Vigtigste > De Bedste Svar > Cykelkameraophæng - hvordan løser vi det?

Cykelkameraophæng - hvordan løser vi det?

Hvad er det bedste cykelhjelmkamera?

Bedste cyklingSikkerhedKameraer2020
 • Garmin VIRB XE.
 • Cycliq Fly12 foranKamera.
 • Cycliq Fly6 baglygte.
 • Sony FDR-X3000 4K.
 • Panasonic HX-A1.
 • TomTom Bandit.
 • APEMAN-handlingAppelsinerA80.
 • Cyclevision EDGE revision M.

Hej fyre! I denne artikel ser vi på de fem bedste smarte cykelhjelme, der er tilgængelige på markedet i dag. Vi oprettede denne liste baseret på vores egen mening, forskning og kundeanmeldelser. Når vi indsnævrer det bedst mulige valg, tog vi højde for deres kvalitet, funktioner og værdier.

For mere information og opdaterede priser på de nævnte produkter, klik venligst på linkene i beskrivelsesfeltet nedenfor. Her er de fem bedste smarte cykelhjelme. Det femte produkt på vores liste er LIVALL.

Sikker og sikker, denne hjelm har funktioner, der opfylder både CPSC og CE standarder. Den har automatisk induktiv belysning og 270º blinklys baglygter. Disse funktioner giver bedre synlighed og forbedrer din tilstedeværelse på gaden.Folkene på gaden vil helt sikkert bemærke dig langt væk. Du behøver ikke længere at bære andet tilbehør. Og fordi det er en smart cykelhjelm, kan du nyde musik og besvare opkald med LIVALL med Bluetooth og mikrofon.

muskelstimulatorgenopretning

De er over dine ører, så du bliver ikke distraheret fra vejen. Der er også en walkie-talkie-funktion. Dette er især nyttigt, når du rejser i en gruppe, da det giver dig mulighed for let at kommunikere med dine medpassagerer.

Den mest relevante funktion af denne hjelm er dog sandsynligvis den, der giver dig mulighed for at sende SOS-signaler i en nødsituation. Du kan bruge dette ved at forbinde hjelmen til LIVALL Riding-appen. Hvis der sker noget, tænder hjelmens nødsignaler, og du kan straks komme i kontakt med dine kontakter.Denne hjelm er perfekt til hoveder, der er 21,65 'til 23,23' i størrelse.

Du kan justere det ved hjælp af drejeknappen på bagsiden og de justerbare stropper. Disse sikrer, at du bruger udstyret ordentligt, og at du har ro i sindet. Dens fordele er: - Den leveres med bluetooth og mikrofon; - Den inkluderer en walkie-talkie-funktion; - Det er kompatibelt med LIVALL Riding App; og - Det har alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner.

Det er dog dyrt. Kør ubekymret med LIVALL. Denne smarte cykelhjelm har alle de nødvendige funktioner, der garanterer din sikkerhed på vejen, hvilket gør det til en god investering på trods af sin pris.Sena X1 følger på fjerde plads. Sena X1 er et brugervenligt design med tre knapper på siden, der er let at navigere og bruge. Denne 12,35 oz hjelm leveres med et lithiumpolymerbatteri, der giver 16 timers taletid og en 3,5 timers opladningstid.

Det er en cykelhjelm, der er fuldt integreret i Bluetooth med HD-lydhøjttalere og en mikrofon. Du kan forbinde den til din telefon og få adgang til forskellige apps som fitnessapps, GPS og musik. Du kan endda foretage telefonopkald.

Med denne hjelm kan du tale med op til tre andre mennesker over en afstand på op til 800 m i åbent terræn. Det er også kompatibelt med ekstra Bluetooth-tilbehør og smartphone-apps til større intercom-grupper og funktionskontrol. For at gøre tingene endnu bedre har den patenteret Advanced Noise Control-teknologi, der minimerer vind- og baggrundsstøj, så du nemt kan kommunikere, mens du cykler.

Dens fordele er: - Det er kompatibelt med Bluetooth-tilbehør; - Det fungerer godt med smartphone-apps; - Det er let at bruge; - Det giver lang driftstid; og - Den er udstyret med HD-lydhøjttalere og en mikrofon. Ulemperne er dog: - Den har ikke LED-belysning eller baglygter; og - Det har ikke et solskærm. Hvis du har brug for en smart cykelhjelm med Bluetooth-funktionalitet, er Sera X1 et godt valg for dig.

Så du forbliver altid forbundet under din cykeltur. Du har endnu ikke fundet en cykelhjelm, der opfylder dine krav? Bliv ved med at kigge, vi har mere til dig. Hvis det er første gang du besøger vores kanal, skal du abonnere på kanalen og klikke på ikonet for at modtage underretninger om vores næste artikler.

Det tredje produkt på vores liste er LUMOS Kickstart. LUMOS Kickstart tilbyder dig belysning og indikatorer på hovedet takket være dens integrerede lys. Den har et lyst hvidt LED-array foran og røde LED'er på bagsiden, så du kan ses på gaden, især om natten.

Bluetooth-funktionen kan synkronisere den trådløse fjernbetjening med to knapper på styret med hjelmen, når du tænder den. Så når du trykker på venstre eller højre knap, blinker din hjelm i den rigtige retning. Fjernbetjeningen er vandtæt, så du kan bruge denne funktion, selv når det regner.

cykelværktøj

Denne hjelm er også kompatibel med LUMOS Helmet APP. Dette giver dig mulighed for at tilpasse toner til blinklyset. Det har også automatiske advarselslys.

Sammen med hjelmens indbyggede accelerometer hjælper denne funktion med at efterligne bilbremselys. Det registrerer, når du bremser hurtigt eller pludselig stopper. I dette tilfælde bliver lysene på bagsiden røde.

LUMOS Kickstart-batteriet kan vare op til 6 timer. Det er ideelt til 30 til 45 minutters daglig cykelpendling. Når batteriet er tomt, skal du huske at oplade både hjelmen og fjernbetjeningen.

Den vejer ca. 1 lb og måler 21,3 til 24,4 inches.

Selvom det ikke bør erstatte din cykels for- og baglys, kan denne hjelm gøre din tur sikrere ved at eliminere behovet for at give håndsignaler. Dens fordele er: - Det har et flot design; - Den leveres med lyse LED-lys; og - Dens blink er nyttige. Ulemperne er dog: - Det er tungt; - Den fås kun i en størrelse; og - det er dyrt.

Iført LUMOS Kickstart øger din synlighed i trafikken, især i mørke. De lyse LED-lys foran og bag samt de effektive blinklys sikrer din sikkerhed på hver rejse. Det andet produkt på vores liste er Safe-Tec Tyr.

Safe-Tec Tyr er en stilfuld hjelm med integrerede indikatorer, bremselys og LED for- og baglys. Det er udstyret med MIPS eller Multidirectional Impact Protection System, en førende glideplan-teknologi designet til at reducere rotationskræfter, der kan opstå med visse stød. Hjelmens ydre skal er lavet af polycarbonat.

Den leveres med en Coolmax polstring i form til skumforingen for at give komfort og sikre maksimal slagfasthed. Denne smarte cykelhjelm inkluderer også Bluetooth-ledningshøjttalere med ben og en mikrofon. Med disse indbyggede funktioner kan du lytte til musik eller ringe, mens du cykler uden at udsætte dig for en potentiel trafikulykke.

jimmie johnson cykling

Den har også en trådløs fjernbetjening, der giver dig mulighed for at styre de indbyggede bag- og forlygter som blinklys. Derudover er den udstyret med automatiske bremselys, så du er synlig i alle retninger. Safe-Tec Tyr leveres med 2 års begrænset garanti.

Denne hjelm opfylder også flere sikkerhedsstandarder, herunder en vandtæt fjernbetjening, der opfylder IPX6-standarden, en hjelm og fjernbetjening, der opfylder IP65-standarden, og CPSC-certificeringer. Dens fordele er: - Det er let; - Den er justerbar - Den har fremragende bluetooth-højttalere; og - den leveres med 2 års garanti. Imidlertid er bærerne først ubehagelige.

Hvis du leder efter en smart cykelhjelm med den nyeste teknologi, kan du prøve Safe-Tec Tyr 3. Med denne stilfulde hjelm er du altid forbundet og sikker på farten. Før vi afslører nummer 1, skal du tjekke nedenstående beskrivelse for de seneste tilbud på hver af disse varer.

Vores øverste smarte cykelhjelm er trods alt Sena R1. Sena R1 er en US-CPSC-certificeret hjelm med robust EPS-skum og en slidstærk skal lavet af højkvalitets polymerplast.

Det sikrer din sikkerhed med sit baglys og dets komfortable og sikre design. Det er integreret via Bluetooth, så du kan synkronisere din smartphone med hjelmen og få adgang til andre højteknologiske funktioner. Du kan få adgang til disse funktioner med verbale kommandoer.

Med denne hjelm kan du lytte til podcasts, kontrollere radiostationer, få adgang til Google Maps og meget mere. Du kan også foretage telefonopkald. Den støjreducerende mikrofon sikrer, at den anden person på linjen kan høre dig, selvom du er midt på gaden.

Du kan synkronisere med op til fire forskellige hjelme af samme model via en sammenkoblet intercom. Dette er ideelt, hvis du går med en gruppe. Det er en cool og nem måde at holde forbindelsen på.

Du kan bruge denne funktion, så længe du alle er inden for det maksimale interval på en halv mil. Dens fordele er: - Den har indbyggede højttalere i hjelmskallen; - Det muliggør kommunikation mellem hjelme; - Det inkluderer støjbeskyttelsesteknologi og - Det giver adgang til forskellige apps via smartphone-kobling. Det er dog dyrt.

Sena R1 er en smart cykelhjelm, der muliggør problemfri smartphoneintegration. Det sikrer, at du forbliver forbundet og sikker takket være Bluetooth-forbindelse i høj kvalitet. Det er alt for nu.

Vi ses i de næste artikler!

Hvad er det bedste cykelkamera?

 • 4Top kameraertil cykling The VeryBedst.
 • GoPro Hero-7Kamera BedstGoPro til cykling.
 • Sony FDRX3000Kamera Bedste kameratil cykling i regnen.
 • Garmin VIRB Ultra 30Bedste cykelkamera.
 • DJI Osmo-ActionKamera-Bedste cykel kamera.
 • toBedstCykelsikkerhedAppelsiner.
 • Olympus TG-TrackerKamera Bedste kameraat spore dinCykelRides.

Skal jeg have et kamera på min cykel?

Det er kraftfuldt. Bundlinje: Jeg anbefaler alle, der kørercyklerpå veje køre med enkamera. hvis duharfor kun at vælge en, brug en bagudvendt, som det erdettid, du mest sandsynligt vilharet hit and run-scenarie.to. 2019.

Skal jeg få et kamera til min cykel?

Cykel kameraergive ryttere endnu mere mulighed for at dele spændende forlystelser med andre cyklister, hvad enten det er på sociale medier eller bare for at vise blandtditvenner på arbejde. Meget som et dash-cam, dissekameraervil give dig konkrete beviser, hvis du skullefindedig selv i en situation, hvor du har brug for det.

Hvilket actionkamera skal du købe til mountainbiking? Jeg vil besvare dette spørgsmål i dag for at give dig nogle anbefalinger og hjælpe dig med at forstå, hvad der gør et actionkamera specifikt til mountainbiking. Jeg er sikker på, at du har hørt om Hero 7 Black, det nye flagskibs kamera, nu af GoProPro Mange har henvist til dette som en spilskifter, og GoPro hævdede, at det har kardanstabilisering. Vi vil tale om, hvorvidt de 7 sorte er det rigtige kamera til dig, men også undersøge andre muligheder, der koster mindre end $ 400. Lad os starte med at undersøge nogle kendte scenarier, hvor actionkameraer bruges til mountainbiking Brian fra bkx II liv på en førstepersonsartikel hver uge befinder han sig på et andet fjerntliggende sted med en chance for at filme et helt spor perfekt, skulle ikke have brug for Pats i dag sandsynligvis en D-pad-dag, da Brian taler perfekt under sine forlystelser Audio er vigtigt for artikler over 10 minutter har han også brug for smøragtig, jævn stabilisering, fordi alt andet ville give hans seere køresyge for at få perfekt lyd og artikel, hver gang Brian bringer store ofre, spænder han den mekaniske stabilisator eller kardan til sit bryst, hver gang han kører kardan en gammel GoPro Hero 4 af de tre generationer, der tilfældigvis har den perfekte mikrofon til mountainbike vlogging af denne GoPro, skal skrues ud og geninstalleres kardan, hver gang Brian skifter batterier en nd gimba l selv har sit eget sæt batterier, multiplicer nu alt dette med 2, da Brian bringer et ekstra kamera gimbal og hardware sæt for at beskytte sig mod svigt.

Denne kameraopsætning er ubehageligt kompliceret og undertiden endda hæmmende, men det er det, der kræves for at sende to indlæg tre artikler af høj kvalitet på youtube hver uge. Blake fra det globale mountainbike-netværk er afhængig af en meget anden opsætning, der kører med alt andet end en ustabiliseret gopro dette kan være fra en ahero-session på hans hjelm op til en Herofive, der stikker ud af sin trøje. Dette er et chokerende simpelt arrangement, der er meget let, praktisk og let at betjene. GM bien redigerer deres artikler med masser af tredjepersonsoptagelser, så GoPro-optagelserne er normalt i korte intervaller.

Heltenes session smelter sammen, har masser af optagelser og forhindrer ikke Blakes bevægelse på nogen måde, så her har vi to meget populære og indflydelsesrige mountainbikere, der bruger kamerarigge, der er på tværs af enden af ​​spektret, men de fleste ryttere falder ind i et eller andet sted i midten ønsker de optagelser af høj kvalitet med minimal indsats ind i hero7 sort. Dette er GoPros nye flagskibskamera, der med deres ord giver en jævn stabilisering gennem et brystbeslag. syv flere parenteser Jeg kan også lide det bedre end en kardan til kortere klip, nej det er ikke så stabilt, men det er en god ting, hvis du vil føle, at rytteren læner sig ned i en kurve eller dykker ned i en stejl sko og stejlhed på stien jeg ønsker ikke at gøre det klart, at kugler er stadig den bedste mulighed for PE. er Ople likebrian, der sender længere artikler, der viser episke placeringer.

cykel i la

Det er bare, at de fleste af os bare prøver at få et hurtigt klip eller studere et kursus til et kommende løb for $ 400, de 7 sorte er i en liga for sig selv, men hvad hvis du vil bruge nogle penge på mig personligt, bedste alternativ er? GoPros tidligere flagskibs kamera, Thehero Six Black, der i øjeblikket er til salg for tre hundrede dollars, er bedre end Hero Seven Silver, som GoPro også i øjeblikket sælger for tre hundrede dollars. Det har også de fleste funktioner som Hero Seven Black bortset fra Hypersmooth, som jeg har brugt dette kamera på min hjelm i flere måneder, og optagelserne er ret gode, falder under dette prispunkt, og du finder ikke en meget effektiv stabilisator på Hero5 med to generationer er stadig tilgængelig, men stabiliseringen er temmelig primitiv Sony laver nogle virkelig actionkameraer af høj kvalitet, men de har en restriktiv formfaktor, som ikke er den bedste for mountainbike, e 4k plus er sikker på, at det er billigere, men jeg har ikke set noget fra mountainbike - Skud, som jeg overvejede Rilo, bortset fra at det koster $ 500 og ikke har så god billedkvalitet som nogen af ​​disse kameraer. Hvad er den bedste mulighed for $ 200, min topvalg er, at Hero 5 Session GoPro ikke længere laver dette kamera, men du kan stadig finde det ret nemt online TheHero 5 Session skyder faktisk i 4ketwas GoPros nyeste $ 200-kamera gør det ikke, det er også hemmeligt kompakt vandtæt og virkelig let at springe ud af sagen Lydkvaliteten er uden tvivl bedre end den nuværende generation GoPros, og batteriets levetid er imponerende, det bedste af alle disse kameraer er pålidelige, hvorfor jeg stadig har dem på folks hjelme Ser overalt, og jeg spekulerer på, hvorfor de holder op med at gøre dette Dette er et af GoPros mest populære produkter, og jeg vil næsten ikke fortælle dig, at du skal gribe en, mens du kan, mine tre valg til actionkameraer fra 200 til fire og ja, de er alle GoPros Amana GoProfanboy og faktisk leder jeg aktivt efter alternativer, det er også latterligt, at folk med Bryan er tvunget til at købe gamle Hero Fours til deres overlegne mikrofoner, og på nyere GoPros er $ 50 lydindgangsboksen en sl ap i ansigtet for Guds skyld disse kameraer er dollar for dollar det bedste, du kan bruge til at få et første personperspektiv mountainbike-skud, det er selvfølgelig mine meninger, hvis du på ingen måde er uenige, redegør for dine argumenter i kommentarerne, vi er alle sammen her for at lære, men inden vi er færdige, er jeg sikker på, at nogle af jer stadig vil have optagelser, der ser sådan ud for enhver pris, så her rammer det Ride Runner 5000dis består af en brystbælte, en GoProkarma stabilisator, en helt seks sort, $ 100 forlængerledning en ekstern lydoptager, fordi lyden fra denne ting er ubrugelig og selvfølgelig så stor controller, der passer pænt i lommen. Glem ikke et ekstra $ 100 håndtag, hvis du vil bruge $ 800 med alt dette løb tør for batteri, forestil dig, at brystmonterede gimbaler nu er ældre produkter. Hvis din indkomst ikke afhænger af at få silkeblød optagelser, hvorfor skal du tackle besværet efter alt, hvad vi kører derude for at have det godt, så hold dit prioriteter klare og ikke ' Lad ikke kameraudstyret ødelægge det sjove tak, fordi du kørte med mig i dag og se jer næste gang

Hvorfor har cyklister kameraer?

Du er beskyttet i tilfælde af raseri

Ting som dettebrug forskal registreres og kan bevise din sag, hvis den kommer op. I nogle tilfælde, selv det blotte syn på en hjelmappelsiner, kan afskrække hændelser med raseri, da de ved, at du optager.

Hvilket telefonkamera er bedre end iPhone?

Detbedste kameratelefonalternativ tiliPhone

Samsung har udstyret Galaxy S21 Ultra med et par teleobjektiver, den ene med en 3x optisk zoom, den anden med en 10x, og resultaterne imponerede os i vores test.
4 dage siden

Er DSLR stadig værd at købe?

DSLRkameraer er populære af flere grunde, hvoraf den ene er udskiftelige linser. For 95% af fotograferne (både amatører og professionelle), aDSLRkameraet erværditilkøbemen kun hvis de har en rentabel fotograferingsvirksomhed. Mens det for folk, der bare nyder fotografering som en hobby, er det ikkeværdidet overhovedet.

Har politiets motorcykler kameraer?

De fleste patruljekøretøjer dashcamserløber altid, men registrerer kun 30 sekunder, før en officer aktiverer hans eller hendes blinkende lys, når han gennemfører et trafikstop. Det er også vigtigt at huske det bindestregappelsinerkun videoererudstyret med patruljekrydstogter ogerikke fundet ipolitiets motorcyklereller cykler.

Hvorfor bruger motorcyklister Gopros?

Hvis du eriførtet hjelmkamera, du kan simpelthen piske optagelserne ud, og du har en perfekt oversigt over præcis, hvad der skete. Kameraet lyver ikke, og det bakker helt op til din historie. Hvis du er såret i enmotorcykelulykke, vil meget af din sag komme til at bevise, hvem der er eller ikke er skyld.

Er et telefonkamera lige så godt som en DSLR?

TILDSLRErBedreEnd enSmartphone

Opløsningen af ​​fotos taget denDSLRog spejlfrikameraerer også meget større end opløsningen afsmartphone-kameraertakket være deres større sensorer, der tæller op til 40 megapixel eller mere. Flere megapixel betyder ikke abedrefoto, men det bringer mig til mit næste punkt.

Hvilket er det bedste beslag til et cykelkamera?

Ramme- eller stangmonterede kameraer påvirkes mindre af størrelse og vægt, men du vil stadig ikke have et stort, tungt kamera, der får din cykel til at se grim ud. Der er to hovedmonteringspositioner for et actionkamera under cykling. Hjelmbeslag giver en meget mere fordybende oplevelse for seeren, da vinklen ændres med dit hoved, og POV er meget mere engagerende.

Kan du montere et kamera på en hjelm?

Montering af et kamera på en hjelm var den mest almindelige måde at montere et kamera på, og det gør det helt sikkert lettere at have et kamera, uanset hvilken cykel du kører, da du sandsynligvis bruger den samme hjelm fra cykel til cykel. Her bruger jeg et standard GoPro hjelmbeslag (Amazon-link).

Kan en GoPro monteres på en motorcykel?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige actionkamera produkter, der hjælper dig med at montere dit GoPro / Drift action kamera på din motorcykel. Vi tilbyder actionkamera-sæt, der gør det muligt for dig at montere på dine motorcykler styr / spejle og endda gaffelstænger til sportscykler.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.