Vigtigste > De Bedste Svar > Cykel til korte kvinder - omfattende håndbog

Cykel til korte kvinder - omfattende håndbog

Hvilken størrelse cykel skal en 5 fods kvinde få?

TilKvindermellem5 fod.5inches og5 fod. 7 tommer, encykelrammestørrelsepå 17 eller 18 tommer er ideel.06.12.2021Når det kommer til at købe en ny cykel, er det absolut nødvendigt at vælge den rigtige størrelse. Der er mange forskellige indstillinger, du kan foretage på din cykel, såsom stængel, sadel, endda sadelpind eller krumtaplængde - forskellige justeringer, du foretager på din cykel, vil påvirke ydeevne og følelse. At købe en cykel, der er for lille eller endda for stor, føles aldrig rigtigt.

Vi hjælper dig med at vælge den perfekte cykelstørrelse til dig. (Glæde elektronisk musik) - Lad mig forklare størrelsen, inden vi begynder. Fordi det ikke er så let at bestemme cyklen ud fra hvor høj du er.

cykelstyr

De fleste producenter vil mærke deres cykler i størrelser små, mellemstore, store osv. Men andre vil også mærke dem med et nummer. Disse varierer generelt fra 48 til 62, og det svarer til at måle i inches fra bundbeslaget, der er hernede til toppen af ​​det øverste rør.Der er dog intet ensartet med den måde, ryttere måler deres cykler på. Bare fordi du altid har haft en 54 fra et mærke, betyder det ikke, at en 54 fra et andet mærke passer dig. Effektiv sæderørlængde er blot en af ​​tre virkelig vigtige måder at måle din næste cykel på.

Andre to måder at måle din cykel på er kendt som rækkevidde og stak, og disse er internationalt anerkendte standarder. Rækkevidden henviser til en centerlinie fra bundbeslaget til hovedrørets centerlinie. Og din stak er relateret til et meget lignende niveau. men inkluderer også cyklens højde.

Det lyder måske lidt kompliceret, men forhåbentlig hjælper grafikken på din skærm. Det er som at købe et par bukser. Bukserne har en taljestørrelse, men de har også en benlængde.Og ligesom at købe bukser skal du prøve flere par eller køre flere forskellige cykler for at finde den perfekte pasform til dig - men inden vi går ind i det, lad os få det Lad os undersøge et enkelt, men grundlæggende punkt først. Nå, hvad er vores sadelhøjde, og hvordan finder vi den? Nu er det meget let at finde en sådan mur, gå på cyklen, læg begge hænder på styret, tryk på pedalen indtil kl. 6. Sæt nu din hæl på pedalen.

Du skal nu finde dit ben lige. Så når du klemmer det ind og vender det tilbage til sin normale position, vil du opdage, at dit ben er let bøjet. Virkelig let, men meget effektiv til at finde den rigtige sadelhøjde til dig - At finde den rigtige sadelhøjde er relativt let, og det er fordi du har meget spillerum til at justere.

Når det kommer til at justere din rækkevidde, er du dog meget mere begrænset i den justering, du kan foretage, selvom det kan være vigtigere for din komfort på cyklen. Nu varierer rækkevidden af ​​forskellige cykler inden for en producent, men også fra mærke til mærke, og det afhænger af, hvilken type cykling cyklen er designet til, men også af størrelsen på din cykel d. ser e Frankrig er generelt meget langt og meget lavt.Mens en gruscykel er lidt kortere og højere. Tallene, der vedrører, hvordan cyklen klarer sig, kaldes Stack and Reach. Hvis du husker dem fra tidligere cykling, er du relativt mere afslappet ved at ride, eller du er lidt mindre fleksibel, vil du sandsynligvis foretrække noget, der kortere og højere. På den anden side, hvis du kører, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er længere og lavere.

For eksempel har Canyon af forskellige typer geometri delt sine tre cykler i forskellige kategorier, Pro, Pro Sport og Sport Geometry. Så hvordan skal du beslutte, hvor dit styr skal hen? Nå, det kommer til at afhænge af et par ting. Hvis du har lange arme og en lang ryg, og du er meget fleksibel, kan du sandsynligvis få dig selv i en længere, lavere position.

Hvis du er mindre fleksibel eller har kortere ryg og arme, så er det modsatte naturligvis også tilfældet. Endelig spiller den type ridning, du laver, også en rolle; Men hvis sadlen er i den rigtige position, skal skulder- til hoftevinklen være 40 til 45 grader i vandret retning under hjulene med armene 80 til 90 grader over bjælkerne. Du skal justere højden på dine stænger, dette er relativt hurtig og let ved at justere afstandene, slå dem ud og lægge dem under for at hæve dine poler eller omvendt for at sænke dem. Men hvis du har brug for at justere rækkevidden, bliver det lidt vanskeligere.

Du bliver sandsynligvis nødt til at købe en ny stamme eller i mit tilfælde bytte hele styrets opsætning. Men hvis du har brug for at justere din stamme med mere end to eller flere inches, skal du sandsynligvis have en anden rammestørrelse. Og mens du kan glide din sadel frem og tilbage et par inches, bør det aldrig gøre det for at reducere din rækkevidde.

Din sadel skal kun dikteres af dine ben, så læg den i den rigtige position, og lad den være, hvor den er. (glad elektronisk musik) - Så du har fundet den cykel, du er vild med, men du er et sted mellem størrelserne. Måske er det en 54 eller en 56, et medium eller en stor.

Nu er forskellen mellem begge disse cykler stakken og rækkevidden. Området er dette, og stakken er her. Hvis du er en højere rytter, har du en større sadelpind, hvilket betyder, at du har brug for styret lidt højere, dermed stakken, men hvis du vil have en racercykel med en racy følelse, vil de fleste ryttere vælge en mindre cykel og tilføj en længere stilk.

Men hvis du vil have en mere stabil og lodret position på cyklen, skal du gå efter den større cykel med denne højere stak. I sidste ende kan du vælge en rammestørrelse udelukkende baseret på din højde og sadelhøjde, men du skal virkelig bestemme, hvilken type ramme du vil have. Vil du have lang og lav eller vil du stå oprejst? Hvis du kunne lide denne artikel, så giv den store tommelfinger op, og hvis du ønsker flere artikler, hvorfor ikke klikke på mig?

Hvad er en god cykel til en kort kvinde?

ClearyCykler. Trek Gør mindrecyklersåvel somKvinder-bestemtcykler. Giant The avail er rettet modKvindermen ikke super feminint udseende. Brompton.

Er en 24 tommer cykel for lille til en kvinde?

Kvinderhvis højder er 5,4 og derunder kan køre en24-tommer cykel. Dette skyldes, at rammen har den rigtige højde til at imødekomme længden af ​​deres ben og vil sikre, at de finder det let at peddle. Hvis dine fødder rører jorden, når du står over rammen, kan du køre på den.

Hej gutter! Det er Arleigh med Bike Shop Girl, og i dag ville jeg tage et par minutter på at forklare jer, hvad en grundlæggende cykeltilpasning indebærer. Dette vil slet ikke være en superomfattende cykeltilpasning, men det giver dig basisværktøjerne for at sikre, at din nuværende cykel eller måske en cykel, du leder efter, passer dig ordentligt. Hvis du er en ivrig cyklist, anbefaler jeg at investere i en cykelpasning.

Så jeg bliver hurtigt ændret og går på denne Jamis Xenith, som vi var nødt til at gennemgå og give dig mine grundlæggende tip for at sikre, at din cykel passer til dig. (Cykel skynder forbi) (fugle kvitrer) Så vi er klædt i noget spandex for at samle cyklen. Så den allerførste ting, du har brug for, er en villig ven.

Så denne ven vil være den, der rent faktisk vil se på dig på din cykel og justere indstillingerne Ja, du kunne gøre det med et spejl; det er svært, jeg klarede det. Det er meget hurtigere, når du har en ven, der kigger på dig og laver annoncen, der gør retfærdigheder i farten. Den anden ting er de rigtige værktøjer.

De fleste af de værktøjer, du har brug for, findes sandsynligvis på et multiverktøj. Hvis du arbejder med kulstof, skal du bruge en momentnøgle og en lodrørsbob for at justere dit knæ ved hjælp af pedalspindlen. Og så endelig et målebånd til at måle alt, når du er færdig.

Personligt tager jeg målinger, inden jeg justerer min cykel, og bare hvis du ved, måske gjorde jeg noget forkert, måske begynder mit knæ at gøre ondt, når jeg foretager justeringerne. og jeg går tilbage til hvor jeg begyndte at bruge det som basislinjen snarere end den pasform, der generer mit knæ eller ryg. Så jeg tog mine sko på, og vi begynder at tage disse Jamis Xenith Endura 1 modtaget fra JensonUSA.

Der er grundlæggende to måder at holde din cykel stabil nok til at holde en cykel fit. Den første og mest foretrukne metode er at bruge en cykeltræner. Hvis du er ny cyklist og ikke har en cykeltræner, vil jeg i dag vise dig, hvordan du læner dig mod en mur, og det er en af ​​grundene til, at vi har denne ven til at foretage justeringerne for os, så vi ikke læner os over, se eller vælte.

Dernæst justerer jeg min sædehøjde inden for det interval, jeg tror, ​​det vil være. Hvis du har en nuværende cykel, som du er super behagelig på, skal du tage denne måling. Hvis ikke, finder vi bare toppen af ​​vores hofteben og måler det med sadlen, og det skal være inden for samme højde, afhængigt af om du er på landevejscykel, crosscykel, mountainbike og hvilken slags sko du er Du bærer, men det er et godt sted at få dig en tomme fra dit foretrukne sæde.

Det næste trin, jeg svinger et ben over cyklen, læner mig mod væggen og klikker meget forsigtigt på plads for ikke at vælte væggen. (opløftende musik) Så den første ting, vi vil justere, er sædehøjden. Du vil have en dejlig bøjning i dit knæ, ikke låst ud, ikke for aggressiv.

Så hvis din fod er flad i bunden af ​​pedalslaget, skal du bare sørge for at have en dejlig genbøjning ved knæet. I det næste trin vil vi sikre os, at sædet er behageligt for os. Som du kan se, vrikker jeg rundt og prøver at finde det bløde punkt, og når jeg finder det, går jeg rundt og binder min bum og finder den lille knude under mit knæ og sørger for, at den er over min pedalspindel.

Dette sikrer bare, at kraften rettes direkte mod pedalspindlen, og jeg har ingen knesmerter, se på vinklen på mine hofter, og sørg for, at mine hofter ikke er for lukkede, så ryggen ikke er for rund, hvilket betyder, at jeg ikke føler behageligt i sædet, eller cyklen har ikke den rigtige længde i øjeblikket. Et andet tegn på, at cyklen ikke passer dig, er at du strækker dig ved skuldrene eller ryggen for styret. En ideel racercykelposition kunne faktisk se sådan ud.

Min ryg er pæn og flad og behagelig, mine skuldre strækker sig ikke, albuerne er pæne og afslappede, og jeg overbelaster mig ikke på nogen måde. Så det var en super hurtig gennemgang af det, jeg leder efter i en grundlæggende cykelpasning. Hvis du har problemer med fleksibilitet, hvis du har smerter i knæet, lænden, skulderen, virkelig, hvis du cykler (fniser) en hvilken som helst afstand, især fanget, se din lokale cykelbutik, find en cykelsædespecialist i nærheden af ​​dig.

Hvis du har spørgsmål, hvis jeg savnede noget, bedes du smide dine kommentarer nedenfor. Hvis denne artikel var nyttig, kan du abonnere eller lide mig på YouTube, så jeg ved, at jeg vil fortsætte denne artikelgade til Bike Shop Girl, pas på den kommende artikelanmeldelse af denne Jamis Xenith Endura 1, som vi har hos JensonUSA. Indtil næste gang det var Arleigh med Bike Shop Girl, så sørg for at abonnere, besøg bikeshopgirl.com, så ses vi næste gang.

Hvilken slags cykel kører korte kvinder?

Ofte bruger vejcykler forholdsvis usædvanlige 650c-dækstørrelser til korte kvindelige ryttere. Rør og dæk til sådanne maskiner sælges sjældent uden for specialcykelbutikker. Mursten-og-mørtel-cykelbutikker og online-cykelhandlere har typisk cykler designet til kvinder. Store boksbutikker har ofte kun trinvise rammer med skrånende toprør.

Hvor meget koster en mountainbike for en kort dame?

Billige cykler designet til korte damer koster ofte under $ 200 og har få ægte kvindelige specifikke designs. Kvalitets bjergcykler på niveau-niveau designet specielt til kvindelige ryttere koster mellem $ 300 og $ 500. Cykler til seriøse bjergcyklister og amatørkørere koster fra $ 500 til $ 1.500.

Hvilken er den mindste cykel til korte mennesker?

Kona Coco - Mindste størrelse er 42 cm. Brooklyn Bicycle Co. - Brugerdefinerede cykler og mange muligheder for højder på 4 ″ 11 og derover. Civia - Gå igennem og mixte muligheder. Bike Friday - Specifikke designs til korte personer, fragtmuligheder. Biria - Masser af muligheder for at gå igennem og nem ombordstigning.

cykelbolte

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michel le højde - hvordan beslutter du dig?

Hvorfor er Michel Le-stemmen så høj? Michel'le har en unik, knirkende stemme, fordi hun snakker over strubehovedet. Michel'le forklarede, at det er fordi hun taler over strubehovedet, og hendes sang kommer fra hendes mellemgulv. I et interview med The Breakfast Club i marts 2015 sagde Michel'le, at hendes stemme altid har været sådan.

Citi cykel drop off - praktiske løsninger

Hvordan returnerer jeg min Citi Bike? Hvordan returnerer jeg en cykel? Du kan returnere din cykel til en hvilken som helst station, når du er færdig med din tur, brug mobilappen eller Station Map for at finde tilgængelige dokker. Sæt din cykel godt i docken (men smæk den ikke!). Vent, indtil lyset på docken bliver grønt for at sikre, at den er låst.

Gå væk fra din mave - mulige løsninger

Kan du miste mavefedt ved at gå? Walking er en træning med moderat intensitet, der let kan integreres i dit daglige liv. Blot at gå oftere kan hjælpe dig med at tabe sig og mavefedt samt give andre fremragende sundhedsmæssige fordele, herunder en nedsat risiko for sygdom og forbedret humør.

Canyon landevejscykel USA - løsninger på problemerne

Sælges Canyon-cykler i USA? CARLSBAD, CA 16.8. 2017 Canyon, en af ​​verdens mest innovative cykelfirmaer, har officielt lanceret salg til forbrugere i USA. Prisbelønnede, tysk-konstruerede vej-, bjerg-, triatlon- og pendlercykler er nu tilgængelige direkte fra www.canyon.com med levering til alle 50 stater.

Oakley true bridge - søg efter løsninger

Hvad er Oakley True Bridge? Velkommen til Oakley Trubridge, et rammefittingsystem, der er super nemt at bruge og giver brugerne mulighed for at vælge en næsebro, der passer bedst til individets ansigt. Hvert Trubridge-par briller leveres komplet med fire udskiftelige næsepuder i forskellige størrelser.

Hvem vandt turen i dag - søg efter løsninger

Hvem vandt dagens etape af Touren? Mark Cavendish