Vigtigste > De Bedste Svar > Burpee form - hvordan man afregner

Burpee form - hvordan man afregner

Hvad er korrekt Burpee-form?

For det grundlæggendeburpee:

Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden og dine arme ved dine sider. Sænk ned i en squat-position, og læg dine hænder på gulvet. Spark eller træk dine ben tilbage i en plankeposition. Hop eller træk dine ben fremad for at vende tilbage til en squat-position. Gå tilbage til stående stilling.
18. sep 2019Uanset om du er i fitness eller ej, skal du have hørt om den ydmyge burpee. Burpees er en af ​​de mest anstrengende kropsvægt øvelser. Nogle sætter pris på dem, andre frygter dem, men uden tvivl er de en af ​​de mest udfordrende kropsvægtøvelser derude.

saris bone 2 anmeldelse

De er en integreret del af træningsprogrammer i disse dage. Det er en kombination af squats, pushups og lodret spring. Burpees arbejder hele din krop inklusive kernemuskler og kan øge din kardiale udholdenhed.

I dagens artikel fortæller vi dig, hvorfor du skal lave burpees hver dag. Uanset om du vil opbygge muskler, tabe fedt eller bare forbedre din fysiske kondition, kan Burpe hjælpe dig. Så fortsæt med at kigge! Hvordan kan du lave en rigtig burpee? En burpee er en ret simpel øvelse.Start med at stå op med dine fødder et par centimeter fra hinanden og dine arme ved dine sider. Sænk din krop i en squat. Læg dine hænder på gulvet foran dig, og flyt din vægt på dine hænder.

Samtidig lægger jum dine fødder bag dig, mens du holder din krop lige. Din vægt skal være på kuglerne på dine fødder og hænder, svarende til en plankeposition. Spring hurtigt frem med dine fødder, så de lander lige uden for dine hænder.

Hop fremad, spring i luften og løft armene over dit hoved. Sænk din krop i en squat og gentag øvelsen. Burpee-variation: Du kan tilpasse en simpel burpee for at gøre det lettere eller sværere at gøre udholdenhed, at udføre regelmæssige burpees, springe springet over, indtil du har bygget mere udholdenhed.Du kan endda lave burpees ved at placere dine hænder på en hævet bænk i stedet for gulvet. Dette gør bevægelsen lettere. Jo højere bænken er, desto lettere er burpien.

Hvad hvis du vil gøre burpees hårdere? Inkluder et spring og push-up på hver rep. For at gøre det sværere ud fra et kardiovaskulært synspunkt skal du øge tempoet. Gør hurtigere Burpees! Her er en udfordring, du kan gøre på 30 sekunder.

Så prøv at overgå din tid, når du arbejder videre. Vær klar til at svede og suge vejret! En anden måde at gøre øvelsen vanskeligere på er at ændre den type spring, du ender med at lave. For at øge udfordringen skal du springe et stjerne eller hoppe på en lav boks.Vær forsigtig, dette kræver en masse smidighed og koordination. Det er ikke et begyndertræk eller et, du skal prøve, før du har lavet en masse standard burpees. For at tilføje en balanceudfordring skal du lave enbenede burpees.

Da disse er mere avancerede, skal du ikke prøve, før du kan gøre mindst 10 konventionelle burpees i god form. Hvilke muskler arbejder burpees? Burpees arbejder dine mavemuskler, triceps, skråninger, skuldre, bryst, quads, bagdel, lår, kalve og dit hjerte kredsløbssystem. Burpees øger ikke kun din puls og får sveden til at flyde, men det er også en dynamisk træning, der fungerer det meste af musklerne i din underkrop og kerne.

Når du krummer, skal du sigte mod dine quadriceps og i mindre grad dine lår. De understøtter også dine kernemuskler for stabilitet. Når du laver en burpee ved at tilføje en push-up, bliver din overkrop, især dine triceps, aktiv.

Burpees sundhedsmæssige fordele: Nu hvor vi har fortalt dig alt om burpees, lad os komme ned til de faktiske sundhedsmæssige fordele. De retter sig mod alle dine muskelgrupper: I modsætning til isolationsøvelser er burpees en træning i hele kroppen, der involverer de store, store muskelgrupper såsom bryst-, ryg- og lårmuskler. Ud over de store muskelgrupper træner de også dine mindre hjælpemuskler i bagagerum, skuldre og arme.

cyklist barberer ben

For at udføre en burpee ordentligt udfordrer det næsten alle dele af kroppen på samme tid, og det er hovedårsagen til, at de er så anstrengende og effektive. Det er virkelig vigtigt at træne disse sekundære muskler ved siden af ​​kernen. større muskler kan hverken arbejde eller træne effektivt.

Det er dem, der giver dig et atletisk udseende, forbedrer din kropsholdning, stabiliserer skelettet og får dine hovedmuskler til at fremstå mere synlige. Opnå træningsmål, men også hjælpe dig med at klare dig bedre i hverdagens aktiviteter. Med hver rep arbejder du med dine arme, bryst, quads, glutes, hamstrings og kernemuskler, som træt dig, men får dig til at blive stærkere og bedre. Fordelene ved burpees er ikke kun synlige udefra.

Der er ingen anden øvelse, der er så velegnet til at træne styrke og udholdenhed på samme tid, hvilket forbedrer reaktionstid og koordination på samme tid. Dette skyldes den komplekse rækkefølge af en burpee og den intensive brug af store muskelgrupper. Forbedrer hjertesundheden: Udover at styrke dig kan burpees forbedre din hjerte-kar-sundhed.

Når du gør burpees, skal dit hjerte slå hurtigere og sværere for at tilføre blod til dine muskler. Hvis du laver burpees regelmæssigt, styrker øvelsen dit hjerte over tid. Muskelen behøver ikke arbejde så hårdt i hvile, fordi den er blevet mere effektiv.

Derudover forbedrer burpees niveauet af kolesterol i dine blodkar. Mængden af ​​lipoprotein med lav densitet eller LDL-kolesterol, almindeligvis kaldet 'dårligt kolesterol', falder. Dette fører til mindre plak i dine arterier.

Som et resultat har du en meget lavere risiko for hjertesygdomme og hjerteanfald. Personer, der er interesserede i deres hjerte-kar-helbred, lever længere end dem, der ikke gør det. De har også en tendens til at have bedre livskvalitet og færre helbredsproblemer.

AIDS vægttab: Burpees forbrænder kalorier, og det gør mange af dem. En person, der vejer omkring 150 kg, ville forbrænde cirka ti kalorier i minuttet ved at gøre burpees. Hvis du gør dem i en time ad gangen, forbrænder du over fem hundrede kalorier.

Forbrænding af kalorier gennem træning kan hjælpe dig med at styre vægten. Hvis du ønsker at tabe dig, kan burpees få dig til en kalorieindholdsmangel. Hvis alle andre faktorer er korrekte, kan en times burpees lyde lidt overdreven, men ingen siger, at du skal gøre en times burpees uden den, hvis du brænder fem hundrede ekstra kalorier om dagen. Du kan opdele det i mindre perioder af tid.

Prøv for eksempel at lave ti minutters burpees og tag derefter en pause. Du behøver ikke engang at gøre en hel time hver dag; Selv en ti minutters burpee træning forbrænder omkring 100 kalorier. Bygger udholdenhed: Burpees er bemærkelsesværdigt effektive til at øge din cardio og muskel udholdenhed.

hvordan man kommer i form uden et motionscenter

Især anbefalet til langdistanceløbere, rekrutterer burpees et meget stort antal hurtige ryk muskelfibre, der tillader atleten at fortsætte, mens normal løb ikke bruger næsten det samme antal fibre - hvilket påvirker præstationen. Burpees er en kombination af modstand og cardio træning, hvilket betyder, at de udløser både aerobe og anaerobe reaktioner fra kroppen. Dette er grunden til, at de er så effektive til at øge din træningskapacitet.

Krydstræning til andre aktiviteter: En anden stor fordel ved burpees er, at det træner dig til andre aktiviteter. Det er nyttigt for atleter, der udøver enhver sport. Burpees forbedrer din styrke, udholdenhed og fleksibilitet, som kan overføres godt til sport og andre daglige aktiviteter.

Burpees består af flere forskellige bevægelser såsom squats, planker og spring. Squats kræver et godt bevægelsesområde i hofter, knæ og ankler; Dette er især vigtigt for atleter, hvis sportsgrene involverer meget løb. Manglende mobilitet kan være en kilde til skade.

Plankedelen af ​​burpe øger kernestyrken. Kernearbejde handler ikke kun om en seks-pakke æstetik; Kernemusklerne er vigtige for at beskytte ryggen mod skade. Endelig kræver burpees, at du bevæger dig og hopper hurtigt.

Dette er især nyttigt for basketballspillere, atletik, gymnaster og andre sportsgrene, der involverer spring. Agility: Agility er din krops evne til at bevæge sig hurtigt og skarpt. Det er en vigtig del af en sund livsstil, og burpees kan hjælpe dig med dette ekstremt gavnlige træk.

cykelapp til æbleur

Burpees forbedrer din krops evne til at arbejde for flere led og muskelgrupper. Med forbedret udholdenhed træner du din krop til ikke kun at kaste overskydende fedt, men også til at være mere adræt. Ting at overveje, når Burpee: - Først skal du prøve at gå lidt langsommere og ikke tage en pause i stedet for at gå hurtigt og holde pause i midten - For det andet, glem ikke at trække vejret dybt, det hjælper dig med at fortsætte uden panting ; For det tredje, bøj ​​ikke ryggen, når du træder på plankepositionen, det kan skade din nedre ryg; Endelig skal du opretholde den korrekte kropsholdning og gøre det under tilsyn, da den forkerte kropsholdning vil give dig mere skade end godt.

Hvilke øvelser laver du dagligt? Er burpees en del af dem? Lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor!

Hvad er de 4 versioner af A Burpee?

7 Ny Kick-ButtBurpee variationerat teste din styrke
  • 7Burpeesat teste din styrke. Standardenburpeehandler om styrke og konditionering.
  • Skub opBurpee.
  • Star JumpBurpee.
  • SupermanBurpee.
  • SideBurpee.
  • Mountain Climber Tuck JumpBurpee.
  • Dyk bomberBurpee.
  • 7. ÆskeBurpee.
11. feb 2016

Kan du blive flået af burpees?

Hvisdutal med enhver fitness-fan, de er hurtige til at hylde burpee's dyder. En højeste kropsvægt øvelse,burpeesarbejde muskler overalt i kroppen ogdit hjerte pumper. De er dog forfærdelige over forgør, såduvirkelig ønsker at være sikker på, atduJeg vil se fordelene ved en masseburpees.11. jan. 2017 nov.

Indeholder en Burpee en push-up?

Den aktuelle version af enburpeeer nu en seks-count bevægelse, derinkluderertre spring, et par squats, enskubbe-opog en ikke-ubetydelig mængde pine.11. apr 2020

Hvad er Burpee Challenge i 30 dage?

Fordiburpeeser en intens træning og kan være hårdt på dine knæ og ryg, detteudfordringer designet til gradvist at øge antallet, du laver hverdagi løbet af30 dage. Du fårdagehvor du har færreburpeesog andre, når du hviler for at lade din krop komme sig og forhindre skader.

Hvorfor er burpees så hårde?

''Burpeeserså hårdtfordi de målretter mod hele din krop - øvre, nedre og kerne - i en enkelt øvelse med hurtighed, 'siger Straub. 'For eksempel, hvis din lave ryg buer sig under en planke - et tegn på dårlig kernestabilitet - så tænk bare hvad der sker med din lave ryg, hvis du prøver en burpee.'31. mar 2020

Hvad er den sværeste Burpee?

PilatesBurpee'Kan gå i historien, da denDet sværesteKerneøvelse nogensinde.22. nov. Dec 2019

Er 30 burpees om dagen nok?

Fordele ved30-DagBurpee Challenge

Når det er gjort korrekt, kan denne udfordring forbedre din styrke, udholdenhed, generelle kondition og øge dit vægttab, fordi det øger din puls og stofskifte. Det er en ekstremt effektiv måde at udfordre din krop på og forbedre din kondition.

Er 50 burpees om dagen nok?

Nu50 burpeeskan virke som meget - og det er det. Men da jeg for nylig skiftede job og kun træner to gange om ugen, havde jeg brug for noget nyt. Plus,50 burpeeskan gøres på under 10 minutter og under fem, hvis du er i form (og jeg kan godt lide at tro, at jeg er).2. mar 2021

skyderen øvelser

Forbrænder burpees mavefedt?

Ja,burpeeskan hjælpe digbrænde mavefedthurtigere end nogen anden øvelse eller diæt, hvis de udføres regelmæssigt.Burpeeser fremragendefed-brændendeøvelser, der hjælper med at opbygge stærke muskler og øge dit stofskifte hele dagen. De hjælper digbrændekalorier og dinmave fedtlænge efter din træning er færdig.4. maj 2021

Hvordan laver man burpees med den rette form og teknik?

Hvordan man laver burpees med korrekt form & amp; Teknik 1 Burpees instruktioner. Begynd at stå højt med dine fødder omkring skulderbredde fra hinanden. 2 3 Lettere Burpee-variationer. Burpees er en avanceret plyometrisk øvelse, der kræver solid skubning og kernestyrke. 3 3 Almindelige fejl.

Er Burpee en god øvelse for kvinder?

Mens burpees kan være en nyttig øvelse at tilføje til din rutine, er det vigtigt at bruge korrekt form, fordi skader er almindelige, især blandt kvinder. Fordi burpee er en plyometrisk øvelse, er mængden af ​​kraft på dine led meget højere end under en øvelse, der ikke kræver, at du hopper op og ned fra jorden.

Hvad har du brug for at vide om Burpee Seeds?

Burpee Seeds & amp; Planter Vi er stolte over at have leveret de fineste kvalitet, ikke-GMO-sorter i hjemmearbejde i over 140 år. Vi er et firma af gartnere til gartnere, og vi garanterer hvert eneste produkt. Voks med tillid til at vide, at Burpees team af gartnereksperter er med dig hele vejen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling? 5 cykeltræning, der øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikrointervaller har vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to ugers intervaltræning kan forbedre din præstation,” siger Paul Laursen, ph. г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling udholdenhedstræning - finde løsninger

Hvor lang tid tager det at opbygge cykeludholdenhed? Kom godt i gang. Til udholdenhedscykling handler det om at opbygge din basiskondition korrekt. Hvis du planlægger at deltage i enhver udholdenhedsbegivenhed (jeg kategoriserer dette som noget over 100 miles), skal du bruge 12 til 16 uger på at køre lange, stabile miles med lav intensitet for at styrke dine aerobe systemer.

Cykeltrailer til børn - pragmatiske løsninger

Hvilken alder kan barnet gå i en cykeltrailer? 12 måneder gammel

Cykling om natten - handlingsorienterede løsninger

Er det sikkert at cykle om natten? Så længe din cykel er udstyret med gode lys (se vores guide), er cykelpendling helt sikkert i mørket. Chauffører behandler dig faktisk med mere respekt og giver dig en bredere kaj, når du overhaler. Dine hvide forreste og røde bagcykluslys minder dem om, at du også er trafik.17 окт. 2011 г.