Vigtigste > De Bedste Svar > BBC Greg James - handlingsorienterede løsninger

BBC Greg James - handlingsorienterede løsninger

Hvordan sender jeg e-mail til Greg James?

Kontaktos
  1. E-mail.greg.James@ bbc.co.uk.
  2. Sms. 81199 - sms os 06:33 til 10:00, mandag til torsdag.>> Greg: DEN NYE borgmester, der ikke er tarme, er certificerede nødder. Byer fulde af kriminalitet, men ikke deres kontortid. Det er blevet bekræftet, hvad mange amerikanere havde mistanke om Chicago Hårdt at tro.

'CHICAGO TRIBUNE' MODTAGES EN E-POST, DEN HAN SENDTE I JANUAR TIL EN TIDSPLAN, SOM HUN KLAGEDE HUN, FÅR IKKE FRA DET, DER KALDER KONTORET I CHICAGOITS NORMALE HJÆLP, HJÆLP, IVEBEEN SHOT. Jeg er blevet skudt. I stedet for at sende denne sammen INGEN CRAPUP Gendanner vi det bare for at vise dig, hvordan det er. >> SIDT MIN PRI-FORESPØRGSEL OM KONTORTIDER, ER JEG RUTINERET, JEG RINGER TIL DETTE.

Jeg har brug for kontortimer hver dag. Jeg har brug for kontortimer dag Kontortimer Jeg har brug for kontortimer hver dag. Jeg har brug for kontortimer hver dag ..Jeg har brug for kontortimer hver dag. Jeg har brug for kontortimer hver dag. Jeg har brug for kontortimer hver dag.

Jeg har brug for kontortimer hver dag E eller søndag, men hver dag, ikke kun en gang om ugen eller søndagen, hver dag, ikke kun en gang om ugen eller søndagen - nogle dage hver dag. FORDELINGER ELLER OVERGANG MELLEM MØDER, INGEN KONTORSTID, INGEN KOSTTID. Pauser eller overgangstider mellem møder er ikke kontortimer.

HVIS IKKE DOESILLING'IMATE DET FORANDRER IKKE UMIDDELBART, JEG STARTER HVER DAG AFBRYT. JEG HAR ENDELIGT LAVET SELV? >> Greg: VI SKAL GØRE EMILY, FOR HUN ER HURTIGSTE HØJTTALER PÅ PLANETET. ENDELIGT GENTAGER SAMME TEGN FOR MENTAL INSTABILITET ELLER AT DU ARBEJDER FOR ORCNN.MEN JEG GENTAGER MIG. Mandag forsvarede hun e-mailen. >> At skrive en e-mail, ligesom efter mange frugtsamtaler høres.

UDFORDRINGERNE, DER VAR I HJERTE PÅ E-MAILS SKRIFTLIGE MÅNED FIVEGOPLUS, VI ER PÅ EN BESSERPLADS. >> Greg: ET BEDRE STED. ALT ER BEDRE end Thatplace.

Forestil dig, hvis du er meget frustreret over din SMART RATE I DIN BY UDTRYKKER LIGE DIG OM DINE KONTORTIDER. AF INTERESSERET INTERESSE, HER EN PÅ E-POSTEN. >> Siden min tidligere forespørgsel blev korrekt ignoreret.KILMEADE ER LØGER. Jeg forlod ikke dette i billedet, efterlod det ikke i hottubet, jeg har tilstoppet i fem dage, jeg har tilstoppet i fem dage. HAR JEG AFSLUTTET RENSET SELV? >> Greg: ARBEJDE TIL THECHICAGO BORGERBY Ser IKKE VÆRRE NU, ER DET? KAT GØR NOGENSINDE RAPE-E-MAILS? >> Kat: JA.

Jeg tror ikke, jeg arbejder på det show, jeg nogensinde har modtaget en e-mail, der ikke var meget mærkelig. FOR EKSEMPEL DETTE. DET ER RAR.

DET ER AGGRESSIVT. Jeg ved ikke, at det var en effekt, selvom jeg synes, at bare den generelle frygt er, at medarbejderne sandsynligvis vil være foran den. PÅ LISTE OVER TING IDON IKKE LIGE OM LORI LIGHTFOOT, DET ER MEGET LAVT PÅ LISTEN.

DEN GENERELLE MÅDE SHERUNTTY ER BYEN. >> Greg: JAMES, DER SKAL VÆRE EN SAMMENHÆNG MELLEM HVORDAN BADT BYDEN ER, OG HVAD DU TAGER TIL. DENNE E-POST ER GAL. >> James: UD AF 3 MILLIONER ER HUN DEN BEDSTE PERSON I CHICAGO? Jeg tror, ​​du har brug for mindre kontortid, der er bange for at forlade dit kontor, fordi der er tre masseskud i den sidste uge.

HVORDAN FÆRDIG - OG HUN SIER HUNE PERSONALE ER BEDRE. DIN PERSONALE, NÅR DU SKRIVER E-mailen, er de alle væk. Selvfølgelig er det bedre: NU GETER: ALLE SKYTTER VENSTRE FRA BYGNINGEN. >> James: Hun er alene nu. >> Greg: Hun er hende alene.

strålende cykler anmeldelser

TERENCE, har du nogensinde sendt en e-mail som denne? >> Terrence: BETELGEUSE, BETELGEUSE, BEETLEJUICE, BEETLEJUICE MAY. HUICE. DU FRA HELLSITING I DIN KONTOR, DEN SAMME SENTNING OM OG OM DIN BY SKRIVER INTOGOTHAM. >> James: Hun skrev denne e-mail i løbet af hendes kontor, for du vil skrive.

SKRIV ALLE NAVNE PÅ DE UNGE, der starter i CHICAY-GOAHR i weekenden. GAMLE START IDKILERET. >> Greg: Det er et stort punkt.

SUSAN. >> Susan: Jeg er glad for, at han laver denne forretning, så jeg kan være alvorlig. >> Greg: DET ER IKKE EN PERSONLIG E-POST.

Du kan forestille dig, hvad hun gør? PÅ DINE PERSONLIGE E-MAILS. Det er noget forfærdeligt. SÅ DU DETTE? SENDTE STUART VARNEY nogensinde disse e-mails ligesom denne? >> Susan: HAN KALDER KUN MIN PERSON.

I EN VIRKSOMHED VIRKER DU IKKE? SCEW. ES ER IKKE acceptabelt i en bank eller international butik. HUN KAN IKKE VÆRE KOMPETENT, Hendes POINT, HVORDAN SKET DET? DET ER EN GRE

Hvad var ugen på Greg James?

Jade Bird - Headstart

SehwörterIch kender dem i min KopfSichtwörterIch de kan fra venstre til højre læse visning wörteres er så mange, at jeg kan seSichtwörterSie hjælpe mig, mens jeg læser et blik, lyt og sige Sehwörterananananananananan til, anatatatatatbebebebebebebebebewewewewewwe read toword venstre ethethetisisisisisisisisititititititititSichtwörterEs er så mange, jeg kender synord, de hjælper mig med at læse

Hvem laver Radio 1 om morgenen?

Jade Bird - Headstart erUGENS TUNEGreg James...

Hvordan kunne nogen ikke lide Billie Eilish. Hun er fantastisk og fantastisk på alle måder. Hun klæder sig som Kevin Smith.

Er du klar til at synge, jeg synger ikke. Milli Vanilli eksklusiv over hele verden, han indrømmer det nu. Kom og giv os din upopulære mening, noget du ikke havde tænkt dig at sige før.

Vent et øjeblik. OKAY. Det er låst inde.

Vent, ja, fortsæt, undskyld. Igen kan jeg godt lide, hvor det ændrer sig. Jeg vil bare tilføje det.

Du ved, det er som et riff, vi laver. Kom og fortæl os din upopulære mening, noget du ikke tidligere ville have sagt. Alle har upopulære meninger, noget de ikke ville have sagt før.

Det brænder! Igen er dette fantastisk! På en måde er jeg ikke engang nødt til at komme til de, der ringer op. Jeg har det så sjovt. Kom og fortæl os din upopulære mening, noget du ikke ville have sagt før.

Alle har upopulære meninger. Jeg var bange for at sige dette **** Jeg hader dig så meget, det er fantastisk! Vi er jetlag. Lad os starte med Charles.

Folk, der drikker kaffe, er svage. Jeg er enig! Jeg er enig! Er du enig Anna? Jeg ville sige, hvis min upopulære mening handler om kaffe, fordi jeg ikke drikker kaffe. Folk tror, ​​jeg er en freak.

Jeg drikker ikke koffein. Drikker du slet ikke koffein? Jeg bliver en Lav en undtagelse du er tydeligvis ikke en forælder. hvilket er, at når jeg kommer til Storbritannien, vil jeg have noget engelsk morgenmadste bare for at komme i den slags stemning, jeg er enig i indtil Jeg blev forælder, og alt hvad jeg gør er svagt nu! Opkalder, satser du på, at du er forælder? Ingen forælder nej, vil du have te? Nej nej.

vintercykelhætte

Meget på engelsk, mig. Du ved hvad? Du er upatriotisk, det er dig! Men elsker du en halvliter? Oh yeah. Okay, så er du ikke så un-engelsk! Jeg vidste ikke, at upopulære meninger skulle være så aggressive.

Du er svag! Du er svag Kendrick! Se, det er en upopulær mening, men jeg er enig! Det er en god start! Tak Karl. Vi tager af sted igen. Kom nu, giv os din upopulære mening, og udjævn indtil nu, hvad du var bange for at sige.

Alle har upopulære meninger, noget de tidligere var bange for at sige. Fastgør posen! Alison. At være lille er bedre end at være stor.

seje cykeltriks

Ja forbandet det! Opkalder, er du lodret udfordret? Ja. Godt for dig. Ved du, hvem der kan lide små piger? Korte drenge.

Ved du, hvem der ellers kan lide små piger? Alle sammen. Det er rigtigt. Ved du hvad, jeg er enig med min kohorte og co-star.

Alison, personligt spørgsmål; Hvor høj er du? 5 fod. Det er ikke for lille. Ikke for lille, jeg er fem, to.

Som en grøft er jeg fem to! Bare for at være klar, bare for at være klar! Anna kan godt lide, at korte mennesker er gode, men jeg er større end dig. Alt under fem er en

Jeg er en stor fan af klichéer - for det meste fordi jeg er en, må jeg have troet, at store ting kommer i små pakker som en indikation af mindre, mindre mennesker. Jeg håber, vi mødes en dag, og jeg kan se ned på dig. Men ikke hvordan, se ned på dig, ligesom, bogstaveligt talt se ned på dig Hej tiden er forbi! Okay okay! Det er tid til at synge igen Justin! Kom nu og giv os din upopulære mening Nu hvor de også er bange Sig Lambo! Endnu en.

Det bliver lige så vanskeligt som du gør det. Jeg kan virkelig godt lide det. Det er så lille.

Tak, jeg bliver Kevin Hart næste. Eller vil jeg? Oscar? Hej Justin. Hvordan har du det? Godt godt.

Kom og fortæl os din populære mening om, hvad du ikke mente at sige før. Jeg synes The Greatest Showman er en bullshit-film. Må jeg spørge dig hvorfor, Oscar? Jeg kan ikke lide at danse.

Åh, teaterfreak til højre for mig bliver alvorligt fornærmet. Anna Kendrick, hvad vil du sige om Oscar? Oscar lyder som en dejlig dreng, dejlig dreng, jeg er bare respektfuldt uenig i hans vurdering af The Greatest Showman. Jeg synes det er en dejlig film.

Jeg synes, det blev gjort fantastisk af en instruktør for første gang. Hugh og den dejlige Zac Efron er skatte. Jeg har lyst til, at du er for tæt på ham.

Oscar, hvad er din yndlingsfilm? Masken. Masken? Jeg mener, det er en oldie for ham. Han kan lide en klassisk film.

Masken er en fantastisk film. Ja, det er bestemt en af ​​Jim Carreys bedste. Er du en Jim Carrey-fan? Ja.

God smag Interessant nok kunne Oscar siges at være en fabelagtig danser på grund af sin fysiske komedie, så en dag vil du skifte mening om The Greatest Showman, og ingen vil dømme dig. Du kan altid skifte mening. Det er fordi min mor ikke er der.

Er du ikke mor der? Ja, hun er en danselærer, og jeg synes, hun er den bedste. Forstå, nu er vi kommet i bunden af ​​det! Okay, i terapi kalder du det et gennembrudsmoment, Oscar. Okay, du er terapi et barn! Jeg elsker dette, det er ud af loyalitet, som du ikke kan lide The Greatest Showman. Du vil bare have førsteklasses dans i trolde.

Ja, jeg elsker det. Jim Carrey er der også. Et eller andet sted?! Tak Oscar, have en dejlig dag i skolen.

Farvel! Kom og fortæl os din upopulære mening. Noget du ikke ville sige før - Justin. Jeg har det virkelig dårligt for Oscar og hans familie, det er okay. Jeg tror, ​​vi er i det forkerte land for den bedste showman for evigt! Rebecca Jeg synes grill er dumme.

Interessant Jeg tror, ​​vi er i det forkerte land, hvis de skal være ærlige. Briterne griller ikke? Nej, det gør vi virkelig, men vi bør ikke gøre det, fordi vejret ikke samarbejder. Problemet med dette er, at når vi prøver at grille, nummer et, er det aldrig varmt nok til at grille. Du er proppet ind i nogens affaldshave, du har en B & Q-grillspecial på £ 30.

Det tager evigt at tænde, maden kommer ud på forskellige tidspunkter, og den er normalt kold, når den kommer ud. Så du venter 20 minutter på en burger, pølserne er ude, kebaberne er stadig klar - der er simpelthen ingen ordre. Og når dine ting kommer, vil der være så meget at spise.

Du går aldrig ud og spiser en fuld burger i en bolle, en hotdog og en bolle, en kebab og masser af salat - det er bare alt for meget mad. Og for at afslutte det synes folk, det er en god ide at sætte dig selv i køleskabet for at spise senere. Det sker ikke, ingen går tilbage for det.

calciumcarbonat i mandelmælk

Wow, jeg mener, det troede du virkelig gennem Rebecca. Jeg forestiller mig bare Rebeccas venner, der tænker, ja, vi inviterer dig ikke næste år. Derfor har jeg aldrig delt min mening.

Nej, det er godt, og jeg er også rigtig glad for, at du henvendte dig til Justin Timberlake og Anna Kendrick med B&Q. Kom til Amerika. Jeg tror, ​​jeg kan sælge dig til en grill, når du kommer til Amerika.

Jeg kan fortælle dig, at når jeg griller hjemme, Chez Justin. Ja, det er meget specifikt, hvor mange hoveder vil der være? Jeg laver så mange burgere. Så du har det ekstra, men du laver det ikke, før de anmoder om det.

Interessant. Det er fascinerende at høre, hvordan en grill ville være i dit hjem som Justin. Grill er virkelig sådan, alle mødes kun for at drikke, lad os være ærlige.

Ja, det er dybest set det, vi er meget gode til, men vi har ikke vejret til det, jeg tror, ​​vejret sandsynligvis er din største hindring, så jeg får det. Rebecca maler et dystert billede, men det er et nøjagtigt billede. Det er en lille tingrill, nogle gange har vi ikke engang vores ben.

Det ligger bare på gulvet. Hvad?! Den ejendommelighed, hvor

Hvad fortalte du mig lige? Nogle gange lader vi bare disse engangsgriller, som er forfærdelige for miljøet, stå på gulvet, og derefter ruller pølserne bare af. Når du siger gulv, mener du gulvet? Gulvet. Så det er nogen, der vender burgere i en hængende stilling? Ja.

Jeg er bare så ked af det. Forvirret. Held og lykke til dig, Rebecca.

Giv ikke op med at grille, men du ved, måske gå til udlandet. Vi har faktisk en anden. Lad os gå en gang til Kom videre og fortæl os din upopulære mening, Noget du ikke mente at sige før.

Ned med cricket. Chris. Giv ikke op med at grille.

Jeg forstår ikke hype omkring Billie Eilish. Åh Chris, at komme her den dag og sige det. Dette er ikke hype, det er den rigtige aftale sir.

Åh Chris, du vidste hvad reaktionen ville være. Nogle mennesker vil bare lade verden brænde. Derfor er det en upopulær opfattelse.

Så du spillede spillet godt Chris, vi giver dig det. Ja, godt spillet. Kunne vi gå på vores nerver og sige, at han er en 'dårlig fyr'? Åh, brænd, få det, få det! Nej, Billy er vidunderlig på alle måder; Hendes stemme, hendes sangskrivning, hendes hår, hendes negle, hendes tøj dine fingernegle? Ja, hun har meget lange negle.

Jeg er en stor fan. Nå, Chris, jeg vil sige, at du er den upopulære vinder af spillet. Ja, rigtig god Chris, tak.

Kan vi få endnu en improvisation fra dig Justin? Kom og fortæl os din upopulære mening, noget du ikke havde til hensigt at sige før. Hvordan kunne nogen ikke lide Billy Eilish. Hun er fantastisk og fantastisk på alle måder.

Hun klæder sig som Kevin Smith. Er det din upopulære mening? Hvad? Nej, kun hendes tilføjelser til denne jingle gjorde mig virkelig glad. Giv os alle liv.

Har du dine egne upopulære meninger? Cinnamon Toast Crunch er ikke godt, når det faktisk spises med mælk - upopulær mening. Interessant, vi har haft et par af hvilke korn uden mælk er bedre. Virkelig? Mmm.

Jeg har ingen. Det er fint. Jeg er bare glad for at være her.

Det er bare kærlighed, er det ikke? Bare ren kærlighed fra JT. Du er sådan en mellemmand. Jeg er så enkel, men jeg er ikke billig.

Jeg er sikker på, at når jeg kommer ind i bilen efter min afgang, vil jeg komme med en upopulær mening. Jeg ringer igen. Du vil synge jinglen, jeg vil give min mening, og du vil sige, 'Justin du var lige her, lad det gå, gå væk'.

For mere fantastisk lyd og artikel fra BBC, skal du lytte til BBC Sound-appen og se den på BBC iPlayer.

Hvem er Greg James-agent?

GregRowse - Ejer / direktør -Greg JamesEjendomAgenter| LinkedIn.

spillede godt, jeg fik en kæmpe kasse, den er fyldt med en masse spionudstyr, herregud er ligesom jul, så mange sjove ting herinde og bliv til slutningen, fordi vi skal tage det ud for at sprænge det op og noget Det bliver meget sjovt, hvorfor starter vi ikke med denne, hvorfor ser vi ikke på, hvad det er på siden, her er den taktiske kam, der er god til tre dollars og halvfems halvfems cent . Tror du, vi har råd til det sådan? du ved, at hemmeligheden bag spionering ikke er at lade folk vide, at du er en spion, så der er ingen, der vil vide noget om det, prøv mit hår her, det er en dejlig kam, så vi har en kam med os, skarp, fin ingen, jeg nogensinde vil gætte, denne kam faktisk en dejlig kam Jeg tror, ​​jeg vil have det i min pung for en som dig at hænge på ligesom giv mig alle dine penge okay lad mig nå i min pung åh, lad mig undskylde mig, jeg har brug for at kæmme mit hår først du er jeg vil hjælpe du med det næste punkt åh brug en kam åbne en taske, han så faktisk en artikel af det online, det var som åh dette er perfekt til en spionfilm, fordi kongemændene frembringer de mest behagelige dragter i verden for drengene at rille og dans åh, du kan endda breakdance i det suithook kick, så det er faktisk perfekt for os at um være en spion oh mygosh chad har brug for en ja, du kan se lyst ud, hvad laver du, der er rigtigt, oh du designede en grå i London hovedkvarter med hemmelige agenter i husk at se på dette, så dette er dit ultimative hemmelige våben næsten sådan som dette var en tonehøjde for hjerteartikel ja, så lad os bare gå videre og prøve dette på åh ja nu kan jeg være en spion i stil ja, jeg vil helt sikkert sige, at dette er den mest behagelige dragt, jeg nogensinde har brugt, og at jeg Jeg har lært en masse dragter, jeg har været i mange bryllupper, jeg har været gift før. Ja, jeg ved det ikke, det er en overraskelse fyre, se på disse babyer, de ser seje ud og de er i en kæde, så er de som nunchucks, men dabber, når denne artikel rammer eo 40.000 tommelfingre op, jeg vil købe disse dabbers, og de ser godt ud, de minder mig om krigsgudens artikelspil, så lad os lave en krigsgudsartikel med disse Dabbing og gøre noget andet kølige opvarmninger og 40.000 tommelfingre ud under artiklen og giv denne artikel tommelfingre tak, det er den skjulte paraply, der steg for $ 38 og 95 i filmen, jeg skal bruge en rigtig paraply, der passer under her, ja, hvis nogen rodet med dig, mens du rodet med mig i regnen, du ikke ønsker at rodde wi th mig i regnen, når jeg har min paraply, det er, men lad os fortsætte med vores spionudstyr her kære næste otherbox er en meget fræk vare, stadig aske, men det er ikke aske, der stadig er stor. Jeg bruger Nej, vent, åh, troede du, jeg har en dejlig sjov kendsgerning folkens, jeg har aldrig talt til en aske i mit liv, det samme til mig, mange tak, endnu en ting til min håndtaske, når jeg ikke Jeg har ikke en gaffel, det er en bilmor, åh, han tåber altid herinde, giv mig der, når du vinder dering, det er den skjulte aske, men dejligt for 2 dollars og 95 cent næste artikel baby, hvad tror du er i der en lyserød kam, hun havde ærligt talt ingen anelse om, at jeg er en X-mand ja du gør det var så glad åh, min gud, jeg kan ikke tro dig, jeg fik det udseende, det er en sort skyld Ohanderer-stil, anden stil, ja mand hvorfor er det buet her, er det sådan en dobbeltsidet, at jeg tror, ​​jeg ikke kan gætte B Nej, sådan skal du være i Californien, så gør jeg virkelig? Jeg ved ikke, hvor jeg skal hen, hvis jeg kunne lære at åbne en kasse her, hvis du var en rigtig spion, være en hule, ved jeg, hvad der er i kassen, vent et øjeblik, hvad er det? Værktøj som er en dejlig derinde som er som en savfejl her har en karabinhage her vi har en fladskruetrækker Philips skruetrækker og lige her Whoa Miss Muscle herovre det går med din jakke ja sikker på du ved jeg kunne sætte det lige ind min lomme i alle farver koordinerede dette, øh, de specifikationer, som Greg lige lagde på mit øre her, mange mennesker kan lide det dækket med værktøjer, så jeg er som åh ja, jeg vil kæmpe, så hvem tror du, jeg får den næste jeg er ikke bange Så disse er perfekte til en spion, fordi en spion skal distrahere nogen fra det, du laver, er at du klemmer den taske, den begynder at eksplodere større, større, større end slams i ansigtet til deres næste genstand er at gå stok ja du har ret, men der er en meget skarp højflyvende skjult i den pind, ja det gør han.

Tchad kommer fra en spionfamilie. Jeg gør, det er mere som en motorcykel spion fyr, hvad laver vi der, det er også i filmen kongerne, det er acool ja hun arbejder, lad mig skrive en hemmelig note, mens hun skriver mig en hemmelig note, jeg fortsætter bare okay med dig jeg har en hemmelig spion note, det er et abonnement, alt plug i slutningen af ​​disse videoer, du bare hænger på, okay, fra dit abonnement på V urig, alle disse mennesker har brug for at abonnere for at chatte, mens lyden lige nedenunder tror jeg, det er min kanal, men folk sørger for hvis du abonnerer på dette Bell-ikon nedenfor, betyder det, at hver gang en artikel bliver live, kommer du her og hænger med mig, fordi jeg chatter rundt og skriver dine kommentarer, og V hænger også hilsen i slutningen af ​​artiklen ved at vise dine kommentarer nedenfor, så hold øje med til slutningen for at se, om din kommentar er i slutningen af ​​denne artikel. Jeg er glad for, at strækdragtselskabet sendte mig den grå dragt, der følger med alle disse værktøjer. Se hvordan du kan gå, her er gulvet og her er vandhanen, og du går rundt med det som om du er en gammel mand, men det er denne uforgængelige plast og den har en skarp krog på det lige her, så hvad godt, det er alle vores edderkopper lad os tage dem ud og lidt skøre med dem, vi møder Justin derude, og vi vil hacke konger lige kommet her, men jeg skulle være fyren i kongerens film, ja faktisk skulle vi have bragt mine nøglebolte her, fordi han faktisk ser ud som fyren åh ja åh min gud, så vi kan se godt ud og være i orden, vi skal spille en runde Flippy nat, men det er kombineret, i stedet har vi tre roet mig ned bare åh og jeg får se hvem flipit og det sidder fast hurtigst, okay Ohh, du har brug for - du er flip, tak Tamara på min CWC dejlig, der virkelig ville vinde kun i du er oppe og jeg er nødt til at kæmme et skæg lidt, lad mig hjælpe dig derfra gætte jeg vinderen er ninja spion tjek lidt af hvad for dig her jeg ved du længtes efter et kig det ligner en rigtig, men det har en skyld indeni nu, hvis du kommer til, at det er bøden, du kunne bære en af ​​disse ringe godt, ved du, hvis du er en spion, får du en bøde, har du ret, ingen af ​​spionerne får en bøde fint åh hun sparker meget tæt på Face, hvordan lærte du at blive født med det synes jeg? I filmen Kingsman bruger de en pen, som jeg er nødt til at bære med mig, fordi du ved, at alle mine fans altid vil have en autograf, men hvis en af ​​mine fans bliver skurk, siger han, at jeg kunne have en autograf, ellers ødelægger du dig, du sagde? du ville ødelægge mig, du ligner bare en klassisk fyr, der går til et sted doot-doot-doot ingen bedre trylle mig med min trofaste pen med Rotten Tomatoes Hvis du nogensinde hører dette, lad os finde ud af om det er okay, jeg går at låne min ven Mr.

Eddo et brev, så pen, vis ham, hvem der er King Kingsman, ærten ville være smuk, ville være dårlig, som i dag. Jeg har lyst til at se en musical. Wells Fargo jernbanevogn kommer. 76 trompeter Du hører hjemme på Broadway Jeg er en mandlig type. Jeg kan ikke gøre det, det er helt sikkert, dette er seriøst, ja det vil bære frugt med denne hvalp, for jeg er den anden side, at vi har en skarp krog, så du ikke behøver ikke at give skylden indeni, jeg er ked af det, ved du nøjagtigt, det er lidt som Riddler's sukkerrør, det troede jeg, men vi jagter Riddler i dag, og vi skal besejre ham i hans eget spil og nu er det sådan, selvom det er et eksempel på, hvad der ikke skal besejres.

Han så ikke vores indkøbscenter Tomater Ernie tog et øje væk åh min gud gør din mor ren Jeg tror, ​​du får lidt hjælp til at gå, når du møder min caneyeah til de kongelige, du brugte det tyggegummi, ja, leg godt, du ved hvad det eneste, der kommer til at regne her, er noget limonade, vi er alle gennemblødt i sved sodavand ninja hej fyre om de spioner ja, jeg ved, den perfekte divergerende bomben åh er du klar lige her i midten, du skal presse åh min gud åh hvor er du gået åh hvor er du gået oh godt du er gået sikkert hvor bekymret du er for en anden kudos til strækdragten for ikke at være med strækdragten, denne ting er stram, tak fyrene for at forbinde mig til denne dragt, og de forbinder dig med en rabatkode på 15%, det er enormt, faktisk er det rabatkoden vild tone 15 har en dejlig grå eller sort eller bluebusy, de har et budget på fire typer dragter og et stort råb til Karate Morecambe, der forsynede mig med alle disse spion-gadgets, din ordre er knyttet til o denne dragt og alle disse genstande, der er brugt i artiklen, er i beskrivelsen af ​​denne nedenfor Videoer Hilsner til dig Underretning Ninjas som jeg sagde tidligere i artiklen Jeg viser dine kommentarer her nedenfor, det er dem, jeg syntes var super sjovt eller super flot, de, der var her i den første time i den sidste artikel, ser frem til dine fyres kommentarer til denne artikel, og jeg viser dem i den næste artikel, så hvis du ikke har set denne artikel, tjek en masse gode gadgets, der har brugt B ordentligt, hvis du kan lide B, er det sejt - det er lige der, abonner på det, ja det er særligt sejt og chancen her, det er mig, abonner på det, og så er her en anden stor artikel lige der, okay vi ses snart med en helt ny artikel kickball

Hvad er ugens melodi af Annie Macs?

Dårlige lyde erAnnie Macs uges melodi.

crossfit ab træning

Hvem er Greg James kone?

Greg James 'koneBella Mackieåbner op for hendes abort og den vejafgift, det kostede hendes mentale helbred Greg James har lyst op i vores dage og har holdt sine lyttere smilende på BBC Radio 1s Morgenmadsshow i hele lockdown.25. 2020.

Hvor gammel er Nick Grimshaw?

Nick Grimshaw har meddelt, at han forlader BBC Radio 1 efter 14 år. Det36år gammel sagde, at det var 'tid til at gå og måske få nogle andre drømme til at gå i opfyldelse' efter at have opfyldt sin 'barndomsdrøm' på radiostationen. Grimshaw sluttede sig til BBC i 2007 og var vært for BBC Two ungdomsmusikshow sammen med DJ Annie Mac.30. 2021.

Hvilken alder er Annie Mac?

rish DJ og præsentator Annie Mac forlader BBC Radio 1 efter 17 år. Det42-årige, der har frontet live-koncerter og interviewet nogle af de største navne i musikbranchen, sagde, at det var dejligt at rejse med et kæmpe smil på ansigtet.04/20/2021

Hvilken sang gik Greg James ned ad gangen?

Det er et nummer kaldet 'I Giorni' af en komponist ved navn Ludovico Einaudi og er helt genialt.08.06.2011

Er Greg James og Bella Mackie gift?

BBC Radio 1 værtGreg Jameshar åbnet op for, hvordan hans forhold tilkone Bella Mackieer blevet påvirket af låsning. Parretgifttilbage i 2018, og DJ'en har indrømmet, at den nuværende situation har 'låst op for et nyt niveau af et forhold' for parret.24.07.2020

Hvornår overtager Greg James Radio 1 Breakfast Show?

Køretidsforestillingen er traditionelt opdelt i to halvdele med en femten minutters pause mellem 1745 og 1800 til Newsbeat-udsendelsen om aftenen. Den 20. august 2018 overtog James Radio 1 Breakfast fra Nick Grimshaw. Parret skiftede shows, hvor Grimshaw tog Drivetime-showet op fra kl.

Hvad levede Greg James?

Showets hovedfokus var musik og underholdning i form af funktioner og berømthedsinterviews. Showet opnåede en Sony Radio Academy Award i 2014 for 'Bedste underholdningsprogram' og en ARIA i 2016 for 'Bedste underholdningsproduktion'. Det sidste show blev sendt den 19. juli 2018, da James fortsatte med at præsentere Radio 1 Breakfast.

Hvornår går Greg James 5 dage om ugen?

BBC Radio 1 ændrer sin tidsplan for 2021, hvor Greg James går fem dage om ugen, og fem nye præsentanter deltager i opstillingen. Nyheden kommer, da Dev, Huw Stephens og Phil Taggart er klar til at forlade netværket i december.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.