Vigtigste > De Bedste Svar > Korn til atleter - holdbare løsninger

Korn til atleter - holdbare løsninger

Er korn godt for atleter?

En skål fuldkornskorner somgodtsom en sportsdrik til restitution efter træning. Forskning har vist, at den let tilgængelige og relativt billige morgenmadsmad er lige så effektiv som populære, kulhydratbaserede 'sportsdrikke'.15. maj 2009

(glad popmusik) - Hej Munchies, og velkommen til kanalen, når du er ny. Jeg er Alyssia, og i dag taler vi om en af ​​mine yndlingsfødevarer, og jeg tager en af ​​jer, hvis du ser: korn! Under min rejse ind i voksenalderen og arbejdet med mit sunde forhold til mad vågnede jeg næsten hver dag og spurgte mig selv: 'Kommer den dag, hvor jeg bare ikke vil have korn?' Og ikke kun korn, men de sødeste, sødeste korn, som jeg elsker så meget som Cinnamon Toast Crunch, Cap'n Crunch, Golden Grahams eller Fruity Pebbles. For at være ærlig er jeg ikke kræsen.

Hvis der er en sukkerholdig korn foran mig eller i huset, bliver den spist Som vi ved, er sukker som en integreret del af vores daglige kost langt fra ideel. På dette tidspunkt er de fleste mennesker klar over, at vi skal forsøge at reducere eller begrænse sukker, især tilsat sukker, som det meste af hvad korn indeholder. For at være ærlig laver jeg ikke denne artikel for at fortælle dig, hvilke korn der er sunde.

Jeg antyder ikke, at disse er sunde eller rene eller noget, der bør eller ikke bør være en del af din daglige diæt. Jeg har prøvet at vælge muligheder, der ikke ligner skildpaddemad eller smager som træbark. (dramatisk musik) I slutningen af ​​dagen vil alle vide, hvilke korn der er de sundeste, men alt hvad jeg kan gøre er at give dig statistikken og lade dig beslutte.

Disse er stadig forarbejdede fødevarer. Nu er der intet træ i naturen, der dyrker korn. Det er blevet gjort til det lækre, det er, og der er bare ikke noget at få det. Da de fleste mennesker er optaget af sukker, har jeg samlet en liste over korn, der indeholder vilkårligt seks gram sukker eller mindre total sukker, ikke kun fordi alt er vores påvirker blodsukker.

kæmpe cykler anmeldelser

Seks gram sukker svarer til en og en halv teskefuld sukker eller en og en halv sukkerpakker eller sukkerterninger. Af hensyn til klarheden anbefales det ikke at tilføje mere end seks teskefulde sukker om dagen. Og mindre er naturligvis altid bedre.

Også for et perspektiv på, hvordan de fleste mennesker spiser for meget, den gennemsnitlige mængde sukker per dag, vi spiser 19 teskefulde. Så de seks gram pr. Portion, vi bruger i dag, det vilkårlige antal, er omtrent en fjerdedel af det samlede anbefalede daglige indtag for tilsat sukker. Okay, jeg har talt længe nok, lad os komme ned på listen, jeg har forsøgt at finde nogle mere verdslige og almindelige muligheder samt nogle af de tilsyneladende sundere eller renere muligheder, du kan få i en almindelig købmand , ikke specialbutikker online.

Lad os starte med dem, du måske genkender. Seks gram sukker, vi har et par. Honey Bunches of Havre og Quaker Original Life indeholder begge seks gram sukker til en tre-fjerdedel kop servering.

Husk, at serveringsstørrelser er vilkårlige, og hvad der virkelig betyder noget, er, hvor meget du spiser. De fleste mennesker spiser ikke tre fjerdedele af en kop korn. Jeg spiser sandsynligvis mindst det dobbelte, når jeg vil have det, hvilket betyder en halv kop, hvilket betyder 12 gram sukker Se, hvordan dette kan tilføje.

Du er nødt til at læse etiketten for at være sikker, og du skal være opmærksom, og hvor meget du spiser for at det betyder noget i første omgang. Begge muligheder indeholder også hvede, så de er ikke glutenfri. Men for at være ærlig, hvis du er bekymret for disse glutenfri, medmindre du er cøliaki, eller hvis du ved, at du er glutenfølsom, ville jeg være mere bekymret for sukkeret end gluten.

Det vil have større indflydelse på de fleste af os. Multi Grain Cheerios indeholder også seks gram sukker, men serveringsstørrelsen er nu en kop, stadig ikke nok for mig, men vi fortsætter, du kan se, hvordan det betyder, at du kan få lidt mere granola til den samme pris på sukker , og disse er faktisk glutenfri. Crispix Original indeholdt fire gram sukker til en servering på en kop.

Åh, jeg elsker Crispix så meget. Så jeg holder mig til dette portionsstørrelseskoncept et sekund, når jeg har en og en halv kop Crispix, som for mig mere er en normal serveringsstørrelse. Til sidst har jeg seks gram sukker sammenlignet med de 12 gram sukker når jeg har den samme serveringsstørrelse som Honey Bunches Oats eller Quaker Origi.

Jeg har ikke noget liv. Hmm

tandem cykel

Hmm

Lad det marinere. Vasker til tre gram sukker pr. Portion, almindelig kix. Men hvad er bedre, serveringsstørrelsen er nu en kvart kop.

Så mere müsli og mindre sukker; hvad en sejr. Disse har heller ingen glutenholdige ingredienser, men er ikke certificeret glutenfri. For de fleste af os betyder det ikke noget.

Ris Chex kommer med kun to gram sukker til en person kop servering. Nå, de er ikke en sød granola i sig selv, men de har en naturlig sødme, der stadig kan tilfredsstille den granola-kløe. Og sidst men ikke mindst, er denne mainstream granola mere regelmæssig Cheeriosat et gram sukker til en kop. Naturligvis er dette ikke en sød korn.

Men jeg må sige, som elsker af sød granola ved Cheerios, hvad de laver, fordi de er gode, selv uden sukker. Så velsmagende som de er, er jeg sikker på, at nogle af jer har læst, at Cheerios og mange andre morgenmadsprodukter stadig indeholder glyphosat, en kræftfremkaldende ingrediens i Roundup-herbicidet. Men husk, jeg fokuserer kun på sukker i denne artikel.

Jeg hævder ikke, hvilke der er sunde, og hvilke der er relative. Okay, jeg kunne have tilføjet flere som Rice Krispies, Corn Chex osv. Jeg prøvede at vise dig en række her.

Jeg kunne ikke vise det hele, men jeg vil give dig 17 specifikke eksempler her, så du kan føle dig sikker, når du går ind i butikken, læser etiketten og træffer det rigtige valg for dig, ja, en ting mere at husk: seks gram er virkelig et vilkårligt tal, som jeg valgte at have en struktur. Nummeret seks har ingen magi. Som jeg sagde, er det en fjerdedel af den anbefalede daglige tillæg for tilsat sukker.

Jeg kunne have valgt syv, otte eller 10 gram, men jeg var bare nødt til at vælge noget. Hvis du vil have flere detaljer om de specifikke statistikker over sundere korn, skal du tjekke min ældre artikel om korn samt min Crazy Sugar-sammenligningsartikel. Dette vil alvorligt blæse dig væk.

Begge er knyttet sammen i beskrivelsen. Hvis du kan lide denne episode og vil have mere, håber jeg, at du abonnerer og ringer på klokken for at få besked. Jeg har linket flere instruktionsartikler som dette i beskrivelsesfeltet.

På de tilsyneladende sunde kornmærker. Hvad jeg siger en mai Forskellen mellem de almindelige mærker og de tilsyneladende sunde mærker er, at disse tilsyneladende sunde mærker har en tendens til at være lidt renere, hvilket betyder, at de generelt bruger færre ingredienser, bruger færre konserveringsmidler og bruger mere naturlige kilder til sukker, når Brug af sukker Mærker er normalt lavet med flere tilsætningsstoffer, og kvaliteten af ​​ingredienserne er ikke så vigtig. Så lad os starte øverst med de tilsyneladende sundere mærker.

Med seks gram sukker har mors bedste kornmærke en blanding af havre og honning, som jeg virkelig prøver på at være havregryn. Det er seks gram sukker til en trekvart kop servering. Dette mærke har nogle få sorter granola, men de fleste af dem havde den samme mængde sukker som den almindelige super sukkerholdige granola, du har brug for for at læse disse etiketter.

Og husk, selvom ingredienserne kunne være lidt mere tankevækkende, er sukkeret i denne skål, der påvirker dit insulin- og blodsukkerniveau, lige så meget det samme som de almindelige honningbunker af Oatsor eller Quaker Life. Så gør dig ikke klar, hvis du spiser mainstream-mad i stedet, og tro ikke, at du får det bedre at spise dette, fordi de i det væsentlige vil påvirke vores kroppe det samme. Efter min mening smager moren bedst - Version lidt mindre forarbejdet og lidt mindre sprød.

Men kom nu, er det ikke det, korn smager godt? Alligevel er det vigtigt at huske, at alt dette er forarbejdede fødevarer. Jeg ved, de er en del af vores liv. Det er hvad det er.

Men efter min mening og mit personlige mål for min egen krop er at spise mindre af det. Det betyder ikke at undgå dem helt, men at rive dig selv over det eller det, fordi et gram sukker eller et konserveringsmiddel er lidt spild af energi. Jeg vil bruge denne energi til gradvist at bevæge mig væk fra forarbejdede fødevarer i stedet for at stresse mig selv og sidde fast i de små detaljer, når der virkelig ikke er nogen, der serverer mig.

Okay. Selv med seks gram sukker til to tredjedele af en kop fik vi Nature's Path Crunchy Vanilla Sunrise Cereal. (sukker) For at være ærlig har Nature's Path så mange kornarter, der ser næsten identiske ud, at det var lidt overvældende.

citi cykel philly

Jeg ved ikke, hvad der smager godt, eller hvad forskellen egentlig er, men du har nogle muligheder med mindre sukker. Du er nødt til at læse etiketterne. Disse er glutenfri og smager ret godt.

De har en subtil ristet vaniljesmag. Der er også disse blåbær / vanilje polære puffer fra Love Grown brand, der er ret seje, fordi de bruger bønner som deres vigtigste ingrediens. Jeg vil sige, at dette mærke er meget fokuseret på at foretage ægte ændringer med forarbejdede fødevarer i stedet for at få dig til at tro, at de foretager en ændring som nogle af disse andre tilsyneladende sunde mærker.

For en kop af det får du seks gram sukker og er drevet af bønner, helt glutenfri. Disse smager næsten som Trix. Det bruger naturlige smag, men smager faktisk lidt kunstigt.

Det er ikke alt for sødt, men det er ret godt, især med mælk. Kashi kanel French Toast Cereal indeholder også seks gram sukker til en tre-fjerdedel kop servering. De er ikke certificeret glutenfri, men de ser kun ud til at have glutenfrie ingredienser, der faktisk smager lidt som æbletærte.

Der er ikke noget æble i det nu, men det er næsten som den varme kanelbid, der minder dig om ferien, og den har en god knap gram sukker pr. Tre fjerdedele af en kop. Den er omtrent lige så sød som Life-granola, men smager lidt mere hvedig og mere naturlig. Barbara's Original Puffins, som faktisk er super gode, er også kun fem gram sukker pr. Tre fjerdedele af en kop.

Disse er desværre ikke glutenfrie, men Barbara's har en række lundefugle i multigrain og honningris, som begge er glutenfrie og seks gram Indeholder sukker i samme serveringsstørrelse. Men jeg må sige, at jeg er en enorm lundefan. Dette er en af ​​de tilsyneladende sunde, der faktisk smager som almindelig granola; en god let knas og fin struktur og sødme.

Nature's Path Honey'd Corn Flakes er kun fem gram sukker pr. Kop og er glutenfri. De er lidt søde, ikke overvældende. Ikke nøjagtigt så sød som du ville forvente, at honning skulle være.

Der er også majsflager, der er søde med frugtsaft, bliver T. Så teoretisk super cool, men for at være ærlig smager de ikke rigtig søde, når du prøver dem, i det mindste ikke sød nok for mig. De smager næsten ligesom en majsflager, så efter min mening bliver fire gram sukker pr. Kop spild af sukker, hvis jeg ikke rigtig kan nyde sødmen.

Tilbage til Barbaras brand hopper vi på kun et gram sukker pr. En-og-tre-kvart kop servering af disse økologiske brune rischips. Så i det væsentlige er disse sundere ris crispies. Hvad der gør mig vild med Rice Krispies er, at næsten alle mærker, tilsyneladende sunde eller ej, har sukker som ingrediens, og du kan ikke engang få en smag for det og nyde det.

Men det var rart at se disse faktisk bruge frugtsaftkoncentrat i stedet for bare bordsukker. Jeg siger dig, læs etiketterne, fordi andre tilsyneladende sunde mærker af Rice Krispies også indeholder almindeligt gammelt sukker. disse smager ikke så godt som normale ris krispies, (griner), men hvad skal du gøre? Og sidst men ikke mindst, Barbara's Honest O's, AKA Organic Cheerios.

Kun et gram sukker pr. En to tredjedele af en kop, det er en større portion end normale Cheerios, kun en kop. De er glutenfri og igen ikke søde. Heller ikke så god som almindelige Cheerios.

De er lidt for lette at følge med, men de kan stadig være tilfredsstillende. Så hvad er det en for dig? er der en anden, der ikke er på listen, som du elsker? husk dette er bare en smag af, hvad der er derude, men pointen med denne artikel var at skabe bevidsthed gennem eksempler for ikke at fortælle dig at spise eller ikke, min personlige mening er, at korn ikke giver min krop den kvalitet, jeg ønsker det at være, så jeg fortsætter med at gå, i det mindste korn alene, så jeg vil ikke have det hver dag at spise, men du er nødt til at træffe det valg, der passer til dig. Jo mere bevidsthed vi har, jo mere kan vi træffe informerede beslutninger for os selv snarere end blindt at lytte til, hvad en person siger, eller en tilfældig genstand eller sundhedsanprisning på en kornæske. (griner) Kom nu.

Du fik det baby, du fik det Hvis du vil have flere af disse artikler, hvor jeg sammenligner mærker, så lad mig vide, hvad du vil se i kommentarerne nedenfor. Hvis du fandt denne artikel hjælpsom, håber jeg, du vil dele den med en ven eller på sociale medier. Hjælp mig med at sprede budskabet.

Uddannelse er nøglen. Jeg værdsætter dig. Vi ses næste uge med en helt ny episode.

Og husk, især når det kommer til korn, er det hele et spørgsmål om munch. (optimistisk popmusik)

Hvilke korn skal atleter spise?

Hvad skal man gøregør: Vælg enkornder har den laveste mængde sukker pr. portion. Lede efterkornmed ca. 5 til 6 gram sukker pr. portion. Gode ​​eksempler er: Cheerios, Rice Krispies, Kix, Wheaties, Life og Shredded Wheat. Husk,atleterkan tilføje frisk eller tørret frugt for at forsøde skålen.18. nov. 2016 g.

Det er vigtigt for din præstation at støtte din triatlon-træning med en afbalanceret kost i dag. Jeg ser på hvilke superfoods, der kan give dig dette naturlige boost. Lad os starte med ordet eller ordet superfood. Nu ryster mange ernæringseksperter over tanken på dette ord, fordi der ikke er nogen, der er unikke fødevarer, der giver dig det fantastiske boost, der kan gøre dig til en bedre, hurtigere og stærkere atlet natten over. Det handler om at kombinere forskellige og nærende mad kombineret med en træningsplan, der gør dig til en bedre atlet, der siger, at nogle fødevarer har mere indflydelse på Disse ernæringsmæssige fødevarer, der menes at være bedre for vores generelle helbred, men før vi gik til de fødevarer, jeg valgte, måtte jeg selvfølgelig på en eller anden måde begrænse, og jeg kunne ikke få alle de fødevarer, der er gode for dig, og jeg undersøgte eksperter, og jeg valgte mine 11 yndlings superfødevarer startende med æg, den enestående grund til at spise æg har deres proteinindhold fordi de alle indeholder essentielle aminosyrer og er lette at fordøje.

Ud over dette makronæringsstof har de også vitaminer, mineraler, omega-3'er og antioxidanter, mens alle disse tilsammen gør dem gode til muskelsyntese og regenerering. Det vigtigste ved ægget for mig er, at det er bekvemt og billigt nu, ganske vist meget til misbilligelse for mine kolleger. Jeg har et hårdkogt æg i lommen ganske ofte, der kommer ud til en snack om morgenen, men hvis du ikke 't ønsker at forstyrre dine kolleger, der er helt sikkert andre måder at tilføje æg til din diæt, en fantastisk måde at lave en spansk omelet på er, så du kan få det varmt om aftenen og måske lave en stor og derefter bruge den anden halvdel til morgenmad, når du er ude næste dag Fantastisk måde at bruge alt indholdet af dit køleskab på. Derefter har vi grønkål, jeg kan huske, at jeg hadede at spise grønkål som barn, da mine forældre griner af mig nu, fordi jeg inkluderer dette i en hel del af mine måltider, ja, det kommer fra kålfamilien, og det er virkelig højt i vitaminer kb6 jern og calcium den supergrønne mad er fuld af antioxidanter, carotenoider og flavonoider, som er gode til den antiinflammatoriske proces, noget meget vigtigt for atleter, fordi vi lægger så meget stress på vores krop, og når du stresser vores kroppe, har vi også brug for en større mængde calcium og jern, så det kommer meget praktisk, især for kvindelige atleter og dem, der måske ikke spiser kød eller mejeriprodukter, så du undrer dig måske over, hvordan du kan gøre denne grøntsag til en spændende ortastat, der faktisk er blevet eksperimenteret med for nylig. Pop den i stegeovnen med noget kokosolie og et par mandler, som er godt ristet og virkelig sprød. Men hvis du laver det på denne måde, så prøv at holde det på et minimum, fordi du ikke vil miste de vitale mikronæringsstoffer, næste har vi h umble rodgrøntsager Petriewell, som for nylig har fået popularitet, dels på grund af dets høje indhold af antioxidanter i form af anthocyaniner, men for nylig og især på grund af dets høje nitratindhold, har undersøgelser nu faktisk antydet, at et højt nitratforbrug kan hjælpe atletisk præstation, især med udholdenhedsatleter, er denne grøntsag blevet så populær, at den ikke vises i kager, selvom jeg ikke vil anbefale at få dine nitratmængder og ud af en rød fløjlkage på grund af den mængde kage, du ville have at spise for at få nok nitrat, for eksempel, ville helt sikkert negere fordelene, men det Der er så mange andre måder at bruge denne grøntsag på, du kan lægge den i andre bagningstykker ben, men sandsynligvis bedst opbevares som en salig butik, når du steger det, du kan raspe det i salater eller i smoothies og saft en anden rodgrøntsag, søde kartofler, nu har denne meget mere sundhedsmæssige fordele i forhold til mosenormen hvid kartoffel, hvoraf den ene er Th Faktum er, at det indeholder højt fiberindhold og langsomt frigivende kulhydrater, men derudover indeholder det også beta-caroten, som giver dig vitamin A, det er også højt i vitamin C, så fyldt med antioxidanter hjælper de også med at sænke blodtryk, og der er gode fødevarer til atleter, fordi de er så fyldte med vitaminer og mineraler som kalium, jern, mangan og kobber, alle de krav, som atleter ofte mangler, og sidstnævnte - kobber og mangan er gode til en sund muskelfunktion som god som du er Denne rodgrøntsag bruger der er så mange nemme måder at stege, purere og stege på. Steg et stykke kage, eller du kan endda lægge det i brownies, selvom jeg vil foreslå, at det er en af ​​de mest bekvemme fødevarer i denne købmand liste - den ydmyge banan kommer ikke kun i sin egen miljøvenlige emballage, den pakker også en punk, mens den er høj i kalium og vitamin B, de holder ernæringsmæssigt dit blodsukkerniveau mere stabilt, genopfylder dine kulhydrater og hjælper med fordøjelsen af ​​en snackog dette er en af ​​de nemmeste ting at inkludere i din mad, du kan lægge dem i smoothies, hugge dem i din granola. Du kan endda eksperimentere lidt, og jeg lavede en is med den ved at fryse den, tilføje lidt mælk og derefter blinke det og det er en temmelig velsmagende men sund dessert, den perfekte regenereringsdrink, mælk, du kan ikke fratage dig selv de sundhedsmæssige fordele ved komælk understøtter nu regenereringsdrikke har e i et forhold på tre til tre dele kulhydrater til en del protein, som er udviklet til optimal regenerering umiddelbart efter træning, det er nøjagtigt det samme forhold, som du finder mælk på toppen af, det har også et højt indhold af calcium og vitaminer.

reparation af rørformede dæk

Uundværlig for sunde knogler og især i triatlonløb, lægger vi meget stress og mikroskader på vores knogler. Socalcium og D-vitamin er nødvendige i overflod. Mælk er den åbenlyse mad til calcium og D-vitamin, men det hjælper også med hydrering, men hvis du ikke vil drikke det, skal du tjekke andre mejeriprodukter for at få de mikronæringsstoffer som yoghurtcreme fraiche ostost listen fortsætter, ikke den hotteste superfood, dernæst har vi fuldkorn, der er lavet i løbet af de sidste 10 år eller hovedsagelig på grund af deres lave glykæmiske indeks eller GI, der i grunden er blevet værdsat meget langsomt frigivende kulhydrater, men der er så meget mere til denne gruppe kornfødevarer som brun ris, fuld hvede pasta, byg og quinoa som dem, jeg har her, har også højt indhold af fibre og protein, hvilket gør dem gode til vedvarende frigivelse af energi, såvel som din fordøjelse, og kostfibre skal også hjælpe med at opretholde gode tarmbakterier. I dag valgte jeg specifikt valnødderb Fordi dette er den møtrik, der faktisk har den største andel af omega-3 fedtsyrer og også indeholder vitamin B og vitamin E, denne lille møtrik indeholder selen, zink, ca lcium og jern og noget, vi ikke rigtig nævnte, før de var fede, nu indeholder alle nødder et godt fedtstof og enumættede og flerumættede fedtstoffer alt i alt gør det lidt slidt godt til hjernehuset såvel som til det fysiske opsving fra træning .

Det næste koges op, og inden du bliver for begejstret Nej, jeg er bange for, at jeg ikke taler om de chokoladekonfekt, du kan finde i din supermarkedskasse, Kakera er faktisk fuld af antioxidanter, der er gode for dit kardiovaskulære helbred og mod gratis dem. radikaler. Det indeholder også høje niveauer af magnesium, og jeg fandt for nylig en undersøgelse, der tyder på, at høje niveauer af Kokoacan rent faktisk hjælper med at beskytte din hud mod solen, men jeg foreslår ikke, at du udskifter at spise chokolade med din solcreme ordentligt, lad os sætte optegnelserne nøjagtigt hvad Jeg taler om Når jeg taler om farve, er det den reneste form for kakao. Så når det kommer til chokolade, vil du måske finde mørk chokolade, der siger, at den har en høj procentdel af kakao eller kakao, for eksempel, at mørk chokoladehår er 85%.

Jeg kan prøve det senere, eller du kan gå med noget som kakaopulver, der er fyldt med alle de samme fordele igen, og som du kan bruge til bagning, eller du kan endda bruge det i salte retter og kilder. Jeg har chiafrø, der indeholder mange næringsstoffer, de indeholder meget proteinfibre, calcium og jern og højt i antioxidanter, hvilket faktisk overraskede mig plus omega-3'er. Du kan få dem i frøform selvfølgelig, eller som vi har jorden version her, men det er også værd at nævne disse hørfrø eller også kendt som linfrø, og disse har meget ens næringsværdier, men er normalt lidt billigere, så det er fantastisk alternativ nu er jeg ikke ernæringsekspert, men jeg vil sige, at alt, hvad der er så rigt på farver, er dejligt og let at være fuld af godhed og næringsstoffer.

Nå, kirsebæret er ingen undtagelse, og et af kirsebærets salgsargumenter er det faktum, at det er fyldt med antioxidanter og derfor fungerer meget godt som en antiinflammatorisk og atlet, og sports ernæringseksperter har eksperimenteret med kirsebærsaft, som faktisk indeholder højere koncentrationer af cherryshot, for at hjælpe denne antiinflammatoriske proces til at støtte. Den sværeste del for denne artikel er at indsnævre den til kun 11 superfoods, men som jeg nævnte i starten, er alle disse fødevarer i en sund, afbalanceret kost den bedste måde at drage fordel af alle de forskellige næringsstoffer, som du og nogle af disse overlapper ganske vist, så det vil være et spørgsmål om at prøve, hvad du kan lide, og også noget, som du er realistisk om, som du kan indarbejde i din daglige madlavningsrutine, men stadig nok talt om mad, jeg tror, ​​det er på, da jeg bagte noget, mine fingre blev lidt beskidte, og du er, jeg er også inspireret til at gøre dette, men inden du gør det, klik på kloden for at abonnere, klik på knappen 'Abonner', hvis du kunne lide denne artikel og er interesseret i, hvordan du kan få nogle af disse vitaminer eller mineraler fra en af ​​vores leverede erger Jeg lavede en artikel med fem tilføjelser til Athan

Er korn dårligt for atleter?

Kornkan være en hurtig og sund mulighed og kan levere de rette næringsstoffer og energi, som enatletorgan krav.20. juni. Dec 2019

Er korn godt til opbygning af muskler?

Kulhydrater ogMuskelopbygning

Mænd og kvinder har brug for omkring halvdelen af ​​deres kalorier fra kulhydrater om dagen. Prøv at fokusere pågodtkvalitets kulhydrater, der leverer kostfibre, såsom fuldkornsbrød ogkorn. Mange mejeriprodukter, herunder mælk og yoghurt, giver også kulhydrater.
21. jan. 2021 g.

Kan jeg spise majsflager inden gymnastik?

Korner hurtig og nem, og noget, som dukan spiseomkring en timeFørdittræning. (Her er de sundeste kornprodukter dukan spise.) Parkornmed skummetmælk for at skabe et godt forhold mellem protein og kulhydrater. For at tilføje mere enkle kulhydrater til energi skal du smide frisk frugt i.14. juni. Okt 2018

Hvilke drinks skal atleter undgå?

Ellers klarer din krop lige så godt med vand.Undgå at drikkekulsyreholdigtdrikkevarereller juice, fordi de kunne give dig mavesmerter, mens du træner eller konkurrerer. Brug ikke energidrikkevarerog andet koffeinholdigtdrikkevarersom sodavand, te og kaffe til rehydrering.

Er korn dårligt for mavemuskler?

Nogle andre fødevarer

Nogle af dem er is, raffineret mel, morgenmad med højt sukkerindholdkorn, forarbejdet ost, majssirup med høj fructose, margarine og donuts. Alle disse bør undgås for at bygge six packAfsnit.
15. nov. 2017 nov.

Er korn højt i protein?

En af de mestprotein-pakketkornpå markedet har Kashi Go Lean Original 13 gramproteinog kun 9 gram sukker. Det er et ideelt valg til en morgenmad efter træning. Du kan også prøve Kashi's Go Lean CrunchKornfor flere smagsmuligheder, som stadig giver en sund 9 gramproteinpr. portion.2. jan. Okt 2018

Er det OK at spise majsflager om natten?

Korn. Ikke allekornerdårligtvalg pånat, men hvis du erspiseen sukkerrig, lavt fiberindhold, så ødelægger du dit blodsukker. Du vil sandsynligvis vågne op med at sulte et par timer senere eller om morgenen på grund af overproduktion af insulin, som sukkeret udløser.22. jan. 2015

lanse dokumentar

Hvilke drinks drikker atleter?

Eksempler på energidrikkevarerinkluderer Monster, Red Bull og Rockstar. Folk bruger sportdrikkevarerat erstatte vand (rehydrere) og elektrolytter, der er mistet ved svedtendens efter aktivitet. Elektrolytter er mineraler, såsom kalium, calcium, natrium og magnesium, der holder kroppens væskebalance på det rette niveau.

Hvilket er det bedste korn til muskelopbygning?

Men mærket Kashi ændrede alt, da de frigav deres GOLEAN-korn, som indeholdt hele 13 gram muskelopbyggende protein pr. Portion. Det er mere end en tredjedel af dets kalorier fra protein! Tilsæt mælk oven på det, og du har et bona fide proteinkraftværk til at starte din dag.

Hvad er den sundeste korn i korngangen?

Granola er Dr. Jekyll og Mr. Hyde fra korngangen. På den ene side kan du hælde dig selv en skål med sunde havre, antioxidant-pakket tørret frugt og sprøde nødder, der er fyldt med kropsvenlige sunde fedtstoffer.

Hvilke fødevarer skal atleter spise om morgenen?

En af de største fjender ved sund spisning er de munchies midt om morgenen, der får dig til at løbe til automaten. For at undgå denne uønskede sult inden frokosten skal du spise et måltid med højt fiberindhold, hvilket superstjerneheptatlet Jessica Ennis gør ved at spise klidekorn om morgenen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bandede øvelser - besvare spørgsmålene

Fungerer modstandsbåndstræning virkelig? Modstandsbånd er et godt træningsredskab, ikke kun fordi de er super overkommelige, transportable og alsidige, men fordi de kan hjælpe med at målrette mod større muskler såvel som mindre stabiliserende muskler. г.

Hjernefordele ved træning - praktiske beslutninger

Hvad er de 3 grunde til, at motion er gavnlig for din hjerne? Fordelene ved motion kommer direkte fra dets evne til at reducere insulinresistens, reducere inflammation og stimulere frigivelsen af ​​vækstfaktorkemikalier i hjernen, der påvirker hjernecellernes sundhed, væksten af ​​nye blodkar i hjernen og endda overflod og overlevelse af nye hjerneceller. 09.04.2014

Fuld kropskreds - handlingsorienterede løsninger

Hvad er et fuldkropskredsløb? Denne kredsløbstræning vil være en blanding af ensidige bevægelser (enkeltben eller enkeltarm, som en biceps-krølle) og sammensatte øvelser, der engagerer muskler i hele din krop.26 окт. 2020 г.

Vægtet ab-træning - brugbare løsninger

Kan vægte give dig mavemuskler? Ingen overraskelser her: vægte er et godt valg, hvis du ønsker at opbygge abs. 'Brug af ekstern modstand, herunder vægte, kan være en effektiv måde at udfordre mavemusklerne på og give variation,' sagde Tom Holland, MS, CSCS, en træningsfysiolog, der fungerer som fitnessrådgiver for Bowflex. г.

Crank Brothers-kompatible sko - Sådan repareres

Fungerer SPD-sko med Crank Brothers? Begge sko leveres med et mellemlag specielt til brug med Crank Brothers klamper. Mens disse sko er optimeret til Crank Brothers-pedaler, er de kompatible med Shimano SPD-systemet og andre mærker af clip-in-pedaler også. 15 дек. 2020 г.

Vandoptagelse i kroppen - hvordan løser vi det?

Hvor meget vand kan min krop absorbere ad gangen? Bundlinie: Nyrerne kan fjerne 20-28 liter vand om dagen, men de kan ikke udskille mere end 0,8 til 1,0 liter i timen.