Vigtigste > De Bedste Svar > Bedste cykellås - levedygtige løsninger

Bedste cykellås - levedygtige løsninger

Hvad er den stærkeste cykellås?

DetStærkeste cykellås
  1. Kryptonite New York Fahgettaboudit:StærkesteULåse.
  2. Abus Granit X-Plus 54 Mini: Stærk og let.
  3. Kryptonite New York Standard: Stærk og stor.
  4. OnGuard Brute Mini: Stærk og billig.
  5. Pragmasis Protector:StærkesteStationær kædeLåse.
  6. Kryptonite New York-løkke:StærkesteBærbar kædeLåse.(Drill brummen) (hamre) (mand skriger) - Velkommen tilbage til What's Inside, jeg er Lincoln, og dette er Dan, og i dag er dette min helt nye mountainbike, som jeg fik til jul - Det er en meget fancy mountainbike. Sikkerhed er noget, alle tænker over. Denne artikel er sponsoreret af SimpliSafe, en hjemme-sikkerhedstjeneste til dit hjem.

Vi taler mere om dette i slutningen af ​​artiklen, så hold dig opdateret. Vi vil være så sikre som muligt og beskytte denne cykel, så jeg gik til Amazon og købte de fem, fire hårdeste cykellåse, du muligvis kunne købe på Amazon - det ligner håndjern - det ligner store håndjern til din cykel. Hvor robuste er disse cykellåse virkelig? Lad os se, hvilken er den hårdeste stand Lincoln skal bruge til sin cykel, når han går i skole.

Dette er Lincolns lås, som han har brugt i et stykke tid, lad os teste det med disse klipper ting fyre, så jeg har det der, og så klemmer jeg det bare. (lunken) - Det var latterligt let - Så let, at selv Lincoln kan gøre det med sine baby muskler. (griner) - Det er så simpelt - Dette er den typiske cykellås, du køber med kabler indeni.Du er meget, meget svag. Så hvis du prøver at holde din cykel virkelig sikker, er det måske ikke værd at købe den billigste lås. Lad os gå, okay, tryk på London nu.

Fortsæt! Fortsæt, du har det! Men hun fik det næsten, det er næsten - (skriger) - det gjorde jeg! - Det lykkedes dig! Det er så let, at selv en ottende klasse i tredje klasse, det vil sige en pige med en JoJo Siwa-bue i håret, kan skæres i halvdelen. Så sæt spørgsmålstegn ved dine livsvalg, hvis dette er den cykellås, du vælger at bruge til dine børn på dine dyre cykler eller endda billige cykler, når du sender dem til skolen. London, tak for musklerne. - Okay, farvel. - Farvel.

Lås nummer et er brudt. Hvad med de hårdeste låse i verden? Denne cykellås bruges også til motorcykler. Jeg spekulerer på, om vi kan bryde det åbent med denne fyr. - Prøv det. - Det er ret stærkt.Åh det er stærkt. (grunts) (pund) Okay, jeg tror, ​​det bestod testen for denne fyr. - Gjorde det en bule? - Hvad gjorde det? Lidt på begge sider. det gjorde lidt.

En cykellås bøjede metallet på dette værktøj. (bankende) (optimistisk musik) Okay, vi har en stor gammel revne på gulvet, lige fra det ene slag. (Banging) - Åh! Stærkt metal. - Det er ret hårdt.

Vi bekræftede, at klipperen og slæden vil arbejde med denne lås) skære noget af, tage fat på cyklen og tage en tur. Kommer en vinkelsliber til at skære igennem denne skøre, seje Master Lock-fyr? (Glad musik) Nej! Se på det. Hvor lang tid tog det? - Det tog ikke så lang tid. - Tællede du? - Um, det var som - minut? 30 sekunder? - 20 sekunder - Det er højt - Og det gjorde ondt på min cykel - Din cykel ser okay ud.Ja, din cykel er okay, dine støddæmpere er gode - Ja! - Det er næsten sådan, som om vi laver en artikel om at bryde ind på en cykel, det er ikke vores hensigt. Dette er fascinerende - hvad er det? Cykellås. - Af alle de cykellåse, du lige har set, er dette den dyreste, $ 135. - Det? - Ja.

Det er titanium --- Mere end den halskæde? - Mere end den enorme kryptonithalskæde, ja - den er ikke engang så tung. (glad musik) - Pas på dine fingre, Lincoln - Dette er godt at se. (skrig) - Ow! - Se på dette, Titan.

Lige igennem den dårlige dreng. - Det ramte min finger, som om den gled underligt. Præcis som fastspændt på det.

Men jeg så den lille gnist, hvad var det? - Jeg hørte det gøre som en lille knitrende lyd, men jeg tænkte måske, at det er dette plastlag der sidder på det. Men nej, det fik det bare rent. - På ingen måde. - Køb ikke den $ 135 lås.

Dette var den dyreste. Godt at vide. Fejl - videre til den næste - Kryptonite! (Rockmusik) Hvem bruger Kryptonite? - Nå, i Batman-vers brugte Batman Kryptonite mod Superman - Det er hvad Batman bruger mod Superman.

Hold det, Lincoln. Jeg stjæler Batmans cykel. (Grunts) Ah! Jeg troede, det ville have gjort det (griner), det skete bare sådan.

Det fungerer ikke. Ikke godt. (humrer) Kryptonite Evolution.

Gå! (optimistisk musik) (hamring) Plasten åbner, den har kun plastik omkring sig, men metalintegriteten er stadig stærk så fin, nu til den hårdeste test af alle. Hvor lang tid tager det, Link? - Øh, tre minutter. - Tre minutter? Jeg siger mindre end 30 sekunder. (Glædemusik) Brød, stop det.

Stop tiden. Ikke kun lavede jeg et snit, jeg skar to forskellige sider af det og skar et helt afsnit ud, så du bare kunne gå, det er sandsynligvis varmt, lad os se, det er lidt varmt. Så så kunne du bare gå sådan. - Ingen måde! - Træk det ud. - Hvor længe var det? - Tjek hvor varmt det er! Jeg skar bare det hele ud.

Det er så varmt, at jeg helt brændte fingeren. - Kan jeg røre ved det? - Se ikke, kan du se det vide? Dette er brændt. Jeg har ingen følelse nu.

Kryptonite! Dette er New York Lock Kryptonite. Du prøver at fortælle mig at glemme det. Denne fyr er fed, jeg tror ikke, det vil fungere her.

Jeg kan. Jeg kan ikke engang omgå det. - Nå denne bestod den første test. (Popping) (optimistisk musik) - Jeg mener, jeg har lyst til, at det faldt lidt af lige der.

Det er bare et dejligt plastikdæksel i slutningen af ​​det. Jeg troede, jeg gjorde fremskridt, men nej, der er noget tungt stål nedenunder. Okay, denne bestod slaghammerprøven.

Lincoln, hvor lang tid tror du det tager? - Denne tager 15 sekunder. - 36 sekunder. - Wow, okay. - 36, sagde jeg, 36-26 sekunder. (Glædemusik) Vi er igennem, men det er ikke ude af slottet.

Det er ikke som fra slottet. Det er ligesom, jeg mener, jeg kunne udføre dobbeltskæringen som den sidste. (Upbeat musik) (whir) Lad os gå.

Det var smukt, og det smeltede bare, men kan du få det af cyklen? Jeg ville have det andet klip meget (optimistisk musik) Boom, det var hvad vi skulle have gjort fra starten. Jeg lavede ved et uheld et andet snit. Du er vinderen.

Nå, vi har lært, at der er nogle låse som disse to, der bryder meget let med bare et par klipperlignende ting, nogle der er lidt stærkere som denne fyr eller denne. De er tungere, så det er et lille kompromis. En vinkelsliber kan skære igennem næsten ethvert stykke metal, enhver form for lås.

Jeg kan virkelig godt lide denne - den er virkelig sej. - Det ser sejt ud. Der er også flere måder, du kan beskytte din familie, dit hjem og dine ejendele på.

Vi valgte SimpliSafe. SimpliSafe er utrolig effektiv og pålidelig til at holde dit hjem sikkert. Alt overvåges 24/7 af fagfolk, der ringer til dig i nødstilfælde og sender politiet, hvis det er nødvendigt, det er virkelig nemt at bruge og virkelig intuitivt, jeg fik det oprettet på kort tid, vi bygger et hus og i at næste år leje hus, hvor vi i øjeblikket bor, lad os ikke sætte skruer i væggene.

Alle de forskellige sensorer, monitorerne, de kunne alle fortsætte med andre klistermærker end dørklokken, men på dørklokken kunne jeg bruge de skruehuller, der allerede var der fra den traditionelle dørklokke. Nu med SimpliSafe har vi en dørklokke, der registrerer alle, der møder op, uanset om de trykker på dørklokken eller ej, vi ser dem allerede. Vi har endda sensorer til kulilte eller til lækage af vand forskellige steder, og det vil overvåge, om vi er hjemme eller ej.

SimpliSafe har rimelige og ærlige priser uden kontrakter eller skjulte gebyrer, så du ikke kommer ind i en langsigtet kontrakt, der sidder fast over dit sikkerhedssystem. Og det er forberedt på de værste scenarier, når din WiFi går ned, eller din strøm går ud af de funktioner, som jeg virkelig kan lide, som at høre lidt klokkespil i hovedrummet fortælle mig, at en af ​​dørene er åbnet. Det er som om disse virkelig tankevækkende funktioner er som hej, din dør er åben, gå, luk din dør.

Så uanset om du lejer et hjem eller ejer et hjem, anbefaler jeg bestemt SimpliSafe, det har fungeret godt for vores familie. Hvis du vil vide mere om det, kan du besøge simplisafe.com/whatsinside og få alle de oplysninger tilføj linket i beskrivelsen.

Tak SimpliSafe for sponsorering af denne artikel. Vi lærte meget om sikkerhed i dag. Hvad er sikkert, og hvad ikke? - Ja, som denne, ikke alligevel den sikreste.

Men denne, ja, temmelig sikker. - Fortæl os i kommentarerne, hvilken cykel der passer dig bedst, og hvilken du i sidste ende vil købe? (Glad musik) Så ser det ud, når en tyv kommer på din dørklokke, ser du, jeg kan helt se ham, han tager den op, det er Lincoln. (dørklokken ringer gentagne gange)

Er der en cykellås, der ikke kan skæres?

En af de hårdeste og mest holdbare muligheder med hensyn tilcykellåse, der kanikke væreskæreer Kryptonite Fahgettaboudit U-låse. New York er kendt forcykeltyveri, og Kryptonite Fahgettaboudit blev specielt designet til at stoppe NYCcykeltyveri i sporene.

Vælger cykeltyve låse?

Mange mennesker tænker på cykel ellermotorcykel tyve vælger låse. Men det fungerer kun enklerelåseden slags du kanplukkemed en pen. I de fleste tilfælde er det hurtigere og lettere at skære direkte gennem den omgivende mekanisme, mens man undgår den faktiskelåse.

Hvilken lås kan ikke skæres med boltskærere?

Den bedste kæde har sekskantede eller firkantede links

En kraftig, hærdet stålkæde med sekskantede forbindelser afværger næsten enhver tyv med enboltskærer. Sekskantede led (eller firkantede eller trapezformede) gør det umuligt forboltskærereat få fat i.

Velkommen tilbage til Silver Eagle Locksmith Las Vegas YouTube-kanal. I dagens artikel skal vi tale om de forskellige Master Lock-hængelåse, fra niveau 4 til det mest sikre niveau 10, de hængelåse, du kan finde i de fleste hardwareforretninger, og i dagens special prøver jeg at vælge hver af dem , og jeg vil prøve et andet værktøj bare til dagens artikel, denne lille ven. Så lad os vente og se, hvem der forbliver, og hvem ikke bliver, hold dig opdateret !, Okay, Master Lock-hængelåse, hvad er forskellen mellem alle disse låse, de har niveau 4 til niveau 10, nu niveau 4, 5 og 6 som mig se denne rigtig velegnet til applikationer til små døre som sideporte eller andre indvendige applikationer.

Disse kan fungere rigtig godt. Selvfølgelig er prisen for disse låse meget, meget rimelig jo tungere belastning. Disse er den bedste skærebestandighed og også den bedste og bedste vejrbestandighed.

Nå, hvad laver vi? Jeg prøver at vælge hver eneste af disse låse for at se, hvilken der er let at vælge, og hvilken ikke. Og jeg vil prøve at bruge min boltskærer og se, hvilke låse vi kan og ikke kan besejre, så hold dig opdateret! Ok, Master Lock-hængelås niveau 4 leveres med to taster. Og her er det, åben! det fungerer.

Bare så jer ved, jeg vil ikke rigtig vise jer, hvordan jeg gør det. Undskyld på forhånd. Her er det! Åbn som ingenting.

Master Lock hængelås niveau 4, ikke rigtig tyverisikker. Okay! Master Lock-hængelås niveau 5, du vil sandsynligvis se denne hængelås mere end et par gange. Okay! Det har også kun to taster.

Åben. Så lader jeg nøglerne være her. Så låser jeg det.

Og jeg prøver at gøre det for at vælge. Jeg arbejder stadig på det. Der er det! Besejret masterlås hængelås niveau 5, det skal være skåret modstandsdygtigt, så vi tester det også, men det er ikke rivebestandigt Okay, overskriv Master Lock Padlock Combination Level 6 og Master Lock Padlock Dial Combination og Key Level 7.

Nå, selvfølgelig kan jeg ikke knække denne lås, fordi den ikke har en nøglestyring. Dette har det. Men før jeg faktisk placerer denne scene, prøver jeg at bruge nøglen, og den fungerede ikke.

Jeg forsøgte også at vælge det. Det fungerede ikke. Det er sandsynligvis en producents fejltagelse, så jeg undskylder på forhånd folkens.

Jeg kan ikke prøve at vælge det og vise dig, fordi det bare ikke virker, så jeg kan virkelig ikke anbefale det, fordi jeg synes, at cylinderen er for lille. Og det fungerede ikke. Så jeg ved ikke så meget om disse låse.

Men vi prøver at besejre disse låse med vores boltskærere Okay! Så Master Lock niveau 8, dybest set denne lås, respekterer jeg det, fordi det tog mig cirka 10 minutter - 10 til 15 minutter - at åbne den. Og jeg er nødt til at bruge andre slags plukkeværktøjer bare for at vælge denne lås. Så ja, det er bedre, og det er mere modstandsdygtigt.

Selvfølgelig, fordi jeg har erfaring i det, kunne jeg gøre det. Men det var ikke let. Og det er sådan et bevis for jer, at jeg åbnede det med mine pick-værktøjer, og jeg låser det igen.

Du kan se cylinderen. Det er åbent igen. Nu er den låst.

Så niveau 8 var ikke så let. Det tog mig cirka 15 minutter. Og som sagt er det den bedste skærebestandighed, bedre vejrbestandighed. Og det er lavet af rustfrit stål, så det har også rustbeskyttelse.

Jeg anbefaler denne lås med hensyn til åbning af låse. Så ja, det er en god lås indtil videre. Det er ikke umuligt at vælge.

Men det tager bare længere tid. Det er alt! Okay, Master Hængelås niveau 9, denne er virkelig sjov. Det tog mig mindre end fem minutter at få det til at åbne det.

Selvfølgelig ønskede jeg ikke, at jer skulle vente fem minutter på, at jeg tog det af, så jeg viser bare resultaterne. Der er ingen nøgle her. Og låsen er tydeligvis låst.

Og der er det! Du kan se, at jeg handler i sidste ende valgt. Niveau 9 er ikke revnesikker. Hvad synes du? Okay! Master hængelås niveau 10.

Jeg vil ikke prøve at knække det, fordi jeg allerede har prøvet. Omkring 20 minutter, og jeg har lige givet det sandsynligvis brugt et par svampestænger indeni. Jeg prøvede det, det fungerede bare ikke.

Det er bare noget, du bør vide - ikke alle låse kan vælges. Nogle gange er kombinationen en vigtig faktor. Så ja, jeg kunne bare ikke tage det op efter 20 minutter, jeg gav bare op.

Dette er niveau 10 dette er den bedste hængelås, de har, og det bedste sikkerhedsniveau, så jeg anbefaler denne ok! Master Hængelås fra niveau 4 til niveau 10. Jeg valgte ikke niveau 6 og 7, fordi de er en kombination. Og jeg ved ikke, om du kan huske det, men niveau 7 har et problem med nøglen.

Åbn ikke den alligevel. Men ja, jeg kunne vælge fire af de seks låse. Og den sidste, nummer 10, gav jeg op, det kunne jeg ikke knække.

Det er niveau 10. Okay! Så bagefter Hvis vi vælger disse låse, lad os gå ind på Fu n-ting. Vi bruger vores boltskærere.

Og vi får se, hvilken der bliver, og hvilken ikke. Okay folk, før vi starter, vil jeg bare gøre det. Sikker på, at du alle er klar over, at det, jeg skal gøre lige nu, kun er til testformål.

Og prøv det ikke derhjemme. Forsøg ikke andre steder. Og bliv lovlig.

Ok, lad os komme i gang Lad os starte med niveau 4 hængelås. Lad os se. Okay! Okay! Skær det som smør, niveau 4.

Der er det! Niveau 5, lad os se. Det er det! Det var endnu lettere. Okay! Det er niveau 6.

Gå og se dig. Så hurtigt, niveau 6. Klip det som ingenting.

Lad os nu gå videre til de seriøse. Niveau 7, okay! Lad os ordne dette, okay. Dette er vanskeligt.

Okay, bestemt sværere, kan du se det? Det var bestemt sværere. Niveau 8, det er ret hårdt. Okay! Niveau 8, er det det? Helt seriøst? Lad det være.

Niveau 9 poof! Held og lykke med det. Lad os se. Okay! Okay, niveau 9 er brudt.

Okay, den allerførste, niveau 10. Jeg ved helt sikkert, at det bliver det sværeste, men lad os se, om det skærer det. Ja, det er bestemt den hårdeste.

Jo tykkere båndet er, jo sværere er det at skære. Jeg tror, ​​vi gør fremskridt her, der er det! Okay! Tak fordi du så med. Jeg håber du nød denne artikel.

Pis! Det var hårdt. Men nu ved du, hvilken der er den bedste hængelås hidtil, hvilket er niveau 10. Det var det sværeste at skære og det sværeste at lukke revne - faktisk knækkede vi det ikke.

Men de fleste af disse hængelåse var lette at plukke og skære. Men jeg er ikke et godt eksempel, fordi jeg er en låsesmed, og det er det, jeg gør ansvarsfraskrivelse, vær venlig alle, der ser denne artikel, det var kun til testformål. Prøv ikke andre steder.

Venligst undgå at bruge et af disse værktøjer. Så tak for at se. Mit navn er koby Og jeg er på Silver Eagle Locksmith Las Vegas YouTube Channel Hvis du vil gøre dit hjem, din forretning eller din cykel mere sikker, er dette kanalen for dig.

Og lige derefter markerer du klokkeikonet, så du får besked. Hver gang jeg sender en ny artikel, når jeg sender den.

Og tommelfinger op, så ses vi næste gang.

billige cykler

Hvorfor stjæler tyve cykler?

Mere professioneltyveønsker at få bedre priser, og de har flerecyklerat sælge, så de ikke kan bruge den samme strategi. De målretter mod dyrerecyklerog forsøger ofte at videresælge dem online for at få en bedre pris.

Hvordan kan jeg gøre min cykel mindre attraktiv for tyve?

Noget snavs eller tape kanlavedet ser udmindre attraktivttil skurkerne. Tilcykelbeskyttelsestapeditsadelpind, styr og forskellige steder påditramme tillav din cykeldele ser slidte og lurvede ud.

Hvad er den sværeste lås at bryde ind i?

ABUS Granit: en af ​​verdens sikreste hængelåse med en trækmodstand på over seks tons. Granitlåsehar en trækmodstand på over seks tons, hvilket gør det næsten umuligt for angribere at frigøre bøjlen fralåsekrop med magt.

Hvordan kan jeg forhindre, at min cykel bliver stjålet?

Lås den gennem rammen til et solidt, fast objekt som f.ekscykelstativ eller jernrækværk. Sørg for, at genstanden er en lukket sløjfe, så tyven ikke kan løftecykelover toppen, og brug ikke noget spinkelt, ellers vil tyven skære det i stedet for låsen.

Kan jeg låse min cykel til et gadeskilt?

Låsedin ramme til noget, der ikke kan klippes eller flyttes, f.eksvejskilte, buste stoptegn, store træer, stilladser, parkeringsmålere og robuste bænke, der er ordentligt fastgjort til jorden. Hvis der ikke er noget at sikre dincykeltil, brug encykellåsat immobilisere hjulene.

Er der en lås, der ikke kan vælges?

Derer nejlåse, der ikke kan vælgesfordi allelåsemåskeplukketpå den ene eller anden måde. Standard og opkaldlåsemåskeplukketeller simpelthen omgået på en række forskellige måder. Smartlåseder ikke bruger taster, kan betragtes som ikke-valgbare, men de kan undertiden blive hacket.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

1800-tallet cykler - hvordan man håndterer det

Var der cykler i 1800? Men cyklen, som vi kender den i dag, udviklede sig i det 19. århundrede takket være arbejdet fra flere forskellige opfindere. Dette var de første maskiner, der blev kaldt cykler, men de var også kendt som bonehakers for deres hårde tur. To mænd kører på tidlige cykler kendt som Hobbyhesten og 'bonehaker'. 30. 2017.

Mødecykel - en løsning på

Hvad er et cykelmøde? En motorcykelrally er en samling af motorcykelentusiaster. Møder kan være store eller små og engangs eller tilbagevendende.

Hvordan man laver cykler hurtigere - hvordan man tackler

Hvordan kan jeg gøre min cykel hurtigere? Otte enkle måder at gøre din cykel hurtigere gratis Hold den ren. Smør kæden. Sænk frontenden. Sørg for, at din sadelhøjde er korrekt. Juster pedalens spænding. Kontroller dit dæktryk. Sørg for, at dine gear er korrekt justeret. Sørg for, at dine bremser er korrekt justeret.25. 2017.

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Google-cykler stjålet - enkle svar på spørgsmål

Har Google-cykler trackere? Google har tilføjet GPS-trackere til sine cykler i slutningen af ​​2017 og har testet smarte låse, som medarbejdere kan åbne med deres telefoner. Virksomheden fortæller Wall Street Journal, at omkring en tredjedel af sine cykler indtil videre har GPS-trackere, og de giver indsigt i, hvor langt tohjulede køretøjer vil gå.

Amerikansk fremstillede cykler - mulige løsninger

Er Trek-cykler lavet i USA? Trek Bicycles er det største amerikanske cykelfirma, der fremstiller alt fra barnemodeller til professionelle vej- og bjergstilarter. Og de er den eneste store producent, der stadig producerer tohjulede køretøjer i USA. Samlet set fremstiller Trek cirka halvdelen af ​​de cykler, der fremstilles her i USA.