Vigtigste > De Bedste Svar > Kamelpakker Amazon - holdbare løsninger

Kamelpakker Amazon - holdbare løsninger

Hvilken Camelback er bedst?

Vorestopvalg erCamelBakPowderhound Hydration Pack. Det har en stor vandkapacitet og holder dit vand varmt, når du vandrer i kolde temperaturer. Det er også stort nok til at passe til dit vandretøj og ski. En mere overkommelig mulighed erCamelBakThermoBak Hydration Pack.4. december 2019Leder du efter den bedste hydratiseringspakke? I denne artikel introducerer vi de bedste tilgængelige hydratiseringspakker og sammenligner dem mellem pris og ydeevne. Før vi starter vores artikel, der beskriver den bedste hydratiseringspakke på markedet, har vi links i beskrivelsen for hvert enkelt nævnte produkt, så tjek hvilken der er i dit budgetinterval. Startende med nummer 1 har vi TETON Sports Oasis 1100.

Denne hydratiserende rygsæk leveres med et 2-liters vandreservoir lavet af BPA-fri plast. Reservoiret er let at fylde, selvom nogle brugere har bemærket, at det kræver en anstrengelse at trække vandet gennem halmen. Nogle har også nævnt, at vandet har en lidt 'plastisk' smag som din klassiske dagsæk med to kraftige, polstrede skulderstropper og to stropper, der løber over brystet og hofterne for at bære vandets vægt.

Teton-blæren / reservoiret kan fjernes for nem påfyldning, og løkkerne på lukkerremmen gør det let at holde halmen lige ved siden af ​​dit ansigt under hele vandreturen. Stropperne er brugervenlige og kan let justeres til din skulder-, bryst- og torsostørrelse. Rygsæk leveres med ekstra lommer med lynlås og lommer til din tegnebog, nøgler, ID og andre kompakte genstande.Du finder ud af, at denne vandrerygsæk tilbyder meget mere lagerplads end de fleste andre muligheder på vores liste. $ 40 er en temmelig god pris at betale for denne veldesignede hydratiseringspakke af høj kvalitet. Selv om det ikke er det billigste på vores liste, er det stadig en af ​​de mest budgetbevidste muligheder.

Det er den eneste pakke, du skal købe i de kommende år. På andenpladsen har vi Unigear Tactical hydration rygsæk. Denne hydratiserende rygsæk leveres med 2,5 liter vandopbevaringsplads i en BPA-fri plastblære, der kan fjernes fra rygsækken for nem rengøring og påfyldning.

Den brede åbning af hydratiseringsblæren gør det muligt at dræne isstykker og terninger i pakken, og skruehætten sikrer, at din hydratiseringspakke aldrig lækker. 900D (Heavy Duty) polyester rygsæk er designet til at være super robust og med Kan holde trit med hårde vandreture; der er en PVC-foring, der tilføjer tårefasthed og forhindrer fald eller skrot, der ødelægger rygsækken. Bryst- og hoftestropper sikrer, at rygsækken holder sig godt på plads og fordeler vandbelastningen under vandreture.Skulderstropperne passer til alle fra teenagere til mænd i fuld størrelse med 50 fods bryst og let vægt, når du bruger den, men den har en robusthed, der vil sikre mange glade år med vandreture. Stropperne er designet, så de let kan justeres med kun en hånd. Selvom det er en slank rygsæk, leveres den med en pæn bundarrangør, taske, der er stor nok til dine nøgler, tegnebog, ID, stor smartphone, smart værktøj, håndklæde og andre odds og ender, og har MOLLE-stropper til militær eller jagtbrug, der giver dig mulighed for for at tilføje ekstra lommer for mere lagerplads.

Det er en overlevende ven! Dette er en meget overkommelig rygsæk i betragtning af hvor holdbar den er, og hvor mange år den kan bruges regelmæssigt, det er prisen for den værdige robuste kvalitet, selvom den ikke ligefrem er den mest behagelige rygsæk. Som nummer 3 har vi Mubasel Gear hydrering rygsæk. Hydreringsblæren på denne dårlige dreng er designet til 2 liter vand (70 ounce).

Den er lavet af fødevaresikker, BPA-fri plast, og du finder ud af, at den brede åbning gør det let at holde rent. Du kan også hurtigt genopfylde det og tilføje isbiter for at holde dit vand køligt hele dagen. Rygsækken er designet til maksimal komfort, så skulderstropperne og selve tasken er polstret tilstrækkeligt.Det er beregnet til at blive brugt som en pude på vandre- / campingture og kan rumme op til 132 pund. Rygsækken er lavet af letvægts nylon og er helt vandtæt. Desværre er nylon ikke så slidstærk som den burde være, så du skal ikke være mere end Forvent et års brug af posen, før den går i stykker eller rives, hvilket gør den til den mest behagelige hydratiseringspakke, du nogensinde har båret.

Tasken leveres med reflekterende rør, så du er fuldt synlig om natten, mens du vandrer. Skulderstropperne er pæne og åndbare, så du ikke behøver at bekymre dig om overophedning. Det elastiske bånd, netlommerne og den nedre organisatorlomme giver dig masser af lagerplads til nøgler, ID, tegnebog, smartphone og andre ting.

Takket være rørslangeklemmen på venstre rem kan du holde halmen lige ved siden af ​​i munden hele dagen. Dette er en overkommelig rygsæk, hvilket betyder, at den er ideel til din første hydratiseringspakke, hvis du er en ny vandrere. Det varer ikke i årevis, men det er det perfekte valg at vænne sig til vandreture med vand på nummer 4, vi har Nathan NS5025 Hpl Hydration Running Backpack.

Denne hydratiseringspakke leveres med en BPA-fri, PVC-fri 2 liter hydratiseringsblære med et langt halm og en bideventil, der gør det lettere at drikke. Blæren er udsat for lækager, og kvaliteten af ​​vandet kan ikke sammenlignes med nogle af de andre på vores liste Hydration pack er designet til løbere, den vejer næsten ingenting og har en meget slankere profil end de fleste pakker, stoffet er fuldt åndbar for at forhindre overophedning, og du vil finde det behageligt at bære efter timers brug for at løbe. Polstringen integreret i bagpladen og stropperne reducerer slid på dine skuldre og rygsøjle, mens du løber.

Bryst-, talje- og skulderstropper er fuldt justerbare, så du kan trække stropperne stramt for at undgå at springe eller springe, mens du løber. Remmen bevæger sig med dit bryst og din torso for maksimal komfort og minimal friktion på vejen, og du vil elske den ekstra lagerplads til dine nøgler, tegnebog, smartphone og ID'er. $ 70 er en høj pris at betale for en hydratiseringspakke, men for en maratonløber, triatlet eller langdistanceløber er denne pakke et ideelt valg på grund af dens slanke profil og slanke design.

Og til vores sidste valg på 5. plads har vi CamelBak Classic Hydration Pack. Hydrationspakken leveres med et 2,5 liters vandreservoir komplet med en ergonomisk, let åben lukning, der giver mulighed for hurtig genopfyldning, det ekstra store sugerør giver dig mere vand med hver slurk, og du finder off / on-håndtaget, der gør det nemt at få så meget vand, som du vil, mens du går. Rygsækken er designet med maksimal komfort i tankerne med ventilerede mesh stropper og et mesh bagpanel, der forhindrer dig i at svede for meget, mens du går.

Stropperne kan være lidt stramme på dine skuldre, men rygsækken er så let, at du næppe bemærker den. Den er lavet af holdbart materiale, der holder i mange år. Den klassiske fugtighedsrygsæk har blot nogle få bemærkelsesværdige funktioner: reflekterende accenter, der gør dig synlig, gør e selv om natten og en sikker udvendig lomme med lynlås.

Forvent ikke meget lagerplads i denne taske, lige nok til en førstehjælpskasse, lommelygte eller din tegnebog og nøgler. $ 50 er en rimelig pris i betragtning af denne pakkes vandkapacitet og holdbarhed, Camelbacks Classic får det rigtigt rigtigt! Det opsummerer vores top hydreringspakker i 2019. Vi håber, at du kunne lide det.

Hvis du gjorde, bedes du efterlade en lignende på artiklen, og hvis du er ny, klik på knappen Abonner her. Vi ses næste gang, har en dejlig dag.

Hvad hedder de rygsække, der fører vand?

En hydratiseringspakke eller drikkepose er en type hydratiseringssystem bygget som enrygsækeller talje, der indeholder et reservoir eller en 'blære', der ofte er lavet af gummi eller fleksibel plast. Reservoiret indeholder en lukket mund til fyldning med væske og en slange, der giver brugeren mulighed for at drikke håndfri.

Hej det er Jen med Backpackies dot com, og i denne artikel skal vi se nærmere på Showers Pass Utility-rygsæk. For dem, der ikke er bekendt med Showers Pass, er det et Portland, Oregon-mærke, der fremstiller teknisk tøj og tilbehør til cyklister og naturelskere. Din utility-rygsæk er en helt vandtæt rygsæk specielt designet til cyklister.

Men jeg ønskede at finde ud af, om denne rygsæk er en god rygsæk til daglig brug og se, hvor funktionel den er for folk, der ikke er cykelentusiaster, men stadig er på udkig efter en 100% vandtæt rygsæk til universitet eller pendling i byen. Hvad der virkelig adskiller Showers Past Utility-rygsækken fra andre vandtætte tasker er alle de forskellige lommer og rum. Jeg har fundet ud af, at andre vandtætte poser normalt er rygsække med rulle eller tørre poser i spand-stil med meget få opbevaringsmuligheder.

Hvad jeg godt kan lide med det samme er, at hjælpeprogrammet ikke er en rullepose. I stedet er der en lynlås for hurtig adgang til hovedrummet, og der er masser af lommer til organisering af hverdagsting såsom en bærbar computer, nøgler og telefon. Denne rygsæk føles straks som om den faktisk var designet til daglig brug og ikke kun til en nichehobby eller aktivitet.

Jeg vil opdele denne anmeldelse i et par forskellige dele med tidsstempler i artikelbeskrivelsen. Først skal jeg dække posespecifikationerne. Så dykker jeg dybt.

Dernæst er der en vandtæt test, hvor vi undersøger, hvor vandtæt denne taske faktisk er. Og endelig bekvemmelighedsfunktionerne. I artikelbeskrivelsen finder du også links til, hvor du kan købe Showers PassUtility-rygsæk, hvis du kan lide det, du ser i denne anmeldelse.

Lad os nu starte med rygsækspecifikationerne. Showers Pass Utility Backpack er en rygsæk med en mellemstor kapacitet på 26,8 liter.

Den vejer 3,4 pund. Og selve posen er lavet af 840 denier ballistisk nylon og har en absolut vandtæt svejset konstruktion.

Tasken har også vandtætte lynlåse, der er forseglet for at holde indersiden pæn og tør. En god funktion ved hjælpeprogrammet er evnen til at fastgøre LED-lys. Hver gang du køber en rygsæk, inkluderer Showers Pass en pakke LED-fyrlys, som du kan fastgøre på forsiden og siden af ​​posen.

Dette er en fantastisk funktion ikke kun for cyklister, men alle, der pendler om natten og bare vil have den ekstra sikkerhedsfunktion. Sammen med lysene indeholder utility-rygsækken mange reflekterende 3M-besætninger for ekstra synlighed om natten. Nu hvor vi har gennemgået nogle generelle specifikationer, lad os dykke dybt og undersøge, hvad værktøjsrygsækken har at tilbyde med hensyn til at bære.

Startende med den forreste del af rygsækken har du to lommer. Den første er en lille lynlås i siden, der giver dig adgang til en fleeceforet lomme, der er perfekt til små genstande som en telefon eller tegnebog. Den anden lomme er et større frontrum til hurtige genstande.

Der er to ting at overveje med denne taske; For det første kan den udvides med disse lynlåse i siden. Det kan åbnes bredt nok til at holde en cykelhjelm. Den anden ting at bemærke er, at denne taske ikke er helt forseglet og vandtæt.

Der er kontaktpunkter, hvor vandet kan krybe ind. Showers Pass løser dette dog ved at tilvejebringe netafløb i bunden af ​​posen for at forhindre vand i at falde inde og skabe en rodet pyt. Du kan se det samme maske på sidelommerne.

Disse poser er gode til vandflasker og kan endda holde en cykelbøjlås. Der er et hoftebælte på bagsiden af ​​tasken med ekstra lommer for nem adgang til små genstande. Det er bemærkelsesværdigt, at lynlåsen på hoftens bæltelommer ikke er vandtætte, og vand kan let trænge igennem disse lommer.

En cool funktion, som jeg virkelig kan lide, er, at hoftebæltet er aftageligt. Dette giver dig mulighed for at bruge den som en selvstændig hoftepose til at bære små ting. Den sidste lomme på ydersiden af ​​rygsækken er en flad vandtæt lomme, der sidder oven på posen.

Tasken er udviklet til at rumme en hydratiseringsblære og indeholder en aluminiumsklemme til ophængning. Nu kommer vi til bærefunktionerne i hovedrummet. Som allerede nævnt er hovedrummet tilgængeligt via en fuldt vandtæt lynlås, og indeni finder du din laptop- og tabletlomme.

Disse tasker er fuldt polstret og foret med fleece på den ene side. Den bærbare taske kan rumme en bærbar computer op til 15 tommer, mens den anden lomme kan rumme en tablet op til 10 tommer. Hvad jeg kan lide ved dette laptop-rum er, at det har en falsk bund.

Dette betyder, at bunden af ​​den bærbare taske ikke rører bunden af ​​tasken. Det er ekstra beskyttelse, der virkelig hjælper, hvis du smider din rygsæk på gulvet. Showers Pass gør også et godt stykke arbejde med at skabe ekstra plads mellem siderne af den bærbare taske og væggene på rygsækken.

Igen er det den samme forudsætning for ekstra beskyttelse mod bump og fald. Den eneste ulempe for nogle mennesker er størrelsen på det bærbare rum. 15 inches er perfekt til MacBooks og slankere bærbare computere, men enhver med en større bærbar computer har muligvis ikke plads nok.

Hvis du har en større bærbar computer, har Showers Pass en lignende vandtæt taske kaldet Transit. Det har et rum til bærbar computer, der er stort nok til 17-tommer bærbare computere. På den anden side af hovedrummet er der et aluminiumsklemme til nøgler og en medielomme med lynlås foret med fleece på den ene side.

Dette er ideelt til alle små værdigenstande, der ikke bør gå tabt i hovedrummet. Under medielommen er der to elastiske åbne lommer, der er store nok til vandflasker, men kan også bruges til stort set alt som eksterne harddiske eller en bærbar lader. Som jeg nævnte før, er kapaciteten 26,8 liter, og jeg fandt ud af, at hovedrummet kan rumme et par 1-tommers mapper og et par notesbøger og stadig har masser af lodret plads til at sætte noget som en hættetrøje eller et par sko på top for at stuve væk.

Efter min mening er 26 liter den helt rigtige størrelse til en daglig rygsæk. Hvis Showers Pass bliver større, risikerer de, at posen bliver for omfangsrig og tung. Så denne kapacitet skal fungere for de fleste mennesker, der bare har brug for en mellemstor pendlerygsæk til deres bøger, tøj og teknologi.

Nu hvor vi har beskæftiget os med bæreegenskaberne i Showers Pass Utility-rygsæk, kommer vi til det, der inspirerer mig, nemlig vandmodstandstesten. Så Showers Pass hævder, at rygsækken er helt vandtæt, og jeg vil selv se, om det virkelig er sandt. Som du kan se, er rygsækken allerede blevet lidt våd af græsset, men jeg har til hensigt virkelig at sætte den på prøve.

Jeg vil opbevare et par bluetooth-hovedtelefoner i den forreste medielomme. Jeg lægger også en bærbar computer i hovedrummet. Og nu suger jeg rygsækkene med en haveslange.

I den forreste medielomme er Bluetooth-hovedtelefonerne helt tørre. Den bærbare computer i hovedrummet er også helt tør, gudskelov, og hovedrummet indeholder ikke fugt. Rygsækstropperne og ryggen er stadig våde, men de er lavet af et hurtigtørrende 3D-mesh og bør derfor tørre hurtigere end en gennemsnitlig rygsæk.

Så lad os vente og se, hvor lang tid det tager. Tørring af ryg- og skulderstropper tog længere tid end forventet. Det tog cirka tre timer at tørre helt.

Husk at jeg gennemvædede bagvæggen helt og lod den tørre ved stuetemperatur. Så er Showers Pass Utility rygsæk virkelig vandtæt? Svaret er ja, og hvis han kan klare en regnvejr med en haveslange, bør han ikke være et problem på en regnvejrspendling. Nu kommer vi til det sidste diskussionsemne, rygsækkomfort.

Lad os starte med bagsiden. Den er lavet af 3D-mesh og er virkelig polstret, især omkring meshpanelet for at støtte lændehvirvelsøjlen. Showers Pass tilføjer også 3D-mesh på skulderstropperne.

De måler 3,25 tommer og gør et godt stykke arbejde med at fordele vægten jævnt. Med hensyn til komfort kan denne rygsæk tilpasses til en bred vifte af kropstyper.

Skulderstropperne er justerbare, og posen indeholder også belastningsjusteringer på toppen. Det eneste problem er for mennesker med mindre rammer og skuldre. Skulderstropperne er lidt mindre end fire inches fra hinanden, bare for at sammenligne den med en taske som North Face Recon til kvinder; Disse skulderstropper er mindre end 2,5 inches fra hinanden.

Jeg nævner kun dette for alle, der overvejer denne rygsæk, der har smalle skuldre eller en lille ramme. Som jeg sagde før, er denne rygsæk justerbar nok, hvor de fleste mennesker finder det meget praktisk, men skulderrembredden er fast og kan ikke justeres. Så husk det.

Brystbæltet har et elastisk bånd, der gør det ret nemt at tilpasse sig din krop. Det er også fuldt justerbart og aftageligt. Mekanismen er virkelig enkel, du trækker bare fanen for at frigøre den, og når du vil sætte den på igen, skal du bare klikke den ind.

Hofteselen er også fuldt justerbar, så den passer til dine hofter. Som allerede nævnt er hoftebæltet aftageligt. Så du kan virkelig vælge, hvordan du vil bære denne rygsæk uden alle de dinglende stropper overalt.

Dette er en fantastisk designfunktion, som Showers Pass fungerer rigtig godt. Når du har justeret rygsækken til din krop, er utility-rygsækken faktisk meget behagelig, når den er fuldt lastet. Den polstrede ryg føles behagelig, og de brede skulderstropper, brystbælte og hoftebælte sikrer jævn vægtfordeling.

Dette afslutter vores Showers Pass Utility-rygsæktest. Forhåbentlig besvarer denne test nogle spørgsmål, du måske har haft om posen. Personligt synes jeg, det er en af ​​de bedre fuldt vandtætte rygsække til hverdagsbrug og det er bestemt værd at tjekke ud, hvis du er nysgerrig efter en vandtæt rygsæk til college, arbejde eller pendling.

Og glem ikke at finde links i artikelbeskrivelsen, hvor du kan købe denne rygsæk. For flere anmeldelser af rygsække og købsguider, besøg os på Backpack.com.

Tak fordi du så med!

tå rører træning

Hvad er de bedst bedømte hydratiseringspakker?

Her er debedste hydreringspakker:
  • Bedstsamlet: Osprey Skarab 18.
  • Bedsttil mandlige løbere: CamelBak HydroBak.
  • Bedsttil kvindelige løbere: Salomon ADV Skin 8.
  • Bedsttil dagsture: Platypus Duthie A.M. 10,0.
  • Bedsttil cykling: Gelindo IsoleretHydrationspakke.
  • Bedsttil pendling: Gregory Inertia 30.
For 5 dage siden

Er Camelback et godt mærke?

CamelbackPodium Big Chill 25. Toppe til cykling. Kendt lige så meget for deres fugtgivende rygsække som deres vandflasker, Camelbakmærkeer en af ​​de mere populæremærkerpå markedet i dag. De perfektionerede konceptet, voksede og er i dag et velkendtmærkebæres af de fleste større detailhandlere.

Jeg har 10 store shoppinghemmeligheder, som Best Buy ikke vil have dig til at vide. Velkommen tilbage til

Det var en mærkelig bølge. Velkommen tilbage til kanalen. Jeg er YouTube Deal Guy, Matt Granite.

Hvis det er den slags indhold, der hjælper dig med at spare penge, bedes du give denne artikel tommelfingre. Og inden du kommer ind i disse 10 kæmpe shoppinghemmeligheder, hvis du ikke har noget imod det, og du ikke har abonneret på denne kanal med underretninger aktiveret, så du ikke går glip af en sådan ting, kan du venligst abonnere og aktivere dine underretninger? Jeg prøver en At nå en million abonnenter og opbygge denne sparsommelige familie. Og jeg tror, ​​jeg er næsten der, men din hjælp vil gå en god vej.

Lad os starte med shoppinghemmelighed nummer et. Og jeg vil starte med at sige, at denne artikel ikke er sponsoreret af Best Buy. Så dette er bare min ærlige opfattelse, som jeg håber vil spare dig for mange penge.

Prisgarantien Best Buy er en af ​​de bedste prisgarantier i virksomheden, men den tiltrækker også alle mulige misforståelser. Så lad os indstille prismatchgarantien direkte. Best Buy er en af ​​de få forhandlere, der faktisk matcher prisen på Amazon og derefter andre onlineforhandlere, herunder Dell, men også matcher lagerklubber som Costco, Sam's Club, BJ's, så længe denne butik er inden for 40 km det bedste køb du shop fra.

De fortæller den lokale detailkonkurrent meget tydeligt i deres prisgaranti for en radius på 25 kilometer. Og så nævner de også Crutchfield og TigerDirect specifikt, hvis du køber computere eller computerdele eller elektronik, nogle af disse forhandlere har fantastiske priser, og det faktum, at Best Buy er klar til at gå imod dem og få den pris, burde giver dig en tillidserklæring. Der er nogle udelukkelser, som jeg ikke elsker, men ikke takket være Cyber ​​Monday, men det faktum, at Best Buy er klar til at blande og matche både fysiske og onlinebutikker, kan gøre store besparelser på din førende shoppinghemmelighed nummer to, dette er relateret til Best Buy-genopfyldningsplanen.

Og det har også at gøre med det faktum, at jeg virkelig ikke har meget liv og meget få andre venner end abonnenterne på denne kanal. Og jeg har også brugt timer på bare at sidde med en notesbog eller telefon og dokumentere aflæsnings-, indlæsnings- og leveringsplaner for Best Buys mere end et dusin forskellige steder. Jeg ved, det er trist.

Træk ingen konklusioner, men Best Buy bærer langt størstedelen af ​​sine produkter tilbage på tirsdag og onsdag torsdag aften, i slutningen af ​​arbejdsdagen på torsdag, når de fleste af tilbud og salg er bogført. De gør det selvfølgelig for tilstrømningen af ​​weekend shopping. Men når du handler på en lørdag eller søndag, bliver du mødt af mange mennesker og ikke altid de rabatter på produkter, du vil have på lager, torsdag aften er et fantastisk tidspunkt at gå til Best Buy baseret på påfyldning og køb Leveringsplan.

Og dette ser ud til at fortsætte med at ske uge efter uge, så husk det, når du planlægger din næste Best Buy-shoppingtur. Shoppinghemmelighed nummer tre. Vidste du, at du kan forhandle på Best Buy? en butik eller ting, som jeg synes skulle have en lidt bedre pris, fordi de faktisk afvikles.

Og dette er ikke en prisgaranti. Faktisk er du det og forhandler lidt. Jeg ved, at jeg ikke er alene med den oplevelse, jeg har haft, og jeg har læst online, og Best Buy er faktisk opført som et sted at prutte.

Og jeg vil også minde dig om, at hvis du køber en masse produkter i en Best Buy-butik, som f.eks. Hjemmebiograf, kan du muligvis få dem til at barbere yderligere 10 eller 15% på tilbehør eller perifert udstyr, eller hvis du har et tv og og at købe en soundbar og alle dine AV-kabler vil generelt gøre en smule forhandlinger på deres private label. For eksempel, hvis du ikke vidste det, fremstiller Best Buy Insignia-tv. Det giver dem lidt spillerum.

De laver også mange af deres egne kabler for at konkurrere med det overprisede monster og andre forskellige AV-kabler, du måske har set. Det vil sige, du kan få succes i en forhandling. Og jeg vil invitere alle abonnenter eller seere på denne kanal. Skriv til mig, skriv en kommentar, vejled de andre mennesker, der ser disse artikler, jeg kender, hvis du nogensinde har været i stand til at forhandle Best Buy med en butikschef.

Måske er dette bare lidt mere held, jeg har haft oven på de artikler, jeg har læst online. Nummer fire shoppinghemmelighed for Best Buy er at springe Geek Squad over, hvis du kan. De er virkelig glade for at få dig til at købe din Geek Squad-beskyttelsesplan.

Og jeg er sikker på, at der er en hel kommissionsstruktur på plads baseret på hvor mange sælgere du potentielt kan sælge. Men når du rent faktisk kigger på atletens blik på det Samsung SmartThings Hub. Ser du på det, og du vil sige, '$ 10,99 for en fire-årig udskiftningsgaranti fra Geek Squad er faktisk ikke så slemt, hvis du bryder den. 'Men lad os indse det, at mange smarte hjemmetekniske produkter og andre produkter konstant redesignes med nye tilføjelser, og om fire år finder du ikke nøjagtigt det samme produkt.

Så hvis det går i stykker i det tredje år, får du ikke nøjagtigt det samme, og det er også dækket af sin egen produktionsgaranti. Og hvis du køber produkter fra producenter eller virksomheder som Samsung og Sony, har de deres egne garantier og beskyttelsesplaner, der kan betyde, at du ikke behøver at betale ekstra kontant ved hvert køb. En anden tommelfingerregel, jeg har knyttet til noget, jeg køber fra Best Buy, er, hvis du sandsynligvis ikke taber produktet, skal du springe beskyttelsesplanen over.

For eksempel en soundbar, du vil sandsynligvis ikke tabe den gentagne gange ned ad trappen som en smartphone. Måske springer du over beskyttelsesplanen på den. Når du køber et stort tv, er tv i dag meget billige, og hvis du abonnerer på denne kanal, har jeg mange muligheder for at få de bedste tv-tilbud hver gang feriesæsonen rammer.

Men på tv fungerer det generelt fint, hvis det er fra en velrenommeret producent, og hvis der sker noget med et tv, er det normalt klar til brug, noget der skete under forsendelsen. Og så snart du prøver at tænde dit tv eller din computer, ved du, at det ikke fungerer. Desktop computer, samme ting.

Ville jeg købe en beskyttelsesplan til bærbar computer? Sandsynligvis. Ville jeg købe det fra Geek Squad? Måske ikke. For nummer fem bedste shoppinghemmelighed er der et afsnit på Best Buy's websted, der kun har studenter tilbud.

Og disse er utrolige tilbud, der ofte overgår hvad du ville få med en Apple-undervisningsrabat og massive rabatter som $ 300 på udvalgte Surface Book 3s. Dette er forresten en fantastisk computer. Det er bare fyldt med mange forskellige muligheder for studerende at tage den pause, de har brug for elektronik og teknologi.

Og husk det, når du handler hos Best Buy. For at gemme hemmeligt nummer seks, forudsat at du ikke kan få en jakkesæt i rabatbutikken til at bruge sammen med denne, har Best Buy et af de mest aggressive handelsprogrammer, jeg har set før opgradering af den nye iPad, en smukt overpriset enhed til at begynde med kan du muligvis få værdi for pengene på din tidligere model. Hvis du f.eks. Vil have en ny iPad Pro, kan du få $ 300 tilbage i dit gamle modelland, tilføje det til værdien af ​​et andet produkt, og det vil blive givet til dig som et e-gavekort.

Så hvad jeg ikke kan lide ved Apple-indbytter er, at du skal købe en ny Apple-enhed, og du skal sætte din gamle enhed derinde, så du kan købe den nye enhed på samme tid. Og nogle gange er der en forsinkelse, når du handler med din gamle iPad, fordi den nye iPad kom ud, og så tager det endnu en måned at faktisk få den iPad, som du handlede i. Ingen ønsker at håndtere den eller være uden en enhed.

Det fantastiske ved Best Buy Trading-programmet er ikke kun den høje overgivelsesværdi i de fleste tilfælde, men du har det også på et gavekort, som du derefter kan bruge på et senere tidspunkt. For indvendigt hemmeligt nummer syv anbefaler jeg at deltage i Best Buy Rewards-programmet, ikke fordi du vil rod i din indbakke med flere kampagner eller tilbud, men det gør et par ting, som jeg tror faktisk vil spare dig, hvor som helst mellem 10 og 15% om året. Nå, ja, du får gratis forsendelse på alt på Best Buy, hvis du har Elite- eller Elite Plus-medlemskab, hvilket betyder, at du har brugt mellem $ 1.500 og $ 3.000 om året i point, der bruges som rabatter og yderligere besparelser på køb, der serverer tidlig adgang og eksklusivt tilbud af Best Buy-nyhedsbrevet, hvad enten det er online eller for en mulighed i butikken, kan du spare en masse penge i julesæsonen, hvis du ønsker at købe produkter, der er i s.

Hvis du ønsker at bringe den nye Nintendo Switch på markedet, er det den slags ting, du kan gøre. De ønsker dette tidlige varsel, og brug derefter incitamentet til din fordel, når de kan give dig en ekstra rabat. Hvad hvis det ikke er incitament nok til at deltage i de bedste? Køb belønningsprogram For at gemme det hemmelige nummer otte skal du ikke kun være medlem, men det skal fungere til din fordel.

Best Buy Rewards-programmet giver dig også fordelen ved en prisjustering. Det betyder, at du kan få en prisjustering ved et prisfald efter at have foretaget et køb inden for 15 dage efter dit køb. Men for mine Best Buy Elite-medlemmer og Elite Plus-medlemmer forlænges prisjusteringsvinduet til 30 dage eller endda 45 dage for Best Buy Elite-medlemmer.

Og det er massivt, fordi vi alle ved, hvordan man gør det. Priserne kan især svinge over en periode på 45 dage. Du vil aldrig have køberens fortrydelse igen eller altid bekymre dig om, hvorvidt du har den laveste pris eller ej, jeg er en særlig stor fan af Best Kows politik for gratis forsendelse.

Som en påmindelse, hvis du er et Best Buy Rewards-medlem, kan du få gratis forsendelse på hver ordre over $ 35. Elite- og Elite Plus-medlemmer får gratis forsendelse og gratis planlagt levering på alle ordrer uanset købsmængde, men hvis du køber en mindre størrelse eller en lav billetkøbspost, skal du bare gøre Best Buy gratis forsendelse til opbevaring. Forsendelsesomkostningerne er helt omgået, hvis din Best Buy ikke har den til afhentning på stedet, eller du vil nyde noget som afhentning ved vejkanten, skal du bruge denne afhentningsmulighed til din fordel for ting, som du ikke vil vente i linje eller for ikke ønsker et kæmpe tv, der forsøger at komme rundt i butikken, skal du hente det ved medlemstjenesteservicen og sørge for, at du har den gratis afhentning i forvejen, så du kan være på mindre end tre minutter. at komme ind og ud af virksomheden.

Det burde være tre minutter. Lad os gå. Mindre end tre minutter er jeg ikke klodset.

Jeg er YouTube Deal Guy. Og for at spare penge, PIN 10, når du handler hos Best Buy, er det første sted, jeg stærkt vil anbefale, at gå til Best Buy-afsætningsmuligheden. Det er et andet eller et underafsnit af hjemmesiden.

Ikke kun er der klarering og åbne kasser, men hvis du husker det, har jeg ledt efter tilbud i mere end to årtier nu. De havde oprindeligt et Best Buy-websted kaldet Kalboom. Det var et sekundært websted.

Det var som et dagligt websted, der var åbent for alle, renoverede, nyligt certificerede varer. Dette er dette, men meget bedre, fordi du kontakter Best Buy kundeservice, når noget går galt. Og nogle af dem kan bare betyde, at kassen har små skræmmende tænder på en enhed, og de kan ikke videresælge den, men dine besparelser er betydelige som $ 330 plus en prisgaranti.

Det afhænger bare af, hvad du leder efter, da disse vil ændre sig og svinge hele dagen, men det er værd at kigge på godkendelsesartiklerne og åbne boksemner over på Bestbuy. com. håber dette har været nyttigt for dig. selvom du kan lide denne type indhold, hvis du kunne give denne artikel en tommelfinger op. hvis du kunne abonnere og aktivere dine meddelelser, er det endnu bedre. Jeg prøver virkelig at nå en million abonnenter, så tak.

Dette er sandsynligvis ikke noget, der vil motivere dig til at abonnere. Jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det. Det var pinligt igen, men igen forhåbentlig var dette råd nyttigt.

Jeg elsker dig. Tak for at se, og jeg vil se efter, hvad jeg skal gøre på min næste historie hemmelige artikel, hvis du vil efterlade en kommentar og fortæl mig, hvad min næste butikshemmelige artikel skal være. Jeg vil tage fat på dette, så snart jeg hører fra dig.

Farvel!

Er Camelbacks gode vandflasker?

Detflaskeer engodtstørrelse til daglig brug og lette træningsprogrammer. Det viste sig også holdbart og let. Det leverer dogvandfor langsomt til at tilfredsstille os under moderat til tung træning, og vi nød ikke den gummiagtige smag, den tilføjede til smagen afvand.

Hvilken læderpose bruges til transport af vand?

Mashak er enLæderpose, der bruges til at transportere vand.

Hvad bruges mashak til?

Mashaker en læderposeBrugti vid udstrækning at transportere vand indtil så sent som i 60'erne i Chandni Chowk og andre byer i Nordindien. Historisk set ville en mand fylde det med drikkevand og bære det over skuldrene for at hjælpe med at slukke tørsten hos trætte rejsende og soldater.21. nov. Feb 2020

Er hydreringspakker det værd?

Pladsbesparende design. En anden fordel ved at eje enhydreringspakkeer, at vandreservoiret er pladsbesparende sammenlignet med at have to store flasker vand i dinrygsæk. Reservoiret er mere strømlinet uden akavede former, så du kanpakkeog få lettere adgang til dine andre ejendele.4. december 2020

Hvor meget koster flydende IV i Costco?

Costcosælger disseFlydende IVHydreringsmultiplikator for $ 22,99.8. jan 2021 g.

Er kamelpakker det værd?

Efter at have set dem fumle med deres blærer hele weekenden, vil jeg sværge tilCamelbakmærke. De har en livstidsgaranti, og hvis du planlægger at tage flere ture til Roo i fremtiden, er de heltdet værd.16.05.2015

Hvad er den største CamelBak-pakke?

Med 47L fragt er BFM voresstørstesystem og inkluderer nu en justerbar Futura-sele til en brugerdefineret pasform.

Hvilken slags pakke er en kamelpakke?

Bliv hydreret uden den ekstra vægt af flasker og kolber med denne utroligt lette blærepakning. . INNOLITES Hydration Pack med 3L Bladder Water Bag Camel Backpack til vandring, løb, cykling, klatring, camping, cykling passer til mænd og kvinder.

Hvor meget vand er der i en kamelvandspakke?

Hydrationsblære 2 liter lækagesikker vandreservoir, militær vandopbevaring blærepose, udskiftning af BPA-fri hydreringspakke, til vandring Cykling klatring Cykling løb (blå). . . .

Hvordan bruges Camelcamelcamel til at spore Amazon-priser?

Disse lister er en fantastisk måde at starte din Amazon-prissporingsoplevelse med camelcamelcamel. Brug nedenstående links til at finde et produkt, du vil købe hos Amazon, så kom tilbage her og læg produktets URL i vores søgefelt for at slå prishistorikken op og / eller oprette et prisur.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bedste cykelsolbriller - listede spørgsmål og svar

Er polariserede solbriller gode til cykling? Polariserede linser anbefales til vandaktiviteter og kørsel, men er ikke ideelle til landevejscykling, da der er situationer, hvor blænding faktisk kan være en fordel. 18.05.2021

Racercykelløb - brugbare løsninger

Hvad kalder du et cykelløb? Racercykelracing er cykelsportdisciplinen for landevejscykling, der holdes på asfalterede veje. Scenevæddeløb eller 'ture' tager flere dage og består af flere massestart- eller tidsforsøgsfaser kørt fortløbende.

Cykelben - handlingsorienterede løsninger

Kan du få store ben ved at cykle? Det korte svar på, om cykling vil gøre dine ben enorme, er - nej. Selvfølgelig forbedrer cykling dine benmuskler, men som en aerob træning fungerer det dine udholdenhedsmuskelfibre, hvilket gør dem mere modstandsdygtige over for træthed under træning, men ikke får dem til at vokse. 21. juni 2018

Mountainbike-greb - hvordan man beslutter

Hvad er de bedste greb til mountainbiking? Dette er de bedste mountainbike-greb BEDSTE SAMLET: PNW Loam Grips. BEDSTE FOR STORE HÆNDER: OURY Enkeltsidet Lock-On V2. BEDSTE TACKY GRIP: Race Face Half Nelson. BEDSTE ENDURO GRIPS: Ergon GE1 Evo Factory. ESI Racer's Edge. BEDSTE BUDGET: Bontrager XR Trail Comp. BEDSTE TIL HELDAGSTUR: Ergon GA3.28 maj 2021 г.

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.

Cykelpulsmåler - omfattende reference

Er en pulsmåler det værd at cykle? Selvom effektmålere stadig er for dyre for mange ryttere, er pulsmåler overkommelige og bør betragtes som en væsentlig del af udstyret. Det er naturligvis muligt at træne på at føle og bruge de forskellige skalaer for opfattet anstrengelse, og cyklister klarede sig perfekt i dagene før pulsmålere.