Vigtigste > De Bedste Svar > Bygget med chokolademælk - typiske svar og spørgsmål

Bygget med chokolademælk - typiske svar og spørgsmål

Er proteinchokolademælk god for dig?

Chokolademælker rig påprotein, som hjælper med at opbyggemuskelmasse. Flere undersøgelser har også fundet, at drikkechokolademælkøger udholdenheden markant, hvilket hjælperdufortsæt med at træne længere.

I min sidste artikel kiggede jeg på, om proteintilskud havde nogen fordele for dem, der træner modstandstræning. Jeg har vist dig, at der er nogle fordele, selvom det ikke er så meget som folk forventer. Men kunne proteinpulver have negative virkninger på kroppen? I dag skal jeg se på videnskaben bag 3 almindelige bekymringer om en diæt med højt proteinindhold: Kan en diæt med højt proteinindhold forårsage nyreskade, fremskynde hårtab eller føre til akneworse.

Lad os komme ind i det med det samme! Nummer 1: Gør en højprotein diæt? Nyrernes hovedopgave er at filtrere vores blod for at fjerne væsker og affaldsprodukter. En måde at måle nyresundheden på er at se på filtreringshastigheden, som er et mål for væskestrømmen til nyrerne. I en sund nyre forbliver filtreringshastigheden høj, så toksiner eller affaldsprodukter fra vores blod fjernes hurtigt fra blodet.

Hos mennesker med nyreskade reduceres filtreringshastigheden, og der er risiko for, at affaldsprodukter opbygges i nyren i blodet. Vi ved, at inden for 1 time efter højt proteinforbrug, såsom at drikke en proteinrystning, kan nyrefiltreringshastigheden stige med op til 30 Hos mennesker, der allerede har nyreskader, har nyrerne svært ved at klare denne ekstra byrde og i det lange løb nyreskader kan forværres. Dette er oprindelsen til teorien om, at proteinrystninger forårsager nyreskade.

Man troede, at hvis en diæt med højt proteinindhold kunne have negative virkninger hos mennesker, der allerede har nyreskader, så kunne det måske også have negative virkninger hos raske mennesker. Men her bryder logikken. Bare fordi noget gælder for mennesker med nyreskade, betyder det ikke, at det nødvendigvis gælder for raske mennesker.

Vi ved, at en sund nyre har en utrolig tilpasningsevne. Du har måske hørt, at folk kun kan leve med en nyre, og det er fordi en sund nyre let kan tilpasse sig en højere arbejdsbyrde uden konsekvenser, offentliggjort i november 2018, specifikt undersøgt virkningerne af en protein med højt proteinindhold hos raske mennesker. Forskerne fandt ud af, at en diæt med højt proteinindhold ikke så ud til at have nogen negative virkninger på nyrefunktionen hos raske voksne.

Nummer 2: fører en diæt med højt proteinindhold til hårtab? Hos mænd opstår hårtab på grund af en kombination af genetik og virkningerne af testosteron. Det meste af testosteron i den mandlige krop er lavet i testiklerne og bevæger sig til hårsækkene i blodet. Dette er hvor testosteron omdannes til et molekyle kaldet dihydrotestosteron, også kendt som DHT.

Hos mænd, der er genetisk udsat for hårtab, omdanner denne DHT store hårsække, der producerer langt hår til mindre follikler, der producerer meget tyndt hår. Man antager, at hårtab svarer til mænds, men forskere er endnu ikke hundrede procent sikre. Jeg kunne ikke finde nogen direkte undersøgelse af proteinindtag og hårtab, så vi kan ikke give specifikke svar på dette spørgsmål.

Men en ting, vi kan se på, er, om proteinindtagelse får testosteronniveauerne til at stige. Fordi når testosteronniveauerne stiger, er det muligt, at proteinindtag kan øge risikoen for hårtab hos dem, der allerede er genetiske. For at besvare dette spørgsmål fandt jeg et par små undersøgelser, der så på virkningen af ​​proteintilskud på hormonniveauer.

Begge undersøgelser viser, at proteinindtag ikke havde nogen effekt på testosteronniveauerne. Dette er på ingen måde afgørende beviser. , men det antyder, at proteinindtag i sig selv sandsynligvis ikke vil have en direkte indvirkning på hårtab.

knæstyrkeøvelser til cykling

Da videnskaben er lidt skitseret på dette punkt, bedes du skrive i kommentarerne, hvis du har en oplevelse, der ville være nyttig for andre at kende. Nummer 3: Kan en diæt med højt proteinindhold forværre acne? Acne er en meget almindelig begivenhed. Det anslås, at 73% af mennesker har haft acne på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Der er flere faktorer, der bidrager, men kan en diæt med højt proteinindhold forværre acne? Ligesom spørgsmålet om hårtab kunne jeg ikke finde nogen direkte undersøgelse af proteinindtag og acne. Så lad os se, om der er nogen indirekte beviser, der kan pege på proteinindtag og acne. I huden er talgkirtler mikroskopiske organer, der producerer et fedtet stof kaldet talg, der normalt smører huden.

I acne samler sebum sig over en pore i huden og gør det til et whitehead. Nogle nøglehormoner, der påvirker talgkirtlenes aktivitet, er testosteron, DHT og et andet molekyle kaldet insulinlignende vækstfaktor, også kendt som IGF. Testosteron, DHT og IGF øger alle talgkirtlernes aktivitet og kan derfor gøre acne værre.

Vi ved fra fortiden, at protein sandsynligvis ikke øger testosteronniveauerne, så lad os få dem ud af billedet. Hvad med IGF? Nogle beviser tyder på, at mælkeforbruget kan øge IGF-niveauet, hvilket gør acne værre. Der er en håndfuld sagsrapporter om acne-forværring hos unge mennesker, der indtog valleprotein.

Så det er muligt, at valleprotein bidrager til forværring af acne. Igen er dette ikke afgørende videnskabeligt, da kvaliteten af ​​beviset er ret lav. Det eneste forslag, vi har, er at hvis du har svær acne, skal du eksperimentere med at bruge andre proteinkilder end mælk eller valle.

For eksempel kan du prøve sojabaseret protein eller vegetabilsk protein. Da videnskaben ikke giver et klart svar på dette spørgsmål, bedes du skrive i kommentarerne, hvis du har en oplevelse, der ville være nyttig for andre. Som altid, hvis du er bekymret for nyreskader, acne eller hårtab, skal du tale med din læge for specifik lægehjælp til din særlige situation.

I en af ​​mine tidligere artikler undersøgte jeg forholdet mellem kost og hjertesundhed. Hvis du vil lære mere, skal du klikke på artiklen til højre for dig. Artiklen nedenfor er, hvad YouTube mener, at du skal tjekke det ud.

Tak for at se og se dig i næste artikel.

Hvad er den sundeste chokolademælk?

Ernæringsoplysninger refererer til en kop.
  • Straus OrganicChokolademælk.
  • Kløver Sonoma 2%Chokolademælk.
  • Kakao Metro belgisk stilChokoladeReduceret fedtMælk.
  • Promised Land MidnightChokolademælk.
  • Horizon Organic DHA Omega-3 OrganicChokoladeFedtfattigMælk.
  • Organic Valley Ultra 2% reduceret fedt ultrafiltreret organiskMælk.

Når du går i butikken på jagt efter mælk, er der et svimlende udvalg af produkter at vælge imellem. Der er mælk, men også plantebaserede produkter. For at gøre en plante til noget, der ligner mælk, skal den enten gennemblødes, drænes, skylles og formales til en tyk pasta eller tørres og formales til mel.

cykelvægte

Den vegetabilske pasta eller mel er derefter beriget med vitaminer og mineraler, aromatiseret og fortyndet med vand. Resultatet er en lang række muligheder, der deler mange af egenskaberne hos animalsk mælk. Hvilken mælk er faktisk bedst for dig? Lad os dykke ned i nogle af de mest populære typer mælk: mælk, mandel, soja eller havremælk? Et 250 ml glas komælk indeholder 8 gram protein, 12 gram kulhydrater og 2 til 8 gram fedt, afhængigt af om det er magert, fedt eller fuld fedt.

Det er cirka 15% af den gennemsnitlige voksnes daglige proteinbehov, cirka 10% kulhydrater og 2 til 15% fedt. De fleste plantebaserede mælker indeholder færre kulhydrater end mælkemælk. De har også mindre fedt, men mere af det, der ofte omtales som 'g.' De sunde næringsstoffer D-vitamin og calcium, der findes i mælkemælk, findes ikke naturligt i de fleste plantebaserede mejeriprodukter.

Hvis du ser nærmere på vores plantebaserede mælk, har både mandler og havre lavt proteinindhold sammenlignet med mejeriprodukter. Men mens mandelmælk er det færreste af de fire næringsstoffer, er havremælk fuld af beta-glukaner, en sund type fiber. Det er også højt i kulhydrater sammenlignet med andre plantebaserede mælker - undertiden lige så meget som mælkemælk.

Sojamælk har nu lige så meget protein som komælk og er også en stor kilde til kalium. Sojabønner indeholder isoflavoner, som tidligere blev anset for at udløse hormonelle ubalancer ved at efterligne østrogenfunktionen. Men i sidste ende indeholder sojamælk meget små mængder isoflavoner, som har en meget svagere effekt på vores krop end østrogen.

Afhængigt af de individuelle omstændigheder kan en af ​​disse typer mælk være den klare vinder: Hvis du er laktoseintolerant, foretrækker du de plantebaserede mælketyper, hvis du er allergisk over for nødder, er mandelmælk til folk, der ikke har adgang til en bred og varieret diæt kan mælkemælk være den mest effektive måde at få disse næringsstoffer på. Men alt andet lige er hver af disse fire typer mælk nærende nok til at være en del af en afbalanceret diæt, hvorfor den bedste mælk for mange mennesker faktisk er den bedste for planeten. Hvilket bruger færrest ressourcer og forårsager mindst miljøforurening? Der kræves næsten 4 kvadratkilometer for kun at producere et glas komælk.

Arealanvendelse, der driver skovrydning og ødelæggelse af levesteder. Det meste af dette er jord, hvor køerne bor, og nogle bruges til at dyrke deres foder. Mange køer spiser sojabønner og havre.

Det tager meget mindre jord at dyrke havre eller sojabønner til mælk end at fodre en mælkeko - kun omkring en kvart kvadratkilometer pr. Krukke. Mandelmælk har en lignende arealanvendelse. Men uanset hvor dette land tæller - sojabønner er en vigtig årsag til skovrydning, mens havre- og mandelbedrifter ikke gør det.

Mælk bruger vand ved hvert trin, men der er store forskelle i landbrugsfasen. Mælk bruger mest vand - omkring 120 liter pr. Glas, hovedsageligt til vandkøer og dyrke deres foder. Mandler kommer på andenpladsen med mere end 70 liter vand pr. Glas.

Det meste af det vand bruges til at dyrke mandeltræer, som skal vandes i årevis, før de begynder at producere mandler. Træerne skal vandes konsekvent, ellers dør de, mens mange andre afgrøder ligger brak og stadig producerer senere. Alt i alt kræver soja og havre mindre vand for at vokse: kun omkring 5 til 10 liter pr. Glas mælk.

Mælkeproduktion forårsager nogle drivhusgasemissioner - omkring 0,1 til 0,2 kg pr. Glas til plantebaseret mælk.

Men når det kommer til mælk, producerer køerne selv emissioner ved at bøje og fælde store mængder metangas. I alt bidrager hvert glas mælk med over et halvt kilo til drivhusgasemissioner. Afhængigt af dine diætbehov kan nogen af ​​disse mælker passe godt til din planets sundhed. Der er stærke argumenter for at vælge plantebaseret mælk, især havre- eller sojamælk.

Hvorfor drikker bodybuildere chokolademælk?

Chokolademælkkom på scenen for et par år siden som en potentiel træningsgenopretningdrikke. Kroniske undersøgelser viser fortsat, at det hjælper med at fremme muskelproteinsyntese (vækst). Yderligere forskning viser ogsåchokolademælkforbedrer atletisk præstation, opretholder cellulær balance og holder kroppen hydreret.

Hvad sker der fyre? Jeff Cavalier, Athlean-X.com. I dag begår vi mord.

Vi vil dræbe fire madmyter, der skal dø. Du var nødt til at dø for længe siden, når det kom til at opbygge muskler. Okay, lad os starte med vores første, og det er Fat Make You Fat.

Folk, at spise en masse fedt gør dig fedt, ligesom hvor mange kulhydrater der gør dig fede, at spise en masse protein vil gøre dig fedt, og at spise en masse og masser af mad, der er over dit kalorieindhold, vil gøre dig fedt. Vi har talt om, hvordan du skal være i kaloriefattig tilstand for at tabe fedt. At spise fedt alene forårsager ikke problemer, medmindre du spiser det for meget.

Her er en lille advarsel, når det kommer til fedtstoffer, der kan forvirre folk. Det vil sige, fedt er gram for gram - du har sikkert hørt dette en million gange - har højere kalorier end et gram kulhydrat eller et gram protein. For hvert gram fedt vil du se 9 kalorier sammenlignet med 4 kalorier protein eller 4 kalorier kulhydrater.

På grund af dette kan du ikke forbruge så meget fedt eller mindst så mange fede fødevarer, som du muligvis kan få fra de to andre. Mennesker, der forkæler sig med meget fedt, kan opleve, at indtagelse af store mængder af det gør dem fede. Det er ikke selve fedtmolekylet, der gør dig fed.

er kikærmel sundt

Undgå venligst sunde fedtstoffer. De er en vigtig komponent i hver celle i vores krop. Du har brug for dem, og du har brug for dem for optimal vækst og hormoner for maksimal muskelvækst.

Foretag ikke denne fejl; lad os dræbe denne lige nu. Dernæst kan jeg ikke vente med at personligt smide en skovl fuld af snavs på den, den idé eller koncept, som du ikke kan spise efter kl. ellers bliver du fedt, bliver du til et stort fedt græskar, fordi du spiser efter et bestemt tidspunkt på dagen; De er afskåret om natten.

Det er affald. Folk, husk at hvis du er inden for dit kalorieindhold, vil din krop bruge disse kalorier. Hvis vi stadig har 600-1000 kalorier, behøver vi ikke bekymre os om at tælle kaloriens nuancer, jeg kan fortælle dig alt om, hvordan vi kan holde dette meget lettere, men vi gør det i en helt anden artikel, Ideen er, når vi stadig er under vores vedligeholdelsesniveau for kalorier, uanset om vi får kalorierne efter 6. Spis eller ej kl. 12:00 eller endda kl. 20, eller som jeg selv kan bekræfte, har jeg spist middag kl. 10 : Kl. 30 næsten hver aften i de sidste tre måneder.

Det påvirkede ikke mine kropsfedtniveauer. De sidste par måneder har fået mig til at føle mig slankere end nogensinde i mit liv. Det udløses ikke pludselig bare fordi uret siger, at du vil begynde at få kropsfedt på et bestemt tidspunkt.

Din krop bruger stadig disse kalorier, uanset hvilket tidspunkt på dagen du spiser dem, det afhænger af din levering og tidspunktet for dine måltider. Fra et blodsukkerstabilitetssynspunkt - jeg har gjort det meget tydeligt flere gange på denne kanal - er din blodsukkerstabilitet som atlet af yderste vigtighed, når det kommer til at optimere ydeevne, som jeg ikke ønsker at være i lavt blod sukker tilstand, når man prøver at køre bil og forbyder store forestillinger fra atleter. Jeg synes, det samme burde være tilfældet for os mennesker.

Hvis du vil optimere din funktion, skal du forbedre din koncentration konsekvent. I løbet af dagen skal du regelmæssigt forsyne din hjerne med det brændstof, den foretrækker, ved at holde dit blodsukker stabilt ved at spise hyppigere måltider. Det har intet at gøre med din evne til at opbevare fedt eller forbrænde fedt, fordi du spiser senere på dagen.

Så lad os hurtigt smide en ny skovl snavs på den og begrave den for evigt. Den næste myte er en, der faktisk ofte kommer op i form af et spørgsmål. Det betyder: kan du opbygge muskler, hvis du? følger jeg for at oprette en vegansk ernæringsplan? Ideen er: nej, det kan du ikke.

Jeg spekulerer på 'hvorfor ikke?' Lad os starte med, at din træning kræver mindst en vis intensitet, og om du giver den intensitet. For at stimulere ny muskelvækst kan en veganer, der følger en solid spiseplan, opbygge muskler, da han bruger sit protein, som er nødvendigt for at opbygge muskler og stadig får en vegansk spiseplan. Der er mange kilder, og veganere, der allerede følger en vegansk livsstil, ved, at de kan være meget gode.

De kunne være hummus eller kikærter, de kunne være quinoa, og de kunne endda være proteinbaserede kosttilskud, der er ærteproteiner. Så de er veganbaserede proteinpulvere, som de stoler på for at få det protein, de har brug for. Selv da, hvor meget protein er der faktisk brug for? Det adskiller sig fra individ til individ.

fosfater i fødevarer

Det varierer konservativt. Nogle estimater siger et halvt gram pr. Pund kropsvægt til så meget som et gram pr. Pund kropsvægt. Jeg hører endda folk sige, at det er et og et halvt gram pr. Pund kropsvægt, jeg tror, ​​det er lidt over toppen, men det betyder ikke noget.

Ideen om, at hvis veganere støtter hård træning - det er kravet - hård træning, ligesom alle andre med en solid spiseplan, der inkluderer protein fra veganske kilder; Og hvad så? Du kan absolut opbygge muskler. Hvis du eller nogen, du kender, forsøger at få ideen eller tænke over den, skal du ikke lade nogen tale dig ud for at fortælle dig, at du ikke kan bygge muskler på denne måde, komplet myte. Når alt kommer til alt, hvis du tilslutter hele dette supplementskoncept, er der en tro derude, at kosttilskud vil rive mig fra hinanden.

Jeg havde faktisk en værelseskammerat på college, der ikke gjorde noget, aldrig arbejdede, dukkede op med sin flaske fedtforbrænder og tænkte: 'Jeg er færdig. Jeg kan gå, jeg har min fedtforbrænder. 'Han tænkte endda på at reducere pletter på maven ved at tage sin fedtforbrænder.

Folk, hvis du har en modvilje mod sund kost og en sund tilgang til at spise: Glem dine kosttilskud. Dine kosttilskud gør ikke noget. Husk, kosttilskud er beregnet til at supplere en god spiseplan.

Når en god spiseplan er på plads, kan kosttilskud have en enorm indflydelse på dine niveauer af kropsfedt, og som jeg har sagt mange gange før, giver de dig muligheden for niveauer af stens, der ellers måske ikke findes. Igen, for en person, der altid er på farten, der løber fra sted til sted, stoler jeg på mine kosttilskud for at holde mig slank 365 dage om året. Jeg ved ikke, hvad jeg skal spise eller har direkte adgang til noget meget med matches, hvad jeg vil spise.

Jeg ved, at mine kosttilskud giver mig denne mulighed. Den anden ting, jeg synes er, at kosttilskud skaber et ansvar for dig tidligt på dagen, når jeg tager min pre-workout RX1 om morgenen, føler jeg mig allerede investeret i tanken om, at jeg er på denne vej i dag for at sikre, at jeg forfølger min mål om at spise godt, omkring min hårde træning og for at se ud som jeg gør. Som et resultat er jeg meget mere tilbageholdende - som jeg har fundet gennem årene - for virkelig at afvige fra denne vej.

Jeg har lyst til, at jeg investerede både pengene og jeg. Jeg investerede tiden efter en god spiseplan. Skru det ikke op nu.

Hold alt i gang, mange mennesker finder det samme. Hvis du er på udkig efter kosttilskud, der er grunden til, at du mister kropsfedt, så vil jeg sige bare se andre steder. Men når du er forpligtet til din spiseplan og er klar til at tage det? yderligere trin for at forsøge at fremskynde eller forbedre det, du ser ved din nuværende ernæringsmæssige tilgang; Kosttilskud kan også spille en stor rolle i dette.

Som jeg siger hele tiden, har det altid været min tilgang, herunder med mine egne kosttilskud, hvordan jeg nærmer mig min måltidsdag, og hvordan de går sammen med det. Værsgo. Hvis du som mig er glad for, at vi endelig har dækket disse fire myter med snavs - selv dig selv, har et sidste spark indeni for at sikre, at ting forbliver nede - det er fantastisk.

Glem ikke at efterlade dine kommentarer og tommelfingre op nedenfor. I mellemtiden, lad mig vide, hvad du ellers gerne vil se, hvilke andre typer artikler du vil have, at jeg skal rapportere her på denne kanal. Jeg gør det med glæde.

Vi har en komplet ernæringsplan i vores Athlean X Factor Meal Plan, der hjælper dig med at bryde igennem og forenkle mange af de BS, der er relateret til diæt. Det behøver ikke at være for kompliceret, og du får de resultater, du vil se, som jeg følger 365 dage om året. Du kan få dette på AthleaX.com og vores Athlea-X træningssystemer.

Okay, fyre. Jeg vil være tilbage snart. Vi ses.

Hvad sker der, hvis du drikker chokolademælk hver dag?

Det er dog højt i kalorier og tilsat sukker, hvilketkanbidrage til vægtøgning og kan stigeditrisiko for visse kroniske sygdomme.Chokolademælkindtagelse bør overvåges nøje hos børn. For megetkanbidrage til fedme, hulrum og andre sundhedsmæssige problemer hos børn (46, 47).

Tidligere var mælkedrikning almindeligvis kendt som en sund vane. Men i disse dage er det næsten umuligt at vide, hvem eller hvad man skal tro, når det kommer til at spise sundt og holde sig i form. Med de modstridende oplysninger om mejeriprodukter har vi afmagret mælken.

Acne, der ankommer mælk, er i modsætning til ost og yoghurt kendt for at forårsage betændelse, fordi den lactose, den indeholder, nedbrydes til D-galactose, en form for sukker. Desværre er acne kun en form for betændelse for din hudfarve. Efter at have drukket tre glas mælk, pludselig bryder ud, er der sandsynligvis en forbindelse.

Mens et udbrud efter indtagelse af mejeriprodukter kan virke som et mindre - omend irriterende - tilbageslag, er det ikke en uundgåelig skæbne at dukke op på vores hud, så når du først finder ud af, at du mister din mælk, er det bestemt en nem beslutning at skære ned på din mælk indtagelse Just Cannot Control Acne Mejeriprodukter, som også forårsager gas, kan faktisk være værd at undersøge yderligere. Men er gas kun et problem for mennesker med laktoseintolerance? Desværre måske ikke. Flatulens efter indtagelse af mejeriprodukter kan også være forårsaget af irritabel tarmsyndrom eller følsomhed over for et andet protein i mejeriprodukter. selvom du ikke er laktoseintolerant.

Gas er ekstremt ubehagelig og kan få dig til at føle, at du ikke engang vil klæde dig eller trække din bum ud af sengen. Men en strandkugle mave er ikke den værste bivirkning i verden. Det er normalt ikke grund til bekymring.

Men at drikke mælk dagligt kan også føre til mindre problemer, der er lette at ignorere. Fordi mælk er så meget pasteuriseret og forarbejdet, kan den blive ubalanceret. Denne ubalance kan forårsage alle mulige langsigtede fordøjelsesproblemer og endda føre til symptomer som tåge i hjernen og migræne. Så en halvliter is kan forårsage mere end hjernefrysning, dårlige nyheder, når det kommer til at drikke mælk.

I den anden ende af spektret, for dem der ønsker at komme i form og i form, kan drikke mælk dagligt fremme vægttab eller endda fedtforbrænding, især hos kvinder, der drikker 1%, er det fordi du tror, ​​du er fed? 'Ifølge Paul Salter, en registreret ernæringsekspert, vægttabsekspert og sportsnæringsekspert, kan forbrugende tre portioner mejeriprodukter om dagen føre til større fedt tab i det lange løb. især hvis personen følger en sund diæt og regelmæssigt træningsprogram. Lidt gas til gengæld for vægttab er ikke det værste kompromis. 'Vil du have en drink efter opstart?' 'Mælk?' Hvis din primære bekymring er at løfte vægten og opbygge muskler, er animalsk protein i mælk en ideel tilføjelse til din diæt.

I modsætning til for eksempel de meget populære industrielle proteinpulvere, kommer proteinet i komælk fra en naturlig kilde og er ikke blevet manipuleret med. Proteinet i mælk kan også hjælpe dig med at spise for meget, da det forsinker fordøjelsen. Det betyder, at du vil føle dig hurtigere fuld.

Husk også, at alle de hip nye 'alternative' mælker, der er ramt markedet de seneste år - såsom mandel, hamp og kokosmælk - har betydeligt mindre protein end almindelig, almindelig komælk og derfor muligvis ikke så ernæringsmæssigt tæt som de ser ud. For dem, der udøver styrketræning for alvorlige gevinster, kan mælk også hjælpe på dette område. Proteintypen i mælk er vigtig for styrketræning og muskelgendannelse, fordi animalsk protein lettere absorberes af kroppen. 'Hvad er det store problem?' 'Hvad lavede du lige?' Næringsstofkraftværk Ja, mælk giver ekstra protein til dem, der ønsker at blive sunde og magre, men det giver også flere næringsstoffer end andre drikkevarer og med en relativ samlet hastighed færre kalorier.

I det væsentlige betyder det, at kalorierne afbalanceres af det høje næringsstofindhold. Jeg husker fra vores barndoms ernæringsuddannelse, at mælk er beriget med calcium - for ikke at nævne et par andre vigtige næringsstoffer som D-vitamin, kalium, kulhydrater og fedt. Dette ernæringsindhold er stadig verdens største salgsargument for mælk fra andre kilder, men mælk er uden tvivl den nemmeste måde at få det hurtigt ind i din krop.

Dette er især vigtigt i betragtning af, at calcium blev opført som et af de næringsstoffer, der er bekymrende i regeringens diætretningslinjer for 2015. Der er et markant fald i stofskifte hos kvinder, når kvinder bliver ældre. Det betyder også, at knoglestyrken falder, og risikoen for osteoporose øges.

Kombinationen af ​​calcium og D-vitamin opnået fra konsummælk kan dog forbedre knoglemineralisering og vende nogle af virkningerne af alder, så vi anbefaler ikke at bade i den. Men hvorfor vente, indtil dine knogler er svækkede for at starte styrkelsesprocessen? ”Forskning har vist, at drikke mælk tidligt i livet i en alder af 30 kan føre til en stærkere knoglestruktur. Men hvis du er over 30, skal du ikke være bange.

specialafvigelse gennemgang

D-vitaminet i mælk opretholder din knoglestyrke og muskelmasse, når du bliver ældre. Måske er det glas mælk inden sengetid virkelig en god idé. 'Sir, kunne jeg genere dig med et glas varm mælk? Det hjælper mig med at falde i søvn. ''

Er chokolademælk bedre end hvid mælk?

Menschokolademælkhar flere gram kulhydrater pr. portionend hvid mælk, begge har de samme ni vigtige næringsstoffer, og den ene kan være et glimrende valg efter træning.Mælkvæske og elektrolytter, herunder calcium, kalium og magnesium, rehydrerer kroppen og genopfylder det, der går tabt i sved.

Er chokolademælk før sengetid dårlig?

Traditionelt varmtchokoladeer ensengetiddrik også, men det fungerer ikke så godt sommælk.Chokolademælkindeholder høje niveauer af xanthiner, mor til stimulanser som koffein.1. 2015.

Skal jeg drikke chokolademælk inden sengetid?

Traditionelt varmtchokoladeer ensengetid drikkeogså, men det fungerer ikke så godt sommælk.Chokolademælkindeholder høje niveauer af xanthiner, mor til stimulanser som koffein.1. 2015.

Drikker chokolademælk om natten dårligt?

Ikke kun gør detchokoladehar kalorier og sukker, men det har også koffein, som kan bidrage til rastløs søvn.Chokoladeer heller ikke en fyldsnack, så hvis du ønsker det, er du muligvis ikke sulten. Snarere kan din søde tand blive bedst af dig. Prøv varm te eller et glas fedtfattigchokolademælk.

Hvad er bivirkningerne ved at drikke chokolademælk?

Chokolademælkindeholder tilsat sukker og derfor flere kalorier, der kan føre til mere overvægt og fedme. I USA er 1/3 af børnene allerede overvægtige og overvægtige og højererisikotil kroniske sygdomme som type 2-diabetes, hjertesygdomme og kræft.

Er det godt at drikke chokolademælk om natten?

Et glas varmtmælkvil faktisk få dig til at sovebedre. Traditionelt varmtchokoladeer ensengetid drikkeogså, men det fungerer ikke somgodtsommælk.Chokolademælkindeholder høje niveauer af xanthiner, mor til stimulanser som koffein.1. 2015.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel? Hvad skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet? Kontakt politiet. Hvis din cykel bliver stjålet, skal du indgive en politirapport. Registrer din cykel. Selvom du ikke registrerede din cykel, før den blev stjålet, kan du gøre det efter. Alert lokale bonde butikker. Det gør dig måske ikke godt, men det kan ikke skade at prøve. Tjek lokale annoncer.

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke? Faktisk sagde Cowell, at på trods af smerten har hans skade faktisk ført til, at han levede sundere og behandlede sin krop bedre, end han havde været før ulykken, og han er på et bedre sted nu fysisk, end han havde været. En af de ting, du har gjort, er så meget motion, at slags, helbrede, 'forklarer Cowell. 24 februar. 2021 г.

Cykelrammer - praktiske beslutninger

Hvad er det bedste rammemateriale til cykler? Aluminium. Introduceret som et materiale til cykelstel for omkring 30 år siden, er aluminium nu det mest almindelige materiale. Det er mindre tæt end stål, så det resulterer i lettere rammer. På grund af dens nedsatte tæthed kræver det større rørdiametre for at opnå tilstrækkelig styrke til en cykelramme.

Cykling gedder peak - praktiske løsninger

Kan du cykle op på Pikes Peak? Cykelbrug er kun tilladt på Pikes Peak - America's Mountain i den normale driftstid. Cyklister er underlagt alle vejafgifter og åbningstider. Den snoede og naturskønne vej vil udfordre de mest erfarne ryttere, men opstigningen til topmødet på 14,115 fod er oplevelsen værd.

Topcykler 2020 - enkle svar på spørgsmål

Hvad er det bedste cykelmærke 2020? Hvad er de bedste cykelmærker? Trek.Norco.Schwinn.Cannondale.Co-op Cycles.Giant.Specialized.

Cykling i Toscana - bæredygtige løsninger

Hvor mange dage har du brug for i Toscana? Mens du kan se de største byer om 3-4 dage, anbefaler jeg mindst en uge til Toscana. Dette giver dig mulighed for ikke kun at se alle højdepunkterne i de bedste byer i Toscana, men også at få et glimt af det smukke toscanske landskab.