Vigtigste > De Bedste Svar > At blive en spininstruktør - praktiske beslutninger

At blive en spininstruktør - praktiske beslutninger

Hvor meget tjener spininstruktører?

Spin Instruktør Løn
Årlig lønTimeløn
Toptjenere124.500 dollars$ 60
75. percentil$ 69.000$ 33
Gennemsnit$ 58.422$ 28
25. percentil$ 41.500$ 20Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af Peloton, som angiveligt har flere kunder end spin-giganten SoulCycle selv. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

hvordan redder tykke lår liv

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af fik jeg en pelotoncykel til et spin, jeg lavede en 45-minutters pelotonklasse hver dag i to uger, og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, jeg vil sandsynligvis aldrig være så fit igen Første ting først: For at finde ud af, hvor godt det er for en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse York Sports Science Lab i Staten Island, og det er her, han vurderer den fysiske ydeevne hos professionelle atleter. Og nu mig, din gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay fint.

Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt. Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer.Det måler styrken af ​​mine quads. Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget i retning af muskeldrev er meget elektrisk strøm, som du får fra hjernen gennem disse nerver.

Musklerne er virkelig som meningsløst kød. Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for, hvad der kaldes VO2 max. Søn: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret.

Jo bedre du bruger ilt, jo mere transporteres det gennem din krop, og jo mere effektivt vil du være i stand til at bevæge dig og udføre den øvelse, du laver. Benji: Jeg gjorde under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam. Men generelt var jeg i temmelig god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre.Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var ret ujævn, fordi jeg først ikke rigtig kom på cyklen. Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller som rock, jeg er ikke ved at ride min cykel ud til rock, jeg endte med at gå til en indspillet klasse og jeg troede jeg ville være rigtig god til det Afskåret klassen, og så kiggede jeg og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg.

Til min ære var der omkring 2500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads begynder allerede at mærke det. Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding i dag, se på det. 2.136. plads ud af 10.000.

cykel talte

Jeg mener, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og temmelig snart var jeg en Wir ek i. Jeg er stolt over at sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! men jeg har ikke set rigtig meget fremskridt, i stedet havde jeg faktisk smerter, jeg begynder bestemt at føle en smule smerte på min højre side ved du, for at være ærlig ser alle mine statistikker ud i dag som de gjorde på min første tur. Jeg forbrændte lidt over 500 kalorier pr. Klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle ret skarpe resultater at se frem til.Sean: Jeg tror, ​​at hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, vil vi måske se dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra fair til godt med din VO2 max. Benji: Jeg øgede det til min ottende tur. I stedet for at køre hjem, gik til Peloton-studiet på Manhattan, hvor klassen bliver filmet.

Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg ville prøve mig hårdere foran en lærer, og i nærværelse af det ser det ud til at være en af ​​de stærkeste og mest attraktive i New York City. Det var en god tid. Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk.

Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme. Der var sandsynligvis en 200 kalorieforskel. Så jeg prøvede hårdere i studiet.

Min gennemsnitlige hjertefrekvens var 10% højere end derhjemme, men måleren på min studiecykel viste, at min præstation og kalorieindhold var min laveste nogensinde. Så fair advarsel, kalorietælleren kan være anderledes, hvis du ikke bruger den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge, begyndte min præstation endelig at blive bedre. Jeg føler mig ret god At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere.

Forhåbentlig er det tilfældet. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen. Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke kvaliteten af ​​træningen

Træner: Når du finder på noget i form af energi Benji: Det er det sprog, trænerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så uautentisk. Dette er en øvelsestime, ingen terapi.

Alligevel. Et par dage senere kom det øjeblik, jeg ventede på. Slutningen! Woo! 14 klasser! Ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så begejstret for ikke at føle mig så udmattet og ikke cykle hver dag for at gøre meget hver dag.

tabata-kerne

Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratoriet. Sean: Din første måling var 143,5.

Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre kropsmasse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang. Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt.

Du har dine muskler. Faktisk fik du 0,2 pund muskelmasse i løbet af hele denne tid - Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun ét sted: mit venstre ben.

Kan du huske smerten i mit højre knæ, jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg træder, hvilket resulterer i, at jeg bygger muskler der. Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop. Sean: Du tog torsoen af.

Du tabte dig på din venstre arm, og du tabte dig i din højre arm. Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max. Træner: Så det var hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%.

Filmfotograf: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79. Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja. Du er værre end de fleste mennesker fik meget bedre end de fleste. Benji: Wow.

Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed. Hvad med styrken? Sean: Du mistede faktisk styrke med hensyn til din udholdenhed med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores krops system, der bruger mere sukker, glykogen, som vi bruger til at opbygge styrke og styrke til at producere, du er faktisk faldet. Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det en ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt.

Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund pr. Pund og en fjerdedel fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et tidspunkt ville der være et punkt, hvor tilbagevenden falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen. Benji: Roger, OK. Sean: Det var godt for en to-ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb.

Benji: OK, og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig. Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Hvor meget tjener spininstruktører Canada?

BETALINGSSATS: $ 17,20 til $ 19,04 i timen.

fungerer skumruller virkelig

Hvad gør en spin-klasserinstruktør?

TILspin instruktørunderviser i en gruppeøvelseklassededikeret tilspindingeller indendørs cykling. Indendørs cyklingklassertilbydes ofte af et motionscenter eller en specialistfitness-studie. Arbejdsopgaver for aspin instruktørskal lede gruppeøvelser, samtidig med at de studerende bruger den rette form på en stationær cykel.

Skal du dreje hver dag?

Selv en gangduJeg har fundet dinspindingben, daglige sessioner kan stadig være overkill. Men hvisduleder efter en træning med høj intensitet et par dage om ugen - og især hvis løb eller andre former for kraftig aerob træning gør ondt i dine led -spindingkan være den ideelle måde at holde dit hjerte og din krop i form.17. mar 2017

Hvordan betales SoulCycle-instruktører?

Instruktørerfår ikke fordele og kører ofte mellem flere studier for at samle en rimeligløn. Derimod sjælinstruktørererbetalt~ $ 150 en klasse med fulde fordele som startlønog rygterne er de mest populæreinstruktørererbetaltover $ 1000 pr. klasse.

Tjener fitnessinstruktører gode penge?

Medianlønnen forfitnessinstruktørerer omkring $ 18 i timen ifølge Bureau of Labor Statistics - hvilket betyder halvdelen af ​​demlavemere end det. Du gemmerpengealenefitness. Du vil sandsynligvisgratis medlemskab af de fitnesscentre, hvor du underviser.20. jan Okt 2018

Hvor meget får du betalt som skiinstruktør?

A niveau 1instruktøren skulleforvent at starte med lidt omkring $ 12 i timen og et niveau 2instruktøren skulleforvent $ 15 til $ 17 i timen.

Hvor meget tjener SoulCycle-instruktører?

Svar: Ifølge Glassdoor.com er gennemsnittetSoulCycle instruktørbetales $ 91 pr. time, selvom timeløn kan variere alt fra $ 51 pr. time til $ 110 pr. time fra og med 2020.

Vil jeg tabe mig ved at spinde 3 gange om ugen?

1. Det er en imponerende cardio-træning - men du brænder måske ikke så meget som du tror.Spinninger længe kendt for at reducere fedt og hjælpe folk med at tabe pund. 'Spintregange om ugenog du brænder op til 1.800 kalorier, men et pund fedt svarer til 3.500 kalorier.1. september 2017

Robin gravid

Hvor lang tid tager det at se resultater fra spinding?

Hvor lang tid vil det tagefor mig atse resultater? I cirka 2-3 uger digviljebemærker en stigning i din kardioudholdenhed, energiniveau, øget styrke i underkroppen og bemærker ændringer i din kropsform og / eller vægt.

Hvordan bliver jeg en akkrediteret Spin Cycle instruktør?

For at undervise i klasser under navnet Spinning skal du afslutte deres uddannelsesprogram og blive en akkrediteret spinninginstruktør. Spinning klasser er massive i USA og er en af ​​de største spillere her. & nbsp; Hvis du finder et lokalt motionscenter eller en klub i nærheden af ​​dig, der licenserer Spinning, kan du måske vælge dem.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg ikke kan finde en spinninginstruktør?

Tag et online spinning instruktør kursus, hvis du ikke kan komme i et studiekursus. Ulempen ved disse kurser er, at du ikke får praktisk erfaring eller opbygger et forhold til et studie, du vil arbejde på. Ulempen ved disse kurser er, at du gør dem i din egen tid, og de er billigere end et personligt kursus.

Hvad har du brug for at vide om spinning klasser?

For at undervise i klasser under navnet Spinning skal du afslutte deres uddannelsesprogram og blive en akkrediteret spinninginstruktør. Spinning klasser er massive i USA og er en af ​​de største spillere her. & nbsp; Hvis du finder et lokalt motionscenter eller en klub i nærheden af ​​dig, der licenserer Spinning, kan du måske vælge dem. Les Mills

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.