strøm.31. okt 2020

Hvad kan jeg tage i stedet for steroider?

Medicin som methotrexat, Arava, anti-TNF-lægemidler (Enbrel, Humira, Remicade) bruges alle til at forsøge at reducereprednison.3. apr 2007

Hvordan er søde kartofler gode for din krop?

Forebygg og undgå kronisk betændelse med søde kartofler. Søde kartofler er en mad, der både forhindrer og bekæmper betændelse i kroppen. Søde kartofler indeholder et protein, der hjælper planten med at reparere sig selv efter skader eller blå mærker. Når det spises, fungerer dette protein som et antiinflammatorisk middel i vores krop.

Hvilke fødevarer forårsager mest betændelse i kroppen?

Tænk mad, der har sukker, mad, der er sød, og mad, der bliver til sukker, når vi spiser dem. Ris. Hvide kartofler. Brød. Alkohol. Fødevarefølsomheder. Enhver fødevareallergi kan forårsage betændelse. De vigtigste syndere er gluten i hvedeprodukter og kasein i mejeriprodukter.

Hvor mange gram fiber har en sød kartoffel?

De forårsager ikke blodsukker. Nogle betragter måske søde kartofler som for stivelsesholdige, men deres høje fiberindhold gør dem til en langsomt brændende stivelse - hvilket betyder at de ikke øger blodsukkeret og insulinniveauet. En kop bagt sød kartoffel giver ca. 6 gram fiber, hvilket er mere end en fjerdedel af det daglige anbefalede minimum.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Nyc-cykling - almindelige svar

Er New York City cykelvenlig? Hvis vejen er for smal til, at en cykel og en bil kan køre sikkert side om side, har du ret til at køre midt i kørebanen. Cykling er tilladt på alle hovedgader og lokale gader i hele byen, selv når der ikke findes en bestemt rute.

Udholdenhedscykling - hvordan man løser det

Hvad er en udholdenhedscykling? Enhver tur på cirka en time eller mere i et samtaletempo er en udholdenhedstur. Overbelaste. For at forbedre din udholdenhed skal du køre længere ture, end du er vant til.

Sådan repareres en bulet cykelfælg - hvordan man håndterer

Hvor meget koster det at fastgøre en bøjet cykelfælg? Hvis hjulet kan fastgøres - det ser generelt godt ud, men har en wobble - kan du forvente, at din lokale cykelbutik opkræver $ 20 - $ 30 for at sande det ved hjælp af professionelt udstyr som en truing-stativ til den perfekte linje og rundhed. 10 авг. 2019 г.

Fitbit og cykling - hvordan man håndterer det

Kan Fitbit banecykling? Mens de cykler, kan brugerne se deres afstand, varighed, gennemsnitshastighed, puls og forbrændte kalorier. På skrivebordet kan brugerne se et kort over deres rute og sammenligne statistikken fra tidligere forlystelser for at se, hvordan de klarer sig over tid. г.

Cyklistben - hvordan løser du det?

Hvilken cykling gør med dine ben? Benstyrke Cykling forbedrer den generelle funktion i underkroppen og styrker dine benmuskler uden at overbelaste dem. Det retter sig mod dine quads, glutes, hamstrings og kalve. 21. januar 2020

Vaast-cykler - hvordan man løser det

Er magnesiumcykler gode? Magnesium kan bruges til at konstruere cykelrammer, der er lettere end aluminium og samtidig opretholde høj trækstyrke og dæmpningsevne. Alt dette fører til en meget glattere og mere effektiv tur. Magnesium kommer også ind til et lavere prispunkt end populære letvægtsmaterialer som kulfiber.8 авг. 2018 г.