Vigtigste > De Bedste Svar > Broken pelvis billeder - handlingsorienterede løsninger

Broken pelvis billeder - handlingsorienterede løsninger

Kan du gå rundt med et brækket bækken?I dag skal vi dække de 3 trin til permanent smertelindring i bækkenet og SI-leddene. Hvad er SI ledsmerter nu? SI-leddet, hvis du har smerter i SI-leddet, er det smerte på begge sider af halebenet, hvor halebenet forbinder til bækkenet. Så dette er en tegning af bækkenet.

Dette er din haleben. Dette er din lændehvirvelsøjle eller nedre ryg, knoglerne i din nedre ryg kaldet ryghvirvlerne sidder på din haleben. Så hvis vi ser på en person forfra, har du din højre hofte eller din venstre hofte på begge sider.

Når vi ser nogen med SI-ledsmerter, har de typisk smerter på den angivne side. 70% af tiden er det til højre. Spørg mig ikke hvorfor, men vi ved 70% af tiden, at det er rigtigt.Du kan også få stikkende lyske smerter, gluteal smerte og symptomer på ydersiden af ​​det berørte ben. Det kan være smerte, følelsesløshed, prikken, brændende. Typisk lider denne person også af sværhedsgrad.

Det kan også forårsage nogle inkontinens- og lækageproblemer samt påvirke seksuel ydeevne. Det kan være helt ødelæggende, hvis bækkenproblemet er dårligt nok. Heldigvis har de fleste kun smerter på den ene side.

Så hvad kan du gøre ved det? Personen med SI-ledproblemer har typisk svært ved at vende sig i sengen, komme ind og ud af en bil og krydse det ene ben over det andet. De har normalt problemer med at sidde i lange perioder, især hvis det er på en sofa eller en blød overflade. Så det kan være helt ødelæggende.

snavs hoppe mountainbikingHvad er trinene til permanent lindring for dette? Nummer 1 er dette. De fleste mennesker, når vi ser dem lave øvelser alene og kun har lidt IS ledsmerter eller bækkenpine, strækker de sig. Ja, der er en meget enkel strækning, som de fleste mennesker viser mig på dag 1.

Det er en piriformis-strækning, hvor du griber knæet og trækker det op og mod den modsatte skulder. Det vil midlertidigt lindre den person, der lider af bækken- eller SI-ledproblemer og smerter. Vi ønsker dog ikke at udvide på lang sigt.

Vi ønsker at styrke eller stabilisere. Hvorfor dette? Når nogen har et SI-ledproblem, er tyngdepunktet for hele din krop i midten af ​​dit bækken. Det skal bevæge sig ordentligt og være stabilt, når man laver hverdagens aktiviteter.Hvis det ikke er stabilt nok, vil leddet bevæge sig nok til at sidde fast. Så hvis vi ser på halebenet, har vi halebenet, og vi har bækkenet, og du får en normal glidende rutine. Hvis der lægges mere stress, mere kraft på bækkenet, end bækkenet kan klare alene, vil SI-leddet faktisk sætte dig fast.

Dette skaber alle mulige problemer for musklerne omkring det. De fleste mennesker prøver at nå ud. Problemet strækker sig ikke, og det er ikke fleksibilitet.

Det er faktisk et stabilitetsproblem. Hvis vi vil stabilisere os, er vi nødt til at udføre styrkelsesøvelser. Hvis du besøger vores YouTube-kanal, finder du en artikel på Madden PTofficial YouTube-kanal med titlen Top 3 øvelser til SIJ og bækkenstabilitet.

Disse er meget ringere øvelser på børnehaveniveau, hvor du i det mindste kan begynde at stabilisere de muskler, der styrer dit bækken. Men vi vil ikke strække os, vi vil stabilisere os. Trin 2 er, at vi ser på vores vaner.

Så hvad er nogle vaner, der fører til ustabilitet i bækkenet og problemer? Nummer et er med skiftende vægt. Så når jeg står sådan og flytter min vægt fra side til side over en lang periode, svækker det gennem årene og årene ledbåndene, der holder leddene sammen, som vi ikke kan kontrollere. Tænk på nogen med en forstuvet ankel.

Du forstuvede et ledbånd. Du har strakt ledbåndet, men det er ikke en muskel. Det er forskelligt fra en muskel.

Der er små vaner, vi laver. Når jeg står sådan og siger, at jeg vejer 175 pund, og når jeg står sådan her, har jeg 150 pund på den ene side og 25 pund på den anden. Hvor, når jeg er i balance, har jeg 87½ pund på hvert ben.

Matematik er virkelig hurtig der. Lad os se på vores vaner. Andre vaner, der forårsager problemer, inkluderer at sidde i en sofa eller ligge på en sofa i en akavet position eller ligge på din side.

Den måde, vi sover på. At sove på din mave og have det ene ben hævet højere end det andet, mens du sover på din mave kan forårsage problemer. Kryds det ene ben over det andet, hvad enten det er ved anklen eller knæet i lang tid.

Det kan føre til problemer. Når jeg sidder på det ene ben, hvilket jeg især kender for kontorarbejdere, vil mange kvinder sidde på det ene ben, mens de er på arbejde. Nå, hvis du arbejder 8 timer om dagen, lad os sige, at du gør det halvdelen af ​​tiden, så 4 timer om dagen.

Der er 5 arbejdsdage om ugen, så 20 timer om ugen. Der er 50 arbejdsuge om året med din 2 ugers ferie. Det er 1.000, som du har brugt på at strække ledbåndene i dit bækken.

Dette kan medføre meget store problemer. Graviditet er også almindelig hos kvinder. Når kvinden forbereder sig på at føde, det være sig en naturlig fødsel eller en kejsersnit, er der en baby, der passerer gennem fødselskanalen eller bækkenet, der er lige der.

Kroppen frigiver hormoner kaldet relaxin, der gør disse ledbånd virkelig, virkelig slappe. Ikke så stor en aftale om graviditet, men kan være en rigtig stor aftale om 2., 3. eller flere graviditeter, for hvis denne kvinde normalt er født nu, har hun et lille barn derhjemme, der bryr sig om hvem hun er, bærer og løfter og holder fast til den ene side. Dette skaber ujævn slitage i poolen.

Dette kan føre til langsigtede problemer. Jeg mener, der kan være problemer der 30, 40 eller 50 år senere. Barbering er også almindeligt blandt kvinder.

Typisk, hvis den kvinde, vi ofte vil se med mavesmerter, holder et ben op og bøjer sig fremad, mens du barberer det ene ben, kan det typisk forårsage problemer. Opret også bækken- og SI-ledsmerter. Så lad os se på vanerne.

Den største lovovertrædelse for mænd er, at de har tendens til at sidde på den ene side af tegnebogen. Så hvis de er som en tung maskinfører eller en lastbilchauffør eller laver noget, hvor de sidder 1 eller 2 timer mellem job og har en tegnebog at sidde på, uanset hvor fedt, det kan få bækken- og SI-leddene også give problemer . Se på det.

Den tredje ting, vi skal tage fat på, er dette. Hvordan ser en vellykket behandling ud? Og hvad kan du gøre ved det? Så den vellykkede behandling af SI led- og bækkenpine er dette: Det er en praktisk PT. Så når jeg ser nogen på klinikken med smerter i deres SI-led eller bækken, er den allerførste ting, at bækkenet ikke bevæger sig som det skal.

Det er meget svært for mig at låse det op eller flytte dit bækken i den rigtige retning uden at foretage praktisk behandling. Så den praktiske behandling er den første komponent i at bevæge bækkenet, som det skal. Den anden komponent i dette er øvelser som vi har diskuteret her, der styrker og stabiliserer bækkenet og SI-leddet, så denne skade ikke sker igen og igen.

Så vi har praktiske PT plus styrkelsesøvelser. Afhjælpning kan gives ganske hurtigt for SI ledsmerter. Mange gange vil vi have disse små mirakelkurer, hvor nogen kommer ind, og samme dag går de ud og går 50 til 75% bedre, og vi er bare nødt til at befæste dem fra da af.

Du er virkelig meget god til fysioterapi. Hvis du ikke er i det centrale Pennsylvania nu, hvordan finder du en god fysioterapeut? Dette er svaret, jeg giver på de spørgsmål, vi får fra hele verden, hvordan man gør dette. Uanset om du er i Australien, Irland, Indien, Canada eller det vestlige USA, her er hvad vi siger: find den bedste bekvemme PT i nærheden af ​​dig.

Sådan gør du det. Ring for at lave en aftale. Hvis du gør det, så spørg terapeuten, om de udfører en grad V-lænde- og bækkenmobilisering? Hvis dette ikke er tilfældet, eller hvis du stammer eller tøver, skal du blot ringe til det nærmeste behandlingscenter og gå videre.

Du vil finde nogen, der gør den gode praktiske PT. Statistisk udfører 1 ud af 10 fysioterapeuter eller 1 ud af 10 fysioterapeuter globalt den type praktisk PT, der er nødvendig, og forskning viser, at det er mest succesfuldt for SI-led- og bækkenpine. En anden bonusvare at se efter er at holde øje med din indbakke og i løbet af de næste 3 dage, 4 dage, få et tilbud på en gratis SI-ledd- og bækkenpinerapport.

Specielt i vores klinik har vi forsket meget her, og vi er specialiserede i det, og for at være ærlig synes jeg, vi er ret gode til at behandle og hjælpe mennesker med mavesmerter. Så pas på tilbuddet om den gratis rapport.

Hvor smertefuldt er et brækket bækken?

Med enbrækket bækken digkan ikke, sidde eller bevæge dig godt uden smerter. Detbækkenbeskytter blæren, tarmene og mange vigtige blodkar. Mange af de vigtige benmuskler og mavemuskler er knyttet tilbækkenog give mulighed for kropsbevægelse og funktion.

Jeg er Chief Medical Officer for ortopædkirurgisk afdeling ved Duke University Medical Center. Bækkenfrakturer er en alvorlig, livstruende skade, der ofte opstår i beredskabsrummet under indledende traumepatientpræsentationer.

Vores mål i dag er at gennemgå den anatomiske mekanisme til klinisk evaluering af skader gennemgå radiografisk vurderingklassifikation og behandling af bækkenfrakturer i slutningen af ​​dette foredrag. Jeg håber du genkender denne skade og kender de første indgreb, der kan være livreddende i øvrigt, bækkenet er et ring ud to innominerede knogler i korsbenet de innominerede knogler er forbundet anteriorly pubic symphysis assynchondrosis og placeres tidligt på de sacroiliacale led, den innominatale knogle består af tre knogler, der smelter sammen i ungdomsårene. Disse knogler er ilium, ischium og skamben. De kan ses i bækkenet Forestil dig også som en livredder, en livredder kan ikke bryde ét sted, hvis du bider det, det bryder to steder ligesom bækkenet åbner to steder, hvis det går i stykker. Der er mange vigtige neurovaskulære strukturer tæt nærhed til poolen Der er en rigelig plexus.

Der er den ansvarlige form for blødning set i bækkenfrakturer. Ud over den tevenøse plexus er der adskillige grene af den indre iliacarterie, der kan blive såret af fortrængte knoglefragmenter, da vi senere vil diskutere, at venøs blødning normalt kan kontrolleres med et bækkenbund, men arteriel blødning kræver undertiden embolisering med vaskulær interventionel radiologi Beklædningsskader ses oftest i traumer med høj energi - en motorcykel fører ofte til en forreste bageste kompressionsskade fra en sidepåvirkning, eller for eksempel når en person er skadet Svingende ind i en mast eller dok i et rør bag en båd kan forårsage en lateral kompressionsskade Bækkenfrakturer ses også falde fra en højde med et specifikt mønster, afhængigt af hvordan patienten ikke er landet. Den indledende kliniske evaluering er den samme som for enhver traumapatient, som inkluderer en formel evaluering med Advanced Trauma Life Support Protocol, efter at patienten er kommet ind i traumabayonen på rygmarven Patientens luftvejsånding og cirkulation vurderes sammen med fjernelse af alt tøj og vurdering af åbenlyse neurologiske defekter.

Fuld eksponering er kritisk for at vurdere ecchymosis eller blod i urinrørskanalen inden fuld indsættelse. Alle livstruende skader er klædt ud som de er identificeret, f.eks.

B. Hvis der identificeres en pneumothorax, placeres et brystrør, inden du fortsætter med resten af ​​undersøgelsen. Patienten skal rulles af rygraden for palpation af klapvognens rygelementer og rektal undersøgelse.

Efter den indledende undersøgelse kan patienten placeres på en ny pungenum eller rektale sårdannelser, som Undersøg alle fire ekstremiteter er vigtige for at identificere andre skader, der er almindelige i højenergitraumer, såsom: B. Femur-tibia og calcaneus frakturer. På dette tidspunkt tages serielle røntgenstråler med indledende traumer, som normalt giver en tolkes syn på paladset, hvorefter patienten føres til CT-scanneren, hvor yderligere billeddannelse opnås senere, når patienten er blevet stabiliseret, formel bækken x -stråler tages derefter Standard bækken røntgenstråler inkluderer anterior-posterior indløb Yderligere skrå synspunkter kaldet Judez-visninger kan opnås for yderligere at vurdere skademønsteret CT-scanningen undersøges nøje for at identificere subtil sacroiliac joint engagement, der kan omfatte forstørrelse, impaktion eller lodret forskydning Klassificering er vigtig for at bestemme både den indledende og efterfølgende behandling af anterior-posterior kompressionsskader, der kan drage fordel af et bækkenbund, mens laterale kompressionsskader heller ikke kan drage fordel af et bækkenbund. Fordelene fører til betydeligt højere blodtab, hvilket kan hjælpe med genoplivningsindsats.

Den første behandling begynder med hæmodynamisk stabilisering, som inkluderer vurdering af patientens vitale funktioner efterfulgt af tilsætning af væsker. Derudover implanteres i nogle tilfælde et bindemiddel fra den forreste-bageste eller fjernes, hvis et mønster tidligere er blevet anvendt på bindemidlet, der ikke kræves, hvis patienten har mavesmerter, der kræver dem øjeblikkelig kirurgisk indgreb, og en ekstern fixator kan fastgøres til bækkenet i beredskabsrummet eller et operationsrum Det afgørende punkt er lukningen af ​​bækkenvolumenet, som allerede er stærkt forstørret af små stigninger i bækkenradiusen er vigtig, at være opmærksom på patientens vitale funktioner i tilfælde af en klasse 1 stød, hvilket resulterer i op til 15% blodtab eller ca. 750 ml.

I et klasse 2-chok kan du stadig se normale vitale tegn, hvilket er et blodtab fra 15 til 30% ved op til 1.500 MLS. Du kan muligvis se en øget puls og / eller nedsat puls med et klasse 3-chok, mens en hage med 30 til 40% tab af blodvolumen eller 1.500 til 2.000 milliliter. Du vil først bemærke nedsat blodtryk og urinudgang med et klassechok 4, som er mere end 40% blodtab eller mere end 2.000 milliliter, du vil se ubetydelig urinudgangs takykardi og forvirring eller spredning kirurgisk indgreb baseret på stabilitetsstabile frakturer ikke kræver kirurgi og patienten kan bære vægten ustabile brud kræver kirurgisk fiksering, så patienter kan begynde at bære vægten.

De fleste anterior posteriore kompressioner og laterale kompressionskader af type 1 kan ikke behandles kirurgisk, de fleste andre som PC eller LC 2 og 3 behandles med en undersøgelse under anæstesi og fiksering, hvis de viser sig at være ustabile, alle patienter får perioperative antibiotika, hvis patienter fra en ekstern bevæges til hospitalet eller har andre forsinkelser inden operationen, modtager vi ofte bilaterale ultralydsscanninger i underekstremiteterne for at vurdere dyb venetrombose postoperativt Patienter mobiliseres hurtigst muligt Patienter får mindst en heparinpropp med lav molekylvægt til undersøgelse eller længere, hvis patienter, der ikke bevæger sig for nylig, bestråles lejlighedsvis postoperativt for at forhindre heterotop knogledannelse. tak skal du have

Hvor lang tid tager et brækket bækken at helbrede?

TILbrækket bækkener næsten altidsmertefuld. Det hersmerteforværres ved at flytte hoften eller forsøge at gå. Ofte vil patienten forsøge at holde hofte eller knæ bøjet i en bestemt position for at undgå at forværresmerte. Nogle patienter kan opleve hævelse eller blå mærker i hofteområdet.

Kan et ødelagt bækken helbrede alene?

Fysioterapi, brug af krykker og sjældent kirurgi kan anbefales. Helbredende dåsetageotte til 12 uger. Alvorlige skader påbækkender involverer flere pauser kan være livstruende.

Joseph Michigan som kiropraktor Jeg ser mange patienter, der lider af dystrofi med en herniatedisk på deres tidsplan. Jeg helbreder det afhænger af sygdommens sværhedsgrad, et lille problem har naturligvis bedre og hurtigere helbredelseschancer end et meget alvorligt, så jeg begynder med mindre diskproblemer, og vi er mod de mere alvorlige, og jeg vil give dig råd hvert trin af vejen.

Alvorlighedsskalaen fra dårlig til forfærdelig udbulende disk betragtes som lav. Den bedste måde at forklare en udbulende disk på at tænke på en dejlig gelédoughnut Intervertebrale diske er som støddæmpere mellem knoglerne eller ryghvirvlerne, der udgør rygsøjlen. Midten af ​​skiven kaldes nucleus pulposus, så det gelélignende centrum og det ydre lag kaldes annulus fibrosus Donuts skorpe, når disse er under tryk, de er komprimeret Lad os tænke tilbage på gelédoughnuts, hvis du vil trykke din hånd på det. opbygges i Jelly Cent, og komprimeringsledningerne får donut til at flade ud og bule ud. Dette er præcis, hvad der sker med dine rygsøjlediske, og når de buler ud, en stor mængde udbukkende skiver, der ikke er stærke nok til at trykke på nærliggende nerver, hvilket ville forårsage den klassiske klemte nerve, der fører til skarp skydesmerter, når du får det sted uden skudnerv smertegrænse, prognosen er normalt god, mange rygskader er mindre, og med korrekt behandling vil de sandsynligvis blive repareret og helet hurtigt.

I gennemsnit forsvinder 50% af episoder i nedre ryg inden for to uger og 80% til seks uger for at løse dette problem, vil du sandsynligvis have behov for at foretage ændringer og deltage i aktiviteter, der hjælper med at vende de forhold, der forårsagede den udbulende disk. Nedenfor er nogle af de ting, du kan gøre for at komme i gang. Anvendelse af is eller varme hjælper med at reducere betændelse i området og lette smerten, og det vil reducere betændelse.

Det er en god ide at gøre dette inden for de første 48 timer efter en skade for at gøre, så snart betændelsen er bevægelse reduceret. Skift til varme, da det vil arbejde musklerne og lade blodet strømme til det skadede område, hvilket kan hjælpe helbredelsen. Strækninger og øvelser Dette er tiden til at fokusere på at lindre kompression i de intervertebrale skiver, så de kan helbredes, hvilket kan gøres med strækninger i hjemmet, hvis du har brug for nogle gode eksempler. Jeg efterlader et link til en i beskrivelsen af ​​denne artikel Video, der har nogle virkelig enkle effektive strækninger til din nedre ryg eller nakke.

Få ekstra søvn, mens din krop heler, mens den sover. Så hvis du er skadet, kan ekstra søvn være til stor hjælp for at undgå overforbrug af din krop, og især det berørte område kan gøre problemet værre, hvilket kan reducere brugen af ​​den effektive del af din krop for at få dig til at føle dig bedre Vej smerter, når en bestemt position eller aktivitet forårsager mere smerte eller irritation, og prøv at undgå eller begrænse det. Bliv aktiv, vær vigtig; B.

At gå for at holde muskler og led bevæger sig ikke Tro på sengeleje hjælper med at træne får musklerne til at blive spændte og blive stivere. Så det at være i en position for længe og at skulle bevæge sig er ikke den bedste følelse, det ville være en fremspringende skive, så tænk på vores gelédoughnut, som ville klemme så hårdt, at når den ydre skorpe begynder at knække, og geléen begynder at lækage Dette er almindeligvis kendt som en revnet eller glat skive, fordi skivtrykket er så stort, at det forårsager en tåre i ringen af ​​fibrose, det ydre lag og materialet skyder udad og presser på en nærliggende nerve her, der opstår en klemt nerve, og det er overhovedet ikke sjovt det klassiske tegn er skarp smerte i nakken, der har tendens til at skyde ind i skuldrene arme eller hænder i nedre del af ryggen, hvilket fører til iskiasmerter i ben eller fødder på balderne på dette tidspunkt skal du konsultere din lokale kiropraktor eller læge for en professionel udtalelse og mulig behandling Billedbehandling, såsom en MR, vil normalt gå igennem. Hvis du er blevet diagnosticeret med en herniatedisk og har udtalt, at det ikke kræver operation, vil det i de fleste tilfælde tage flere uger at helbrede en d kræver professionelle behandlinger såsom kiropraktik eller fysioterapi for at komme sig. Jeg foretrækker traktionsbaserede behandlinger i min praksis som spinal dekompressionsterapier, da de er gode til at lindre skivtryk i udbulende materiale i hjernen i op til seks uger afhængigt af sværhedsgraden af ​​herniated disk i den hårde ende af skalaen vores diskekstruderinger dette er som at presse ind i gelédoughnuts, og når geléen eksploderer helt fra skorpen på den ene side, er det normalt kendetegnet ved, at den intervertebrale skive kollapser på grund af den store mængde kompression og tryk forårsaget af alvorlige ulykkesfald og skader forårsaget på dette tidspunkt, er smerten så ekstrem, at det kan kræve øjeblikkelig lægehjælp afhængigt af mængden af ​​materiale, der presser på rygmarven. Symptomer som prikken og muskelsvaghed i ekstremiteterne kan forekomme på dette tidspunkt er kirurgisk indgreb, en sandsynlig vej efterfulgt af en længere fysisk fase. Behandlingsforstyrrelser, der kræver operation, vil tage lang tid at komme sig fuldstændigt, flere måneders rehabilitering er påkrævet , og det vil være vigtigt at følge anbefalingerne fra din læge eller sundhedsudbyder, der skal diskutere med dig genopretningsprocessen, og hvor lang tid det tager at helbrede. Jeg håber, at denne artikel har hjulpet med at fjerne nogle spørgsmål om dehydrering og dens evne til at helbrede, og hvis så bedes du lide og abonnere på denne artikel måske vores også en kanal

Hvor hurtigt kan du køre efter et brækket bækken?

Ved skader i underekstremiteterne (bækkenog ben),du kan køreenkelt gangdu kangå glat med en stok (med OUT en halt). Dette varierer efter person ogskade. For skader i øvre ekstremiteter (arme og kraveben), dettekanvarierer, men normaltdukan startekørselinden for seks uger.

Hvordan sover du med et brækket bækken?

Invester i en specialiseret pude, ligesom en kropspude, til hævning afgået i stykkerknogle over dit hjerte forhindrer blod i at samle sig og forårsage hævelse. Prøvesovendepå ryggen først, mens du understøtter et par puder. Hvis det ikke virker, skal du langsomt justere dig til en sideposition, hvis det er muligt.24. 2017.

Hvad er de langsigtede virkninger af et brækket bækken?

Den størstelangsigtetkomplikation af enbrudt bækkener udviklingen af ​​gigt. Hovedårsagen til, at læger opererer på dissebruder, at de ved fra tidligere erfaring, at hvis de forladerbrudi en dårlig position, selvom de ofte heler, kan gigt følge inden for fem år.

Hvor lang tid tager det at gå efter en bækkenfraktur?

Efteren hofte ellerbækkenfraktur, kan din læge råde dig til ikke at lægge vægt på den berørte hofte i seks uger eller mere. Dette gør det muligt for knoglen at heles. Din læge kan give krykker, en rullator, en stok eller en kørestol for at hjælpe dig med at komme rundt.

Hvordan fikser de et ødelagt bækken?

Du har måske haftkirurgitilreparationditbækkenafhængigt af hvor det vargået i stykkerog hvor dårlig pausen var. Din læge har muligvis sat metalskruer, stifter eller en stang i dinbækkentilrette opPausen. I nogle tilfælde,kirurgier ikke nødvendigt. Mens dinbækkenhelbreder, skal du holde vægten væk fra hofterne.

Er bækkenfraktur alvorlig?

Mestbækkenfrakturerforårsage betydelig smerte, selv når folk sidder eller ligger ned. Alvorligbækkenfrakturerkan resultere i livstruende blødning og kan ledsages afalvorlige kvæstelsertil andre organer. Røntgenstråler kan vise mestbækkenfrakturer, men computertomografi udføres normalt også.

Hvad har du brug for at vide om bækkenfrakturer?

Et billede af et bækkenfraktur viser, at et af de fire knogler i bækkenet, hoftebenet, bækkenet, korsbenet og halebenet er brudt. Oftest forårsaget af en glidning, trip eller fald, især hos ældre mennesker, er dette en alvorlig traumatisk skade, der kan have livstruende konsekvenser.

Kan en person gå med et brækket bækken?

Frakturer i bækkenavulsion - denne form for brud opstår, når en muskel trænger så kraftigt sammen, at en del af et af bækkenbenene brydes væk. De fleste mennesker, der har lidt et brækket bækken, opnår et godt opsving og er i stand til at gå igen inden for få måneder.

Hvad forårsager et brud på bækkenbenet?

En bækkenfraktur er et brud på ringen af ​​knogler, der forbinder din rygsøjle med hofterne. Disse brud skyldes normalt høje energiskader såsom bilulykker eller fald fra højden hos yngre patienter og oftest fra fald hos den ældre patient.

joseph gordon levitt cykel film

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Zwift-cykler - omfattende håndbog

Er Zwift realistisk? TestfeltetModelType trænerPrisElite Direto X (til test) rulletræner med direkte drev729 Elite Nero (til test) gratis rullestol679.99 Relaxdays rulletræner (til test) rulletræner79,90 Tacx NEO 2T Smart (til test) rulletræner med direkte kørsel1 299

Offentlige cykler DC - anførte spørgsmål og svar

Har DC offentlige cykler? Med Capital Bikeshare kan du tage en cykel fra mere end 500 stationer over hele Washington, DC, metroregionen og returnere den til enhver station i nærheden af ​​din destination. Tjek en cykel til din rejse til arbejde, Metro, kør ærinder, gå på indkøb eller besøg venner og familie.

Hundecykel - hvordan man beslutter

Kan hunde cykle? Bare husk, din hund behøver ikke at være en bestemt race eller størrelse for at nyde at tilbringe tid sammen med dig på cykel. Så længe din hund nyder at løbe ved siden, blive båret i en kurv eller trukket i en trailer, kan du have det sjovt sammen på vejen, mens du cykler.

Cykler rundt om i verden - hvordan man kan slå sig ned

Hvor meget koster det at cykle rundt i verden? Du kan cykle rundt i verden for mindre end $ 15 pr. Dag. Dette inkluderer daglige omkostninger, når du rejser på cykel. Disse er typisk mad, indkvartering, reparation af cykler, visa og diverse køb på vejen. Det inkluderer ikke de oprindelige udgifter til at købe en cykel og andet udstyr.

Cykelrør - Komplet manual

Hvordan ved jeg, hvilket cykelrør jeg skal købe?

Alaska Airlines-cykelgebyr - hvordan man løser det

Hvor meget koster det at tage en cykel på Alaska Airlines? Et overblik over Alaska Airlines bagage- og cykelpolitikker: Generelle bagageafgifter Hjemme 1. indtjekket taske $ 252. Indtjekket taske $ 35 Carry-onInkluderetCykelbagageafgift * $ 25 * 13 нояб. 2017 г.