Vigtigste > De Bedste Svar > Kamera anmeldelser 2019 - hvordan man opnår

Kamera anmeldelser 2019 - hvordan man opnår

Hvilket er det bedste kamera i 2020?

Bedste DSLRkameraer i Indien i 2021
 • Canon EOS 5D Mark IV. Canon EOS 5D Mark IV er udstyret med en 30.4MPkameramed CMOS fuldformatsensor.
 • Nikon D750. Nikon D750 er enstorealternativ, hvis du let vil tage billeder af høj kvalitet med lethed.
 • EOS 1500D.
 • Nikon D5600.
 • Canon EOS-80D.
 • Nikon D3500.(blød musik) - På tidspunktet for optagelsen af ​​denne artikel har vi haft Fuji X-T3 i nøjagtigt 700 dage. Vi fyrede lukkeren 82.624 gange. Og vi har produceret over 120 korte artikler med hans hjælp.

cykel styretaske

Og i løbet af denne tid stoler vi på X-T3 som vores primære værktøj til oprettelse af indhold. (Blød musik) - Og derfor er det så glædeligt for os at kunne fortælle dig, at med de nuværende reducerede omkostninger ved X-T3 kommer dette aldrig i tvivl om historien om hybrid foto- og artikelkameraer, hvis vi nogensinde havde en kamera med denne evne til den pris, den har nu. Og i denne artikel skal vi tale om, hvorfor efter to års optagelse med det og endda i 2020 med venstre og højre nyere kameraer dukkede op, citerede Denae og jeg stadig X-T3 som vores mest grebne kamera, vi har nu eller har nogensinde filmet tidligere. - Selvom vi kender dette kamera godt, vil det ikke være en grundig gennemgang.

Snarere en kort liste over de ting, vi elsker mest, samt et par ting, som vi følte os frustrerede over, da vi helt sikkert ved, at dette kamera ikke er for alle - vi bliver både fra en forbrugerfotografs synspunkt og en Videografer taler om kameraet, da vi selv er hybridskyttere, og dette kamera som en hybrid enhed dræber absolut. Lad os starte med fotografiske færdigheder - Som fotografer, der sætter pris på og nyder at tage billedet næsten lige så meget som slutresultatet, sætter vi pris på design og brugervenlighed af Fuji x-T3. Vi finder den klassiske styling tiltalende og placeringen af ​​drejeknapperne og knapperne intuitive at bruge, og måske vigtigst af alt, vi nyder virkelig at bruge dem. - Som rejsende, multitasking-forældre, begivenheds- og portrætfotografer og generelt den type mennesker, der tager vores kameraer overalt, elsker vi, hvor gode X-T3-skalaerne er end at have mere kraftfulde 26 megapixel APSC-sensorer En kompakt kropsstørrelse, parret med små linser, der er smukke i både form og funktion, efterlader dig hjemme uden kamera.Og på offentlige steder tiltrækker X-T3s iøjnefaldende design mindre opmærksomhed end et massivt fuldformatkamera - mange mennesker hævder, at du har brug for at skyde med en fuld ramme for at være professionel for at have legitimitet eller blive taget alvorligt. Men X-T3 ledsager alle vores professionelle opgaver, og den udføres uden større problemer. Og vigtigere er, at de billeder, vi kan tage, er velegnede til disse formål, da ethvert high-end full-frame kamera kan koste to eller endda tre gange så meget.

Når alt kommer til alt, gør et kamera ikke en professionel. Så hvis der ikke er noget kamera, hvad gør en professionel? Nå, det virker som et godt punkt at stoppe og tage et øjeblik på at tænke over denne artikel sponsors færdighedsandel. Hvor skal man hen og lære af tusinder af fagfolk, hvordan man tjener penge inden for fotografering, kunstfag, grafisk design, UX-design og mange andre kreative områder. - Så semi-professionel som vi er, vi er altid på udkig efter måder at tage vores håndværk til det næste niveau, og du kan tjene flere penge som et resultat.

En klasse, der især appellerede til mig, var avanceret artikelredigering med Adobe Premier 2020. Instruktør Jordy er en af ​​de internetbaserede eksperter på Premiere Pro, og de værktøjer og teknikker, der er involveret i dette nedbrud, er selvfølgelig meget nyttige for os, Running Gun, Do Det selv, typer indholdsskabere, der bruger Premier Pro som en artikelredigeringsplatform. Men dette er bare toppen af ​​isbjerget for dem af jer, der ønsker at tage billeder i en professionel artikel eller fotoindstilling og lyder interessant for dig, de første tusinde af vores abonnenter, der klikker på linket i beskrivelsen, får en to-måneders gratis en Premier-medlemsperiode, så du kan være kreativ.Og da vi handler om professionel optagelse, kan vi lige så godt nævne nogle af de utrolige funktioner, som X-T3 har, der placerer det rigtigt på det professionelle kameramarked, men til en pris, der bare er forbløffende lav Bare for at nævne en et par dobbelt UHS V90-hukommelsesslots for at sikre, at du sikkerhedskopierer disse sideskud. 11 billeder i sekundet, burst og mekanisk lukker. En baggrundsbelyst sensor, der gør det muligt at sænke ISO-basen til 160.

Autofokus over hele hele rammen, hvilket betyder, at uanset hvor du placerer dette fokuspunkt, får du fokus hurtigt, alt sammen med i alt 425 valgbare autofokuspunkter, hvilket er mere end nok præcision til næsten enhver professionel indstilling - men for dem der leder efter mere personlig opfyldelse, måske mindre nyttige værktøjer og lidt mere ledsager r, er der meget at elske ved X-T3 med utrolige farver eller filer, som kun Fuji kunne mestre med kameraet. Hvis dit mål er at leve mere i øjeblikket og fange tingene som du vil være i kameraet i stedet for at bruge din tid på at rette dem på computeren, er Fuji bestemt dit system. X-T3 tilbyder dig nogle flotte farveprofiler, der hjælper dine billeder med at skinne lige ud af dit kamera. - For os elskede vi absolut optagelse med klassisk krom og den vandige filmsimulering til vores dokumentararbejde.

Disse profiler giver os mulighed for at fokusere mere på form og komposition, og med klassisk krom kan vi fremhæve eller mætte farveoplysningerne der, eller hvor farver kan være distraherende, eller hvor former og historier, de fortæller, har mere betydning. (blød musik) - For vores portrætarbejde var Provia altid et glimrende udgangspunkt for vores egen farve- og kurveoptimering. Vi kan godt lide at bruge Astia til vores landskabsarbejde. (blød musik) - En ting, der altid har bekymret os for Fuji spejlfri kameraer, er deres holdbarhed.De har en historie, og vi har en historie med holdbarhedsproblemer med deres kameraer. Vi kan ikke rigtig glans over det her. Fuji synes bare ikke at have samme pålidelighed som nogle andre kameramærker, men X-T3 var det mest pålidelige og langvarige Fuji-kamera, vi nogensinde har skudt.

Efter to års hård brug af flere harddiske, Opsand masser af indholdsskabelse i vores støvede sandørken, hvor vi bor, og tager billeder, er det stadig tilsluttet. Det eneste problem, vi har oplevet, er en lejlighedsvis grøn flimmer på LCD-skærmen og EVF, som bare er en lille irritation og ikke påvirkede vores evne til at tage billeder - så det er vores største grunde til at vælge dette kamera til fotografering Og for mig personligt var det også mit yndlingsfotokamera, der altid er foretrukket - Der er meget at gøre på den kunstfaglige side også. Kærlighed med X-T2, Fuji overraskede kunstmarkedsmarkedet med nogle imponerende specifikationer og simpelthen smukke Fuji-lyde, der appellerede til mange.

Med X-T3 fortsatte Fuji med at forbedre tingene til artiklen og tilbyde muligheden for op til 4K, 60Pat ukomprimeret 420 internt og med en enestående evig filmprofil med de smukke toner og breddegrader. For dem af os, der ønsker et fremragende forspring, når det kommer til farvegradering uden at gå helt til logprofilen, nej Hvad jeg elsker ved X-T3, og det kan virke fjollet eller lille, men for nogen, der konstant gør hybridartikler og - at tage billeder, det er virkelig et godt strejf. Evnen til at fjerne stikdækslet gør det muligt at tilslutte alt muligt, hvilket gør tingene meget lettere.

Men når vi går tilbage til fotomodus, får vi stadig den vejrforsegling - den sidste ting, vi værdsætter ved X-T3, er den kontinuerlige RND og den støtte, som Fuji har givet det længe efter, at det først blev frigivet. Vi har set mange forbedringer i efterfølgende firmwareudgivelser, herunder fejlrettelser, forbedringer af autofokus, faseudvælgelsesfunktionen og kardanstøtte. Dette er nogle af de ting, vi elsker mest ved X-T3.

Lad os nu tale om nogle af de ting, der frustrerede os om X-T3, og for at være klar er de fleste af vores frustrationer mindre. For eksempel kan den kortere batterilevetid være en lille besvær, især hvis vi glemmer at oplade et antal batterier eller forkert placerer vores reservedele generelt, er vi villige til at bytte en kortere batterilevetid for en mindre kameraprofil. - Større frustration er en, som jeg har oplevet med jævne mellemrum, end nogen der regelmæssigt skifter mellem foto og artikel.

Og det er manglen på separate gemte indstillinger mellem artiklen og fotoet. X-T4 løser dette problem med en dedikeret drejeknap til at skifte tilstande og muligheden for at gemme indstillinger separat og i hukommelsen. Men X-T3 har ikke sådan en kapacitet, medmindre du overvejer at indstille lyden af ​​artiklen som en løsning.

Denne funktion giver dig mulighed for at ændre artikelindstillingerne digitalt, så urskiverne ikke klikker højt, når du har brug for camouflage og stilhed, mens du er kunstnerisk. Men jeg synes ikke, det er en bæredygtig løsning på problemet, da det er ekstremt frustrerende at prøve at justere indstillingerne i denne tilstand. Når jeg skal skifte frem og tilbage mellem artikel og foto, skal jeg dreje et antal opkald hver gang, og lejlighedsvis savner jeg billeder eller er nødt til at gå på kompromis med at optimere l-indstillingerne - tilbage til fotomodus, en anden frustration er øjenregistrering, hvilket er miles bedre end Fuji før, og miles bedre end Panasonic eller andre systemer, der er afhængige af kontrastdetektion for autofokus.

Øjenregistrering i X-T3 er ufuldkommen, og med portrætfotografering finder vi, at vi lejlighedsvis savner fokus på øjet, selvom kameraets bagside fik os til at tro, at vi spikrede det. Det sker bare aldrig med Canon og Sony, og for at beskytte os selv mod det i et portrætbillede tager vi normalt flere af hver pose for at sikre, at vi ikke går glip af fokus på det øje. Men den gode nyhed her er, at øjenfokus her er sjælden og bestemt undtagelsen snarere end reglen - det sidste, jeg vil kalde et stort emne, er faktisk en kontroversiel.

Og måske en, som mange af jer ikke vil være særlig interesseret i, men for mig personligt kan jeg ikke lide X-Trend-sensoren i Fuji X-enheder som X-T3. Der er meget derinde, noget af det er bare personlig smag, men noget af det er, at jeg ikke har lyst til, at X-Trend-teknologi har noget specielt for forbrugerne i 2020. Og bestemt ikke de frynsegoder, den tilbyder eller de frynsegoder, den tilbyder over blot en Sensorback i 2012.

cykeltilbehør

Hvis du ikke er sikker på, hvad alt dette betyder, skal du følge linket i beskrivelsen for at få nogle af mine dybere meninger og meninger for at få tanker om sagen. Når vi endelig bliver rigtig kræsne, har jeg aldrig rigtig været fan af Novi-joysticket på XT-kameraerne. Andre mærker som Nikon synes at vide, hvordan man designer et behageligt at bruge joystick, der giver mulighed for anstændig grænseflade og præcision, mens Fujis joysticks altid føltes som en eftertanke.

Det ser ud til at være placeret på bagsiden af ​​kameraet næsten som en undskyldning snarere end et aktiv. Det er noget, jeg længe har ønsket, at Fuji ville forbedre - men det er alt, hvad vi vil med denne virkelig store kamerakærlighed og ikke kærlighed. - Og forhåbentlig har vi vist, at de ting, du elsker, går langt ud - ikke nummererer ting Efter vores mening , der er virkelig ingen steder bedre værdi for pengene på det spejlfri kameramarked lige nu.

Men uanset hvad du fotograferer, ønsker vi dig alt det bedste i alle dine kreative bestræbelser. Husk at gøre godt med dit kamera, så vi mødes snart igen.

Er det værd at købe et kamera i 2020?

Hvis du vil tage din fotografering mere alvorligt, enten som en hobby eller af professionelle grunde, skal du helt sikkert få en digitalkamera. Fotokvaliteten med en enkeltståendekameraer også meget højere, hvilket betyder, at de ser godt ud i digitale kopier, og du kan få dem til at komme til liv med større udskrifter.11. dec 2020

I de sidste par uger er vi kommet rigtig dybt ind i iPhone-kunstfotografering, og du begynder at se værdien af ​​iPhone. Så spørgsmålet er, er det stadig værd at købe et digitalt kamera? Sidste uge sendte jeg en artikel om konceptet og optagelse af en begivenhed, og i denne artikel skød jeg begivenheden på både en iPhone og en Panasonic GH5. Mange af jer foretrak endda iPhone-artiklen, da jeg viste sammenligning mellem hoved og hoved.

Men hvad jeg indså, var, at det er meget vanskeligt at se forskellen på den måde, jeg har præsenteret disse artikler side om side. Så i denne artikel skal vi dykke lidt dybere for virkelig at kunne finde ud af forskellene mellem disse, så du kan bestemme, hvad der er bedst for dig, iPhone eller opgradering til en DSLR, jeg er Amanda Horvath og mig Hjælp virksomhedsejere og iværksættere får artiklenes kraft uden at bryde banken eller bruge meget tid. Hvis du vil bruge artiklen i din strategi i år, skal du abonnere og klikke på klokken hver gang for at få besked, når jeg sender en ny artikel.

I stedet for den side-om-side-sammenligning, jeg gjorde i sidste uge, spiller jeg den fulde 30-sekunders iPhone-artikel, efterfulgt straks af den fulde 30-sekunders DSLR-artikel, der hjælper dig med at få øje på forskellene, og så vil vi dykke ned i fordele og ulemper ved hver enkelt. (Glad musik) Før vi dykker ind i fordele og ulemper ved iPhone, vil jeg have dig til at kommentere nedenfor, så lad mig vide, hvilken du foretrækker, og hvis du virkelig er i stand til at fortælle forskellene. Jeg er nysgerrig efter, hvad du kan fortælle med et utrænet øje, iPhone er let at bære, der er ingen læringskurve, og det giver dig mulighed for at mestre kunsten at fortælle.

Alt i alt er iPhone et godt sted at starte, når det kommer til oprettelse af artikelindhold. IPhone er sådan en befriende oplevelse sammenlignet med min GH5. Bedst af alt er, at den altid ligger i lommen - du behøver ikke engang at låse din iPhone op for at komme til kameraet.

Dette illustreres bedst, da vi bad nogen om at åbne en flaske og drikke den. Han besluttede spontant at fyre kameraet op, og iPhone kunne tilpasse sig den spontanitet, fordi jeg bare kunne læne mig tilbage, fange øjeblikket og derefter gå tilbage ind, når han faktisk drak det. Men med GH5 var jublen så hurtig, at det var svært at trække fokus og finde fokuspunktet for jublen, såvel som da han gik tilbage og drak.

Så du kan se, hvordan det ikke er så let at bruge GH5 i spontane øjeblikke som disse. Ved at fjerne alle tekniske vanskeligheder kan du træne dit øje i at visuelt fange ting i stedet for at bekymre dig om teknisk at fange dem. Når nogen ser på dit indhold, er det alt, hvad de holder af, de vil bare bare interagere med dig og dem Få indhold, så hvis du først og fremmest kan lære at fange en god historie og derefter teknisk tilføje en König-færdighed, det ser godt ud, du har det meget bedre.

touring cykel

Ulemperne ved at skyde med iPhone er, at den er overmættet, den har et mindre filmisk udseende, og dine optagelser er pixeleret. iPhone-artikler er beregnet til at se godt ud lige efter at have taget et billede. Det er fordi de ved, at deres kunder ikke farvekorrigerer optagelserne bagefter, de optager bare noget og sender det med det samme.

Dette er helt fint, hvis det er sådan, du planlægger at bruge optagelserne, men hvis du vil tilføje en farveklassificering til dine optagelser i stillingen, bliver det lidt sværere at kontrollere, hvordan disse farver ser ud, da de allerede er superkontrasterende og er overmættet. Dette er mest tydeligt, når man ser på hudfarver, det kan være meget svært at få nogens hudfarve til at se naturlig ud, når man tager billeder med en iPhone. En af de største ulemper ved iPhone er manglende evne til at se filmisk ud, og det er fordi den ikke har den fine dybdeskarphed, der ville komme med et DSLR eller et fejlfrit kamera, hvilket ikke er så tydeligt i de optagelser, jeg skød, som Derfor peger jeg på det.

Vi gjorde dette med vilje, fordi vi ønskede at have en rimelig sammenligning side om side, og vi vidste, at iPhone ikke kunne opnå det samme udseende, og så vendte vi det bare ikke. Den sidste ulempe ved iPhone er pixelisering. Dette kommer fra den skarphed, der kommer lige ud af kameraet med iPhone, og det kan være lidt af en skam og forårsage mindre optagelser.

Skift direkte til Panasonic GH5. Antag til sammenligning, at uanset hvilket DSLR eller spejlfrit kamera du vælger har de samme fordele og ulemper. Så fordelene ved opgraderingen er, at du har et højkvalitetsbillede og fleksibilitet i farveklassificering, flere inputmuligheder for lyd og også plads til vækst.

Det tager ikke meget at indse, at GH5 har stor værdi, når det kommer til at skabe et højkvalitetsbillede. Du kan også have meget mere kontrol over farven på dine billeder, fordi der er flere forskellige farveprofiler at vælge imellem, og inden for dem kan du sænke kontrasten og mætningen, hvilket giver dig mange flere muligheder for at lege rundt i efterproduktionen. En ting, der måske ikke er så indlysende for øjet, er at når du opgraderer dit kamera, har det mange flere muligheder for lyd.

Først og fremmest vil du være i stand til at kontrollere indgangsniveauerne for enhver mikrofon, du tilslutter. Så iPhone giver dig mulighed for at kontrollere indgangsniveauerne for enhver mikrofon, du tilslutter. Hvis du tilslutter en mikrofon, kan du ikke styr, hvor meget der bliver samlet op af mikrofonen, men med et kamera kan du kontrollere dette niveau.

Så alt i alt har du meget bedre lydindstillinger med en opgradering. Ulemper ved at opgradere fra en iPhone er, at det er en stor investering, dit udstyr er nu tungere at bære, og det er svært at lære. Pludselig når du opgraderer dit kamera, er der meget mere at overveje.

Du skal få et hukommelseskort, ekstra batterier, en kamerataske og alt andet relateret til dette kamera. Det kan være meget for nogen, der lige er begyndt og ikke engang ved, om de vil fortsætte med at producere artikelindhold. Derfor elsker jeg at bruge iPhones evne til bare at lægge din telefon i lommen og altid have den med dig.

Nu har du noget at tage med, og det kan være lidt besvær afhængigt af det miljø, du vil skyde i. Tag dig tid til at mestre ISO, blænde, lukkerhastighed og alle dine kameras andre indstillinger. Endnu en gang kan dette være meget skræmmende for nogen, der lige er begyndt, især når du stadig lærer at fortælle en god historie visuelt.

Jeg kan give dig så meget information som muligt, men det er stadig op til dig at øve og mestre disse færdigheder. Alt i alt vil jeg stille spørgsmålet, hvorfor søger du at opgradere og beslutte, om det virkelig er værd at investere tid og penge i udstyr af højere kvalitet for at få den højere kvalitet af output. Dit svar kan være, at det ikke er lige nu Uanset hvad du vælger, har jeg mange forskellige muligheder for dig på denne kanal for at forbedre dine færdigheder til oprettelse af artikler, så sørg for at abonnere og kommentere nedenfor, hvis du har et bestemt emne, der Jeg skulle tale.

Ellers ses vi i den næste artikel. Hvis, shh, så, det. Uhg, det lys ændrer sig så meget.

Omskol dit øje for at genkende forskellige monumenter. For, la la la la. Og hvad læringskurven angår, frikser lyset. (Sukker) Nu bliver du lysere.

Ah!

Hvad er det mest pålidelige kameramærke?

Bedste kameramærkerI dag
 1. Canon. Canonmærkeer den nuværende leder ikameraplads, selvom Canon ermestkendt for sine højkvalitets DSLR'er og DSLR-linser.
 2. Nikon.
 3. Sony.
 4. Fujifilm.
 5. Olympus.
 6. Panasonic.
 7. Pentax.
 8. Leica.

Hvad er det bedste kameramærke at købe?

Selvfølgelig fremstiller Sony ekstraordinære kameraer og betragtes som en af ​​debedste kameramærker. Sony skaber et udvalg af kraftfulde spejlfri digitale kameraer i fuld frame, der leverer utrolig billedkvalitet. Sony producerer kameraer skræddersyet til entusiasten og professionelle fotografer.

Jeg ejer mange kameraer, sandsynligvis for mange, men det er fordi det tog mig meget lang tid at finde ud af den stil, jeg ønskede, og derefter finde ud af en måde at opnå den stil på, den 35 mm Kodak-film er, jeg skulle bare have kendt. Nogen, folk bliver ved med at spørge mig, 'Becca, hvilket kamera skal jeg købe?' (Sukk) Folk, det er et indlæst spørgsmål. (Hoppe popmusik) Der er en masse fisk i havet, (griner) også kendt som kameraer, og de har alle deres styrker og svagheder.

Og det er arbejdsgangen. Det handler om, hvad vi bruger personligt, så husk, dette er mit personlige arsenal, og hvad du bruger er sandsynligvis anderledes, og hvis vi alle kunne have Leicas. Kom nu, vi køber alle en Leica.

Først og fremmest en vis selvtillid. Hvad bruger du dette kamera til? I mine øjne er der tre typer amatørfotografer. Du har dine Instagrammers, du har dine Instagrammers med smukke kameraer, og så har du dine 'Jeg tager smukke fotos'. 'på familiesammenkomster, og jeg tjener måske et par dollars på' weekendskydningen på reklamer eller bryllupper. 'Men lad os starte med vores Insta-narkomaner.

Du vil sandsynligvis ikke medbringe noget ekstra udstyr til dig selv. Du ved sandsynligvis ikke rigtig, hvad en blænde er. Det er ikke en dårlig ting, du ved bare ikke, hvad det er.

Og du vil have noget, der er bærbart, simpelt og kan tages med overalt. Brug bare din telefon. Køb en Pixel 3, få en iPhone 10r eller 10 eller en af ​​de nyeste iPhones.

Billederne er ærlige, og hvis du ikke tror på mig, så tjek en af ​​vores anmeldelser, især Pixel 3-anmeldelsen. Vi satte dem hoved mod hoved, og jeg var som en lille smule chokeret over en mobiltelefon 'Instagrammere eller den uerfarne rejsefotograf, de vil have noget let og bærbart, måske giver dig lidt dybdeskarphed og vigtigst af alt, du don' Jeg er nødt til at se på en telefon, hver gang du gør, jeg bruger en SONY RX100 Mark 4 til dette, men jeg vil sige, at Canons G7 X Mark 2 eller Lumix LX100 Mark 2 også er gode muligheder for Amera og for omkring $ 1000 har de rigtig gode specs. Jeg mener, de kan optage rå.

Så når du foretager efterbehandling, har du meget spillerum i dine fotos. De har virkelig skarp 4K-artikel, bedre end hvad din telefon kunne gøre, de har bare større sensorer, så alt er lidt renere. Jeg kan godt lide EVF eller elektronisk søger på disse kameraer.

Det viser dig nøjagtigt, hvordan dit foto vil se ud, når du trykker på udløserknappen. Nu er der ikke længere noget ønske om vedhæftede filer, du får bare det matchende objektiv. Men hvis du ikke ønsker at virkelig lære fotografering at kende, kan dette være et godt sted at starte med bare at eksperimentere eller dyppe tæerne i. 'Becca, kom nu, jeg ved hvad en ramme er.' Godt, så lad os tale om de store her.

Der er færre spejle og spejlreflekskameraer. Du er bestemt et trin over det, vi talte om før. Jeg mener, du taler om linser og batterier og større kroppe og en pris på mindst $ 2000 bare for kamerahuset og derefter er en god linse $ 1000.

Der er bare meget mere til det end det, herunder at vide, at du har brug for det. Men lad os tale. Til dette bruger jeg 5D-mærke 3 og om natten et A7S-mærke 2, her er grunden? 5D er fantastisk, jeg kan virkelig godt lide fotostrukturen, jeg er virkelig vant til Canon-økosystemet inklusive menuer og knapper.

Jeg synes bare ikke, det fungerer godt om natten, jeg har ikke lyst til at trykke på ISO, nu fungerer A7S Mark 2 rigtig godt i svagt lys, plus A7S har en EVF, og denne Brightview-søger gør det for mig Forskel for natten skud. Dit kamera er noget meget personligt, det er noget, du vil have med dig mere end forhåbentlig din telefon eller noget andet. Så gå i butikken, test dem, føl det selv og få det, der føles bedst for dig, fordi du er den, der tager fotos med det og forhåbentlig noget, der får dig til at tage flere fotos af denne. Kameraer er gode, men de har deres mangler.

cykelhamstring

Så hvis jeg kunne have et kamera, gør det alt hvad jeg har brug for, det ville se lidt sådan ud. Det vigtigste for mig er en lille kamerahus. Det er hovedårsagen til, at jeg elsker min RS100 så meget, for ikke at nævne den elektroniske søger med enkelt handling og den skøre bevægelige skærm, jeg ville ønske, at den kom med et håndtag, det er som super glat.

Så vi tager det lille håndtag fra Fuji X70 og placerer det oven på kassen på RX100 Mark 6. Nu ser jeg på søgeren, jeg kan virkelig godt lide at have min lukkerhastighed og blænde på min venstre hånd. Før digital kontrol blev disse muligheder indbygget i linserne, og med mange filmkameraer blev jeg helt vant til dem.

specialpris stubjumper

Nikons F-mount har ikke ændret sig siden 1959 og er stadig kompatibel med deres kamerastatistik i dag, det sætter jeg pris på, og jeg har mange F-mount-linser, og jeg vil tilføje et F-mount linsesystem til dette kamera. Okay, jeg graver urskiverne på Fuji-kameraer godt. Generelt værdsatte jeg virkelig den måde, Fuji holdt kontrollerne på ydersiden af ​​deres sag i stedet for at bruge menuer eller knapper.

Så vi tager fat på skiven ovenpå, men jeg vil gøre det til en ISO-skive, som jeg kan programmere i forskellige intervaller. Jeg vil også få fat i denne varme skosmelte til en mikroklap Lad os tale om en sensor denne gang. Jeg tager sensoren fra Sony A7R Mark tre.

Sektoren med svagt lys solgte mig, og det er 42 megapixels, jeg mener, kom igen. Og der er mit drømmekamera på siden. Vi specificerer en hovedtelefonforbindelse, vi har en XLR-indgang, USBC, Micro-HDMI og internt er der bestemt indbyggede ND'er. (Glad popmusik) Alle, der har kameraet, har bogstaveligt talt det skøreste skud, du nogensinde har taget i dit liv og du vil foretage nogle stramme redigeringer og derefter sende det et eller andet sted.

Når jeg er på min telefon eller bruger min RX100, bruger jeg som regel bare Instagrams interne redigeringsværktøjer til kontrasten, og det gør alt, hvad jeg har brug for, men hvis jeg ville gå et skridt videre, er Lightroom utroligt på Mobi utroligt. Det er endnu bedre, det er gratis . Så hvis du ikke har downloadet dette og redigerer fotos på din telefon, skal du fortsætte med det samme. Når jeg er på mit skrivebord, betyder det normalt, at jeg skød med en A7S eller en Canon, og jeg har en rå fil og til den Lightroom hele vejen.

Det er dyrt, men det har alle værktøjerne, og jeg er virkelig vant til det. Nu klager nogle mennesker over hans arbejdsgang, det kan være forvirrende, som hvor alle mine fotos blev taget, men så længe du organiserer dine mapper og dine hovedpersoner og derefter sletter ting, du ikke har brug for, er det virkelig ikke så svært. Lightroom, de er dyre.

Så hvis du ikke helt har pengene til det, er der dette fantastiske program kaldet RawTherapee, der kan åbne rå- og tif- og jpeg-filer, og det har mange værktøjer, som Lightroom har, men det er gratis, og de opdaterer hele tiden det gennem deres blog, så tjek dem ud. Denne serie ville ikke være mulig uden vores sponsor CapitalOne til at genoverveje bankvirksomhed ved at tilbyde konti, der ikke har gebyrer eller minimumsbeløb, og som kan åbnes hvor som helst på fem minutter. Hvad har du i din tegnebog? vores direktører her, Vjeran, han elsker sin.

Jeg havde aldrig generet dette før, men snart vil jeg få fat i en, og jeg vil også være #fujiframez, der træffer beslutninger og flyver droner også. (Drone brummen) Ja! Åh gud.

Er Canon eller Nikon bedre?

CanonogNikondominerer stadig de bedste kameraer for professionelle, men de fleste entusiaster og professionelle vil gå efter kameraer lidt lavere ned i området. Med komplette DSLR'er på indgangsniveau,Canonengang havde kanten til nyhed (EOS 6D Mark II) menNikonhar ændret alt dette medNikonD780.19. feb 2021

Er det værd at få et kamera?

Fordelen vedkøber et kamerakommer i bedre billedkvalitet, mere kreative muligheder, linsevalg ogkameraindstillinger, der ikke er mulige på en smartphone. For dem der elsker at tage billeder med deres telefoner,køber et kameraåbner nye døre i kreativitet, der er godtværdide ekstra omkostninger.

Hvilket telefonkamera er bedre end iPhone?

Detbedste kameratelefonalternativ tiliPhone

Samsung har udstyret Galaxy S21 Ultra med et par teleobjektiver - den ene med en 3x optisk zoom, den anden med en 10x - og resultaterne imponerede os i vores test.
7. juni. 2021 g.

Hvilket brandkamera bruger de fleste professionelle fotografer?

Det bedstekameraertilprofessionelle fotografer

Mange professionelle fotografer brugerhigh-end Canon eller Nikon DSLR'er, såsom en Canon EOS 5D Mark IV DSLRkameraeller en Nikon D850 DSLRkamera. Disse er creme de la crème afkameraer, designet til at producere fantastiske resultater.
14. juni. 2021 g.

Er Canon bedre end Nikon?

Generelt har fuld framebedreydeevne i svagt lysendbeskæringsrammesensorer, menNikongenerelt er bedre endCanoni den henseende. Mellem disse to kameraer ender disse to faktorer med at opdele forskellen, og ydeevnen med svagt lys er meget sammenlignelig.

Hvorfor er Canon mere populær end Nikon?

En af de største grunde til, hvorforCanonogNikoner demest populæremærker er deres kompatibilitet.CanonEF-serien går tilbage til 1987. I mellemtidenNikonsF-linser begyndte i 1959. Det betyder, at du har en lang liste med fotograferingsudstyr, der stadig fungerer på dit moderne digitale kamera.

Hvilket er det bedste kamera på markedet?

For at øge fotokvaliteten eller ydeevnen fra en telefon eller kompakt forbliver Canon EOS Rebel T7i / 800D en fanfavorit. Det er ikke det bedste megazoom, men Nikon Coolpix P900's objektiv er bemærkelsesværdigt, og hvis du har brug for mest zoom på et kompakt kamera, er det vinderen.

Hvor meget koster et forbrugerrapportkamera?

Vi tester, evaluerer og sammenligner de nyeste digitale kameraer for at spare dig tid og penge. Kamera shopping er hårdt. Der er mange forskellige slags at vælge imellem, og priserne spænder fra omkring 100 dollars i tusinder. Hos Consumer Reports tester vi næsten alle typer kameraer, og vi kan guide dig gennem mulighederne.

Hvilket er det bedste fuldformat DSLR-kamera?

Med en fantastisk linse og en fantastisk fuldformatsensor leverer Sony Cyber-shot DSC-RX1 de bedste fotos, vi har set fra et kamera med fast objektiv. Men det kommer ikke billigt. En god opfølgning på T1i, hvis du vil have den bedste foto- og videokvalitet i en dSLR til mindre end $ 1.000, er Canon EOS Rebel T2i svært at slå.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling? 5 cykeltræning, der øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikrointervaller har vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to ugers intervaltræning kan forbedre din præstation,” siger Paul Laursen, ph. г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling udholdenhedstræning - finde løsninger

Hvor lang tid tager det at opbygge cykeludholdenhed? Kom godt i gang. Til udholdenhedscykling handler det om at opbygge din basiskondition korrekt. Hvis du planlægger at deltage i enhver udholdenhedsbegivenhed (jeg kategoriserer dette som noget over 100 miles), skal du bruge 12 til 16 uger på at køre lange, stabile miles med lav intensitet for at styrke dine aerobe systemer.

Cykeltrailer til børn - pragmatiske løsninger

Hvilken alder kan barnet gå i en cykeltrailer? 12 måneder gammel

Cykling om natten - handlingsorienterede løsninger

Er det sikkert at cykle om natten? Så længe din cykel er udstyret med gode lys (se vores guide), er cykelpendling helt sikkert i mørket. Chauffører behandler dig faktisk med mere respekt og giver dig en bredere kaj, når du overhaler. Dine hvide forreste og røde bagcykluslys minder dem om, at du også er trafik.17 окт. 2011 г.