Vigtigste > De Bedste Svar > Bikepacking telt - typiske svar og spørgsmål

Bikepacking telt - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det bedste telt til Bikepacking?

elleveBedste telte til cykelpackingog camping
 • BedstSamlet set. Big Agnes Copper Spur HV UL 2. $ 449,95. SHOP NU.
 • Bedste cykelpacking. Big Agnes Fly Creek HV UL 2. $ 262,46. SHOP NU.
 • BedstVærdi. Coleman Sundome 4. amazon.com. $ 99,99.
 • BedstBilcamping. REI Kingdom 6Telt. $ 499,00. SHOP NU.
 • BedstBudgetCykelpakke. Kelty Exit 2. Kelty amazon.com.
9. jan. 2019

Hos NEMO bringer vi aldrig noget på markedet, der ikke giver en bedre oplevelse. Alt, hvad vi laver, er designet til at holde dig varmere, tørre og mere behagelig end noget, der allerede er derude. Dette er vores nye Dragonfly Bikepack-telt - det mest alsidige, ultralette, fritstående telt, vi nogensinde har udviklet Med intern volumen og lagerplads til udstyr, designede vi disse 1- og 2-personerskærme med velgennemtænkte funktioner, som eventyrlystne cyklister og kajakroere vil sætte pris på viden.

Med cykelpakkeoplevelsen i tankerne har vi de farverige regntæpper og reflekterende fyrtove til et nyt farveskema med stormfuld midnatblåt og borealgrønt, så du hemmeligt kan blande dig i en række forskellige miljøer. Med et smart tilspidset, asymmetrisk design, der sparer vægt, tilbyder Dragonfly Bikepack masser af frihøjde, hvor du har brug for det, og trapezformede forhaller, der tager dit udstyr op til det næste niveau. Nylon ripstop, der giver masser af privatliv og regnbeskyttelse for at holde dig varm og tør konstruktion sikrer en længere levetid.

En højskåret flue i ryggen, krydsventilationsstivere i regntæppet og sidevægge uden mesh-sikring sikrer en betydelig strøm af luft til kontroltemperaturen og holder kondens og insekter i skak. Sort mesh på toppen smelter sammen med himlen for klar stjernekig om natten. De forudbøjede DAC Featherlite-stænger på Dragonfly Bikepack holder vægten på et minimum, og det farvekodede, anodiserede aluminium og det matchende bånd sikrer en intuitiv, ultrahurtig opsætning.For at støtte vores bæredygtighedsindsats pakkes stangsæt i poser syet af genbrugt ufarvet materiale og fjerner tusindvis af polyposer fra forsyningskæden. En tværstang og en høj buet hovedstang øger lydstyrken ved hoved-, top- og fodender betydeligt. Og afkortning af stangsektioner hjælper med at opnå den lille pakningsstørrelse men vi stoppede ikke der.

Vi har udviklet en teknisk sæk, der er fyldt med funktioner til en bedre cykelpakkeoplevelse, startende med et ekstremt slidstærkt diamant ripstop ydermateriale og et rulle top design for at holde dit hus sikkert og tørt. To indbyggede kompressionsstropper, der er anbragt i en afstand, så de passer til cykelbøjlernes universelle geometri, og en række tusindbåndsløjfer tilføjer kompatibilitet og er nemme at fastgøre til enhver cykel eller opbevaring i en kajak til en række konfigurationer. En Hypalon-patch giver et hårdt, slidbestandigt område med høj friktion, der sikrer, at dit hus er bundsolid, når det er monteret på din cykel.

cykel regnjakke

Og en justerbar velcrolukning på endestykket gør det lettere at bære og sikrer endnu mere stabilitet, når man cykler i hårdt terræn. Dragonfly's premium 15D nylon ripstop butterfly er belagt med en slidstærk, vandafvisende silikone og tilbyder den mest pålidelige vejrbeskyttelse. Den betagende geometri og de dobbelte indsatspunkter på flydørene sikrer et mere vejrbestandigt design og overlegen tilgængelighed.Dragonfly Bikepack introducerer vores nye Landing Zone - en vendbar 3D-udstyrsbeholder lavet af vandtæt, silikonebelagt stof. Vedhæftet med G-clips og kun vejer 60 gram, udvider denne tilføjelse beskyttelsen til dit telt med vandtæt opbevaring af udstyr under din forhallen. Vi tilføjede også en serie med 5 tusindfrydskæder i toppen af ​​teltaget - et godt sted at opbevare og tørre dit udstyr ned fra jorden.

De massive trapezformede forhaller har flere tilbagevendende punkter, der giver mulighed for forskellige belysningskonfigurationer og mere gearopbevaringsvolumen end noget andet telt i sin klasse. Dragonfly Bikepack forbedrer oplevelsen og erstatter den gamle loop og gag med vores nydesignede gatekeeper-klip for let at rulle din flyer eller døren tilbage. Gearlommer og en generøs indbygget gearbund øverst giver ekstra lagerplads og holder det væsentlige organiseret. Vores nyudviklede nattelyspose er lavet af et lysspredende stof, der er farvet for at ændre lysfarven på din forlygte til en endnu varmere, mere indbydende lanternelys For alle dem, der søger overlegen beskyttelse, der er hidtil uset plads med en forfriskende lille pakningsstørrelse og udstyret med gennemtænkte funktioner, kaster Dragonfly Bikepack et nyt lys på den ultralette cykelemballage ure kategori .

Og som alle NEMO-produkter leveres din Dragonfly med en livstidsgaranti, så den ledsager dig gennem mange års eventyr.

Hvor lægger du en bikepack på et telt?Måske hoveddelen af ​​dinteltpasser fint i din styretaske, så længe du ersætteregnen flyver og polakker et andet sted. Hvis du deler enteltmed en anden rytter er dette en perfekt måde at dele belastningen på. Hvad angår de irriterendeteltstænger: Nogle mennesker kan passe dem i deres rammepose.31. april 2020

(optimistisk perkussion) - At gå på et bikepacking-eventyr er en rigtig god måde at komme væk fra livets virkelighed, og der er ikke noget mere spændende end at sove i en bivvy under stjernerne - alt dit soveudstyr er tørt, når du kommer i tøven af det lidt bekymret for det, dvs. du er så blød som mig, så heldigvis er Josh en ekspert for os, og han vil vise os nøjagtigt hvordan. Eller måske skulle jeg sige undskyld for mig selv, for nu har jeg slet ingen undskyldning. Jeg er sikker på, at du har det godt.

Så i dag skal vi bruge bivakssække med et låg, der kan lynes med lynlås. Nu er vi stoppet her i denne lille dal, og jeg tror, ​​at dette sted her vil være et perfekt sted at sove i aften. (Grus knitrer) - Som her, kammerat? (Cykelhjul klikker) - Det ser godt ud.

Sådan opbevarer jeg alt mit soveudstyr i sadelrygsækken. Sådan går det hurtigt og nemt ud. Et lille trick jeg kan lide at gøre er at pakke alt sammen.

Vi kan godt lide denne tur; vi rejser relativt let. Så vi kan virkelig maksimere pladsen i ryggen. Det (Simon fløjter) Så det er soveudstyret, som du kan se, er det dybest set et soveposeovertræk.

Så denne har en lynlås øverst, der kan åbnes. Og indeni pakket jeg min sovepose og også min sovemåtte. Nu er en slippepude virkelig god; det er ikke ubehageligt.

Og efter en lang dag i sadlen er det nogle gange rart at bare ligge på noget blødt. Soveposen er designet til omkring to grader, hvilket skal være fint her i Marokko, men hvis du sover lidt koldere et eller andet sted, eller tør jeg sige at gå og pakke din cykel om vinteren, har du sandsynligvis brug for en lidt tungere sovepose. En af ulemperne ved en bivak-sæk er, at den ikke er lige så åndbar som et telt, undertiden lidt svedig, så sørg for at have nok af den rigtige mængde tøj nedenunder, og måske vil du åbne udluftningen, når den er særlig varmt om natten - Har du lukket lynlåsen over hovedet? - Det afhænger af, hvor koldt det er, og om det regner. - Men muligvis ja. - Måske ja. - Okay. (Josh humrer) - På trods af at det var meget varmt her om dagen, kan det blive ret køligt om natten, når varmen slipper ud.

Så det er værd at lægge lag, når du holder op med at holde din kropsvarme, så du ikke bliver kold, før du går i seng. Så du bliver sandsynligvis nødt til at tage din jakke på. - Nå, lad mig få fat i min jakke - Nu hvor vi kun sover en kort nat og ikke bliver udenfor i flere dage, er du sandsynligvis stort set klar til at sove nu. (Cirkusmusik) - Hvad, ven, seriøst? - Ja, i det tøj, du har på - Vil du have mig til at falde i søvn i en vaskeskind? - Ja, det mener jeg, ideelt set ville vi have en dejlig veranda og en dejlig hængekøje, og vi kunne lægge på og tørre vores shorts og tage afslappet tøj på.

Men lad os være ærlige, vi er midt i ørkenen; det bliver snart mørkt, og vi vil komme i vores soveposer for at holde os varme. Og når vi vågner om morgenen, er vi klædte, klar til at gå. - Dette er muligvis en af ​​de værste ting, jeg nogensinde har hørt i mit liv. - Før du vælger din bivvy-placering nu, skal du tænke på forholdene.

I dag ser det ud til at være en temmelig klar nat og ikke meget regn, men der er lidt vind. Så vi er nødt til at finde et sted, der er beskyttet. Nu har vi valgt denne dal her, og der er også et par træer, der holder vinden ude.

Og du kan også bruge ting som, afhængigt af land, uld eller sten, eller hvis du er heldig, er der endda et busstoppested - Wow. - Det er luksus der - Ja, det lyder godt - Du får ikke denne behandling på din første tur - Nej, okay - Vi er også på kanten af ​​en tør flod, så når det virkelig regner eller når det er højt Hvis der er meget sne ovenpå, skal vi tage sikkerheden i betragtning, for det kan kollapse om natten. Så det er værd at overveje.

Den anden er mere en personlig sag, nogle mennesker sover bare overalt. Jeg kan godt lide at gemme mig lidt fra gaden, jeg er på. Så hvis du kan se vejen i det fjerne gennem træerne her, en bil eller en motorcykel, ville du sandsynligvis ikke være meget opmærksom på den del.

Vi er ude af syne, og der er mindre fare for at blive forstyrret midt om natten. - Gode ting. - Så nu har vi fået vores udstyr ud, og vi har valgt vores bivvy-placering.

Nu skal vi tænke på gulvet, vi sover på. Ideelt set finder du en dejlig fløjlsagtig eng at sove i. Vi er dog i Marokko, og det er ganske stenet, så vi skal være tilfredse med det, vi har, så vi fandt lidt sand, der vil være lidt pænere at sove på Der er dog et par ting, vi skal tænke på.

cykelulykke

Så der er et par sten her, der kunne være ubehagelige. - Det ville være ubehageligt, Josh. - Præcis, du vil ikke sove på dem. - Nej, og det. - Vi får dem af vejen.

Og der er også et par små pinde og torner, og de kunne enten gå gennem din bivak-sæk og lave et hul i den, og når det regner, bliver du våd. Eller værre, de kunne gennembore din luftmadras, og så sover du på hårdt gulv om morgenen. Så vi er nødt til at få pindene ud af vejen for alt.

Og jus også, skal du ikke kontrollere, om der ikke er nogen myresteder eller noget lignende, fordi det måske er lidt kløende om morgenen. - Ja. - Nu er sikkerhed et andet aspekt, du skal overveje at have at sige, hvis du sagde at camping i naturen, er du lidt nervøs, men faktum er, at hvis du føler dig usikker overalt, bare ikke sover der.

Dine naturlige instinkter er til tider ret nøjagtige. Og hvis du på en eller anden måde føler dig truet, når du går i seng, vil du ikke sove godt. - Ja - Så det savner mærket.

Så der er et par ting, som vi allerede har rørt ved, så det er lidt som at blive væk fra vejen. Personligt finder jeg ud af, at når jeg ved, at jeg ikke let kan ses, føler jeg mig mere sikker. Og selv når jeg bringer min bivvy op, bruger jeg en lille forlygte i stedet for et stort cykellampe.

Det er bare lidt mere subtilt og forhindrer folk i at se, hvor du er, når de går forbi. Temmelig attraktivt - Ja, det er den rigtige aftale. Jeg er bare nødt til at tænde mig selv - vil du hjælpe? - Ja, lad os gå, vi tænder det røde lys og holder din nattesyn der. (griner) - Jeg har mit røde lys tændt - Den anden ting er sikkerheden på din cykel, lige nu er din cykel deroppe i et træ, og det er ret tydeligt, - Ja, okay. - Så jeg kan godt lide at lægge det lidt ud af syne, måske bag træerne og temmelig tæt, så hvis det bevæger sig om natten, kan du slags høre det. - Korrekt. (Hjelmen knitrer) Det er en god undskyldning for at sove lige ved siden af ​​cyklen, ikke? - Præcis, du får ikke denne mulighed meget ofte - Ja, jeg ved, at jeg ikke kan sove med den længere.

Så lad os gå, så jeg synes, du er stort set næsten færdig, tror jeg - Så pust min madras op? - Nå, det skulle jeg gøre. Et godt tip til ekstra komfort. Hvis du bivakker, kan du, hvis du kan en gang i lommen, sætte skoene under hovedet uden for bivaklommen som en lille pude. - Det lyder behageligt, Josh! (griner) Måtten er behagelig. - Jeg sagde, Si, dette er en luksus bivak tur. - Så et sidste visdomsord, Josh, før jeg stopper for natten, kammerat? - Ja, gode Nat, søde drømme - Okay, okay.

Godt. Hvor er udluftningen, kammerat? I det mindste praktisk, ikke? Tak Josh, meget ven, for disse tip. Jeg tror, ​​jeg faktisk kunne vænne mig til det.

Så godt som nogensinde, jeg må hellere prøve det senere. Giv denne artikel store tommelfingre, hvis du nød at se den. Og hvis du vil se flere af vores artikler om cykelpakning, skal du bare klikke på nedenunder? (Spaghetti westernmusik) Josh, kan du vise denne ven? Josh? (Bivouac sæk rasler) Josh?

Er Big Agnes-telte pengene værd?

Deter enstorspild afpenge. Der er billigeretelteder gør jobbet 'bare fint'. Men hvis der er behov for et telt til specialiseret brug: såsom backpacking, er prisen meget velbegrundet. Alle de unikke egenskaber ved enStore Agnestelt gør ethvert eventyr sjovere!

Vi kunne have bragt ethvert telt, vi ønskede, ind i sierraerne. Vi valgte dette telt, og hvorfor valgte vi at tage det. Vi elsker dets beboelige område. Vi elsker, hvor let det er, det er lidt over to og et halvt pund. For en utrolig beboelig to - personeltelt, du kan tage det højbjergede dobbeltvæggede telt med fuld kuppel med dig. Kobber sprøjtet i år for at få de virkelig spændende opgraderinger, og vi har været her i Highsierra i seks dage, har denne udsatte testede campingpladser som dette under temmelig kolde forhold, og vi har lagt det igennem, og vi vil dele med dig, hvad vi har lært om denne teknologi, de ting, vi virkelig kan lide ved den, hvor beboelig den er og et par ting, som vi tror kunne have Brug noget tweaking, som du sandsynligvis i det mindste burde være forsigtig, men som først vil jeg gerne understrege, at dette er et af de mest populære backpacking telte. Super let, det er stærkt, det er vindtæt og med god grund er det utroligt populært, og det forbedrer bare, og det første, jeg vil tale om, er lige over mit hoved her, nyt for 2020 bare i ul2-teltet er dette fortelt, og hvad de gjorde er, at de har tilføjet en dør lynlås her ud over denne dør lynlås her kan du løfte det hele op og sætte på, du kan sætte nogle pinde herinde, vi har brugt vores trekking stænger, og du får dette fortelt på dette fortelt er meget rart for at holde dig væk fra middagsolen Beskytter det, det holder solen ude af teltet, men lader stadig ventilationen gennem dørene holde teltet meget køligere i løbet af dagen, men sandsynligvis er det bedste, vi kan lide, ikke regn sidelæns mest kraftig regn regn især når du ikke kan være i et beskyttet område kommer ovenfra, så du har et beskyttet område at have redskaber at tage med. Til at lave let regn her, ville Allisonand lægge mig ned på din komfur lige her og kog det også, så du ved hvis du kan komme ind og ud af te nt og let regnvand ind i teltet, så jeg rejser mig op og går rundt i teltet, og din viser et par andre ting, som vi virkelig kan lide. En anden forbedring i 2020 er det samme meget lette stof, en af ​​de ting, der gør det til meget let telt, men i 2020 er dette stof endnu stærkere end de nøjagtige specifikationer, jeg går glip af Vent et øjeblik, men jeg vil kaste dem i billedteksten i denne artikel, men hvad der var ret stormfuldt og stærkt blev lige stærkere for 2020.

Okay, de tilknyttede indsatser er helt passende, de er de aluminiumsindsatser, som vi mener kan gøres meget bedre, og jeg synes, det er en rigtig god opgradering, desværre har jeg ikke med nogen af ​​dem, men jeg viser dig indlæggene som vi kan lide for de fire hjørner af teltet, vi kan lide at bruge dette aluminium n. Alle indsatser er meget stærkere, du kan køre dem ind med den hårde jord, men hvad vi kan lide mest ved dem mest af tiden er, at du bare stikk dem i jorden som den dåse, hvilket er meget lettere end at gøre det med en skarp kant af aluminium i stedet, slå et hul i din hånd og derefter pinde flygeren eller markiserne eller noget andet end teltets fire kvartaler. Vi kan godt lide disse MSR kulstænger De er super små og lette og igen super nemme at sætte i jorden Vi bringer fire af hver De mindre forbedringer for 2020 er den slags tre funktioner, stikket på teltet, men begge fanger stangen og som du ved, at denne del fanger fluen, du bemærker, at alt dette er farvekodet, den røde stang går ind i det orange stik, det orange klip på flaget går til dette stik her, og den tredje ting, det gør, er at løsne teltet, og hvad jeg har gjort her er, at vi altid synes, at du skal placere teltbaldakinen i høje alpine områder, hvor vinden blæser, og du er nødt til at lægge teltet ned, men en af ​​de ting, du finder er, at det normale telt ikke har noget justeringsområde . Så hvis lige her er som en klippe, og du ikke kan få den pind ind, er du lidt boltet ned, så du kan ikke sætte teltet på, så det jeg gjorde er bare at lægge en lille snydestreng på den, ikke tung og jeg har en her lige nu Lavet lille truckerophæng, og hvis jeg ikke kunne sætte pløgen der, kunne jeg bare flytte den over her, og hit og spændinger på denne lille lastbil er lidt dejlig Lille tilføjelse til Tetso En af de Dejlige ting ved denne dobbeltdør med lynlås, der også skaber et fortelt, er at du virkelig kan få døren af ​​vejen, og det er normalt, når du ruller et telt tilbage, det kommer lidt ud i en vinkel, og det er svært at binde tilbage her og det giver dig ikke fuld adgang, når det ikke regner, og du vil bare have fuld adgang til denne dør hele tiden.

cyklist kræft

Flugtdørområdet gør det lettere at komme ind og ud af døren, inden den dejlige ting, at den store Agnes gjorde for at gøre dette telt mere stormfast, hun til buerne på dette fortelt for at gøre det fortelt, der efterlader os her med to mere i lommen, men de er allerede klædt på, ligesom hovedpunkterne, og når du er her oppe i Sierra, og det virkelig blæser 30 eller 40 mph, har du virkelig brug for det? For at binde dette telt har de et fastgørelsespunkt på hver af de store stænger på teltet for at give teltet ekstra stabilitet og stærk vind godt. Dette nye teltstof er bestemt stærkere er et ret tyndt stof, det er ikke noget, du virkelig sætter på skarpt underlag eller noget, vi sandsynligvis ville finde godt her på græsset, men på de fleste etager vil vi foreslå, at du bruger et fodaftryk Bigagnes sælger et fodaftryk, men hvad vi kan lide er lettere og billigere er en polykrom klud, det er det ikke som en malerklud, du kan købe derhjemme, den er en tværbundet polymer, den er super sej og superstærk, den vejer omkring tre eller fire ounce, koster omkring $ 10 eller 12 og varer ganske lang tid, så vi anbefaler dig få enten Bigagnes -Fodaftryk eller noget, medmindre du planlægger bare at campere på Grasokay så nok om ydersiden af ​​teltet og det der er på Dette telt er så populært, og hvad der gjorde kobbersporet så populært er, hvor levende det er inde i teltet? Lad mig byde dig velkommen til vores dejlige udendørs indendørsbolig, så gennemgår vi nogle af de ting, vi virkelig kan lide, så vi tog regnen ud af teltet, så du kan se indersiden, og nu skal vi tale om en af ​​de store ones Ting, som 20-20-teltet tilføjer, nemlig det tilføjer masser af lommer til teltet, og det pæne ved tasker er, at de giver dig meget mere boligareal, fordi du får alt ud af bunden af ​​teltet, så du kan Brug den maksimale mængde jordtelt til dig selv og til at sove, hvad det er der til, og den anden ting er, at der er så mange lommer her, at du sandsynligvis kan få mest muligt ud af din rygsæk i teltet og ikke have for resten Pakke i din rygsæk den aften, når du har arrangeret alt, og vi viser dig, hvordan disse store nye tasker fungerer, og et par repræsentative ting af, hvad vi har i vores tasker, OK, vi ser os nu hovedet på teltet og den store taske er lige over dit hoved, og selvfølgelig er denne taske fantastisk til din telefon, den har den en lille hovedtelefon guide, så du kan holde din telefon ud af din taske og bare lægge dine hovedtelefoner på dit hoved, vi har dem alle vores forlygter her. Jeg har satellit messenger, der nogle gange sender meddelelser om natten, dette er et ideelt sted til satellitmodtagelse solbriller Jeg mener, du kan gætte, men det er bare super simpelt, det er lige over dit hoved, du kan nå os, vi elsker posen okay. Nu ser vi på bunden af ​​teltet, og her er lagerpladsen. Jeg glemmer nogle store, afskyelige terminologier for, at jeg ikke ved, det er en gearbund eller noget, men du kan se, at denne taske faktisk er tredimensionel, den kommer faktisk ud af temperaturen, at der er en enorm mængde plads her, vi har næppe ridset overfladen ved at sætte de ting, vi har her, derinde. Det betyder, at du kan lægge alt dit tøjskift her, hvis du har brug for at slå dette telt op igen, det er det, der giver dig en masse lagerplads, hvad der ikke er på lager er ret let at komme til her, så vi elsker dette type telt Skovlomme ved foden af ​​teltet, og det er en 2020, der også er en 20 20-udgave, og det er en, vi bare elsker, jeg har valgt at sætte vores vandflasker på, men nogle gange sætter jeg mit USB-batteri til min telefon på, men igen dejlig opbevaring op til dig, hvor du vil sætte det. Det er irriterende at rulle tagdøren op og gøre den lille vippelås, og store Agnes har denne dørholder her, og alt hvad du skal gøre er bare at trække den igennem der.

Så hvis du vil stå op om natten og tisse eller ønsker at få den dør hurtigt ud af vejen, er det fantastisk, så kan du bare sætte denne ting på, træk den ud igen og luk døren, det er super okay, det passer lidt til de levende plads når du kigger ind i teltet med alle disse tasker, vi har alt fra teltgulvet, vi har kun vores gulvpuder, de har meget plads, dette er to-hvile-neoair-puder, og du kan se, at der er meget plads til dig i teltet, og vi har stort set kun de små ting, vi måske har brug for i teltet om natten, i vores små tasker, men det er bare så pænt og rent, en nem måde at fjerne alt rodet fra teltet og gøre det beboelig som helhed, men en anden ting, vi kan lide ved dette telt, er, at vi kan lide at bruge teltet i denne tilstand uden at flyve det, medmindre det er regnfuld eller virkelig truende regn, vi sover bare med det indre telt, vi ser som stjernerne vi ligesom ventilation kan vi lide den åbne følelse, men en af ​​de ting, som Big agnes di d hvad vi kan lide ved dette telt, er hvad du vil bemærke, når jeg lukker døren, at denne stofvæg er meget højt på toppen. Teltet er oppe, og hvad der er dejligt ved at sove i et telt, hvis du kun har fluen åben, er den faktisk en dejlig vindskærm, fordi dine soveposer er godt under væggen af ​​dette telt, så selvom vinden kommer, får du en dejlig slags beskyttet område at sove i, men du undgår al den sult og kondens ved at sove i teltet med en flyokay , bortset fra de 20 20 forbedringer, vil vi bare tale om en masse ting, Big Agnes gjorde med denne kobber anspor hvl hvuo2tent til at gøre de ting, de gjorde her, mere levedygtige, hvis de placerede denne krydsstang i teltet, det har været her et stykke tid, men det spreder toppen af ​​teltet, det mac ht disse vægge mere lodrette synger hvert indvendige rum og udvider det helt til loftet, hvilket gør det tekniske volumen meget større, ligesom du kan se disse petbowls er præ-buet, og den krumning gør den tilbage til ll mere beboelig i stedet for at være en kuppel, dette bliver mere en rektangulær terningform med lodrette vægge på alle sider, hvilket får det til at virke meget mere rummeligt og gør det lettere at leve i andre ting, som vi virkelig kan lide, selvfølgelig meget let at Brug navstangsdesign gør det virkelig nemt for en person at oprette denne 10 med navstangen, som om ting bare falder overalt, selvfølgelig er alt kodet i superfarver, teltets hovedende er sølv i enderne af stangen sæder går til de tre grå funktionstaster, og så er der disse små ting, der får os til at føle, at denne spænding er faldet, jeg glemte at vise dig i regnflyvet, regnfluen har en dobbelt lynlås med dobbelt lynlås, så du kan lukke den fra bunden eller toppen og juster det på mange måder, men dette er bare et smukt teltdesign, der er blevet forbedret i årevis og år, og det er virkelig ingen hemmelighed, hvorfor dette er et af de mest populære ultralette backpacking telte nogensinde, vi har forsøgte at give retfærdige anmeldelser og nej udstyr er perfekt, så vi har en liste over mindre strik og valg med dette telt, jeg læser dem for dig, hvoraf den ene du så, der er ingen justering for at stikke løkken ud eller nå mere, enten er sidder du fast? det er udenfor eller ikke, vi viste dig et lille hack for at forlænge døren bare lidt stramt, du skal rulle døren supertæt for at få den, vi vil gerne se lidt mere søvn i disse sløjfer, der er tydeligvis så En lysbrun med De 15 hjorte i dette stof bliver du nødt til at bruge polygonbundsdækslet til at spare på teltets vægt og lægge et fodaftryk på det under dette telt i de fleste situationer, en lille fejl, som vi ikke helt kan få, når vi lægger det ud, når vi stake det ud, det er en enkelt stake i midten, og uanset hvordan vi flytter den stake, um, vi kan ikke få dem, det er så okay umbut ii du ved, der kan være en forbedring af stoffets snit, de gør der kunne og så endelig dette er ikke det største telt i verden, fortalte dig, hvor stort de gør det beboeligt, og for vægten af ​​teltet har det et fænomenalt beboelsesrum e, men for to meget høje mennesker eller folk, der bærer masser af udstyr. Vi har ikke masser af udstyr med os, men folk, der har revnet gear, kan synes, det er lidt hyggeligt, hvis de får sidder fast i regnen om en dag eller to Dette telt igen har vi det godt, vi har vores udstyr under kontrol, men for høje mennesker et ton udstyr, som de måske synes er lidt hyggeligt, vil de måske gå med et lidt større telt og den sidste er åbenbart, at dette gøres med, at der kommer helt tilstrækkelige indsatser. De er meget lette, de hjælper ikke te med at gøre vægten, men igen, vi vil kraftigt opfordre dig til, som vi viste tidligere i artiklen, at få lidt mere robuste skær, der er lettere at håndtere og komme ind i et hårdere gulv, okay for at opsummere synes jeg, du skal se, hvorfor vi synes, det store agnes kobber hv anspore hvoul2 altid var et af de topultralette backpacking telte lige blevet endnu bedre i 2020, det er et endnu bedre telt, vi elsker dette fortelt, vi elsker det forstørrede lommeplads, vi elsker stærkere stof En af de ting, der gør Bigagnes Copper Sporn til et godt telt, er, hvor levende det er indeni, alle de finesser, som Big Agnes har lavet, så du kan opbevare dit udstyr og føle dig super behagelig inde i kærlighed, hvor stormsikker det er, og jeg forstå dette er et telt, der kun er lidt over to og et halvt pund for to, det er æg En fantastisk præstation, det er et fuldt buet telt dobbeltvægget, de har ikke spartet på funktioner, og det er stadig godt under tre pund, og vi kunne har bragt en nyt telt, vi ville have til denne tur til det høje sierra, vi besluttede os for dette telt og var super tilfredse med dette telt for at afslutte denne artikel. Hvis du kan lide denne artikel, skal du gå videre og lide min youtube-kanal, så fortsæt og følg eventyret hele tiden Klik på denne klokke, så du ved om vores. Vi bliver informeret om nyt indhold igen og igen, vi offentliggør gode artikler i håb om, at du har fundet denne artikel anmeldelse af den store agnes copperspur hvul2 2020 Nyttigt, der er et eventyr Alle afmeld

Hvor kan jeg gå på cykelpacking?

10 FantastiskCykelpakkeRuter i USA
 • Denali National Park, Alaska.
 • Ojito BLM-område, New Mexico.
 • Oregon Timber Trail.
 • Virginia Mountain Bike Trail.
 • Maah Daah Hey Trail, North Dakota.
 • Kokopelli Trail, Colorado og Utah.
 • Olympic Adventure Route, Washington.
 • Colorado Trail.

(Måger græder) (skibets horn lyder) - Arr! Tre venner sejler de syv have til Sunshine Coast for en bikepacking-ekstravaganza, der starter ved Gibsons Landing og slutter ved Earl's Cove. Med deres cykler og udstyr ankrer de 100 kilometer over kysten. Så gå på denne forræderisk seje rejse med makulering og camping med vennerne - Vi tager på en fire-dages tur med intet andet end noget campingudstyr og kameraudstyr, og der er ingen måde, vi kan fare vild, fordi vi har en GPS.

Det er teknologimand. - Første bakke taget. Vi tog den forkerte drejning? Du er navigator. - Okay, vi er nødt til at lære at bruge det.

detektering af hårdt fald

Giv mig en pause. - Åh gud! - Okay, det kan være en lang tur. - Dette er cirka halvdelen af ​​den bakke, vi lige har lavet. Åh min Gud! og det er stejlere. - Vi betragter det som en ekstra opvarmning for vores ben. Fordi vi var på vores rute med mindre end en kilometer, er vi ved at ramme stierne. (upbe musik) Vi kører nye cykler, så tog vi os tid til at blive komfortable? og selvsikker.

Det viser sig, at det kan være besvær at bære 30 pund udstyr på din cykel. Jeg mener, de var lidt svære at hente, og de var underligt afbalancerede, de blev ved med at falde over, og der foregik bare meget. (smertefuld grunt) Og selvfølgelig var de vanskelige, men med lidt teamwork arbejdede vi langsomt og støt op ad bakken på jagt efter nedstigningen.

Lad os bare sige, det har været en hel rejse - Åh gud. Det så meget fladere ud på kortet - Hvor kom denne slid fra? - Er det den sidste bakke? - Har nogen plads til en øl? - Min fejl! - Efter at have vandret en time i sneen, besluttede vi at tage det næste spor for at komme ind for at komme til vores campingplads inden mørke. Det gjorde ikke noget, hvilken vej der gik ned.

Sneen er en udfordring. Men da snavset dukkede op, var det glat sejlads. (jubel og latter) - Lyset falmede og vores skod? brændte, da vi nåede frem til byen Sechelt.

Vi kørte ned ad motorvejen, indtil vi nåede de dejlige cykelvenlige campingpladser langs Porpoise Bay. Vi shopper i Sechelt til vores første campingnat. Et solidt måltid og et par øl til drengene var et must efter en lang, trættende, men vellykket første dag på vejen.

Vi pakket vores lejr og fik vores cykler klar til returflyvningen til byen. Men selv før vi kørte ind i byen, bemærkede vi noget. Disse cykler tiltrækker meget opmærksomhed.

Mærkelige cykler rejser mange spørgsmål - Disse er mærkelige cykler. Er det mountainbikes? Er det ikke farligt? Hvor skal du hen? Hvor mange poser er der? Du må være træt. Hvor er teltet? Jeg gjorde West Coast Trail i 1978 - selv blandt sværmerne af nysgerrige uskyldige byboere fandt vi tid til et hurtigt brusebad, kun fordi Matt ikke tog med deodorant, han kunne ikke finde en sponsor - så vi gik hele dagen i går med vores stropper monteret forkert, og vores tasker faldt af, vi klædte os ud, og nu er de solide, de går ingen steder. - Bikepacking har ikke for mange bungee-snore ..

Hej, lille voodoo-barn ♪♪ Du får mig til at løbe ♪♪ Du får mig til at føle mig levende ♪♪ Ohhh-Ohhh-Ohhh ♪♪ Djævelen i mine drømme ♪♪ De var før mig ♪♪ Få mig til at tro ♪♪ Ohhh-Ohhh -Ohhh ♪♪ Jeg føler dit hjerte og sjæl ♪♪ Byg når du har kontrol ♪♪ Du svigter mig nu i dit blik ♪ ♪ Så læg det på mig, barn ♪♪ Du kender dig selv 'gjorde mig vild ♪♪ Dig fik mig til at føle mig ♪♪ Whoa-Oh-Oh That- Det ville være sult at sidde fast i midten. - Heldigvis skulle vi ikke gå sådan her. ♪ Få mig til at føle mig i live ♪♪ Indtil du kommer hjem ♪♪ Indtil du kommer hjem ♪♪ Indtil du kommer hjem ♪ - Vi kom ikke så langt i slutningen af ​​anden dag, som vi ønskede.

Så uden at vide hvor vi var, kørte vi til den nærmeste sø. Og jeg tror, ​​vi har held, fordi dette sted er dope. ♪ Hvorfor kan vi ikke leve som en ♪ - Det viste sig, at et par andre mennesker havde kørt deres orange og sorte cykler til søen.

Men disse havde motorer. Vi forventede aldrig at se nogen ved denne sø, men fik vi nye venner her? i det vilde. Nu var vi virkelig fortrolige med cyklerne.

Vi følte os organiserede, og det var let at løfte genstande til og fra bærerne til camping. Alle bar deres egen sovepose og sovemåtte. Jason bar teltet.

Og jeg bar køkkenet. Vi er glampebanden. God mad vil køre os på vores rejse.

En glampingbande er en lykkelig bande. Men vi stod over for temmelig stærk konkurrence fra vores naboer. Men vi var nødt til at bekæmpe dem, for de glampebande går ikke ned uden kamp.

Det var en tæt kamp. Man kan sige, det var en 'hot' kamp. Det startede solrigt og sluttede med sne.

Canada i korte træk. Vi pakket vores poser og fyldte vores flasker og gik i lejr. Vi havde et forspring på en lang dag foran os.

Vi vidste det ikke, men vi var ved at falde ind i turens bedste spor. ♪ Siden barndommen ♪♪ Nu viser det sit grimme ansigt ♪♪ Hvad kan jeg gøre ♪♪ Musik kryber ind i mine drømme s vækker mig i svedige lagner ♪♪ efterlader mig når nætterne kan dø ud Hvad kan jeg gøre ♪♪ Hvad kan jeg gør Og jeg gør ♪ - De kan til tider være lidt fjollede, men disse cykler er gode. Efter en fantastisk morgen på rigtig sjove stier går vi til en lille restaurant i byen for en rigtig velsmagende frokost.

Måske var vi bare sultne. Men jeg ville ride min cykel så langt bare for at spise her igen. Efter frokost tog vi vej til vores sidste campingnat. ♪ Jeg sjældent ♪♪ Se solnedgangen ♪♪ Optag dine smukke farver ♪♪ Jeg ofte ♪♪ Tag det for givet ♪♪ Verdens fantastiske vidundere ♪♪ Jeg ved ikke, hvor meget tid jeg har ♪♪ Stadig i dette liv , nej ♪♪ Men jeg ved, jeg kan ikke bare lade det gå sådan that Lad mig være din kærlighed - Den sidste morgen havde vi kun en lille smule motorvej til at køre, før vi fik vores nåede endelige destination.

Vi kørte en sidste strækning på 50 miles fra kyst til kyst, bare skrabe overfladen af, hvad Sunshine Coast har at tilbyde. Det var bestemt den mest ambitiøse tur, vi nogensinde har kørt, men det var absolut det værd - Hej

krankbror pedaler

Hvordan kommer vi tilbage? - Desværre var mors hjælp, det var for langt. Så vi købte billetter til den næste bus tilbage til Gibson's. Vi pakkede bagagerummet med vores beskidte adskilte cykler og vores let gærede gear ♪♪ Det er langt ♪♪ Ja, vi er kommet langt ♪♪ Vi har en lang vej at gå elskede Du elskede mig ♪♪ Først ville de ikke kæmper ikke med det

Er Hannah-telte gode?

Disse er meget holdbare, åndbare og rummelige 3-sæsonteltetil op til 4 personer. Atol er let og hurtig at sætte op, modstår stærk vind og kraftig nedbør og har et tykt gulv. Det har også meget komfortable to indgange og en stor foyer til at opbevare udstyr eller spise et måltid i tilfælde af dårligt vejr.

Er bivy sække det værd?

Bivies 'ultra-kompakte natur gør dem til et værdifuldt aktiv, når de kaster vægt. Nogle ting ned til størrelsen på en burrito (maden) forsvinder i bikepackingposer og små alpine pakker. Med en mindre pakke kan du køre flere miles og lettere krydse gennem teknisk terræn.26. jan 2021

Kan et telt passe i en rygsæk?

Generelt hvis dintelter omkring 4 eller 5 pund, så vil detpassei voksenstørrelserygsæk. Hvis dintelter en 4-person eller en 6-person, skal du muligvis opdeleteltmateriale (regnfly,teltindsatser osv.) blandt flere backpackere.

Er Big Agnes telte holdbare?

DetStore AgnesKobber Spur Telt Line

DetStore AgnesCopper Spur 3 er elsket af campister og backpackere for sin bekvemmelighed ogholdbarhed.

Er Big Agnes et godt teltmærke?

I dag,Store Agnesfremstiller høj kvalitettelte, liggeunderlag, soveposer og udendørs tøj. De er stadig små og højt specialiseredeSelskabsom tester deres produkter grundigt, inden de markedsføres. Vi har listetBig Agnes teltei vores gennemgang afdet bedsteBackpackingTelte.19. januar 2021

Kan du bruge en cykel til cykelpacking?

Cykelpakkehandler om let, let rejse. Alledubehovet er ditcykel, det være sig enlandevejscykel, bjergcykeleller fixie - enhver vil fungere.31. august 2017

Hvilket er det bedste bikepackingtelt i verden?

Hurtigt svar: Dette er Bikepacking-teltene fra 2021 1 Lone Rider MotoTent 2 Nemo Dragonfly Ultralight Backpacking Tent 3 Coleman Sundome Tent 4 MSR Hubba Hubba NX 2-personers letvægts Backpacking Tent. Det samlede bikepackingtelt af bedste kvalitet derude i øjeblikket skal være Lone Rider MotoTent i mange

Hvordan pakker man et telt på en cykel?

Bikepacking behøver ikke at være alt om det fancy udstyr. For at bevise det, lad os starte med den enkleste og mest budgetvenlige mulighed af alle: to stropper. Bare vik hver rem rundt om den ene side af styret, fastgør teltet til stængerne, og voila!

Hvilket er det bedste alpkit-telt til bikepacking?

Ordos 2 er Alpkits letteste telt (påstået vægt 1,3 kg). Mens pakningsstørrelsen er lidt større end Terra Nova og Big Agnes teltene (42x13cm), er den stadig velegnet til cykelpacking eventyr. Det indre og flyarket er skråtstillet separat (indre først).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Ugentlig krisealder - hvordan løser vi det?

Har Weekly Chris en kæreste? Chris og Datrie har været tæt i et stykke tid nu, de har været på ferie, hængt meget sammen og arbejdet sammen om at skabe indhold. Der er rygter om, at parret dater, men de har ikke bekræftet et forhold.

Chris Horner Doping - Handlingsorienterede løsninger

Brugte Chris Horner peds? Horner har aldrig testet positivt, og han har benægtet nogensinde at have brugt præstationsfremmende stoffer, senest efter hans sejr i de tre uger, Vuelta rejste mistanke. Før denne Vuelta havde han aldrig været en favorit til at vinde en Grand Tour.

Hvor gammel er chris froome - hvordan man håndterer

Hvor meget er Chris Froome værd? Chris Froome nettoværdi: Chris Froome er en britisk cykelrytter, der har en nettoværdi på 12 millioner dollars.

Hvor er Chris froome fra - almindelige spørgsmål

Hvor voksede Chris Froome op? Froome blev født i Nairobi af britiske forældre, der senere blev skilt, da hans far indgav konkurs. Han og hans mor, der opmuntrede hans ridning, flyttede til Sydafrika, hvor han blev uddannet og begyndte at træne i en alder af 12 år med den kenyanske cyklist David Kinjah. 16.05.2021

Hvor høj er chris froome - enkle svar på spørgsmål

Hvor høj er den gennemsnitlige cyklist? En undersøgelse fra 2017 af Pro Cycling Stats viste, at den gennemsnitlige højde af en WorldTour-cyklist var 5'9. Undersøgelsen viste også, at klatrere i gennemsnit var mere end en halv tomme kortere end sprintere, og at den gennemsnitlige højde af tidsspecialister var en halv tomme mere end andre WorldTour-cyklister.

Chris froome cykelspecifikationer - en løsning på

Hvilken type cykel bruger Chris Froome? Froome kører på Factor's nye OSTRO VAM-ramme i en størrelse 56cm. OSTRO VAM er en af ​​mange gør-det-alle lette, men alligevel aero-cykler, designet til at herske på tværs af alle racerscenarier. 20.01.2021