Vigtigste > De Bedste Svar > Cykelannoncering - almindelige spørgsmål

Cykelannoncering - almindelige spørgsmål

Hvordan reklamerer jeg for min cykel?

7 måder atAnnoncerDitCykelUdlejningsvirksomhed
 1. Sørg for, at dit websted rangerer på den første side med søgeresultater.
 2. Klem mest ud af sociale medier.
 3. Fremme handlingsorienteret annonce med online booking.
 4. Co-brand med andre virksomheder og kunder.
 5. Følg op med e-mails.
 6. Indsend indhold regelmæssigt.Se på dig. Du er en middelmådig affaldspose, der sidder fast i en blindgyde uden noget i livet, der gør dig glad. Selv fuglen synes, du er en taber. (Fugle knirker) Det er tid til en ændring.

Gå udenfor. Ser du disse børn? De har den bedste tid i deres liv på deres cykel. De ved, hvad der foregår.

Du vil aldrig have så meget sjov som disse børn. Medmindre du har købt en mountainbike. Gå i butikken og lyt til en fyr, der ikke aner, hvad han taler om.Prøv at sælge dig selv en cykel. Vælg en cykel og køb den. Gør dig klar og slå dine lokale stier.

Det er tid til at køre på din helt nye cykel. (Cykelpund) (stønn) Indse, at ikke alle cykler og cykelbutikker er skabt ens. Prøv igen.

Denne gang gør du din forskning. Besøg en cykelbutik og tale med personalet. Du kender cykler.Køb en anden cykel, tag en anden tur. Denne gang foldes din cykel ikke halvt. Byg fitness på stigningerne og selvtillid på nedkørslerne.

Kør, hvad du kan, og lad ikke stress med, hvad du ikke kan. Det bliver lettere. Du vil føle dig bedre, nej Indtil du er klar over, at ingen andre kører i en t-shirt og khaki shorts.

Tid til at klæde sig ud. Så kitted. (bas tung hiphop-musik) Begynd at bruge syge ord som makulering og gnar.Fortsæt med at køre, lad dig blive overhalet på stigninger og nedkørsler. Ønsket om at blive bedre vokser i dig. Bliv besat af din cykel.

Fixer på specifikationer, hovedvinkler og underlige ting som dækhårdhed. Så indse, at du har brug for et andet job til at støtte din afhængighed. (rydder halsen) Jeg mener, lidenskab? (Plæneklipper nynder) Køb en cykel for tredje gang.

Denne har flere funktioner, flere dæmpere, og sadelpinden går op og ned. - Sødt. - Det kører ikke længere bare rødder, sender dråber og lærer et trick.

Pæn. Det er mere end bare en hobby nu. Det er en livsstil.

En dag fortæller du dine kolleger om alle de drev, du har gjort, og hvor hårdt du makulerer. De lytter ikke. Det er godt.

Hun hedder Jess og hun kører også. Hun spørger: 'Vil du ride en gang? ”Og du siger,“ Lort ja! ”Det viser sig, at Jess er god. Ligesom virkelig godt.

Hun lærer dig på vej op og helt ned. Du kan ikke engang gå ned, hvad hun rider. Du kan gøre det nede, men du er udmattet.

Hun har ventet i 30 minutter, men siger, at dette var meget sjovt. Hun siger, at du skal gøre det igen engang. Du er enig, selvom hun har knust dig.

Men du har ikke noget imod det senere på dagen. (Whine) (bas tung hiphop-musik) Start med at køre hver dag efter arbejdsdagen. Find lokale grupper og kør med chauffører, der hjælper dig med at forbedre dit spil.

Bliv en bedre driver ved bare at prøve at følge med. (bas tung, hip musik) bemærker andre cykler som denne alpincykel og langrendscyklen. Vejcykling kunne være sjovt.

Sid på en snavsstrik og find et par spring for at øve dine tricks. Dette ser meget sværere ud end du troede. Det er virkelig højt op, det ser frygteligt farligt ud.

Nej. Kør mere, klatre højere, spring længere og gå hurtigere, end du nogensinde troede var muligt. Pas på din cykel og forbedr den.

pendlercykel

Køb værktøj, køb dele, køb flere værktøjer til at installere delene. Brug timer på at beslutte din næste cykel. Oplev din drømmecykel og kulstof.

Din afhængighed bliver værre. Du bruger mindre tid på at arbejde og mere tid på at kigge på cykler. Kør flere stier, klip mere græsplæne.

Flere stier, mere græsplæne. Spor, græsplæne. Køb din drømmecykel.

Bring nogle venner og kør længere og højere end nogensinde før. Lad din cykel gå Tag til steder, som de fleste ikke engang kender eksisterer. Gå på en anden dato.

Denne gang du er, kan du faktisk følge med. Ingen undskyldninger, ingen undskyldninger. Dette er meget bedre.

Denne gang slår hun kun dig på fem minutter, I er begge ophidsede, high five, hun kan ikke tro, hvor meget bedre I er blevet. Hej ven, en dag vil du se en pressemeddelelse på en helt ny cykel. Det er som dit, men 15% lettere, 35% stivere og rødt.

Det koster også meget mere græs end den cykel, du lige har købt. Tag en cykeltur for at komme over det. Indse, hvor meget bedre du er blevet, og hvor meget sjov kørsel har bragt ind i dit liv.

Det handler ikke om de cykler, du kører, det handler om de cykler, din cykel tager dig med på. (Luft suser) Nå, måske ikke denne tur. ('I Got The Juice' af Dream Junkies) ♪ Mor elskede, du vil elske dette ♪♪ Uddannet fra rebel til revolutionær I mit område elsker de dette ♪♪ Jeg bryder det ♪♪ Som at tænde motoren på Motor Ascension ♪♪ Hver dimension er opmærksom på mig ♪♪ Se på min sjæl ♪ ♪ Se på mit hjerte ♪♪ Se på mit håb ♪♪ Hav verden på ryggen ♪♪ Men jeg bærer den stadig ♪♪ Fortæl dem, at Gud har min hånd ♪ ♪ Jeg vil ikke give slip på det ♪♪ III kom fra havets side ♪♪ Svøm med det bedste jeg kan ikke benægte at jeg blev valgt Ja, det er Miggity-Mack Malkning af mikrofonen ♪♪ Jeg tror ikke Jeg giver det tilbage

Hvad er de 10 bedste cykelmærker?

DetTop 10BedstCykelmærkeri verden
 • Merida.
 • Trek.
 • Specialiseret.
 • Cannondale.
 • Kona.
 • Scott.
 • Santa Cruz.
 • Marine.

Racersæsonen 2016 er kun en fjern hukommelse, men vi havde nu tid til at tænke over et utroligt 2016 i World Tour. Matt Haymans utrolige sejr i Paris-Roubaix. Steven Kruijswijk kommer utroligt tæt på, smerteligt tæt på at vinde Giro d'Italia, og Peter Sagan har leveret en utrolig god præstation som verdensmester hele året rundt.

Men mens vi ved, at rytterne selv er meget vigtige, vil vi nu gerne vide, hvilke cykler der fik dem der. Ligesom Matt Hayman vandt ikke kun Paris-Roubaix, men også på en aero-motorcykel. Ja.

Så vi har gennemgået masser af data, og nu er vi klar til at give dig den endelige liste over de ti mest succesrige landevejscykler i 2016. Men hvordan gjorde vi det nøjagtigt, hører jeg dig spørge? Nå, vi brugte matematik. Og vi er skidt i matematik, så vi hyrede hjælp fra et matematikgeni ved navn Daffyd Thomas og udviklede World Tour of Cykler sammen.

Alle World Tour-løb og deres respektive etaper blev opført i en tabel, og point blev tildelt. Vi formoder dog, at mange af jer, ligesom os, ikke nødvendigvis er enige i tildelingen af ​​point ved UCI World Tour. Du bliver glad for at høre, at vi har skrevet det om.

Det er rigtigt. Løb som Paris-Roubaix og Tour of Flanders, prestigefyldte endagsløb, modtager nu flere GCN-point end UCI-point. Den samlede Tour de France er 100 GCN-point, Paris-Roubaix er nu 80 GCN-point.

Men etappesejre i Tour de France bringer forholdsmæssigt flere point. Så nu skal du kun vinde fem etaper for at få de samme point som Tour de France samlet. - Imponerende, og vi er ikke engang færdige der endnu.

Vi har også nogle utroligt komplicerede beregninger, hvilket betyder, at som en cykelfabrikant, der kun sponsorerer et World Tour-hold, får du forholdsmæssigt flere point end en producent, der sponsorerer tre hold. For når du sponsorerer tre World Tour-hold, er World Tour-sejre naturligvis lidt lettere. Der er kun en lille justering, den maksimale pointforskel er kun fem pr. Løb, men det er stadig vigtigt Dan.

Jeg synes, det er tid - Det er. - for den tiende mest succesrige racercykel i 2016.

Det er - Lapierre Xelius SL med 102 GCN-point.

Der blev sejr i etape på Criterium du Dauphine og Vuelta a Espana, men selvfølgelig var den store sejr Arnaud Demares sejr i Milan-San Remo i marts. Alt i alt betyder det, at du har optjent nok point til nemt at komme dig ind i TopTen. Hvad vi dog fandt interessant var, at Demare gik efter denne model, som er den lette version til Lapierre, i modsætning til Aircode, som er den hurtigere model for en Sprinter på papir. - På niendepladsen ligger Ridley Helium SL med 114 GCN-point.

Sidste år tog Helium SL 10. plads på vores liste over de mest succesrige cykler, så i år steg den et sted. Det vandt Tour of Poland overall, etaper på Grand Tours inklusive Thomas De Gendt på Mont Ventoux, selvom man måske glemmer det i betragtning af hvad der ellers skete på Mont Ventoux den dag. Desværre kan det være sidste gang, vi ser Helium SL på World Tour, men lad dig ikke blive forfærdet længe, ​​fordi Ridley har udviklet et nyt, endnu lettere Helium, og det vil tilsyneladende være i 2017. - Måske SSL . - På plads otte med 136 GCN-point er Scott Addict, en anden fjervægtcykel, der skal opdateres, snart den blev lanceret tilbage i sommeren 2013.

Men det er næppe overraskende, at det kom ind i top ti i betragtning af præstationen for en bestemt Esteban Chaves, der havde flere sejre i år, og hvem ved, hvad der ville være sket, hvis han holdt den lyserøde trøje i slutningen af ​​Giro d'Italia - Ja - Nummer syv er Cervelo S5 med 150GCN-point. Nu har denne cykel haft en imponerende række resultater i år. Mark Cavendish kørte fire etaper i Tour de France, Stephen Cummings vandt en, og en anden ting, der taler for denne cykel, er det faktum, at Cervelos stoppede kørerne med superlys R5 i hvert løb undtagen Paris-Roubaix, så de kun har en valg, den aerodynamiske S5.

Det betyder, at alle 10 sejre denne sæson var på denne cykel. Jeg vil fortælle dig noget Dan, i det mindste nævnte jeg, at denne cykel klarede sig bedre på GCN World Tour end holdet på UCI World Tour. Jeg synes, det viser, at vores sandsynligvis er mere retfærdig. - Helt bestemt. - På sjette plads med 171 GCN-point ligger Specialized Venge Vias.

Så den anden aero-cykel i top ti efter Cervelo S5. Nå, dette er en meget scenespecifik motorcykel, hvilket betyder, at den ikke bruges så meget som de fleste andre cykler på World Tour. Men det havde stadig et meget vellykket år, herunder flere etaper af Grand Tour drevet af folk som Peter Sagan og Marcel Kittel.

Nå, jeg synes det er rimeligt at sige, at dette blev temmelig langsomt vedtaget af professionelle, når det først blev frigivet, men nu er det svært at stoppe dem - nummer fem, det er BMC Team MachineMC SLR01 med 198 point. Nu med kun ét hold i World Tour er det en stor præstation i BMC. Især når man tænker på, at en af ​​deres nøgledrivere, Richie Porte, kun har vundet et World Tour-løb i år.

Resten skyldes i vid udstrækning en Greg Van Avermaets samlede præstation i Tirreno-Adriatico, Montreal GP og selvfølgelig en etappesejr i Tour de France - det har været et solidt og konsekvent år for dem - lige uden for podiet, i fjerde plads, Canyon Ultimate CF SLX med 366 point, er et kæmpe spring på 168 point over BMC Team Machine. Denne cykel har naturligvis vundet en Grand Tour i form af Vuelta samt flere Grand Tour-etaper i år, og der er ingen tvivl om, at dette har været et godt år at sponsorere både Mobistar og Katusha. Og interessant, hvis vi graver lidt dybere ned i resultatet, finder vi, at det i år har vundet flere bjergetaper end nogen anden cykel.

Det er rigtigt, hvis du bare tager de hårdeste etaper i 2016, finder du CanyonUltimate CF SLX til at være årets klatercykel - det er en god statistik, er det ikke? - Tak, kammerat - forklar ikke din præstation, men det er en god statistik. - På tredje og fjerde plads på sidste års liste, delvis på grund af at vinde en af ​​de største priser inden for professionel cykling, Paris-Roubaix, er det selvfølgelig Scott Folie. Nu kæmper det også for den mest alsidige cykelpris, efter at Mat Hayman knuste den på brostensgaden.

Men det spillede også blandt folk som Caleb Ewan og Oliver Naesen fra Orica og IAM Cycling, til Dan, forresten, gør det til den mest succesrige cykel i en-dags løb. - Åh, stor kendsgerning. - Ja, kompis, ikke tilbage med fakta. - Op andenpladsen, andenpladsen og et sted siden 2015 er Pinarello Dogma F8.

Hvor meget overraskelse er det? Ikke så meget, virkelig. Hvis du ser på resultaterne, vil du opdage, at det virkelig var den bedste etcecykel i 2016, hvis kun med 1 point - God kendsgerning - Og det var ikke kun fordi Chris Froome kørte på det, glem det Tror du ikke Geraint Thomas vandt Pyrenæerne samlet i år. Og det var også meget godt i en-dags løb.

Wout Poels og Michal Kwiatkowski scorede begge meget store sejre. Ligesom folien før den er dette en meget alsidig aerocykel. For det første er den mest succesrige racercykel i 2016 Specialized Tarmac.

Det er rigtigt, i det andet løbende år dominerer den lette cykel fra Big S vores liste med fantastiske 661 GCN-point. Det er seks gange flere point end vores 10. bedst sælgende cykel. Nå, det kommer måske ikke for meget af en overraskelse, når man tænker på, at folk som Peter Sagan, Alberto Contador og Vincenzo Nibali alle bruger denne cykel, og samlet set er deres Palmares ærligt talt forbløffende.

Selvom det hverken er aerodynamisk eller den letteste cykel, selvom det med komponenter på World Tour-niveau kommer tæt på, hvis ikke under, verdensgrænsens vægtgrænse, opstår spørgsmålet, Dan, måske er aerodynamik og letvægt ikke bare Ting, som cykelløb vinder - Åh, mit ord. Hvilket spørgsmål. - Ja. - Nå, det tænker vi ikke længe på, for vi har endnu et brændende spørgsmål at tage op.

Visse mærker, jeg tror, ​​at BMC og Pinarello virkelig kun har en model til deres ryttere, som de kan bruge på ethvert terræn i løbet af sæsonen, hvilket betyder, at alle sejre vil være meget fokuseret på den ene model. Mens andre mærker, såsom Specialized og Giant, tilbyder deres ryttere op til tre modeller at vælge imellem til forskellige typer terræn, er deres sejre lidt mere spredte. Og det rejser spørgsmålet om, hvem der var den mest succesrige cykelfabrikant i 2016? Nå, vi har også resultatet.

På femte plads er det BMC - fjerdeplads går til Canyon - tredjeplads går til Pinarello - andenplads er Scott - og egentlig ingen overraskelse i første omgang, da de har Venge Vias på nummer seks og havde asfalten som nummer et, det er naturligvis specialiseret. - Nå, lad os gå. Vi har så meget mere seje statistikker og data, der viser dig, at vi troede, at hvis du spurgte om det i kommentarerne nedenfor, ville vi komme lidt dybere ind i tingene på en live-artikel.

Og måske får vi endda et udseende fra vores bosatte matematiske geni Nå, jeg bruger det udtryk 'geni' løst.

Det kan bare virke smart i betragtning af at han er nødt til at arbejde med et ton ex-cyklist, men du ved - jeg tror, ​​vi er nødt til at involvere ham til at forklare, hvis jeg er helt ærlig - Ja, en kompleks algoritme er muligvis ikke sennep til nogle af jer - nej. Vi vil også gerne høre dine tanker om dette. Er du enig med vores top ti? Hvad var din yndlingscykel i 2016, selvom det ikke var en af ​​de mest succesrige.

Efterlad dine tanker i kommentarerne nedenfor - Ja. Sørg også for at abonnere på GCN, hvis kun fordi du er på det perfekte sted til 2017-sæsonen, som vi meget snart vil dække på alle mulige måder - ja. Vi har et par flere artikler, når du gør dette.

Først er der en tur rundt Chris Froomes pro-cykel, en Pinarello - ja. Eller Vincenzo Nibalis specialiserede asfalt, som bestemt er en af ​​de smukkeste og mest succesrige - ja. Du kan finde hende hernede - Ja.

Hvad siger man om at cykle?

10 FantastiskCykeltilbudfor at inspirere dig
 • Livet er somkører på cykel.
 • Det bliver aldrig lettere, du går bare hurtigere
 • Nedbrud er en del afcyklingda gråd er en del af kærlighed
 • TILcykelturrundt om i verden begynder med et enkelt pedalslag

Hej engelsk lærer, jeg har min cykelhjelm og cykel med, for i dag drejer alt om idiomer relateret til cykler. Så lad os losokay, så det første, jeg virkelig vil tale om, er ordet cykel, for i skolen lærte du som engelskelærer sandsynligvis at cykle, sig dig i Downton Abbey, hvis du kender det tv-show.

Så de fleste siger cykel. Jeg kan godt lide at cykle her i Tyskland, fordi der er så mange cykelstier. Dette er en del af vejen, der er specielt delt til cykler.

Når du hører nogen på din cykel sige, men normalt forkortes dit navn til 'yer', så folk siger 'på din cykel', og det betyder for eksempel at afvise en anmodning. på din cykel! 'Betyder nr. Gå væk! Den næste sætning er 'kom tilbage på din cykel', hvilket er den bogstavelige betydning. Hvis du cykler og falder af, siger du 'rolig'

Hvad er formålet med at cykle?

Cyklingforbedrer styrke, balance og koordination. Det kan også hjælpe med at forhindre fald og brud.Cyklerer en ideel form for motion, hvis du har slidgigt, fordi det er en træning med lav effekt, der lægger lidt stress på leddene.

Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Det har jeg, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. For at gøre dette har vi gået sammen med en af ​​Storbritanniens førende urologer - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solide, praktiske råd, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring for at tro hvad han siger, at han også er en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.

Det er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på cykel, og det gjort er et nærbillede af en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Alligevel, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.

Perineum indeholder også de store blodkar og din pudendal nerve, som giver følelsen af ​​området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum er din prostata, en kirtel, der producerer sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form ser det ud til at være rimeligt at sammenhænge mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du allerede har set, de foreslog Anthony at nedbryde dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

cykelgaver

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, ja

Jeg har lyst til, at vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel gør en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter kom jeg ud og indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så i slutningen af ​​dagen tror jeg, at der ikke skete noget på lang sigt, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarige skader, det dybest set fører til følelsesløshed i det område, det tjener, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en underlig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have kørt på cykel, hvad er så den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Hvis du kommer på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt medføre nogle langsigtede skader, men sund fornuft tager over, og når det sker så bare få den rigtige cykelpasning og den rigtige sadel. En enkelt følelsesløshedsperiode derefter vil ikke forårsage nogen langsigtet skade på fornemmelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende.

Det næste emne ville så være erektil dysfunktion, og er der på baggrund af det, vi har hørt om følelsesløshed, en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektionsproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald. Så hvis du har diabetes eller forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme.

Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Nu, hvis du er en cyklist og i den bestemte alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være: 'Åh, dette er min sadel bare på grund af cykling.' Det skal være sådan, at jeg ikke begraver mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud. Du synes godt med det faktum, at det ville være ret vanskeligt at påføre den slags skade på din pubic nerve, som derefter ville føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den underlige følelsesløshed, der påvirker din perineum, vil ikke give dig erektil dysfunktion.

Faktisk vil det ikke give dig erektil dysfunktion. Gå og få det tjekket ud. For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en erektionsproblembehandling? Jeg mener, cirklen er kommet fuld.

Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet. Og så finder du dem. Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer.

Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft. Men det er ikke kun, hvordan prostatacancer udvikler sig, det er også et spørgsmål om at blive screenet forkert for prostatacancer. En af de ting, vi bruger til at give en indikation af risikoen for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der kaldes PSA kaldet kunstigt hæve blod test en prostata-specifik antigenblodprøve, der kommer til det punkt, du gjorde den blodprøve, den er kunstigt forhøjet, og så har du en hel række tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt, ikke det - der er en chance det kunne blive påvirket lidt, men hvis man ser på den laboratoriebaserede forskning på mange, er der mange molekylære markører for prostatakræft, cykling og motion, der ikke gør nogen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatakræft, så cykling er god. Du bliver bedre, det forbedrer din hjerte-kar-sundhed alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, og det påvirker ikke forkert screening af prostatakræft.

Og så fortsætter det. Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det.

Så når vi bliver ældre, er sandsynligheden for at udvikle prostatakræft højere. Den første ting du skal gøre nu er at være opmærksom på nogle af symptomerne nu, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, den slags ting, hvis du er bekymret for disse ting, hvis du oplever disse ting igen, skal du enten se en urolog eller en huslæge og have en rimelig diskussion om vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved eksamen og muligvis ulemper ved en eksamen.

Så kan I to beslutte, om de vil fortsætte eller ej. Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt.

Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler på tidlige tilfælde, du kender, men du har ret.

Så og med min i min praksis har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har nogen bekymrende symptomer, skal du ikke få panik, så begrav ikke hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af, hvad problemet er, hvis der er røde flag at handle på, og hvis du har brug for det. Så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatakræft, men prostatakræft er et stort problem for en stor del af cyklister Bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og så har brug for at tænke over det. Jeg ved ikke om dig, men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet, vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke får tynde gs er sandt. største problem, som vi alle står over for nu, jeg har sandsynligvis videregivet lidt for meget information, når jeg fortæller dig om min følelsesløse penis i vindtunnelen, men jeg tror, ​​i den forstand, måske skulle vi alle prøve at føre en samtale med måske vores venner på klubben, der kører den i weekenden, i det mindste snak om denne artikel Jeg tror, ​​det ville være et positivt sted at starte.

Sørg også for, at det giver mig store tommelfingre op for at takke Anthony for hans tid og utrolige delingsoplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan møde det første problem med døvhed.

Kan jeg tjene penge på at cykle?

Del din oplevelse, dit bedstecykelride destination, ridefærdigheder og hjælpe andre kørere. Når du får dine første 1000 abonnenter digkanbegynde at tjene penge på videoer ogtjenefra youtube. Hvis du tror, ​​du har erfaring nok på to hjul. Dukanvælg at blive en testkører.

Hvad er de 5 største mountainbike-mærker?

Selvom det ofte kan være så svært at vælge den rigtige, da der er så mange forskellige ting, du skal overveje, hvoraf den ene ermærkeafmountainbike. Dettop 5 mountainbike mærkersom jeg anbefaler er: KæmpeCykler, Trek, SpecialiseretCykelComponents Inc., Santa CruzCyklerog Cannondale.

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Sagde Einstein, at livet er som at cykle?

Albert EinsteinCitater

Livet er som at cykle. For at holde din balance skal du fortsætte med at bevæge dig.

Slanker dine ben dine cykler?

De kalorieforbrændende fordele vedcyklinghjælp tilslankditben, selvom du forbrænder kalorier fra hele din krop. For at sikre, at du bruger dine benmuskler til udholdenhedsopbygning, der trimmer fedtcyklussen i et tempo mellem 80 og 110 omdrejninger pr. Minut (omdr./min.). Dette er et ret hurtigt tempo.6. 2019.

Kan jeg cykle hver dag?

For de fleste kitting op i timelange turehver dagkan virke som en uopnåelig drøm. Clocking seriøs kilometertal på daglig basisgørkræver mere arbejde end din gennemsnitlige amatørcyklistkanadministrere, men daglig ridning i sig selv er ikke kun meget gennemførlig, men også opmuntret.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.