Vigtigste > De Bedste Svar > Brudt genopretningstid for kravebenet - typiske svar og spørgsmål

Brudt genopretningstid for kravebenet - typiske svar og spørgsmål

Hvad er den hurtigste måde at helbrede et knust kraveben på?

Den mest almindelige måde at behandle brudene i midten på er ved immobilisering med enten en slynge eller en særlig bandage kaldet en figur-of-8-skinne. Undersøgelser har vist, at disse brudhelelige så hurtigt og lige så godt med en slynge som med figur-of-8-skinnen, så vi anbefaler en slynge i de fleste tilfælde.Hej folk, jeg er Bob Schrupp fysioterapeut, Brad Heineck fysioterapeut, sammen efter vores mening er vi selvfølgelig Bob de mest berømte fysioterapeuter på Internettet. Jeg ville gerne have en god åbning her. Okay, i dag taler vi om fem trin til reparation af en ødelagt kraveben, og spørgsmålet er, vil Aaron Rodgers spille igen i december? Spilfodbold.

Og for de mennesker, der ikke er fodboldfans. Han er pro-quarterback for Green Bay Packers, brækkede kravebenet, alle i denne arena stiller dette store spørgsmål, så er dette et pro Packers-hold? Åh, jeg giver dig mere, end du fortjener. Det er forresten en festdag i Wisconsin. Dine flag flyver ved halv mast. Vi viser dig, hvis du bryder en kraveben, min søn knækkede kravebenet forresten, okay , så havde jeg førstehånds kendskab til, hvad vi gik igennem. Jeg brød min og dislokerede dem begge Nå, jeg synes, du skal have bedre viden på førstehånd og arbejde med patienter også. Så godt, lad os gøre det første Brad, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et øjeblik for at fortælle os om det. Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, selvom man knækker knogler.

Og vi uploader hver dag. Og hvis du får chancen, skal du gå på Facebook og lide os, fordi Brad og jeg elsker at blive lide. Okay, knækket kraveben.Det er som en brækket ribbe. Hvis du bryder det, vil du sandsynligvis ikke gøre meget. I Aaron Rodgers-sagen taler de nu om en operation.

Chancen for enhver, der ikke er en professionel atlet, til at operere deres kraveben er næsten ikke-eksisterende, bortset fra at min søn havde det, venter du ikke, gør du? Nej, det gjorde han. Hvad var hans problem? Problemet var knoglerne, og disse fungerer faktisk godt til dette, knoglen brød og var så høj. Det stak faktisk igennem huden og var næsten klar til at gå gennem huden, lige gennem muskelen, og det var min undtagelse, som jeg endnu ikke er kommet til.

Enten hvis det går gennem huden, eller det kan komme ind i den subklaviske arterie eller venen og nervegruppen. Det er en reel fare, ja, ja, i så fald skal du opereres, men hvis det bare er en revne eller en brud, en forskydning af AC-leddet, må vi hellere tale om det. Vi taler om ting, og folk siger, hvad taler du om? Du har dit kraveben lige her.De er slags S-formede, ikke sandt? Ja, når du ser ned fra toppen, og hvilken brækkede du forresten Brad? Nå, jeg brød den rigtige, fortrængte den venstre, har du noget imod det? Er det deformeret? Nej, ikke rigtig fordi jeg har haft folk, som jeg mener, jeg kan sige, at der er en klump, den er endda helet lidt. Min er ikke forvredet og adskilt. Det var et brud, men det var ikke komplet.

Åh, så har du sandsynligvis slet ingen deformitet, ja det fungerede fint. Kom nu, Gumby. Under alle omstændigheder har du kravebenet her, og når det går i stykker, er det en ting, men det er altid vigtigt at huske, at du har AC der, det akromioklavikulære led lige her, der fastgøres her, og det er fastgjort til brystbenet her, det er kravebenet brystben.

Jeg ved det, men dette er manubrium. Men disse led lige der, når de vrides, jeg havde min her, jeg havde begge dele. Det gør ondt og ændrer sig.Du kan ikke bevæge din skulder sådan, fordi dette led ikke fungerer lige her, forskydningen er sandsynligvis værre end en brud til en vis grad, jeg vil sige, at det er endnu mere smertefuldt, fordi du laver den rigtige strækning af ledbånd og ting og den anden ting, som folket har brug for for at genkende kravebenet, ved du kravebenet, det roterer. Det drejer. Når jeg løfter armen sådan, drejer den let.

roning træning

Jeg husker diagrammet, hvor de talte om at have en nål her, og de kunne faktisk se nålen bevæge sig, når armen bevægede sig. Det er ikke dramatisk. Det er ikke nej. Det er meget lidt, men det er subtilt, men det er vigtigt, og hvis leddene er irriterede, giver de dig besked med denne bevægelse.

Forresten vil jeg påpege, at sidste gang Aaron Rogers brød denne side, hans venstre side, og det var 7-9 uger eller noget lignende. Han var tilbage, denne gang blev han ikke opereret. Denne gang er det hans højre side, selvfølgelig lidt mere seriøs, fordi de bliver opereret.

Måske vil operationen fremskynde helingen. Det kunne være. Du ved bare aldrig, og de fortæller os ikke det.

Nej de er ikke. Ofte ser du på 4-8 ugers helbredelsestid for knoglen, og så er du nødt til at få rækkevidden af ​​bevægelse og styrke tilbage og derefter komme ind i spiltrinnene, hvad er det første skridt til pause? Langt størstedelen af ​​kravebenene vil være. Sandsynligvis en løkke bare for at mobilisere den, lade den hvile og derefter den anden vigtige ting.

Hvad jeg havde, en figur otte sele, dybest set den samme ting, det er den samme ting, noget der trækker dine skuldre lidt tilbage, så du heler med god kropsholdning. Hvis det er foran, og det er i kravebenet og alt heler fremad med det Så det er svært at genvinde denne kropsholdning, så fungerer din skulder ikke så godt, du vil have langsigtede problemer. Ja, det er en dårlig ting, selvom du ikke har en brudt krave, og faktisk er det fordi den virkelig ikke er lavet til et knust kraveben, men jeg ville ikke tøve med at bruge den.

Ja det ville fungere. Nå, det er praktisk. Jeg brugte en figur otte med velcro, og du var nødt til at trække i den.

Og det var lidt ubehageligt. Dette er mere praktisk. Dette er normalt de første par uger.

Du bærer noget bare for at beskytte det, lad knoglen helbrede og derefter Bob næste bevægelsesfrihed. Når du begynder at få motion og typisk aktiv understøttende rækkevidde af bevægelse, vil du ikke bare tage slyngen af ​​og træne sådan, fordi det kommer til at gøre ondt som en skør, især når du er heroppe, skal vi gør den assisterede rækkeviddeøvelse, og en ting, vi kunne bruge, er en knæglidning. Vores gode gamle knæglider.

Selvom der står, at det er til knæet, fungerer det også for armen, og du kan lægge det her, så går vi bare, jeg gør det på denne arm, så du kan se det, gå ud og tilbage og skønheden af det er, kan Du lægge noget pres på det, hvis det kan klare det. Først vil du ikke håndtere det. Uanset hvad smerten tillader.

tums til kramper

Nu en bold, ville du også pendle? Åh ja, pendulet er, at når jeg gør den højre side, bøjer du dig fremad, og du begynder bare at bruge din krop til at svinge den fremad sådan, og du kan sandsynligvis gå over, selvom du måske det sandsynligvis vil bide, kan du, teste vandet. Cirkler. Cirkel den anden vej, alt fungerer fint. Du kan nu bruge en kugle til at gå frem og tilbage, hvis du tilfældigvis har en stor kugle på et bord.

Det fungerer fint, ikke? Så du tager din gode Armon oven på din smertefulde skulder, og så kan du bare trække den så forsigtigt ud, og du vil opdage, at hvis du kommer op her, bliver det virkelig ubehageligt, hvis det ikke er gjort, så det kan tage et par uger i sig selv, bare for at få dette bevægelsesområde styres alt af smerte, smerten vil være din guide, herre, vi laver normalt 10 til 15 reps gennem dette, og du kan gå højre mod venstre i processen, men igen sandsynligt, hvis når når du kommer over din krop, går tingene fast derinde, og det vil gøre ondt. Så gå ikke så langt.

Du kan lave cirkler, ja det er skønheden i bolden bob. Okay, nu. Kan vi også bruge en pind eller ej? Åh, du vedder på, at der er så mange ting, du kan bruge, jeg trækker bare nogle få af mine favoritter ud, så du kan bruge en kosteskaft eller en pind eller noget lignende, så du kan tage den ene tommelfinger op, og du kan bare arbejd på det, det er den berørte side, ikke.

Du kan arbejde lige op sådan, og så kan du også gå til siden og træne sådan her Ja, det er alt 10-15 gentagelser, 2-3 gange om dagen, brug en kold pakke, hvis du har overdrevet det. Hvis du nu bruger bolden og finder ud af, at du kommer herover, og det bliver ret behageligt, og du går frem og tilbage, og tingene bliver bedre, og du begynder at komme op her, kan du bare holde din gode arm for at hjælpe dig med dette. Så vil vi strække det ret godt på vej op, for hvis du skal kaste en bold eller vende tilbage til aktiviteter på højere niveau, er det her, denne knæglider på væggen hjælper.

Jeg kan gå herop og virkelig strække det på den måde. Tror du, vi får et opkald fra Aaron Rodgers og hjælper ham? Jeg spurgte mig selv det samme. Vi kunne se, om vi kunne lave en artikel med ham, det er rigtigt. Tror du, du vil have det på? Åh, vi ville have det på.

Så så vil du gå op som dette, og du kan virkelig nå en ende her, og når det er så langt, kan du gå ind. Dette er et rigtig godt tegn, hvis du kan komme deroppe, men først vil du bare gå med en god hånd, du vil hjælpe og gå så langt du kan, 10-15 reps, okay og hele målet er, det At skabe fuld bevægelsesfrihed Især hvis du er en atlet, der laver et overheadkast, skal du virkelig har denne bevægelsesfrihed. Forresten føler jeg mig virkelig dårlig, at Aaron blev såret, og du kender den gamle vittighed om oprigtighed? Nøglen til succes er oprigtighed, og når du først lærer at falske, klarede du det.

Okay, sportsspecifikke øvelser, styrkelse, når du har fri bevægelighed, er dette dit sted at gå. Nu har jeg startet min, da jeg begyndte at skyde kurve ok, fordi det ikke var meget arbejde. Du ved, men det ville stadig få hele bevægelsesområdet til at gå i gang og lidt styrke, lidt aktiv bevægelse.

Ret, så at skyde basketball er efter min mening godt for overhead, eller du kan bare gribe en bold og lade den ricochet fra væggen her. Forhåbentlig har du lidt mere luft end dette. Og her begynder jeg, der er mange forskellige øvelser, du kan gøre, men en god er dine gammeldags rotatormanchetforstærkende øvelser, fordi vi vil ud herfra, så du kan lave en ekstern rotation igen og holde din albue i lige her Vinkel til siden, og så gør jeg den anden.

Jeg viser det på denne side, og jeg trækker, fordi vi vil have, at disse muskler skal bygges her, fordi ja, de bliver meget vigtige Igen 10 til 15 reps på disse Jeg kan godt lide at lave 3 sæt med 10 som min favorit og mål for disse øvelser Dette vil gøre lidt ondt i starten, men du trækker i scapulære tilbagetrækninger. Så og når du kommer tilbage, pas på mine skuldre. Jeg trækker tilbage, han presser skulderbladene sammen.

Alle muskler omkring skulderen spiller en central rolle. Jeg mener, de giver kernemusklerne til skulderen, og jeg vil endda gå, vi klarer det ikke Få alle øvelserne til dette, især hvis du er på et højere niveau, men det er nogle af dem, jeg ville gøre en få baglæns fluer sådan for at træne disse muskler her og da. I Arons tilfælde, hvis han holder øje med, ved du, at vi begynder at gøre noget af denne lave rækkevidde og derefter større rækkevidde, lav modstandsøvelse, og så kan du fordoble den eller få den stærkere modstand, så du bliver mere specifikt for den aktivitet eller sport, du arbejder på, og bare nogle gange endda starte med et bord, ikke? Ja, okay, vi får dig tilbage, Aaron.

Vi får dig tilbage. Så uanset om du er Aaron Rodgers, spiller du baghavefodbold med dine børn. Det skete med mig.

Jeg spillede volleyball en gang. Den ene var på min sorte bæltetest, næste spillede jeg volleyball. Min søn faldt lige på hans skulder, enten på skulderen eller på albuen.

farligste stater

Han forsøgte at fange to frisbees på samme tid. Okay, børn bliver børn. Tak alle for at se.

Hvor alvorligt er et brudt kraveben?

Mestbrudte kravebenhelbrede uden besvær. Komplikationer, når de opstår, kan omfatte: Nerve- eller blodkarskade. De taggede ender af enbrudt kravebenkan skade nerver og blodkar i nærheden.26. nov. Feb 2020

Hvor længe skal du bære en slynge til et knust kraveben?

Begge metoder er passende behandling forbrudt kraveben. Patienterne vil blive instrueret i athave pådetslyngetil enhver tid, indtil der ikke er yderligere smerte ved bevægelse. Dette er normalt 2 til 4 uger for børn og 4 til 8 uger for voksne.

Kan et brudt kraveben heles om 3 uger?

TILbrudt kravebener en almindelig skade. Din læge kan måske kalde det enbrudt kraveben. Genopretning fra dettegået i stykkerknoglekantage op til 12uger. Under opsving skal du muligvis bære et slynge eller et bøjle.21. maj 2021

Hvordan ved du, om et knust kraveben skal opereres?

Specifiktkirurgibør overvejes stærkthvisdetknoglebrudforkortes med 2 centimeter eller mere, forskudt mere end 100% (brudtender rører slet ikke),hvornårder er specifikkeknoglebrudmønstre (såsom Z-type frakturer) ellerhvornårbrudene er meget findelt (knust).

Hvordan sover du med et knust kraveben?

Prøvesovendemed puder understøttet under armen for komfort. Efter et par dage skal du sætte dine fingre, håndled og albue gennem deres fulde bevægelsesområde flere gange om dagen. Dette forhindrer dem i at blive stive. Du kan få instruktioner om rehabiliteringsøvelser, du kan gøre, når din skulder begynder at heles.

Kan du bevæge arm med knækket kraveben?

Du kan bevæge digog brugarmog skulder uden smerter. Generelt folkkangå tilbage til ikke-kontakt sportsgrene (såsom løb eller svømning) om cirka 6 uger og kontakt sportsgrene (såsom fodbold, lacrosse og hockey) om 8-12 uger.

Kan du løfte din arm med et knust kraveben?

TILbrudt kraveben dåsevære meget smertefuld ogkangør det svært atbevæg din arm. Mestkravebenbrudkanbehandles ved at bære et slynge for at holdearmog skulder fra at bevæge sig, mens knoglen heler. Med noglekravebenbrud, dog stykkerne af knoglerbevæge siglangt ude af sted, når skaden opstår.

Kan du bevæge din arm med et brækket kraveben?

Der er ingen smerte, når sundhedsudbyderen trykker påkraveben.Ditskulderstyrke er normal.Du kan bevæge digog brugarmog skulder uden smerter.

Vil et knust kraveben heles perfekt?

Normalt enbrudt kraveben vil helesalene. Du skal bare give det tid. For at hjælpe med at fremskyndehelbredelse, kan du få: En skinne eller bøjle, der forhindrer din skulder i at bevæge sig.27. aug 2020

5 bydel cykeltur 2019

Hvor lang tid tager det for en kravebenbrud at heles?

Kravebenbrud tager det samme tid at helbrede med eller uden operation. Normalt heler pauserne omkring 6-8 uger, men det er ret almindeligt, at det kan tage op til 3 måneder. Ikke-kirurgisk behandling af kravebenbrud: Hvis din kravebenbrud er 'god position', er der ikke behov for operation.

Hvad sker der med dit kraveben efter et brystbenet?

Efter helbredelse af kravebenet heler, har nogle patienter en bump af ny knogle, hvor kravebenet blev brudt. Denne bump vil være permanent og forårsager generelt ingen problemer, men nogle patienter er opmærksomme på ændringen i udseende eller kosmetik på deres kraveben. Kirurgi for at reparere en ødelagt kraveben:

Hvor lang tid tager det at helbrede et knust kraveben?

Hvis knoglerne ikke har adskilt sig langt og er relativt opstillet godt, har du held og vil ikke kræve operation. Hvis du er heldig, og stykkerne med kraveben er relativt tæt på hinanden og stiller godt op, placeres du i et sejl i 6 til 10 uger.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.