Vigtigste > De Bedste Svar > Bears ører nm - en løsning på

Bears ører nm - en løsning på

Hvor ligger Bears Ears National Monument?

sydøstlige UtahJOHN YANG: Nu kampen om, hvem der skal kontrollere offentligt land, der er rig på sjældne artefakter og naturressourcer. Jeffrey Brown rapporterer om Bears Ears National Monument i det sydlige Utah. Det er en del af hans Culture at Risk-serie.

RANDALL IRMIS, paleontolog, University of Utah: Vi er i sten, der er næsten 300 millioner år gamle. JEFFREY BROWN: Der er mange måder at tælle tid på i de barske og fjerntliggende kløfter i det sydlige Utah. RANDALL IRMIS: Så hvad opdagede du her? JEFFREY BROWN: Paleontolog Randall Irmis og hans team finder knogler fra hundreder af millioner fra dinosaurer.

cykelhåndsignaler

RANDALL IRMIS: Dette sted er det, vi kalder en seng af knogler. Så vi fandt hundredvis af knogler af mange forskellige individer og forskellige typer. JEFFREY BROWN: Irmis er professor ved Utah University og kurator på Natural History Museum.RANDALL IRMIS: Vi ridsede næppe overfladen herude på paleontologi. JEFFREY BRUN: Virkelig? RANDALL IRMIS: Jeg vil sige, at mindre end 5 procent har systematisk søgt bier efter steder. JEFFREY BROWN: Forskere, der arbejder nær her, meddelte for nylig et spektakulært fund, resterne af et krokodillignende dyr kaldet en phytosaur fra Trias. I de sidste dage af sit præsidentskab brugte Barack Obama antikvitetsloven til at bygge de 1,35 millioner hektar store bjørneører Nationalmonument, opkaldt efter to bakker med udsigt over en del af landskabet.

Denne betegnelse, som tidligere har ført til oprettelsen af ​​nationalparker, iværksatte en plan for at indføre strengere begrænsninger for brugen af ​​jorden. Ingen benægter den imponerende skønhed i dette område, men der er en stor kontrovers over arealanvendelse og føderalt tilsyn. I december fjernede præsident Trump 100 millioner hektar og formindskede monumentet med 85 procent og underskrev en proklamation i Salt Lake City.

Bruce Adams var der og jublede ham. Adams er en pensioneret skolelærer og distriktskommissær her i det store San J Uan County, et område større end flere stater. Som en femte generation bonde fokuserer hans følelse af tid på hans banebrydende mormonske forfædre, der kom her i 1879.BRUCE ADAMS, kommissær for San Juan County: Jeg synes bare, at de lokale burde yde et kæmpe bidrag til, hvad den føderale regering vil bestemme. Vi har passet på de kulturelle ressourcer og de andre ressourcer i generationer. JEFFREY BROWN: Meget af jorden her er længe blevet overvåget af Federal Bureau of Land Management, BLM.

Og Adams og mange her synes, det er mere end nok. BRUCE ADAMS: Vi ønsker, at landet giver fri adgang, så alle har lige chance for at nyde det offentlige land i San Juan County. JEFFREY BROWN: Så hvorfor var mindesmærket overhovedet vigtigt? ? SHAUN CHAPOOSE, formand for Ute Indian Tribe Business Committee: Det var en reel anerkendelse af indianere og deres historie og betydning.

JEFFREY BROWN: Shaun Chapoose siger, at han også vil have amerikanerne til at nyde landet med styrkebeskyttelse. Chapoose er leder af Ute-stammen og har også et langt kig på et land, hvor indfødte amerikanere har boet i århundreder. SHAUN CHAPOOSE: Bears Ears, mindesmærket er overskriften, men selve kampen går langt ud over mindesmærker.Det handler om den amerikanske regerings forhold til anerkendte stammer og traktatrettigheder, der eksisterede for længe siden nogle stater. JEFFREY BROWN: Mindesmærket er et omdrejningspunkt, siger du, og det virkelige problem er hvad? SHAUN CHAPOOSE: En mere omfattende landing af statslige og indiske lande og råvarer. JEFFREY BRUN: For potentiel udvikling? SHAUN CHAPOOSE: Åh ja, det handler kun om penge, det er pengedrevet.

JEFFREY BROWN: Det er, hvad mange mennesker ser i Bears Ears-striden, energiindustrien i dette område, uranminedrift, olie- og gasboring, var en boom og bust forretning. Det er begrænset i dag, men et åbent spørgsmål om fremtidige teknologiers evne til at gøre minedrift rentabel. En undersøgelse af e-mails fra New York Times Home Office viste, at efterforskning af olie og gas blev overvejet for at reducere monumentstørrelsen, og de leder efter nye områder eller nye steder at udvikle mere.

JEFFREY BROWN: Men modstandere af monumentet, som rancher Bruce Adams siger, at frygt for udvikling er overdrevet. BRUCE ADAMS: Jeg har ikke set nogen olie- og gasefterforskning der i de sidste 30 eller 40 år. Men du ved ikke, hvad der er dernede.

Der kan være en måde at udtrække den på. Men jeg kan fortælle dig, at BLM har tilstrækkelig beskyttelse på dette område, at det ville være meget, meget vanskeligt, hvis det ikke var umuligt for olie- og gasindustrien at lede efter olie og gas i dag. JEFFREY BROWN: Uanset hvad der er under jorden, er de ovennævnte arkæologiske skatte uomtvistelige.

mester cyklist

Præsident Obamas proklamation citerede mere end 100.000 kulturelle aktiver fra mindst 10.000 års menneskelig historie. JOSH EWING, Friends of Cedar Mesa: The Archaeology of Bears Ears er blandt de bedst bevarede i USA. JEFFREY BROWN: Josh Ewing, leder af Friends of Cedar Mesa, en gruppe forpligtet til at beskytte Bears Ears kulturarv, førte os til et kæmpe bjergoverflade med malerier, der dateres mindst 7.000 år tilbage, figurer og dyr fra forskellige epoker og denne stjerneattraktion.

JOSH EWING: Hvad du ser først er en bison, der er lagt oven på en mammut, hvilket får os til at mistanke om, at dette måske er den ældste rockkunst i Nordamerika. JEFFREY BROWN: Men dette sted ved San Juan-floden blev lige uden for byen Bluff skåret ud af mindesmærket ved præsident Trumps dekret. JOSH EWING: Hele mit liv har jeg ikke været i stand til at finde ud af, hvad præsident Trump efterlod, og hvad han kastede ud af mindesmærket.

Vi estimerer, at 75 procent af det originale monuments arkæologi er blevet skåret ud. JEFFREY BROWN: Ewings gruppe bygger nu et besøgscenter for at uddanne det voksende antal mennesker, der kommer her. De sluttede sig også til en retssag om, at præsident Trump ikke havde myndighed til at reducere monumentets størrelse, og at det sætter kulturelle antikviteter i fare.

app til cykeldirigering

Dette er universelt. Det virkelige spørgsmål er, hvem der træffer beslutningerne, og hvordan det vil blive beskyttet, har vedtaget love for lovligt at kodificere monumentets reducerede størrelse, men han hævder, at han også har taget passende garantier for det omkringliggende land. REP.JOHN CURTIS: Antikvitetsloven er ikke det bedste redskab til at beskytte vores land; det bedste værktøj er Kongressen.

Flyttet fra Kongressen er i stand til at tilføje kød til knoglerne, er i stand til at tilføje detaljer, som en AntiquitiesAct aldrig kunne gøre. Hvis de sætter deres håb på retssagerne, betyder det, at vi ikke træffer nogen beslutning om, hvad vi skal gøre i et årti, hvilket ikke er en god løsning. regeringsmedarbejder, ønskede ikke at kommentere direkte om mindesmærket, men sagde dette: RANDALL IRMIS: Uanset hvad der sker, jeg synes det er virkelig vigtigt at have de paleontologiske ressourcer i verdensklasse, der er her, fortsætter med at beskytte og bevare dette område.

JEFFREY BROWN: For 'PBS NewsHour' er jeg Jeffrey Brown ved BearsEars National Monument i det sydlige Utah.

Hvad laver du ved Bear ears National Monument?

BesøgBears Ears National Monument
  • Til fods. - Vandreture. - Bjergbestigning. - Klatring. - Arkæologi.
  • På hjul. - Naturskønne drev. - Synspunkter. - OHV-stier. - Cykling.
  • Overnatning natten over. - Camping. -Rygsækning.
  • Rejseplaner. - Flere dage. - Fuld dag. - Flere timer.

Kan du besøge bjørneører?

Der er ikke noget officielt besøgscenter i området, men disse ressourcer hjælperduforberede. Læs vores rejsevejledning, og rejs med omhu.Bears ØrerNational Monument Day Vandreture er påkrævet året rundt for dagvandring iBears ØrerNationalmonument,besøgrekreation.gov for at få et pas.

Er Bears Ears National Park åben?

Spor eråben, men besøgscentrene og campingpladserne forbliver lukkede. Glen CanyonnationalFritidsområdet genoptager langsomt nogle operationer. Se de seneste opdateringer her. Monument Valley TribalParkereog Four Corners Monument er lukket.

Hvorfor har isbjørn små ører?

Isbjørne har småog afrundetører. Disseørerer vigtige, fordi de hjælper med at forhindre, at der kommer vand ind i deresørersom derefter kunne fryse og beskadige deresøretrommer. Også mindre kropsvarme går tabt ud afsmå ører. Disse hår hjælper ogsåisbjørnsvøm i det kolde iskolde vand iArktisk.

Hvordan reducerede Trump Bears Ears?

I december 2017 reducerede Trump størrelsen på Bears Ears-monumentet fra 1,35 millioner acres til 201,397 acres. DOI-medarbejdere blev instrueret af sekretær Zinke i foråret 2017 for at beregne potentielle kul-, olie- og naturgasforekomster samt potentielt græsningsarealer og træ i beskyttede områder.

Er bjørneørene følsomme?

Dereshøringer over det dobbelte affølsomhedaf menneskeligehøringog overstiger menneskelige frekvensområder. Lugtende: Deres lugtevne er ekstremt god. Grænserne er uprøvede. Deres næseslimhindeområde er ca. 100 gange større end hos mennesker.

Er bjørne søde?

Bjørneudseendesødog nuttet, og i modsætning til mange andre dyr,bjørnegå langs fladbenede, som mennesker. Somsødog interessant som deer, bjørneer vilde skabninger og Colorado største kødædende.21. juni. 2012 r.

Hvorfor er Arches lukket?

Buerhavde været fuldt udlukketsiden 28. marts, da det fulgte anmodninger fra den lokale sundhedsafdeling og Moab om, at detlukke nedpå grund af koronavirusproblemer.29. maj 2020

hvad man skal købe til hele fødevarer

Er en isbjørn hår hvid?

Isbjørneharhvidpels, så de kan camouflere i deres omgivelser. Deres frakke er så godt camoufleret indArktiskmiljøer, som det undertiden kan passere som snedrift. Interessant nok er detisbjørnefrakke har ingenhvidpigment; faktisk enisbjørnehuden er sort og denshårer hule.

Har isbjørne ører?

Isbjørne harlille og afrundetører. Disseørerer vigtige, fordi de hjælper med at forhindre, at der kommer vand ind i deresørersom derefter kunne fryse og beskadige deresøretrommer. Også mindre kropsvarme går tabt ud af det lilleører. Andre tilpasninger afisbjørninkluderer hul pels, der fælder hår indeni.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Nyc-cykling - almindelige svar

Er New York City cykelvenlig? Hvis vejen er for smal til, at en cykel og en bil kan køre sikkert side om side, har du ret til at køre midt i kørebanen. Cykling er tilladt på alle hovedgader og lokale gader i hele byen, selv når der ikke findes en bestemt rute.

Udholdenhedscykling - hvordan man løser det

Hvad er en udholdenhedscykling? Enhver tur på cirka en time eller mere i et samtaletempo er en udholdenhedstur. Overbelaste. For at forbedre din udholdenhed skal du køre længere ture, end du er vant til.

Sådan repareres en bulet cykelfælg - hvordan man håndterer

Hvor meget koster det at fastgøre en bøjet cykelfælg? Hvis hjulet kan fastgøres - det ser generelt godt ud, men har en wobble - kan du forvente, at din lokale cykelbutik opkræver $ 20 - $ 30 for at sande det ved hjælp af professionelt udstyr som en truing-stativ til den perfekte linje og rundhed. 10 авг. 2019 г.

Fitbit og cykling - hvordan man håndterer det

Kan Fitbit banecykling? Mens de cykler, kan brugerne se deres afstand, varighed, gennemsnitshastighed, puls og forbrændte kalorier. På skrivebordet kan brugerne se et kort over deres rute og sammenligne statistikken fra tidligere forlystelser for at se, hvordan de klarer sig over tid. г.

Cyklistben - hvordan løser du det?

Hvilken cykling gør med dine ben? Benstyrke Cykling forbedrer den generelle funktion i underkroppen og styrker dine benmuskler uden at overbelaste dem. Det retter sig mod dine quads, glutes, hamstrings og kalve. 21. januar 2020

Vaast-cykler - hvordan man løser det

Er magnesiumcykler gode? Magnesium kan bruges til at konstruere cykelrammer, der er lettere end aluminium og samtidig opretholde høj trækstyrke og dæmpningsevne. Alt dette fører til en meget glattere og mere effektiv tur. Magnesium kommer også ind til et lavere prispunkt end populære letvægtsmaterialer som kulfiber.8 авг. 2018 г.