Vigtigste > De Bedste Svar > Kyllingebryst gnider opskrifter - praktisk løsning

Kyllingebryst gnider opskrifter - praktisk løsning

Hvor længe skal tør gnid sidde på kylling?

Blandetøringredienser sammen i en lille skål oggnideind ikylling, sørg for at fågnideind i kroge og kroge.Lad gnide siddepå denkyllingi op til 12 timer i køleskabet.





Hej, velkommen tilbage til det gennemsnitlige køkken, jeg skal ikke rigtig lave mad i dag. (Rockmusik) Det er BBQ-sæson, og hvem elsker ikke at gnide deres protein tørt? Så i dag skal jeg vise dig tre forskellige tørre rivejern, jeg vil vise dig et tørt rivejern til babyribben, et tørt rivejern til kylling og et tørt rivejern til bøffer. Så jeg har et par ingredienser, jeg begynder med babyens tørre rivejern. Dette vil være beskrivelsen nedenfor.

Jamie skriver det for dig, så du kan udskrive det eller gøre hvad du vil. Så lad os starte med et rod. (Sommerbrummen) Vi starter med en kvart kop brunt sukker, lidt salt, ca. to teskefulde, to teskefulde peber, to teskefulde paprika, røget paprika.

Så to teskefulde er omtrent en spiseskefuld. Så i dette tilfælde gør vi det, fordi jeg har det her, en spiseskefuld paprika. Vi har en spiseskefuld tørret persille, boom, ind.



Teskefuld hvidløgspulver, teskefuld løgpulver. Og de tørre gnidninger, når du folder dem op, smider jeg dem bare i en zip loc-taske, og de varer en måned, måned og 1/2 under tørre forhold. Og du kan bruge dem et par gange til størrelsen på en opskrift, vi laver her.

En halv teskefuld kanel, en halv teskefuld selleri salt og en halv teskefuld cayennepeber, og tørringen udføres. Vi blander det her kort om et sekund. Vi får noget cayennepeber.

Åh, og jeg glemte, (ring klokken) og en teskefuld tør sennep. Så jeg vil blande dette hurtigt og nedbryde nogle af de brune sukkerklumper. Og inden for få minutter har du en hjemmelavet fantastisk tør rivejern.



Du kan købe tør gnidning i butikken. De er ikke billige, men hvis du kan lide krydderier derhjemme, er dette en meget hurtig måde at lave et rigtig dejligt frisk tørt rivejern til, i dette tilfælde en dejlig hylde til ribben. Lad os derefter lave et røgfyldt rivejern med kylling.

Så lad os starte med noget sukker igen. En fjerdedel kop brunt sukker, en fjerdedel kop hvidt sukker. Det er planen.

Hvidt sukker derinde. Prøv ikke at have endnu en fejltagelse. Brunt sukker i det Lad os nu lave en teskefuld chilipulver.



Vi laver 1/2 tsk ancho chili, valgfri. Hvis du ikke kan finde det, er det ikke så meget, men der er en rigtig god røgighed ved denne. Paprika, vi skal lave en spiseskefuld.

Vi laver en teskefuld spidskommen. Vi laver en teskefuld chipotle. Tilføj denne igen tilføjer en ægte røgighed til den, så den er inde, vil lave en halv teskefuld cayennepeber.

hvor er lansearmstrong

Men jeg skal sige, at disse tørre gnidninger er ret universelle, det behøver ikke at være kylling. Hvis du elsker det, skal du lægge det på dine ribben, lægge det på svinekød, bøf, hvad du vil. Og så afslutter vi dette med en teskefuld hvidløgspulver og en teskefuld løgpulver.

Der er vores hvidløgspulver. Afslut med vores løgpulver. Og vi giver det en blanding.

Så igen, hvis du ikke bruger det i dag, skal du bare gøre noget af dette på forhånd i en lynlåspose, blæse luften i dit skab, og den vil sidde i dit skab, og det vil tage et stykke tid, jeg glemte at tilføje min salt og peber på min kylling. Så omkring en teskefuld af hver. Okay, jeg har det bedre nu.

keramisk hastighedscykel

Jeg skal raspe en sød røgfyldt bøf. Så vi starter med en minimal mængde sukker. Så en teskefuld brunt sukker.

Nogle røde chili flager, en spiseskefuld eller to teskefulde. Nu er de temmelig varme igen. Så hvis du ikke kan lide krydrede ingredienser, skal du skære dem ned eller ikke lægge dem ned.

Persille, to spiseskefulde Smokiness til din tørre gnidning. Og så til sidst, åh, salt og peber. Marc glemte det næsten igen.

Så endnu en teskefuld salt og peber. Og så har vi brug for tre spiseskefulde løgpulver, tre spiseskefulde hvidløgspulver, en, to, tre. Så jeg udskifter sandsynligvis mine krydderier hvert par måneder.

Så der er vores tre spiseskefulde løgpulver. Vi skal gnide blandingen ry? Nogle mennesker, på nogle kød, som svinekød, gnider vi sennep på det, og det hjælper den tørre gnidning til at holde fast og trænge igennem dit kød. Men det behøver du ikke.

Min anbefaling er det kød, du har, uanset om det er bøf, jeg vil lægge en generøs mængde eller så meget som du vil på din bøf. Lad det hvile i fem minutter. og tør den på.

Vend din bøf over, påfør resten af ​​gnidningen igen. Tre ret lette, hurtigt tørre gnidninger. Jeg vil sige, at du kunne bruge disse tre eller fire gange, måske den til ribbenene, du ville bare få måske tre eller fire ribber.

Men stadig en ret overkommelig måde at fremstille en rigtig, rigtig god tør rivejern på. Så abonner, tryk på beskedklokken og fortæl alle dine venner om den næste. Skål.

Ingen omformulere det. Så virkelig en fantastisk måde at gøre det på ♪ Er dette en slags mirakel, vi ikke har set ♪ - Okay. - Ja.

Hvad kan jeg tilføje til kyllingebryst for smag?

Det er så let! Denne marinade er perfekt, hvis du vil grille eller stege dinkylling. Marokkanske krydderier:Tilføjeet strejf afkrydderitil dinkyllingebrystved at kombinere paprika, kanel, gurkemeje, spidskommen, ingefær, hvidløg og olivenolie for at skabe en pasta.

I dag vil jeg vise dig, hvordan du laver en opskrift, som du alle skal være i stand til at mestre, og det er saftigt, ømt og ekstremt smagfuldt bagt kyllingebryst. Hvis du nogensinde har kæmpet med tørre, gummiagtige og kedelige kyllingebryster, har du held og lykke, fordi dagens opskrift er så enkel som den kommer. Alt du skal gøre er at lave min specielle krydderiblanding, gnide kyllingen med den og derefter bage kyllingen til den vigtige del af det rigtige tidspunkt.

Som altid vil jeg i dagens artikel dele et par tip til at hjælpe med at sikre bagt kyllingesucces. Så lad os dykke ind. Det første tip, jeg har til de bedst bagte kyllinger, er at få din kylling til stuetemperatur.

Hvis du tilbereder kylling lige ud af køleskabet, er det mere sandsynligt, at du koger ujævnt, hvis det koges udvendigt og underkoges indvendigt. Så lad det sidde ved stuetemperatur i ca. 15 minutter før madlavning. Og det er virkelig let, da du bare tager det ud af køleskabet og lader det hvile på disken, mens du får alle dine andre ingredienser sammen.

specialiseret 26 tommer mountainbike

Dernæst skal du prøve at få alle dine kyllingebryst omtrent samme størrelse. Hvis du bager et 5 ounce kyllingebryst ved siden af ​​et 9 ounce kyllingebryst, bliver dit mindre kyllingebryst sandsynligvis gummiagtig, når din større er færdig. Og endelig, fordi kyllingebryster naturligvis har den ene ende, der er tykkere end den anden, kan du forsigtigt slå den tykkere del af dit kyllingebryst for en jævnere tykkelse, hvilket derefter vil resultere i mere jævn madlavning.

Bare læg det mellem to stykker plastfolie og brug en hammer til at bryde Nå, i fuld offentliggørelse gør jeg ikke altid dette, men det hjælper med mere jævn madlavning, hvis du vil prøve. Okay, lad os lave denne krydderiblanding til denne kylling. Mens der virkelig er uendelige kombinationer af mad med kyllingearoma, er dette en rigtig lækker tørriver, som alle altid elsker, og det kunne ikke være lettere.

Bland bare en teskefuld kosher salt, en teskefuld paprikapulver, en halv teskefuld hvidløgspulver, en halv teskefuld tørret timian og ca. en fjerdedel teskefuld friskhakket sort peber, rør derefter for at blande alt sammen. Pensle kyllingebrystene let med ca. en spiseskefuld olie eller avocadoolie og gnid den ind på begge sider. Dette hjælper ikke kun krydderierne med at holde sig udvendigt på kødet, men holder også kyllingen dejlig og saftig.

Drys krydderiblandingen over kyllingen, gå derefter ind igen med dine hænder og gnid på begge sider af kyllingen. Hvis dine kyllingebryst er i området 6 til 7 ounce, skal du have masser af krydderier til fire bryster. Min kylling er på den større side i dag på næsten 8 ounce, disse var bare store økologiske kyllingebryst, men du kan se, at der stadig er masser af krydderier, og du kan altid bruge mere eller mindre krydderier, der passer til din smag. (glad musik) Forvarm din ovn til 425 grader Fahrenheit, og placer derefter kyllingebrysterne i en ovnfast ovn.

Den 425 høje varme tilbereder kyllingen hurtigt og hjælper med at bevare mere fugt i kødet, snarere end at sænke den i lange perioder. Temperaturen skal koges, da dette normalt resulterer i, at tørre kød har lidt mere plads mellem kyllingebrysterne, end jeg har i dag, men som jeg sagde, disse bryster er på den større side, så de passer lidt tættere på min bageplade. Anbring kyllingen i ovnen og kog i 18 til 25 minutter afhængigt af størrelsen på dit kyllingebryst. Nå, noget de fleste ikke gør er at skære kyllingen i halve.

De fleste vil sige, at dette ikke er nødvendigt, men jeg tror, ​​det er en anden grund til, at min kylling altid er så saftig - begge sider af kyllingen bliver overtrukket med saftene fra panden, og du har aldrig en tør ude udenfor, så jeg nævnte, at madlavning af kyllingen er det rigtige tidspunkt og størrelsen på dit kyllingebryst og din særlige ovn eller begge variabler. Derfor er det altid bedst at have et ind. At bruge Læs konstant termometeret for at kontrollere den interne temperatur.

Kylling skal koges til 165 grader Fahrenheit for at være sikker. Men hvis du tilbereder den i ovnen til den temperatur, passerer den 170, mens den hviler, og du får tørt kød. Jeg har forklaret i min kalkun og prime rib opskrifter, at der altid er en overførsel med kød.

Nu, fordi de er mindre og mindre bulk, har kyllingebryst meget mindre overførsel, når de koges, men deres temperatur stiger flere grader, når de først er taget ud af ovnen. Så jeg har altid fjernet mine kyllingebryster ved 160 grader Fahrenheit, vel vidende at når de først har hvilet, vil de klatre op til 165. Jeg vender min kylling en sidste gang, og du kan se, at ydersiden ikke er tør.

Det er dækket af alle disse pandejuicer, og det er superfugtigt ligesom erkendelsen. Og det vil du se, hvis jeg skærer ind i dette om et sekund. Du kan servere denne kylling, der var så mange gode sidevarer, og jeg har snesevis af dusin opskrifter på min hjemmeside inklusive ris og hvidløg sauteret spinat, som jeg topper i dag.

yoga for cyklister

Krydderiblandingen på ydersiden af ​​denne kylling er fuld af smag. Og når du skærer dem ind i det, er det så utroligt ømt og fugtigt. Se bare på alle de juice, der er i det skinnende lys, dette er den perfekte opskrift på hverdagsmiddagen, og det er det, jeg bruger meget til at lave måltider til ugen.

Sæt bare de kogte kyllingebryst i en opbevaringsbeholder i køleskabet, hvor de bliver fine i cirka tre til fire dage, og læg derefter kyllingen oven på salater og skåle i løbet af ugen. Jeg håber, at du nød dagens artikel. Og hvis det lykkedes dig at give tommelfingre, så del det med din familie og venner, så ses vi igen i næste artikel. (Let musik)

Hvilket er bedre tør gnidning eller marinade?

Det hurtige svar: Ud over at tilføje smag, amarinadegør også kød mør, mens entør gnidninggør ikke. Syren hjælper med at ømme hårdere udskæringer af kød og samtidig intensivere smagen.10. 2017.

Olier du kylling inden krydderier?

du burdetør altid dit kød, f.eks. med papirhåndklæder. Dette betyder, at dine krydderier er mindre tilbøjelige til at holde fast på overfladen.Oliekødet hjælper først krydderierne med at klæbe sig bedre, gnide dem ind eller bare drys gør ikke meget af en forskel.

Mange hjemmekokke undgår at lave stegt kylling, fordi opgaven kan virke skræmmende. Men det er ikke så svært, som du tror, ​​hvis du følger et par praktiske tip. Når du har nået hjemmelavet stegt kylling nirvana, vil du aldrig vende det rundt.

Her er nogle almindelige fejl, der blokerer din vej til forbandet god hjemmelavet stegt kylling. Kog kold kylling Tag kyllinger ud af køleskabet, opmudre og steg, ikke? Ingen! Lad det sidde ved stuetemperatur i mindst 30 minutter. Når du steger kold kylling, falder temperaturen på olien dramatisk.

Dette får kyllingen til at koge ujævnt, og det vil du bestemt ikke have. Tør ikke kyllingen godt Dab kyllingen Tørring med papirhåndklæder virker som et lille, ubetydeligt skridt, men det er faktisk ret vigtigt, før du begynder at uddybe. Ved at sikre, at kyllingens overflade er helt tør, får du et jævnt lag mel i stedet for grimme, uregelmæssige klumper.

Ikke alt kyllingeanvendelse ved hjælp af dele Visst, den stegte kyllingemoji på din iPhone er en trommestok, men det betyder ikke, at du kun skal stege trommestikker! Du skal bruge alle kyllingestykker. Til store bryststykker skal du skære dem i mindre stykker, så de kan koge jævnt og med samme hastighed som resten af ​​fuglen. Brug ikke saltlage, hvis du ikke vil have tør, smagløs kylling, brug en godt krydret saltlage.

Det er en sikker måde at gøre ethvert kød ømt og saftigt på. Saltopløsningen tilføjer ikke kun fugt, men injicerer også salt i kødet, hvilket i det væsentlige også nedbryder proteinerne. Spring ikke over dette vigtige trin! Mel mislykkes ud over krydderierne. I din saltlage skal du også krydre melet. Mens du kan smage uddybningsmåltidet med ethvert krydderi, dit hjerte ønsker, skal du i det mindste bruge masser af godt kosher salt og friskmalet sort peber.

Stegt kylling er bedst med et let lag mel, let, sprød, vanedannende skorpe; t for meget mel til opmudring vil resultere i en våd, grødet, fedtet skorpe. Smid bare dit aromatiserede mel i en stor genlukkelig plastpose, tilsæt kyllingestykker og ryst forsigtigt for at stege kyllingerne i olie i gallon, du kan blive overrasket over, at lille stegning ikke kræver en stor gryde. Hvis du ikke laver nok stegt kylling til at servere en stor mængde, er en gryde nok, og du kan let vende bidderne uden skræmmende oliesprøjt. ”Du skal være på tæerne.

Tår, det er! ”Brug af den forkerte olie Sørg for at stege din kylling i raffinerede olier med høj røgpunkt. Røgpunktet er simpelthen relateret til temperaturen ved temp. Olien begynder at bryde ned og frigive ubehagelige dampe.

Sesam-, jordnødde- og rapsolier er gode til stegning af kylling. Ekstra jomfru oliven olie? Ikke så meget. Fritering ved den forkerte temperatur Invester i et madlavningstermometer for at sikre, at du tilbereder stegt kylling ved den korrekte temperatur, som er mellem 300 og 325 grader Fahrenheit.

Ved denne varme får kyllingen en dejlig sprød skorpe uden at brænde, og indersiden er vidunderligt kogt igennem. En af nøglerne til jævn madlavning er at undgå en overfyldt gryde og efterlade masser af plads mellem stykkerne af kylling. Du vil have plads nok til at vende kyllingen, så den er uimodståelig gyldenbrun overalt.

Lad ikke kyllingen hvile. Det er fristende at bide i varm ristet kylling, men du har det bedre, hvis du venter, ikke brænder munden, når du spiser skoldende varmt kød, og hviletiden giver saften en chance for at omfordele sig selv og belønne dig med super saftig kylling. Tøm på papirhåndklæder Mens mange af os instinktivt dræner stegte fødevarer på papirhåndklæder, så de kan opsuge den overskydende olie, skal stegt kylling drænes på en trådkølende hylde.

At efterlade disse sprøde stykker kylling på et stykke papir er en sikker måde at arbejde sammen på, hvilket resulterer i grødet skorpesyndrom orc? Nej tak. “Wow. Hvilken kylling! ” Tak fordi du kiggede! Klik på Mashed-ikonet for at abonnere på vores YouTube-kanal og tjek alle disse seje ting, som vi ved, du også vil elske!

Hvordan laver man kylling velsmagende?

En andenmåde at lavevelsmagende, ømtkyllinger at tilføje det til en salt-og-sukker-gnidning. Tilkyllingbryster, bland 1/3 kop naturligvis salt og 1/3 kop brunt sukker med en blanding af dine yndlingskrydderier. En spiseskefuld hver af malet sort peber, paprika og chilipulver er gode krydderier til at krydre denne blanding.

Hvordan gør jeg kylling og ris mindre kedelige?

Tilsæt nogle grøntsager som løg, broccoli eller gulerødder for at give en dejlig lys smag. Eller kast en dåse med stuvede tomater med lidt hvidløg og oregano for at give det mere af en italiensk stil. Eller du kan smide en dåse fløde med svampesuppe ind for at give den mere cremetkylling og risflare.

Kan du bruge krydderier som en tør gnidning?

En bøfgnideer som enkrydderi, men med større stykkertørreturter ogkrydderier. TILgnideer en fantastisk måde at tilføje smag og overfladestruktur til steaks og den bedste måde at fremstille en smagfuld skorpe på røget bryst eller svinekød.Gniderer normalt grovere endkrydderierog anvendes meget mere liberalt.15. 2012.

Kan jeg tørre gnidningskylling natten over?

Ja digkanForlad dintør gnidningpå dinkylling natten over. Den vil stadig være god og klar til brug den næste dag. Det er dog vigtigt for dig at sikre dig, at det er dækket og kølet resten af ​​natten, før du er klar til at bruge det.

Hvad er de 4 basistyper af krydderingredienser?

Der erfire basistyper af krydderingredienser: Salt. Pebersukker og lysfarvede sødestoffer Syrer Når du krydrer en mad, tilføjer du lige nok af en eller flere af disseingredienserat ændre madensgrundlæggendesmag, men ikke nok til at tilføje en helt ny smag. Salt Salt er en vigtigkrydderi.

bryde sukkerafhængighed 10 trin

Skal du krydre kylling inden stegning?

Sæsongenerøst

Jo da,duJeg har allerede haftkyllingsidde i en kærnemælk saltlage, men det er ingen grund til at skimme på flere krydderier og salt. Tilsætning af salt under hvert trin istegt kyllingproces er en nøgle til at forvise blidhed, mensdukan pumpe op smagen endnu mere ved at tilføje krydderier tilkyllingbelægning.
04.03.2021

Hvad er den bedste måde at gnide et kyllingebryst på?

Smagsforstærkere Vælg din yndlingssmag, gnid eller pensl på 4 (6 ounce) skinnefri, udbenet kyllingebrysthalvdel og grill, indtil du er færdig. Kombiner 1 tsk ungarsk sød paprika, ½ teskefuld spidskommen, ½ teskefuld kanel, ¼ teskefuld salt, ¼ teskefuld ingefær, ¼ teskefuld rød peber og ¼ tsk friskmalet sort peber.

Hvor længe skal man bage kylling med krydderi?

Bages kyllingen, indtil et øjeblikkeligt aflæst termometer indsat i den tykkeste del af brystet læser 165 ° F, 15 til 20 minutter, afhængigt af tykkelsen på kyllingen. Opbevar overskydende gnidning i en lufttæt beholder.

Kan du marinere kylling med en tør gnidning?

Du kan ikke marinere med en tør gnidning. De er to forskellige ting. Hvis du har brug for dit kød til at møre, skal du bruge en marinade. Hvis ikke, så gør en tør krydderi gnidning tricket.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Er steroider lovlige i Storbritannien - hvordan man løser det

Er trenbolon lovligt i Storbritannien? Det er lovligt at have anabolske steroider til personlig brug. De kan også importeres eller eksporteres, så længe dette udføres personligt. Dette betyder, at de ikke kan sendes eller leveres af en kurér eller godsservice.

Er hangry en rigtig ting - hvordan man kan slå sig ned

Er det faktisk noget at få Hangry? Det viser sig, at det at være hængende er en rigtig ting. Måske var det det, der førte til dets optagelse i Oxford English Dictionary tidligere på året, som definerer hangry som dårligt temperament eller irritabel som et resultat af sult. Men at være hængende er mere end bare at føle sig irritabel, fordi du er sulten, mener forskere. 25.09.2018

Sting ray schwinn - mulige løsninger

Gør Schwinn stadig Stingray? OM STING-RAY Schwinn Sting-Ray forblev i produktion indtil 1981 med nostalgiske genudgivelser af den originale Krates i 1998, 2004, 2008 og 2011.

Hvorfor er folk bange for gluten - levedygtige løsninger

Hvorfor føler jeg mig bedre, når jeg ikke spiser gluten? Du kan føle dig bedre på en glutenfri diæt, selvom du ikke har noget immunrespons over for gluten. I stedet kan du have en ikke-immun reaktion på en gruppe almindelige kulhydrater kaldet fermenterbare oligosaccharider, disaccharider, monosaccharider og polyoler (FODMAPs), som udløser irritabel tarmsyndrom. 13.07.2018

Rei Labor Day Sale 2016 - Sådan afregnes

Har REI normalt et Labor Day-salg? Sidste års Labor Day-salg Fra nu af handler du REIs Labor Day-salg i butikker eller online for at spare op til 50% på udvalgte varer. Her er nogle af årets højdepunkter: Ekstra 20% rabat på den lavest markerede salgsartikel i REI Outlet-sektionen på en hvilken som helst vare efter eget valg med kuponkode LABORDAY20.