Vigtigste > De Bedste Svar > Bedste cykelpumpe - løsninger på problemerne

Bedste cykelpumpe - løsninger på problemerne

Hvordan vælger jeg en cykelpumpe?

Gå efter engulvpumpe(eller kompaktgulvpumpemodel) for at gøre det hurtigere og mere behageligt at pumpe dine dæk op. Du kan skubbe mere luft ind i dækket hver gang end med en håndpumpe. Generelt fodpumperviljepumpetil et højere tryk end håndenpumper, er mere præcise og kræver også mindre indsats for at bruge.Når det kommer til pumpning, betyder størrelse virkelig. Men større er ikke altid bedre. Så hvis du har en stor, er det ret svært at skjule og ser ikke særlig smukt ud.

På den anden side, hvis du har en mindre, kan du finde ud af, at det ikke betyder noget, hvordan du bruger det, hvor længe eller hvor hårdt Gå til det, det gør det bare ikke effektivt. Har en åben og ærlig samtale. Hvilken pumpe skal du købe og tage med dig, når du kører? Det er en big deal - sjov til side, men størrelse er virkelig det største spørgsmål eller i det mindste slagvolumen, der bestemmer, hvor hurtigt du kan pumpe din pumpe op. Som nævnt tidligere passer mange pumper pænt i din baglomme og er også meget lettere.

Så du er nødt til at stille dig selv et par spørgsmål, når det kommer til at vælge. For det første, hvor ofte har du en tendens til at gøre dette? Fladt dæk under ridning og for det andet, hvor vigtigt er det for dig at få dit dæk meget hurtigt, hvis du får et fladt dæk - Ja, lad os prøve at kvantificere det, ikke? Lad os lave en lille test. Denne Topeak Micro Rocket CB er sandsynligvis en af ​​de letteste pumper inden for blot femoghalvtreds gram gange tungere på kun 55 gram, men hvor meget hurtigere er det at pumpe et dæk, kan du så lide et løb? - Ja, jeg er klar. (groovy musik) (groovy musik) (groovy musik) (groovy musik) Så så har du det.En større betyder, at du generelt bliver færdig hurtigere. Faktisk må jeg sige, at jeg i det mindste som fuldtidsrytter havde en tendens til at foretrække en pumpe som denne, fordi jeg ikke havde noget imod min ramme på showet, og jeg ville bare komme i gang så hurtigt som muligt, hvis jeg havde en punktering i praksis - Interessant, fordi jeg altid ville vælge en mindre. At jeg bare ville passe i min jerseylomme.

bundbeslag løs

Dette er faktisk min pumpe, elskede Micro Rocket meget, og da jeg købte det, gjorde jeg det tre eller fire gange om året og tænkte, om jeg betjener det. Hvis jeg har et fladt dæk, vil jeg hellere bruge halvtreds sekunder ekstra på siden af ​​vejen end at trække det rundt i de resterende tyve tusind kilometer - men når du først har taget denne beslutning, har du et par andre ting at gøre gør med det Når alt kommer til alt, varierer pumper ikke kun i størrelse, men også en række andre ting. For eksempel er der 3 hovedmåder, pumpen vil blokere eller åbne på din slangeventil - du ville øge dit tryk til 100 psi eller endda over.

Du vil måske bruge noget som tommelfingerlåsen her, som du kan se på denne Master Blaster. - Nu er den næste også rigtig cool. Du får en tilbagetrækkelig slange og derefter skruer på selve ventilen, hvilket gør den endnu mere sikker end tommelfingerlåsen, men en ting at bemærke er, at dette faktisk ikke nødvendigvis fungerer med alle ventiludvidelser, da du har brug for gevind til at skrue på, og åbenbart at jeg ikke har en. - Endelig er den nemmeste af dem alle en af ​​de mennesker, der bare trykker på den på ventilen og afsted.Nu finder jeg dette perfekt effektivt, men så har jeg ikke tendens til at gå over 90 psi mit dæk, selvom denne er i stand til at komme op til hundrede og tres. Du skal også kontrollere, og jeg finder altid ud af, at det på de fleste minipumper er ret nemt at skifte mellem en Presta-ventil og en Schrader-ventilindstilling. Men det er værd at kontrollere, at det passer til din specifikke cykel, før du køber din pumpe.

Mens vi taler om tryk, er det værd at bemærke, at hvis du køber en minipumpe designet specielt til vejkørsel, skal du sørge for, at den er over 90 psi, fordi du vil se, om du bruger en pumpe, der er optimeret til mountainbiking, så den kan håndtere store dæk, som du måske har problemer med at pumpe dækket til over 70 psi. Dybest set har du brug for større biceps, ikke den ulempe, jeg har. Se, Danny er stærkere, end han ser ud, hvilket ikke betyder, at han er rigtig stærk, men han er stærkere, end han ser ud - Så det er mainstream i pumpeverdenen, men der er et par alternativer.

For eksempel denne dårlige dreng, der er som en robot i forklædning ved at gøre sig til en mini gulvpumpe. - Det er imponerende, men hvis det var en rigtig robot i forklædning, ville den faktisk puste sig op som denne, der er som en minipumpe, men med en turbolader. Så du kan skrue en CO2-patron i og enten bruge den som en benzinpumpe eller bare bruge den som en minipumpe - og det bringer os faktisk til et andet meget interessant valg.CO2-patroner alene. Så der er ingen tvivl om, at disse er både de letteste og mindste, og bestemt også de hurtigste, men CO2-patroner har en ulempe. De er et engangsprodukt.

Der kan være en situation, hvor du har flere punkteringer eller nedbrud på din rejse, end du har CO2-patroner i baglommen. - Det er sandt, men i tide pressede situationer som en sport, hvor du har et mål i tankerne eller et løb, hvor du skal være dig selv nok, det er forretning. Til generel kørsel må vi dog sige, at de sandsynligvis kun er egnede til mindretalschauffører - når det kommer til at købe en minipumpe, skal du stille dig selv et spørgsmål.

Ønsker jeg at pumpe mit dæk super op? hurtigt eller ville jeg hellere have noget, der passer i lommen? Kun du kan beslutte, om hastighed tæller, eller om du foretrækker at have noget meget pænt skjult. Du skal også sørge for, at den passer på dine egne ventiler, hvad enten det er Schrader, Presta eller Valve Extender. - Hvis det er vigtigt at spare tid, kan en af ​​de næste to artikler være af interesse. Hvis du bare klikker deroppe, viser jeg Lær dig, hvordan du skifter en slange på rekordtid eller dernede, og det fører dig faktisk til processen med at bruge en CO2-patron, som for at være retfærdig, er ret skræmmende for første gang - og jeg foreslår, at du gør det Global Cycling Network, da der er alle mulige praktiske artikler derude, når det kommer til ikke kun at pumpe, men vælge alle de andre ting på din cykel, alt hvad du skal gøre er at klikke på en af ​​os - ja.

Stor eller lille, GCN er værd at abonnere på, i tilfælde af eller for mig begge, kan du lægge din massive pumpaway ned nu, tak?

Hvad er de forskellige typer cykelpumper?

DetForskellige typer cykelpumper
 • Stativ (spor eller gulv)Pumpe. Standenpumpeer en standardpumpeat hvercykelejeren skal have i sit hjem.
 • HåndPumpe(Mini-Pumpe) Disse er bærbarepumperder kan bruges til nødsituationer eller lejlighedsvis brug.
 • StåPumpe.
 • CO2-oppumpere.
 • ElektriskPumpe.

Hvad er den bedste MTB-pumpe?

Hurtigt svarBedste mountainbike pumper
 • Topeak Joeblow Booster. Se på Jenson USA.
 • Topeak Pocket Master Blaster. Se på REI.
 • Blackburn Chamber HV. Se ved Backcountry.
 • Topeak Joeblow Mountain. Se på Jenson USA.
 • Lezyne CNC Digital Drive. Se ved Backcountry.
 • Crankbrothers Sterling.
 • Lezyne HP Drive.
 • Topeak Race Rocket MT.

Er cykelpumper alle de samme?

Stort setalle cyklerrør bruger enten Presta- eller Schrader-ventilstænger. En tredje mulighed, Dunlop, findes sjældent i USA, men kan findes på noglecyklerinternationalt.Cykelpumperkan generelt håndtere begge ventiltyper. De fleste andre justeres automatisk, så de passer til Presta- eller Schrader-ventiler, ingen adaptere er nødvendige.

Er Presta bedre end Schrader?

Låneventiler er lettere at pumpeend Schrader, fordi de ikke har nogen ventilfjeder at overvinde. I smalle fælge efterlader clincher-dæk også utilstrækkelig plads mellem dækperlerne til størreSchraderventiler. I modsætningSchraderventiler er mere robuste, universelt anvendte og har en let aftagelig kerne.

Er cykelpumper nøjagtige?

Målestoknøjagtighed

Få hænderpumperinkluderer en sporvidde, men ethvert anstændigt sporpumpeskulle gerne. Målere er generelt mestnøjagtigmidt i området, så hvis du prøvernøjagtigtoppust dit bjergcykeldæk mellem 23 og 25psi skal du bruge en måler med lavt tryknøjagtighed(eller bare en separat manometer).

Har jeg brug for en cykelstødpumpe?

Ja digbrug foren. Detbehovjusteres ud fra din vægt og din kørepræference.27.03.2016

Kan du bruge en normal pumpe til stød?

På grund af det lille volumen af ​​luftkammeret i gafler ogstød, mængden af ​​lufttab anormaldækpumpe villegive lov tilvillevære uacceptabelt.Dukan også have svært ved at nå det krævede presved brug afet dækpumpe.10.21.2012

Kan jeg erstatte Presta med Schrader?

Dukanlæg enLåne-specifikt rør i en fælg boret tilSchraderventiler, men det anbefales ikke til andet end en nødsituationrette op. Rør og dæk har tendens til at bevæge sig lidt på fælgen. I det bredereSchraderhul, enLån kanbevæg dig nok, så fælgen rent faktisk klipper røret i bunden af ​​ventilen.

Hvordan ved jeg, om jeg har Schrader eller Presta?

De visuelle forskelle mellem de to er tydelige medLåne(billedet ovenfor) er slankere, lettere og har en låsemøtrik, der kan lukkesatdu kansepå toppen.Schraderventiler er bredere, mere robuste ogharen fjedermekanisme på indersiden for at holde ventilen lukket snarere end en skrueoverdel.6. 2015.

Hvilken er den bedste pumpe til en cykel?

Lezyne CNC Travel Drive falder et sted mellem en cykelbundspumpe, bærbar pumpe og minipumpe. Faktisk er det en sød kombination af alle tre. Lezyne CNC Travel Drive blander det bedste i størrelse, konstruktionskvalitet og effektivitet og kræver meget lidt indsats for at få dine dæk oppustet.

Hvilken slags dækpumpe har jeg brug for til mountainbike?

I modsætning til andre pumper, der er indstillet til en type dæk - stort volumen til mountainbike-dæk eller højt tryk til vejdæk - håndterer denne pumpe begge dele. Et håndtag i bunden af ​​pumpen giver dig mulighed for at skifte mellem højt tryk til påfyldning af tynde vejdæk og højt volumen for fatties.

aero-cyklus

Hvornår har du brug for en mini-cykelpumpe?

En cykelpinipumpe er en af ​​de ting, som du sandsynligvis ikke bruger ofte - men når du har brug for den, skal den fungere.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Embertech krus - hvordan beslutter du dig?

Hvor meget koster Ember krus hos Starbucks? Nyt Ember rejsekrus Hvid rejsekrus (149,95 $) fra Ember. Ember er perfekt fra første slurk til sidste dråbe og giver brugerne mulighed for at tilpasse deres drik til total kontrol over deres lækre kop gennem berøringen af ​​Ember-appen.

Flerdags cykelture - holdbare løsninger

Hvad har jeg brug for til en cykeltur på flere dage? Gør dig klar til at tage på en multidag- eller uges lang cykeltur kræver en masse eftertanke og planlægning. Behov: 1 sæt hagesmæk / jersey til hver køredag. 1 par sokker til hver køredag. Handsker, flere par anbefales.

Bedste nybegyndercykel - handlingsorienterede løsninger

Hvor meget skal jeg bruge på en nybegyndercykel? Jeg forklarer, hvorfor du skal bruge et rimeligt beløb på omkring $ 1.000-2.000 på en højkvalitets pre-ejet cykel, ideelt lavet i de sidste 5-10 år. $ 1.000-2.000 kan virke som en masse penge for nogle. For andre kan det virke som for lidt. 24.09.2019

Medicinsk bold crunches - omfattende håndbog

Hvilke muskler virker medicinkugleknus? På grund af dets evne til at målrette mod hele kernen, bør den schweiziske ball-crunch være et dagligt syn i din træning. Øvelsen fungerer primært rectus abdominis eller six-pack muskler og den tværgående abdominis. Men når det udføres ordentligt, opfordrer det også muskler, der stabiliserer hofterne og lænden. 28 июн. 2005 г.

Mekaniske fakta - besvare spørgsmålene

Hvad er nogle interessante fakta om at være mekaniker? 13 grunde til at blive en bilmekaniker Dine dage er altid forskellige, du lærer om ny teknologi, og lige når du er færdig med et job, ruller et nyt nyt køretøj gennem garageportene. Der er 240 millioner biler på vej. Du behøver ikke sidde fast bag et skrivebord hele dagen.

Auto tagtelt - hvordan man beslutter

Er tagtelt dårligt for din bil?