Vigtigste > De Bedste Svar > Army cykeltest - omfattende håndbog

Army cykeltest - omfattende håndbog

Hvad er hærcykeltesten?

De kaldes oftecykelergometre. Hvis den stationærecykelhar en kilometertæller, skal soldaten trampe 10,0 kilometer eller 10.000 meter mod en modstand, der er indstillet til 2 kilopond eller 20 newton. Detprøveer afsluttet, når soldaten pedaler 10,0 kilometer.

den bedste måde at lære til din løbskorttest og få det job, du ønsker i denne artikel, vil jeg vise dig, hvordan jeg lærte med mine ASVAB-tests, og hvorfor det er vigtigt at score så godt som muligt i stedet for bare at nå det mindste antal af point skyder, når du er ny Min kanal Jeg hedder John Cruz, jeg har været i United States AirForce i otte og et halvt år. Min kanals mål er at hjælpe dig med at få succes før og efter din militære karriere ved at dele mine tip, tricks og livserfaringer i Air Force på min kanal. Jeg vil også lære dig, hvordan du starter en virksomhed, så i militæret kan du som dig selv komme af gæld fra militæret og forbedre din økonomi, og hvordan du forbereder dig nu på din overgang fra militær til forretning, da du ved, hvad min kanaltest er om og hvorfor itmatter er og er designet som internettet til ArmedServices professionelle kapacitet batteritest for at give dig otte kritiske områder til test eller undertest ASVAB-undertest er generel videnskab aritmetisk ræsonnement akkordviden afsnit forståelse matematik viden elektronik information bil og workshop information og mekanisk forståelse wow, der var så kedeligt så hurtigt som muligt, er opdelt i flere underprøver, og hvert kvalifikationsområde korrelerer de typer job, som du ansøger om til denne test for at se, hvor kvalificeret du er til militæret, sørg for at du er interesseret i karrieren du ønsker at ansøge om og se, hvilke kvalifikationspoint du skal have inden du tester, så du kan kvalificere dig til det job, du gerne vil have dette nedenstående beskrivelse Jeg har knyttet det militære uddannelsesniveau.

Du kan se resultater fra Air Force-kvalifikation, hvis du er en forfærdelig person, som mig og hader at studere, jeg viser dig, hvad jeg lærte, så du kan bestå ASVAB-testene. I slutningen af ​​artiklen er det vigtigt at vide, hvordan man forbereder sig. ASVAB-testen tager ikke så meget tid og kræfter, da retningslinjerne for geneksamen varierer fra branche til branche, og det kan potentielt være mere tidskrævende at prøve gentesten end at bestå den første gang du laver, at ASVAB-testen ikke tester høj nok til det job, du vil teste, du vil flyve Du er ikke berettiget under militær ro, da vi har retest-retningslinjer, og du bliver nødt til at vente en måned, før du tester sidste gang for at teste en anden gang. Du opnår stadig ikke de kvalificerende resultater Du kan teste igen en gang, men du bliver nødt til at vente en måned, før du kan teste for en yderligere gentagelseseksamen efter test to gange, skal du vente seks måneder. Derfor er det så vigtigt, at du bruger tid og kræfter første gang på at kvalificere dig, når du endelig kan møde kvalifikationen. Du ansøger derefter sammen med din rekrutterer til det ønskede krydstogt. Hvor vanskelig var testen for mig, og hvordan lærte jeg det? Jeg tog ASVAB-testen fra 2010 til 2011 og måtte kun teste, når det var let, fordi jeg lavede en studieplan og fulgte den, det var også nødvendigt at tage flere praktiske prøver på rekrutteringsstationen, før jeg følte mig selvsikker nok til at tage dette officiel test genoplivet i praksis-rekrutteringsstationen. Jeg lavede flere fortests og nyt studiemateriale, som jeg købte online og afsatte mindst en time om dagen til at studere i nedenstående beskrivelse, som jeg har linket, er opdateret kursusmateriale, jeg købte studere til ASVAB-testen for at lære effektivt Jeg lavede en tidsplan for at fokusere på et område, der ikke overvældede mig med informationsindstillingen om morgenen lige efter træning og natten før jeg faldt i søvn, hjalp virkelig med at holde en masse af den information, der føltes lighter og blev udskrevet sporadisk hele dagen.

Selvfølgelig er denne metode ikke en cookie cutter-skabelon for alle, og du kan have en anden indlæringsindstilling, så brug den læringsmetode, der er nemmest for dig for mig, jeg skal altid studere i det stille rum uden forstyrrelser og at skulle brug min mobiltelefon Læg den til side, ellers blev jeg let distraheret. Jeg lytter altid til musik Klassisk eller jazzmusik uden at synge hjælper mig med at holde fokus selv i dag studerer jeg bedst lige efter en morgen træning og en kaffe, afhængigt af dine kvalifikationsresultater eller dit job og den militære afdeling, som du vil ansøge om, og vil på en eller anden måde diktere, hvor meget studie du skal investere for at forberede dig. Jeg siger ikke at skyde for det absolutte minimum. Vi ved kun, hvad du skal opnå.Det er i det mindste kvalificeret, det er bedre at ramme minimumet og kvalificere sig og slet ikke behøver at kvalificere sig til gentest om en ny måned heldigvis for mig har sikkerhedsvagterne ikke en super høj kvalifikationsscore, så jeg behøvede ikke at studere for hårdt for at kvalificere mig til jobbet Jeg ville kun kvalificere mig til Gordon Smeltery Komm sikkerhedsvagter med en generel score på 33. Med en score på 36 fandt jeg, at erhvervsområder, der hovedsageligt er elektriske eller mekaniske orienterede, har tendens til at være i den øverste kvalifikation spektrum Jeg har også angivet linket i beskrivelsen nedenfor, så du kan udføre alle Air Force-job og se, hvordan deres kvalifikationsresultater ser ud. Jeg har også fundet ud af, at det kan hjælpe dig drastisk at få en vejleder, der hjælper dig med de grundlæggende matematiske og engelske færdigheder for at blive bedre på disse kritiske områder, og i skolen hadede jeg absolut matematik, og det var et af de værste emner, jeg har nogensinde oplevet Ja, jeg vil indrømme, at jeg ikke er god til matematik. Hvis det job, du ønsker, kræver en høj karakter i matematik eller engelsk, vil du måske prøve at ansætte en vejleder, fordi du studerer alene eller endda køber studiemateriale kunne være sværere og kræve mere disciplin, det er meget nemmere at have en professionel vejleder, der prøver at undervise dig i stedet for at forsøge at lære dig selv så meget som muligt, og jeg er en professionel vejleder, hvis det er nødvendigt, dette er mine Tips til læring for ASVAB test, og jeg håber, at min artikel hjælper med at illustrere, hvordan man lærer til azib-testen, og hvorfor det er vigtigt for dig at score så godt som muligt.

vejcykelhandsker

Tak fordi du så min artikel, og hvis du har yderligere spørgsmål, så lad mig det vide

Hvor lang tid tager det at cykle 15000 meter?

Soldatskulle gernebegynde at træde i deres eget tempo. Du kan stoppe med at træde og hvile når som helst i løbet af15.000 meter turmen afmonterer muligvis ikkecykel. SM scorer på evnen til at fuldføre15.000 meterafstand på 25 minutter.Det er min nye fixie, ikke? - Ja, men hvorfor bruger du det? De er normalt forbeholdt velodromer eller racing med lukket kredsløb, som Red Hook Crit. - Vær ikke absurd.

En fixie er det perfekte køretøj til at komme rundt i en by. selvom det er så kuperet som Bristol. - Ser du, jeg er uenig.

Med det i tankerne har jeg nogle tests for at vise dig, hvorfor gearede cykler er bedre til bykørsel - Hmm, lyder ildevarslende. - Er du klar? Et par tests. Vent, jeg skal tage hjelmen på. - Se, jeg er væk. (hypnotisk elektronisk musik) - I denne artikel skal Chris og jeg konkurrere mod hinanden på byens gader.Men rolig, vi overholder alle vejlove og som tidligere professionelle chauffører kører vi helt inden for vores grænser. Højre, først Chris, er en, som du måske ikke kan lide den store opstigning og nedstigningsudfordring. - Ja, du ved, jeg er en fan af gode nedkørsler. - Nå, jeg troede, du kunne lide denne anden halvdel.

Men herfra klatrer du op til trafiklysene op til toppen 'rundt trekanten og ned igen, hvor jeg er med stopuret og tjekker tiden for dig. - Okay, så et par grundlæggende regler. Ingen springe over røde lys og faktisk ingen overtrædelse af nogen love af nogen art, fordi jeg ikke kan have så mange point på mit kørekort.

Og da det er din udfordring, synes jeg du skal gå først. - Jeg tager det, det er okay. Det er din tur. - Lad mig få min timer. (energisk musik) - Hank har taget sin holdning, og jeg antager, at vi har cirka 15 sekunder, før lyset bliver grønt - jeg skal fanges.

De behøver ikke at blive snappet på plads. - Nå, jeg ville gerne starte. Oh lad os gå! Åh, han sprang pistolen lidt over.

Han er stadig ikke inde, hvad laver han? (energisk elektronisk musik) - Endnu et rødt lys. Andet rødt lys, og vi er væk. Stort udstyr begynder.

Nu til nedstigningen, lad ikke et andet sæt lys stoppe dig, vi har tre sæt lys til vores destination, okay Chris, du er ovenpå, hvordan har du det? - Jeg er lidt nervøs, jeg har mine pedaler i den rigtige position. Jeg mener, hvis du slår mig med jeans og sneakers ville det ikke være første gang? (griner) Gå! - Op, op, op! (energisk elektronisk musik) - Højre, acceleration uden for linjen.

Find rytmen, god. Det er ret op ad bakke, og du bemærker også, hvor meget du trækker i pedalerne, mens du kører (panting) lejligheder. Første røde lys på rejsen.

Utrolig. Okay, tænd lyset, tænd lyset. Gå, gå, gå, det er grønt, det er grønt, det er grønt! Åh ja, det er grønt! Dræb dine fødder, mens du træder, maksimal indsats og hemmeligt våben! Lad os gå! Åh ja.

valnødder og hjertesundhed

Det er en fixie. - Hold fast i lyset. (Cackle) - Ooh, det var tæt - vi kunne faktisk tegne - nej. - Ja - vil du? Stop det? - Nej. - Linjen er denne - Nej, er det ikke, er det? - Hej, din linje var - Test nummer et færdigt, og du gjorde det på 3 minutter og 26 sekunder, hvilket er dejligt at se, fordi du har jeans og sneakers. - Ja, jeg kunne gå på pubben lige nu, ikke? Jeg ved tilfældigvis, at dette var en god tid, men jeg ved også, at det ikke var nok, fordi du gjorde en kæmpestor 3: 24. - Åh gud, jeg ramte dig kun med to sekunder. - Mig, det afhænger af, hvor dejligt og smuk denne cykel skal køre, den vil vente så længe ved trafiklysene som jeg gør på en fixie, som Jon Cannings byggede i sin fritid.

Jeg mener, jeg kan sprint temmelig hurtigt, så tiden mellem lysene, vil du ikke indhente mig så meget, vil du? - Ja, i den forstand har jeg endnu en test for os. - Åh. - Er du klar til test nummer to? (Indiemusik) Det er en kort prøveperiode til test nummer to - Åh, som en prolog? Det plejede jeg at nyde - men lidt kortere.

Jeg har en lille kursus for Vi kører langs denne gade, krydser den første rundkørsel, kører derefter rundt om den anden rundkørsel helt, tilbage til den første rundkørsel, derefter omkring dette igen, derefter til venstre ved anden rundkørsel og til destinationen Heard Hank, denne ruten lyder ret kompliceret, så vi laver en rundvisning - Vi er temmelig tæt på, kompis - Vi har været venner i lang tid - Vi er på startlinjen til den anden test. Er du klar, kammerat? - Så klar som jeg nogensinde bliver. - Tre, to, en, op, op, op! Han sprang linjen.

Op op! (Elektronisk musik) - Få en rytme. Fodgængerfelt. Åben manøvre.

Perfekt timing, forberedelse til et spring, sidste spring til linjen! (grynt) - Højre, Hank, du er den næste. Jeg er lige kommet mig efter min anstrengelse. Jeg kan holde et stopur nu.

vejcykelhandsker

Vi venter, indtil fodgængerfeltet er klart. Det virker kun retfærdigt. Tre, to, en, gå! (Grunts) (energisk rockmusik) Okay, han kommer, han er på vej.

Ser du, han er rundt om det sidste hjørne. Og han bevæger sig. Han går rigtig hurtigt, men får han luft over linjen? Ja? , selvfølgelig er det det. - Ret, Chris, dette er smidighedstesten, færdig og støvet.

Og igen overraskede du mig på denne cykel. Du kørte et minut og elleve sekunder, hvad der var på denne overflade, på denne cykel (udånding) Jeg satte min hat på, sir, det var godt - jeg vil ikke lyve, jeg nød det meget. Men så sjovt som jeg havde og så hurtigt som det så ud, var ikke helt nok til dit ene minut og et sekund, ærligt talt, brændende tid. - Gudskelov, jeg ville ikke have været nødt til at leve det, hvis du havde ramt mig. - Nej, jeg ville heller ikke have ladet dig glemme det.

På disse cykler indser du hurtigt, at du bare ikke kan hjørne så meget som du kan på en af ​​dem. Jeg mener, du har dine bremser, du kan løbe frit, mens jeg måske træder, hvis jeg læner mig for hårdt, jeg kan ikke stoppe hurtigt, når nogen træder på vejen, men det faktum, at du har det hele bliver opmærksom, betyder i sidste ende, at du træne din teknik og dine færdigheder meget mere. Du bliver en mere forsigtig cyklist - en bedre cyklist hele vejen rundt, tror jeg - jeg tror det, ja. - Okay, det er alt klar, ikke? - Nej, jeg ved det ikke, det er ikke fordi jeg tror, ​​jeg kan få noget fra dig et eller andet sted, og det er på pubben, men det inkluderer ikke for meget alkohol.

Kom nu - interessant. (dyster musik) - Jeg nød virkelig alle disse bycykelture, men jeg synes, det er tid til en hurtig limonade i pubben. - Jeg er stadig forvirret over, hvordan du kommer tilbage på en pub der? Jeg er en absolut professionel til at stoppe på en pub. - Vær ikke urolig.

Du ser det snart. Vi lader bare vores cykler være udenfor, ikke? - Hvad, her? - Ja, herude. - Ah, Chris? Jeg ved ikke, om jeg kan gå min cykel herude.

Det er lidt på den dyre side. Hvad hvis nogen stjæler det? Jeg venter bare herude. - Nå, det ser ud til, at Hank ikke kommer med mig på pubben for en drink.

Og jeg tror, ​​det er virkelig problemet med en dyr landevejscykel som James. Du har bare ikke lyst til at låse den op uden for en cafe, butik eller pub, mens du har en fixie som den Jon byggede til mig, det er ret bekymringsfrit, jeg kunne gå næsten hvor som helst, kæde den udenfor, og jeg ville ikke være for nervøs til at gå tilbage. Og låsen ville heller ikke ridse mit dyre lak.

santa cruz elektrisk mountainbike

Jeg mener, min cykel har været i brug i 30 år, og jeg behøver bare ikke bekymre mig. Dette er et aktiv for mig. - Så fra vores meget videnskabelige test fandt vi ud af, at racercyklen er hurtigere, lettere i hjørner, og gearskiftet er ideelt til kuperede forlystelser.

Men fixie er meget billigere, lav vedligeholdelse og meget lettere at komme fra cykel til skrivebord, og det er meget mindre stressende at lade det stå foran en pub som mig, du er dig, du kører en fantastisk cykel. Men hvad jeg vil vide er, hvad ville du ride i en by? Vil du lave en fixie, eller vil du tage en cykel som min Orbea der? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor, og hvis du virkelig nød det, så tjek os på disse to cykler, vend dig mod hinanden Sørg for, at du giver store tommelfingre. Og for en anden pendlerartikel, hvorfor tjekker du ikke det dernede? Ollie og jeg gik head to head, billig cykel versus superbike.

Hvad er standarden for Army Apft walk?

Normalt 2,5 milbegivenhed gennemføres på en 1/4 mils spor eller på en asfalteret vej. De fleste soldater foretrækker at gøre denne begivenhed1,25 miles ud og 1,25 miles tilbage på en vej. Det er meget nemmere end at lave 10 omgange på et 1/4 mils spor.

Hvad er Acft-standarderne?

For at bestå testen med et minimumACFTscore, Soldater skal: dødløft 140 kg? til 3 gentagelser. stående magt kaste en 10 kg bold 4,5 meter. udfør 10 push-ups med håndfrigivelse.

hvorfor var det så svært åh gud okay det er ikke så slemt, hvad der foregår mennesker, jeg er q og jeg er elise, og i dag laver vi en amerikansk hærs fitness test uden øvelser, så testen består af tre øvelser, den første vil være push-ups, vi har to minutter til at gøre det for at gøre så mange som muligt, og der vil ikke være nogen pauser. Det samme så mange reps som muligt på to minutter, den sidste vil være en to minutters mil. Den tredje og sidste øvelse er en to mil løb, så vi har brug for en score på 50 øvelser for at bestå, og hvis vi tilfældigvis får 90 pr. Øvelse, får vi en hærens fitness badge, og det er ret dårligt, hvis du spørger mig, vi går efter den 50. rego for 68, hvis du vil have det 90. percentil okay sæt, se ikke på denne form, slå ikke mig til venstre, højre har ti20, det var 16 jeg tælles 16. kom nu, gør en ting mere åh min gud, der vakler, du har 10 sekunder, gør fem mere dig, jeg ved ikke engang, hvor hårdt det var, fem fire tre to, det er ikke countoh godoh, jeg er nødt til at rejse mig igen fem fire tre to en åh min gud åh min gud hvorfor var det så svært hvor mange der er et par tvivlsomme derinde åh gud det er pushups nedenunder nu er det tid til sit ups, fortsæt hvad fanden tror jeg fik det rigtigt, min krop, solen, det går så meget fem fire tre to en hvor meget tid var det åh godt job rigtige fyre, der var push-systemet sit ups t hat, vi begge passerede, nu er det tid til løbeturen på to mil, jeg ser ikke frem til det, jeg har det ikke godt, men hej, lad os gå, min plan er at flytte mig omkring 10 minutter i mil Det var ikke så slemt, og så Jeg kiggede på tiden og troede, at jeg var som halvdelen, det er fem minutter.

Selise løber temmelig hurtigt lige nu, ligesom hendes tempo er, er hendes tempo virkelig godt, herregud, hun kører mærket. Det var ikke en joke, ja, um, er du? klar til at gå umyeah jeg er klar fem fjerde tre to og jeg har aldrig kørt en kilometer før mit liv nu, når jeg løber, jeg kommer på spread spread20 44 Jeg er så træt, hvor meget tid har jeg savnet? Jeg er officielt gennem USA.

Army fitness test

Hvordan scorer Acft?

Hver soldat, uanset MOS, forventes at opfylde den samme fysiske baseline-standard som en 360 rawscore(mindst 60 point i hver af de seks begivenheder). Combat Arms krav tilACFTer de samme som for alle soldater.

Hvad er 2 kilo pund på en stationær cykel?

Hvad er det tilsvarende niveau for2 kilopond(eller 20N) på dincykler? Den forældede enhed kilogram-kraft (kgf) eller kilopond (kp) er den kraft, der udøves af et kilo masse i standard jordvægt (defineret som nøjagtigt 9,806 65 m / s?). Et kilo-kraft er lig med nøjagtigt 9,806 65 newton.15.10.2019

Er 15 km en god cykeltur?

Denne slags tempo er omtrent hvaddet bedsteforeningrytterekan have et gennemsnit på 80 km eller mere, baseret på medlemmerne af mincyklingforening.15 kmer naturligvis ikke helt så lang en afstand, men 30 km / t vil stadig være et anstændigt tempo over15 km, og er sandsynligvis ud over en komplet begynder, uanset hvor fit og atletisk de er.

Er cykling 15 km om dagen god?

Anbefalet minimumDagligeTillæg -15 km

Ved en moderat hastighed på 30 minuttercyklingmed en hastighed, der befordrer sundheden, svarer til at dække ca.15 kmmed en gennemsnitlig hastighed på ca. 30 km / t.15 kmtildagsvarer til ca. 100 km om ugen eller ca. 5500 km om året.
08.12.2017

Hvor mange push-ups skal du gøre i hæren?

For rekrutter i alderen 22 til 26 skal mænd klare 40skubbe-UPSog 50 sidde-UPS, samt en 16-minutters, 36-sekunders to-mile løb. Kvindermå gøre17skubbe-UPS, 50 sidde-UPSog en to-mile løb på mindre end 19 minutter og 36 sekunder.

Hvad er maksimum for Army PT-test?

Soldateri Basic Combat Training skal have 50 point i hver begivenhed og en samlet score på 150 point. Detmaksimumscore en soldat kan opnå påAPFTer 300 point. Brug af udvidet skala-score er ikke tilladt.

fungerer skumruller virkelig

Hvad er kravene til Army Combat Fitness Test?

Der er ingen specifikke minimumscores for nogen MOS-identifikator. Hver soldat, uanset MOS, forventes at opfylde den samme fysiske baseline-standard med en 360 rå score (mindst 60 point i hver af de seks begivenheder). Combat Arms krav til ACFT er de samme som for alle soldater.

Hvordan består en soldat hærens fysiske beredskabstest?

Soldaten skal modtage et minimum af bestået score i den alternative begivenhed, der tages for at PASSere testen. Soldater, der er profileret til to eller flere begivenheder, skal tage løbet af to kilometer eller en alternativ aerob begivenhed for at bestå testen. Soldater, der ikke kan udføre 2-mils løb eller en alternativ aerob begivenhed, kan ikke testes.

Hvad er kravene for at køre på motorcykel i hæren?

Krav fra DoD / US Army: 1. Grunduddannelse: Komplet Motorcykel Sikkerhedsfond (MSF) Basic Rider Course (BRC) eller statsgodkendt læseplan til motorcykeloperatørs sikkerhedstræning. Dette er engangskrav for alle militære ryttere med aktiv tjeneste. BRC kursusafslutningscertifikater / kort udløber ikke.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.