Vigtigste > De Bedste Svar > Kalve smerte prævention - handlingsorienterede løsninger

Kalve smerte prævention - handlingsorienterede løsninger

Kan prævention forårsage lægsmerter?

Selvom kvinder ikke skal bekymre sig for meget om at få blodpropperprævention, de burde helt sikkert være opmærksomme på, at detkanske og forstå advarselsskiltene. Oftest starter blodpropper ibenogårsagsymptomer somsmerte, hævelse, tyngde eller kramper iben.07.01.2019

Yipee ki yay. Jeg er Bob Schrupp Fysioterapeut, Brad Heineck Fysioterapeut Sammen er vi de mest berømte fysioterapeuter på Internettet, så efter vores mening selvfølgelig Bob. Så i dag skal vi tale om lægsmerter.

Du skal vide dette, hvis du har smerter i kalven, er det en trukket muskel? Er det en blodprop, eller har vi endda noget andet, der muligvis kan være rumsyndromet. Vi vil gennemgå nogle af de mulige tegn fra hver og forhåbentlig hjælpe dig med at identificere, men på et tidspunkt kan det være nødvendigt at se en læge for at finde ud af det. Ja, du skal se en professionel, især med blodpropper, men vi vil gennemgå et par ting, som du vil se efter, og hvordan man også ser efter dem.

Så vi starter med en trukket muskel, men før Bob siger jeg, gå ind i din, det er rigtigt. Hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et sekund til at abonnere. Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund og smertefri.Vi uploader hver dag. Gå også til Facebook og synes godt om os, for hvis du gør det, giver vi dig seje vibes. Og jeg mener, vi spreder stemningen.

Ja, dumme og dummere, baby, kaste vibberne. Ja, dette er en ældre film, du ved, det har været omkring 15 år, ved ældre mennesker. Det er sandsynligvis yngre mennesker, der ikke ved det, ikke.

Det er hvad jeg mener, ældre mennesker vil gøre det på begge måder, vi er ikke dumme og dumme. Vi tænker ikke længere Bob. Du er nødt til at komme videre, det er dit show, OK, så hvis du ofte har smerter i kalvene, er den mest almindelige årsag, sandsynligvis årsagen, en anstrengt muskel, en belastning eller en let tåre, rigtigt, og aktiviteten er normalt bare at vide hvad der skete Måske spiller du softball, og du løb fra første base, og du følte den skarpe smerte.Du hopper reb, måske løber du længere afstande, meget ofte med tennisspillere. Sikker på, nogle gange har du muligvis en trukket muskel, og du ved ikke rigtig, hvor den kommer fra. Men du ved, det kan være aggressivt op ad trappen, hvis du ikke har tænkt på det, og det sneg sig ind i dig.

Så uanset hvad stedet er, skal jeg vise mit ben i dag, Bob. Okay, gå videre. Positionen er normalt muskelmaven, selvom du ved, om det er en sene.

Det kan være hernede eller direkte i selve senen. Så har du måske tendinitis, ikke. Så det er lidt anderledes, men det er dybest set lige i midten her, det er her maven er denne udbulning her, og soleus-musklen her er ofte lige ved denne grænse, nogle gange varierer det lidt dybere, det er ofte ømt, når du klemmer musklen når du finder stedet, det virkelig gør ondt, det kan være en kvart størrelse lidt større, det er som åh der er stedet, der er ret typisk, når du strækker det eller Dorsiflex ofte, dette kan være irriterende, især hvis du går lidt mere aggressivt Og du ved det faktisk, og jeg ved, at du vil nævne nogle af behandlingerne, men en af ​​behandlingerne er også iført en lille hælkile et stykke tid, helt sikkert og det aflaster hætten.Så tag som en halv tommer hælkile, sæt den i din sko, som du har hos Dr. Scholls eller noget lignende, du er sikker på at få dem i butikken, og det tager noget af stresset fra kalven, mens det er helbredelse, eller hvis du gør det, skal du lægge et under hver fod, ellers har du et ben meget kortere end de andre, men hvis du gør Hvis du også gør det, skal du opdage, at det føles bedre med det samme, og det er kort - sigtet. Du vil ikke bære disse i dine fødder, fordi du ikke vil have hæle til at stramme andre behandlinger for en muskelspænding. Du bruger oprindeligt kolde pakker, når de er ømme og ømme, generelt 24 til 48 timer.

Du ønsker ikke at strække det aggressivt og såre det igen. Så måske noget mildt bevægelsesområde og strækning til at begynde med, ibuprofen, hvis du vil have anti-inflammatoriske effekter uden recept, og så ved du, at efter at det begynder at heles, kan du komme i noget blødt vævsarbejde, enten en krydsfriktion mobilisering eller den 6 tommer rulle, du er på, fungerer, vi har ikke tid til at gå ind i disse behandlinger. Vi har en hel artikel om dette.

Så når du skriver Bob og Brad og skriver en lægskade, mener jeg, at den dukker op, og jeg tror, ​​at vi endda har mere end en artikel. Det tror jeg, vi gør. Ja, men de samme mennesker.

Ja. Fortsæt Typisk heler en kalvestamme i dig, to uger ved du sandsynligvis ret godt, det kan være op til seks uger afhængigt af hvor aggressiv du er, hvis du ved, gå ud og løb eller gør noget irriterende, har de en tendens til at svar godt, jeg mener, og to uger er sandsynligt, hvis det er en ny skade, og du gør krydsfiber med det samme, seks uger mere kan være mere for et kronisk problem. Helt sikkert.

Så ja, men det skal heles. Jeg mener åh ja, den næste vi går til nu er rumsyndrom. Dette er en ret sjælden begivenhed, ikke sandt.

Men du ved, det er ikke som om det aldrig sker. Højre, højre, det er derude, og du ved, du kan google det og slå det op, jeg talte lige med en fodlæge, der arbejder med det, og hun opererede det faktisk i sidste uge og havde chancen for at tale med hende om det, men du faktisk har fire kamre i din kalv, og hvert kammer har muskler i sig, og når du træner, begynder disse kamre at fyldes med blod, fordi musklerne har brug for blodet. Men blodet flyder ikke som det skal i ventrikulært syndrom.

Normalt kommer det lige ud, så blod sker, fordi du træner, blodet strømmer ikke af en eller anden grund, og rummet begynder at fylde op og får for meget pres, for meget mælkesyre derinde, smerter starter og typiske symptomer er når du gør Hvis du starter en aktivitet på kort tid, får du en rigtig stikkende smerte, men når du stopper Trykket falder og det føles bedre Du laver din aktivitet igen Skarpe smerter stopper Hvis det er alvorligt Du vil se hævelse , kan du føle dig følelsesløs, der kribler i din fod, fordi nerve- og blodgennemstrømningen er nedsat korrekt. Så hvis du får denne slags symptomer, neurologiske symptomer, så er du nødt til at gå ind. Jeg tror, ​​du vil se dette hos løbere ganske meget.

Jeg mener, du kan se denne fyr som en løber eller en biker, fordi du bruger kalven meget. Du ved sikkert, da jeg løb, da jeg var yngre, blev jeg lidt følelsesløs. Ja, og jeg tror, ​​det var bare en mild form for rumsyndrom.

er sunde pop-tærter

En anden gang får du rumsyndromet efter traume. Hvis benet er brudt, eller et blå mærkesyndrom, hvor benet er blevet blå mærket, der kan irritere og udløse kredsløbssygdomme, der kan føre til rumsyndrom, så delene består af fascia og musklerne er i fascia, de danner næsten en slags rør igen lige rundt om muskelen, og igen kan de kun udvide sig så meget, så musklerne udvides fra blodgennemstrømningen. Det sætter blod og nerver i fare.

Disse fascier er hårde, det er ikke så langt som behandling, især når det er seriøst, det er en simpel operation Fodlæge Maggie sagde, at det er let, når de forbereder alt, tager det 15 minutter. Du går ind der er et snit. Du åbner rummet, leverer et print.

Det skal faktisk heles, og det er alt sammen blødt væv. Jeg vil ikke anbefale at gøre det selv. Tag ikke den lille slagterkniv, ja, det siger jeg, hvis det er så let, måske gør vi det, ja, men hun sagde sandsynligvis ikke.

Nej. Ja, og til sidst det meste af det sidste, og sandsynligvis den mest seriøse og sandsynligvis den næstmest almindelige, vil jeg sige ikke? Helt sikkert. Ja, jeg mener, jeg har sandsynligvis set fem tilfælde af detteokay, og hvad vi taler om er DVT, eller en blodprop, dyb venetromboseteknisk betegnelse, som lægmanden korrekt kalder det en blodprop, og det kan ofte ske her, det er lidt tættere på. Du kan finde disse blodpropper overalt i din krop eller hvor som helst, men dette er en fælles placering for dem.

Bekymringen er, at blodproppen kan bryde af og komme ind i lungerne. Jeg mener, der var en reporter for mange år siden. Husk, vi diskuterede dette før, det var under Irak-krigen.

Åh højre Mhm, han blev faktisk dræbt for at have kørt rundt i tanke så længe. Så var han inaktiv, og han udviklede en blodprop, og den gik op til lungerne og dræbte ham. Indtil videre er det årsager og hans grund til, at han fik blodproppen fra at sidde stille så længe. Korrekt, og det er derfor, du ved, at bekymringen vedrører fly. Derfor fortæller vi dig, når du er i et fly, at gå og ankelpumper også, fordi du sidder stille Og jeg tror, ​​det har noget at gøre med lufttryk, det er ikke på fly. Du ved, jeg er ikke sikker, men hvad angår den enkle ting, er at bevæge sig, få disse muskler i gang, holde disse muskler i gang Hvis du har svær hævelse i benet af en eller anden grund, bekymre dig lidt mere, hvis du pludselig blev mere siddende og af en eller anden grund måske på grund af en skade eller noget, så kan du være mere udsat.

Normalt er du aktiv, lige, du har knækket dit ben eller hvad som helst, og du sidder i flere dage på grund af skaden, men venter på at dette skal heles, det er altid en bekymring for symptomer, og det er hvad jeg gør, du ved i klinikken, du ved, jeg vil trykke, jeg vil gå efter temperaturfølsomhed, når du klemmer et område, der har dyb venetrombose, det er ret ømt, ja det er det, og så rettet vi anklen ud. Der er en test kaldet Homan Sign. Vi vil ikke gå igennem det detaljeret, men du palperer, du strækker musklerne, kontrollerer temperaturen, og sagen er, at hvis det er positivt i klinikken, er oddsene for, at det er falsk positivt, ret høje.

Ja, med andre ord, det kan 50% af tiden være et positivt Homan-tegn, der siger, åh, det ligner en dyb venetrombose, og du samler den op og foretager den bekræftende test, som er en ultralyd, der er på hospitalet er lavet, eller hvor kan man få det? en ultralyd, og det fortæller dig helt sikkert. Så jeg anbefaler ikke at diagnosticere dig selv med rumsyndrom eller blodpropper. Du har brug for en professionel til at gøre dette.

Ja dette er min erfaring. Jeg fik sandsynligvis 10 mennesker sendt for at kontrollere, om de havde en blodprop eller ej, og der var fem eller seks, der gjorde det. Så det går sammen med undersøgelsen, at ca. 50% er korrekt.

Og du ved temmelig ofte, du ved, hvad jeg skal gøre, er at jeg klemmer denne side og klemmer den anden side og sammenligner, og når de begge gør ondt, ja, du er altid øm med mig, ved du det? Normalt tager vi mange ting i betragtning, ikke, og det er derfor, det er noget at arbejde med dag ud, dag ud, år ind, år ud for virkelig at få en god fornemmelse for både rumsyndrom og en blodprop eller DVT, så jeg håber dette hjælper dig lidt med at forstå om lægsmerter og nogle af de mere almindelige årsager til det, og så ved du hvad du skal gøre ved det. Ja, tjek vores anden artikel, hvis du har brug for hjælp til denne kalvestamme, så tak alle for at se.

Er smerter i benene en bivirkning af prævention?

Bivirkninger

Umiddelbare faretegn på 'Pille'er åndenød, sværkramper i benene, bryst eller armsmerte, migrænehovedpine, sløring eller synstab, svimmelhed, gulsot, fornemmelse af blinkende eller plettende lys, depression eller humørsvingninger.

Udskrift: Silvia Monti Anmelder: David DeRuwe Hvor meget ved du om p-piller? For eksempel, ved du virkelig om p-piller? Hvis du er en kvinde blandt publikum, har du sandsynligvis hørt øvelsen, ikke? Du har øget risiko for slagtilfælde, vægtøgning eller kan være i risiko for lungeemboli, især hvis du er over 35 år gammel og ryger, ikke? Folk i publikum, du ved sikkert dette, hvis din partner er på pillen, at det kan spare dig for den grusomme og usædvanlige skæbne at bære kondom under sex. Korrekt? Men hvor meget ved du om p-piller, når det kommer til den del af vores krop, som de fleste af os har? pleje mere end nogen anden? Hjernen. Hvor meget ved vi om p-piller og hjernen? Du ved, at stille dette spørgsmål er lidt risikabelt for mange kvinder, og det er fordi at stille dette spørgsmål er imod to feministiske regler, som de fleste af os ubevidst ville vedtage siden barndommen.

Den første af disse regler er: 'Kritiser dem Ingen p-piller. ' Korrekt? Kvinder er forståeligt nok meget forsigtige med p-piller. Og grunden til det er fordi det var helt fantastisk for kvinder.

Og bare for at illustrere for dig, hvis du ser på dette antal bag mig, ser du procentdelen af ​​kvindelige ansøgere i jura og medicinske skoler, før p-piller var lovligt tilgængelige for enlige kvinder. De udgjorde kun 10% af puljen af ​​ansøgere; blink frem 20 år senere, og kvinder udgør 50% af puljen af ​​ansøgere. Ved at sætte kvinder i stand til at regulere og planlægge deres fertilitet har kvinder sat længerevarende karrieremål, langsigtede uddannelsesmål.

Og p-piller og al den frihed, den har P-piller har været en virkelig fantastisk magt i kvinders liv. Og af denne grund er det vigtigt at bruge B. til at stille spørgsmålstegn ved eller kritisk sætte spørgsmålstegn ved at pillen kan skræmme folk ved at tro, at vi er nødt til at gå tilbage til en tid, hvor kvinder var økonomisk afhængige af mænd og mister noget af vores frihed, selvom viden er altid magtfuld og kritisk overfor det At tale om p-piller betyder ikke, at vi skal give det op.

Den anden regel, som vi får problemer med, når vi vil tale kritisk om p-piller og hjernen, er reglen, der fortæller os, at vi absolut ikke kan tale om kønshormoninddragelse i hjernen, hvis du er kvinde, ikke sandt? Og det er fordi kvinder længe er blevet behandlet som alt for følelsesmæssige, mindre rationelle versioner af mænd på grund af vores skiftende kønshormoner. Der har været en masse sexistisk retorik om, at kvinder ikke skal være i stand til at udfylde vigtige job, eje jord eller vælge, fordi vores cyklisk skiftende hormoner netop har gjort os fuldstændig irrationelle, og derfor ved du, du ikke nogen, der burde være i positioner som denne, ikke? Men dette ID forhindrer os i at tænke på pillen. Og de er absolut ikke sikre i videnskaben heller.

For det første ændrer kvindernes hormoner sig cyklisk, men de er ikke uforudsigelige. De er ikke humørsyge eller lunefulde eller humørsyge. Hvis du fortæller mig en kvindes alder og den første dag i hendes sidste menstruationscyklus, kan jeg med næsten alarmerende nøjagtighed forudsige, hvad hendes kønshormoner laver lige nu, ikke? Hvis hun er i den første halvdel af din cyklus, finder vi, at kønshormonet østrogen er relativt højt i forhold til progesteronniveauet.

Og hvis det er anden halvdel af cyklussen, kan jeg forudsige, at progesteronniveauerne vil være relativt til niveauerne af. Østrogen vil være relativt høj. Selvom kvindernes hormoner ændrer sig cyklisk, er de ikke uforudsigelige og lunefulde.

Mænds primære kønshormon testosteron er derimod en helt anden historie, ikke? Så fra forskning ved vi, at mænds testosteronniveauer ændrer sig i reproduktionsrespons baseret på alder, tidspunkt på dagen, uanset om de har børn eller ej, uanset om de bare har set sport eller ej, uanset om de har givet våben eller ej - hvis du har et Se våben der ændrer testosteronniveauet - tilstedeværelsen af ​​attraktive kvinder og helt okay, hvis nogen har humørsvingende hormoner, er det mænd, ikke? (Skål) (Bifald) Så - (Bifald) Så ideen om, at vores kønshormoner påvirker vores hjerne, burde det ikke være problematisk? Kvindernes hormoner ændres, og de påvirker kvinders adfærd og hvordan kvinder tænker, føler og hvad de gør. Mænds hormoner ændres, og når de ændrer sig, påvirker de også, hvad mænd tænker, føler og gør dårligt for kvinders sundhed. Fordi vi er nødt til at bryde disse regler, der forhindrede os i at have tankevækkende samtaler om p-piller og hvem der gør dem til kvinder.

Dette skyldes, at selvom kvinder tager p-piller for et lille antal målrettede effekter, påvirker det kvinders kroppe fra top til tå, inklusive hjernen. Og den måde, p-piller fungerer på er ved at ændre niveauet af kønshormoner hos kvinder. Og mens vi har tendens til at tænke på vores kønshormoner som noget, der sker med os eller som noget, der forårsager puberteten og hårvæksten steder, vi ikke rigtig vil tale om i høfligt selskab, er vores kønshormoner faktisk en vigtig del af signalmaskiner, som vores hjerner brugte til at skabe oplevelsen af ​​at være den vi er.

Kvinders kønshormoner ændrer faktisk den version af deres hjerner, de opretter. Og der er en voksende mængde forskning inden for psykologi og neurovidenskab, der bakker det op. For eksempel, hvis vi bare tænker på seksuelle funktioner, som vi alle tænker meget på, ved vi fra forskning, at kvinder, der tager p-piller, har nedsat seksuel lyst og funktion sammenlignet med deres naturlige cykling. At have modstykker Alt dette har at gøre med en hormonel profil oprettet af p-piller.

mountainbiking med hund

De hormoner, der letter seksuel reaktion hos kvinder og fremmer seksuel lyst, er relativt høje niveauer af østrogen og testosteron og lavere niveauer af progesteron. Progesteron hæmmer faktisk kvinders seksuelle ønskehormonprofil på p-piller er i det væsentlige en seksuel modgift, ikke? Det er høje niveauer af progesteron, en sexhæmmer og relativt lave niveauer af østrogen og testosteron. Og faktisk er der meget forskning, der tyder på, at kvinder har tendens til at have nedsat libido, mens de tager p-piller.

Men det er ikke kun kvinders seksuelle trang og trang til sex og deres seksuelle lydhørhed, der ændres som reaktion på p-piller. Det kan også påvirke, hvem kvinder er tiltrukket af, ikke? Kønshormoner produceret af p-piller. Så vi ved nu fra årtier med forskning, at kvinders egne østrogenniveauer forudsiger den mængde testosteron, de foretrækker i deres partnere.

Med andre ord øger kønshormonet østrogen kvinders tilpasning til stimuli, der historisk har været knyttet til testosteronniveauer hos mænd. Denne graf, som du ser på her, viser, hvordan kvinders egne østrogenniveauer forudsiger testosteronpræference. Og hvad du kan se af det er, at østrogen elsker testosteron.

Så kvinder, der har relativt høje niveauer af østrogen, bliver virkelig opmærksom på ansigtsstimuli forbundet med manddom. Nu hvor p-piller holder østrogenniveauer meget lave, kan vi forudsige, at kvinder, der tager p-piller, vil være partnere. Mænd bør foretrække, der har færre signaler med testosteron præference. Og det er nøjagtigt, hvad vi finder Forskning har derfor fundet, at kvinder, der tager p-piller, foretrækker partnere med færre maskuline ansigter end deres naturlige cyklister. Og det er noget, der begge findes, når kvinder identificerer mænd, som de er som kortsigtede seksuelle partnere såvel som de mennesker, de vil have som langsigtede romantiske partnere, ikke? Forskning har også vist, at kvinder, der tager pillen, faktisk vælger mænd med færre maskuline ansigter som partnere sammenlignet med kvinder, der gør det naturligt at cykle.

Så de gjorde undersøgelser, hvor de bragte partnere til kvinder, der valgte deres partner, hvad enten de tog p-piller eller stoppede med at tage p-piller eller tog fotos af deres ansigter, sammensatte ansigtsbilleder, og de var i stand til at måle procentdelen af ​​testosteronmarkører og at se på mænds ansigter. Og de fandt ud af, at pilleindtagende kvinder faktisk valgte mænd med færre testosteronmarkører på deres ansigter som partnere. Så p-piller kunne ændre ansigtet på partner præferencer.

Og det er ikke kun sex- og kønsspørgsmål. Sex og parring - det hele giver mening, at alt dette skal ændre sig, hvis vi virkelig tænker på, at det ændrer kvinders kønshormoner. Men det skraber bare overfladen, fordi vores kønshormoner også påvirker de andre hormoner i vores kroppe, herunder dem, der er knyttet til vores stressrespons, noget vi alle ved om, ikke? Du kender stress - når du sidder i trafikken, holder en TED-tale foran tusind mennesker, er på forretningssiden af ​​et gnuheste, rigtige, daglige ting, der sker med os verden, vil der altid være et gnuhast, eller? Hver gang vi støder på en stressor - hvad enten det er en TED-snak eller gnuer - frigiver vores kroppe generelt stresshormonet kortisol på cirka fem minutter, hvilket har tendens til at få en dårlig rap for alle, der forbinder det med stress, men cortisol er ikke det forårsager stress.

Livet forårsager stress. Cortisol er faktisk en del af den måde, vores kroppe hjælper med at håndtere stress Sukker kommer i vores blodomløb, så vi kan flygte hurtigt, og det forbereder vores hjerner til læring og hukommelse. På den måde, hvis vi løber ind i en lignende situation i fremtiden, kan vi bedre håndtere det, vi føler os stressede, vores krop frigiver kortisol medmindre du tager p-piller.

Så der har været flere årtier med forskning, der viser, at kvinder, der tager p-piller, har en afstumpet eller helt fraværende cortisolrespons på stress, og dette kan være meget vigtigt, og ikke kun fordi det er den type profil, vi ser hos mennesker med traumer eller PTSD, men også fordi det kan forårsage strukturelle ændringer i hjernen og mindske folks evne til at klare stress, forårsage problemer med følelsesmæssig regulering og forringe indlæring og hukommelse. Og der er nu nogle undersøgelser af p-piller i hver af disse processer, der tyder på, at vi måske ser disse nøjagtige mønstre hos kvinder, der o tager p-piller. Og det er ikke kun individuelle kvinder, der ændres af p-piller.

Hver kvinde lever i et indbyrdes afhængigt netværk, der inkluderer hendes venner, familiemedlemmer, romantiske partnere og kolleger. Og så hvis vi gør noget ved at ændre kvinders kønshormoner, vil disse ændringer genklæde over hele kvindens krop, hvilket har mange virkninger på hendes system, men de vil også genklæde over hele verden, da kvinder interagerer med andre mennesker og ansigtet til kvinde Kvinder ændrer verden, så det er på tide at fjerne de gamle regler, og vi skal begynde at have flere, ikke mindre, samtaler om kvinders hjerner og p-piller. Og det betyder ikke, at vi opgiver p-piller, gør det? ”Det fortsætter med at være det bedste valg for mange kvinder på bestemte punkter i deres liv.

Det var mit valg i over et årti. Men det er på tide at lægge informationens magt i hænderne på kvinder for at fortælle dem, hvordan de kompromitterer p-piller, så de kan træffe informerede beslutninger om deres helbred, og hvem de er mest på, vil være. Tak. (Bifald)

Er min kalvesmerter en blodprop?

Smerteer et andet advarselstegn på en DVTblodprop. Ligesom hævelse påvirker det normalt kun det ene ben og starter normalt ikalv. Detsmertekan føles mere som ømhed, ømhed eller ømhed snarere end en stikkende slagssmerte. Du bemærker muligvissmerteer værre, når du går eller står i perioder.

Kan p-piller forårsage DVT?

P-piller(mundtligprævention)kanøger risikoen for at udvikle sig lidtblodpropper, inklusiveDVT, men denne øgede risiko forbliver mindre end risikoen forblodpropperforbundet med graviditet.

Hvordan ved du, om du har en blodprop?

Huden omkring smertefulde områder eller i armen eller benet med DVT kan føles varmere end anden hud. Problemer med at trække vejret.Hvisdette sker, det kan betyde, atblodproper flyttet fraditarm eller ben tilditlunger.Dukan ogsåen dårlig hoste og måske endda hoste opblod.17. 2020.

Hvorfor gør kalve ondt?

to.Forstrækning af muskler.Muskelstammer forekommer normalt som et resultat af træthed, overforbrug eller forkert brug af enmuskel. For eksempel at starte et nyt træningsregime eller øge øvelser, der stærkt involvererben, såsom løb, svømning, cykling og styrkeløft, kanstammeditlægmuskel.

Hvornår skal jeg være bekymret for lægsmerter?

Ring for øjeblikkelig lægehjælp, eller gå til et skadestue, hvis du: Har en skade i benet med en dyb snit eller udsat knogle eller sene. Kan ikke gå eller lægge vægt på dit ben. Harsmerte, hævelse, rødme eller varme i dinkalv.

Hvordan føles en blodprop i din kalv?

TILblodpropi en benåre kan forårsage smerte, varme og ømhed i det berørte område. Dyb venetrombose (DVT) opstår, når enblodprop(trombe) dannes i en eller flere af de dybe vener iditkrop, normalt idine ben. Dyb venetrombose kan forårsage smerter eller hævelse i benene, men kan også forekomme uden symptomer.

Hvilken prævention kan du tage med DVT?

Acceptable former forsvangerskabsforebyggelsefor disse patienter inkluderer en kobberintrauterin enhed (IUD), kun progestinpille, et progestin-kun levonorgestrel-frigivende lUD, kun progestin-implantater indeholdende levonorgestrel / etonogestrel og kun gestageninjektioner ved hjælp af depot medroxyprogesteronacetat / norethisteron16. 2014.

Gør en blodprop i benet konstant ondt?

Du kan ofte mærke virkningerne af enblodprop i benet. Tidlige symptomer på dyb ventromboseinkluderer hævelse og tæthed iben. Du kan have en vedvarende, bankende krampelignende følelse iben. Du kan også oplevesmerteeller ømhed, når man står eller går.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Genopbygning af madpyramiden - brugbare løsninger

Hvorfor er madpyramiden forkert? Efter 1992 viste mere og mere forskning, at USDA-pyramiden var groft mangelfuld. Ved at fremme forbruget af alle komplekse kulhydrater og undgå alt fedt og olier gav pyramiden vildledende vejledning. Kort sagt, ikke alle fedtstoffer er dårlige for dig, og på ingen måde er alle komplekse kulhydrater gode for dig.

Sådan stopper du hurtigt med at svede - enkle svar på spørgsmål

Hvordan kan jeg berolige min sved? Hvad kan du gøre ved det? Brug lag og absorberende naturfibertøj. Forsøg stærkere antiperspiranter. Brug engangsunderarmsbeklædningsskærme til at absorbere sved. Gå ned i vægt, hvis du er overvægtig for at reducere sved. Få masser af motion for at reducere stress.

Vandflaskebur - hvordan man opnår

Hvad er det bedste vandflaskebur? Vores valg af de bedste flaskeburTriban 100. DAGENS BEDSTE TILBUD. Elite Custom Race Plus. DAGENS BEDSTE AFTALE. Lezyne Flow Cage. Årsager til at købe. Tacx Deva. DAGENS BEDSTE AFTALE. Silca Sicuro Titanium. DAGENS BEDSTE AFTALE. Stof Cageless flaskesystem. Årsager til at købe. Blackburn Outpost Cage. B'Twin Universal Bottle Cage Mount.12 2020.

Vegansk lavt blodtryk - hvordan løser du det?

Kan en vegansk diæt forårsage lavt blodtryk? Vegetarisk og vegansk kost med fuldstændigt fravær af animalske produkter vides allerede at sænke blodtrykket sammenlignet med altædende kostvaner. 24.07.2020

Bolle øjenslitage - hvordan man håndterer

Er Bolle et godt brand? 5,0 ud af 5 stjerner Fantastisk komfort, kvalitet og værdi Bolle er mit yndlingsmærke til solbriller. Jeg har brugt Bolle-solbriller i de sidste tyve år. De er de mest komfortable solbriller af højeste kvalitet til en pris af under $ 100,00.

Zwift-ruter - innovative løsninger

Hvad er de bedste Zwift-ruter? Vores 5 foretrukne klatrer på ZwiftFox Hill. Surrey Hills bane. Innsbruck KOM (fremad), Innsbruck bane. Leith Hill, Surrey Hills bane. Alpe du Zwift, Watopia bane. Ven-Top, Frankrig Bane. г.