Vigtigste > De Bedste Svar > Afstøbning af at bryde væk - hvordan man beslutter

Afstøbning af at bryde væk - hvordan man beslutter

Hvor blev filmen slået væk?

Bloomington, IndianaHvordan du har det, jeg er Kallen, og dette er Slapped Ham. I dag skal vi se nogle uhyggelige mennesker, der blev filmet, der lurede i det virkelige liv. Så tryk på abonnementsknappen og gør dig klar til mere skræmmende indhold som dette. (ildevarslende ekko-ekko) Oprindelsen til dette billede er noget uklar, men det ville ikke være en liste over uhyggelige mennesker, der blev filmet i det virkelige liv uden dets fuldstændige optagelse.

Billedet blev tilsyneladende taget om natten på en bus et eller andet sted i San Francisco. Under identiteten af ​​den person, der tog billedet Billedet er ukendt, en ting er helt sikkert, det ville helt sikkert have taget lidt nerve at rette kameraet mod denne fyr. Hans fremspringende øjne ser blodskudte ud, og han har en mund fuld af gule tænder, der synes at knuse ud af ingenting for at være en tranceor, en slags ændret tilstand, der ligner en zombie.

Med sit næsten andre verdslige udseende har mange seere sammenlignet ham med den intergalaktiske kriminelle Boris The Animal fra den populære science fiction-film Men in Black. Et billede af denne uhyggelige mand dukkede op på Internettet for første gang, det tog ikke lang tid at blive en Meme blev. Dette virkede bestemt rigtigt, da det syntes sandsynligt, at amerikanske marskalk kunne søge ham.Det viste sig imidlertid at være en falsk, der blev frigivet fra det originale Twitter-indlæg. Mens manden på dette billede bestemt ikke ser mindre farlig ud, tilføjede den endnu et mysterium til den oprindelige mands identitet. Kunne han også have været en undsluppet kriminel, og hvorfor så han ud som om han gjorde det? Hvis nogen har oplysninger om den uhyggelige mand, der blev fotograferet i bussen, vil vi meget gerne høre om det i kommentarerne nedenfor.

Dette uhyggelige klip blev uploadet til Will Prices YouTube-kanal i marts 2013, Will sammen med sin ven Bryson, havde formået at snappe et billede af en mørk figur, der lurede i skoven nær sit hjem. Og besluttede så at tage nogle optagelser af det med sit artikelkamera. Først og fremmest beslutter drengene at splitte sig og søge i området, alle sammen med den mystiske figur.

Sikker nok formår Bryson snart at få et glimt af hende, der går langsomt gennem træerne. - Hvad var det? Vil, vil. - Bange for det, han lige så, løber Bryson for at fortælle sin ven Will.De to mødes og gennemgår hurtigt de mystiske optagelser. - Hvad var det? Derefter, i juli 2015, lidt over to år efter, at drengene havde deres første møde med den mørke figur, blev en anden artikel uploadet til Wills kanal. Det nye optagelser ser ud til igen at vise den samme eller meget lignende karakter, der sniger sig bag Wills ejendom.

Klippet begynder, da drengene, der nu er betydeligt ældre end den forrige artikel, begynder at lege i baghaven med Wills hund Ellie - Her her, Ellie - De smider en gammel kugle ud af verandaen, Ellie løber hurtigt for at bringe ham tilbage til retten, da Will pludselig opdager noget i skoven, der bevæger sig. - Ser du det? - Dude, ser du det? - Først er det svært at se noget overhovedet. Det bliver dog hurtigt klart, at den mørke figur faktisk har skjult sig.

Når hun rejser sig, går hun op til drengene - Nej, fyr, kan du se det? Åh gud. - Forskrækket, Will kan høres kalde sin hund til at komme til ham, mens drengene hurtigt vender tilbage til husets sikkerhed. Kort efter slutter artiklen brat - på ingen måde. - Hvad er det? Ellie, Ellie, kom nu, kom nu. (bark) - Denne artikel synes at have fanget den samme karakter, som drengene så lure omkring to år siden.Denne gang kan du dog se det meget mere detaljeret. Det er klædt helt i sort og ser ud til at have meget lange arme. Mens nogle seere har sammenlignet karakteren med Slenderman eller endda Bigfoot, ser hun ud til at bevæge sig mere som et rigtigt menneske.

Det gør hende selvfølgelig ikke mindre uhyggelig, da karakteren tydeligt synes at have meget uhyggelige intentioner. Der går to år, og Will, denne gang med en ven ved navn Westen, formår at fange endnu en observation af den mystiske mørke figur på kameraet. Mens jetski på en sø opdager fyrene noget usædvanligt, da de nærmer sig et skovområde (jetski-motor brøler) - fyr hvad i helvede? - svært at få øje på i starten.

Men hvis du ser nøje, kan du se noget mørkt mellem træerne - fyr hvad i helvede? - åbenbart ikke skarpt For at se nærmere på, beslutter fyrene at gå til Oppo-placeringsretningen. - Hvad helvede? (Jetski-motor brøler) Gå, gå, gå, gå, gå, gå, gå, gå, gå. - Kunne det være de samme mørke figurer, der blev set i de tidligere artikler? Hvis ja, hvem eller hvad synes du det er? En skør person, der måske bor i skoven, eller endda noget overnaturligt? Lad os af drengens skyld håbe, at uanset hvad det er, er der ikke planlagt noget uhyggeligt.

Dette uhyggelige foto har cirkuleret på internettet i et stykke tid; det menes at være et stillbillede fra et populært japansk tv-show kaldet Psychic Japan. Mens alle andre ser scenen, har en kvinde vendt hovedet i en næsten umulig vinkel. Med sin bizarre hovedstilling og hendes bleg, spøgelsesagtige hudfarve fremkalder kvinden på dette billede bestemt billeder af Regan MacNeil, den unge pige, der lider af en grusom dæmonisk besiddelse i filmen The Exorcist.

Dette førte naturligvis mange internetbrugere til at konkludere, at denne kvinde også gennemgik noget lignende. Da billedet blev taget handlede det angiveligt om klarsyn. Derfor blev det endda spekuleret i, at nogen på scenen eller i publikum kunne have tryllet frem en slags andenverden.

Mens billedet bestemt har evnen til at få seeren til at føle sig ubehagelig, er det svært at vide, hvornår det virkelig viser noget overnaturligt. Hvad tror du, er kvinden offer for en eller anden uhyggelig paranormal styrke, eller kan billedet bare være et meget smart Photoshop-job? Elsker at høre dine tanker om dette i kommentarfeltet nedenfor, da de skræmmende optagelser blev uploadet til TGB Cams YouTube-kanal i april 2018. Klippet begynder med YouTube-omtale, at han for nylig hørte skrig fra skoven nær sit hus. - Så jeg var i huset, da jeg begyndte at høre det, så jeg tænkte, 'Ved du hvad,' hvorfor kommer jeg ikke bare ud med mit kamera? ”Der er nogen lige nu. (Yells) - Han er bare bevæbnet med et kamera og beslutter at undersøge området.

Undervejs bliver han pludselig forskrækket af endnu et skrig. Så jeg er ligesom. (skriger) Vent. - YouTuber opdager derefter en person, der ser ud til at være længere nede på stien. - Vent, herregud, der er nogen der, fyr en slags midlertidig sving, der hænger fra træet ser ud til at sidde.

Figuren rejser sig og nærmer sig drengen. De bærer sorte handsker og en rutet skjorte og ser ud til at have en slags stor maske, der dækker deres hoved. YouTuberen spørger modvilligt personen, om de er. Personen støder derefter på drengen, der hurtigt vender sig og løber tilbage til sikkerheden i sit hjem.

Derefter, ligesom drengen ser ud til at finde vej op til sin have, slutter optagelserne på mystisk vis klippet og ser nøje på den maske, karakteren har på sig. Du kan se, at hun ligner en slags skræmmende baby. Hans blå, indsnævrede øjne ser ud til at afsløre deres uhyggelige intentioner, da figuren går fremad.

Meget lidt information er tilgængelig om denne artikel, og det gør det endnu mere skræmmende. Selvom det er muligt, at optagelserne bare er en slags iscenesat prank, ser YouTuber bestemt ud til at have et rigtigt rædseludseende. Tror du, at drengen virkelig mødte nogen, der ville skade ham? , Eller var det hele bare en joke? Uanset hvad fortjener denne artikel bestemt et sted på vores liste over de uhyggelige mennesker, der er filmet i det virkelige liv på vejen, skal du bare sørge for at trykke på abonnementsknappen og kildre klokkeikonet.

På den måde vil du være opdateret med alt vores seneste uhyggelige og skræmmende indhold - Okay folk så jeg gør det bare - Dette uhyggelige klip blev uploadet til JOEROBTV YouTube-kanalen i september 2017. Artiklen begynder med kameraoperatør, der nævner, at han lige har set nogen lure under et skilt på en mørk vejstrækning. - Der var nogen der gik denne afstand, han så virkelig, virkelig sketchy ud - Efter at han ikke kunne findes Figuren i mørket tænder forlygterne på bilen, så de oplyser området - Vær så, at du har lysene tændt - Stadig ikke i stand til at genkende personen, beslutter han sig for langsomt at køre tilbage i den retning, han lige kom fra.

Der bevæger sig bestemt noget i buskene ved vejkanten. - Se, han står der under skjoldet. Jeg ved ikke, om du kan se det.

Han er ægte. - Når kameraholderen kommer tættere på, bliver det klart, at figuren ikke ser ud til at have et normalt ansigt. Det ser ud til at være dækket af en underlig maske, der har forvrænget livløse træk.

Den modige kameraholder kommer tættere og tættere på den maskerede mand. Figuren skifter langsomt mod bilen, så når den passerer, falder den fremad. Du kan høre chaufføren udtale et mægtigt skrig, og optagelserne slutter brat. - Åh hvad fanden? - Hvem kunne denne mystiske tal have været? Måske en teenage dreng ude for at skræmme forbipasserende chauffører, eller ventede de ved siden af ​​vejen af ​​en meget ondskabsfuld grund? Hvis du vil have flere skræmmende artikler, så fortvivl ikke, vi har dig dækket.

Tjek disse to links, så lad os kommentere nedenfor eller kryds tommelfingrene op, fordi det viser os, at du kan lide indholdet, og det er det for mig, vi ses alle næste gang. (gispende) (efterligner affyring af våben) (ildevarslende klavermusik)

Hvem spillede Mooch i at bryde væk?

Scenernefilmeti og omkring Bloomington, Indiana, varfilmeti løbet af sommeren 1978. Mange af scenerne i filmen varfilmetpå Indiana University campus; glimt af Indiana Memorial Union er i baggrunden for Daves tur gennem campus.

VELKOMMEN TIL 'DEN SENE VISNING', JEG ER MSTEPHEN COLBERT. (jubel og bifald) >> Stephen: tak, tak, jeg har brug for denne kærlighed og energien, fordi jeg kommer til dig i dag. (LAGER) FORDAG I DENNE ETTERMIDDAG GJORDE JEG DET FRA DENNE BRYDENDE: >> MOOCHEN ER UD. >> ANTHONY SCARAMUCCI, EFTER JUST ÉN UGE GANG OG ÆNDRET JOB! >> MOOCHEN ER TOAST! >> STEPHEN: JA, MOOCHEN ER TOAST, DEN FORSTE STABBER ER VALGT BAG. (LAGER) HAN SAGTE, AT HAN VIL FIR ALLE, OG DU MÅ TILMODE, AT HAN LEVERES. (LAGER) DET ER NØJT! MOOCHEN blev kun udført ti dage som kommunikationsdirektør. (LAG) Ja, ti dage! DETTE ER IKKE bare EN HEL BETALINGSPERIODE. (LAGER) HANS VEGENDE PART KAN TJENDE HVAD RESTER AF HANS VELKOMMEN KAGE, DET DU KENDER MED DE GAMLE, IND MED DET NYE, UD MED DET NYE! 'ADMINISTRATIONEN VIL UDSKIFTE DET MED NÅGON, DER LÆNGER LENGERE, SÅ DE HAR NYE HVIDE HJEMMEKOMMUNIKATIONER I DAG DIREKTØRMANUEL FRUGT FLY ANNUNCERED CNN I BAGGRUNDEN MED MUTE ON. >> Jon: HØJRE VENSTRE. >> TREDJE TIL BUNDEN Stephen: OG JEG OMVENDER SKÆRM OG JEG ER LIGE, DET KAN IKKE VÆRE, DET SIGER (LAGER) HVORDAN DET UDVIKLET.

På fredag ​​hyrede TRUMP NY MEDARBEJDER TIL DET HVIDE HUS OG STOR PAWHO, GENERAL JOHN KELLY, GENERAL JOHN KELLY. (LAGER) INGEN UNDERRASKENDE TRUMP VALGET GENERAL. I HENHOLD TIL EN KILDE ER MENNESKER MED BÆGE, PENGE OG BLINDER SÆRLIGT MULIGE - DET MILITÆRE. “JA, Han kan godt lide mennesker med spænder og fletninger.

SÅ HVIS KELLY IKKE FUNGERER, TILFÆLLES TIL VORES NÆSTE MEDARBEJDERE, FILKLER DEN. LAG) (APPLAUS) MEGET STÆRK. MEGET STÆRK.

KELLY'S ERSTATNINGER AF DEN FORRIGE PERSONALE REINCEPRIEBUS VIS SELVVÆRDEN HER FOR AT SE DEN KOMMER. (LAGER) KELLY'S POLAR VS REINCE PRIEBUS. KELLYS MILITÆRE. PIEBUS VAR EN WASHINGTON INSIDER. KELLY'S FRA BOSTON, PRIEBUS'S FRA WISCONSIN. (LAG) OG EFTER HVIDE HUSKILDER, LAD KELLY GÅ MOOCHEN, FOR DET HAN ØNSKEDE 'MERE STRUKTUR, MINDRE' TRONES SPIL '.' (LAGNING) (PUBLIKERESAKTION) >> Jon: WOW. >> Stephen: DET ER IKKE EN RETLIG SAMMENLIGNING.

MED 'TRONES SPIL' SKAL DU VENTE EN HEL UGE PÅ ET NYT Ægteskab. (Skål og bifald) (PIANO RIFF) NU 'TRONES SPIL'! MEGET OPSPENTET OM DEN NYE SÆSON - KL. 8.30 I MORGEN BLEV DET TRUMPET, AT DER IKKE ER VALG I DET HVIDE HUS! (LAGER) OG DER VAR SEX TIMERE SENERE, SCARAMUCCI UD.

Tilsyneladende var 'INGEN CHAOS' IKKE prale, men klagende, SARAH HUCKABEE SANDERS TALER FOR MANGE AMERIKANER. >> HVAD SKER?! (LAGER) >> Stephen: Ser godt ud, ser godt ud. (Skål og bifald) (LAG) (PIANO RIFF) JEG LIKER MAKE'UPS SKØNT. SARAH, JEG VET IKKE, HVEM FABRIKATIONEN OG HÅRFOLKET VAR, BUTLET'S HOLER DE DENNE FYRER. (LAGER) >> Jon: Whoa! >> STEPHEN: JEG MÆRKER det VÆRRE FOR MOOCHEN, FOR DETTE JOB VAR ALT FOR HAN.

NYHEDER BRYDER, AT HANS KVINNE BRUGEDE SKILSMÆRKNING OG MISSEDE HANS SØNNES FØDSEL I GRAVIDE MÅNEDER, DER SKAL VÆRE MED PRÆSIDENTEN. (PUBLIKESVAR) 'HEJ, HVORFOR JEG VISER MIG FOR ET BARN, JEG ALDRIG KAN BLIVE MED MENNEN' BLIVER MIG REST FOR MIN

STOP JEG HAR ET ANDET OPKALD. DET ER PRÆSIDENTEN. HAN ØNSKER MIG PROMOTERE OOCH - (LAG) (PIANO RIFF) OG DET ER IRONISK, FOR DET GÆLDER FOR ALT OM SCARAMUCCI, ALT PERSONALET I DET HVIDE HUS SKAL SÆLGE: 'DU ØNSKER AT SELGE POST? 'JIMMY, HAR VI ET SKUD AF PENNSYLVANIA AVENUE? JA, DER ER DET. (jubel og bifald) JA. (PIANO RIFF) MM-HMM.

Jeg siger, chokerende, som det er, så hårdt som det var på SCARAMUCCI, det var svært for mig. COLBOOCHEN. (LAGENDE) Jeg har været en stor fan af temaet i over en uge. (LAG) MEN jeg antager, at det er på tide, at jeg opdager alle mine mindehukommelser - MIN 'MOOCH-ENDISE.' (LAG) MIN MOOCH POSTER.

OG MIN MOOCH-MÆRKE STABBIN'KNIV, KUN FOR FRONTERNE! (LAG) (PIANO RIFF) JEG HADDE SÅDE PLANER FOR HAN! DET ER Absolut sandt - Vi færdiggjorde bogstaveligt talt tegnefilmen. >> HEJ, JEG ER ANTONI SCARAMUCCI! DER ER EN NY MOOCH I BYEN! >> STEPHEN: GÅ AF. >> STEPHEN: MEN DET er tid til at sige farvel.

ANTHONY SCARAMUCCI, VI KENDTE HARDT CHI. (LAGER) (BEKLÆDNING) (jubel) (PIANO RIFF) DET ER DET, DET ER BORT, HAN ER FØRSTE. MEGET SCARAMUCCI, VI SPILTE SJOVDELEN AF 'BOHEMIAN RHAPSODY'. >> ♪ Scaramouche! SCARAMOUCHE! VIL DU GØRE FANDANGO! >> STEPHEN: NU VÆRER VI TIL DEN TRYGE DEL. (LAGER) (jubler) ♪ MOR

Jeg stoppede bare. KOM NU TIL DET HVIDE HUS. ♪ NOGET SID NU DUMM MIG UD. ♪ MOR

Mit job er lige begyndt. Og nu har jeg kastet det og kastet det hele mor

MOOOOOOCH. JEG VÆLER TILBAGE TIL MOOCH. ♪ DENNE GANG I MORGEN, TIL, TIL, UDEN DEN GAMLE FRONTSTANG ♪ (jubel og bifald) >> Stephen: HEY, HEY! (PIANO RIFF) TAK, JON. >> Jon: HEJ! >> Stephen: INGEN PRØVER! (LAGTER) I sidste uge kørte nordkorea sin anden langvarige missilprøve i fire uger.

Dette er en alvorlig trussel. MEN IKKE BEKRÆFTELSE, I DAG HAR PRÆSIDENTEN ORD FRA UDSLIDT. >> OMTAG HANDTAGET NORDKOREA. VI KAN HÅNDTERE DET.

DET VIL - DET VIL HANDLES. Vi håndterer alt. (LAG) (UDGIVET) REAKTION >> Stephen: VI ER SÅ SKRUVET. (BEKLÆDNING) NORDKOREA LANSEREDE MISSILEONEN FREDAG OG TRUMPJUMP TIL AKTION 24 TIMER MERE RETENDER MED DETTE KERNETYPEDE TWEET. 'Jeg er meget brandfarlig i Kina.

VORES Dumme guider i det forrige har gjort det muligt for dig at tjene hundrede millioner dollars et år i handel, stadig punkt, punkt, punkt '(LAG, DOT .'D), PUNKT, de gør' IKKE 'FOR USA KUN MED NORTH KOREA ,. VI LADER IKKE DETTE MERE.

KINA KUN LET LØSE DETTE PROBLEM! 'OH, JA, ANMOD OM ET ANDET LAND LØS DINE PROBLEMER ISKLASSISK LEDER AF ABRAHAM LINCOLN' Et hus, der vil blive opdelt mod, kan ikke opdeles. HVORNÅR BLIVER KANADA RETT TIL SLAVT? 'MEN DENNE NYE RAKET HAR' EN RANGE FOR AT SLÅ CHICAGO. 'MEN JEG BOR I CHICAGO I ÅR, OG JEG HAR SVÆRT AT TRO PÅ CHICAGOAN VIL VÆRE REDT NÆR DET. (LAG) (PROBST OG BEKLÆDNING) VI HAR EN STOR LIKE FOR DIG I DAG, DEN SEXESTE MAND I VERDEN, MATTHEW MCCONAUGHEY, ER HER!

Hvad har Daves besættelse af alt italiensk at gøre med temaerne i denne film?

Ligesom Jackie Earle Haley, ser han altid ud, når han forlader rummet.22.11.2019

Åh gud. (begge skrig) (funky, optimistisk musik) - Hej! - Hej, hvem er du? - Audrey - Mit navn er Austin - Er du de bedste venner? - Nej, men vi er bekendte - Hvad? Hvad er det? - Det betyder, at vi har mødtes før og næsten er venner? Jeg tror - Velkommen til Double Dog Dare You. I dag vil du blive opfordret til at vinde en pris - det ved jeg.

Vi lovede ikke at gøre noget også brutto. - Ja (griner) - Okay gutter, giv hinanden mod - jeg udfordrer jer til at spise en slikkepind med en spinatsmag. (stønn) - Jeg elsker spinat og slikkepinde - er du? som karnevalture? - Ikke rigtig - Jeg udfordrer dig til at køre på en roterende rutsjebane, indtil du bliver syg - Jeg vil aldrig gøre det! - Jeg udfordrer dig til at gå til regnskoven, bo der i ti dage uden at dø - Jeg udfordrer dig til at spise dine boogers. - Jeg udfordrer dig til at bestige en klatrevæg og derefter hoppe på en trampolin. - Jeg udfordrer dig til at blive i et skab fyldt med ulve edderkopper. - Jeg udfordrer dig sort lakrids - At spise is. (stønner) (ler)) - Jeg udfordrer dig til at slikke dine egne sko - Ja! Det er de sko, jeg aldrig har brugt før! Der der der der der! - Okay fyre, vi har mange risici.

Lad os nu frembringe tilfældige talgeneratorer. - Generatoren for tilfældige tal? (Ringklokker) - Når du klikker på denne knap, vælger den tilfældigt to af dine opgaver. - Okay. - Tre, to --- Åh, vil du også vide, hvad du får, hvis du tør? - Vent, hvis du tør? - Ja, du spurgte aldrig, hvad prisen var.

cykling udholdenhedstræning

Så hvis du tør, kan du se tv hele dagen. (Latter uden for skærmen) Dine forældre godkendte - (råber) Yay! - Ja! - Lov mig, du vil. (griner) - Undskyld, min lillefinger er den stærkeste finger i min hånd. - Tre to en. - Ja! - Mens du spiser sort lakridsis - Yay! Jeg elsker sort lakridsis.

Men ikke sort lakrids. - Hvis en af ​​jer er træt, får du ikke din præmie. - Jeg tør tage udfordringen. - Jeg beder dig tage udfordringen.

Jeg fortvivler dig! - Kan vi gøre det åbent? - Nej Okay, åbne dine øjne. Oh my god, du har ret - Åh min Gud! (skriger) - Herregud! - Har du nogensinde været i noget som dette, Audrey? - Nej, jeg kan ikke lide spinny legetøj - Tror du, du kan 'kaste op? - Ja - Skal vi afslutte isen? - Ja, du er nødt til at få alt klar. (støn) - Kan vi slikke? I øjeblikket? Det smager lidt som peber.

I det mindste er det ikke rodet. - Føles det sikkert? - Uh huh. - Jeg synes, I er gode. - Vi holder virkelig rigtig fast. - Lad os gøre det! Jeg er klar! - Okay, vi gør det 100 gange, okay? - Nej! (spændende musik) (stønner) (griner) - Okay, prøv at spise det! Lad os begynde at spinde - Åh min gud! Åh gud! (skriger) Du bliver arresteret for misbrug af børn! (stønner og knurrer) - Hej, vi tilføjer endnu en kugle, fyre.

Vi stak det ikke højt nok. - Okay, når du er klar. Gør det! - Åh min gud, ah! Åh min gud skrig ikke! (råber) - Det er fantastisk, men ikke godt. - Austin, læn dig tilbage. - Okay, jeg læner mig tilbage. - (græder) Jeg kaster op. - Okay, du er ved halvvejs der. - Du kan klare det, Audrey! Bare rolig, åh min gud - du kan gøre det bedre end mig, Austin, mine hænder er iskolde! - du har brug for flere omgange - Åh min Gud! - Jeg var aldrig klar til det - jeg kan ikke! Jeg kan ikke! Jeg prøver at spise alt.

Herregud, jeg bliver syg. OKAY! Min kegle bryder! Åh nej han vil falde! Åh nej! - Okay, du har stadig 30 tilbage - du skal stoppe! - Nej, du har brug for flere rotationer. (Spændende musik) (skrig) - Åh min gud! - Og jeg kaster op! (Skrig) (spændende musik højere) - Okay. (Hoster) - Jeg spytter ud - Okay, I spænder din sikkerhedssele op, gå ud og gå ud. (Bifald) Godt arbejde gutter! (Glockenspiel) Du gjorde det! , Jeg har mavesmerter - Vil du gøre det igen? - Nej, jeg hader det! Jeg hader det! (spændende musik) (TV-baggrundsstøj) - Så det er det værd.

Hvad sport spiller en stor rolle i at bryde væk?

Daves besættelse med alle ting italienskeeksemplificerer det faktum, at du i ungdomsåreneervælge hvem du vil være, og at hele verdeneråben for dig; det var også oprør mod hans forældres trange og kedelige liv.

For en sprinter kan en god start betyde forskellen mellem evig berømmelse og evig glemsel. Så det er ikke underligt, at en stor del af en sprinter træning er rettet mod at komme ud af blokeringerne så hurtigt som muligt. Tiokampfeltet var historisk stærkt.

Den forsvarende mester Daley Thompson var tilbage, og to unge østtyskere, Christian Schenk og Torsten Voss, ønskede at gøre sig et navn på den største scene. En mand, der absolut ønskede at gøre et stort indtryk, var den vesttyske Jürgen Hingsen. Han var verdensrekordholder, men havde kun opnået sølv i 1984.

I 1988 var han 30 år gammel, og klar til at hente det guld, der var gledet forbi ham i Los Angeles. Den første begivenhed var 100 m, ikke Hingsens foretrukne disciplin. Han skulle have brug for en fremragende start.

Han var tydeligvis ivrig efter det. Det var Hingsen igen. Decathletes har to falske starter, så han var stadig i løbet.

Så længe han ikke

Å trods hans uskyld var Hingsens kampagne forbi, før den begyndte. Hans olympiske karriere var afsluttet med en klynken. Han ville aldrig gå tilbage til spillet.

Men Hingsen var ikke en sprinter på fuld tid, så hans overivrige starter er tilgivelige for at perfektionere deres starter, især for at undgå situationer som den Hingsen befandt sig i. Linford Christie ankom til Atlanta som den forsvarende mester over 100 meter. Han havde vundet sin guldmedalje i Barcelona i en relativt gammel alder af 32, så Atlanta var sikker på at være hans sidste olympiske lege ved 36.

Velkommen til åbningsceremonien for legene

Christie havde trodset sine år for at komme til finalen og for at vinde sin anden runde foran verdensmesteren Donovan Bailey fra Canada. Opstillingen til finalen var ved siden af ​​Bailey var der nummer et i verden, Frankie Fredericks, der sluttede bag Christie for sølv i 1992, amerikaneren Dennis Mitchell, der tog bronze i samme løb, Ato Bolden, superstjernen på hold, som var den yngste 100 meter dallist i verdensmesterskabs historie sidste år.. og Mike Marsh, der vandt guld over 200 meter i Barcelona.

Det var et førsteklasses felt. Der var ikke plads til fejl. Christie vidste, at han måtte køre det perfekte løb for at beholde sin titel.

En sjælden falsk start fra Christie. Han var en berømt starter og vidste, at han måtte være fejlfri i dag. Han havde prøvet lykken.

Endnu en af ​​dem og hans karriere ved de Olympiske lege ville være forbi. Indstil

Endnu en falsk start. Denne gang var det den unge Boldens skyld. Spændingen opbygget.

Tredje held? Christie så forvirret ud, men gentagelsen syntes at bekræfte hans skyld. Hans titelforsvar var forbi under hjerteskærende omstændigheder. Eller var det? Christie fjernede det andet flag fra sine puder.

Han nægtede at acceptere dommen. Det var en bemærkelsesværdig opførsel af senior statsmand for sprint. Han blev bedt om at forlade arenaen, og efter at have stoppet løbet i næsten tre minutter trådte han modvilligt tilbage fra banen.

Han så hjælpeløst, da han mistede sin krone til Donovan Bailey i en bizar afslutning på den internationale karriere hos en af ​​de største sprintere i historien. Men i det mindste kom Christie på banen, hvilket for nogle mere end kan siges. På vej til OL i 1972 var Rey Robinson og Eddie Hart to af de hotteste udsigter i sprint.

De var fælles verdensrekordindehavere. Begge havde spidsen for at vinde medaljer i 100 meter. Efter at de to unge sprintere faldt lidt af deres om morgenen Kvalificerende første heats, gik de tilbage til den olympiske landsby for at slappe af.

Hendes træner Stan Wright tog sig af hendes tidsplan. Han fortalte dem, at deres indledende runder i anden runde ville starte kl. tidligst.

Kl. 16:15 Robinson og Hart mødtes i atleternes landsby og tændte fjernsynet.

De så en mænds 100 meter løb. Det var anden runde. Billederne var live.

Forvirring begyndte. Så panik. De skyndte sig til stadion.

Men det var for sent. Hart og Robinson gik glip af deres løb og blev diskvalificeret. Træner Stan Wright havde arbejdet med den forkerte tidsplan.

For de to unge sprintere var deres livs arbejde opløst foran dem. Det var ødelæggende. guldet blev endelig vundet af Valeriy Borzov fra Sovjetunionen på en tid på 10,14 sekunder.

Robinson og Hart løb begge 9,95 sekunder tidligere i år. Hverken Robinson eller Hart ville nogensinde vinde en olympisk medalje i en individuel konkurrence. en livslang ulykke var blevet udslettet under hjerteskærende omstændigheder.

Så næste gang du har forsovet dit vækkeur og få den grimme følelse i din mave, skal du prøve at forestille dig, hvordan Rey Robinson og Eddie Hart følte, da de tændte for tv'et.

Hvilken cykel er ved at bryde væk?

På denne baggrund af begivenhederne blev der i foråret 1978 bestilt to Masi Gran-kriteriercyklerskal bruges til filmoptagelseBreaking Away. Hovedrøret viser det sorte afstandsstykke til headset, der adskiller Christopher'scykelfra den anden Masi, der blev brugt til filmen.31. okt 2017

Var det at bryde væk filmet i Bloomington?

Med et budget på 2,4 miofilmvarskød påcampus og iBloomingtoni løbet af sommeren og efteråret 1978. Scener varskudi stadig genkendelige rum, som fællesrum ved Indiana Memorial Union, pladsen i centrumBloomingtonog Rose Well House i campus's Old Crescent.1. apr 2019

Hvornår blev filmen Breaking Away filmet?

Stoller's besættelse af alt italiensk blev også inspireret af Blase, der havde brugt et semester på at arbejde med to italienske læger på campusmedicinsk center. Med et budget på 2,4 miofilmvarskudpå campus og i Bloomington i løbet af sommeren og efteråret 1978.1. apr 2019

Hvem var instruktør for filmen Breaking Away?

Gå til navigation Gå til søgning. 1979 Amerikansk film af Peter Yates. Breaking Away er en amerikansk komediedramafilm fra 1979 produceret og instrueret af Peter Yates og skrevet af Steve Tesich. Det følger en gruppe på fire mandlige teenagere i Bloomington, Indiana, der for nylig er uddannet fra gymnasiet.

Hvem er hovedpersonerne i at bryde væk?

For andre anvendelser, se Breaking Away (disambiguation). Breaking Away er en amerikansk komediedramafilm fra 1979 produceret og instrueret af Peter Yates og skrevet af Steve Tesich. Det følger en gruppe på fire mandlige teenagere i Bloomington, Indiana, der for nylig er uddannet fra gymnasiet.

Hvad var filmen Breaking Away om Peter Yates?

Det er et stort sportsdrama om både cykler og opvækst. Peter Yates 'Breaking Away' er et ømt billede, starter langsomt og bliver derefter til en smuk blomst. Det er en af ​​de kommende myndighedsfilm, der med det samme kan få filmgæster til at grine fra øre til øre. Jeg ved ikke, hvordan en så god film holdt min opmærksomhed.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.