Vigtigste > De Bedste Svar > Bikewatch - handlingsorienterede løsninger

Bikewatch - handlingsorienterede løsninger

Hvad er det bedste ur til cykling?

Vores valg afbedste cyklingsmartwatches
  • Wahoo Elemnt Rival.Bedste cyklingsmartwatch til løbsdag.
  • Garmin Enduro.Bedste cyklingsmartwatch til batterilevetid.
  • Garmin Fenix ​​6 Solar.Bedste cyklingsmartwatch til funktionalitet.
  • ÆbleHolde øjeSerie 6.
  • Garmin Forerunner 945.
  • Amazfit Bip U Pro.
  • Fitbit Versa 3.
  • Polar Vantage V2.NATHAN: Hej alle sammen, det er Nathan med Crown & Caliber, og hvis du undrer dig over, hvorfor jeg klæder mig som Robocops sportslige fætter, er det fordi vi taler om at cykle i dag. Nu er der et par grunde til, at vi taler om cykling. Først og fremmest elsker jeg at cykle.

Jeg mener, jeg har en forbandet Crown & Calibe-trøje af alle mennesker, så lad os få det ud af vejen, og først og fremmest har vi fornøjelsen at chatte med Phil Gaimon. Nu er Phil Gaimon en pensioneret professionel cyklist, og han og jeg forbandt faktisk gennem ure. Så vi hører nogle af hans historier som professionel cyklist, vi hører, hvad han laver i cykling nu, og vi lærer også lidt om, hvorfor han kan lide ure og hans personlige samling.

Så lad os gå videre og ringe til Phil Gaimon. Og faktisk tager jeg det først af. Jeg behøver ikke at bære solbriller indendørs, jeg kunne sandsynligvis tage en hjelm på, men jeg tager den af, og jeg holder trøjen på, så tilskuerne ser på.Så lad os ringe til Phil. NATHAN: Hej Phil, mand. Hvordan har du det? PHIL: Fantastisk.

NATHAN: Kan du fortælle en kort historie om din cykelkarriere og din nuværende beskæftigelse for alle, der ser på. PHIL: Jo, ja, ja. Jeg kørte professionelt i 10 år for at trække mig tilbage til

Jeg har altid været god til sociale medier og historiefortælling. Jeg skrev et par bøger, mens jeg kørte, og nu stoppede jeg, da jeg var 30. Jeg stoppede med at køre og gik videre til et YouTube-show.Jeg tog lige de sponsorer, jeg havde racerforhold til, og fik dem til at lave sjove ting, der ikke var lige konkurrencedygtige, men øh, interneteventyr. NATHAN: Det er fantastisk. Du kan ikke prale af det, men jeg gør det.

Du er nødt til at tale om den værste pensionering nogensinde. Kan du bare forklare denne idé? Det er

Jeg elsker det absolut. Bare giv os lidt om det. PHIL: Så ideen med det værste pensionering nogensinde er, at der er en social media-app kaldet Strava, um, som fagfolk ikke rigtig rod med, men måske har de det nu, men det har vi bestemt ikke tidligere.Men det er et sted at uploade dine løb, træning eller hvad som helst, og du kan uploade dine forlystelser, og du ved bare, at det er tænk på det som Instagram til en træning.

Det er bare hvad jeg gjorde for min tur. Her er et par billeder, jeg tog, men der er også et element, hvor du kunne definere et bestemt segment, og de holder styr på forskellige tidspunkter, indtil øh, hvordan hvert bjerg i verden har et Strava-segment nu, og du kan gøre dit Sammenlign tider med dine venner og professionelle og hvad som helst, så jeg stoppede lidt med at køre og satte mig for at vinde Strava med øh, hvilket gælder for alle de bjergbestigningsposter, jeg kan. Den værste kulstofidee er, at jeg har trukket mig tilbage fra racing, men jeg lider stadig og kæmper med bjerge 24/7.

Det er det, det var meget sjovt. NATHAN: Det er, og jeg må sige, at det er en ren fornøjelse som seer, mand, jeg ser dig klatre op i disse bjerge, din kommentar er så god, um, jeg må sige, at du skal være en af ​​de få cyklister, der gør det synes sjovt. PHIL: Det er komplimentet.

Ja, hvis jeg kan gøre det, hvis jeg kan gøre Connie Berge observerbar, er det noget, Tour de France har kørt 50/50 gennem årene. Hvis jeg kan gøre det, er det godt. NATHAN: Det er vanvittigt at tale om andre ting, du har gjort, og jeg ved, det er sandsynligvis det eneste, du ikke vil tale om.

Kan du bare dele din oplevelse med Everesting Record med os for at forklare, hvad det er, um jeg mener, det er fascinerende for folk, der ikke ved det, så jeg synes det er bestemt værd at forklare. PHIL: Ja, Everest-tingen var ideen. Jeg tror, ​​det blev opfundet for folk, der ønskede at gøre noget skørt og en cykeludfordring, men ikke ønsker at være i en pakke mennesker, der slår albuerne ved 40 km / t, hvilket er præcis, hvor jeg er i livet nu, så virkelig ingen professionelle havde prøvede virkelig indtil dette år, um, og jeg var lidt af den første, som jeg gik til Everesting-pladen, det var ikke rigtig en rekord ting, som om de havde dig til at holde det im Eye, men folk kæmpede ikke rigtig for pladen , de gjorde det bare for at få det komplet, um og underligt, det er sjovt, så ideen svarer til Mount Everest um um på en op og ned vej, altid og igen og igen, så du kan ikke gøre, du kan gør ikke en sløjfe, som du ikke kan gøre, du ved, du kan ikke bruge din svingning på en anden bakke, og den er 29.029 meter lang, hvilket er den nøjagtige mængde altid op til toppen, så du bare går op og ned for nogle op til 25 timer uanset hvor længe folk gør det, um rekorden var otte og en halv time um jeg prøvede det en gang og gjorde 750 um og siden da valgte mange professionelle t Alberto Contador gik fremad, og pladen er nu, det er næsten som om det er en irsk fyr ved navn Ronan McLaughlin. Jeg har planlagt hele mit år til at prøve at tage det tilbage, um og som dybest set bare koger ned til det faktum, at jeg ikke havde at være hundrede grader udenfor, og jeg bor i Los Angeles, så jeg leder efter de rigtige bakker kritisk og så øh og så er det mit næste kapitel på youtube. det begynder at falde, her er det p oktober, det er stadig 95 grader, men på et tidspunkt kommer vi dernede, og jeg tror stadig, at jeg vil indsnævre bakken, jeg vil prøve, så vi er øh, vi arbejder på det, og du fandt en bakke i la ii kan ikke bekræfte eller afkræfte min bakke på dette tidspunkt ok baseret på en af ​​dine nylige artikler, det kunne blive stramt, og du havde også for nylig en artikel, du interviewede mclaughlin om, eller hvad du siger deres sidste navn, og jeg tror, ​​at hvis nogen er interesserede, skal du helt sikkert tjekke artiklen, fordi det er super sejt at se, hvad der er i en Everesting-rekord, og hvordan det er, når du er, du har helt sikkert brug for lidt hold.

Snyd for dette er en super dum sport, og jeg synes Everest er langt op på den dumme side af spektret, ja det er spændende at se det. Jeg kan godt lide hurtigspoling de sidste seks måneder eller endda året, og hvordan kan du lide det? at komme i gang og noget underligt ved det var sejt at se Lachlan gøre det og derefter se konturer gå ud og gøre det, der føltes som en marketing ting. Jeg tror, ​​det gjorde det endnu bedre, at McLaughlin kommer ud af ingenting, og han siger ja, jeg kan gøre det, så jeg tror, ​​det bringer det også tilbage 30 minutter, det var det, der var virkelig sjovt.

Du kan fortælle den skæve gamle pro, hvem du kender, at du vinder et par Tours de France, tror du ved, hvad du laver, og så slags og øh, en smart irsk fyr, der var en racerchauffør på højt niveau, men ikke kontadoreske, um overhalede dem bare og og um og gjorde sine egne ting. Så jeg håber at følge i Ronans fodspor. NATHAN: Det er fantastisk! Så ja, du nævnte, at du var i LA, og jeg fik ideen til at chatte med dig for at se turen og se Julian Alaphilippe med en Richard Mille, som er et absurd dyrt ur.

PHIL: Ja, jeg har tre af dem. NATHAN: Ja, du ved, de sidder bare rundt. Jeg bor i en hytte og har ure, der koster mere end egne hjem, hvilket sjældent er for en cyklist på dette niveau at have et ur, hvilket var interessant, fordi Pogacar havde et ur på den sidste etape i går, og jeg kunne ikke se hvad det var det, men jeg er sikker på, at det havde noget at gøre med sponsorering eller noget.

Ja, jeg så det, og så i løbet af de sidste par måneder så jeg en af ​​dine artikler og bemærkede, at du bruger et ur, og hvorfor fortæller du os ikke lidt om det ur, du har, fordi jeg synes det er ret sejt, at du er med det er LA, og det ur du bærer er et hvidt ur. PHIL: Ja, godt, godt, godt, dette er en Weiss, som simpelthen er standardfelturet. Jeg tror, ​​tiden er forkert nu, fordi den er automatisk, og jeg har ikke brugt den nok.

Jeg er nødt til at få en af ​​disse spoler, men en del af mig er jeg generet af ideen om en opvikler, fordi den seje ting ved en automatisk er, at den kører hele tiden, uanset hvad, ja nu skal du tilslutte den og nu er du i Net igen, du gør det ikke engang. Jeg har mit ur ude af rækkefølge, så jeg bærer det bare lidt, og så og så går jeg tiden tilbage, sådan går jeg, men øh ja, så for et par år siden havde jeg

Jeg havde en, jeg havde en sjov ting er en anden lang youtube-saga. I år var Everesting på min YouTube for et par år siden i Schweiz og gjorde det op ad denne stigning. For at være retfærdig kørte vi bare, han trænede bare ikke rigtig for det, øh, men det e øh, men vi gjorde det, og jeg ville virkelig gøre det sjovt med Schweiz endnu mere, øh, så jeg har de kloge fyre Tracking ned folk og spørger, om jeg vil have et ur, ved du, jeg vil ikke, og selvfølgelig er alle dele schweiziske eller hvad som helst, men um, men så Cancellara, jeg glemmer, hvem der var hans ursponsor Mange af de bedste professionelle cyklister, at du ved, det er som om det er en velhavende sport, der ved, at han handler med Rolex eller Breitling eller hvad som helst um, så Cancellara havde en um, og jeg var ligesom, okay, jeg kommer tilbage til det med denne feltvagt, og jeg bliver amerikansk Har ost i stedet af schweizisk ost på min sandwich, og ja, det har jeg skubbet hele året rundt.

Så disse mennesker gav mig et godt ur, og det tikker stadig, og det er også perfekt til mig. Jeg er ikke som en fancy ur person, men jeg

Jeg synes, det er lav nøgle, det er lidt klassisk, øh, og det gør alle tingene, så jeg bærer dem ikke, når jeg kører, det er stadig en slags speciel lejlighed, ja jeg kan ikke forestille mig at bære et luksusur, der er bare, at både falder af cykler og forårsager uoprettelig skade, der ikke falder så dårligt, som du måske tror um den ting i turen. Jeg spekulerer på, hvordan jeg i gennemsnit føler det i den tur, du er, du vil sandsynligvis falde en gang, når du gør tour de france, du ved, det er tre uger, og der er meget, som jeg tror, ​​at alle har et gennemsnitligt nedbrud, um, og det betyder ikke, at du alle er revet, det betyder bare, at dit knæ ramte fortovet en gang, men jeg synes det er ret sikkert, hvor man også skal bære noget under disse forhold, når man er tv. Så hvis du har en sponsor, er de ikke interesseret i, at du bærer det senere til baren, der ikke gør det på Instagram, ved du, ja, de vil have dig til at gøre en breakaway og sørg for, at din bare klap dit håndled deroppe Jeg spekulerer på, om de har solgt nogle ure med navnet på det, der bærer det på scenen. Jeg spekulerer på, om folk er som åh, ved du, hvis der er en tilbagevenden, lad mig gå og se hvad han har på sig? Du finder ud af, at det kostede over hundrede tusind dollars, og du er som yeah, Instagram swipe og de sælger 50 af dem yeah, nøjagtigt noget der er sejt ved Weiss er, at Cameron nu faktisk laver som virkelige træk i la, hvilket er virkelig fascinerende uh ja, det er som en anden, det er en anden model, et større ur, men det er temmelig hidtil uset som urværk i Amerika, hvilket jeg synes er ret sejt, men jeg synes det er sejt, at deres også Ure er stort set mere overkommelige, og jeg synes, du behøver ikke at være en urnørd for at sætte pris på ure, um, jeg tror det er

Jeg ville ikke nødvendigvis kalde dig en urnørd, men det faktum, at du er, gjorde den undersøgelse, du fandt hvidt ur, som jeg synes, det er ret sejt, det er som om jeg ved, at du er en temmelig praktisk fyr, der er en anden, der ser dig som åh, en dag kunne jeg eller vil se min mobiltelefon i den, du er temmelig tilfreds med hvid eller er du der, vil jeg gerne dræbe for en pause. Jeg kan virkelig godt lide dette her. Jeg tror, ​​um, jeg ved det ikke, jeg er ikke en person, der kan lide at bære en jakkesæt eller dyre ting som ii, hvordan jeg tror, ​​jeg kan lide ting, der fungerer godt, og det tog lang tid, så generelt er det sejt, når um det der er ingen, jeg ved det ikke, jeg kan bestemt se på $ 200.000 uret og sætte pris på det, men jeg hader også at bære det eller have noget lignende, er det bare ikke noget for mig uh du ved, jeg kører hybrid, men jeg har et andet ur, der var, da min far døde for et par år siden, da min far døde, han var professor dag, han havde jeans og en t-shirt til klassen hver dag um, og hvor han var døde, sagde min mor, ja, vi gennemgår hans ting, og hun siger, vil du have hans, vil du have hans ur, og jeg er som mor, dette er en Casio, det er som denne plastik, jeg er som mig, han sætter pris på, at selv jeg vil have det i en skuffe et eller andet sted øh, så derinde på en eller anden måde, men i dette område k satte jeg en Rolex, øh, det er en vinder 1986, det er mit fødselsår, øh, jeg tror det var 1800 , Jeg fik det på en You k uanset hvad der blev brugt, uh, butik på Santa Monica Boulevard uh uh så ja min fødselsdag, så jeg fik det lidt til at minde mig om min far og um, og det er lidt den rigtige mængde ure til mig, hvis jeg vil være Jeg vil være chic og gå ud um at det er som en gammel konge i luften, der stort set alt hvad jeg ved, men jeg gør det, jeg kan lide det, jeg bærer det ikke ofte, det er en øh, jeg elsker disse ure og min er den jeg bærer og arbejder for et urfirma, så ja, datoversionen af ​​stort set hvad du kan lide er meget enkel, meget ren ligesom jeg tror der er jeg arbejder for et urfirma igen, så tag det med forsigtighed, men jeg vil luksusartikler så praktiske som jeg kan få, og det er derfor, jeg elsker disse luftkonger.

Mand, det er fantastisk, alt hvad jeg har sådan er bilcyklen, uanset hvad jeg har ægte fancy cykler, når jeg er bange for at ridse den, når jeg er bange for at bruge den, men hvad jeg ikke burde have den til, ved du så snart som jeg har det 'Jeg fik rengjort min bil for et par uger siden, og så snart det er som om jeg ikke vil have hunden til at komme ind, og det er, det er da jeg tager mig af hunden her, jeg burde ikke har bilen, ja rigtigt, det er næsten som om du vil have tegn på liv, som tegn på at den bliver levet, du ved, jeg synes, det er et godt punkt for urets praktiske funktion, du kan få dem af, køb den af ​​en eller anden grund, hvad enten det er en præstation eller hukommelsen om din far, og den slags har det sted, men hvis den sidder i en kasse 365 dage om året, har den virkelig ikke noget sted, du ved, om det er noget til særlige lejligheder, det er godt, når det er for hukommelsen, det er godt, men ja, hvis du køber en bil, et hus eller et ur, og det ikke er i brug, vil det gå glip af pointen. næsten jeg synes, det ligner sandsynligvis meget på cykling på nogle måder, der er mange mennesker, der kan lide, hvordan jeg kan lide at cykle, ja jeg kan godt lide at have alle de gode ting, og du kan få dem som om min cykel Det koster elleve tusind dollars, øh, og det er bare en af ​​dem, og som du kan, kan du gøre det, og jeg tror, ​​at mange mennesker er lige så interesserede i cykler, fordi de boltrer sig på dem og har en ren dejlig cykel, der bare hænger på dem, det er det ikke kørsel, um, og det er bare en anden kategori, den nøjagtige samme sport, og vi kan lide det samme af meget forskellige grunde, men mange cyklister, tror jeg, er i denne kat, der som mig bare vil have det, ved du italiensk? Ting hænger på væggen, og jeg er ligeglad med, om jeg nogensinde pedaler, og ligesom jeg er færdig med det, det er bare ikke, det er bare ikke det, jeg kan lide, ja jeg tror, ​​der er en god balance, hvor jeg sandsynligvis er et sted imellem hænger min ikke på en mur, men jeg sætter pris på gode cykler, men kører ikke næsten så meget som du gør, min krop kan falde fra hinanden, hvis jeg gør det, ja det er sandt, så skal jeg spørge hvad en af ​​de skøreste historier om dig som professionel cyklist behøver naturligvis ikke at have noget med ure at gøre, men bare et glimt af en branche, som folk sandsynligvis ikke er meget fortrolige med, har du nogen skøre historier? så mange, at det er svært at skrive ned, jeg har skrevet to bøger, øh, jeg tror, ​​det, jeg synes er interessant ved cykling, er, at det ligner meget på en arbejdersport, så de øverste par får ure som dette, um, men i Tour de France tjener mange fyre $ 45.000 om året og c-konkurrencer på højeste niveau, det er vel en tredjedel af pakken. Og så taler du om 10-20 mennesker, der er i syvcifret rækkevidde, um, og så er der en hel del imellem, men den slags sjove ting ved at cykle er, at du er så ens, de er stadig dine kolleger og du er stadig i bussen, og du deler alle på et skørt hotelværelse.

Det er en meget amatørsport på mange måder, du ved, det er ikke NBA, det er ikke glamourøst, og det gør det lidt sejt, øh, og hvad jeg nød, da jeg var der, er ligesom da du fik fem millioner om året, du har at nyde det, at sætte det op med ham, det er bare at være i en pakke, vel vidende at du bare går ned ad et bjerg i regnen ved 80 mph, um og muligvis på din røv, ja det er det, jeg tror, ​​det er det, der er vildt og sejt ved det ja det er en fantastisk mand, og det er et rigtig sejt perspektiv, hvor det føles som selv på højeste niveau som i amatørsport, jeg har aldrig tænkt på det sådan, fordi jeg ikke er en pro cyklist, men det er et sejt perspektiv at tænke på disse fyre som dig, du gør det, fordi du elsker det, og det er det, du virkelig håber, du ved, hvordan jeg mener, det er derfor, du straffer dig selv stadig i bjergene nøjagtigt som du kan, du kan ikke være i denne verden, og du kan ikke være i den på en eller anden måde ja, det er sejt Hey Phil Mann, meget tak for at du tog dig tid til at chatte med os. Det er også godt, især i scenarier som dette, få forbindelse til andre cyklister og se entusiaster på alle niveauer, så jeg sætter pris på tiden mand, tak meget godt for at være her Okay folk, godt jeg håber jer havde det så sjovt som jeg talte til Phil Gaimon, og du bør bestemt besøge hans kanal. Den værste pensionering nogensinde er virkelig sjovt at se en atlet på arbejde bedst, og som jeg sagde, er kommentaren stor, så jeg efterlader et link i beskrivelsen nedenfor og som jeg sagde se den værste pensionering nogensinde.

Det er fantastisk og som altid folk, tak for at se det

Garmin ure sporer cykling?

Garmintilbyder masser af sportssporing, der dækker løb,cykling, golf og svømning i poolen. GPS-sporing er pålidelig, og pulsmåleren er velegnet til de fleste aktiviteter, eller hvis du bare har brug for at tjekke ind på din hvilepuls.18. apr 2020

(mumler) - Det er tid til Ask GMBN, det er hvad Blake lige sagde. - Åh ja, det sagde jeg. - Blake og Neil i skuret besvarer dine spørgsmål. - Ja. - Lad os starte med nogen, der hjælper os.

Så Adrian Scwizgebel besvarer et spørgsmål fra sidste uge. Så en fyr spurgte os, om vi skulle bore en ramme til en drop sadelpind, vi har tidligere talt lidt om Maguras trådløse mulighed. De koster en nyre, men er okay. (griner) - Det kan jeg godt lide.

Vil koste en nyre. Jeg tror, ​​de koster en nyre - ja, jeg prøvede --- der er en masse teknologi bag den - fungerer på samme måde, du har en udløsergreb, og så kan du bevæge dig op og ned - hvad? - Ja. - Det er godt for en freerider, der faktisk vil have en dropper-post, men ingen kabler, så hvis han vil lave visse tricks med barspins eller --- Men der kan ikke være mange, der ønsker at skrive et post. - Jeg ville have en. - Ville du? - Ja? - Ja.

krater sø cykeltur 2015

Jeg ville elske at prøve. - Som på min enduro-cykel kunne jeg lave bar spins. - Ah, okay.

Venlig. God idé. - Jeg kan godt lide det. - Lad os alligevel komme til spørgsmålene. - Nå, det er som at bruge din mobiltelefon, mens du kører bil.

Du ønsker ikke at bruge det, mens du kører - Ja, det er rigtigt. Har du et Apple Watch, der kan bruge GPS? - Ja, og jeg bruger det stort set hele tiden, når jeg er på min mountainbike. - At tale? Chat med folk? - Jeg taler med, ja, taler til Mr.

Ashton på mit ur, det er lidt underligt, ja - Nå, jeg har begge dele. Dette er et Garmin-ur, og jeg har faktisk også en Wahoo-computer og en Garmin-computer. Og jeg har en tendens til at bruge computere meget mere på racercykler, fordi jeg er bekymret for at knuse dem, falde af cyklen og have dem på min stå op på jorden.

Jeg vinkler sjældent mit håndled på gulvet. - Præcis, ja. - Selvom jeg virkelig kan lide at bære en handske, rasler det lidt. - Ja, det gør mig lidt ondt.

Jeg sætter den lidt under min racertrøje. Men det er det samme - funktionelt er de næsten nøjagtigt det samme - ja - bare med computere er de lettere at læse, hvis du vil have det til terrængående kørsel, vejkørsel, sandsynligvis lidt bedre. Men du har en stor ting på din stand. - Ja.

Gå i gang nu. Gå videre hurtigst muligt. Lav så mange løb som du kan.

Du var der - Ja, jeg startede ret ung, så 15, og kom lige ud i racerløb, så jeg gjorde det. Men ja, jeg synes bestemt, Young-ish er et godt sted at starte. Bare gør det. - Ja.

Fortsæt, fortsæt med at øve, fortsæt ned ad bakke. Deltag i et par løb på stedet. Deltag i en lokal klub, hvis du har en. - Dette er en gammel artikel, men vi gjorde en, hvor vi spurgte pro showet, om de ville være pro cykelryttere. - Jeg kører, da jeg var 14, hvilket er ret sent, men jeg gik direkte til proffen, da jeg var 15.

Jeg har gennem årene haft en chance for at holde en Cap Dye World Cupback i bjergene over Monte Carlo, hvor jeg lige åbnede løbet, og der var en Havde en god tid og chancen for at møde oversøiske sponsorer, så en af ​​Back i USA team kaldet Sun, det var et af de største i marken, så hvordan jeg kom ind i sporten og underskrev min første professionelle kontrakt har. - Jeg kan godt lide det. - Du lavede en artikel om, hvordan du blev professionel - - Ja, hvordan man blev professionel.

Ja. Det er smukt det er sværere end du tror. - Det er en ret vanskelig ting.

Lad os gøre begge dele. Hvor mange cykler ejer du Blake? - Personligt? - Ja personligt. - En.

Det tilhører mig personligt - Betalt dine penge? - Jeg betalte mine penge. Faktisk betalte jeg ikke for det, jeg var sponsor. (griner) Og det er faktisk en snavspringcykel.

Det er intet, det vil ikke være godt for langrend eller noget. - Jeg tror, ​​at Avriel sandsynligvis spørger, hvor mange cykler vi har, for som en del af vores gode job hos GMBN får vi cykler fra vores partnermærker at køre med. Så jeg har fire eller fem, jeg er ikke sikker på, cykler.

De hører ikke til mig, jeg ejer dem ikke, vi låner dem til at lave artikler, og så sendes de tilbage Så vidt jeg har cykler, har jeg fået nok --- jeg har mange --- jeg bare ikke ikke eje dem - vi ejer kun omkring ti eller deromkring. Det er ret meget - ja det er meget, du har masser af cykler - ja, jeg har masser af cykler - ja, det ser ud til at du kører på din nye proof bikepacking cykel --- Jeg kan godt lide det og phat Bike. - Ja . - Ja.

Og min gambler - - Jeg har glemt din phatty. - Ja, det er virkelig skjult, så sne sæsonen starter. Min kone har to cykler, hun har flere cykler end mig.

Og hun har en rigtig flot mountainbike. (Ler) Hun kører ikke engang på det. - Ret, det næste spørgsmål kommer fra Andor Yoko, hvis knirk har, jeg har knirk i mine pedaler, jeg brugte en slags vaselin - Det er forkert. - Brug jeg noget andet fedt i stedet? - Ja.

Nå --- Vaseline er virkelig tynd, ikke? - Ja, og det kan slides ganske godt. Jeg ved, det er ret godt til at distribuere vand, så vand ikke kan komme ind, men --- jeg brugte det, det plejede at være super superlys på min Grip-Shiftcus. Men hvad angår pedalerne, vil du have noget tykkere. - Ja, jeg brugte industrien, du kender disse fedtpistoler --- Ja, de kommer med marine fedt.

Det er ret ekstremt - Ja, det er præcis det, jeg bruger, fordi jeg ikke ville have nogen skrigende pedaler - Men jeg kender en mand, der er meget vidende om fedt. Han hedder Andrew Dawes og tilbringer al sin tid i værkstedet. Lad os få ham til at fortælle os om det. - Dette er det absolutte minimum, du virkelig skal passe derhjemme.

Så hvad du har brug for er en slags vandfordriver, som du bruger nu, når du har renset din cykel. Vi har brug for en slags kædesmøremiddel, der er flere på markedet, som vi vil forklare dig senere. En generisk type sprøjtesmøremiddel, da du kan bruge dette på forskellige dele af din cykel, som du kan. 'tget med et kædesmøremiddel.

Og en slags fedt. - Gud, han ved meget om smøring. - Det gør han, ikke? - Wow- Jeg ved ikke, hvad han gjorde.

Han ved alt - Han ved alt - 'Jeg tænkte på at få et Nukeproof 275 Scout Race', hvad er dit? Er det spejder? - Jeg har Scout Comp. - Okay. - Omtrent samme størrelse som Neil og jeg (griner) Jeg ville skære det ned, jeg ville skære det ned til 760. - Ja, det er let at skære det ned.

Få en hacksav, eller hvis far eller mor har en hacksav. Du er kun 13 år gammel, og du har muligvis ikke din egen hacksav. - nej.

Og en lineal. - Ja, prøv at være så lige som muligt og gå selvfølgelig ikke for stramt, du kan ikke lime det tilbage --- du kan ikke sætte det på igen. Nej. - Måske endda prøve 780. Nej 760 er god. - Gør det i trin.

Stop det. Føl det. For bredt, klip det lidt mere. - Du ved det, men 10 ml fra hver side gør 20 ml. - Ja, glem det ikke, fordi jeg gjorde det i en ung alder, og jeg havde styret så smalt. (griner) - Spørgsmål om forsøgscykler, vi har ikke min her i dag.

Vi talte om det --- Skal vi gå forbi denne? - Nej, vi prøver, vi prøver måske en pedal er kort, krumtap, det er derfor, jeg gør det, så du ikke får pedalslag. Men en længere krank ville ikke hjælpe med at få mere drejningsmoment til de store spring. Lange spring.

Hvad er normen? - Normen, hvad er syv fem - Nå, en normal, normal cykel ville være en syv fem. Du kan blive kortere, jeg plejede at løbe en seks fem --- På alpecykler har min alpincykel en seks fem - Fordi du tasker og åbenbart vil ride grove ting over. E-cykler, jeg prøvede den ene dag, havde en fem-fem krumtap - jeg har ikke set det, jeg har aldrig hørt om det --- føles som om du er på en børnecykel - Det kan være godt for dig ja jeg kan se det - Men ved du hvad GCN lavede en artikel om krumtaplængden med hensyn til den virkelige effekt af den kraft, du bruger,

De sagde, det betyder ikke noget. Bundlinjen var, det gjorde ikke noget. Men jeg ved ikke om drejningsmoment --- drejningsmoment, ja.

Måske er der en artikel til mountainbikes om det. - Nå, vi skulle spørge prøveeksperten, men han er ikke her i dag. - Han er ikke her i dag. - Undskyld, vi kunne ikke svare på det i en nøddeskal. - Okay, det betyder, at jeg havde et problem, jeg kom lige tilbage fra Audi Nines og kørte et spolestød --- På din afspiller? - På min gambler.

Det er et Fox X2 hjul, det var en 550 nib, alt var - - Det er en temmelig tung nib - ja, men det er ikke tung nok - ja - Så det er virkelig godt i skoven og på det grove materiale, feedbacken på rulle er sindssyg - ja. - Jeg elskede det. - Små ujævnheder - - Ja. - Og jeg troede, jeg ikke kunne få det stift nok, og du kunne køre en stivere spole, mange af de store fyre derude, som FZ-serien, drivspoler.

Og de kører som 600, 650, 800 fjedre - det ved et luftchok er, at du også kan justere, hvor hårdt det starter op. - Du kan, ja. - Med volumen, plads og alt det der. - Ja.

Jeg foretrækker luft til gratis rejser, fordi jeg har udnyttet det maksimale, jeg har en X-Pro, nej, jeg har et X2 Fox-skruestød, jeg har maksimeret det. Og jeg har 2019, og du kan køre det ved 300 psi, og det føles som træ. Det er langt bedre --- ja. - Til freeriding.

Og større spring. For freeride - næste spørgsmål - ja, ja. Hvis klippet passer - kan du, ja.

Mange mennesker plejede at gøre dette. Personligt er det ikke underligt, det er fint, helt fint, men du har en temmelig stiv sål med en temmelig stor pedal. Jeg tror, ​​de større pedaler er bedre med en blødere sål, så du får lidt fornemmelse der, men det vil helt sikkert fungere.

Jeg er ikke sikker på, om det er optimalt. - Ville det fungere, fordi du kender nogle af disse sko, Mavic-skoene? , de har store fodboldknopper. - ja. - Du skal muligvis fjerne dem. - Jeg tror de vil fungere.

Er det rigtige svar. Jeg tror, ​​at hvis du har store fødder, kan du gå efter større pedaler. - Ja.

Donny kører en stor pedal - Så ja, du kan få Crankbrother-stempelet lille eller stort, jeg har tendens til at løbe lille, og jeg har en britisk størrelse 8, som er en amerikansk ni - Ligesom mig, ja. - Så hvad, løber du også en lille? - Jeg kører også en lille, ja. Jeg synes, det er perfekt, Donny er i størrelse 14 eller deromkring --- så han løber høj, de høje, og jeg kommer fint sammen med de mindre.

Jeg er lidt på spidsen, når du ser på Crankbrothers-webstedet. Hvilken pedal skal jeg bruge? Og du kan også få dem i frimærket, de lavere koster £ 70, og jeg er ikke sikker på dollars og euro, men de er billigere end nogle af dem, vi bærer. - Ja. - Jo højere op --- Ja. - Kan du få de større? Ja, de store. - Ja.

Du kan bruge enhver pedal med en lille fod, ikke? - Ja. - Som om vi kunne tage en bred eller en større - - Ja - føles bare lidt underligt, men du har mere platform og greb, og den store fyr skal --- Jeg kan godt lide at have lidt over pedalerne rul. - ja, du får mere greb, og du kan pucker, det føles som om du kan bøje din fod --- men så når du har en massiv fod og du har en lille pedal. - du ruller rundt. (griner) - Tab dig selv i din sko - som abefødder - ja. (griner) Højre, hurtige skyderunde. - Åh. - Fordi vi har været sammen i evigheder --- Ja, ja. - Ja, du kan, du kan.

Hvis det passer. - Ja, det vil vare så længe det har det samme styrerør, ja. - Nej. - Ja, du vil ikke have godkendelse til nogle. (griner) - Hvis du er 'Er du god til teknik, kan du det, men hvorfor? - Ja, sandsynligvis ikke. - Hvis alle ville køre en hardtail, ville den hurtigste muligvis vinde verdensmesterskabet. - Men når de alle kører ned ad bakke? , Nej nej.

Nej for helvede. (griner) - Hvad skal langrendsmaraton og olympiske langrendere gøre i lavsæsonen? - Søvn. (griner) Fordi de havde et forbandet godt år - jeg ville sige cyclocross, det er svært - Åh ja. - Og mange gør det i lavsæsonen. - Jeg tror, ​​de skal øve. - Sov også, ja. - Ja, de stopper ikke disse mennesker. - Nej. - Du stopper ikke. - Okay, hurtig ild skabte støv.

Ret mig nu, hvis jeg tager fejl, så folk sendte dine seje artikler gennem uploaderen, så vi kan gennemgå, se hvad du laver og prøve at give dig nogle råd om, hvad der går galt. Så denne kommer fra

Samuel i Vallåsen Bike Park, Sverige. - Og han kører en Nukeproof Scout. - Ja, så --- Brugerdefineret. - Han vil --- Ser ud som et godt sted, lort? - Han ønsker at komme hurtigere og højere, så dette er første forsøg og overskrid det lidt, er det ikke? Så den første, overskyd lidt, så jeg siger sænk det og gå lidt højere, også baren gik lidt skæv mod venstre, så det kan være lidt risikabelt, hvis du er lidt i luften sidelæns og lander med sidestænger --- Ja, ja.

Du skal også løsne lidt i luften. Det ser ud til, at du er stivnet fra at komme for hurtigt til et lille spring. Sagen er med pop, og den går højere, men du vil også gå hurtigere. - Ja, det siger han, han vil gå hurtigere og højere. - Okay.

Nå, så er du nødt til at bruge denne bunny hop-teknik til at trække dig selv op og trykke ind i den læbe, bringe stængerne højt op inde i dig og slippe dine hofter op og krølle dine fødder på pedalerne. Som en stor kaninhoppe. - Ja, tag bare en rigtig god start i stedet for at prøve at bruge hastighed til bare at bombe over den, jeg vil måske sige lidt langsommere. - Det handler ikke kun om hastighed, når du sigter mod højt behov. - Gå højere.

Men det er ret godt. - Ja, det er ret godt. - Dejligt.

Bliv ved med at sende artikler, vi ser dem og prøver at hjælpe dig med alt, hvad du mener, du har brug for hjælp. Okay, hvilke artikler vil vi smide på Blake? - Woo, hvad skal vi gøre? Du er nådig for os. Um. (griner) - Her går du.

Hvordan bliver du professionel. Klik her Min version af Sådan bliver du en pro Sådan bliver du en pro - Jeg henviser til en anden af ​​dine artikler, din cykelpakke. Klik her, det er grimt, hvis du ikke har set det før.

Klik på underknappen, vi byder nye abonnenter velkommen - ja, lad os det vide i kommentarerne nedenfor, hvis du har spørgsmål, du gerne vil stille i de næste par uger hos GMBN - - ja - og vi ses næste torsdag .-- Tommel op.

Er Apple Watch godt til cykling?

DetApple Watchmodtager muligvis en masse ros for at vokse til at blive en god køresporingsledsager og for at hoppe i poolen, men den indbyggede GPS betyder, at den også er udstyret til at spore dine udendørs rides. Det er også egnet til at gøre det samme til indendørscyklingsessioner også.16. februar 2021

Bærer cyklister ure?

Vandafvisende -cyklisterer på vej eller sti i al slags vejr, og det betyder, at du har brug for enholde øjedet er velegnet tilhave påi alt vejr. Find en vandtæt eller vandafvisendeholde øjeer vigtigt, ellers kan du finde ud af, at dinholde øjeer beskadiget første gang du bliver fanget i en storm.22. december 2020

Nå ser det ud til at det var i går, ah ingen gode dage uanset årstid eller hvor end du går. Der er et par regler, som vi synes, du skal følge for at sikre, at du opretholder tøjets integritet, mens du cykler. Ting, der ikke bør bæres på cyklen. Ingen sokker. Den korrekte sokhøjde. Længde eller farve World of Cycling for selv at have debatten, skal nybegyndere først og fremmest fristes til at gå efter den samme pinlige solbrænding uden sokker, men du er nødt til at overvinde den tan som en tatovering til dit medlemskab på siden i verden uden at bekræfte sokker, og du forbliver del af amatørbanden og risikerer et par modbydeligt ankel- og tåskader-comeback i bilen, så ja, at køre helhjelm med hjelm er et must i vores bog, men selvfølgelig skal det køre med helhjelm være fordi, hvis du planlægger en off-road nedstigning eller simpelthen ikke pumper ud af papirer på det lokale BMX-spor, Fl Tag væske og vittighed med din træningspartner To kompressionsstrømper, i modsætning til ingen strømper, er kompressionsstrømper på eller endda uden for cykel - de får dig til at se ud så mærkeligt, at stresset fra din egen bevidsthed vil ødelægge enhver ydelsesfordel. Vi tager det tilbage, hvis du kan lide at bekymre dig om, at du sandsynligvis vil sætte dem på.

Jeg har alligevel ikke tillid SuperheroTime på en cykel er dyrebar, især hvis du træner sammen med dit job eller college. Det sidste, du vil gøre på din yndlingssløjfe, er at redde verden fra forestående katastrofe og undslippe kløerne til et ondt geni-mastera-tip, der flyver under superheltansvarets radar ved ikke at klæde Simon, min ven, jeg ville bekæmpe kriminalitet ved udgangen af hans dage Jersey National Championship, selvom det er grobund for debat, mener vi, at der kun er en situation, hvor du har lov til at bære en verdens- eller nationalmestertrøje, og den situation er, når du er den nuværende verdens- eller nationalmester er Oh Matt for 16 år siden, træk det ud, hvad ikke? at få et elektrisk bord helt latterligt, du kan fortsætte med at bære striberne, hvis du var nationalmester, nogen giver mig et hjemmebioshorts bare ingen trøje, siden jeg begyndte at træne vores helt egen SimonRichardson er sandsynligvis den eneste person, der kunne slippe af sted med det, der normalt ses da cykelmode falske pascyklister traditionelt ukrudt pastyskinned overkroppe er ting bedst under dæksler og kasserede undertekniske websteder okay fortæl dig, hvad du ser smuk buff hej smuk ripto det øjeblik, jeg mener, hvor ofte træner du nu alligevel i stedet for at ligne en revisor med et kørselsforbud hold det praktisk og undgå at pendle i dit jakkesæt - ja alligevel, jeg tjekker din portefølje på farten er også et klart nej-nej for at sikre, at det fuldender det - dette virker bare ikke, du vil have din Spurt s I stedet , rockstjerner her på GCN, vi opfordrede dig aktivt til at synge på en cykel for at holde dig motiveret. Det er fint, men vi beder dig om ikke at synge ved helt at fordybe dig i y vores yndlingsrockstjernes personlighed, mens folk er på farten Forsøger at holde os tilbage fra at tale om min generation, bare fordi vi får billedet af Roger Daltrey på scenen, mens rocking dobbelt denim er et ikon, der ikke bør lade dig forkæle ved at prøve at replikere det .

Forestil dig et menneske derovre, mens du modvilligt indrømmer, at romper faktisk er et globalt modefænomen, som vi kan lide at gøre her på GCspeedos, ikke kun tilbyder speedometerne meget lidt beskyttelse for dine mandlige eller kvindelige dele, men de ser også forkert ud blive arresteret for anstændighed i sidste ende eller alvorligt begrænse din evne til at oprette en familie Plus, ingen ønsker at gå efter nogen, der har en tung nibbles. Jeg troede, jeg har en, teksterne er dårlige, det er fint, det er din mester, du ved, forfærdelig vind, vi skal lave meget spillefilmsignal godt forfærdeligt kl. 16 i går aftes. klik her, og hvis du endnu ikke har abonneret, skal du bare klikke på Matt, du ved, at det giver mening

Hvilket Apple Watch er bedst til cykling?

Den nyeApple Watch6 kunne være den mest tiltalendeApple Watchendnu tilcyklister, der er ankommet med en række fitness-fokuserede forbedringer. Lad os være klare; hvis du vil have dybdegående ride- og træningsdata, bekvemt vist på en dedikeret on-cykelskærm, så er en GPS-computer sandsynligvis denbedstmulighed.4. december 2020

Kan jeg bruge mit Apple Watch som en cykelcomputer?

Æblegør det letteretilmig at springe alle overdetdyrt, kompliceretcykelhardware jeg ikke kan lide. En pulsmålertildit bryst, kadence og strømføleretil cyklenog encomputerfor at give dig hastighed, højde, navigation og masser mere.16. september 2020

Hvorfor optog mit Apple Watch ikke min cykeltur?

ditiPhone, gå til: Indstillinger> Privatliv> Placeringstjenester: Kontroller, at placeringstjenester (dethovedindstilling kldettop)ertændt.Iliste over apps nedenunder skal du kontrollere detApple WatchTræning - sammen med tredjepartsapps, der understøtterdetfunktion -erindstillet til under brug.9. september 2017

Tæller Apple Watch cykling som trin?

Apple Watch gør detikke søge at konverterecyklingaktivitet til et ækvivalent antaltrintaget. Det sigter modtælle trinmed respekt fortrinfaktisk taget.16. april 2016

Har jeg brug for en cykelcomputer, hvis jeg har et smartwatch?

På den ene side mestsmartwatches/GPSure har en meget længere batterilevetid (ofte i flere uger i smartphone-tilstand) sammenlignet medcykelcomputere, der ofte varer højst 20 timer.Hvisdu er den slags, der varer længecykelrides, digvil haveen dedikeretcykelcomputeratkansidste hele turen.

Hvordan kommer min træningsring ikke til at bevæge sig?

På din iPhone skal du sørge for, at Location Services er slået til. Du kanturdette ved at gå til Indstillinger> Privatliv> Placeringstjenester. På din iPhone skal du sikre dig, at bevægelseskalibrering og -afstand er aktiveret. Du kanturdette ved at gå til Indstillinger> Privatliv> Systemtjenester ogturom bevægelseskalibrering og afstand.11. apr 2020

Hvordan tilføjer jeg en cykeltur til mit Apple Watch?

RidningditcykelmedApple Watchdet er nemt. Brug bareholde øje, tryk på 'startcykling'i træningsappen og kom i bevægelse! Du har ikke brug for nogen eksterne sensorer (som hastighed, kadence, puls)Holde øjegiver alt, hvad der er nødvendigt for at udføre aktivitetsanalyserne.27. september 2018

Hvilket er det bedste smarte ur til mountainbiking?

Garmin Forerunner 235 har været på markedet i tre (3) år nu, men den fortsætter med at skille sig ud blandt andre smartwatches eller sportsure ens, især sammenlignet med andre Garmin-produkter. Selvom det blev lanceret mod slutningen af ​​2015, er dets funktioner 'fremtidssikre', der gør det stadig konkurrencedygtigt, selv på det nuværende marked.

Hvordan fungerer et cykelur motorcykelur?

For at indstille uret skal du først skubbe det ud af holderen. Uret har et ribbet fleksibelt silikonebånd omkring det, der både beskytter stammen og giver en tæt pasform, når du sætter den i aluminiumsholderen (gul pil, foto til venstre). Fjern det fleksible bånd, og træk den lille stilk ud med en negle (hvid pil, foto til venstre).

Hvorfor har du brug for et smart ur til cykling?

For multisport-atleter gør et smart ur med løbe-, svømnings- og cykeltilstande det lettere at spore alle dine data på ét sted og reducerer elektronikets rod på to enheder.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.