Vigtigste > De Bedste Svar > Svømning med backbeat fit - pragmatiske løsninger

Svømning med backbeat fit - pragmatiske løsninger

Kan du svømme med BackBeat Fit 3150?

Fugtbeskyttelse. Svedtæt og IP57-klassificeret vandtæt. Vandtæt i ferskvand op til 1 m (3,28 ft) i 30 minutter. Dog Bluetoothgørikke transmittere under vand.

Kan du svømme med Plantronics BackBeat Fit 3100?Igen gengiver IP57-certificeringenPlantronics BackBeat FIT 3100ørepropper næsten uforgængelige. Hvisduplanlægger atsvømmemed dem skal du være opmærksom på, at vand stadig kan sive ind i din øregang på grund af ørespidsens form.12. juni. Feb 2020

Hej alle sammen, velkommen til endnu en episode af Guide til herreudstyr i dag. Vi skal tale alt om trådløse hovedtelefoner. Vi leder dig gennem et par forskellige modeller.

Jeg tror, ​​dette er noget, der virkelig bliver et varmt emne, især i betragtning af den måde, hvorpå visse mobiltelefoner fjerner visse stik og stik og alt andet, og det ser ud til, at dette er meget lettere, jeg har fundet ud af, at jeg ' m bruger ikke kablede hovedtelefoner. Jeg kan ikke Jeg kan ikke gå det samme Jeg kan ikke løfte det samme Ledningerne er altid i vejen Så vi taler faktisk om et par forskellige modeller her, så vi havde fordelen ved test et par forskellige variationer i mit hus nu. Du har nu dine BasicSkullcandy trådløse enheder.

bære spray cykel mountJeg vil kun gennemgå dette i et kort minut. For mig er disse ikke gode til træning. Jeg ser en masse mennesker i gymnastiksalen med mange af disse hovedtelefoner med nakkebånd.

De er ikke vandtætte eller noget. De koster kun $ 20, men fordelen ved dette tykke halsbånd er, at det forlænger din batterilevetid.

Så hvis du ikke er en, der kan lide at oplade dine hovedtelefoner hele tiden, men det har ikke noget imod, hvis de ikke holder så længe, ​​så langt som hovedtelefonens liv går, så skaff dig et par af disse kraniet slik. De er ikke så dårlige, men de rigtige, om dem, jeg vil tale om disse hovedtelefoner fra Bosesport og dem fra Plant tronic, som du er ved at se her. Jeg starter først med Bose. Bose-detailhandlen for omkring $ 120 130 afhængigt af hvor du får dem, disse blev købt på Best Buy, og disse varede kun måneder, og når jeg siger varede, mener jeg, de er bogstaveligt talt døde, vi skal frem og tilbage til dem for at se, hvorfor disse stoppede med at arbejde, disse hævdede at være vandafvisende og svedtætte og alt andet, som min kone bruger til at løbe hver dag, og du ved, der har været et par regnvejr, men er tilbage de i dit øre, de er betød at være vejrbestandig.Det er, hvad kravet fremsættes, og lysene fungerer, men det holder ikke opladning, og det ser faktisk ud til, at stikkene er korroderet. Nu skal jeg fortælle dig, hvordan de blev brugt, at de ikke var så dårlige, det opfanger en masse baggrundsstøj. Så hvis du vil ringe og lytte til musik, vil jeg gennemgå nogle af fordelene ved ikke at gå ud og få regn eller svede meget i dit hus, dine hovedtelefoner er ikke så dårlige, de er lidt dyrt, men deres lette dato.

Du har en dejlig flot lysledning her, hovedtelefonerne indeholder de fleste af komponenterne her, og den kommer med et dejligt lille klip, som du kan fastgøre til din skjorte. Min favorit er disse Planttronics Plantronics, jeg ved ikke, om I kender det firma, de grundlæggende startede med trådløs headsetteknologi til at foretage telefonopkald. Dybest set byggede de denne teknologi ind i nogle af deres sportsheadset.

De hævder, at du dybest set kan svømme med det, de er nu vandtætte. Det er en bestemt standard, at de er vandtætte, op til hvilke IP8 er noget 57Jeg kender ikke min vej rundt så godt, men jeg svømmede ikke med dem, men sved og regn, der var ikke nogen problemer med dem. De er utrolige.Jeg klipper græsset med dem. Jeg løber, du ved, jeg tager hende med til gymnastiksalen. Den store ting er, at jeg ikke når du kan se, at den har et dejligt fleksibelt pandebånd, der ikke floker, det er fantastisk Plus jeg har et problem med, at hovedtelefoner falder ud af mine ører, uanset hvilken iPhone Apple de ikke holder fast i ingen steder, så over-ear-krogteknologien, og som du kan se, den har dette lille stykke lige her, det holder virkelig hovedtelefonerne stabile nej, jeg sagde Plantronics kom ind i hovedtelefoner fra enhver telefonbaggrund ved opkald, og de er smukke klart nu.

Jeg har hørt, at det slags filtrerer baggrundsstøj ud, men det vil ske for nogle af dem. Det er ikke beregnet som et headset til telefonopkald, men du kan tage opkald med dem, og det er ret rart, en anden af ​​de frynsegoder, jeg har fundet, er, at opladning er super hurtig, to timer er fuldt opladet, og denne version koster syv timers afspilningstid. Hvis du har glemt at oplade det, er du ved at gå ud af døren, jeg tror, ​​at 15 minutters opladningstid giver dig 45 minutter til en times afspilningstid, så dette er en fantastisk funktion til at oplade dig hurtigt.

Det er et pålideligt headset, der var ingen problemer med det. Jeg kan ringe, jeg kan sætte sange på pause Den eneste ulempe ved disse hovedtelefoner er, at de ikke bliver meget høje, og jeg tror, ​​der er en grund til, at det er fordi du er mere aktive brugere ønsker ikke at være helt isoleret fra deres omgivelser under træning. Så jeg tror, ​​at de holdt støj og lyd maksimalt bare for at holde øje med, så jeg vil bare fortælle dig, hvis du leder efter trådløse headset. Disse koster omkring $ 89 på deres hjemmeside i modsætning til Bose, som var omkring 129 til 130 som jeg sagde, og hvis du kan få noget, der er vandtæt, tage opkald, lytte til musik, ser Plantronics ud til at have en lang levetid på den rigtige måde at være

Hvilke hovedtelefoner kan jeg bruge til svømning?

Her er en gennemgang af nogle af de øverste vandtættehovedtelefonertilgængelig forsvømning:
  • Swimbuds Sport VandtætHøretelefoner.
  • H2O Audio Surge + Vandtæt SportHovedtelefoner.
  • Hydroaktiv vandtætHovedtelefoner.
  • De to MÅL.
  • Pyle Marine Sport VandtætHovedtelefoner.

Hvis det er dig, er du på det rette sted, og denne artikel er den bedste artikel til dine behov og ikke kun for svømmere, disse hovedtelefoner vil være de bedste hovedtelefoner til enhver vandrelateret sport, så disse vil være gode hovedtelefoner til Vær en roerpade boarder surfer triatlon atlet Jeg er god for alle, der har meget vand, og jeg forstår, at det nogle gange er umuligt at udfordre dig selv og skubbe dig selv til tider, hvor du bare ikke har lyst til at træne, det er her, svømmehovedtelefoner kommer ind, så jeg håber at dække de bedst mulige vandtætte svømmehovedtelefoner i 2020 Disse muligheder er baseret på timers forskning, så vær sikker på at jeg har lavet undersøgelsen nu. Hvad du har brug for at vide om svømmehovedtelefoner er Bluetooth fungerer ikke på vandet Det fungerer meget dårligt på vandet Hvis du får nogen form for svømmehovedtelefoner, der hævder at være bluetooth, glem det, har du brug for svømmehovedtelefoner, der faktisk har en indbygget i MP3-afspiller bruger alt, hvad du har To hovedtyper af svømmehovedtelefoner Du har in-ear-hovedtelefoner, og du har hovedledtelefoner med ledning, som alt andet end disse ikke fungerer under vand, in-ear-hovedtelefonerne stoler på, at vandet holdes ude af øret og de fungerer normalt som hovedtelefoner, de bærer lydbølgerne til dine ører, men benledningshovedtelefoner fungerer meget bedre under vandet, for selvom dine ører er våde, betyder det ikke noget, at det er lydbølgerne gennem knoglen, der er på dit hoved og Bare rolig, de giver dig ikke nogen mærkelig sygdom, fordi deres lydbølger passerer gennem dit n hoved vandrer på en eller anden måde fungerer de fint, og de testes, og de fungerer meget effektivt, de lyder ikke meget skarpe og c magert, men de leverer meget god bas, og de leverer fantastiske lyde, og de lyder faktisk bedre under vand end over vand.

Efter min mening er benledningshovedtelefoner den bedste løsning, men hvis du ikke kan lide ideen, fungerer in-ear-hovedtelefoner med ledning med knogleledninger meget godt, hvis de er designet til at holde vandet ude. I denne artikel vil jeg dække det bedste af dem, hvis du ikke allerede har gjort det, abonner på denne kanal, hvad venter du på, du gjorde det, mange tak, nu kan vi gå videre til artiklerne så mange fem kommer de vandtætte tayogo8GB -mp3 afspiller knogle ledning svømning hovedtelefoner, disse vil være de næstbedste ledning knogle ledning hovedtelefoner i 2020. De bedste er nummer et, men disse vil være de billigste knogle ledning hovedtelefoner du kan få, og de er gode til svømning de er varmebestandige op til 60 celsius de er meget behagelige og de er i de er meget behagelige at bære de er af bløde silikone materialer, der er meget stramme og de passer meget godt, især under vand, har også indbygget FM-radio, men dette FM-radio som jeg.

Ovennævnte fungerer ikke særlig godt under vand. Så hvis du svømmer på vandoverfladen, kan du dog muligvis ikke modtage radiobølgerne mest kelyyou, den har også bluetooth indbygget, men sandsynligvis fungerer den ikke rigtig godt, så vi anbefaler bare at bruge mp3 afspiller, der er indbygget i denne Hovedtelefoner er indbygget, og disse fjerner nu også belastningen fra ørerne, fordi de er ledningsbundt hovedtelefoner. De går ikke ind i dine ører og trykker hele tiden på din trommehinde, fordi de er på dine hovedledtelefoner med knogleledning.

Du klemmer dem bare på dit hoved, og der er ikke noget ekstra pres på trommehinden. Ulemperne ved dette er, at bluetooth og FM-radio dybest set er ubrugelig, medmindre du skal gøre noget flydende, så de kommer også med et års garanti, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at disse hovedtelefoner går galt eller går i stykker som du altid kan udskifte dem. Dette er de bedste lednings-hovedtelefoner med knogler, du finder til denne pris, du finder ikke noget billigere, der er billigere derude, men de er meget dårlige, hold dig væk fra dem, det er den rigtige vej, hvis du har et højere budget, vent på et nummer et er det bedste okay, der kommer ned på nummer fire, vi har svømmeknopper sportshovedtelefoner med syrenic vandtæt mp3-afspiller, dette vil være det bedste budget i øret-indstilling, så disse vil være de bedste svømmehøretelefonhovedtelefoner i 2020 areipx8 vandtætte , så du kan nedsænke dem op til 3 meter under vandet Beklager ikke op til 3 meter vand, vi går ned ad stien, disse har også en indbygget MP3-afspiller. Denne indbyggede MP3-afspiller har 8 gigabyte lagerplads, hvilket er nok for at være mere end at gemme 2.000 af dine yndlingssange i MP3- eller WMA-format, er batteriets levetid på disse hovedtelefoner fremragende.

Du får nu op til 10 timers reel afspilningstid på en enkelt opladning, når jeg siger, det er op til 10 timer, hvis du vil lytte til meget høj musik, men hvis du lytter til højere musik, kan det tage op til seks timer, medmindre dine svømmesessioner er maraton-sessioner. Jeg tror, ​​det vil være en god mulighed for dig at bruge, det er at klippe mp3-afspilleren til dine svømmebriller og have ørepropperne under din svømmehætte. Dette er den mest effektive måde at bruge disse hovedtelefoner på, så disse er meget bekvemme hovedtelefoner. De fås i 10 forskellige størrelser og former og leveres med et års udskiftningsgaranti. Du får også en gratis lydtræning fra Rebecca Sony, som er nationalmester og olympisk guldmedalje for 2008-2012.

En anden bonus er, at de lyder meget godt. Den eneste ulempe ved dette er, at nogle mennesker ikke finder dem meget behagelige, og nogle gange kan de få vand i dine ører, og så er det lidt irriterende, når der kommer vand ind i dine ører, umm vil det ske før eller senere, men normalt hvis du lukker dem ordentligt, og du placerer dem korrekt, der løber ikke vand i dine ører kommer nu i nummer tre, vi har sony nwws 413 vandtæt alt-i-en mp3-afspiller, dette bliver de bedste svømningstelefoner i mellemklassen på markedet, nu er disse in-ear-hovedtelefoner, som de tilslutter dine ører, men problemet med dette er, at de ikke holder vandet ude, vandet kommer ind i dine ører, når du svømmer, men det er ikke et meget stort problem, du stadig hører lyden, det fungerer stadig fint, nu har disse fire gigabyte plads sammenlignet med de sidste med otte gigabyte lagerplads, men disse har en batterilevetid på 12 timer, og de er i et stort format, der er indbygget bånd, så det er ikke som at have ledninger, hvor du skal vikle dem rundt om din svømning ing beskyttelsesbriller og wrap mp3 platform beskyttelsesbriller nej disse har en tape lignende ting, du bare holder dem i dine ører, og du er klar til at gå. Dette er op til to meter saltvandafvisende, så ikke kun vandtæt, men også saltvandsbestandigt, disse produkter vil beskadige hurtigere end normalt, hvis du vil svømme i et hav eller noget, sørg for at vaske dine ting altid, når du er færdig med dem Da salt øger hastigheden eller øges, forværres du, disse hovedtelefoner har også en hurtig opladningsfunktion, så du efter 60 minutters opladning har 60 minutters batterilevetid.

For de af jer, der er som mig og altid glemmer at oplade dine ting, er dette en livredder, fordi du bare lægger det i tre minutter. Nu kan du træne i en time. Nu har det angiveligt 12 timers batterilevetid, men Jeg ville ikke helt have tillid til producenterne, men mange mennesker siger, at det tager op til 8 timer, så det afhænger også af, hvor høj din lydstyrke er, hvis du ikke har nogen steder maksimal lydstyrke, får du 12 timer, hvis du har en lavere lydstyrke, måske få 12 timer, og med lyden er dette den bedste ting ved disse Sony-hovedtelefoner, og Sony har meget god lyd i høj kvalitet, lyd i høj kvalitet og god bas og alt godt, så disse vil være gode, når du får lyden i høj kvalitet, og som vi sagde før , lyden lyder ikke det samme under vandet, så hvis vandet g mellem dine ører og ørepropperne, hvad der er sandt, er det usandsynligt, at der sker, fordi de ikke har nogen fugemasse. Hvis vandet kommer ind i dine ører på et eller andet tidspunkt, lyder det ikke perfekt, men du vil stadig høre musikken, der kommer med otte forskellige ørepropper, størrelser og former for at sikre, at du får det mest behagelige for dig og vandet på plads to hold svømmehovedtelefon, du finder ikke noget billigere med så høj kvalitet som denne derude. De fungerer meget godt De er meget billige, men selvfølgelig har de ikke så høj kvalitet som high end-mulighederne, men hvis du vil have noget, der gør jobbet, og det ikke er meget dyrt og ikke bryder din bank, er dette bestemt en måde, disse er meget billige, de har en indbygget mp3-afspiller, de har en shuffle-funktion, de har otte gig abyte-lagerkapacitet, du har ipx8 vandtæt, du har 30 dages garanti, der ikke stilles spørgsmål om fuld refusion og udskiftning, og du får gratis reservedele op til 12 måneder, så batteriets levetid er cirka syv timer, men defekte produkter garanteres uden spørgsmål.

protein i æggehvider eller æggeblommer

Så hvis du modtager et defekt produkt, bedes du returnere det uden problemer, bortset fra at dette er en meget god mulighed, du vil have noget, der holder dig hele dit liv, dette vil ikke være det bedste, du skal vælge det bedste, hvis du vil have mest holdbar Ønskemulighed den første er sandsynligvis vejen at gå, men hvis du vil have noget, der bare fungerer, har du få penge nu, du vil bare have noget, der fungerer nu, du vil have det, du vil købe noget, du vil bruge det, det er det vejen at gå nu lyder de godt ser ud til den pris, du kan ikke have det hele, så lyden vil være at lyde sådan, at du kommer til et punkt, hvor lyden betaler meget, og lyden forbedres bare en smule, hvilket er hvor dette punkt er. Det lyder ret godt, hvis du går efter de højere muligheder, det lyder bare lidt bedre, men det lyder bestemt godt til afslappet musiklyttning, og de har god vandmodstand. Du skal være meget tilfreds med disse. Det eneste problem er, at nogle mennesker ikke finder dem meget behagelige, men for det meste har folk været meget glade for at komme i første omgang vil være min favorit.

Aftershockz Xtrainerzbone Conduction MP3 svømmehovedtelefoner er langt den bedste mulighed, der i øjeblikket er tilgængelig i 2020, og da lyden bevæger sig meget godt gennem knoglen, men mange mennesker blev sprængt væk, da de første gang så disse hovedtelefoner Times hørte, så du får otte timer batterilevetid, så du får cirka otte timers uafbrudt premium-lyd under krydstræning. Disse er også velegnede til cross-trainere. De er gode til enhver form for triatlonatlet, der er ude og i vandet, fordi de er benledning, som du kunne høre, hvad der foregår omkring dig, de går ikke ind i din eso, når du er på gaden, genbrug, du kan høre hvad er der omkring dig, når du er i havet, de fungerer også godt alt er fantastisk ved disse hovedtelefoner, selvom de ikke har de ikke har så meget hukommelse som de andre muligheder, de har helt sikkert den højeste kvalitet bygget på denne liste De har fire gigabyte indbygget MP3-lager, der kan rumme op til 1.200 sange.

De er ikke kompatible med Bluetooth- eller streaming-lydenheder, men det er bestemt den måde. Hvis du kan få streaming-hovedtelefoner, vil disse være de bedste tilgængelige lydmuligheder, og de bedste tilgængelige kvalitetsmuligheder er på denne liste, de er ledende hovedtelefoner med ben, men de er de bedste derude, du får ikke noget bedre at finde at disse efterskælv har opbygget en meget god base for samfundsstøtte og meget gode anmeldelser, alle er tilfredse, ingen fortryder deres køb, så hvis du nød denne artikel, hvorfor? Er du ikke en meget god fisk, og du svømmer til den abonnementsknap og tryk på den, og tryk derefter på lignende-knappen på youtube, at jeg er lige så stor som dig, så hvis vi begge er gode, skal du abonnere og lide, tak og så kan jeg også kommentere eventuelle spørgsmål, du har nedenfor, og jeg sørger for, at du besvarer dem så hurtigt som muligt. Jeg ønsker dig en dejlig dag, og jeg håber, at så snart du abonnerer på kanalen, bliver du en meget god fisk og svømmer meget hurtigt, og du gør et meget godt stykke arbejde med at du ser, at når du abonnerer på denne kanal, er jeg i kontakt et par meget hurtige fiskeri, og disse fisk vil sende dig deres hemmelige kræfter, hvis du ikke er klar over det. Hvis du forbedrede din hastighed efter at have set denne artikel, forbedret din svømningshastighed, så lad mig det også vide i kommentarerne, og hvis du finder mig tinglig, undskyld, vær venlig at holde dig væk fra den ikke lide-knap

Kan jeg svømme med Plantronics BackBeat fit?

Svar: Hej! DetBackBeat FIT3100 hovedtelefoner er vandtætte, så dukan svømmemed dem.

Er Plantronics-hovedtelefoner gode?

Vi har i øjeblikket testet niPlantronics hovedtelefoner. De er et brandgodtkendt for deres forretningheadset, men de laver også funktionspakket Bluetoothhovedtelefonertil afslappet brug. Deres forbrugerniveauhovedtelefonertendens til at være til en rimelig pris og generelt leveregodtværdi samlet.16. juni. 2021 g.

Er PLT vandtæt?

Nej. På IPX7-niveau er produktet certificeret til at modstå nedsænkning af ferskvand op til 1 meter dybt i 30 minutter. Bluetooth-signaler transmitteres dog ikke gennem vand, hvilket forhindrer streaming af musik og telefonopkald, når de er nedsænket.

Hvilke hovedtelefoner bruger Michael Phelps under svømning?

H2O Audio Surge 2G VandtætHovedtelefoner

Disse er deanvendte hovedtelefonerog godkendt af Olympicsvømmer Michael Phelps. De er 100% vandtætte til undervands nedsænkning op til 12 fod og kan skyllesefteren anstrengende træning.
26. december 2011

Kan du svømme med IPX8?

Jo tættere på otte, jo bedre er det forsvømmereog trøjer. Et par IPX7-hovedtelefonerkanvære nedsænket i op tilenmeter vand i 30 minutter, mens et sætIPX8hovedtelefonerkangå længere end en meter. Producenten vil afklare, omdu kantag det i saltvand.8. mar 2021

Kan Bluetooth-hovedtelefoner fungere under vandet?

Alle BT-enheder bruger 2,4 GHz radiofrekvens — hvilkengørikkearbejdegodti vand. Dette skyldes fysikens love, da vandmolekyler dæmper signalet. Når nogenBluetoothenheden er satundervands-rækkevidden er kun få centimeter. Også,Bluetoother et laveffektsystem, og rækkevidden i luft er ca. 30 fod / 10 meter.

Går Plantronics ud af drift?

Plantronicsog Polycom er nu sammen som Poly. Valgfri partner til kommunikations- og samarbejdsøkosystemet.

tour de france motorcykel

Er Plantronics bedre end Jabra?

DetJabraEvolve headset er et godt alternativ til Voyager. Det er mere overkommeligt, det har en længere batterilevetid, og det har faktisk en længere rangerendheadsettet fraPlantronics. Indrømmet, det er kun en 2 'forskel, men vi kan ikke benægte, at den er der.17. dec 2020

Er der en app til backbeat fit 3200?

Det eneste BackBeat-appen mangler: Evnen til at oprette brugerdefinerede EQ'er. Uanset om det var indvendigt eller udvendigt, holdt ørepropperne forbindelsen til min smartphone. Plantronics BackBeat FIT 3200 fra Poly bruger klasse 1 Bluetooth 5.0 firmware og understøtter AAC og SBC.

Hvad er backbeat fit 3200 ørepropper til?

Plantronics BackBeat FIT 3200 ørepropper afhjælper dette med et ørekrogdesign og ørepropper, der forsegler din øregang. Træningsrotter, der blev tiltrukket af prisen og designet på den ældre BackBeat FIT 3100, vil finde masser at elske ved 3200.

Er Plantronics backbeat fit 3200 god til udendørs brug?

Selvom Plantronics faldt fra den forrige generations Ambient Aware-ørepropper, er BackBeat FIT 3200 fortsat en god mulighed for indendørs og udendørs atleter takket være omgivelsesbevidst software. Hvordan er det at bruge Plantronics BackBeat FIT 3200?

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Let mad til mavebesvær - hvordan man beslutter

Hvilke fødevarer er lette på maven? 11 fødevarer, der er lette at fordøje Toast. Del på Pinterest Ristning af brød nedbryder nogle af dets kulhydrater. Hvide ris. Ris er en god kilde til energi og protein, men ikke alle korn er lette at fordøje. Bananer. Æblesau. Æg. Søde kartofler. Kylling. laks.

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto? Atkins og keto er begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtag på Atkins, mens det fortsat er meget lavt på keto-dietten, så din krop kan forblive i ketose og forbrænde ketoner til energi. 13. juni 2019

Protein shake til muskelgendannelse - holdbare løsninger

Hvilket protein er godt for muskelgendannelse? En undersøgelse viste et positivt anabolsk respons, efter at deltagerne indtog 20 gram valleprotein inden træning (9). Andre fordele ved at spise protein inden træning inkluderer: En bedre anabolsk respons eller muskelvækst (11, 12) Forbedret muskelgendannelse (12)

Termisk mad diæt - innovative løsninger

Hvilke fødevarer har den bedste termiske effekt? Kulinarisk ernæringsekspert Trudy Stone er enig: ”Æg er en af ​​de bedste kilder til fedtforbrændende proteiner, der får dit stofskifte fyret. Diæt med højt proteinindhold har vist sig at øge dit stofskifte på grund af den termiske effekt af mad - mængden af ​​kalorier, som din krop forbrænder for at metabolisere fødevarer. ”27 februar. 2019 г.

Sunde probiotika - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det sundeste probiotiske at tage? En generel anbefaling er at vælge probiotiske produkter med mindst 1 milliard kolonidannende enheder og indeholdende slægten Lactobacillus, Bifidobacterium eller Saccharomyces boulardii, nogle af de mest efterforskede probiotika.9 нояб. 2018 г.