Vigtigste > De Bedste Svar > Kan du blive en morgenperson - hvordan man tackler

Kan du blive en morgenperson - hvordan man tackler

Kan en nat person blive en morgen person?

Disse gener påvirker enpersonensdøgnrytme eller deres naturlige søvn-vågne cyklus, hvilket fører til deres kronotype. Fordi miljøet er en faktor i, om enpersoner ennatugle eller enA-menneske, er det muligt at ændre din søvn-vågne cyklus.18. apr 2021Besøg UniverseUnboxed.com for at lære mere om SciShow Science Kits! Og bliv indtil slutningen af ​​episoden for at finde ud af mere om dette spændende nye SciShow-projekt! Det ser ud til, at der er to typer mennesker i verden. Nogle mennesker, der er så friske som en daisy om morgenen og klar til et spring om dagen.

Andre er trætte og trætte inden kl. 10 og strækker sig efter deres kaffe, som om deres liv var afhængige af den.

Dybest set har du dine morgenlærker og dine nattugler - jeg er en natugle - og videnskabeligt er dette reelle udtryk. De vedrører en persons kronotype: den specielle kalibrering af deres interne ur, der får dem til at sove naturligt og vågne op på et bestemt tidspunkt. Hvis din kronotype ikke gør dette, skal du møde folket omkring dig - som din toårige - du vil forståeligt nok ændre det.Men det er ikke klart, om det faktisk er muligt - og selvom du kunne, ville du sandsynligvis ikke lide det. Som de fleste menneskelige træk falder kronotyper på en bjælkekurve: skønt antallet varierer mellem studierne, er omkring 10 til 20 procent af tiden mennesker nattugler eller morgenkerker, og størstedelen af ​​mennesker falder et eller andet sted i midten. Og det er ikke kun et spørgsmål om vane eller præference: der er beviser for, at din kronotype er skrevet om dine gener.

For eksempel fandt en 2016-undersøgelse 15 genvarianter forbundet med en morgen kronotype. De fleste af dem syntes at spille en rolle i kroppens reaktion på lys og i at regulere døgnrytmen eller de daglige cyklusser, der styrer de fleste af kroppens processer. Hendes kronotype ser også ud til at være arvelig.

Du har en bedre chance for at blive en ugle, hvis en af ​​dine forældre også er det. Forskere kan endda opdage kronotyper i humane celler, når de dyrkes i kultur. Faktisk arbejder forskere på en måde at teste en persons kronotype på med deres blod, så de kan planlægge medicinske behandlinger, så de passer til de naturlige rytmer i en patients krop.Og det er fordi dit interne ur er meget vigtigt. Næsten halvdelen af ​​generne i din krop følger en cirkadisk udtryksrytme, i det mindste et sted i din krop. Denne rytme bestemmer ikke kun, hvornår du sover eller vågner, men også din kropstemperatur, spisevaner og hormonaktivitet.

Dette interne ur er indstillet af en lille region i hjernens hypothalamus. Det kaldes den suprachiasmatiske kerne. For eksempel beslutter han, hvornår han skal give melatonin for at gøre dig søvnig.

Hvis du er den type person, der ikke bliver træt før kl. 2, kan det simpelthen være fordi din krop ikke begynder at pumpe ud melatonin før.Men din kronotype er ikke bare hvor søvnig du er i en kl. 8. Det ser også ud til at korrelere med personlighed. Mennesker med høj tolerance og samvittighedsfuldhed synes for eksempel at være morgenmænd.

Kvinder er flere morgenmænd end mænd. Men den mest magtfulde faktor forbundet med din kronotype er alder. Børn starter normalt med en lettere kronotype, bliver derefter lidt af en ugle i ungdomsårene, og derefter senere, at de fleste mennesker er mere orienteret mod morgenen, når de bliver ældre.

cykelopbevaring

Uanset din alder kan der imidlertid opstå problemer, hvis din kronotype er i modstrid med dine daglige forpligtelser. Og lad os være ærlige, disse problemer påvirker mest nattugler. Skole og arbejde starter normalt tidligt om morgenen, og hvis dit interne ur ikke vil have dig til at vågne op før kl. 10, har du en dårlig tid.

Dette er kendt som social jetlag. Det er et misforhold mellem biologisk timing og tidspunktet for samfundet, der efterlader en søvnberøvet person. Social jetlag er ikke kun ubehagelig, men også usund.

Det er oprindeligt knyttet til en højere risiko for fedme, insulinresistens og depression. Og det kan være grunden til, at andre undersøgelser finder ud af, at disse nattugler er mindre glade end morgenfisk. De lider også af mere depressive symptomer, drikker og ryger mere og rapporterer mere overspisning end deres tidlige stigende kolleger.

Så kan du ændre din kronotype? Ja og nej. For mennesker med alvorlige kredsløbssygdomme, hvor interne ure afviger dramatisk fra det, der betragtes som normalt, er der nogle standardbehandlinger, som professionelle henvender sig til. De involverer normalt en kombination af lysterapi, melatonintilskud og kronoterapi, hvor du går i seng et par timer senere hver nat for at nulstille dit interne ur.

Men det er virkelig svært at nulstille dit ur og holde det på den måde. For at det skal fungere, skal du stå op og gå i seng på samme tid hver dag, inklusive weekender. En sen aften har potentialet til at vende alt om.

Fordi i sidste ende kæmper du med dit DNA. Derfor er det nyttigt at have en person derhjemme, der begynder at råbe kl. 06:30 hver morgen, uanset hvad.

Du vågner op Det sundeste, nogen kan gøre, uanset kronotype, er at få nok søvn. Så når social jetlag holder folk vågen, og det er næsten umuligt at ændre kronotyper, er der kun en reel mulighed. Samfundet skal ændre sig.

Skoler og arbejdspladser skal acceptere det faktum, at forskellige mennesker har forskellige interne ure, og den perfekte time for den ene kan være katastrofal for en anden. Og den gode nyhed er, at tingene langsomt ændrer sig. For eksempel har Akademiet for Pædiatri officielt anbefalet, at skoler starter tidligst kl. 8.30.

Og antallet af arbejdspladser, der tilbyder fleksibel arbejdstid og fjernarbejde, øges støt. Men når der er mere offentlig forståelse og tilpasning af individuelle kronotyper, vil der være et stort segment af befolkningen, der bare virkelig har brug for deres kaffe. Vi har en spændende meddelelse! Vi har lige lanceret Universe Unboxed - videnskabelige eksperiment kits fra os alle her på SciShow! Univers Unboxed Kits er fyldt med eksperimenter designet til børn i grundskolealderen eller derover.

Som du ved, i slutningen af ​​30'erne. Hvert sæt lærer specifikke videnskabelige begreber, men vi stoppede ikke der! Forklar, hvordan forskere bruger disse begreber, og hvor vigtige de er i den virkelige verden. Ligesom Brain Teaser Kit virker det at lære, hvordan tyngdekraften fungerer - og hvordan du kan bruge det til at lave en tilsyneladende umulig bunke negle, som et fjollet spil, så ingeniører tænker, når de designer tiptætte strukturer.

Jeg gjorde alle eksperimenterne selv og gjorde artikeldemonstrationer, så du kan se, hvordan de gøres, var virkelig sjove og underlige og overraskende! Hvis du også vil prøve dem, kan du finde Universe Unboxed-sæt i en butik i nærheden af ​​dig eller på UniverseUnboxed.com.

Er det at være en morgenperson genetisk?

Selvfølgelig er det ikke altid klart, med nogle sygdomme som skizofreni ogsågenetiskrødder. Men ifølge Jones er det sikkert at sige, at du er detgenetiskdisponeret forat være en morgeneller aftenperson, og at dette derefter vil påvirke din risiko for psykiske problemer.31. jan. Dec 2019

OP CREW. >> Jeg sætter min stemme til en blød tone, fordi studiet er vores venner af 'kronik' nu. TED: Forestil dig din pendul uden morgenradio.

DET VIL LIGE EN TIDLIG AFTEN UDEN EN 'KRONIKEL'. >> Har du nogensinde set 'CHRONICLE'? INGEN RINGER DIG OM NOGET >> HVORFOR RINGER VI OP? TED: MEDIAGRUPPEN ER HJEMMET TIL TO AF BOSTONS MEST POPULÆRE RADIO SHOWS - VARM 9.96 OG WROR 109.7 >> Godmorgen, BOSTON.TED: ALLE BESTILLINGER FOR AT GØRE DE LUFTBEGGE TEAMS STÅR LANGT FØR SOLOPGANG, HVIS DU LIKER DET ELLER IKKE. >> Jeg spørger min eksistens mindst tre gange om ugen, for det er ikke naturligt.

Jeg gør det, men jeg hader det. >> JEG ER HELT MORGENPERSON. HVIS DET VAR EN NATJOB, KAN JEG IKKE GØRE DET? TED: DE STARTER 5:30 AMCOHOST BOB BRONSON KOMMER MED EN OMHYGGELIG PLEJE. >> PLEJE AF PLEJE MISBRUG IKKE.

Jeg skriger ikke, jeg prøver dig at blive rolig og afkøle. Nogen gange te, citron og honning beroliger stemmen. >> DET SPARER TID OM MORGEN - >> NATDUSJ, 30 MINUTTER, JEG ER UDLØST: DINE COHOSTS, ROMERO OG Pebbles, tips til håndtering. >> LOV to eller tre timer.

Jeg føler mig træt siden 1900 - 90'erne. >> JEG VÆGT OP KL. 2:20, ØVELSE, FORBERED DIG PÅ DAGEN.>> HØRTE HAN, AT HAN PRÆSENTERER. TED: LAUREN BECKHAM FALCONE HÅLLER Hennes ARBEJDE I PERSPEKTIVER. >> NÅR JEG ARBEJDER HARDT, SOM DIGGING TRENCHES ELLER SERVERER KAFFE, ER DEN PERSON, DER GIVER MIG, KAFFE SAMME PUNKT >> DU KAN ALDRIG HAVE EN DAG PÅ, DER SKAL UNDERHOLDES

DU SKAL VÆRE PÅ DIT SPIL HVER DAG, INGEN PUNKT, HVAD LADE GØRE, HVAD VI GØR, VI ELSKER DET. >> DU STÅR OP TIDLIGT, GIV MENNESKER I DIT HUS, GÅ TIL EN JOB, DER DE SANDSYGTIG hader I TIDLIG MORGEN, VI KAN MINDST SMILE PÅ DIT ANSIGT PÅ TRAFIK: ANDRE FORDELE TIL TIDLIGT MORGENLIV? >> NEJ. >> HVAD VI GØR, ER FOR AT FOREBYGGE VOLD.

DER ER MERE VOLD OG GADEALTER. >> DU ER VELKOMMEN. ♪ TED: TRO DET ELLER IKKE, DER ER KIRKLIGE TIDLIGE KLATRERE. >> DER ER VISSE GENER, DER BESTEMMER, HVOR JEG VIL VÆRE MORGEN ELLER EN NAT OWL.TED: HUN ER EN SOVETONER OG EN NYBURG.

DE SIGER VORES GENER FORESTIL, AT JEG SKAL VÆRE UD AF DETTE, LAD MIG SOVE SENERE. >> NAT OWLS BEHOVER MERE SOV SAMMENLIGET MED I MORGEN .TE SYVEN TIL NIO TIMER SOVE ER IDEALE FOR DE GEMIDDELIGE Voksne.

Mange millioner amerikanere lider af kroniske søvnforstyrrelser. Mangel på søvn kan påvirke sundheden, den metaboliske og mentale sundhed. MEN OVERNATT ARBEJDE ER IKKE AFMIDDELIGT.

MENNESKER MED ROTERENDE SKIFTER KAN IKKE REGULERES, NÅR DET SKJER, SÅ VI SE EN HØJERE HÆNDELSE AF Fedme, DIAGNOSE, HJERTSYGDOM. Tip: Et VIGTIGT tip, reducerer eksponeringen for lys eller blåt lys under regn. >> UNDER Aftenen af ​​melatonin er vores sovende hormon.

HVIS VI UDSÆTTER FOR LYST LYS ELLER TELEFON ELLER SKÆRM INDEN FOR TO TIMER AF DEN TILSIGTEDE SENGELINE, UDTAGET AF MELATONIN FJERNES LÆNGERE VÆKT, UNDERTRYKKELSE AF MELATONINSEKRETION, KAN DU BRUGE BLÅ LYSBESKYTTENDE GLASSER, MEN DU ER. DE VIGTIGSTE PUNKTER SOVER SÅ MEGET, SOM DU BEHOV, OG PRØVER AT KONVENTIVE DET KONSEKVENT. ANTONI: DU Hører fortællinger om tidlige klatrere, der er superlydige og behøver ikke, at meget har brug for søvn, men tidligt klatre er dårligt. EN BEDRE SPISMIDDAG

Hvordan bliver jeg en person om morgenen?

Sådan gør du.
  1. Lad 'sengetid' tage sig af sig selv. Tænke overtilgang du vidste, at du var nødt til at vågne optidligat gøre noget vigtigt.
  2. Træn første ting.
  3. Spis mere protein og færre kulhydrater til morgenmad.
  4. Udnyt lysets kraft.
  5. Planlæg ikke at lur.
  6. Start hver dag med noget, du virkelig vil gøre.
5. juni. Dec 2019

Du hørte ordsprog om, at den tidlige fugl får ormen, ikke? Jeg ville elske at tro, at enhver kan blive en morgenmanden, og jeg ved, at det ikke vil ske natten over, og jeg ved, at det undertiden kan betyde at udvikle nye vaner, men det gode er, at du gør det på din egen måde og gør det på egen hånd tempo. Nu er jeg en person, der faktisk foragtede morgenen, og jeg tror, ​​det er fordi jeg stod op kl. 5:00 for at gå i skole og nogle gange pendlede to timer hver vej. Det var ret forfærdeligt, indtil jeg lærte at blive forelsket i processen.

I denne artikel vil jeg dele med dig nogle tip om, hvordan jeg blev en morgenperson, og jeg håber, du finder noget nyttigt i processen. Jeg vidste altid, at jeg havde brug for mere søvn, fordi vi hører det hele tiden, men jeg var en natugle, det gjorde jeg bare ikke. Og så læste jeg en dag dette papir, der blev offentliggjort, der sagde, at en moderat søvnberøvet krop kan fungere meget som en beruset, og det var da jeg indså, at jeg i stedet for at stole på viljestyrke måtte ændre min rutine for at komme hurtigere i seng gjorde, hvad jeg ofte gør, hvilket identificerer min hvorfor magt, og jeg gjorde det i tre ord, der ønskede en mere fredelig, nærende og produktiv morgen.

Det var denne tankegang, der hjalp mig med at få lidt mere søvn hver nat. Et citat, jeg elsker, er fra Benjamin Franklin, da han sagde: 'At gå i seng tidligt og stå op tidligt gør en person sund, rig og klog', men at flytte min sengetid med to eller tre timer føltes som en for drastisk overgang. Hvis du følger Pick Up Limes, kender du min filosofi: Tag det langsomt og støt, så jeg fandt det virkelig nyttigt, den tid, jeg sov, og den tid, jeg vågnede med kun 15 minutter hvert par dage - trin for at flytte, hvad ændringen er gradvist, så min krop kunne tilpasse sig.

At undgå slumring og til sidst slukke for det var ikke let i starten, men det er det værd i sidste ende, fordi du ved hvad de siger, 'Du sover, du taber.' Jeg fandt to ting, der virkelig hjalp: at lægge min mobiltelefon på tværs af lokalet og ændre mit vækkeur. Jeg ændrede det mere overraskende bip til en behagelig melodi, som jeg ville vågne op til.

I øjeblikket er den indstillet på den behagelige og fredelige klavermusik fra Ludovico Einaudi. Jeg lader sangen fortsætte med at spille, mens jeg sidder op og nyder en lille strækning, før jeg rejser mig op for at gå rundt i lokalet, slukker alarmen og starter dagen, og det føles som starten på min dag er scenen for resten af ​​min dag gør op, og hvis du husker, nævnte jeg, at jeg ville have en fredelig, nærende og produktiv morgen, og en ting, som jeg har brugt i meget lang tid for at hjælpe med at fremme den følelse af produktivitet om morgenen, er isaudiobooks, hvorfor jeg ' Jeg er så taknemmelig for Audible for at sponsorere denne artikel. Tidligere har jeg nævnt, at jeg ofte lytter til lydbøger om morgenen, når jeg træner.

Men hvis jeg har besluttet at springe træningen over en bestemt morgen, skal jeg bare indstille den til at spille, mens jeg har min te eller afslutter min morgenmad. Jeg lytter til en meget motiverende bog kaldet The Compound Effect af Darren Hardy. Jeg hørte det oprindeligt om arbejde for omkring to år siden på min cykel- og bustur.

Det gjorde min pendling til at arbejde en flugt at se frem til. At lytte til denne bog i kun tredive minutter hver vej betød, at jeg havde bogen færdig på mindre end en uge, og det er derfor, jeg har brugt Audible i årevis, hvilket gør det så meget mere håndgribeligt at bringe bøger ind i mit liv. Hvis du også tror, ​​dette kan berige din morgen eller pendle til arbejde, skal du besøge audible.com Fremad Slash Pick up Limes eller tjek linket i beskrivelsen nedenfor for en eksklusiv 30-dages gratis prøveperiode.

Derudover får du en bog efter eget valg gratis, og fordi så mange af jer har bedt om mine boganbefalinger, har jeg lavet en liste over de motiverende og produktive til dig på Pick Up Limes-webstedet, så jeg forlader dette link til dig nedenfor også. Jeg har lyst til, at der ikke er nogen bedre måde at udtrykke egenkærlighed på end at nyde et nærende måltid. Jeg er overbevist om, at det er så let at falde i søvn, fordi det er en tidsmaskine til morgenmad.

For at spare tid kan du nu altid sammensætte en del af din morgenmad på forhånd, f.eks. frugt eller måske grøntsager for at lave hurtige og sunde smoothie skåle med nødder, frø, korn og mere frisk frugt.

Det behøver ikke at være kompliceret eller tidskrævende, bare nærende og noget, du nyder så meget, at det er værd at vågne op. Jeg reserverer lidt tid til mig selv om morgenen, en lille gave til mig selv, når verden stadig er rolig og fredelig. Jeg kan også godt lide at se det som en bonus for de ekstra ni minutter, jeg har fået ved ikke at trykke på snooze-knappen tidligere. Dette er når jeg kan lide at nyde min kop te eller slappe af eller måske vil gennemgå mine intentioner, som jeg satte af sted natten før, læste et inspirerende blogindlæg eller postede et par billeder på mine Pinterest-visionskort for at bevare mine mål i tankerne og gør enhver skeptiker til en morgenperson med kun få minutters velværeaktiviteter.

Lad os nu hurtigt fremad og være opmærksomme på den afgørende rolle, som aften spiller for at gøre os til morgenmænd. Nu aftenen før tager jeg kun fem minutter på at lave nogle planer for den næste dag. På en eller anden måde hjælper det mig med at vide, hvad jeg ser frem til, og giver en mere produktiv morgen og resten af ​​dagen.

Jeg har bemærket, at hvis jeg springer over dette, gør det det lettere for mig at forkæle sig i sengens lokke for ikke at skulle finde ud af, hvad jeg skal gøre, og en ting, som jeg også vil medtage på denne liste : Intentions er noget, jeg virkelig ser frem til. Det kunne være at fotografere en opskrift på vloggen, dele en artikel på Instagram eller se sæsonfinalen på mit yndlings-tv-show om aftenen. Alt dette gør ideen om den næste dag så spændende, at jeg har lyst til at komme ud af sengen om morgenen.

Jeg kan også godt lide at gøre mig klar til at tage afsted. For eksempel: at få mine tøj klar natten før og lægge dem ud for at undgå træthed i beslutningerne, hvis jeg måske bliver døsig om morgenen. Jeg vil også forsøge at forberede alt hvad jeg kan for at gøre morgenen mere fredelig og mindre hektisk, såsom at pakke madrester til frokost, måske lave nogle morgenmadsingredienser som jeg nævnte tidligere eller fylde kedlen med vand, så jeg kun har at give endnu et slag om morgenen.

Min rutine kommer så naturligt til at tænke på dette tidspunkt, at jeg næppe behøver at bekymre mig om det. Jeg finder ud af, at når min rutine generelt forbliver den samme, ser jeg endnu mere spændt ud på at vågne op, simpelthen fordi jeg ved, hvad jeg kan forvente. Jeg ved, det er min tid; en tid bestående af praksis, der giver mig energi og inspirerer.

En rutine, der hjælper mig med at sikre, at mine morgener er fredelige, nærende og produktive. Og nu håber jeg, det siger sig selv, at jeg aldrig ville forvente, at du gjorde alle disse ting, dette var bare en sammenfatning af, hvordan jeg elsker at være en morgenmandsmand, spørgsmålet er, hvilken rutine ville du tænke på? efter at have hjulpet med at forberede dig til et tidligt vågne op? Jeg har lavet en lille PDF til at hjælpe dig med at oprette en rutine, der fungerer bedst for dig, så du også kan begynde at elske morgenen lidt mere. Nu er jeg nysgerrig, om du er en tidlig fugl eller en ugle? Eller har du skiftet fra den ene til den anden som mig og har du nogle tip eller anbefalinger at dele fra dig? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Hvis du fandt denne artikel nyttig på nogen måde, så giv den tommelfingre. Det hjælper altid med at støtte kanalen, når du gør dette, okay tak for at se, have en god morgen og se dig næste uge.

Er det dårligt ikke at være en morgenmandsmand?

Hvis du bare erikketilA-menneske, det er sandsynligt, at du aldrig bliver det, i det mindste indtil virkningerne af aldring begynder. Og hvad mere, hvis vi prøver at leve ude af synkronisering med disse ure, vil vores helbred sandsynligvis lide. Misforholdet mellem intern tid og den virkelige tid har været forbundet med hjertesygdomme, fedme og depression.18. mar 2016

Er flere mennesker morgenmænd eller natmænd?

Forskningen siger, at alder, køn og genetik alle arbejder sammen for at afgøre, om vi ernatugler ellermorgen folk. Ifølge en undersøgelse fra 2016 af genomforskningsfirmaet 23andMe, ældremenneskerog kvindermeresandsynligvis identificere sig sommorgen folki modsætning til yngremenneskerog mænd.13. aug 2020

Hvorfor er jeg sådan en morgenmandsmand?

Alder, køn og hvor meget omgivende lys, der skinner ind i soveværelset, tegner sig for meget af enkeltpersoners kærlighed til at sove i eller stige tidligt. Men denne præference har også et genetisk grundlag. Forskere fra andre grupper fandt tidligere 24 genetiske variationer, der påvirker den daglige rytme af søvn og vågenhed.29. jan. Dec 2019

Er tidlige rejser mere succesrige?

Harvard-biolog Christoph Randler opdagede dettidlige rejserermereproaktiv. De er ogsåmeresandsynligvis forudse problemer og minimere dem effektivt, hvilket fører tilmere succesisær i erhvervslivet.18. okt 2018

Er det at være en morgenmænd det værd?

Ayish,at være en morgenpersonhar mange fordele, primært fordi det er den naturlige tendens i den menneskelige hjerne. 'Vores hjerner er fast forbundetat væremere opmærksom imorgen, der giver et mentalt boost for at hjælpe dig med at fokusere og koncentrere dig og give dig den energi, du har brug for for at komme igennem dagen, 'siger Dr. Ayish.12. okt 2020

Er mere succesrige mennesker Morgenfolk?

Forskning viser detmorgen er folk meresandsynligvisvellykketend andre. Men fordelene ved tidligt opståede erfaringer går langt ud oversucces. Nogle undersøgelser tyder på, at det at være enA-menneskekan gøre dig lykkeligere. At være enA-menneskebetyder, at du vågner med lethed oger flerealarm for første halvdel af dagen.30. nov. Okt 2018

Er folk mere produktive om natten eller om morgenen?

Dette fund giver mening, fordi teoretisk set tidligere imorgener når dit sind ermestudhvilet, din motivation højest, og der er relativt mindre distraktioner. Sindet ermestkreativ pånat, menmest produktiveimorgen.1. juni. 2021

Hvorfor foretrækker nogle mennesker at være om morgenen?

Hvis du er en morgenmænd, vil en kombination af biologiske ændringer, fra dine hormoner til kropstemperatur, få dig op og på vej foran dine natugle-jævnaldrende. Det betyder, at folk, der nyder at stige tidligt, vil være mere tilpasset deres arbejdsdag og sandsynligvis opnå mere.

Hvordan står du op om morgenen?

Du svinger dine ben ud af sengen, rører gulvet med fødderne og når ud til din telefon. Du sidder stille, mens din telefons skærm lyser op i det mørke soveværelse. Der venter et par meddelelser - nye e-mails, et Twitter-svar, en forudsigelse af regn. Du ser på dine beskeder, nyhederne og vejret.

Er der morgenfolk og aftenfolk i verden?

”Der er morgenfolk og aftenfolk,” siger Sonia Ancoli-Israel, uddannelsesdirektør ved UC-San Diego's Sleep Medicine Center. 'Vi kalder dem lærker og ugler.' Hvilken du er har at gøre med dit cirkadiske system. Hvordan fungerer mit cirkadiske system?

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.