Vigtigste > De Bedste Svar > Bedste pendlercykel - handlingsorienterede løsninger

Bedste pendlercykel - handlingsorienterede løsninger

Hvad er den bedste cykel til daglig pendling?

For det mestepopulære pendlercyklerinkluderer Hero Splendor Plus (Rs. 62,535), Yamaha MT 15 (Rs. 1,40 Lakh) og TVS Apache RTR 160 (Rs. 1,03 Lakh).Hej jeg er Dave Jeg har cyklet på arbejde i cirka 40 år og har lært et par ting gennem årene, som jeg vil dele med folk om, at der er en grundlæggende kompromis mellem komfort og sikkerhed versus hastighed, så har jeg også min flåde med tre pendlercykler her, og jeg starter med den langsomste, mest komfortable og sikreste cykel. Dette er en mountainbike, som jeg konverterede til pendling, så fordi det er en mountainbike, der har frontophæng. Næsten hver mountainbike har forhjulsophæng, men de mere komfortable mountainbikes har også baghjulsophæng, så dette har for- og baghjulsophæng.

Bagophænget er vigtigt, fordi dit sæde er lige over dit hjul på hver cykel, så baghjulet gør en enorm forskel. Jeg lavede det til en mountainbike for at gøre det til en pendlercykel. Jeg har vejdæk på dem, de er stadig temmelig brede og bløde til en behagelig tur, og jeg har skærme, det er svært at ændre en cykel til pendling på en mountainbike til pendling, og jeg var nødt til at tilføje nogle brugerdefinerede stivere her, og jeg har en her Stålkurv, så jeg behøver ikke at bære min rygsæk, og så har jeg værktøj her, men det er alligevel et udyr, selvom det vejer 48 pund og så videre på min 20-mils pendling, når jeg kører på denne cykel, er min gennemsnitlige hastighed kun 11 km i timen Jeg kan godt lide denne cykel især om natten, fordi du kan ramme et hul om natten, og så er der ringe risiko for at falde, fordi den også har skivebremser, der virkelig fungerer godt, selvom de bliver våde, så vi lægger denne disk hernede , snarere end bremsekaliber på de fleste cykelsæt.

senior cykelryttere

Spænd fælgen selv, så dette er bedre til vådt vejr og den meget gode bremsekraft, så jeg kan køre ned ad stejle nedkørsler med denne cykel meget behageligt, og alle mine cykler har spejle, efter min mening er spejlet vigtigere end hjelm, fordi det faktisk er Kan forhindre en ulykke, dette er mit yndlingsspejl, og kun denne cykel tager det, fordi dette er et mirakelcykelspejl, det passer kun på dette ty Peof-styr, så det er simpelthen tilsluttet her, så det har meget lidt vibrationer og et godt synsfelt. Dette er den tungeste cykel, og den langsomste cykel næste er min grumpy langdistancetrucker foran chromoly bagagestativer, som er meget tunge. har en stålramme, og fordi dropstyret er lidt mere bøjet lidt mere aerodynamisk, har denne cykel orange skiftearme, der er meget robuste, gode til lange ture, hvor du ikke kan ordne meget eller bare stole på friktionen, så en mange touring cykler har disse problemet er, at du ikke kan gøre det. Jeg har et spejl i spejlet, så jeg havde dette spejl, et fleksibelt aluminiumsspejl, der blev opvarmet her.Det er det eneste spejl, som jeg fandt godt på denne cykel. Det har en dejlig krumning på spejlet, meget vidvinkeludsigt, men der er en vis vibration på grund af den lange arm her, så denne cykel er lidt lettere, den vejer 44 pund i stedet for 48 pund, og den er lidt hurtigere snart min 20 mils pendul min gennemsnitlige hastighed med op- og nedture er 12 mph sammenlignet med 11 miles, nu er den tredje cykel, jeg pendler på, en racercykel, det er ikke en meget høj kvalitet, det er en racercykel, selvom alle disse cykler er tæt på kostede tusind dollars, så en rigtig racercykel ville sandsynligvis koste fire tusind dollars i dag, men det er cirka tusind dollars cykel, den har en stålramme, den har kulfibergafler, denne cykel er den nemmeste at skifte gear, den har disse bremser håndtag - Gearhåndtag, som han lige har vendt om, og det skifter gearene, og som frigør stangen, så den bestemte cykel jeg kan bruge et høstakspejl, og det er den, jeg valgte her, og den er designet til denne type styr, og den er ret lys med spejl og computeren og telefonholderen og værktøj, den vejer 25 pund på de to andre cykler, så min gennemsnitshastighed på denne cykel på 20 mils tur er 15 km / t, så det er cirka 20% hurtigere, det er mærkbart hurtigere, men det er lidt mere ubehageligt, du er mere bøjet og ride er fordi dækkene er tynde, og højtrykket er lidt hårdere, så du kan mærke bumpene, når du kører over det. Jeg vil ikke bruge denne om natten, men den er hurtigere, det var så valget er virkelig dit, det er en afvejning mellem komfort og hastighed til at køre artiklen

Hvor meget skal jeg bruge på en pendlercykel?

Når du køber nyt, er 500-1.500 dollars det optimale interval for en varependlercykel. Alt under 500 dollars vil ikke være egnet, fordi det ikke er holdbart nok. Kvaliteten af ​​dets komponenter vil være lavere, og den vil være meget tung.

Hvad gør en god pendlercykel?

Valg af din førstePendlercykel: 5 væsentlige ting at opbevare i
  • Ride længde spørgsmål. At kende længden af ​​dinpendlerkunnelavehele forskellen i din tegnebog og din kørekomfort.
  • Dækstørrelse og bredde er lig med greb.
  • Suspension er ikke altid bedre.
  • Bremsesystemer er ikke universelt nyttige.
  • Din komfort er nøglen.
7. 2017.

Er vejcykler gode til pendling?Er vejcykler gode til pendling?Racercyklerkan være fremragendependlereog da de først er bygget med hastighed i tankerne, vil de være den hurtigste vej tilpendlerhvis du har en lang tur for det meste på brolagtveje. På trods af deres skrøbelige udseende kan de slå meget på, hvis de opretholdes korrekt.

Er $ 1000 for meget for en cykel?

Hvis du ikke planlægger at ride ofte, hvis du kun laver korte ture og låser dincykelop permanent udendørs, hvis du ikke er sikker på, at du tager detcyklingsom en hobby, eller hvis dine livsforhold bare ikke tillader det, er det helt okay at bruge mindre end$ 1.000på et budgetcykelfor at tilfredsstille dine behov.

hvordan man stopper en charley hest

Hvor mange penge skal jeg bruge på en cykel?

Hvis du køber nyt, det mindste anstændigecykeler Giant Contend til $ 600. Jeg ville være parat til atbruge$ 600-1000 på en anstændig vejcykelmed forbedringer i komponentkvalitet og vægt, når du går højere (såvel som andre ting som skivebremser osv.).

Hvad er den gennemsnitlige cykelpendling?Pendlertid: Thegennemsnitlig cykelpendlingtiden er 19,3 minutter og mestcykler pendlervar mellem 10 og 14 minutter lange.08.05.2014

Hvilken type cykel er mest behagelig?

LiggendeCyklerhar et langt, lavt design og et sæde i fuld størrelse med ryglæn. Liggestole fås i tohjulede og trehjulede designs. Mange liggende ryttere føler, at de er detmest behageligemulighed til cykling.

Bradley Wiggins times rekord

Hvor meget skal jeg bruge på en mountainbike?

På det absolutte minimum anbefaler vi at se på hardtails til ikke mindre end $ 1.500 og fuld suspension på $ 2.000 til $ 2.500. Du kan bestemt købecyklerfor mindre, især hvis du kommer væk fra navnemærkerne eller er villig til at tage ringere dele.18.03.2016

Hvor meget skal jeg bruge på en mountainbike Reddit?

Få noget rart, men bryd ikke banken for det førstecykel. $ 800 er masser. Efter et år eller to vil du vokse enormt som rytter, og du vil drage fordel af at få noget mere betydningsfuldt. Du vil have udviklet en kørestil og en smag for, hvilken slags terræn du kan lide at ride.01.05.2020

Hvilken slags cykel har jeg brug for til min pendling?

Enkel bycykel til lejlighedsboere. Mountainbike-inspireret gadecykel med store hjul og brede dæk. E-lastcykel, der passer til to børn, og dagligvarer til hele familien. Hvilken slags pendlercykel har du brug for? Ligesom der ikke er nogen type pendler eller pendler, er der ingen enestående type pendlercykel.

Hvilket er bedre til pendling, cykling eller gåtur?

Cykelpendling er sundere og mere miljøvenlig end at køre, hurtigere end at gå, og over tid vil du spare dig meget på MetroCards (hvis ikke forhindre dig i at købe dem). Men at komme i gang kan være skræmmende.

Hvilken er den mest brændstofeffektive pendlercykel?

Brændstofforbruget er ret lavt og ligger mellem 3,6 og 4,0 liter / 100 km brændstofforbrug, der gør det til en af ​​de mest effektive pendlercykler med hensyn til brændstofeffektivitet. Vedligeholdelse og service på denne cykel tager længere skrueintervaller takket være det perfekte materiale og konstruktion samt en imponerende teknologi til klassen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019