Vigtigste > De Bedste Svar > Udskiftning af et cykeldæk - almindelige svar

Udskiftning af et cykeldæk - almindelige svar

Er det let at skifte cykeldæk?

Udskiftning af et cykeldækerenkelat mestre og lære dine børn! Følg disseenkeltrin tiludskiftningen punkteretcykelrør. Du kan endda ordne lejligheden på farten, hvis du har et ekstra rør,dækhåndtag og en pumpe.

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du fjerner og udskifter det indre rør på et cykelhjul. Hej Calvin Jones her hos Park Tool Company. Lad os først gennemgå de værktøjer og tilbehør, du har brug for.

Du skal bruge dækhåndtag for at fjerne dækket og en pumpe eller CO2-patron for at puste slangen op igen. For at lære at vælge et kompatibelt dæk og rør til dit hjul, se denne artikel om reparationshjælp på parktool.com.

Tag altid et ekstra rør med dig, når du kører. I tilfælde af planhed skal du udskifte det med udskiftningsrøret og reparere det beskadigede rør senere. For at få hjælp til at lappe, se denne artikel, kræver denne proces at fjerne hjulet. Hvis du ikke ved, hvordan du fjerner hjulet fra din cykel, skal du se denne artikel: Først skal du sørge for, at slangen er helt tom.Fjern alle støvhætter. Hvis dit pumpehjul har en Presta-ventil, skal du først kigge efter en spindelmøtrik langs akslen. Løsn og fjern denne møtrik, og løsn derefter låsemøtrikken på spidsen af ​​ventilspindlen.

Tryk for at tvinge luften ud af dækket og for at fjerne overskydende luft. En Schrader-ventil kan tømmes ved at skubbe stemplet ind i ventilen. For en Dunlop-ventil skal du skrue hætten af ​​et par omdrejninger og derefter trække spidsen udad.

Begge sider af dækket mod midten af ​​fælgen for at løsne perlen fra fælgflanken, læg et dækhåndtag overalt på fælgen undtagen direkte på ventilen, træk tilbage og løft perlen ud af fælgen. Tag en anden håndtag nogle få centimeter væk, og gentag processen. Fortsæt processen, indtil du føler, at perlen løsner sig nok til at skubbe armen over perlen.Fjern den anden perle fra fælgen, brug om nødvendigt dækgreb. Dækket og slangen fjernes nu fra cyklen. Nu udskifter vi det perforerede rør med dit erstatningsrør.

Hvis du ikke har et ekstra rør, skal du reparere dit rør for at komme hjem. Hvis du har en sammenbrud, kan du få en komplet guide til patch, hvis du kender årsagen, kan det hjælpe med at forhindre fremtidige sammenbrud. Så kontroller altid komponenterne: dæk, slange og fælg.

ww performancebike med

Hvis det er muligt, skal du pumpe slangen op til mindst det dobbelte af sin normale bredde og kontrollere for lækager; hvis du puster slangen for meget op, kan du se små huller i slangen. Hør og føl, hvis der kommer luft ud fra slangen. Sørg for at kontrollere hele slangen.I nogle tilfælde vil nedsænkning af det oppustede rør under vand gøre hullet lettere at finde. Hvis du planlægger at reparere røret, skal du markere hullet og tømme slangen. Hultypen fortæller os, hvordan røret blev punkteret og hjælper os med at forhindre en ny punktering.

Et lille nålehul i røret kan indikere et hul i en dorn eller tråd. Kig efter en dorn, bit wire, glas eller metal. Fjern alt, hvad du kan finde.

Hvis der sidder noget fast i dækkets slidbane, men ikke er kommet igennem kroppen, er dækket ikke i fare. Fjern genstanden fra slidbanen. Et enkelt eller et par genveje på siden indikerer, at hjulet ramte noget under kørslen, f.eks.

spole vs luftchok

B. et hul eller en sten

Hvordan skifter du et DÆK på en cykel?

Sådan ændrestilderesog inderrør uden håndtag som en professionel
  1. Flyt hele slakken rundt til et sted.
  2. Brug den slap, du har oprettet, til at skubbederesfra kanten.
  3. Skub resten afderesud for kanten skal du kontrollere, om der er snavs.
  4. Genmonterderespå den ene side.
  5. Pust røret let op.
  6. Indsæt det nye indre rør.

Kan du bytte cykeldæk?

At have en lejlighedcykeldæk kanforladedustrandet, men det er nemt at udskiftedækdig selv. Normalt betyder det bare at udskifte røret inde idæk. Imidlertid,duhar muligvis brug for et nytdæk hvisdet er meget beskadiget eller slidt. Førduudskiftdæk,duJeg bliver nødt til at tage det af.

Skifter Halfords min cykel DÆK?

Hvis du kæmper for at kommedit dækslukket eller har ikke lyst til at kommedithænderne er beskidteHalfords kanHjælp.Voreshold afcykeleksperterkan udskifte dine dækeller slanger tiltillille gebyr, og vi 'llsørge for atdin cykel ersikkert at ride, før du får dig ud igendetvej!

Det er ikke billigt at købe slanger af god kvalitet i disse dage, så det er ikke en dårlig idé at lære at rette dem selv, hvis du har et fladt dæk. Nu har vi allerede lavet en artikel om, hvordan du udskifter en slange. Så hvis du ikke er sikker på, hvordan du får hjulet ud, eller hvordan du fjerner røret fra dækket, er det her du skal gå først.

I dag kan du få selvklæbende plaster, der er perfekte til en hurtig vejreparation, men når du er hjemme, er den sikrere mulighed stadig dit traditionelle reparationssæt til nedbrydning. Mange af dem kommer med et par dækhåndtag for at tage dækket af i første omgang. Og alle kommer med lim, noget sandpapir for at ru overfladen på røret, hvilket hjælper pletterne med at holde sammen.

Og du får forskellige pletter i forskellige størrelser. Nu undrer du dig måske over, hvorfor du har brug for forskellige størrelser af patches. Årsagen til dette er selvfølgelig, at hvis du har en lille torn i dækket, behøver du kun et enkelt lille plaster.

Men med en slangebitpunktering, som er ret almindelig på en mountainbike, hvor dækket presser mod fælgen, kan du ofte fjerne to huller fra hinanden. I dette tilfælde er en af ​​de større pletter mere passende. Det første, du skal gøre, er, hvor hullet er i røret.

yoga for cyklister

Og til dette skal du pumpe det op med en pumpe. Hvis du har et meget stort hul, er det straks klart, hvor luften undslipper. Hvis det er lidt mindre, kan du køre røret ved siden af ​​dit øre, og du vil ofte høre, hvor luften slipper ud.

Hvis du ikke kan høre det, når det er et særligt lille hul, så er det næste trin at tage din slange til en vask, så du kan se, hvor boblerne undslipper. Okay så sørg for, at din ventil er tændt, og nedsænk det indre rør gradvist i vandet. Så det er ret oplagt, hvor det præcist er.

Se? Der kommer meget luft ud. Så når du finder det, skal du tørre det af og derefter markere det, hvor det er, så du ikke mister det igen. Mange reparationssæt til nedbrydning leveres med kridt, men alt, der giver dig mulighed for at finde den, en pen, bare så du ikke mister, hvor hullet er.

Når du har markeret hullet, kan du lade den resterende luft ud af slangen ved at tænde ventilen og skubbe den ind. Lad os derefter tage vores lille stykke sandpapir og bare ru overfladen hele vejen rundt om vores lille hul. Og som jeg sagde, det hjælper limen på limen i plasteret, når vi sætter det på.

Det næste trin er at anvende selve limen selv. Nå, de fleste af instruktionerne siger, at de skal bruges sparsomt, og det er et vigtigt spor. Du ønsker ikke at bære for meget.

Lidt går meget. Når du har påført limen, skal du vente på, at den tørrer lidt, hvilket tager cirka fem minutter, perfekt til en kop te eller kaffe, hvis du er i USA Fjern filmen bag på plasteret . De fleste patches ser sådan ud.

Nogle gange har de ikke folie på bagsiden, og selvfølgelig vil du have, at plasterets centrum skal placeres så tæt som muligt over hullet. Sørg for at bringe det over midten, og at der er lim under hele plasteret. Tryk godt ned med fingeren, og det er en god ide at tage noget, der ikke er skarpt, men ret fast, og bare trykke det ned for at sikre, at der ikke er luft fanget under plasteret.

Og igen lader jeg dette sidde i et par minutter, før vi tager denne plastik fra toppen. Du skal være forsigtig med ikke at bruge den til at fjerne plasteret. Så start med at rulle den bagud.

Hvis du finder ud af, at det begynder at samle det op, skal du bare bruge neglen til gradvist at skrælle den af ​​plastik og sørge for, at den forbliver på dækket. Det er en hel del arbejde. Du har noget kridt, der var inkluderet i dit reparationssæt til sammenbrud.

Det er godt til to ting. Først kan du bruge kridtet til at markere det sted, hvor hullet skal være først. For det andet kommer de normalt også med et lille rivejern.

Så hvis du gnider noget af kridtet og blot lægger det over plasterets top, forhindrer det, at limen omkring plasteret klæber til røret, når du sætter det tilbage i dækket. Hvis du er meget sikker på dine evner, kan du bare sætte røret tilbage i dækket og pumpe det op. Det gør jeg ikke, så lad os lægge det tilbage i vasken og bare kontrollere, at der ikke kommer nogen bobler nær plasteret.

Okay, dette ser ud til at det er perfekt løst, så alt hvad vi skal gøre er at sætte det tilbage i dækket og pumpe det op, og hvis du ikke allerede ved, hvordan du gør det, skal du tjekke vores anden artikel ved at se frigør bremserne og fortryd derefter hurtigudløsningen. Hvis det er forhjulet, er du nødt til at koble hurtigudløseren lidt ud, så den frigør sikkerhedstappene på undersiden af ​​gaflen.

Har du brug for at udskifte begge dæk på en cykel?

Du skal udskifte cykeldækpå samme tid når ibrugi yderligere fem år fra fremstillingsdatoen.Du kan ændredem for at sikrebegge dækvedligehold ensartede slidbaner. Husk altid, at baghjulet afbalancerer din vægt. Dette skyldes, atdækblive slidt efter at have tilbragt mange dage på vejen.

Hvornår skal jeg skifte cykeldæk?

Typisk,dæk skaludskiftes inden for fem års brug, selvom der ikke er for meget slitage ved en visuel inspektion. Men hvisdækhar alvorlige revner på grund af forkert opbevaring, skal de muligvis udskiftes meget tidligere.elleve . 2014.

Kan du bytte for- og bagcykeldæk?

Bytte for- og bagdæk

Nogle menneskerbytteroverfor- og bagdækefter brug for at sikre digdeslides på omtrent samme tid, men Shelley Childs synes ikke dette er god praksis. At sætte en slidtbaghjulpå denforanhjulvillepåvirker håndteringen af ​​dincykel.

Kan jeg returnere en defekt cykel til Halfords?

En fuldtilbagebetaleti acykelkøbtkankun udstedes, hviscykeler ubrugt. Enhver indikation af slid trækkes fratilbagebetale.

Hvor lang tid varer en cykeldæk?

Som en generel guide, digkanforvent et dæk kilometertal på 2000 til 5000 km fra Schwalbe standarddæk.DækkeneafdetMarathon familie normaltsidstmellem 6000 og 12000 km. Meddetlet Marathon Racer og Marathon Supreme,detydeevneer enlidt lavere (ca. 5000 til 9000 km).

Hvornår skal jeg udskifte cykeldæk?

Den konventionelle visdom er, at dinracercykeldækvare overalt fra 1.000 til 3.000 miles. High-end (dyrere)dæk skalvare mindst 2.500 miles.

Hvad er den bedste måde at skifte et cykeldæk på?

Sørg for, at du giver den rigtige mængde luft til røret med en pumpe. Pump ikke røret for meget. Denne gang skal du fastgøre dækket tilbage til fælgen på din cykel. Men du skal kontrollere, om ventilspindlen er indsat gennem fælghullet. Flyt perlen forsigtigt tilbage i dækfælgen. Spænd nu hjulets skrue i dette sidste trin.

hvordan man løser en cykelpumpe

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg punkterer mit cykeldæk?

Se efter en skarp genstand, der muligvis har punkteret dækket, såsom et søm, en torn eller et stykke glas. Brug dine øjne, en klud eller en handskefinger til at kontrollere dækkets overflade. Hvis du finder noget fast i dækket, skal du fjerne det, hvis du planlægger at lappe dækket. Sæt ikke et nyt rør inde i dit cykeldæk uden at kontrollere, om der er punkteret.

Hvordan fjerner du et defekt mountainbike-dæk?

Fjern det defekte dæk fra mountainbiken. Dit dæk holdes på akslen med 2 møtrikker, 1 på hver side, og disse møtrikker skal løsnes og fjernes. Afhængig af mærket på din mountainbike, skal du muligvis også fortryde en hurtigudløsningshåndtag på siden af ​​dækket.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.