Vigtigste > De Bedste Svar > Bike GPS tracker - holdbare løsninger

Bike GPS tracker - holdbare løsninger

Hvad er en GPS tracker cykel?

Hvordan fungerer en GPS-tracker uden et SIM-kort?GPS-Logger

En sådan enhed registrerer kun positionerne, men sender dem ikke i realtid. ENGPS-Logger har derfor ikke brug for nogenSIM-kort, da han kun frigiver dataene manuelt. En kort kommunikationssti, f.eks. Et USB-kabel eller en Bluetooth-forbindelse, er nødvendig til dette.

I dag vil jeg tale om TrackR Sticker og TrackR Bravo For at bruge de enheder, vi aktiverer Bluetooth & GPS Som du kan se, var denne TrackR allerede forbundet til min smartphone. Nu vil vi 'ringe' til enheden via TrackR-appen. Hvis jeg tager TrackR med mig og forlader rummet, kan vi se den estimerede afstand til vores TrackR-enhed for at demonstrere, hvordan TrackR er forbundet til din smartphone, jeg har slettet den eksisterende forbindelse til min TrackR og fortsæt med at åbne TrackR-appen, vælger vi den enhed, som vi vil oprette forbindelse til, og til sidst trykker vi på knappen på vores enhed fra listen, vi kan nu vælge en enhed, som TrackR er tilsluttet. Til denne artikel vælger vi simpelthen TRACKR, fordi vi ikke vil tilslutte enheden hvor som helst, når din TrackR er tilsluttet, men du kan 'Hvis du ikke kan finde din smartphone, kan du bruge TrackR til at 'ringe' til din smartphone.

Din smartphone forbliver mørk, men spiller en høj tone. Selve appen er tydeligt arrangeret på fanen 'Konto'. Vi kan se, hvor mange enheder der er tilsluttet cted, og hvor ofte de er blevet brugt, det er også ret nemt at forbinde en anden enhed. Alexa-integrationen lyder meget interessant, det ser ud til, at vi kunne forbinde Amazon Dot til vores TrackR-app i fremtiden, TrackR tilbyder også muligheder For at modtage enheder gratis, prøv det bare. Hvordan fik jeg mit TrackR-klistermærke Nu vil jeg vise dig, hvordan du skifter batteri i begge enheder, et mistet TrackR kan findes med Crowd GPS Problemet er, at det tager meget brugere for at få en tabt Enhed, der virkelig kan hentes TrackR-klistermærke koster $ 24,95 TrackR Bravo $ 29,99 efter min mening begge er stadig for dyre Begge TrackRs gør et godt stykke arbejde.Min favorit er TrackR Bravo, fordi den er mindre end mærkaten. Du kan finde links til enhederne under artiklen. Hvis du har spørgsmål, så send mig en kommentar og lad mig det vide.

Tak for at se, vi ses næste gang.

Hvordan kan jeg finde min cykel?

Der er flere hjemmesider på nettet for stjålne cykelejere www.cykel-gestohlen.de eller www.radklau.org og også www.seriennummer-check.de er blandt dem. På disse sider kan cykler rapporteres som stjålne med rammenumre, fotos og alle detaljer om udstyr og specialfunktioner.25. 2013.

Hvad har du brug for til en GPS-tracker?ENGPS-trackerkræves for dens funktionGPSSignal og et mobiltelefonsignal. DetGPSSignal modtages afTrackeraf satellitter, der kredser om jorden i en højde af 22.522 kilometer. Send dem derfraGPSSignal til jordens overflade.

Jeg besluttede at tale lidt om trackeren. Planter trackere i bilen.

Vi besluttede at sætte en tracker M25. Her er en boll. På hjemmesiden skal du registrere dig - megagps.com.Hvad nytter denne tracker? I praksis har han ikke brug for i noget miljø. Indsæt blot SIM-kortet, tilslut mad, giv eller tag en bil. Denne tracker betjenes med 12 V til 30 V lastbil med en indbygget spænding på 24 V.

Dette betyder, at denne tracker kan installeres. Han forstår, er her SIM-kortet isat, og alt er snoet. Dette er den nederste del, dvs. den er indstillet på den måde.

Elektricitet leveres til alle. Har vi sådanne instruktioner, specifikationer, angivet som positionsspor. Kort instruktion: Vi tilmelder os på Sitemega-gps.org.

Det er nødvendigt at indtaste login og adgangskode. Og du c Styr dit køretøj, hvor det skal hen, hvor det er, hvor hurtige kørsler. Jeg kan demonstrere i gadget-demo-tilstanden.

Vi gik til hjemmesiden og kan se en demo-tilstand og se alle transportformer. Lad os sige det. Alt er det værd her, hastigheden 0, 12,16 Spændingen på den, temperatur på 36 grader, er i Zaporozhye, Gray Street, 18.

Nedenfor angiver, estimerer vi: stop, trafik, overhastighed, der er ingen GPS-modtagelse og ingen kommunikation med fyret (der er ingen GSM-modtagelse). Så du kan gå til kortet. Grøn prik - vores bil er der nu.

Du kan vælge 'Nu'. Du kan også se ruten, hvor vores bil kører, vælge et bestemt tidspunkt, dag eller periode, og du kan se, hvor han har kørt. Intet vi ikke valgte, se om han kørte alt i dag.

Vi udleder ruten på et kort. Det er her vores bil kørte. Interessant nok har jeg kun rejst på dette tidspunkt, da det viser sig en lille køretur, og her er det værd et eller andet sted på en tankstation eller i nærheden af ​​tankningspunktet.

Forhøjet. Hvad bruger denne tracker: software gratis (kun gebyr) information om hele året gemmes på serveren (som du kan se, hvor bilen kører hele året rundt), og der er ingen grund til at betale for det. Hvis du køber en anden tracker, er det muligt, at der opkræves et månedligt gebyr.

langrend cykelruter

På nogle websteder kan du kun se oplysninger for den aktuelle dag gratis. Hvis du vil se oplysninger tidligt, er det nødvendigt at betale for det. Og dette gør det muligt for Tracker at se alle detaljer i løbet af året Let at installere og ingen tilpasning kræves.

Tilslut strømforsyningen, og du arbejder allerede med den. Lidt mere for at sige, om din flåde og du har brug for at oprette en masse trackere på din maskine, så kan du henvise dem til samme login og adgangskode, bare vælg mellem bilerne. Under et login kan du gå til alle dine biler for at se, hvad der er.

Det er meget praktisk, selv for taxachauffører. Operatøren kan straks se, hvor en taxa er, hvem der er tættere på abonnenten. En god ting! Du har meget, vi fandt ret pålidelige midler.

Hvem jeg var under, kan huske navnet på trackeren. Køb ikke forfalskningerne fra Kina, da mange forfalskninger ikke fungerer efter behov. Tillad kun den telefonurtilstand, som din abonnent er i på et bestemt tidspunkt under forespørgslen SMS.

Ifølge GPS fungerer trackeren måske ikke kinesere. Denne tracker har været under gennemgang i årevis. Vi er ikke ophørt det første år, og klager er ikke.

Coma var interessant - bestil trackere, du kan sælge dem, vi kan fortælle dig, hvor du kan købe, kan. Temmelig god tracker. Vi har brug for stedet for installation af trackere.

Vi fangede en Mercedes Sprinter. Vi installerer det på tracker M25. Før det kiggede vi rundt i bilen og placerede denne tracker et eller andet sted på dette sted.

For at gøre dette skal du demontere, at vi har et sidepanel, gitterdynamik, og på dette tidspunkt sendte trackeren. Ledningskraft overtager sikringsboksen. Sikringerne er hernede.

Vi begynder at demontere og installere bilen. I princippet tror jeg, at problemet ikke længere er godsvogn, så det skal være let. Her er stativet fjernet og intet = ikke brudt), edderkopårer, for opladede under højttaleren.

Vi tjekkede bilen. Husk, dette er vores Mercedes Sprinter. Vi placerer trackeren i luften på dette tidspunkt.

Fastgør det med tovejsbånd, og bind det, hvis det er muligt. Vi har sikringsboksen hernede. Vi har en brun ledning til jorden her - så en brun ledningsnet.

Og en af ​​de røde i ledningerne tager madsporere. Her er ledningerne, tag kablet her. Vi prøver at indstille den.

Vi har etableret din tracker. Som jeg sagde, limede jeg kanalen på dets bilaterale tape og trak endda en plastikstrimmel på den, så den ikke sidder fast noget sted og ikke falder. Hvad ledningerne angår, besluttede vi, rød tyk ledning, det vil være et plus, og brun ledning er negativ, flagellen.

Primatyvaem og tjek. Vi har nu oprettet hans check og sporer ham. Han arbejder allerede, her viser punktet, hvor vi er. Vi er den næste bil.

Jeg har en lastbil DAF. Her er sikringsboksen, her et sted strøm til trackeren. Sam har trackeren, der skal installeres et eller andet sted på dette sted.

Nu demonterer du noget ved at løsne dette overlay. Og som normalt at fastgøre det et eller andet sted på ducta-torpedoen. Fortsæt med adskillelse.

Og så, podrazobrali. Vi har også adgang til kanalen. Så et sted på det vedhæfte vores trackere.

Og så adskillede vi en lille bil, og med den kolliderede nogle problemer

Det faktum, at denne lastbil, mens lastbilen normalt er meget jern. Indtil videre må du ikke røre ved, torpedo er en metalplade. Nedenfor er tilfældet overalt. Det er metal.

Vi holder os ikke til kanalen, fordi den er utilgængelig. Dybest set alt lavet af metal, forstår vi alle. Pladsen er meget begrænset.

Fandt lige et sted at knytte trackere. Vi demonterede en del af torpedoen, fjernede retning af kanalen, den kan glide under torpedoen, holde fast på indersiden af ​​torpedoen og delvist holde sig til bunden. Det vil sige, det er knyttet der.

Nu har jeg skubbet det lidt op, og der er det løst, bare træk beskyttelsesfilmen ud. Ledninger går vi og her et sted forbinder vi en standard bilkabler. Vi besluttede os for spot-tracker.

På denne røde ledning skal vi være et plus, dette er vores kontroltryk. Vi besluttede at påtage os vægten af ​​en ovnskruemontering - her skruen Vi skal hænge terminalblokken og hænge udlæg. Bare så mange sorte ledninger og ikke hele deres bulk.

For ikke at tage fejl, har vi 100% bedre forbindelser til køretøjets karosseri. Vi har allerede brolagt ledninger og bragt dem med os. Nu har vi spændt dem op for at bruge summen.

Tracker, som vi allerede har sat. Lav passende forbindelses- og checkjob-trackere. Vi forbandt alt, plus primotat rystede deres minus, som jeg sagde podklemmnichek under den almindelige bolt.

Vores tracker er allerede dukket op på netværket, ser vi allerede. Her er vi i Kiev-regionen, Borispoldistrict, landsbyen Proleski. Du kan åbne et kort.

Nu starter den. Her er vores bil stadig værd i landsbyen Prolisky. Generelt fungerer trackeren Denne bil alt, hvad vi samler til sidst, og vi ser frem til d til den næste.

Vi har oprettet en tracker på DAF-bilen. Nu kan vi se, at han går med os. Vi ser ruten på vores bil, hvor vi installerede trackeren.

Derfor er køretøjets retning fremhævet med blåt, der er pile, de er normalt grønne. Hvor den er cirkuleret i rødt - betyder det, at den overstiger den specificerede hastighed. Trackeren har indstillet en hastighedsgrænse på 80 km / t.

Overskridelse af denne hastighed og trekanter er røde. Mindre end en halv time, hvor mange mennesker der allerede har rejst. Jeg er gået et sted langt væk

Så i princippet er det muligt at styre retningen. En mand er ankommet her og er parkeret. Et eller andet sted her.

Selvom ideen om at bevæge sig, fordi den grønne cirkel stopper, og den grønne pil - bevægelse, rød - overhastighed, gul - ingen GPS-modtagelse. Her på denne side logger vi ind og ser på vores bil. Endelig har vi ventet på en tredje bil - en MAN MAN.

Lad os sige det igen Stadig, tracker M25. Nu skal vi begynde at adskille og installere denne tracker. Som sædvanlig antager vi, at den er placeret et sted i toppen af ​​en torpedo, så vi fortsætter med at demontere bilen.

Backup, vi har det tilsyneladende her. Vi analyserer nu alt, skruer det ud og forbinder det til trackeren. Vi kontrollerede handskeboksen.

Dette er det omslag, vi havde. Vi hypede den ting. Skru baren af, og vi fandt et sted at placere vores tracker.

Så vi blev alle placeret alene. Denne tracker sidder fast her på disse plastdetaljer. Alle vil chudesn enko og alt, hvad vi vil se.

Provodochki kommer også her, også i blokken, og så forbandt vi. Jordledninger er brune, der er kun et plus at finde. Denne bil har stik, dette stik der er en massiv ledning, brun, 24 udføres12, drevet radio.

Men vi har en tracker, der gør det muligt at arbejde op til 30V, så vi sikkert kan oprette forbindelse til 24V-netværket. Opret forbindelse til vores tracker her, denne ledningsnet har vores 2 ledninger fastgjort. Vi lavede den passende forbindelse, som de siger, vores ledningsnet.

Her er en turnet. Alle rystede deres, pristyazhili, så intet er løs, klar til at hente bilen og tjekke vores tracker. Færdigindstillet tracker på køretøjet MAN Truckcar.

Jeg har det skjult her. Tilslut ledningerne til bloksikringen. Sikringsboksen nedenfor. Alt er allerede samlet og er nu Vi kontrollerer vores trackers arbejde.

Identificer det sted, hvor vi er, det elektriske spændingssystem. Du kan åbne kortet og klikke på Se kortet, hvor det er - det er et punkt værd. Vi er nu i produktionshallen, og alligevel ser han alt defineret her.

Faktisk afsluttede vi installationen i dag. Det var den tredje M25 tracker. Af alle fordelene sagde jeg trackeren.

Jeg tror, ​​vores enhed er klar nu. Vi samler værktøjer og flytter til deres vigtigste placering. Det var interessant at se vores artikelanmeldelse - skriv breve, kommentarer.

Indtil vi mødes igen i luften. Altid din Sergey Zaytsev!

Hvordan fungerer en GPS-tracker med et SIM-kort?

Ville du synes om detGPS-trackerbrug, du har brug for en GSMSIM-kort-kort. Når du har placeret dette i enheden og installeret det, kan du spørge placeringen. Dette kan gøres ved telefonopkald eller SMS. Enheden sender derefter en besked til din smartphone.

Hvordan fungerer trackeren?

En GPSTrackerkræver et GPS-signal og et mobiltelefonsignal for dets funktion. Derfra sender de et GPS-signal til jordens overflade. En GPSTrackereller andre GPS-enheder, såsom en navigationsenhed, behandler disse signaler og bruger dem til at beregne din aktuelle placering.

ræv float x anmeldelse

Hvordan fungerer køretøjssporing?

Så det er en GPSTrackeri bilenvirkerskal GPS-modtageren være ikøretøjvære indbygget og sende signaler permanent til dine egne positioner. Derefter modtager f.eks. Smartphonen dataene om hastighed, position og tid fra GPS-modtageren og gør det muligt at lokalisere bilen ved hjælp af GPS.

Hvad er trackere på pc?

Hver virksomhed bruger et webTrackerhvis det vil tjene penge på reklame på sit websted. Forskellige oplysninger om de besøgendes adfærd indsamles og evalueres anonymt. Baseret på disse data kan websteder optimeres for at nå endnu flere brugere.08.11.2015

Hvordan kan jeg spore min bil?

Til denAutomed mobiltelefonenfindFor at være i stand til det skal der først installeres et positioneringssystemAutovedhæftes. Enheden bruger derefter GPS til at bestemme køretøjets placering. Placeringen sendes direkte til bilejerens mobiltelefon eller via en lokalitetstjeneste til ejerens modtager.

Hvad betyder en tracker blokeret?

I henhold til præfabrikerede filterlisterblokeretBlokada kommunikerer medSporing-Servere. Detmidlerat data ikke engang forlader enheden. Brugere kan dog også tilføje enhver serveradresse manuelt til en sortliste.

Er der en GPS-tracker til en cykel?

Troja Bike er det første og eneste GPS-sporingssystem, der hverken kan slukkes eller fjernes af tyven. Troja Bike er fastgjort sikkert inde i cykelrammen og er ekstremt nem at betjene. Batteriet holder i en hel cykelsæson og kan let genoplades.

Er der en app, der kan spore min cykel?

Dette tilsluttes en app (tilgængelig til iPhone og Android), som du aktiverer, når du låser din cykel. Hvis der er nogen bevægelse, bliver du advaret, og Sherlock siger, at GPS-sporing er nøjagtig inden for 5 meter.

Er der en måde at spore en stjålet cykel på?

Hvis du tilføjede en GPS-cykeltracker til din cykel, før den blev stjålet, kan du spore cyklens placering gennem din sporingsapp.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forbrænder flere kalorier til fordøjelse - hvordan løser du det?

Hvilke fødevarer tager mest energi at fordøje? Protein tager mest energi til at fordøje (20-30% af de samlede kalorier i spist protein går til fordøjelse af det). Dernæst er kulhydrater (5-10%) og derefter fedtstoffer (0-3%).

Fødevarer til rehydrering - hvordan man retter

Hvordan kan jeg rehydrere hurtigt? Hvis du er bekymret for din eller en andens hydratiseringsstatus, her er de 5 bedste måder at rehydrere hurtigt. Selvom det sandsynligvis ikke er nogen overraskelse, er drikkevand ofte den bedste og billigste måde at forblive hydreret og rehydrere på. Kaffe og te. Skummetmælk og fedtfattig mælk. 4. Frugt og grønt.19.12.2019

Er korn sundt - svar på problemerne

Hvad er det sundeste korn at spise? De 15 sundeste kornprodukter, du kan spise Havre. Havre er et nærende kornvalg. DIY Mysli. Mysli er både en sund og lækker korntype. Hjemmelavet Granola. DIY kanel crunch korn. Kashi 7 fuldkornklumper. Post Foods drue nødder. Bob's Red Mill Paleo-Style Muesli. Ezekiel 4: 9 Spirede kornkorn.

Grøntsager til immunsystemet - finde løsninger

Hvordan kan jeg øge mit immunforsvar hurtigt? 5 måder at øge dit immunsystem vedligehold en sund kost. Som med de fleste ting i din krop er en sund kost nøglen til et stærkt immunsystem. Træn regelmæssigt. Hydrat, hydrat, hydrat. Få masser af søvn. Minimer stress. Et sidste ord om kosttilskud. г.

Proteinpulver uden carrageenan - typiske svar og spørgsmål

Har proteinpulver carrageenan? Carrageenan Mange producenter, herunder dem, der fremstiller proteinpulver, tilføjer denne tangafledte ingrediens for at skabe tykkere, cremere produkter. Carrageenan vises også i sojamælk, kokosmælk, is, creme fraiche, yoghurt, der kan presses, frossen pizza og meget mere.

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.