Vigtigste > De Bedste Svar > Rengøring af kamelpakker - omfattende reference

Rengøring af kamelpakker - omfattende reference

Hvordan rengøres en kamelpakke?

Brug varmt vand og to spiseskefulde bagepulver eller blegemiddel. Bland opløsningen inde i dit reservoir, og hold den op over dit hoved, mens du klemmer bideventilen, så blandingen kan løbe gennem røret. Du kan også brugeRengøring af CamelBakFaner. Lad reservoiret ogrengøringopløsning sidde i ca. 30 minutter.18. juli 2018Dette er snavs. Måske mug. Det er ikke helt tørt fra sidste gang jeg brugte det.

Dækket med sand. (Bip) Mens producenter anbefaler at rengøre reservoirer og vandflasker efter hver brug, gør jeg det ikke, og det gør du sandsynligvis ikke (griner) (live musik) (bilstik) Dette er mit show, forbandet det. Så hvis du er ligesom mig, tænker du sandsynligvis ikke på at rengøre dit reservoir eller hydratiseringsblæren efter hver brug, endsige en måned eller deromkring, men det viser sig, at hvis du rengør og vedligeholder dit reservoir, varer det en meget længere.

Og dit vand smager ikke som (bip) Så i denne artikel skal jeg dække de forsyninger, du har til at rengøre din lagertank, hvordan du rengør din lagertank og derefter nogle opbevaringstips til den næste Tider.Højre, åh! (Chimes) Så her skal jeg bruge til at rense mit reservoir. Jeg har netop dette børsterensningssæt, som jeg fik fra REI, men du kan også bare bruge en køkkenbørste (klik) på alt, hvad du vil bruge til at skrubbe en vandflaske. Noget sæbe, som jeg fortynder med vand.

Karabinhage til at hænge mit reservoir op, mit snavsede reservoir og slange og en renseklud. Lad os rydde op et par ting. (Klik) (let popmusik) Så jeg fylder mine containere med min slange fastgjort til den med vand, og så tilføjer jeg noget af den sæbe, og hvis du har en masse underlige lugte eller skimmelsvamp i din container, kan bruge blegemiddel, bagepulver eller specielle rengøringsfaner bruge skimmelsvamp i dit reservoir, vil jeg bestemt sige, gå rensefanen, da dette gør det bedste arbejde med at dræbe det og derefter neutralisere enhver lugt eller lugt også.

Men for mig bruger jeg faktisk kun en fortyndet sæbe. (Popmusik) Okay, tung, nu hvor jeg har vand i reservoiret, dette sæbevand, er jeg nødt til at sætte dette vand i røret med m. få dit reservoir.Den nemmeste måde at gøre dette på er at sikre, at det er åbent, trykke det lidt ud, og nu er reservoirets rør også fyldt med sæbevand. Vi ryster det, og så lader vi det bløde i 20 minutter. (Vandstænk) (uret tikker) Jeg skyller så meget sæbe ud af reservoiret, som jeg kan, og skrubber derefter kroge og kroge ud. (Popmusik) Så for at gøre det har jeg mit praktisk reservoirrensningssæt.

Dette er første gang, jeg bruger dette. Meget spændt. Åh mand det virker.

Og røret. Det ser vildt ud. (Clack) Så meget nudler.Et eget sind. Herregud, denne ting er sindssyg. (Bip) Hvis du har et mundstykke som mit, vil jeg anbefale at tage dette af og lægge min pakke i blød, ellers glemmer jeg det og træder på det, eller bare er min mund på det, så ja.

Medmindre du har en dedikeret børste til at rengøre slangen til dit reservoir, har jeg hørt om, hvordan man binder en knude og et stykke paracord og derefter forsøger at trække det igennem for at rense, så ja, brug det, du har. Fedt. Okay! Så nu har jeg renset røret i mit reservoir, jeg har renset kroppen på mit reservoir, jeg skal bruge den lille klud til at rense mundstykket og montere, og der er sand derinde, der aldrig kommer ud.

Ja sejt, det er godt nok, det sidste trin er at skylle dem rigtig godt og derefter lade alle dele tørre helt. Dette er et virkelig vigtigt skridt, for hvis du ikke lader dit reservoir tørre helt ud, er du dybest set den perfekte yngleplads for flere bakterier. Så medmindre du fjerner noget andet fra denne artikel, skal det være sådan, at du lader det tørre. (klik) (violinmusik) Og jeg får aldrig al sæben ud af det nu.

Gør det i varevognen, sagde de, det bliver sejt. (ler) Bemærk til dig selv: Få en varevogn med en vask. Hvis din vandtank smager som sæbe efter rengøring, skal du skylle.

Vi er næsten der, vi kommer g der. (Bip) Så jeg var færdig med at rengøre min opbevaringsbeholder, jeg skyllede den, jeg lader den tørre, og jeg hænger også min slange op. Når du kommer tilbage fra en lang vandretur, eller også bare fra en dagstur, kan du altid lade dit reservoir tørre natten over, men jeg siger bare, vær meget forsigtig, inden du lægger det væk for at sikre, at alt vandet er væk.

De vil sandsynligvis vare meget længere og spare penge og holde dem ude af en losseplads. Sådan rengøres din container. Hvis du har andre spørgsmål om rengøring eller pleje af dit udstyr, så lad mig det vide i kommentarerne nedenfor, eller hvis du har andre artikelforslag, du gerne vil se, vil jeg gerne høre, hvis du ikke er færdig med at abonnere på vores kanal for flere Miranda i naturen artikler og andet godt indhold alle sammen, og jeg vil se jer alle i naturen. (levende musik) forbliver hydreret. (klapp) derovre er der en person, der laver parkour, åh min gud, klip denne artikel, gå og optag denne person

Hvordan rengøres en hydratiseringspakke?

Sug det i varmt eller køligtvandmed lidt mild sæbe. Skyl det grundigt med køligtvand(spring dette trin over, og du vil muligvis ende med at skabe nogle skum, næste gang du sveder med dinpakkepå). Hæng den op for at lufttørre.

Skal jeg rense min CamelBak?

Hvis du kun bruger vand,rengøringer meget enklere. Hvis du bruger sportsdrikke, kan dubrug fortilgøren grundigrenefter hver brug. Dette er tilstrækkelig pleje, hvis du kun bruger vand. Sørg også for at skylle og tørre røret og mundstykket.

Kan jeg bruge eddike til at rense Camelbak?

Hvis du vil vedtage den bedste måde atrentilCamelbakblæremeden lang krop og en smal åbning,brugen løsning afeddikeog bagepulver. ENeddikeog bagepulver blandes desinficerer og efterladerCamelbakblære fri for bakterier eller skimmel.10. november 2015

Hej alle og velkommen tilbage til kanalen, dagens episode er en fortsættelse af en tidligere, hvor vi talte om, hvordan man rengør din hydratiseringspakke med opvaskesæbe i denne særlige artikel, hvor jeg talte om indstillingen eddike citron bagepulver eller brug af citroner og bagning sodavand sammen, og der var et spørgsmål fra en af ​​vores tilhængere, der spurgte, hvordan man rengør hydratiseringspakken med bagepulver og citroner, og det er det, vi skal gøre i dag Årsagen til, at nogle mennesker undgår at bruge opvaskesæbe, er at det undertiden kan have en ubehagelig smag efter rengøring af hydratiseringspakken. Nogle mennesker tåler det ikke, hvilket ikke er tilfældet, når man bruger citronsaft og bagepulver. Både citronsaft og bagepulver er kendt for at være meget effektive ved stærke lugte. Reaktionen mellem citronsyre i citronsaft og karbonatbasen i bagepulver skaber en boblende reaktion på grund af den CO2-gas, vi normalt finder i sodavand, så vær bare pas på det, hvis du blander ryggen, hold den lidt væk fra dig, så her har jeg min hydratiseringspakke en tre liters sprayhydreringspakke jeg har lidt bagepulver og fire citroner først skyller jeg hydratiseringspakken ud Pak min pakke er temmelig rent, så jeg skal bare bruge noget vand til at skylle dem af, men jeg vil anbefale, at hvis din hydratiseringspakke ikke er ren, skal du først bruge opvaskesæbe, før du bruger citroner og bagepulver, så jeg giver det bare en god ryste af, og fjern vandet i pakken, og lad det være til side, før du hopper til næste trin.

Hæld lidt vand i drikkeflasken, og derefter tilføjer jeg lidt bagepulver for at måle, jeg ser for det meste på øjeæblet, så efter at have tilsat bagepulver ryster jeg det meget godt, som du kan se der er en hel del rester i bunden af ​​pakken, så bare er jeg sikker på, at alt blandes meget godt, og så vil jeg tilføje citronsaft til den blandede og som jeg sagde før, vil dette skabe en boblende reaktion, intet skørt Som du kan se her, skal du bare tilføje al citronsaft, så går jeg for at forsegle hydratiseringspakken, sørg for at den er tæt, ryst den godt og lad den sidde til side i ca. 15 til 20 minutter for at sikre, at den gør sit job, bland igen og gradvist I 20 minutter bruger jeg en rengøringsbørste. Dette er en børste, der følger med sætene eller rengøringssættet, og jeg vil tilføje linket i beskrivelsen nedenfor, hvis du er interesseret. Jeg vil kun bruge børsten her for at sikre, at jeg skrubber lidt for at sikre, at intet holder fast i pakkestørrelsen, og dette er meget nyttigt, når pakken er virkelig grov, så dette ser ret godt ud, jeg giver det bare en god rystelse og jeg begynder at skylle, du vil skylle dem et par gange nogle gange vil jeg sige to eller tre gange. For at sikre, at der ikke er noget tilbage i det, og det er det, herfra vil du sørge for, at hydratiseringspakken er tør og der er mange måder at gå på den meget enkle og rudimentære metode til at bruge papirhåndklæder, bare tag en flok papirhåndklæde og læg det derefter indeni.

Sørg for at tørre hele pakken, og det skal fungere. Den anden mulighed er at bruge denne bøjle, der også følger med det sæt, jeg talte om, og denne bøjle fungerer ret godt, så dybest set skal du bare lægge den i pakken, og så hænger du sandsynligvis den udenfor eller endda i køkkenet for at lufttørre, og det er en meget god løsning, og så er den tredje mulighed at bruge en bagevisker, ikke denne i denne artikel her, der er en større version af den, og du lægger den også i pakken og lader derefter lufttørre pakken, og måske kan du brug et papirhåndklæde igen bagefter bare for at sikre, at det er 100% tørt ideo, giv det tommelfingre og overvej at abonnere på vores kanal. Vi er trekkingvenner Hadiba og Alexamateur vandrere og backpackere, og vi opretter artikelindhold om vandrerygsække og eventyrrejser fra vores eventyr samt tip og tricks til vandring af backpacking og eventyrrejser, tak igen for at se og se dig snart for en ny eventyr

Er det OK at efterlade vand i en Camelbak?

Du burde værebødefor et par dages tur. Medmindre du forurener blæren indvendigt ved at røre ved indersiden eller lægge noget som gatoraide osv. I den. Jeg er efterladt renvandi en ren blære i flere uger, og det har det væretbøde. Jeg rengør normalt blæren og drikkerøret efter hver tur.27. december 2010

Kan du bruge eddike til at rense en Camelbak?

hvis duønsker at vedtage den bedste måde atrengør en Camelbakblære med lang krop og smal åbning,brugen løsning afeddikeog bagepulver. ENeddikeog bagepulver blandes desinficerer og efterladerCamelbakblære fri for bakterier eller skimmel.10. november 2015

ant + pulsmåler

Kan du bruge eddike til at rense en fugtighedsblære?

Udfyldblæremed varmtvand. Tilsæt en halv teskefuld blegemiddel (to spiseskefulde bagepulver eller 2 kopperhvid eddike kanværeBrugti stedet for, mengørikke bland) Luk reservoiret, og lad blandingen sidde i ca. 30 minutter. Skyl og skyl meget godt ogtørgrundigt.25. maj 2021

Hvordan renser du en Camelbak-blære?

BlærerfraCamelBak, Osprey, Platypus, Gregory og andre rengøres bedst i hånden ved hjælp af varmt (ikke kogende) sæbevand og en grundig skylning. Du kan bruge en lille mængde opvaskemiddel eller naturlige rengøringsmidler som citronsaft, bagepulver eller eddike.31. juli 2019

Hvor længe kan du holde vand i en kamel tilbage?

Hvis indersiden af ​​blæren er ren ogduhar ikke rørt ved indersiden af ​​blæren, mens du fylder den ogduikke blæstvandfra røret tilbage til blæren, dereftervandvil være godt i nogen tid, i teorien op til 6 måneder, men mere realistiskvillevære 2-3 uger.27. december 2010

Hvordan får du skimmelsvamp ud af en CamelBak?

Blærer fraCamelBak, Osprey, Platypus, Gregory og andre rengøres bedst manuelt med varmt (ikke kogende) sæbevand og en grundig skylning. Du kan bruge en lille mængde opvaskemiddel eller naturlige rengøringsmidler som citronsaft, bagepulver eller eddike.31. juli 2019

Hvad er den bedste måde at rengøre en camelback på?

Køb nu Brug varmt vand og to spiseskefulde bagepulver eller blegemiddel. Lad beholderen og rengøringsopløsningen sidde i ca. 30 minutter. Vask reservoiret med varmt vand og mild sæbe. Når reservoiret er rent, skal du sørge for at lufttørre reservoiret, så der ikke er fugt inde i det, hvilket kan få muggen til at vokse.

Hvordan rengøres CamelBak sugerør i opvaskemaskinen?

Det er let at gøre: 1 Skru først hætten af, og spring sugerøret ud 2 På undersiden af ​​hætten, tag fat i trækflappen i bunden af ​​bideventilen og træk den ud i en bevægelse 3 Derefter skal du bare rengøre flasken og bid ventil med varmt sæbevand, eller placer dem i det øverste stativ på din opvaskemaskine.

Kan en CamelBak-pakke gå i vaskemaskinen?

Din pakke kan gå næsten hvor som helst du går - men IKKE i vaskemaskinen. Maskinvask af din pakke kan vride eller rive stropperne og armaturerne og bære stoffets vejrbestandige belægning. Hvis du beslutter at gå på skurke og kaste din pakke i vasken alligevel, skal du bare være opmærksom på, at den annullerer Got Your Bak-garantien.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.