Vigtigste > De Bedste Svar > Chamois undertøj - levedygtige løsninger

Chamois undertøj - levedygtige løsninger

Har du undertøj med vaskeskind?

Detvaskeskindhjælper med at tilbyde ekstra polstring for komfort under lange ture, mens du beskytterdufra gnidning pgaundertøj. Hvis dine shorts har envaskeskind, undgåiført undertøjhvis det er muligt.Hvis du er nybegynder med at cykle, og du ikke vidste, at du var nødt til at blive kommandør, eller hvis du bare er på udkig efter nyttige tip, er denne artikel det vigtigste redskab til dig til næsten alle lejligheder på din cykel. Hvis det er vådt og koldt udenfor, er det så ideelt til at forblive varm og regulere temperaturen. Men når det er varmt udenfor, er en letvægt som denne tanga ideel til at holde dig køligere og mere behagelig i længere tid.

Men de tjener også et andet formål, og det er et andet lag af stødbeskyttelse, endda et så tyndt som dette måske bare redder din hud. Tro mig, vi ved, at vi faldt en hel del. I det mindste har jeg det. - Vi ser ikke alle professionelle bruger dem, men handsker er et rigtig godt stykke udstyr.

sænker olivenolie blodtrykket

De beskytter dine hænder i tilfælde af et fald, de holder dine hænder mere behagelige på de længere ture, og når det bliver for varmt på de varme ture, hjælper de endda dig med at transportere sved væk fra din pande. Men når de virkelig kommer til deres ret om vinteren. Du ser så mange ryttere, der rammer vejen med bare et par tynde strikkede handsker, men når du kommer ind i et par vejrbestandige, vindtætte, vandtætte handsker, vil det virkelig transformere din vintercykeloplevelse.Glat. Uden det er jeg vild, noget som ikke alle cyklister betragter som et let vindtæt beklædningsgenstand. Disse er uvurderlige, hvis du kører om foråret eller efteråret, når temperaturen svinger.

Du kan åbne dem og bare køre dem åbne, men de er små og lette nok til at opbevares pænt og let i en baglomme. De fleste af de bedste er åndbare, men i en nødsituation står der intet i vejen for en plastikpose under din trøje. - Drik og vær glad er det gamle ordsprog.

Og det gælder også for cyklen. Bliv dehydreret, og din præstation vil lide, din motivation vil falde, og dit immunsystem falder ved vejkanten. Regelmæssige intervaller er nøglen, især fem minutter i begyndelsen af ​​din tur, da din krop vænner sig til temperaturændringen.Vand er ikke ligefrem den bedste væske til rehydrering. En elektrolytfane er specielt designet til at levere elektrolytter, som din krop har brug for, og den absorberes virkelig let. Nå, tanke op, og det er lidt som hydrering, men kroppen kan gå meget længere uden mad end uden væske.

Nå, hvis du tager en tur længere end 90 minutter, skal du tage en bar, det er virkelig det værd, især omkring det 45-minutters mærke, det er arbejde at tage en god bid eller endda hele baren, der giver dig hjælper med at komme igennem slutningen af sessionen. Så forbi mærket 45 minutter, tag en bid mad hvert 20. minut. Dette vil øge ydeevnen og din evne til at opretholde den anstrengelse og hjælpe dig med at opbygge dit stofskifte, og det er også en stor belønning på turen. - Når du planlægger din rute, skal du sørge for at holde en afstand, så du kommer med noget som en løkke rundt om det sted, du bor, eller endda en figur otte for at give dig en vej ud, hvis du bliver træt og ikke længere når det.

Der er ikke noget værre end at være miles hjemmefra uden at komme tilbage, men når du bliver mere selvsikker med dine færdigheder, kan du blive meget mere eventyrlystne med ruteplanlægning - En af de store ting ved cykling er nedstigningen og vejen for at blive god Det er at slappe af. Mange ryttere kramper, når karakteren ændres, men du vil gøre det nøjagtige modsatte. Slap af og nyd det.Når alt kommer til alt, har du brugt så længe på topmødet, så kan du lige så godt nyde vejen ned, skubbe grænserne og skrige ind i svingene, men at gå ned og nyde at slappe af er den bedste måde at komme rundt for at tage en afgang. Dine gear er der for at hjælpe dig, men hvis du ikke kan lide gearene på din cykel, er de nemme at skifte, og de er også rimelige. Din gearkasse er der for at gøre din kæde lettere eller endnu hårdere, men det er bedst at hjælpe dig med at få de forskellige typer terræn, du vil køre på.

Fra bjergene til de flade sletter. - Der er kun én ting værre end slet ikke at vaske dit udstyr. Ja, jeg ved, at hvis du ikke vasker dit kit, vil det skabe bakterier, og dit kit stinker, hvilket betyder, at ingen vil køre rundt omkring dig, men hvis du ikke skyller alt vaskemiddel ud efter at have vasket dit kit's hænder, du vil ligne et skummonster.

Når jeg tænker tilbage på mine amatørdage og tænker på nogle af etapeløbene, gjorde vi, hvor faciliteterne var temmelig forfærdelige, og vi var nødt til at vaske alt vores udstyr i vasken, de våde dage var altid en eller to førere ude omkring knæ, der strejfede rundt og sko og underbukser, fordi de ikke skyllede alt vaskemiddel ud af deres vasketøj efter at have vasket hænderne i vasken den aften. Og endelig den store. Brug aldrig undertøj.

I det mindste ikke under cykelsættet, altså. Moderne cykeludstyr er designet til at kramme din hud problemfrit uden behov for dig at sætte noget imellem, vil bare forårsage gnidning, og det vil være utroligt ubehageligt, og hvis du begynder at svede, så er dit undertøj ikke designet til at være antibakterielt som cykelsæt er, så det vil skabe et antal problemer af sig selv. Og trods alt ser det bare forkert ud.

Cykelsættet er designet til at have en ren, glat finish uden vridning. Bestemt ikke på bevægelige dele. Så lad den lingeri være i skabet, har det, vores liste over cykel sandheder. - Hvis du kunne lide denne artikel, skal du give den store tommelfingre, især hvis du også fandt det nyttigt. - Ja, og klik for at få flere vejledningsartikler. der.

Hvordan bærer du en cykelgems?

Anvender lotion

hvordan man bruger en pulsmåler

Eller anvender du ikke lotion? Det er spørgsmålet. Inden vi besvarer dette brændende, ofte tabu-spørgsmål, der stadig bekymrer mange ryttere, lad os se på historien om den ydmyge vaskeskrem for at bringe denne jord til at roe sig ned, beskytte og stoppe gnidningen af ​​de følsomme underregioner. Før vaskeskindet blev introduceret, siger legenden, at ryttere ofte placerer en bøf mellem deres bløde væv og uldne shorts for at berolige og forhindre gnidning.

En bøf, som de spiser senere dagen efter, at den blev mør. Utrolige, polstrede indsatser i ridebukserne eksisterede først i begyndelsen af ​​1940'erne, da de var lavet af ægte fåreskind, lidt sådan. Dejligt og blødt i starten, men når det blev vasket og tørret, blev det hårdt og slibende.

Ikke den ideelle grænseflade til den sårbare base. Derfor er behovet for at blødgøre det hærdede og tørrede læder. Voila! Gamscreme blev født i den enkle form af en blødgørende balsam eller en creme, der blev påført direkte på huden, var cha mois selv.

Og det varede ikke længe, ​​før dette blev et pre-race ritual for de fleste kørere, inklusive mig selv, selvom jeg hurtigt ville tilføje, at det ikke var i 1940'erne for mange år siden. I begyndelsen af ​​1980'erne udviklede vi en ny siddepude, der hurtigt blev meget populær. Til gengæld blev der også skabt en ny vaskeskrem.

Men i stedet for at gøre det hærdede læder blødere, bør det reducere hudirritation og gnidning. I det sidste årti er shorts og vaskeskindsteknologi kommet meget langt, og pasformen er meget bedre. Sædeunderlagene er konturformede og ergonomiske, og mange er også antibakterielle.

Derudover tørrer de ikke ud efter vask. Spørgsmålet opstår, har vi endda brug for sædehynder? Vi stillede dig og nogle fagfolk dette spørgsmål. Til vores undersøgelse talte vi faktisk med 11 professionelle chauffører.

To af dem sagde ja, de bruger en vaskeskindcreme hele tiden. Tre sagde nej, brug dem slet ikke. Og seks sagde, at de ikke brugte det under træning, men brugte det til væddeløb.

Og fra vores twitter-afstemning, hvoraf vi lige har fået 5.000 stemmer, så tak for at kontakte os, når du først har stemt, bruger 45% den aldrig, hvilket er flertallet. 24% sagde, at de bruger det hver gang. Og 31% sagde nogle gange.

Og hvis du spekulerer på mig, bruger jeg slet ikke creme lige nu, men det gjorde jeg i 1980'erne, da jeg var lidt sådan, hvis du allerede bruger en vaskeskrem eller i det mindste har til hensigt at fremstille et par forslag her og Don'ts. Dobbelt aldrig dip. Dette er et stort nej.

Nej. For de af jer, der ikke er sikre på, hvad det egentlig betyder, vil vi sætte det så klart som muligt, anvende det på regionen og derefter gøre det samme igen. Dyp fingrene. Del eller lån ikke din vaskeskrem fra andre.

Hovedårsagen til denne tilsyneladende ubehagelige handling af egoisme er, at du ikke ved, om de dobbeltdyppede eller ej. Det er bare for risikabelt. Så tag din gryde, mærk den, og opbevar den for dig selv.

Men hvis de har et rør, er det sejt. Dette er mere cyklinetikette end noget andet, men når du lægger din lyske direkte på, privat. Når synet af nogen nedenfor er nok til at udsætte nogen fra deres snack før løbet.

Hvad laver du? Hvad laver du? Spænde op, kammerat? - råb ikke på mig. - Gør det bare privat. For Guds skyld.

Med to ord, ja og nej. Det er klart, at mange af jer ikke bruger en vaskeskum, tilsyneladende uden problemer, og profferne, ja, de er lidt af en blandet pose. Så hvad kan vi konkludere? Så hvis du kun kører et par dage om ugen i anstændige shorts med en siddepude af god kvalitet, skal du slet ikke have noget ubehag.

Men når du begynder at øge afstanden på dine ture og øge regelmæssigheden af ​​dine ture, især under forskellige vejrforhold, skal du overveje at lægge lidt lotion på. Hvis du er ny inden for sporten og ikke har kørt i lang tid, kan det være et reelt problem at opleve sadelsmerter, da det kan tage dine lavere regioner at tilpasse sig det nye miljø, det er den relativt billige investering værd. Jeg finder ud af, at gnidning øges, når det er vådt, selv med shorts i høj kvalitet med godt sædelæder.

hvordan man bruger en pulsmåler

Selvom jeg normalt ikke bruger en lædercreme, når jeg ved, vil jeg, hvis du kører i lang tid i våde forhold, vil jeg anvende nogle som en barriere. Et sidste vigtigt punkt at huske på. Chamois creme er ikke en kur mod sadelsår.

Dens primære formål er at forsøge at forhindre dette i at ske, og hvis du har virkelig alvorlig irritation eller brudt hud, er det værd at holde sig væk fra cyklen i et par dage, så tingene kan heles; og hvis du stadig er i tvivl, hvad med det hvis du bare prøver det for at se om det forbedrer din tur? , hvis du ikke allerede har abonneret på The Global Cycling Network, kan du gøre det ved at klikke på kloden. Det er helt gratis, og du vil ikke gå glip af en enkelt artikel igen. Fortsæt nu med emnet, hvad med dig, klik her nedenfor på De 10 bedste måder at undgå at få ømme skod under cykelrelateret følelsesløshed og ubehag.

Hvad er en standard vaskeskind?

Detvaskeskindindersiden af ​​dine shorts var lavet til at passe ved siden af ​​din hud for at forhindre gnidning, og den er bygget af stoffer, der fugter fugt og tørrer hurtigt.Iførtundertøj under dincykelshorts tilføjer sømme, der skåner og stof, der holder fugt, så det bedste er at gå kommando, når du er i sadlen.

Hvad er en cykelskind?

Dybest set, når du hører ordet “vaskeskind, ”Det henviser til cykelshorts. Men det udtryk er ikke helt nøjagtigt. Detvaskeskinder den polstrede skridsektion af cykelshorts. Historielektion: Det plejede at være ikke-polstret læder ved begyndelsen af ​​cykeltøj i 80'erne. I dag er polstringen lavet af skum med forskellige tætheder.11. maj 2018

Er biker shorts stadig i stil 2020?

Detcykel korthype vil helt sikkertstadigvære i live og godt igennem til august, og kvinder vil utvivlsomt bytte deres leggings ud til det køligere (både bogstaveligt og billedligt) alternativ. Men det er ikke alt.Cykel shortssæt er de perfekte stykker til at bære med alle dine sportslige sandaler i sommer.17. juli Feb 2020

Hvad bærer du under biker shorts?

Regel nr. 1 - det gør du IKKEhave pådit undertøjunder cykelshorts. At have et par bomuldsundertøj inde i dincykel shortsophæver alle de leverede fordele (friktionskontrol, fugtighedsstyring). Hvis du har hagesmækshortseller slibeknapper, dincyklingjersey går OVER bib stropperne, ikkeunder.16. jul. 2013 g.

Hvad er en 2 timers vaskeskind?

2 timers vaskeskindSystemer

Det2 timers vaskeskindBrug et skum med dobbelt tæthed, der kombinerer et fast og blødt skum iSkindpad til at forbedre vibrationsdæmpning og træthed fra ujævn jord.
8. jan Feb 2020

Hvilket dyr er skindskind fra?

Chamois læder(/ ˈƩæmi /)eren type porøslæder, traditionelt hud afvaskeskind(Rupicapra rupicapra), en type europæisk bjergge, men i dag næsten udelukkende fremstillet af kødsplit af et fåreskind.

Hvad bærer mountainbikere under shorts?

Imountainbiking'cykelshorts'erløs eller 'baggy' monteringshortshvilkengørikke inkluderet en pude.Mountainbikere bærerSkindunderderes baggyshortsvælge den rigtige vaskeskind til den type ridning, de har til hensigt atgør. I dette bruger vi udtrykketcykel kortog Chamois omskifteligt.8. jan Feb 2020

Har du shorts over cykelshorts?

Kanjegbrug shorts overdem? Absolut ikke. Ikke nogetovereller under, barecykelshorts.21. apr 2015

Hvad sker der, hvis du bruger undertøj med Chamois?

At bære undertøj med din vaskeskind skaber mange problemer. For det første blokerer det dine nederste regioner fra gemen, der er designet specielt til at fange bakterier og bekæmpe friktion mod din bare hud. Det skaber en petriskål i dine svedige underbukser.

Hvilken er den bedste gems shorts til mænd?

Deling af det samme stof som Johnson til mændene, juni er en dreng kort stil kort med en lys pude. Ideel til en kort tur eller din pendling til arbejde. Juni er den perfekte lysbeskyttelse. Den hurtigtørrende, åndbare 4-vejs stretch giver dig masser af bevægelse og flex.

Kan du bære vaskeskind under gymshorts?

Hvis du planlægger at bære din liner under et par almindelige gymshorts, vil du også sørge for, at indersømmen er temmelig kort. En ting at overveje, før du bestiller et par liners, er, hvor tyk den er. Jo tykkere gemen er, jo bedre egnet er den til længere forlystelser, men selv da foretrækker nogle kvinder måske mere mimimalistisk vaskeskind.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Blodtrykscykling - Komplet vejledning

Er cykling god mod forhøjet blodtryk? Aerob træning, såsom cykling og løb, kan reducere dit blodtryk op til 10 mmHg, siger Creswell. Det er omtrent lige så meget som nogle medikamenter. Styrketræning kan også hjælpe med at reducere det med ca. 3 til 6 mmHg, siger han. Og det er aldrig for sent at gøre en målbar forskel.

Cykel-OL - mulige løsninger

Er der cykling i OL? Cykling har været en del af de olympiske lege siden de første moderne sommer-OL i 1896.

Rabat på cykeltøj - praktiske beslutninger

Hvorfor er cykeltøj så dyrt? Nå, det er også dyrt. De har brug for så mange øjenkugler på deres produkt som muligt, og de skal på en eller anden måde vinde folks tillid. En forhandler kan stå inde for et produkt og har trafikken til deres websted eller fodfald til deres butik for i det mindste at give det en chance. 2014.

Cykel gluten - den ultimative guide

Hvordan arbejder du dine glutes, når du cykler? Hav en behagelig sadel: Når dit sæde er ubehageligt, er det mere sandsynligt, at du drejer dine hofter bagud og slukker for en del af gluten. Opvarmning: Efter at have kørt let i et par minutter, hop af cyklen og lav et par squats eller strækninger. Dette hjælper med at få gluterne i gang og minder dem om at skyde, når du træder.

Pactimo cykeltrøje - handlingsorienterede løsninger

Er Pactimo et godt brand? Det er anstændige ting. Jeg har to. Bare sørg for, at det ikke er en klubtilpasning, da slangen er enormt løs. Det er gode ting, har flere trøjer og bibshorts, det holdes rigtig godt efter et par tusind miles.27. 2018.