Vigtigste > De Bedste Svar > Rengøring af cykelfælge - søg efter løsninger

Rengøring af cykelfælge - søg efter løsninger

Hvad kan jeg bruge til at rengøre cykelfælge?

At få demren, den bedste metode er atbrugkirurgisk ånd (gnidningsalkohol) og enrenklud. Ideelt set vil du ogsåbrugen lille sprøjteflaske til at sprøjte den påkantoverflade. Kirurgisk ånd sælges på apoteker. Sprøjtrenerepå begge sider afkantog træk forsigtigt dine bremser.to. 2012.

Nu er rust en forfærdelig ting. Så snart det dukker op, ved du, at du er i problemer. Det forsvinder ikke bare eller falder magisk af, nej, intet af det.

Det er ikke så almindeligt i disse dage på moderne cykler, moderne udstyr, men det kan stadig ske. Nå, måske har du faktisk en gammel del, som du vil bringe tilbage til sin formelle ære, lad os se om vi kan bekæmpe den. Så hvordan kan vi faktisk slippe af med rust? Nå, du kan til enhver tid prøve at holde din cykel ren og tør.

Ikke så praktisk for dem, der elsker at cykle, ikke? Især hvis du kører det meget. Men i dag vil vi se, om vi har to produkter, der er tilgængelige over hele verden, praktisk talt alligevel, er der et par lande, der ikke sælger nogen af ​​produkterne. Og de fås også meget billigt.Så i dag skal vi se, om den hvide eddike eller den mousserende læskedrik med planteekstrakter brænder rusten. Eller bare rengør det. Så hvad har du brug for til det? Nogle af dem, en meget velkendt sof ikke drikker.

Hvis du ikke kan få det, der er ret overraskende, er der efter min mening kun to lande i verden, der ikke sælger det, noget af det, hvidvineddike. Fås i dagligvarebutikker og supermarkeder over hele verden. intet problem med det. en lille beholder til at fylde væsken, noget tinfolie eller aluminium.

Og en gammel tandbørste er altid praktisk, så først prøver jeg læskedrikken og metoden, meget enkel, bare hæld den i en lille dåse. Temmelig billigt, så du kan lægge lidt ind. Riv noget af din folie af, fold den lidt op, du vil have den blankeste side ud, dypp den i læskedrikken og gnid bare lidt på det sted, hvor rusten er.Nu bestemmer graden af ​​rust, hvor meget albue-fedt eller hvor meget der skal lægges. Men du vil straks se, at rusten kommer meget let af, fortsæt, og snart fungerer den fint. Ret.

Så jeg har denne læskedrik, jeg har aluminiumsfolien, jeg har en rusten cykel, lad os se om vi kan slippe af med rusten. Som du kan se, fandt jeg en anden rusten gammel relikvie. Jeg får se, om sodavand kan fjerne rusten fra Mr.

Tom Lasts cykel. (Downtempo-musik) Når du har nogle små dele, der er stærkt korroderet af rust, kan det være det værd at bare pope dem ind, suge dem i et par timer og derefter fjerne dem og derefter gå på arbejde med en tandbørste og din folie og prøv at fjerne denne rust. Hjælper faktisk med at komme ind i alle kroge og kroge af delene.Så når du er færdig, skal du sørge for at give alt, hvad du har, ved at rense risten grundigt med vand og tørre det grundigt - jeg har faktisk hørt om ting, der opløses, hvis de bliver der for længe. Det er virkelig skræmmende. Okay, næste er den hvide eddike.

Det er nøjagtigt den samme proces som en læskedrik. Hæld det bare i en beholder, og så anbefaler jeg faktisk at bære en handske, fordi eddike gør en god bid, og du vil ikke have din hånd til at lugte sådan. Det er ikke behageligt.

sne cykel

Og hent derefter tinfolie eller tinfolie, tinfolie uanset hvad du vil kalde det, dypp den i eddike og gnid den bare på det rustne område, så kommer den let af. Jeg er her med Dan Lloyds egen Schwinn Stingray. Du kan alle fortælle fra en af ​​GCN-artiklerne.

Han har lidt rust her på sin bageste fender. Så jeg vil se, hvordan den hvide eddike håndterer det. Se for at finde ud af det. (Downtempo musik) Nu til reference, for noget lignende rustfrit stålpinde ville jeg ikke gider, jeg ville bare gå ud og købe nogle nye.

Det er meget hurtigere, det er meget lettere, og du får ikke de samme resultater som at købe nye. Hvor jeg dog anbefaler, hvis du har større dele, nogle vintage dele, måske en usædvanlig trådstørrelse, det er værd at prøve. Bare vær dog meget forsigtig.

Både eddike og sodavand er meget sure, produkterne pletter faktisk eller beskadiges, og som nævnt tidligere, hvis de nedsænkes for længe, ​​kan de faktisk opløses. Så du vil ikke have, at det skal ske. Hvis du har en vintage-del, en gammel del, noget der dybest set er værdifuldt, hvis du ikke har råd til at miste dette, må du ikke fordybe det for længe.

I et stykke tid, måske en time, en time eller to, noget lignende, har du det godt. Men længere end det, skal du ikke bebrejde mig. Så jeg vil gerne høre, hvordan du bekæmper rust i kommentarerne nedenfor, med eller uden husholdningsprodukter.

Sørg for at lide og dele denne artikel. Del det endda med en ven, der har en rusten cykel eller noget rustent til. Klik her for at abonnere på Global Cycling Network og for yderligere to gode artikler, hvad med at klikke nedenfor for retroteknologi med Matt og I.

Og hernede for at genoplive dit lak.

Hvordan skinner du aluminiumscykelfælge?

Skrub begge sider af fælgen på hverhjul, skylning af ståluld eller skrubbepude lejlighedsvis og forfriskning af citrus affedtningsmiddel.Renhver talte og talte brystvorte individuelt med citrus affedtningsmiddel. Du kan bruge skrubbepuden eller kluden; da egerne er glatte, skal de være relativt lette at brugeren.8. 2011.

Hej gutter, i dag vil jeg vise dig den hurtigste og nemmeste måde at rengøre og polere dine fælge på. Denne tundra har American Force 22 tommer poleret aluminiumsfælge, der har oxidation, bremsestøv og snavs på overfladen, der sløver finishen. Som det for at rydde op, bruger jeg Diablo Wheel Gel med vores Ball Buster-vedhæftning til virkelig at skrubbe det af og gendanne den høje glans.

For at starte, lægger vi en af ​​vores professionelle sprayflasker på en ounce flaske, der har et fortyndingsforhold på siden, og jeg tilføjer 3: 1 Diablo Wheel Gel. Dette giver mig det rette fokus til at rense disse hjul og bringe spejlet tilbage. Lad os bare tilføje vandet.

Når jeg sætter toppen på igen, viser jeg dig et hurtigt trick for at forhindre skum i at bygge sig op i flasken. Bare bland det frem og tilbage for at skabe den rigtige mængde skum, når du sprøjter. Skummet hjælper både med at smøre og emulgere bremsestøv, så du ikke ridser, men vigtigere er det gået ind i overfladen, så vi kan fjerne så meget af det snavs for den perfekte glans.

Nu hvor jeg har blandet opløsningen sammen, sprøjter jeg den direkte på overfladen, og du kan se den skummende effekt, der smitter ud, når vi vasker, så vi ikke ridser. Det kommer mellem egerne og svært tilgængelige områder, hvilket gør rengøringen meget lettere. Jeg giver Diablo Wheel Gel en chance for at fange alt snavs, så vi ikke ridser hjulet, i mellemtiden bruger jeg et af vores Ball Buster bor.

Med det rengør jeg det, det bliver meget lettere at skrubbe i stedet for at bruge mine hænder. Maskinen er, at jeg udfører alt arbejdet, mens jeg kører det. Klip det bare på borepressen, og spray lidt af opløsningen på puden for at tilføre smøre- og rengøringseffekten.

Nu kan vi begynde at skrubbe, men før vi bruger en boremaskine eller et elektrisk værktøj, er det en god ide at have øjenbeskyttelse, jeg bærer mine briller hver dag, og dette er min øjenbeskyttelseshandling, også jeg bærer handsker, som jeg ikke skader mine hænder , men dette essay har mange sikkerhedsfunktioner. Dette ærme forhindrer dig i at gribe skaftet, så du ikke brænder eller klemmer fingrene. Skummet er tæt, så det kan ændre størrelsen på formen eller egerne og tilføje den perfekte glans for at sikre, at alt snavs fjernes til en perfekt ren cykel.

Nu kan du se, at Diablo Wheel Gels udstrygningsbobler tog sig af overfladeaffald, så skyl det af for at verificere det arbejde, vi udførte. Så kan vi fortsætte med poleringstrinnene. At få boret vådt hjælper dets ydeevne.

Efter skylning og tørring af hjulet kan du se, at snavs fjernes, men det er stadig ret groft, og der er masser af oxidations- og vandmærker. Så nu skifter jeg til en anden Ball Buster, så jeg ikke behøver at stoppe halvvejs og rengøre den, og nu har jeg også en særlig Ball Buster rengørings- og poleringsproces. Samme proces, sæt Ball Buster på boret igen.

Nu med noget let metalpolish skal vi rengøre, og det vil fjerne oxidationen eller andet, der ødelægger det overordnede udseende, mens vi efterlader et beskyttende vokslag, der holder det skinnende længere. Jeg starter nederst her bare for at vise jer en hurtig 50/50 af, hvad Light Metal Polish kan, og så kan vi gå videre til resten af ​​hjulene. Du kan se, det var en enorm transformation, Light Metal Polish og Ball Buster tog sig af oxidations- og vandmærkerne i det lille afsnit.

Hvis du gerne vil se noget personligt, skal du efterlade en kommentar nedenfor. Vi elsker at læse dine kommentarer og forsøge at personliggøre vores artikler til dig. Hvis du vil teste disse produkter, skal du besøge vores hjemmeside ChemicalGuys.com.

Hvis du kan lide denne artikel, skal du give tommelfingrene op, så ses vi næste gang her i Detail Garage.

Renser WD40 aluminium?

WD40er ikke skabt til at være et rengøringsmiddel, men en opløsningsmiddel. Det fjerner snavs og snavs, og hvis det bruges på lang sigt, fjernes detkanødelægge finishen på dinaluminiumudvendige eller andre dele. Det er muligt, at dukan rengøreop nogle pletter og nogle oxidationer, der er dannet på metallet, men også det kan kun være en kortvarig løsning.

Hej mine venner, vi ved alle, at wd-40 er fantastiske ting, men jeg vil finde ud af sandheden om, hvorvidt WD-40 kan fjerne skimmel, så måske kan jeg gøre andre ting for at hjælpe med at ordne det, og jeg laver noget der, men jeg har skimmelsvamp på vasken som denne, og jeg har en krøller lige her, og jeg kan endda flytte dig til et andet sted med skimmel, men jeg vil gerne finde ud af sandheden, hvis det slipper for skimmelsvamp, så lad det gå og gå så jeg vil at gå videre, og jeg vil have dig til at kunne se noget godt i kameraet okay lad hende se, hvor dårligt det ser ud, hvis du vil bringe det tættere, så okay og se herover se på dig angrebet okay, det væmmes mig okay se lige der, så jeg vil fortsætte og begynde at sprøjte det på åh mit ord, hvad der sker, det kommer væk med w4y, måske handler det ikke om arbejde, vi finder ud af ok, så folk, vi er her for at finde ud af, så i løbet af denne tid vil jeg for at lade dette trænge igennem, og jeg fortsætter med at bringe dette her først, så jeg har det lige her, går jeg og får et papirhåndklæde, som alt jeg bare tørrer det af, se hvad der er penne okay lad os prøve nu, jeg antager, at noget af det kunne tørres væk, det kunne gøre ja, så dette vil ikke være den største test her, men lad os prøve det okay, så der går vi, vi har denne, der ved hvad der skal ske, men mens dette sidder et sekund, vil jeg gå videre og gøre lidt her bare for at polere denne ting lidt op, så forhåbentlig skal den glide lettere, fordi jeg bare har lyst til, at det ikke går så godt som det kunne, og dette ting, vi sandsynligvis bare kunne bruge lidt mere vridning, så det er en måde at gøre det på, måske indsæt det, lad os gå, jeg vil bare ikke være rigtig glad, jeg kunne have været, jeg kunne have brug for det, oh bare en måde, der måske har mere end 70 40 problemer okay, da dun er som en vægt, kan det også bruges, det kan også bruges til noget lignende, hvis du har, kan jeg lide et hængsel eller noget, og dit skab kan muligvis gøre det, men lad os fortsætte lidt længere I ' Jeg fortsætter, og hvad jeg vil gøre, jeg vil bære dette, og dette er fordelen, at dette kan fylde dit køkken med en lugt, men du kører fra alle andre, okay, det er okay. Noget tager mit liv, okay, så godt, du har noget som her, som når du har knirkende hængsler. Jeg vil vise dem lyset, så de kan se, at du kan sætte det derinde, sætte det derind og måske flytte hængslet frem og tilbage, og det kan være godt, når du har et vindue, og det er ikke så meget som at åbne og lukker godt, måske indsæt bare et par på begge sider Okay, men det er et godt produkt.

Jeg kan virkelig godt lide det, men jeg vil virkelig gerne vide, hvordan det er, jeg skal arbejde på formen. Jeg giver os lidt tid til at sætte os ned, det ser ud til at være bedre. Jeg vil sandsynligvis fortsætte med at sætte nogle der og lægge et par der også der er så mange ting, du kan gøre w4t ok nu har det siddet et stykke tid, jeg vil gå på, jeg vil prøve at gnide det af, jeg ved ikke, om det fungerer eller ej, så du er her med mig, jeg ved ikke helt sikkert, jeg vil se, om dette fungerer ok, jeg mener, det ser bedre ud, lad det være med at sprøjte mig og lad os gå til vasken, det er virkelig det, jeg virkelig vil tænke, okay ja, ja, lad os gå så jeg sprøjtede lige her Lad ham se dig lige her, lige her kommer denne gang Jeg vil tørre det af og se om det bare oser straks ud som om det skifter farve, men jeg er virkelig ved du, at jeg kunne gøre mere i denne artikel eller måske lave en anden artikel, mit toilet med det, og det var forbløffende, hvad det kunne gøre, men lige her er det som om jeg stadig har lyst til at have en ret god Forholdet til wd-40, da jeg stadig kan lide dig, jeg ved, at jeg stort set bekender mig til wd-40, men jeg føler mig bare ikke så god som jeg ville i dette forhold, jeg f det kunne tage det ned, så det ser bedre ud, du tænker nej, når min kone siger, at det ikke ser bedre ud, det ser ikke bedre ud som en silikone, så um okay okay mine venner, du ved hvad jeg mener, jeg får skimmel, men jeg Jeg er bare ikke super tilfreds med det, jeg ville fortælle sandheden om wd-40, det hjælper dig med at tabe sig, det er hvad jeg tror, ​​som du kan se, jeg fik noget af det, men jeg er ikke 100% så glad som jeg kunne være . Så jeg er nødt til at sige, at jeg ved, at wd-40 kan gøre meget, men jeg tror ikke skimmel? Fjernelse er det bedste.

Jeg kunne lave en anden artikel for at prøve det på forskellige typer overflader, men lige nu synes jeg ikke rigtig, det er det bedste, så lad venligst tommelfingrene op. Abonner venligst. Jeg elsker dig alt, du er fantastisk og cykler

Fjerner eddike oxidation fra aluminium?

Hvis du errengøringen storaluminiumblød en klud ieddikeog tør det derefter overoxidation. Skrub med en blød børste, og tør derefter afeddikeog løftetoxidationmed en fugtig klud. Brug ikke slibende materialer som ståluld eller sandpapir til at skrubbe overfladen afaluminium.

Mange mennesker på internettet taler om at bruge eddike til at fjerne rust fra metal. Folk lader det være i et par dage, eller de lader det være i et par uger. Ideen er, jo længere du lader den være derinde, jo bedre er rusten af ​​metallet.

Jeg ville prøve denne proces, så jeg samlede nogle rustne værktøjer og satte dem i denne eddikefyldte skraldespand. Jeg planlagde at få værktøjet i blandingen til sommeren. Men så kom livet i vejen, og her er vi 19 måneder senere, og jeg aner ikke hvad der er tilbage.

Hvis de blev ødelagt, betyder det ikke noget, fordi de alligevel var pæne og ubrugelige. Det, du ser nu, er billeder af værktøjer, der ikke skar, fordi de ikke var rustne nok. Du kan se disse er ret rustne.

De, der var en del af eksperimentet i slutningen, var i. Behandler dette rustne pulver. De var virkelig akavet at bruge, hvis ikke ubrugelige, så hvis disse kommer tilintetgjort, er det ikke verdens ende, det er en del af videnskaben, så hvis der er noget tilbage i den krukke, tager jeg den ud, jeg sætter skrubbe den beholder.

cykelskat

Og så neutraliserer jeg eddike i beholderen med bagepulver og vand. Og så bruger jeg præparat og ætsning til at forberede det til maling og beskytte det, indtil jeg kan sprøjte det med noget klart lag. Lad os se, hvad vi har.

Har nogle filer her. Disse filer er bare sindssygt tynde. Og nogle af skruenøglens dele faldt fra hinanden.

Der er kun fragmenter tilbage. Ny plan, dette bliver bagepulver og vandbeholderen nu, der er stadig nogle værktøjer tilbage, som du kan se, men dette ser virkelig, virkelig groft ud. Så jeg flytter ind her.

Og så bliver den næste en vask. Og så går det ind i præparatet før og ætsning. Det er lidt vanvittigt.

Det skal være krom, og det fungerer. Så jeg skrubbede dem alle sammen, og de er stadig ret beskidte. Jeg overfører dem bare tilbage.

Nu skal vi forberede og ætse noget. OKAY. Det har været 30 minutter, så nu kan jeg tage alle værktøjerne ud herfra og skylle dem af.

Dette forår! Det har været 24 timer, så alle disse dele skal være tørre. Så nu skal jeg sprøjte dem med Rustoleum Ultra Cover Satin Clear Spray. Den klare pels er tør, så nu kan vi se nærmere på værktøjerne.

De fleste af dem ser ret godt ud. Der har været nogle åbenlyse skader. Denne skruenøgle plejede at have stikkontakten i begge ender, og nu er dette mere en koeben.

På visse dele som f.eks. Enderne af unbrakonøglerne. Du kan se, at det ligner en svamp. Jeg talte med min ven Henry, som er en metalarbejder.

Han talte om at gennemgå en lignende proces. Men i stedet for at bruge eddike brugte han meget stærkere syrer og så lignende resultater. hurtigere.

Det er klart, at denne svamp er, at disse huller var rustlommer, der simpelthen ikke var synlige før. Syren går i rust, så den spiste sig bare ind i metallet. Mange af disse stikkontakter er af stødtypen, så de ikke var forkromet.

Det betyder, at de er mere tilbøjelige til at ruste. Jeg er mest overrasket over denne lysarmatur, det er vanvittigt, at det kom igennem så tyndt som det er. Det var tidligere i den skraldenøgle.

Og det må i første omgang have beskyttet det mod rust. Den grå farve er fra ætsningen På et mikroskopisk niveau har denne ætsning påvirket metalets forskellige krystaller på forskellige måder. Herfra ser det gråt ud i menneskets øjenhøjde.

Du kan også se i nogle af hulerne, at jeg ikke ryddede godt nok der. Og det er lidt rustet igen. Dette er ikke en stor ting, fordi især skruenøgler og stikkontakter du har muligvis mistet metal nok til ikke længere at blive brugt.

For eksempel denne 3/4 skruenøgle her. Tag min håndværksnøgle. Det er .75.

Sammenlignet med 3/4 på denne Indestro-tast. Det er .8, .79.

Det er ikke et lille beløb. Og du vil bestemt ikke dreje et skruehoved virkelig hårdt og trække det ud. Men det var stadig et værdigt eksperiment.

Og noget af det ser bare rigtig sejt ud. Det er næsten som et kunstværk. Som i slutningen af ​​denne fil er opløst.

Hvordan får du aluminium til at se nyt ud igen?

Bland 1 spsk hvid eddike med 2 kopper varmt vand i en spand, eller brug dette forhold tillaveet større beløb, afhængigt af hvad du rengør. Våd en klud eller ikke-slibende pude i eddike-vand-blandingen, og brug den derefter til at rengørealuminiumoverfladen forsigtigt.

Renser bagepulver aluminium?

Aluminium. Det er OK at brugebagepulvertilrenditaluminiumgryder og pander, men det er bare vigtigt at huske at skylle dem lige efter.Bagepulver kanårsagaluminiumat oxidere, siger Jack Prenter, grundlægger af Chore Bliss.05.02.2019

Skader eddike aluminium?

Ja,eddike kan skade aluminium.Eddikeer sur i naturen. Hvis du tilladereddikeat sidde på dinaluminiumuden at skylle i længere tid, detkanforårsage yderligere skader og korrosion påaluminium.

Hvad er det bedste rengøringsmiddel til aluminium?

Star brite UltimateAluminiumsrenser& Restorer er konstrueret til at bringe umalet tilbagealuminiumoverflader, der er blevet kedelige eller pletterede. I modsætning til andre 'alle overflader'rengøringsmidler, dette produkt er formuleret specielt til brug påaluminiumog fjerner snavs, pletter og oxidation uden at skade metallet.

Renser eddike aluminium?

Hvis du errengøringen storaluminiumblød en klud ieddike, og tør det derefter over oxidationen. Mens dettekanskrab oxidation væk, det ogsåviljeridse overfladen afaluminiumog gøre oxidering sværere at fjerne i fremtiden.

Hvad er den bedste måde at rengøre din cykel på?

Rengør fælge og bremseklodser. Giv fælgen på dine hjul en god vask og aftørring, og (hvis du bruger fælge, ikke skive, bremser) tørrer du puderne for at sikre, at der ikke er noget crud der, der kan ødelægge bremsefladen.

Hvad er den bedste måde at rengøre dine fælge på?

Til dette har du brug for en ren (olie- og fedtfri), blød, tør klud. Den nemmeste måde at gøre dette på er lige efter en våd, blød tur, da det løsner meget snavs. Tag din klud og aftør bremsefladen, indtil du ser en flot sølvfarve tilbage. Det er det! For at få dem virkelig rene, her er hvad du skal gøre: 1.

Hvad kan jeg bruge til at rense rust fra mine cykel eger?

Påfør albuefedt på dine stål- eller messinguldspuder, inden du gnider egerne. Prøv at klemme ståluld på egeren og kør den over egerne og drej rundt om vanskelige pletter. Du kan også bruge en skurepude i stedet for uldpuder til at rense rusten.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Genopbygning af madpyramiden - brugbare løsninger

Hvorfor er madpyramiden forkert? Efter 1992 viste mere og mere forskning, at USDA-pyramiden var groft mangelfuld. Ved at fremme forbruget af alle komplekse kulhydrater og undgå alt fedt og olier gav pyramiden vildledende vejledning. Kort sagt, ikke alle fedtstoffer er dårlige for dig, og på ingen måde er alle komplekse kulhydrater gode for dig.

Sådan stopper du hurtigt med at svede - enkle svar på spørgsmål

Hvordan kan jeg berolige min sved? Hvad kan du gøre ved det? Brug lag og absorberende naturfibertøj. Forsøg stærkere antiperspiranter. Brug engangsunderarmsbeklædningsskærme til at absorbere sved. Gå ned i vægt, hvis du er overvægtig for at reducere sved. Få masser af motion for at reducere stress.

Vandflaskebur - hvordan man opnår

Hvad er det bedste vandflaskebur? Vores valg af de bedste flaskeburTriban 100. DAGENS BEDSTE TILBUD. Elite Custom Race Plus. DAGENS BEDSTE AFTALE. Lezyne Flow Cage. Årsager til at købe. Tacx Deva. DAGENS BEDSTE AFTALE. Silca Sicuro Titanium. DAGENS BEDSTE AFTALE. Stof Cageless flaskesystem. Årsager til at købe. Blackburn Outpost Cage. B'Twin Universal Bottle Cage Mount.12 2020.

Vegansk lavt blodtryk - hvordan løser du det?

Kan en vegansk diæt forårsage lavt blodtryk? Vegetarisk og vegansk kost med fuldstændigt fravær af animalske produkter vides allerede at sænke blodtrykket sammenlignet med altædende kostvaner. 24.07.2020

Bolle øjenslitage - hvordan man håndterer

Er Bolle et godt brand? 5,0 ud af 5 stjerner Fantastisk komfort, kvalitet og værdi Bolle er mit yndlingsmærke til solbriller. Jeg har brugt Bolle-solbriller i de sidste tyve år. De er de mest komfortable solbriller af højeste kvalitet til en pris af under $ 100,00.

Zwift-ruter - innovative løsninger

Hvad er de bedste Zwift-ruter? Vores 5 foretrukne klatrer på ZwiftFox Hill. Surrey Hills bane. Innsbruck KOM (fremad), Innsbruck bane. Leith Hill, Surrey Hills bane. Alpe du Zwift, Watopia bane. Ven-Top, Frankrig Bane. г.