Vigtigste > De Bedste Svar > Carb manipulation - hvordan man løser

Carb manipulation - hvordan man løser

Er carb-cykling god til fedtreduktion?

At tage korte pauser tilcyklus kulhydraterkan give din krop en chance forforbrænde fedti stedet forkulhydraterog muskelvæv. Men det er vigtigt at huske, at hvis du ikke laver masser af motion eller intens træning menscarb cykling, høj-kulhydratdage kan få dig til at vindevægt.20. juli Feb 2020I denne artikel vil jeg afsløre, hvorfor cykling på kulhydrater er bedre og langt bedre end keto for mennesker over 40 år. Så hvis du er i 40'erne, 50'erne eller 60'erne, vil du stædigt tabe fedt hurtigt, du vil leve længere, du vil se yngre ud, og du vil tackle nutidens moderne sundhedsudfordringer. Pas godt på, fordi jeg også vil introducere dig til en splinterny, innovativ en-dags hormon-reset-diætprotokol, som du kan lære ved at klikke eller trykke på linket i denne artikel om, hvordan man laver keto-dietten uden at lide af de negative hormonelle konsekvenser som jeg vil diskutere med dig på tavlen.

Når du nu går til min hjemmeside, vil jeg have dig til at være opmærksom på et par ting. Nummer et, du vil se et par dusin forskellige undersøgelser offentliggjort nedenfor og referencer på nettet. På den måde ved du alt, hvad jeg fortæller dig om i denne artikel, er faktisk bakket op af en peer-reviewed, videnskabelig, offentliggjort undersøgelse.

Mit navn er Shaun Hadsall. Jeg er en 47 år gammel hårdfedt ekspert. Og efter 25 år i denne branche har jeg lært, at folk over 40 har brug for at spise og spise anderledes end yngre mennesker, fordi deres nuværende hormonelle makeup er meget forskellig fra ting som keto, der er lige nu - selvom de arbejder, kan det være kortvarig hurtig løsning være, at du hurtigt lider af hormonelt fald og vægtøgning.Og i denne artikel vil jeg dele med dig, hvordan du stadig kan få alle disse fordele ved keto-diæt uden at lide disse negative konsekvenser. Den første ting, du ser heroppe, er et billede af din krop. Og jeg ved, det er bare en kasse.

Men jeg vil forenkle dette for dig. Og jeg vil vise dig, hvordan ting som keto-diæt til at tilpasse kroppen til fedtet. Og jeg vil også dele med dig, hvordan man kan overvinde det hormonelle tilbagegang, der følger med det.

Den første ting, du skal forstå, er, at din krop lagrer energi fra kulhydrater i muskler og levervæv. Så dette er din lagertank eller din muskel- og levervæv. Nå, herinde vil du se knogler, væv og alle de organer, der fremstiller hormoner.Og forskning i tidsskriftet Fedme viser, at mennesker over 40, der udelukkende fokuserer på hormoner, mister 65% mere vægt end dem, der fokuserer på at holde deres kroppe i et kalorieunderskud gennem ting som keto-diæt. Så det er her, du vil se, hvor din krop lagrer fedt. Dette er lagret fedt.

Så hvad der i sidste ende sker, er i en daglig diæt, vi bruger normalt kulhydrater dagligt. Og hver gang vi spiser kulhydrater, bruger vores krop dem straks som energi eller straks opbevarer dem som energi nede på gaden, eller hvis du er, men hvis du sætter dig ned og har et stort måltid med højt kulhydratindhold, vil din krop begynde at lave dem, der er gemt oplagring af energi i muskel- og levervæv Når du spiser disse daglige måltider, vil dette glykogen til sidst blive genopfyldt, når du ikke bevæger dig eller træner. Så din tank fyldes op straks.

Hver gang du indtager et kulhydrat, spilder det her og opbevares som fedt, det er her ting som keto-dietten kommer i spil. Alle lokaler i keto-dietten eliminerer alt dette ved at udelade kulhydrater. Du spiser kun 5% kulhydrater.Du spiser 75% venlige fedtstoffer, 20% protein, så du fjerner glukose fuldstændigt fra din plan, som kan dræbe dine hormoner. Og jeg fortæller dig mere om det på et sekund, så hele ideen her er at få lagertanken herovre af alle kulhydrater elimineret på en keto-diæt, så din krop har intet andet valg end at brænde det der er her for energi fordi der ikke er noget i det, kommer det her. Og det begynder at forbrænde fedt til energi.

Så det er en fantastisk plan for vægttab. Imidlertid viser videnskab og forskningsundersøgelser, at der efter en uges fulgte af en sådan plan kan opstå flere negative konsekvenser. Den første ting, der vil ske, er at du sænker dine skjoldbruskkirtelhormoner.

Din skjoldbruskkirtel er den vigtigste kirtel i dit stofskifte. Det styrer din kropsvægt. Og det regulerer hastigheden på dit stofskifte.

Og så efter en uge uden glukose i din kost, undertrykker du skjoldbruskkirtleniveauet, fordi glukose er byggestenen for TSA'er, det skjoldbruskkirtelstimulerende hormon. Forskning viser også, at leptinniveauer kan falde så meget som 50% efter kun en uges diæt. Brug One Day Diet Solution på min hjemmeside, hvor du stadig kan få alle disse fantastiske fordele med fedt tab uden at tage de negative hormonelle effekter. . Og der er tre søjler til, hvordan dette fungerer.

Og jeg vil have, at alle tre deler rig ht med dig nu. Den første søjle er timing. Så hvis du planlægger dine måltider ordentligt kun tre til fem dage om ugen, kan du øge dit væksthormonniveau med over 1.000%.

Du vil også øge adrenalin og glukagon. Begge hormoner er ansvarlige for frigivelse af lagret fedt i blodbanen, hvor det kan gives til arbejdende muskler og brændes, også kendt som fedtcelle krymper og brænder. Den anden ting, vi bruger i min diætløsning på min hjemmeside er strategiske madkombinationer, fordi det giver dig mulighed for at tage kontrol over insulinet.

Husk, at når dine insulinniveauer er høje, kan din krop ikke bruge fedt til brændstof. Så hele ideen er at kombinere dine måltider på en sådan måde, at insulinet forbliver stabilt, så kroppen stadig let kan få adgang til fedt som brændstofkilde. Nu har du også kontrol over din cortisolcyklus, så simpelthen ved at have en hver aften. Hvis du spiser strategiske madkombinationer til middag, som du vil blive behageligt overrasket og nyde, kan du regulere din cortisolcyklus.

Og hvad? Dette hjælper dig med at frigive mere melatonin og serotonin, som vil fremkalde dyb søvn, hjælpe dig med at komme dig mere og frigive flere væksthormoner, mens du sover. Den tredje søjle er høj-carb refeeds. Du nulstiller faktisk din T4 til T3-konvertering hver eneste uge.

Ser du, efter at skjoldbruskkirtlen og leptinniveauet er undertrykt, begynder dit stofskifte at bremse. Du stopper denne afmatning i stofskiftet, fordi du ender med at indtage glukose. Sådan øges din T4 til T3-konvertering, øger dine skjoldbruskkirtelhormoner og øger også din leptinfølsomhed.

Så dette er alt sammen en del af min daglige løsning, den løsning, du kan finde på min hjemmeside. Vi er næsten syv minutter inde. Hvis du stadig ser, tak.

mountainbike

Håber du har lært noget af dette. Tjek mit system. Mig garanterer dig, hvis du er over 40 år og har kæmpet med vægttab - mit løfte og min garanti over for dig er dette.

Hvis du tager handling og bruger denne en-dags diætprotokol tre eller fire dage om ugen, vil det ændre din krop fuldstændigt. Og det siver ind i alle andre områder af dit liv. Så tak for at se.

Og Gud velsigne.

Kan du blive flået med kulhydrater?

Tilfå flåethurtigduhar brug for ekstra kalorier, der flyder rundt i blodbanen, men det er vigtigtdugør det ikkefor mange frakulhydrater. Spis kunkulhydraterfør og efterdutræne for at giveduenergien til at udøve og erstatte energiendullhartabt under træning.17. dec 2019

Hvad sker der, det er Chris Heria, velkommen til endnu en vlog. I dag skal jeg dække min personlige diæt, hvad jeg spiser og hvorfor jeg spiser den. Men inden vi går ind på, hvad jeg gør, er det vigtigt at vide, at alle har deres egen personlige kombination af et andet udgangspunkt, forskellige mål og forskellige genetiske sammensætninger.

Så hvad jeg gør, fungerer muligvis ikke det samme for dig, og det samme gælder for at følge alles personlige ernæringsplan. Du følger muligvis det, jeg spiser i dag, selvom du faktisk skulle reducere eller endda øge kalorierne. Alt afhænger af din nuværende fysiske tilstand og fremtidige mål.

Så at vide, hvordan man vurderer, hvor du er, og hvor du vil hen, bestemmer, hvad du skal og ikke bør spise. Nogen kan have forskellige mål, såsom: For eksempel ønsker han at tage på meget hurtigt og er måske ikke ivrig efter at få ekstra fedt, opbevare vand og miste atletik i processen, da bygningsstørrelse og kropskraft er et mere vigtigt mål for ham Hvis du har et overskud, vil du vokse i størrelse og størrelse vil altid give dig mere styrke og styrke, men det vil altid komme på bekostning af atletik. Når du får mager muskel, vil det tage længere tid at få størrelse, men du får kvalitet, tæt muskel, udvikler din styrke og strimler på samme tid ved at forbrænde fedt og forbedrer din atletik, da du ikke har overskydende fedt , vandretention og have vægte, der bremser dig og reducerer dine gentagelser.

Nå, med det i tankerne er det vigtigt at huske, at uanset det bedste tilfælde, for en nybegynderstræner eller atlet, vil du få op til to pund muskler om måneden eller op til 20 pund muskler for det første trin efter at et mellemprodukt vil være heldig at få et pund muskelopbygning op til 12 pund muskler pr. måned eller op til 12 pund pr. år. Endelig, for en erfaren styrkeatlet, ville det bedste scenario være i stand til at få op til et halvt pund mus om måneden eller op til seks pund muskler om året. Du kan få mere vægt, men det er vandretention og fedt i modsætning til den faktiske muskelmasse.

Faktorerne kan ændre sig afhængigt af din genetik, men jo længere du træner og jo mere muskler du allerede har bygget, jo mindre vil du være i stand til at opbygge, jo tættere kommer du på dit maksimale genetiske potentiale for al din muskelmasse og dig vil være enorme, men de afskærer lige nu, du får ikke de resultater, du ønsker, da deres nuværende plan ikke er det, der fik dem der. eller enhver anden sport, hvad du spiser varierer afhængigt af hvad du specifikt har brug for til dine mål. Sådan kan du opbygge den bedst mulige krop til det, du prøver at gøre, eller til en bestemt færdighed.

Så nu ved vi, at alle har deres egen personlige kombination af deres eget udgangspunkt, deres egne mål og deres egen g. har genetisk sammensætning, kan vi nu gå ind på, hvad jeg spiser specifikt til mine mål, og du kan se, om disse mål også matcher dine. Så mine mål er at forblive magre og stærke, så jeg kan opbygge muskler og styrke på samme tid som jeg forbedrer atletik, og ved gradvist at øge min vægt og muskelmasse, giver jeg mine ledbånd og sener mere tid til at blive stærkere at gøre at støtte den ekstra vægt og muskelmasse.

Senernes styrke hjælper med mange af mine kropsvægt færdigheder som fuld nedsænkning, men det hjælper også med tunge øvelser som markløft, som giver dig mulighed for at løfte mere vægt og være stærkere. Jeg har i øjeblikket 176 pund, men der har været mange gange, hvor jeg hurtigt er sprunget til 180, og jeg spekulerer på, om det overhovedet er det værd, da mine sværeste færdigheder er faldet drastisk, som mine pull-ups i en arm og mit fulde spring, sammenlignet med en mere atletisk vægt. Så jeg foretrækker at øge min vægt gradvist og derefter øge min vægt for hurtigt.

Nu hvad jeg spiser, og når jeg spiser, varierer det fra dag til dag på grund af mange faktorer som: For eksempel når jeg træner for dagen, eller når jeg prøver at opbygge muskler eller forbrænde fedt. På dage, hvor jeg ved, at jeg laver tungere øvelser som squats eller markløft, kan jeg godt lide at øge mit kulhydratindtag. På andre dage, hvor jeg kun gør mavemuskler, kan jeg lide at skære ned på mit kulhydratindtag.

I gennemsnit spiser jeg en til to hovedmåltider om dagen, hvor protein er fokus for alle, uanset om jeg ønsker at opbygge muskler eller forbrænde fedt, ændrer mit proteinindtag aldrig rigtig. Det vil altid forblive på 170 gram. Og for kulhydrater, afhængigt af aktivitet, kan det være mellem 70 og 170 gram om dagen.

intermitterende fastecyklus

For fedt holder jeg mig til sunde fedtstoffer, og jeg har omkring 40 til 70 gram om dagen. Men jeg undgår dem aldrig helt, fordi hormoner er lavet af fedt og uden fedt, din hormonproduktion lider under, hvilket kan ændre dit testosteronniveau. Testosteronhormonet spiller mange vigtige roller i din krop, en inden for opbygning af styrke og muskler, jeg fokuserer aldrig helt på fedt og foretrækker at øge eller mindske mine kulhydrater i stedet.

Nu hvor du ved, hvad jeg gør, hvorfor jeg gør det, og hvordan det fungerer for mig, tager jeg dig med til mit køkken, viser dig hvert eneste måltid, jeg spiser i dag, hvordan jeg tilbereder det trin for trin, og jeg vil give dig alle ernæringsmæssige oplysninger, hvor mange kulhydrater, fedtstoffer, proteiner, alle makroer? til hvert måltid og hele dagen. Nu er den sidste ting, jeg siger om min diæt, at jeg altid drikker vand og altid er hydreret. Vand er nødvendigt for at metabolisere lagrede fedtstoffer og kulhydrater.

Vand hjælper dig også med din træning og holder din krop hydreret. Det fungerer også som en naturlig appetitdæmper, hvis du har brug for hjælp til det. Så hvis du prøver at skære ned og blive sulten, kan du altid have et glas koldt vand for at undertrykke din appetit.

Okay, morgenmaden er først på menuen, og i dag har vi røræg med peberfrugt, løg og grønkål. Jeg viser dig, hvordan jeg laver mine røræg, okay, den første ting vi gør er at tænde for vores komfur, få vores gryde, tilsæt lidt olivenolie og prøv at lade den simre på en dejlig varme. Jeg har tre forskellige peberfrugter, vasker mine grøntsager, så skåner jeg mine grøntsager.

Jeg skærer dem normalt ovenfra, tager stammen ud, skærer den i halve, skærer den mængde jeg vil bruge og skærer den i skiver og skærer den derefter i stykker, og så gør jeg det samme med alle de andre peberfrugter Så i dag Jeg har tre forskellige peberfrugter, jeg skærer dem i skiver og hugger dem op. Så en halv kop paprika har ca. 30 kalorier, 0,2 gram fedt, syv gram kulhydrater og 1,5 gram protein.

Jeg går videre til min løg. Jeg starter altid med at skære stængelområdet og derefter skære det ud. Så vi bruger 38 gram til løgene, hvilket normalt er 15 kalorier, nul gram fedt, 3,5 gram kulhydrater og 0,4 gram protein.

Nu blander jeg bare peberfrugterne med løgene, og det er tid til at åbne æggene. Jeg skal bruge fire æg med blommen i dag. Nu har fire æg 312 kalorier med 20 gram fedt, 2,4 gram kulhydrater og 24 gram protein.

Dernæst tilføjer jeg himalaya lyserødt salt, som er et sundere saltalternativ. Jeg blander det i æggene med sort peber og pisker det sammen. Når det kommer til olivenolie, hvis vi bruger en halv spiseskefuld, er det 60 kalorier, syv gram fedt, nul kulhydrater og nul protein.

Det er tid til, at grøntsagerne smides ind, og jeg vil glasere det. Så hvis de er lidt brune, ser løgene lidt brune ud, jeg kan gå og smide mine æg i. Jeg begynder bare at flytte dem lidt rundt og sørge for, at alt koges jævnt på alle sider.

Og når du næsten er færdig, begynder jeg at smide min kale ind. Bland kålen ind. Hvis vi bruger en kop, er det 36 kalorier, 0,1 gram fedt, 7,3 gram kulhydrater og 2,5 gram protein.

Når kålen er øm, ved du, at du er klar til at gå. Vi kan gå videre og lægge det på plader. Og det er her, vi spiser morgenmad, dagens første måltid.

Vi har fire æg, grønkål, løg, peberfrugter og olivenolie. Og i alt er det 453 kalorier, 27,3 gram fedt, 20,2 gram kulhydrater og 28,4 gram proteinforbinding.

Varm sauce har ingen kalorier og smager godt sammen med æg. Så godt, så er det tid til det andet måltid på dagen, frokost. Det vil være kalkun, peberfrugt, løg, nudler, olivenolie og parmesan.

Vi har stadig peber og løg fra det første måltid, så vi bruger det igen til vores frokost. Okay, så lad os komme i gang. Til dette måltid skal vi bruge en gryde og en gryde.

Så lad os tænde ovnen hele vejen. Vi lægger vores gryde ned, vi lægger vores gryde ned og koger lidt vand i vores gryde. Så mens gryden med vand koger, tilføjer vi lidt olivenolie til vores gryde og forbereder os på at koge vores kalkun, peberfrugt og løg.

Så her har jeg noget magert kalkun. Jeg tager halvdelen ud, vil være omkring 8 ounce, og 8 ounce malet kalkun har 334 kalorier, 18 gram fedt, nul kulhydrater og 44 gram protein, så først skal vi lægge nogle løg i vores pande, glas dem, og så får vi vores Tyrkiet til at falde ned. Og så snart vi taber vores kalkun, sænker vi varmen igen.

På dette tidspunkt kan vi bare gå videre og begynde at skære vores peberfrugter. Så når vi hugger dem op, kan vi gå videre og smide dem i gryden, og så kan vi lægge vores pasta i det kogende vand, når vores vand er begyndt at koge. Du kan også lægge lidt lyserødt Himalaya-salt i det.

Tilsæt lidt peber. Okay, nu er det tid til at blande dem alle sammen. Du er nødt til at bryde det op nogle gange.

Så gå videre og flyt dem rundt, sørg for at alt er kogt jævnt; du kan altid tilføje lidt lyserødt himalayasalt og lidt peber til din kalkun. Så når pastaen har kogt i cirka 11 til 12 minutter, kan du dræne vandet og derefter overføre det til en skål. Dette vil være vores nudler.

Og tre ounce pasta har cirka 300 kalorier, 1,5 gram fedt, 61 gram kulhydrater og 10,5 gram protein.

Nu drypper jeg også parmesan over det for en smag. En spiseskefuld parmesan har cirka 22 kalorier, 1,4 gram fedt, 0,2 kulhydrater og 1,9 protein.

Okay, nu kan du se mine løg, og min kalkun begynder at glasere. Det er præcis, hvad du vil se. Og peberfrugterne bliver langsomt pæne og bløde.

Jeg fortsætter, blander det lidt mere sammen. Og når det ser rigtig glaseret ud, er det tid til pladen. Dette bliver dagens andet måltid.

Så til frokost har vi kalkun, peberfrugt, løg, pasta, olivenolie og parmesan. I alt er det 797 kalorier, 28,2 gram fedt, 79 gram kulhydrater og 60,8 gram protein.

Og fordi vi bruger naturlige ingredienser, og fordi vi tilbereder løgene ordentligt, kan vi stadig være meget rene, og din mad smager stadig godt. Okay, så lad os gå på middag til dagens sidste måltid. Og til middag er der kylling og broccoli med quinoa.

Jeg tilføjer også lidt citron og olivenolie. Så lad os komme i gang. Okay, så som altid, for at begynde, vil vi fremhæve smagen.

hvordan man måler indersøm til cykelpasning

Så jeg begynder at glasere nogle løg. Og i mellemtiden begynder jeg at skære min kylling. Nu tror jeg, jeg bruger omkring 8 ounce kylling, og i otte ounce kylling er det 336 kalorier, otte gram fedt, nul kulhydrater og 72 gram protein.

Okay, så når min kylling er helt hakket op, skal din løg være næsten glaseret. Jeg fortsætter og taber dette i gryden. Og det er tid til at fremhæve smagen og lave mad og blande den jævnt.

Men nu har jeg sat kyllingen ind igen, jeg skifter varmen op til omkring otte, og det er tid til at starte. Så nu skal jeg tilføje noget lyserødt Himalaya-salt, også tilføje lidt peber, fremhæve smagen. Hemmeligheden bag at få denne smag god er at få smagen ud af løgene såvel som kyllingen og bruge naturlige ingredienser.

Så nu skal jeg tilføje nogle broccoli. Dette er omtrent en kop broccoli, og det er 20 kalorier, nul gram fedt, tre gram kulhydrater og tre gram protein. Og broccoli er super sundt for dig, højt i jern, højt fiberindhold og masser af gode næringsstoffer, der hjælper dig med at nå dine mål, og så er det tid til at blande det hele sammen, få det pænt og glaseret.

Du vil begynde at se på broccoli, og indtil broccoli begynder at smøre lidt blødere til en mørkere grønnere farve. Når vi næsten er færdige, skærer jeg en citron og drypper lidt citronsaft i den. Det får virkelig også smagen til at skille sig ud.

Citron er også en naturlig fedtforbrænder. Og at tilføje en citronkile koster kun to kalorier, nul gram fedt, 0,7 kulhydrater og 0,1 gram protein.

Så nu kan vi se, at løgene er pæne og glaserede, kyllingen er smukt glaseret, broccoli er en dejlig mørkegrøn farve, vi er klar til servering. Nu, mens jeg laver denne kylling, lægger jeg quinoa i riskogeren, det skal tage omtrent samme tid for kyllingen at lave mad. Så hvis du lægger den i begyndelsen, bør quinoaen være klar, så snart du er færdig med kyllingen og broccoli.

Nu spiser jeg omkring en og en halv kop quinoa, det er 333 kalorier, 5,4 gram fedt, 59 gram kulhydrater og 12 gram protein, og når du tilbereder quinoa, kan du altid tilføje lidt salt eller hvidløgspulver, og det bliver middag Det sidste måltid på dagen. Kylling og broccoli med quinoa, citron og olivenolie.

Og det var lækkert. Så de samlede makroer til middag er 751 kalorier, 20,4 gram fedt, 62,7 gram kulhydrater og 87,1 gram protein. Vil være dagens sidste måltid.

Nu for hele dagen, bare morgenmad, frokost og middag, er det 2.001 kalorier, 75,9 gram fedt, 161,9 gram kulhydrater og 176,3 gram protein for at sikre, at jeg har nok brændstof til at vokse muskler. Nogle gange har jeg lyst til en snack .

Og som en snack vil jeg have noget som græsk yoghurt. Har kasein, er højt i protein og er et godt valg og hjælper mig med at holde mig på toppen af ​​mine mål i stedet for noget usundt at snacke på at vælge. Nå ved du nu, hvad jeg gør, hvorfor jeg gør det, og hvordan jeg gør det, når det kommer til min personlige diæt.

Og forhåbentlig har du lært noget, og det kan også hjælpe dig. Hvis du bemærker det nye tøj, vil dette være stykker af min allerførste Heria-kollektion, som frigives for første gang i november. Vi går meget snart og skyder alle reklamer som forberedelse til faldet.

Sørg for at få det, så snart det kommer ud i slutningen af ​​november. De sælger bestemt hurtigt ud. Jeg har alt i kollektionen, fra de joggebukser, du så her på YouTube-kanalen, samt træningsshorts, vindjakkejakker, hele tøj og meget mere.

Gå ikke glip af faldet i slutningen af ​​november. Og glem ikke at logge ind på Heriapro.com og blive medlem for fuld adgang til alle mine personlige træningsprogrammer og træningsprogrammer, som jeg har oprettet med specifikke mål som fedtforbrænding og opbygge solide, strimlede muskler på samme tid.

Heria Pro-appen i App Store. Tag mine træningspas med dig overalt. Det er som at have mig som personlig træner i lommen.

Hvis du vil teste appen, før du kan blive medlem, kan du til enhver tid downloade Heria Pro-appen. og der er mange gratis programmer og deres ernæring derinde i en nøddeskal og abonner nu, klik på abonnementsknappen. Jeg skriver hver torsdag kl. 14

Amerikansk østtid. Og hvis du er inden for den første Hvis du kommenterer i 30 minutter, har du altid en chance for at vinde gratis Heria-udstyr. Så snart det nye tøj falder, giver jeg det også væk i kommentarfeltet.

Og for mere af mit indhold i løbet af ugen, følg mig på IG. Fra nu af laver jeg hvert eneste indlæg, jeg laver altid en lodtrækning, så hvis du vil have en chance for at være en del af det, skal du sørge for at følge mig på Instagram. Med det i tankerne, vi ses næste torsdag kl. 14:00

Østlig tid. Skør kærlighed, fred ud. (Rushing air) (glad musik) Smadre dette som knap drenge. (hurtigt hit)

Er carb-backloading sund?

Hej du er her, og i dag har jeg noget underligt at dele med dig, måske lidt chokerende, kontroversielt, og det vil sige, jeg vil fortælle dig, at det at spise pandekager til middag faktisk kan hjælpe dig med at tabe sig, før du begynder at smide sten, hvis du lægger Scarlet Letteramia på mit bryst, stop mig et øjeblik, fordi det, du laver igen, naturligvis ikke fungerer, hvis du stadig vil tabe dig, og det er ikke din egen skyld, fordi der er en masse misinformation derude, og jeg håber, at denne artikel vil rydde noget af denne misforståelse op. Lad os se på, hvorfor det for det første ikke er en god idé at have pandekager til morgenmad. Så når vi har et tungt kulhydratmåltid eller endda bare korn eller en bagel eller pandekage til morgenmad, hvad sker der, at vi ender med at få vores blodsukkerniveau op, fordi disse kulhydrater nedbrydes til blodsukker, og så går det op i blodet sukker, hvorfor er det et problem ud over insulin? Hvad er det fedtopbevarende hormon, der frigøres og gemmer mere end fedt, hvad det kan gøre er, at det faktisk sænker vores cortisolrespons, så lad mig bare dele noget med dig, når vi vågner om morgenen, vi har høje niveauer af cortisol, og så er det dypper bare ned hele dagen, så vi kalder det cortisol, fordi det er, så det er dette er pm cortisol slags signaler til vores krop hej dagen begynder lad os gå og lad det ske cortisol er en anden Opgave at øge blodsukkeret, fordi det er en stresshormon, rigtigt, når det kommer til muskelflyvning eller flyvefaser, nedbryder du glykogenet, og glykogenet nedbrudt øger vores blodsukker, så det er hvad cortisol normalt skal gøre, men her er sagen, hvis vi allerede spiser en høj-carb-morgenmad, så er vores blodsukker allerede højt, hvilket er, hvad cortisol siger, at du ikke er heroppe, du kan æg n gange være herude, fordi vi ikke får så meget fra dig, og det starter en meget ubehagelig kaskade af begivenheder eller dig start virkelig med at ødelægge din døgnrytme Her er den anden side af det er melatonin, så det er melatonin, og du har måske hørt om melatonin som den type søvnfremkaldende hormon eller neurotransmitter, det samme eller faktisk noget som det modsatte af kortisol, så det er lavt om morgenen, højt om natten, så når det bliver mørkt, bør kortisol gå ned, melatonin går op, vores hjerner siger hej, det er søvnigt, sejt, nu er dilemmaet, at hvis du begynder at ødelægge din døgnrytme, er alt dette ude af whack, vil du ikke være i stand til at sove ordentligt, og det starter en ubehagelig kaskade af begivenheder, så lad os bringe det tilbage til pandekagerne, hvad hvis du havde pandekager til middag og bøf til morgenmad, jeg mener det betyder ikke noget, hvis du ' re veganer eller ej. Jeg bruger bare bøf som et eksempel, fordi vi alle tænker på bøf som protein, så du har protein om morgenen, ikke? Øg dit blodsukker, fordi protein ikke øger dit blodsukker så meget som kulhydrater, så du ikke får det kedelige og kortisolrespons.

Du har ideelt set den normale kortisolkurve, og din døgnrytme forbliver som den skal. Det stabiliserer faktisk dit blodsukker, holder dig mæt længere, og det får dig bare ikke til at føle, at du sulter inden for en halv time efter det, så det er noget dødt blæk af det okay, så hvis du har en morgenmad, som du ved, du kan, behøver du ikke, men hvis du er, ser jeg på omkring 20 gram protein, hvem er dit måltid for at få pandekagerne til middag , hvis vi har pandekager til middag, lad os lave en liste, jeg mener, lad os være kloge, lad os have sunde glutenfrie pandekager. Jeg har en god opskrift på det, skal du ikke bekymre dig glutenfri pandekager, god mængde fiber tager meget protein i, så er det ikke bare som ren sirup, og du kender sukker og lignende, så du ikke øger dit blodsukker massivt om natten, men hvis du tilføjer kulhydrater senere på dagen, skal du huske at det vil svække cortisolresponset, fordi det vil hæve dit blodsukker lidt, og det vil også favorisere melatonin, kun yo du ved det amelatonin er naturligt, du ved ja, kurve alligevel, men her er den ene anden ting ved melatonin her er den anden ting ved kulhydrater og ikke rigtig nogen tror alle taler om det, du har hørt om, hvis tryptophan ligesom taksigelsesmiddag får dig til at føle dig træt, når du spiser kalkun på grund af tryptofan i kalkun, du er træt, er faktisk helt forkert, fordi der er mere tryptophan og kylling, end der er i kalkun. Du skal arbejde og suge al din energi og derfor har lyst til at falde i søvn på tabel, men virkeligheden er, at tryptophan er en forløber for melatoninsolid, er dette på et sekund trækker buttryptophan faktisk er meget mere påvirket af kulhydratforbrug end kalkun, en stigning i blodsukkeret, der fører til en stigning i insulin, faktisk flytter meget af dette sukker i dine muskler og så mange af aminosyrerne, byggestenene for protein i dine muskler, går lige, så mange af disse aminosyrer ender i dine muskler, wh som i sidste ende efterlader en masse, der efterlader fri tryptophan, der cirkulerer i det blå. Det seje er, at denne gratis tryptophan nu kan krydse blod-hjerne-barrieren, og vi tror, ​​at dette bliver udskrevet her på kameraet, så vi navngiver denne tur, at den er konverteret til serotonin, som er noget af en afslappende neurotransmitter, og den type toning omdannes til melatonin, og så har du været i stand til at sove meget mere effektivt, så du har måske aldrig hørt om pandekager til middag, der faktisk kunne hjælpe dig med at sove bedre og hvad i helvede det hele har at gøre med det tab, søvn er meget vigtigt for din evne til at tabe sig rle, og jeg talte om det i en af ​​mine tidligere artikler, og jeg vil fremhæve en undersøgelse, der blev udført og reduceret .

Det hedder Combat Gobusy kaldet Quebec Citysleep Study, og det blev gjort i et samfund på flere hundrede mennesker, og de så på, hvor længe folk sov i gennemsnit, og hvad gjorde de? fandt ud af, at de mennesker, der sov i gennemsnit syv til ni timer, lignede deres basislinje, og de lavt sovende havde fem til ni timer o seks timer om natten over seks år, de fandt ud af, at de, der sov fem til seks timer om natten, fik et gennemsnit af fire point tre pund mere end den normale sovekabine Andre ting rigtigt, lad os bare sige, at du har fået fire ekstra pund på seks år bare baseret på dit søvnmønster, ikke, det tager ikke engang hensyn til, hvad du kunne gøre, hvad der kunne gøre det værre med hensyn til motion eller diæt og en måned handler ikke om at spise pandekager eller korn, men jeg bruger kun det til at få dig til at tænke på at vende det vrøvl for, at vi er blevet markedsført i så mange årtier af de fødevarevirksomheder, der siger hej General Mills er helt sikkert en granola, at du skal have til morgenmad müsli alt vrøvl, det er alt sammen BS, disse fødevarevirksomheder har markedsført deres produkter til dig og skabt måltider, der sælger flere af de produkter, vi normalt har til morgenmadsprodukter uffin toast bagels uanset bagværk, og så smider vi et par æg ind for noget protein. Æg er stort set det eneste protein, du kender, og som er en del af morgenmadsregimet, bortset fra at det for det meste er meget kulhydratbaseret, så hvad hvis vi ændrede, jeg siger ikke, at du skulle have korn og lignende, men hvad i stedet for at være bange for kulhydrater for ikke at handle, når vi havde mere af kulhydrater senere på dagen for faktisk at hjælpe os med at få dette til at ske? Processen hjælper os med at opretholde vores døgnrytme, hvilket også hjælper os med at tabe fedt mere effektivt i stedet for at være bange for det. Du har sandsynligvis fået at vide at spise kulhydrater om dagen vil føje vægt til måltider i løbet af dagen eller to måltider i løbet af dagen Dagespredning, så længe de samlede kalorier er de samme og simpelthen ved at flytte antallet eller t Mængden af ​​kulhydrater, du har fra den tidlige til den sidste del af dagen, vil sove bedre. Du taber lettere, fordi det ikke handler om kalorier, det handler om om det Nulstilling af din fysiologi til sine normale fabriksindstillinger, og du kan ikke gøre det, når du har pandekager til morgenmad eller noget andet, fordi det ødelægger din døgnrytme, dine hormoner og alle de andre ting, du gør, fungerer ikke, og dette er, hvad det kommer til at ændre din tilgang til at finde noget, der rent faktisk fungerer.

Hvis du vil tabe dig og har brug for min vejledning, så anbefaler jeg kraftigt, at du henter min seneste bog, som kommer ud i december, forudbestiller din kopi nu eller på et senere tidspunkt, som jeg også vil linke dig til værd bonusser hundrede og seksten dollars for at hjælpe dig med at forbrænde fedt endnu hurtigere, nu hjælper selve bogen dig med at nulstille dit stofskifte til at tabe op til fem pund om ugen med min proprietære fem-dages madcyklusformel, der faktisk giver din krop mulighed for at fungere det er en slags naturlig rytme, og det betyder, at nogle dage har du bare ikke lyst til at spise meget, nogle dage har du lyst til at spise meget mere, og det er helt fint, og med den plan er du i stand til at gøre det og det sker bare sådan. Dette hjælper faktisk med at fremskynde vægttab og holder vægttab bæredygtigt. Så hvis du endelig vil tabe dig uden at tælle kalorier uden at fratage dig selv et godt måltid og uden at dræbe dig selv i gymnastiksalen, uanset om du vil tabe dine første 50 pund eller dine sidste 10, er dette bogen, denne bog er for dig Potentiel løsning for dig at få programmet til at arbejde igen Vi har gennemgået hundreder og hundreder af mennesker gennem alt, hvad der kræves for at få arbejdet gjort, blive involveret, og resultaterne vil vise.

Så hvis du er interesseret, se linket nedenfor for at lære mere om, hvor lang tid det tager med de fantastiske bonusser og en række andre transformationer, der inspirerer dig til, og det er en fantastisk bog, det er stort set alt, hvad jeg ved om fedt tab, og det er meget let at følge en plan. Det vil hjælpe dig meget, og jeg håber du nød det, forhåbentlig var det fornuftigt, og hvis du vil have denne pandekageopskrift, er den faktisk i bøgerne, så jeg kan ikke rigtig skrive den her, men den er i bogen, og jeg håber du kan også lide det og se dig næste artikel med dig

genopbygge cykler

Er kulhydrater dårlige for at blive magre?

Hvem kan drage fordel afcarb backloading? Fordi forskningen er så begrænset, er der ingen klare beviser for de langsigtede virkninger afcarb backloadingpå vægttab og samletsundhed. 'Generelt mener brugere af denne diæt, at det vil hjælpe med at kaste fedt og hjælpe med at fremme muskelvækst,' sagde Schofield.17. apr 2018

Kulhydrater er meget kontroversielle i disse dage. Diætretningslinjerne antyder, at vi får cirka halvdelen af ​​vores kalorier fra kulhydrater. På bagsiden hævder nogle mennesker, at vi alle sammen bare bør give afkald på at undgå dem.

I denne artikel ser jeg nærmere på kulhydrater, deres sundhedseffekter og hvordan du kan træffe det bedste valg. Kulhydrater eller kulhydrater består af sukker, stivelse og fiber. Kulhydrater kan yderligere klassificeres som enten hele eller raffinerede.

Nu er hele kulhydrater uforarbejdede og indeholder naturligt den fiber, der findes i mad, såsom hele frugter, kartofler og fuldkorn, mens raffinerede kulhydrater er blevet behandlet og fjernet af de naturlige fibre. Så disse er som læskedrikke, frugtsaft, hvidt brød og de fleste junkfood. Raffinerede kulhydratfødevarer kan forårsage store stigninger i blodsukkeret.

Dette fører til et efterfølgende nedbrud, der kan udløse sult og trang til mere kulhydratrige fødevarer. Derudover mangler de normalt vigtige næringsstoffer, hvorfor de ofte kaldes tomme kalorier. Så det giver bestemt ikke mening at dæmonisere alle kulhydratfødevarer for deres sundhedsmæssige virkninger af deres forarbejdede kolleger.

Diæter med lavt kulhydratindhold er gode for nogle mennesker. Ingen diskussion af kulhydrater er komplet uden at nævne diæter med lavt kulhydratindhold. Disse typer af diæt begrænser kulhydrater, mens de tillader høje niveauer af fedt og ofte protein.

Der er mange højkvalitetsundersøgelser, der viser, at en diæt med lavt kulhydratindhold fører til mere vægttab og kan føre til større forbedring af forskellige sundhedsmarkører, herunder hvad der kaldes HDL kaldet godt kolesterol, blodtriglycerider, blodsukker, blodtryk og andre. Og sammenlignet med en standardfattig diæt med lavt fedtindhold. For mennesker med fedme eller personer med metabolisk syndrom og / eller type 2-diabetes kan en diæt med lavt kulhydratindhold have livreddende fordele.

Når det er sagt, bare fordi en diæt med lavt kulhydratindhold kan være nyttig til vægttab og for mennesker med stofskifteproblemer, betyder det bestemt ikke, at en kulhydratfattig diæt er det bedste valg til i sidste ende at lave en effektiv diæt til noget at holde sig til. Kulhydrater er ikke den eneste årsag til fedme. Begrænsning af kulhydrater kan ofte og i det mindste delvist vende fedme, men det betyder ikke, at kulhydrater var årsagen til fedme. Dette er primært en myte, og der er mange beviser imod det.

Selvom det er rigtigt, at tilsat sukker og raffinerede kulhydrater er knyttet til øget fedme, er det samme ikke tilfældet med højfiberkilder til fuldfødevarer af kulhydrater. Mennesker har spist kulhydrater i en eller anden form i tusinder af år. Fedmeepidemien startede omkring 1980, og type 2-diabetesepidemien fulgte kort derefter i lang tid giver bare ikke mening.

Husk, at på trods af en meget kulhydratfattig diæt har mange befolkninger været i fremragende helbred, herunder Okinawans, Kitavans og asiatiske rejsespisere indtil for nylig. Fælles for dem alle var, at de havde en meget god diætolie, uforarbejdede fødevarer, ingen raffinerede kulhydrater. Kulhydrater er ikke essentielle, men mange fødevarer med et højt kulhydratindhold er utroligt sunde.

Mange kulhydratfattige fødevarer hævder, at kulhydrater ikke er et essentielt næringsstof i kosten. Når vi ikke indtager kulhydrater, kan en del af hjernen bruge ketoner, der består af fedt, til energi. Kroppen kan også fremstille tilstrækkelig glukose til hjernen fra protein, vi spiser gennem en proces kaldet glukoneogenese, som ikke er vigtig på denne måde, betyder ikke, at fødevarer med et højt kulhydratindhold ikke har mange andre fordele.

Mange fødevarer med højt indhold af kulhydrater er sunde og nærende, såsom frugt og grøntsager og bælgfrugter. Disse fødevarer har alle mulige gavnlige forbindelser og tilbyder en bred vifte af sundhedsmæssige fordele. Lavkulhydrat er fantastisk for nogle, men andre fungerer bedst med høje kulhydrater.

Der er ingen universel løsning i diæt, og kulhydrater er ingen undtagelse fra, at denne vægt-til-vægt-regel mister eller har helbredsproblemer som metabolisk syndrom og / eller type 2-diabetes, så er du sandsynligvis kulhydratfølsom. I dette tilfælde har reduktion af Carbscan klare, livreddende fordele. På den anden side, hvis du bare er en sund person, der prøver at forblive sund, er der sandsynligvis ingen grund til at undgå kulhydrater.

Lance Armstrong dokumentar

Bare hold dig til hele fødevarer med en ingrediens så meget som muligt. Og hvis du er naturligt mager eller meget fysisk aktiv, vil du sandsynligvis fungere endnu bedre med flere kulhydrater i din kost. Tak fordi du kiggede med.

Sørg for at give denne artikel tommelfingre, hvis du fandt den informativ. Glem ikke at abonnere på Authority Nutrition's YouTube-kanal ved at klikke på den røde abonnementsknap under denne artikel (Electronic Music)

Hvad er carb-tricket for at tabe sig?

På lavkulhydratdag spiser ikke-stivelsesholdige grøntsager og undgå simpeltkulhydratersom hvid ris, bagværk, småkager, købte produkter, der driver blodsukker. Enkel kortkædekulhydraterfår dig til at føle dig sulten hurtigere, end hvis du spiser komplekskulhydrater, fordi de er fulde af kostfibre og nedbrydes langsommere.15. sep 2020

Kan du spise et snyde måltid, når du cykler?

Tro det eller ej, dette er en egentlig diæt tilgang kendt somcarb cykling, som indebærer at skifte mellem høj- og kulhydratdage i seks dage og inkludere en belønning eller “snyde'dagden syvende.16. mar 2016

Hvor mange kulhydrater skal jeg spise om dagen for at blive strimlet?

Spisemindre tilsat sukker og mere fiber

Sigt efter enkulhydratindtagdet er 40% af dit dagligekalorier tilmaksimere fedt tab. Stadig,forbrugerikke mindre end 1,4-1,8 gramkulhydrater prpund (3-4 gramtilkg) hverdag(2, 11).
12. sep 2019

Skal jeg skære kulhydrater for at få abs?

Skæringtilbage på dit forbrug af raffineretkulhydraterkan hjælpe dig med at tabe ekstra fedt ogfå seks-pack abs.21. maj 2019

Hvorfor taber jeg mig efter kulhydratindlæsning?

Forskning viser detcarb lastning kanmidlertidigt øge stofskiftet og øge niveauerne af leptin, et hormon der slår sult, hvilket sammen kan hjælpe med at fremmevægttab.25. sep 2018

Fungerer Carb Cycling virkelig?

Anekdotisk,carb cyklingkan være i stand til at hjælpe folk med at tabe sig. Der er dog i øjeblikket ingen videnskabelig forskning, der antydercarb cyklinger mere eller mindreeffektivtil vægttab end andre diæter.30. mar 2021

Hvordan manipuleres kulhydratindtag, så det passer til kropsfedt og muskler?

Kulhydrater er det eneste ikke-essentielle makronæringsstof, så de kan og bør manipuleres for fedt tab og ydeevne. Jo højere din kropsfedtprocent er, desto færre kulhydrater skal du spise. Jo mere muskelmasse du har, jo flere kulhydrater kan du spise. Cykle dem rundt, når du har brug for dem, dvs. e. din træning.

Hvordan fungerer videnskaben om CARB-cykling?

Videnskaben er primært baseret på de biologiske mekanismer bag kulhydratmanipulation. Der er ikke mange kontrollerede undersøgelser, der direkte undersøger en carb-cykeldiæt (7, 8). Carb-cykling prøver at matche kroppens behov for kalorier eller glukose.

Hvorfor stiger kulhydratforholdet, når du taber fedt?

Normalt betyder manipulation af forholdet for fedt tab proteinforholdet stiger, kulhydratforholdet går ned, og fedtforholdet stiger. Begrundelsen bag dette er, at du giver din krop mindre kulhydrater til brændstof, mere protein for at øge stofskiftet og mere fedt i håb om, at din krop vil begynde at forbrænde fedt som en energikilde.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.