Vigtigste > De Bedste Svar > Bloker fasten - hvordan man skal håndtere

Bloker fasten - hvordan man skal håndtere

Hvad er tegnene på at stoppe med at faste?

Hvis du bliver syg eller er bekymret over dit helbred, skal du sørge for detstop med at fastemed det samme. Nogletegnat du skullehold opdin hurtige lægehjælp inkluderer træthed eller svaghed, der forhindrer dig i at udføre daglige opgaver samt uventede følelser af sygdom og ubehag (6).2. jan. Dec 2019I dagens artikel vil jeg lede dig gennem de fem mest almindelige bivirkninger, som folk får af intermitterende faste. Du lærer, hvorfor de sker, og hvordan man håndterer dem, når du får dem, men sørg for at holde ud indtil slutningen af ​​artiklen, fordi jeg forklarer, hvordan man undgår dem i første omgang, og få en af ​​dem. (optimistisk musik) Hej Carb Dodgers, mit navn er Dr.

Dan Maggs, jeg er så glad for, at du landede på min kanal, det handler om permanent vægttab gennem lavt kulhydratindhold, ægte ernæringstilskud og selvfølgelig intermitterende faste, hvilket er emnet i dagens artikel. Så lad os gå. Bivirkning nummer et er sult.

Dette kan synes indlysende nu, men hvis det ikke er så ligetil som folk ofte synes, det er værd at diskutere. Mange mennesker starter ikke engang hurtigt nu, fordi de er bange for at være sultne, de tror, ​​at hvis de springer over et måltid, bliver de bare mere sultne og sultne, indtil de kommer, at det næste måltid, der lyder som om du virkelig ikke er behageligt, men det er ikke rigtigt. Det er vigtigt, at vi forstår, hvad der driver vores sult.Næsten meget alt i vores krop styres af nerver, hormoner eller en kombination af begge. Sult er ikke anderledes, og fordøjelsesprocessen starter, før du gør noget i munden, og derfor maves maven, når du ser eller lugter mad, eller endda når du hører lyden af ​​madlavning. Signalerne bevæger sig fra dine øjne, ører eller næse ned til din mave, hvor du producerer mavesyre og de hormoner, der forbereder din mad til fordøjelsen.

Dette kaldes fordøjelsens hovedfase. Men hovedfasesvaret udløses ikke kun ved at se, lugte eller høre madlavning, der er et element i det, der er et lært svar. Hvis du altid har spist morgenmad kl. 07:30 hver morgen, lige før kl. 07:30 begynder din krop at producere dette hovedfaserespons, uanset om måltidet kommer eller ej.

Kroppen lærer at forvente de måltider, det er vant til, den tid, det er vant til at have, og hvis du pludselig beslutter at gå glip af det måltid, forsvinder reaktionen ikke bare helt, du bliver stadig sulten, når den tid kommer, men Bare rolig, denne sult varer kun 20 til 30 minutter. Hvorfor? Fordi hormonniveauerne, der plejede at stige, til sidst forsvinder, og du vil ikke længere være sulten. Nu, i de næste par timer, før du spiser igen, kan du få bølger af sult og rejse, men sulten bliver ikke værre og værre, før dit næste måltid, og den gode nyhed er, at disse indlærte svar kan blive aflært, men du vil få nogle nødt til at udholde disse sultbølger, indtil din krop aflærer denne reaktion.Her er et par tip, der hjælper dig med at blive sulten, når du lige er begyndt. Først skal du tage det langsomt. Du behøver ikke starte med en lang hurtig med det samme.

Start med at gøre noget simpelt, som bare at gå glip af morgenmaden. Hvis manglen på morgenmad lyder som for meget, så tænk bare på at udskyde morgenmaden til noget senere på dagen. Hvorfor ikke i morgenpausen? En anden idé ville være at bare spise middag lidt tidligere, end du normalt ville gøre, og det strækker sig hurtigt i den anden ende af dagen.

Vær ikke omkring mad, forkæl dig selv med omhu. Du ønsker ikke at udløse denne hovedfasereaktion ved at omgive dig med fantastisk ildelugtende mad og ikke undervurdere kraften i den, hjernen er meget, meget kraftig, kan sandsynligvis gøre dig sulten på få sekunder, bare tjek dette . (Glædemusik) Gjorde det dig sulten? Lad mig vide i kommentarerne nedenfor, bare skriv sultne eller ikke sultne.Og for det tredje, undgå kedsomhed at være din fjende, det kan få dig til bare at fokusere på mad og kun fokusere på mad. Gør noget, der distraherer dig, som du normalt ikke forbinder med mad, måske gå en tur, træne lidt. En rigtig god måde at undgå kedsomhed på er at abonnere på min YouTube-kanal.

Som jeg nævnte tidligere, sult co rod i bølger, og disse bølger varer omkring 20 til 30 minutter, det er to eller tre YouTube-artikler. Nummer to er træthed, hjernetåge, lyshårighed, hængende. Jeg har grupperet disse sammen, da de virkelig har samme årsag.

Det er normalt en af ​​to ting, nummer et er lavt blodsukker eller hypoglykæmi, og nummer to er ikke rigtig rettet mod at brænde fedt til brændstof. Lad os først se på lave blodsukkerniveauer. Det kan virke logisk, at du skal have lave blodsukkerniveauer, når du faste, men hypoglykæmi bør ikke rigtig ske.

Din krop har stadig brug for glukose for at fungere ordentligt, og når du hurtigt eller springer over kulhydrater, går dit blodsukkerniveau ikke bare til nul, der skal altid være noget glukose, der cirkulerer omkring din krop, når du ikke indtager glukose eller andre ting, som er op Vores lever kan fremstille glukose af andre ting som fedt og protein. Din krop bør ty til alternative energibutikker for at give denne glukose og øge fedtforbrændingen og øget ketonproduktion. Så hvorfor kan vi få hypoglykæmi, når vi faste? Kan du huske, hvad jeg sagde om, at hormonelle reaktioner var betinget? Hvis din bugspytkirtel er vant til at spytte meget insulin ud hver morgen for at dække mængden af ​​glukose fra den skål korn, du har hver morgen, så den dag du beslutter dig for ikke at lægge skålen korn om morgenen Indtagelse af dig selv, din bugspytkirtel vil stadig spytte noget eller mindre insulin i din krop, og dette kan få dig til at blive hypoglykæmisk.

Det bør ikke ske, fordi din krop skal træde ind og producere glukose fra andre kilder, men det gør det. Forhåbentlig vil dette understrege vigtigheden af, at folk tager stoffer, der rent faktisk sænker blodsukkeret, såsom: B. Insulin, hvorfor du skal faste under lægeligt tilsyn, da dette kan føre til ret alvorlig hypoglykæmi, og det kan være livstruende.

Det samme gælder for blodtryk. Faste kan og ofte sænke dit blodtryk, og dette kan forårsage døsighed. Mennesker, der tager blodtryksmedicin, kan have brug for en dosisjustering, før de begynder at faste.

Den anden årsag til denne bivirkning er, at du endnu ikke er tilpasset fedt. På dette tidlige stadium i din faste karriere er du muligvis ikke i stand til at mobilisere din krop til at bruge sine egne fedtforretninger til at kompensere for denne mangel på mad. Træthed, hjerne tåge og døsighed kan simpelthen skyldes, at din krop endnu ikke er vant til at mobilisere energi fra sine fedtforretninger, du er endnu ikke metabolisk fleksibel nok til at skifte mellem kulhydratforbrænding for energi til forbrænding af fedt og ketoner for energi, men rolig, dette kommer med tiden.

Så hvad gør du, når du får disse bivirkninger? Nå, for det første kan du bare bryde din hurtige tidligt, bare husk at der ikke er nogen priser her. Hvis du virkelig kæmper med dette symptom, skal du bare stoppe din hurtige tidligt. Husk, du kan bare hente tingene op igen en dag eller to senere, det er en maraton, ikke en sprint.

For det andet kan du undgå kraftig træning. Meget ofte ser jeg mennesker, der er meget motiverede til at ændre deres livsstil, og ikke kun begynder de intermitterende fastende, men de starter også ret intens træning på samme tid, ofte når de ikke er vant til intens træning. Og mens jeg er en stor fan af træning med faste, er det måske ikke den bedste ting at gøre tidligt i din faste karriere, især hvis du lige er begyndt med denne type øvelse.

Tag tingene langsomt og skift en vane ad gangen. Nummer tre er en ændring i tarmvaner Dine tarmvaner sker, når du på nogen måde ændrer din diæt. Jeg er sikker på, at mange af jer vil have oplevet dette, når du har rejst til udlandet eller endda til en anden del af samme land.

Og nu kan disse ændringer gå begge veje, forstoppelse eller diarré. Når du begynder at faste, vil du sandsynligvis ændre flere ting, der vil påvirke dine tarmbakterier, og hver tarmbakterie vil reagere på disse ændringer på sin egen måde. Hvordan kan du minimere disse symptomer? Alt, hvad der betyder noget, er væsker og fibre, og det er tilfældet med både forstoppelse og diarré.

Det hjælper med dem begge at forblive hydreret, det hjælper også med at holde masser af fiber i din kost. Og hvis du stadig har problemer, kan din apotek sandsynligvis råde dig til at tage nogle medicin for at gøre denne overgang lettere. Det kan være nødvendigt at se dit kaffeforbrug, hvis du faste med mellemrum.

Hvis du har diarré, kan du forbruge for meget kaffe og ofte drikke meget kaffe, når du faste, fordi du synes, det er en appetitnedsættende. Nu har jeg ikke fundet nogen hårde videnskabelige beviser til støtte for dette, men alligevel gør mange mennesker, når de har diarré, bare vær forsigtig med dit kaffeforbrug. BTW, jeg lavede en artikel om faste og kaffe, dvs. kaffe tager en pause fra fasten, og du kan tjekke det ved at klikke på linket ovenfor.

Nummer fire er halsbrand eller GORD eller GERD eller acid reflux, uanset hvad du kan ca. Alt i alt er der mange forskellige navne på det. Kan du huske den reaktion på hovedfasen, jeg talte om tidligere? Nå, det er tilbage til at producere mavesyre, selvom der faktisk ikke er noget i din mave.

Hos nogle mennesker kan dette være nok til at udløse halsbrand og kaffe igen, mange mennesker finder ud af at drikke kaffe, især sort kaffe på tom mave, kan forårsage halsbrand, så du bliver muligvis nødt til at være forsigtig med dit koffeinindtag igen. Og selvfølgelig kan du altid se din apotek, der muligvis kan rådgive dig om nogle over-the-counter halsbrandmedicin. Nummer fem føles koldt.

Nu ser det ud til at være en af ​​de bivirkninger, som du enten får eller ikke får. Jeg har aldrig rigtig set mig selv forkøle, mens jeg faste, men mange mennesker rapporterer dette symptom til I. Og hvad folk ofte frygter er, at deres stofskifte lukker ned, og de går i en eller anden form for sult, og hvad vi ved er, at dette absolut ikke er sandt. tværtimod, dit stofskifte bliver hurtigere, når du hurtigt.

Nu synes der at være mange teorier om, hvorfor dette sker. Det eneste, jeg kan finde i form af ret hårde videnskabelige beviser, er en undersøgelse, der blev udført hos mus for et par år siden, og den undersøgelsen forbinder hypotermi hos mus til et kemikalie i hjernen, der kaldes orexin. Nu vil jeg sandsynligvis tale meget mere om orexin på denne kanal, fordi det er et kemikalie, der er knyttet til lipidmetabolisme, men alt hvad du behøver at vide for nu er, at der er en enorm forskel mellem mennesker i mængden af ​​orexin i deres hjerner, og det kan være grunden til, at nogle mennesker får forkølelse, mens de faste, og andre ikke.

Selvfølgelig blev denne undersøgelse kun udført på mus, og den kan ikke overføres til mennesker, men hvis det er årsagen, kan drikke af kaffe stimulere orexinproduktionen, så måske kan du prøve det. Nu er jeg meget opmærksom på, at jeg lige har fortalt dig, at kaffeforbrug kan forårsage diarré og halsbrand, så dette muligvis kan afbalanceres lidt med de andre symptomer. Den anden løsning er selvfølgelig bare at klæde sig varmt og tale om at pakke sammen, det er bare for de vigtigste symptomer, som folk får, når de begynder at intermitterende faste, men jeg lovede i starten, at jeg ville få dig gennem nogle af de trin, du kan tage for at reducere eller endda eliminere alle de ovennævnte symptomer.

Start langsomt. Nu har jeg nævnt dette tidligere i artiklen, så jeg er som om jeg ikke bruger lang tid, men jeg ser folk ændre deres livsstil som en tyr i en porcelænsbutik, de begynder at træne, de begynder at slankekure, de starter fastende holder de op med at drikke, bare stopper, holder op og starter alt. Vaner opbygges over tid, vælg en ting ad gangen og bygg videre på det, sådan opnår vi langsigtede ændringer.

For det andet, fodre dig selv. At komme fra en næringsfattig diæt kan være godt for manglende visse vitaminer og mineraler, især hvis du følger en standarddiæt med høj energi og næringsstoffer. Hvis du begynder at faste, før du er godt næret, gør du det meget, meget sværere for dig selv.

Spis rigtige fødevarer. Dette er en af ​​kerneprincipperne i denne kanal, der fokuserer på nærende, uforarbejdede fødevarer, ting som fisk, især laks og sardiner, æg, æggeblommer er meget, meget nærende og æggehviderne er også fulde af protein, kød og ikke bare kødets muskler, jeg vil virkelig have dig til at overveje ting som lever og andet slagteaffald. Et godt sted at starte er at lave din egen patty, det er virkelig, meget let, og der er en god opskrift på det på min hjemmeside.

Og selvfølgelig grønne bladgrøntsager. Der er en grund til, at grønkål er forbundet med sund kost, den er fyldt med næringsstoffer. Nu kunne jeg fortsætte med den liste, men du kan bare google næringstæt mad, hvis du vil finde ud af mere, og hvis du vil tage dette et skridt videre og virkelig gøre din overgang til intermitterende faste lettere, så spis en lav -carb, ægte ernæringsmæssig diæt.

Hvorfor lavt kulhydratindhold? Fordi det er virkelig, svært at skifte mellem en diæt med højt kulhydratindhold og faste. En diæt med lavt kulhydratindhold sætter dig dybest set i samme fysiologiske tilstand som fasten alligevel, du vil have lave insulinniveauer, normale blodsukkerniveauer, forhøjede glukagonniveauer, og hvis du er lavt kulhydrat, når du begynder at faste, er du allerede vant til det For at forbrænde fedt som den primære energikilde for din krop, får du ikke de insulinpigger, som du gjorde, så du ikke bliver hypoglykæmisk, din krop vil være vant til at mobilisere sine fedtforretninger for at holde dig energisk, og du vandt Jeg føler mig ikke så sulten. Ofte når du er godt fodret og forbrænder fedt og ketoner som din vigtigste brændstofkilde, vil du opdage, at du bare ikke vågner op sulten om morgenen, så overgangen til intermitterende faste er helt problemfri, fordi du ikke ønsker at spise under alle omstændigheder, det er næsten tilfældigt.

Nå, jeg håber, at dette gav dig et lille indblik i årsagerne til, at folk får symptomer, når de først begynder intermitterende faste, hvordan man håndterer dem, når du får dem, og også hvordan man håndterer disse symptomer, muligvis undgår i første omgang. Hvis jeg savnede noget, hvis du mener, at der er et andet symptom, som jeg savnede, så lad mig det vide i kommentarerne nedenfor. Hvis du nød denne artikel, ville du elske det, når du giver tommelfingre.

Glem ikke at abonnere på min kanal, og vi ses i næste artikel.

Er det sikkert at faste i 3 dage?

Fastende i længere tid endTre dagebør kun udføres efter at have søgt råd fra en læge. Fasten kan være mentalt og fysisk trættende, så folk skal omhyggeligt forberede sig ved at spise godt indenhurtig, med fødevarer med høj energi.

Hej fyre Kevin Kreider mere end bare ømme muskler. Jeg lavede for nylig en tre-dages fax, og jeg vil dele min oplevelse med jer, så min oplevelse, da jeg lærte af denne ulykke i et lille resumé, er at jeg faktisk ikke var sulten tværtimod af hvad jeg forventede, for da jeg var et lille barn, forstod du ikke i første omgang, at jeg ville få hovedpine massiv hovedpine massiv cranky og humøragtig som at spise nu her er jeg og jeg hurtigt intermitterende faste hver dag, jeg har lige gjort tre dage med samfund blæser, og jeg havde disse antagelser, og de var helt forkerte. Jeg antog, at jeg skulle blive helt sulten og cranky. De vil være sammen med mennesker, hvis der overhovedet er noget med mennesker, var det virkelig rart, men jeg indså også, at jeg ikke rigtig ville være stærk - energiske mennesker ville være seje som med opmærksomme mennesker - folk følger mere varme og energi ting jeg har gjort.

En anden ting, som jeg troede, min mave druknede om natten, og det ville jeg også. Jeg kan ikke falde i søvn, faktisk sov jeg perfekt, det er fantastisk, hvis der er noget, kom jeg lige ud nu og da en lille skat, at Thing er, selvom min søn Alison kommer og afhenter fem gange svært hurtigt meget mindre end jeg havde forventet en anden ting, jeg har gjort. Jeg forventede ikke at skulle fokusere på at blive hængt op hele tiden for at fokusere på at blive specielt mentalt angrebet, så jeg kan være lidt mere introspektiv til at sætte mig ned og lave en masse reflekterende journalføring, når jeg ikke rigtig var mine tanker om hvor jeg ville hen og hvem jeg var og hvordan jeg så min udvikling i det sidste år og derefter for fem år siden, da jeg blev født, det er dit format, det er bare hele pointen, hvis jeg er mig, kunne jeg virkelig reflektere meget og analyser lidt mere af, hvor jeg vil være, og det var noget, jeg ikke forventede, jeg troede, jeg sov, fokuseret på sult, men sagen er, jeg har indset, hvor dit fokus er for din energi, og jeg var ikke fokuseret på min sult fokus på at lære mere om mig selv, og hvor jeg vil vokse mere i min personlige udvikling, der var rigtig god, og yoga og m redigering gav meget mere mening.

Jeg gjorde faktisk ikke så meget yoga, som jeg ville, fordi jeg var ret travl, men jeg fandt ud af, at det ikke var mig og en ting mere, jeg var ikke ensom. Jeg troede, jeg ville være superisoleret og ensom for at åbne op for folk, der ikke har talt i lang tid, som har talt med min familie, min familie var virkelig sej, ikke som mig, og jeg mener, det er ikke som jeg ville gør noget livreddende, det er bare, at de bryr sig om mig, jeg skal tale om det, og jeg skal være sammen med mennesker, og jeg bliver ikke sur, og jeg troede, jeg var virkelig som ikke at tale med mig selv, jeg får en lyd, der er ikke sandt, en glad, den mere støjsvage eller specielle min sidste dag noget andet, jeg troede især lugten af ​​mad, der popper flere miles i biografen, ville irritere mig, hun nød virkelig at have sådan en ledning og jeg har talt med butikker og jeg elsker stykker fantastisk, hvilket virkelig er interessant for mig, at jeg ikke længes efter så meget som den nye mor, der graverede, som jeg ikke havde lyst til, ikke kunne vente, dvs.

Spis denne frugt for at komme forbi kl. 18:00 og det var ikke med min familie, og vi spiste ikke lort, vi havde en flok spaghetti, og det var altid noget, jeg vil dele med dig nu, jeg troede, jeg kunne spise hvad jeg ville bagefter, og jeg troede en flok Spise spaghetti var dejligt og sundt ville være rigtig godt for min fordøjelseskanal, du ved intet vil gå galt, og det er kun hurtigt i tre dage og fem dage eller mere, de anbefaler noget, der rammer dit hjerte, selvom linsespaghetti rammer ganen ødelæggende, og jeg har aldrig haft så mange kørsler på toilettet midt om natten i mit liv, det var ligesom åh rigtigt, og jeg lærte, at det er ret fibrøst og ret vanskeligt at fordøje lige efter jeg opretter det, så det er ikke sandt, der er ikke behov at skulle se alt, hvad du vil, mad især på dig hjælper dig virkelig med blødere fødevarer som kartofler eller ris eller hvad som helst, jeg mener ikke pandekager, da jeg altid nyder at du kender abonnent mad og foreslået smag, jeg elsker det også skål, enten hun fortalte mig det sjove med syg blødgør et eller andet sted for at blødgøre alt, når jeg kommer ud herfra, og det er også sagen, som om du ved, at jeg glemte, at jeg ikke ville gå på toilettet en dag eller to, det var meget usædvanligt for mig, og jeg indså, at jeg faktisk havde ikke tid nok til at gøre alle de ting, jeg ville have på min liste, som er skør, vent, jeg var ikke ensom, jeg følte mig ikke ensom, da jeg havde meget at studere og gøre, det gjorde jeg bare ikke Jeg flyver ikke rundt og venter på den cheeseburger, som om jeg ikke selv havde været igennem netværks tortur.

Jeg sørgede for, at jeg blev bedre og bedre til at tænke og få et bedre kig på mit liv, mens jeg gjorde dette hurtigt, og jeg, da jeg fandt ud af, at du kunne lide nogle mennesker, vil bare have fordelene ved at faste, hvilket er let. Du får tydeligvis ikke fordøjelsessystemet systemcelleregeneration bare mental klarhed, når du er færdig, ja, du får alt, hvad jeg tror, ​​du går lidt længere og faktisk vokser så hurtigt som muligt og udvikler mere, mens du gør så hurtigt, og du kan gøre med andre mennesker, hvis du vil, og jeg bare hold dig travlt, og jeg sagde et par ting, jeg var nødt til at gøre, og jeg fik lige så meget af det, og jeg ville bare dele det med dig, og jeg håber, du giver en hurtig tre dages chance, hvis du vil, kan du starte intermitterende faste, så jeg føler sådan hjalp mig virkelig med at udvikle mig og komme ind i indlæsningsvejledningen til de tre intermitterende faste, det er, og kun i beskrivelsen nedenfor skal du downloade den, læse den og bruge den, begynde at bruge den, og når du er klar til en tre dages hurtig, skal du gøre maksimalt tre dage som jeg gjorde. Vi ses snart og bedes og abonnere på min youtube-kanal og have en god dag fyre, vær fremragende til hinanden

Hvor meget vægt kan du tabe på en 3 dages faste?

Det3-DagKost hævder slankekurekan misteop til 10 pund intre dage.Vægttab er muligt på The3 dageKost, men kun fordi det er meget lavt i kalorier.2. december 2020

Kan spisning som en slange hjælpe dig med at tipse skalaerne? Nå, vores næste gæst hævder, at hans ekstremt krybdyrinspirerede diæt er en sikker måde at kaste den ekstra vægt på, tjek dette, Hey fed! Hej fedt! Hej fed! Hej fed! Hej fedt! Hej fed! Inden du gør noget, siger jeg, skal du kontakte din lokale narkotikahandellæge og sørge for, at det er okay, lad os komme i gang! Slangekosten er en lang faste livsstil. Du hurtigt, så længe du går (bip) kan. Ikke timer, men dage, uger og måneder.

Hvis du er (bip) fed, behøver du ikke spise. Drik vand og (bip) salt. Du har ikke brug for mere! Det er så simpelt! Du har ikke spist (bip) Hvordan det fungerer.

Forlæng hurtigt slangesaft, indtil du har (bip) revet mavemuskler. Det tog mig ti dage! Sidst men ikke mindst, vejer dig selv hver (bip) dag. Det giver dig skylden.

Hurtig længere og spis mindre. Vær ikke en grædebaby (bip) og bliv så fedt indeni! Cole Robinson, skaberen af ​​slangekosten, slutter sig til os på Skype fra Alberta, Canada. Cole, så hvad er konceptet bag slangediet? Så i det væsentlige er det en udvidet livsfokuseret livsstil, og du hurtigt, så længe du kan, når du er fed, fordi fede mennesker ikke behøver at spise mad, fordi de har fået flere kalorier, end de nogensinde kunne bruge i uger Folk forstår det ikke kropsfedt er mad.

Og så drikker du saltvand, mens du faste, fordi det holder dine elektrolytter, og du har det godt, og du kan faste i dage, uger, måneder og har fastet i hundreder af tusinder af år, ikke? Men det meste af tiden fastes folk på klart vand. Korrekt. Når du først har tilsat saltet, kan du gå i lang tid.

Jeg har en mand, som jeg i øjeblikket træner, vejer 350 pund, og han har sandsynligvis mistet næsten 50 pund på en måned. Og han laver jiu-jitsu og alt. Og han spiser et måltid hver syvende dag.

Fordi du har så mange mineraler i dit kropsfedt, forstår folk bare ikke, at deres fedt er brændstof. Og den eneste måde at drage fordel af dette på er at holde dit insulinniveau så lavt, at du kun forbrænder rent kropsfedt. Du kan ikke spise hele dagen som mainstream siger.

Og du siger også, at du kan helbrede visse sygdomme eller tilstande. Kan du fortælle os lidt om det? Ja, så en af ​​pigerne, hun er en af ​​de mennesker, der hjalp mig med at coache i min store Facebook-gruppe, og hun havde en prolaktinom hjerne tumor. Og dybest set lod jeg dem tørre hurtigt.

Jeg har haft hende på en tør fastende rutine, hvor vi sandsynligvis gør mindst tre til fire dage med tør faste om ugen. Og så spiste hun på fridagene. Dybest set fodrede vi hende igen, fordi hun var ret slank.

Så i denne rutine kunne vi ikke bare faste konsekvent, fordi vi var nødt til at holde noget på det. Vi faste tre dage i træk, tørre. Og så spiste vi et måltid fire dage i træk, og vi slog det, vi smeltede tumoren på to måneder.

Jeg hørte dig, og, og jeg, nej, nej, nej, Cole, du kan ikke smelte denne tumor! Og, og, og også mig Det skete ikke! Det ville trodse videnskaben, det ville være medicin i tusinder af år trodse, og medicinsk tænkning. Du sagde også, at du kan helbrede herpes, herpesvirus, ikke? Ja, så grundlæggende hvad der skete, når det kom til herpes, jeg havde herpes, at jeg slog herpes, fordi jeg dybest set gjorde en fem dages tør hurtigt. Jeg havde aldrig et symptom, okay? Derefter, og så havde jeg en hel flok mennesker, der nåede mig, en flok kvinder, der ikke kunne komme ud.

Hele befolkningen har HSV 1 eller 2 for at være ærlig. Nej, dette er en

Cole, jeg må sige, at du er overbevist om, at du taler godt, du er karismatisk, hvis jeg ikke havde en uddannelse i træningsvidenskab, en grad i medicin og 20 års intens selvstudium, ville jeg tro dig personligt. Men hvad du fortæller folk er (bip), og det er ikke sikkert. (Skål)

Hvad sker der med din krop, når du faste i 14 timer?

Hurtig til 14. Denne daglige vane beder om vægttab, undersøgelsesresultater.TILny undersøgelse viser, at tidsbegrænset spisning hjalp overvægtige mennesker, der var i høj risikoafudvikler type 2-diabetes mister ca. 3%afdereslegemevægt, reducer mavefedt og føl dig mere energisk.8. december 2019

Nogle religiøse grupper kræver, at deres tilhængere faster mange timer om dagen og fortsætter med at faste i dage eller uger! Er det ikke farligt at spise 16 timer om dagen hver dag? Bom dia Earthlings, tak for dit besøg hos DNews, I'm Trace. Den hellige måned Ramadan slutter i denne uge, og de muslimer, der har fastet 15 timer om dagen eller mere, kan altid nyde mad igen. Ikke kun muslimer, kristne, jøder, konfucianere, hinduer og andre religioner har fulgt barberingspraksis i tusinder af år.

Ikke-religiøse mennesker faste også, normalt af medicinske eller diætetiske årsager. For nogle mennesker er ideen om at gå uden mad, mens solen er på himlen, ufattelig, og de kan føle, at det er usikkert! Så videnskaben er her for at afmystificere nogle faste myter. En person betragtes som 'fastende', hvis de har springet et måltid over i 8-12 timer.

Så hvis du tænker over det, faste de fleste mennesker hver aften - og bryde deres hurtigt om morgenen, deraf udtrykket BREAK-FAST. Faste er en helt normal del af et dyr på planeten jord. Mange organismer spiser kun en gang om dagen eller mindre, især dem der spiser mad med højt kalorieindhold som kød.

Koldblodige kødædere som slanger kan tilbringe DAGE mellem måltiderne, varmblodige kødædere som ulve eller prærieulve jager dagligt. Ligesom coyoten er mennesker designet til at være i stand til at faste i korte perioder. En dag eller deromkring vil ikke skade dig, og nogle undersøgelser har vist, at kortvarig faste kan øge din levetid.

Styr immunitet og mental funktion og så videre. Vi skød en hel artikel om denne sidste Ramadan. En undersøgelse, der blev offentliggjort i Cell Stem Cell sidste måned, viste, at faste i to til fire dage ad gangen kan føre til en reduktion i hvide blodlegemer, hvilket faktisk er en GOD ting.

Ser du, cellerne, der dræbes, er de ældre eller beskadigede immunceller, og når kroppen kommer sig, bruger den stamceller til at skabe helt nye, sunde celler. Langvarig faste er derimod et helt andet dyr. Når folk faste, går vores kroppe gennem en meget forudsigelig skole.

Vores kroppe er gode til at fjerne energi i form af fedt og sukker. Men ligesom prærieulve spiser vi ideelt hver dag eller deromkring. Efter en 24-48 timers hurtig opbevares glykogenreserverne i vores lever, og musklerne - i det væsentlige kulhydrater - er tomme. Efter to dage har kroppen fundet ud af, at den skal fodre sig selv og begynder at nedbryde muskel- og fedtvæv.

Naturligvis er vand også vigtigt. 72 timer uden vand Selvom faste med almindelig mad ikke er så slemt for dig, er 72 timer begyndelsen på medicinsk dehydrering. Så drik vand uanset hvad.

Nogle af jer er måske allerede yahoo-ing for fakta om en fastende diæt, men problemet er, at vi ikke VIRKELIG arbejder på den måde. Når du faste, mister du et par pund med det samme, men det er for det meste flydende vægt, og det udskiftes, så snart du spiser igen. Hvilket er en anden sag, Cornell-forskere bad universitetsstuderende om at faste i 18 timer og tilbød derefter at stille et buffet-måltid (svarende til iftar eller fælles måltider efter solnedgang under Ramadan), de mest populære fødevarer var dem, der havde højt kalorieindhold , kulhydrater og stivelse, fordi vores celler ikke ved, om vi nogensinde spiser igen! Så de tænder kulhydrat- og fedtbehov, der kan afværge langvarig sult.

Men det er fjollet, du ved, du er tilbage. Lyt ikke til din krybdyrs hjerne! Ideelt set ville en person komme ud fastende og spise grøntsager og frugt. Magert kød og et par kulhydrater kan være en del af måltidet, men ikke en stor del. I sidste ende lægger faste en belastning på din krops systemer, men stress på lavt niveau vil ikke skade dig, og det kan opbygge systemerne - ligesom stress opbygger muskler under træning.

Fasten er ikke farlig eller dødelig, så længe det gøres ordentligt og i forbindelse med en sund kost og motion. Hvis du beslutter at faste, så lad os vide, hvorfor og hvordan du gjorde det! Vi er spændte. Du kan sende os en linje i kommentarerne til din rejse eller sende os en tweet på -DNews eller Meat-TraceDominguez.

Apropos rejse, hvis du vil vide, hvordan MSL Curiosity kom til Mars, og hvad fanden det laver deroppe, så kom til vores SpaceOut den 30. juli kl. Stillehavstid! At få eksperter fra NASA JPL, der rent faktisk arbejder med roveren på Mars, hver sol - det er martians for dagen! Se, du lærer allerede! Kom og svar.

Tak for at se DNews! og abonner venligst.

overkommelige bærbare computere 2019

Kan jeg drikke varmt vand, mens jeg faste?

Faste fødevarer bryder hurtigt og får din krop til at genindføre den fodrede tilstand, som varer i flere timer, når din krop nedbrydes og fordøjer din mad (1). Imidlertid,vandpåvirker ikke blodsukkeret eller insulinniveauet. Derfor, dukansikkertdrikkedetmenssporadiskfaste.22. mar 2021

Hvad skal man spise efter faste?

Supper, der indeholder protein og let fordøjelige kulhydrater, såsom linser, tofu eller pasta, kan forsigtigt bryde enhurtig. Undgå supper lavet med kraftig fløde eller en stor mængde fiberrige rå grøntsager. Grøntsager. Kogte, bløde, stivelsesholdige grøntsager som kartofler kan være godemadvalgmuligheder, når du bryder enhurtig.26. sep 2019

Hvad kan jeg have, mens jeg faste?

Ingen mad er tilladti løbet afdetfasteperiode, men dukan drikkevand, kaffe, te og andre ikke-kaloriske drikkevarer. Nogle former for intermitterendefastetillad små mængder mad med lavt kalorieindholdi løbet afdetfasteperiode. Det er generelt tilladt at tage kosttilskudmens du faste, så længe der ikke er nogen kalorier i dem.26. sep 2019

Kan du tabe 10 pund på 3 dage?

Dusandsynligvistabevægt på enhver diæt, hvisduspis mindre end 910 kalorier adag. Mentabe 10 pund på 3 dageer både usandsynligt og usundt. Tiltabekun 1pundaf kropsfedt,duhar brug for at reducere dine daglige kalorier med ca. 500 adagi en hel uge. Det giver op til 3.500 kalorier i løbet af 7dage.19. mar 2021

Arbejder 12 timers hurtigt?

Hurtigtil12 timeren dag

Ifølge nogle forskere,fastei 10–16timerkan få kroppen til at omdanne sine fedtforretninger til energi, som frigiver ketoner i blodbanen. Dette bør tilskynde vægttab. Denne type intermitterendefasteplan kan være en god mulighed for begyndere.

Hvad sker der med din krop efter 16 timers faste?

Dette kan føre til vægtøgning, fordøjelsesproblemer og udvikling af usunde spisevaner.16/ 8 intermitterendefastekan også forårsage kortsigtede negative bivirkningernår du erførst at komme i gang, såsom sult, svaghed og træthed - selvom disse ofte aftager en gangdukomme ind i en rutine.4. sep 2018

Hvilken er den bedste protokol til intermitterende faste?

De 5 mest populære intermitterende fasteprotokoller nr. 1: Den 'spring et måltid' fast-efterlignende diæt (14 timers hurtig) # 2: Den 'et måltid om dagen' intermitterende fast (24 timers hurtig) # 3: Lang blok af en 4 Dages minimum af faste # 4: Den lange 'faste til- og frakobling' på 7 dage ad gangen # 5: Den lange forlængede faste på 21 dage eller mere

Hvad er tipene til intermitterende faste for vegetarer?

Tips til fastende for vegetarer, veganere eller mennesker, der følger den plantebaserede diæt, og som vil lave intermitterende faste: Du vil sørge for, at dit sidste måltid på dagen (inden du starter din mad hurtigt) har en god mængde fedt i det, så du ikke føler dig sulten et stykke tid efter at du vågner op næste morgen.

Hvad er de bedste tip til fastesucces?

Dette inkluderer: 1 Fordyb dig i faste ressourcer 2 Læs andre fastelogfiler af andre (Her er introduktionen til min 21-dages fastelog) 3 Spise din yndlings mad før du faster, så du ikke håndterer sådanne trang midtvejs

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.