Vigtigste > De Bedste Svar > Rengøring af cykeludstyr - innovative løsninger

Rengøring af cykeludstyr - innovative løsninger

Hvordan rengøres og smøres cykelgear?

REN OG LUBEKABLET OG BOLIGET

Tør det eksponerede kabel af for at fjerne gammelt smøremiddel og snavs. Brug en klat fedt på fingrene til at smøre et let lag langs kabelens længde. Arbejd fedtet frem og tilbage over kablet, så det er fuldtsmøremiddeltrænge ind. Når du er færdig, skal du tørre det overskydende af.
04.30.2010Især på dette tidspunkt af vejret her i Europa bliver vores cykler helt snavsede, og et af de områder, der lider mest, er faktisk dit baghjul, da alt affald fra vejen har tendens til at flyve op og bygge op på det, hvilket er især vigtigt her, selvfølgelig kassetten. Dette er ekstremt vigtigt for din cykel, og det kan koste en smuk krone. For eksempel en Campagnolo Super Record-kassette, som er £ 425, 500 euro eller $ 580 værd at undersøge.

Så i dag viser jeg dig, hvordan du får det pænt og rent uden at skulle fjerne det fra frihjulnavet samt en fræk lille bonusnavrensning, som du kan gøre, mens du kører. Nu er dette et rigtig flot og let job. Du kan endda gøre det før eller efter at du har vasket din cykel afhængigt af hvor snavset den er, og hvor godt du har vasket den gennem et par forskellige ting.

Du får brug for en gammel klud eller t-shirt. Nå, Doddie hos GMBN, jeg har lige fået dette, dette er hans helt nye viskestykke. For at få en rigtig god mousserende kassette skal du også bruge nogle af disse, nogle rørrensere.Selvfølgelig behøver du det ikke i den regnbuefarvede udgave, jeg har her, men disse gør hele forskellen. Når baghjulet er fjernet, hjælper det, hvis det faktisk er pænt og rent, fordi du f.eks. Ikke vil ødelægge dine yndlingsbukser. Men du lægger det mellem dine ben på den måde og derefter bare bruge din gamle klud til at sætte den mellem et par af tandhjulene.

Det er lettere at starte i den ene ende af patronen end i midten ved at vide, hvilke du allerede har renset og kan arbejde mod de andre. Processen er dog virkelig meget enkel. Tag det pænt, placer det mellem kædehjulene og bare gå frem og tilbage.

Nu forhindrer skralden på frihjulsmekanismen patronen i at rotere fremad og i gang, så du fjerner alt skrammel. Noget, du skal være særlig opmærksom på her, fordi det skete med nogen, jeg kender meget godt, er at meget affald faktisk kan falde på gulvet, og hvis du ikke er forsigtig, kan du ende med at træde på det, og så er det i din Carrying rundt i huset, og så vil din mor blive helt vild med dig. Eller din anden halvdel eller dine kære for eksempel.Så vær meget forsigtig med dette, ryd altid kaos bagefter. Bare gå igennem hvert eneste hul og gentag processen, så får du en rigtig flot kassette i slutningen af ​​jobbet. Men vi er ikke færdige endnu, åh nej - smøremiddel der også, bare for at gøre jobbet lettere, men jeg kan godt lide at bruge god gammeldags John Cannins albuefedt til at affedt fedtet fra patronen, plus hvis du bruger denne ene klude er færdige, eller t-shirten, bryder rørrenseren ud.

Så gentag nøjagtig den samme proces og proces. Jeg er ret sikker på at du vil slippe af med noget mere rod. Som du kan se, se på det, bastard, og jeg syntes, det var pænt og rent derinde. Jeg ville spise min middag af den, nej.

Så jeg gentager processen og får bare mere af det snavs ud af kassetten, så er vi næsten færdige. Hvad med de små huller i kassettehjulene, fordi de faktisk kan fylde op med snavs og snavs, og det er helt groft. Nå, hold fast i rørrenseren, fordi du simpelthen kan trække den gennem den pænt og let.De er pæne og små, tråddiameteren. Bare sæt det igennem, så kan du slippe af med alt rodet. Det er utroligt tilfredsstillende at gøre.

Ligesom at bruge rørrenseren til at rense rillerne mellem kædehjulene. Disse er en integreret del af enhver mekanikers værktøjskasse. Og det er helt knirkende rent nu, hvis jeg selv kan sige det.

James, han vil være utrolig taknemmelig for at have rengjort sin kassette, kaffe senere, vil du ikke James? Okay, hvad med det lille Billy Bonushub rengørings-trick, jeg fortalte dig om? Jeg har faktisk ikke fortalt dig det, men jeg nævnte det. Få en anden rørrenser, og hvad du vil gøre er faktisk at pakke den rundt om navskallen, ikke for tæt, ikke for løs. Men du vil have det, så når du sno enderne sammen, kan det bevæge sig sikkert.

Hvad skal vi så her? Dette er et smukt gammelt stykke sæt. Du kan faktisk lave dem af læder eller som en lille stålbørste, hvis du vil. Den tunge del, som vil være enderne, som jeg vrider sammen, forbliver i bunden af ​​navskallen, når navskallen roterer rundt om den.

Og ved at gøre dette vil denne rørrensere polere navskallen, mens du kører. Måske ikke den mest elegante ting til dine foretrukne racercykler eller lignende, men bestemt for et par træningscykler på pendlercykler, vil det sikre, at din navskal forbliver pæn og ren. For afhængigt af antallet af eger på din cykel kan det nogle gange være et absolut malearbejde, når du kommer derind og bliver pæn og ren igen, ikke? Vi er, Jamesnow har ikke kun en rigtig ren kassette, han fik også en konstant rengørende navskal.

Selvfølgelig skal du være opmærksom på, at hvis du bruger noget her, bruger du et meget slibende materiale, antager jeg, at du faktisk kunne, men det ville tage nogle ekstremt lange timer på cyklen, det gør jeg helt sikkert. Husk som altid at lide og dele denne artikel med dine venner og fortæl også nogen, der har en rigtig beskidt patron og har brug for at rense den såvel som navskallen der. Glem ikke også at tjekke GCN-butikken på shop.clobalcyclingnetwork.com, hvor vi har en hel masse godbidder.

Inkluderet nogle af disse meget begrænsede udgaver af Black Friday-t-shirts samt rideudstyr, hatte og lignende. Jeg har også andre godbidder derinde. Så gå ikke glip af dette, det er meget vigtigt.

Og nu for en anden god artikel, hvad med dig bare klik her nedenfor. Og jeg vil se, om James kan give mig en god kop kaffe, rengøring giver sit navskal op, for det renser nu, mens han kører.

Kan jeg bruge wd40 til at rense min cykelkæde?

Alt hvad du behøvergørskyllescykelkædefor at fjerne eventuelt mudder og tykt snavs.SpraydetWD-40 cykelAffedtningsmiddel på overfladen af ​​dincykelkædeog giv det tilstrækkelig tid til at arbejde. Oven i det, denWD-40 cykelAffedtningsmiddelkanværeBrugttilrengøringog affedtning af andre bevægelige dele.

Hvordan rengør du fedtede gear?

5 enkle trin.
  1. Rendet værste med en klud eller børste.
  2. Læg dem i en TOM opvaskemaskine, og lad den køre en hel cyklus.
  3. Tag dem ud, ryst vand og lad dem varme et sted at tørre ud.
  4. Fjern alle spor af din indsats, før konen kommer hjem!
  5. GLEM IKKE NUMMER 4!
19.11.2013

Har brug for cykeludstyr olie?

Hvis de bliver rustne eller tager fat på grund af manglende smøring, kan du ikke stoppe ordentligt eller skiftegearglat, hvis overhovedet. Og det er en stor bummer. Kontroller dem ofte, især hvis du kører i støvede eller våde forhold, og smør igen somhavde brug formed et par dråberolie.

(optimistisk musik) - Smøring af din kæde er ikke lige så let som det lyder, bestemt ikke for alle derude. Så hovedformålet med at smøre din kæde er i det væsentlige at have mere effektive drivlinjer, hvilket betyder mindre friktion samt en reduktion i sandsynligheden for korrosion plus muligheden for for tidligt slid. I dag skal vi se på forskellige metoder til smøring af din kæde såvel som forskellige smøremidler til dem. (glad musik) Nå, lad os først tale om Wet Lube.

Som navnet antyder, er det vådt, når du anvender det, og dybest set er det designet til dårlige vejrforhold. Derfor tiltrækker det generelt lidt mere snavs, snavs, støv og lignende. Men hvad der er vigtigt, det forbliver på plads, når himlen åbner, og det begynder at regne.

Vil ikke vaske af, derfor en knirkende cykel. Værd at det til vinteren. Til tørre forhold har vi derefter Dry Lube.

Det hele lyder logisk, ikke? Selvom det ikke er strengt tørt, er det fordi se, der er noget væske derinde. Alt Men hvis du anvender det korrekt på din kæde, efterlader det dybest set en tør filmlignende belægning på kædeledene og også på rullerne. Hvis du ikke anvender det ordentligt, tiltrækker det kun meget ekstra snavs nu. Hvis du bruger dette i det våde, skyller det ret let af, hvilket forårsager en høj knirk og grundlæggende irriterer alle såvel dig selv som ikke giver dig effektivitet, som du tjener, samt muligvis slides for hurtigt.

Der findes nu forskellige specialsmøremidler på markedet. Grundlæggende er formålet bag dem det samme som de to foregående, vi lige har nævnt, men generelt giver de mindre friktion under kørsel, derfor giver de dig mulighed for at gå lidt hurtigere, men med mindre indsats. For eksempel har du UFO Drip fra CeramicSpeed, du har TS cykel kædesmøremiddel, Race Day Spray fra Rex, kædesmøremiddel fra Rex, samt alt det der betyder noget, kædevoksartiklen, jeg gjorde en lille smule tilbage for et stykke tid siden jeg dybest set sætte en kæde i noget smeltende voks neddykket, afsløret, og resultaterne taler for sig selv.

Men hvordan bruger du dem? Dette er sandsynligvis det punkt, jeg er mest kræsne med, når det kommer til cykelpleje, er dybest set at have din drivlinje så ren som muligt, så tør alt overskydende smøremiddel af, brug en affedtningsmiddel og gør den helt fejlfri. Find derefter din forbindelsesstift eller led, og drej kæden bagud, indtil du i det væsentlige finder den forbindelsesstift i kædens nederste cylinder, det er meget vigtigt at huske. Og så foretrækker jeg at bruge en flaske smøremiddel, fordi jeg kan anvende den lettere, jeg har ikke de mest stabile hænder.

Så du kan også kontrollere, hvor meget der kommer ud. Så begynder jeg med denne forbindelsesstift og dybest set bare smøremiddel på hver enkelt rulle, og når jeg fortsætter med at gå, skal du bare dreje pedalen baglæns og så videre, indtil forbindelsesbolten kommer op hele vejen tilbage, så ved du, at du har gennemført en hel drejning. Lad det sidde et stykke tid, så bare 20-30 sekunder, og træk denne gang baglæns i ca. 30 sekunder, og lad smøremidlet trænge ned i disse ruller og kuglepen, og tør derefter overskydende ud af det om et par timer kædeled, da du ikke har brug for det der. Det eneste sted, du har brug for smøremidlet, er inde i ruller og stifter.

Lad os ikke glemme aerosoler, fordi de er et meget, meget populært valg for smøremidler. Personligt finder jeg dem ikke så nemme at bruge som noget i en flaske, det er sandsynligvis fordi jeg altid har haft tendens til at bruge en drop-on-rulle snarere end en aerosol, men med lidt forsigtighed kan de arbejde lige så godt . Men først, hvad skal vi gøre? Nå, hvis du har skivehjul eller kalibre på din cykel, vil du forsøge at beskytte dem mod enhver idiosynkratisk spray fra aerosolen.

Så skaff dig noget tøj og dybest set grundigt, og det samme gælder for bremseflader, så prøv at holde dig væk fra en fælgbremse, så du dybest set ikke har dårlige bremser, når du har smurt din kæde. Nu er der et par forskellige teknikker, vi kan bruge. Den første og min foretrukne er at finde en ven og i det væsentlige få ham til at sparke baglæns, mens man løst griber i kæden med en klud og derefter sprøjter aerosolen på hver rulle.

Og så gør de virkelig det hårde arbejde for dig, gå baglæns. Ligesom smøremidlet fra en flaske, start og slut på samme sted på den nederste del af kæden. Den anden metode er at gøre det selv, det er lidt mere arbejdskrævende, men lad os indse det, det er ikke rigtig meget arbejde.

Så hold bare og spray, spray, spray, og træk derefter tilbage, spray, spray, spray og så videre. Tager lidt længere tid, men hej, det er ikke så sjovt. Nu vil nogle af jer derude undre sig over, hvorfor i alverden sprøjter jeg ikke bare frem og tilbage og vender krumtapene rundt og bruger en halv dåse eller en halv flaske hver.

Af den grund er det spild. Og du ved heller ikke nøjagtigt, hvor det går hen, gør du? ”Vær specifik, og den flaske eller aerosol med smøremiddel holder meget længere. Nu, som med de andre metoder, skal du dreje krumtapene et par gange, inden du tørrer overskydende olie væk, og så er du klar til at køre igen.

Men hvad jeg vil vide er, hvordan olierer du din kæde? Hvad er din foretrukne metode, fra en flaske, fra en dåse eller voks den, hvem ved det? Lad mig vide i kommentarerne nedenfor, husk at lide denne artikel og del den med dine venner, især hvis du kører med nogen, og de har en knirkende kæde. Had mit kæledyr. Husk nu også GCN-butikken på shop.globalcyclingnetwork.com.

Og nu for en anden artikel, denne gang voksede jeg en kæde, det er rigtigt, jeg dyppede en kæde i varm voks, bare klik her.

Hvilke husholdningsartikler kan jeg bruge til at rengøre min cykelkæde?

Sæbe / genereltrenere:Brugfortyndet opvaskemiddel eller præformuleretrengøringsmiddel til cykelvasktil rammerengøring. Affedtningsmiddel: Acykel-specifik affedtningsmiddel (undgå petroleum eller terpentin) vilrenop gummy dele som dincykelkæde. Vælg et opløsningsmiddel, der er let på miljøet (og dig). Bortskaf alle opløsningsmidler korrekt.

Kan du bruge WD40 på cykelbremser?

WD40er kun egnet til rengøring af de indvendige metaldele på dincykelinden montering og smøring af dem.Duburde aldrigbrug WD40på noget andet dele af dincykel, isærbremsepuder. Påføring af enhver form for olie på dincykelens bremsepads eller rotorerne vil føre til forurening.

Kan jeg sætte motorolie i min gearkasse?

Nej digkan'tbrugdetmotoroliesom et smøremiddel i dingearkasse. Hvert smøremiddel har nogle fysiske og kemiske egenskaber, der passer til den anvendelse, det bruges i. Hvis det bruges i applikationer, som det ikke er beregnet til, vil det hæmme systemets ydeevne.

Kan du bruge madolie på en cykelkæde?

Smøring akædemedvegetabilsk olie

Mens du smører dinkædemedvegetabilsk olievil arbejde på kort sigt (det erolietrods alt), det er virkelig ikke tilrådeligt. Det vil gummi din drivlinje hurtigere end et specialfremstillet smøremiddel, tiltrække mere snavs og er bedre tilbage i køkkenet.

Hvad er bedst at rengøre en cykel?

Sæbe / genereltrenere: Brug fortyndet opvaskemiddel eller præformuleretrengøringsmiddel til cykelvasktil rammerengøring. Affedtningsmiddel: Acykel-specifik affedtningsmiddel (undgå petroleum eller terpentin) vilrenop gummy dele som dincykelkæde. Vælg et opløsningsmiddel, der er let på miljøet (og dig). Bortskaf alle opløsningsmidler korrekt.

Kan jeg bruge opvaskesæbe til at rengøre min cykelkæde?

Opvaskemiddelfungerer godt tilrengøringmange dele afcyklen. Det vil du ikkerengør kædenså grundigt, at du fjerner den fra sin fabrikssmør.11.18.2020

aluminiumsramte cykler

Hvad skal jeg bruge til at holde min cykel ren?

Affedtningsmiddel bruges til at rengøre din kæde og andre bevægelige dele. Det er meget vigtigt at holde drivsystemet rent. Hvis det ignoreres, vil snavs fremskynde slid i hele transmissionen, påvirke skiftende ydeevne og reducere effektiviteten.

Hvor lang tid skal man rengøre cykelkæden med affedtningsmiddel?

Når du har fjernet kæden i flasken med affedtningsmiddel, skal du fastgøre låget og ryste i et par minutter. For en mere grundig rengøring kan du lade den stå i op til 20 minutter.

Hvorfor er det vigtigt at rengøre din cykelkæde?

Cykels cykelmekaniker Joël Nankman deler sine tip til at tackle fedtede drivlinjer. En ren cykelkæde er ikke kun for æstetik - ved at holde din kæde ren hjælper den med at yde bedre, køre stille og forlænge dens levetid. Plus, det holder også de frygtede fedtpletter i skak.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Trives med 8 ugers udfordringsanmeldelser - praktiske løsninger

Kan trives få dig til at tage på i vægt? Selvom den indeholder et par ingredienser, som videnskabelig forskning har vist, kan hjælpe med vægttab, mangler der forskning, der ser på fordelene ved selve plasteret. Der er nogle potentielle risici ved at bruge en Thrive Patch. Disse inkluderer vægtøgning efter brug og muligvis angst.3. 2018.

Fezzari wasatch peak review - holdbare løsninger

Er Fezzari en god mountainbike? For mange testere var La Sal Peak et lykkeligt medium med progressiv geometri og superlativ suspension. Utah-baserede Fezzari er et direkte forbrugermærke, og dets cykler er forbløffende værdier.

De rosa bikes anmeldelse - hvordan man tackler

Hvor fremstilles De Rosa-cykler? Fabrikken i Cusano, Italien, i større Milano har været virksomhedens hovedkvarter og fabrik siden begyndelsen af ​​80'erne. Ugo er stadig i De Rosa næsten hver dag i showroomet og hilser folk på 86 år.

Seal skinz handsker anmeldelse - hvordan løser du det?

Er Sealskinz handsker gode? Til vinterbrug er disse Sealskinz-handsker gode ned til ca. 25 grader, hvis du er aktiv vintervandring eller snesko og giver et godt alternativ til fleecehandsker, fordi de ikke bliver gennemblødt, hvis de kommer i kontakt med sne.

Smith chromapop anmeldelser - hvordan man afregner

Er Smith ChromaPop polariseret? Med Smiths egne ord: ChromaPop-linser er ganske enkelt de mest avancerede polariserede linser i verden ChromaPop optimerer farver og øger klarheden, så du kan se omverdenen med et uovertruffen niveau af vibration.