Vigtigste > De Bedste Svar > Kerne smerte - hvordan løser vi det

Kerne smerte - hvordan løser vi det

Hvordan lindrer du kernesmerter?

Hvordan man behandlerenabdominal stamme
 1. Kold terapi. At udføre koldterapi så hurtigt som muligt kan hjælpelettelseblødende,smerteog hævelse.
 2. Varmeterapi. Brug af varmeterapi kan hjælpe med at slappe afmuskleroglettelsespænding, somhjælperreduceresmerte.
 3. OTC-smertestillende midler.
 4. Kompression.
 5. Hvile.
 6. Dyrke motion.

Hej alle sammen, det er Doctor Jo og Super Bear, og i dag skal jeg vise jer mine foretrukne kerne rygsmerter, så lad os komme i gang. Før vi starter Så før du starter, hvis du ikke allerede har gjort det, skal du sørge for og trykke på abonnementsknappen nedenfor, fordi det vil hjælpe min kanal med at vokse. Så lad os lægge os ned på min fantastiske futon, og det er bare for at vise, at hvis du ikke kan komme på gulvet, kan du gøre disse på gulvet, kan du gøre dem på din sofa eller seng.

Så lad os gå videre og lægge os ned. og vi starter med bækkenhældninger, og bækkenhældninger lyder nogle gange og ser enkle ud, men de er lidt hårdere, end du tror, ​​fordi du skal gøre dem ordentligt. nogle gange skubber folk bare ned og prøver at skubbe ryggen ned i jorden.

Hvis du vipper dit bækken, skal du dreje dit bækken eller hofter bagud. så flad ryggen på det, du ligger på. Så målet er næsten at forestille sig, at navlen synker ned i sengen eller på gulvet.

Så vend tilbage til denne bækkenhældning. Du vipper den tilbage, men du bruger ikke dine fødder. Du skubber ikke med dine lårmuskler, du vrider alt her i bækkenområdet.

Så når du vender baglæns, skal du flade den tilbage, så prøv at holde den i cirka tre til fem sekunder, og nogle gange er det lidt ubehageligt med rygsmerter. Så skub dig ikke igennem nogen smerte. lidt ubehageligt er okay.

Så hold den igen i cirka tre til fem sekunder. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du starte med fem til ti et par gange i løbet af dagen, og så kan du arbejde igennem dine sæt og reps. Så derefter går du ind i en fuld bro.

Så denne gang bringer du faktisk din røv op. og det fungerer virkelig kernen, for når du arbejder med din kerne, kerne rygsmerter, skal du ikke bare arbejde dine mavemuskler. Du vil arbejde foran.

Du vil redigere siderne. og så vil du også arbejde på bagsiden. Så disse vil hjælpe med dine balder og lår, som vil hjælpe med rygsmerter. at styrke dem på denne måde vil gøre dem bedre.

Så med broen ruller du op denne gang. Så du får din røv ud af sofaen. lyd og langsomt ned igen.

Du vil virkelig kontrollere den bevægelse. Så det er ikke bare op og ned, op og ned og få det overstået. Men du vil virkelig kontrollere denne bevægelse.

Hvis du ikke kan komme så højt som jeg kan, er det fint. Du kan ændre det og bare prøve at få bunden op. men hvis du kan, vil du til sidst gerne rulle helt til toppen.

Så jeg skubber virkelig bare mine knæ fremad, aktiverer disse glutes, aktiverer hamstrings og ruller ned igen. så det går ikke bare op og ned. Det går virkelig fremad, aktiverer disse muskler og derefter ned igen, dejligt og kontrolleret.

Så det samme, hvis du ikke allerede har gjort det, vil du måske bare starte med fem eller ti. Du kan lave et par sæt ad gangen og gøre dem et par gange i løbet af dagen er det, vi kalder en død bug. og så vil jeg vise dig den ændrede version. du kan gøre det meget sværere, når du skrider frem, og jeg har et par artikler til det, hvis du vil prøve det.

Men med den døde bille starter du denne bækkenhældning. Så du vil virkelig have, at bækkenet roterer baglæns, det nederste skal vende tilbage til en neutral position, og prøv at fortsætte med at gøre dette hele tiden. det er den sværeste del.

Den døde bug er let, hvis du ikke vipper bækkenet. Så sørg for at vedligeholde denne bækkenhældning hele tiden. Mens du holder denne hældning, løfter du det ene ben lidt op, når du bringer din modsatte arm tilbage. så jeg kommer her.

Du kan bringe dit ben højere, men sørg igen for at holde denne hældning. Og så når du kommer ned, skifter du side. Du behøver ikke bekymre dig om dine arme så meget.

Du behøver ikke gå tilbage hele tiden. Igen vil du virkelig tænke på bevægelsen med denne bækkenhældning. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du nulstille hver gang.

Men målet er at holde hældningen hele tiden. men hvis du er nødt til at starte forfra hver gang du mister den tilbøjelighed, skal du starte forfra. så skiftende sider er målet.

hvordan man får sig til at kæbe

Og igen, hvis du har lyst til at komme ud af denne tilbøjelighed, er du sandsynligvis udmattet eller sørg for at nulstille alt. Jeg skal lave modificerede sideplanker nu, disse er virkelig de bedste til virkelig at få den kerne, fordi du ikke laver mange store træk, der kan skade din ryg mere, men du aktiverer disse muskler. Så hvis du laver sideplanker eller modificerede sideplanker, skal du gå på knæene i stedet for dine fødder.

Sørg for, at albuer og skuldre ikke er justeret. Du ønsker ikke at være langt herude, og du vil ikke gå under, fordi du ikke ønsker at ende med at skade din skulder og prøve at gøre planken. ben og knæ vil være sammen. så jeg ser, at jeg kommer lidt tilbage, men når jeg står op, bevæger jeg min hofte fremad. så jeg kommer i en lige linje.

Når jeg rejser mig op, vil jeg være temmelig lige her. Du vil komme til toppen så højt som muligt. Måske er du bare lidt nede, det er fint at starte med, men målet er virkelig at komme deroppe. og så kan du starte med kun 10 til 15 sekunder.

Måske endda 5 til 10, hvis du ikke har gjort dem før, men trods alt vil du måske arbejde op til 30 sekunder. Hvis du har det rigtig godt og kommer et øjeblik, kan du gå ind i den fulde planke der. men jeg ville ikke prøve den fulde planke, før du faktisk kan lave denne modificerede sideplank et stykke tid. så er den næste et modificeret gulvbræt. så kommer du hele vejen over. du vil stadig være lidt på dine knæ, når du rejser dig.

Så du har det samme koncept, hvor du vil have, at albuerne skal være stort set på linje med dine skuldre, fordi du ikke rigtig vil irritere dine skuldre. Så med denne, når du kommer på knæene, skal du skubbe din bum ind. Så du kan se, jeg buer bare lidt, jeg vil have noget lignende ud af det, men når du kommer op, prøv ikke at kom sådan op.

Forsøg ikke at gå dybt ned, kom op, klem din røv. Klem disse gluten sammen, og du vil føle, at hele kernen aktiveres, som du gør. Så det samme koncept. arbejde dig op, når du har lyst til at komme ind i den fulde planke. igen virkelig forsøger at presse byttet.

Så du er ikke så ked af det, for så får du ikke den fulde fordel af det. Så den sidste bliver det, vi kalder fuglehunde. Jeg tror, ​​der er et par forskellige navne på det, men det lyder lidt som det.

Så med en fuglehund vil du gå på alle fire. som om du var en hundehvalp, der forsøgte at holde ryggen i en neutral position. Så det er ikke i den sadelposition, det er ikke som en kat, men du flader den ud og vil altid have dine hofter i niveau. nogle gange når folk kommer ud, læner de sig fremad, men det styrker ikke rigtigt ryggen, kernemusklerne.

Så prøv virkelig at holde alt i samme position. Du skifter ikke din vægt til den ene side, det begrænser motion. Så jeg sparker det ene ben ud, og så bevæger den anden arm sig fremad, som om du ser en fugl, der peger på, hvor fuglen landede.

Så gå ud på denne måde, prøv at rette det ud så godt du kan, og kom så ind igen. Men se, jeg skifter ikke til denne side. Jeg bruger min kerne til at holde alt stramt Hvis jeg skifter, lad os se om jeg kan vise dig, hvis jeg skifter og så læner mig eller vrider mine hofter, så er det bare ikke jobbet med at udføre den rigtige øvelse.

Du kunne faktisk gøre din ryg mere øm. Så hvis du ikke kan gøre hele fuglehunden, kan du starte med blot at strække din arm eller bare udvide dit ben. Men sørg for at holde det næsten som om du har en kop vand på ryggen.

Du vil ikke spilde den kop vand. Så der har du det, det er mine foretrukne kerne rygsmerter øvelser. Hvis du gerne vil støtte min kanal, skal du klikke på linket ovenfor og ikke glemme at abonnere ved at klikke nedenfor. og husk, vær sikker, have det sjovt og håber du føler dig bedre snart.

salsa cutthroat anmeldelse

Hvad sker der, hvis din kerne gør ondt?

Forsinket muskelsår ertilnormal reaktion på arbejdeditmuskler. Normalt topper det 24 til 48 timer eftertiltræning inden gradvis lempelse, og forsvinder derefter helt en anden dag eller deromkring. Menhvis duoplever pludselige, skarpe eller langvarige smerter, tjek medditlæge.26. april 2015

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag taler vi om svage mavemuskler, og dette er noget, du ikke vil have, for når du har svage mavemuskler, vil de ødelægge næsten alle elementer i din træning.

Så i dag vil jeg gerne hjælpe dig med at identificere fem ting - vi kalder dem røde flag - fem ting, der hjælper dig med det samme at identificere, hvor du har en svaghed, og vigtigst af alt, hvad du kan gøre for at rette det ved at banke dem en efter en. Lad os komme igang. Det første advarselstegn på, at du har at gøre med svage mavemuskler, er at når du arbejder dine mavemuskler, træt du dine hoftebøjere før dine mavemuskler.

Lad mig vise dig et eksempel her gutter, der løfter et hængende ben, når jeg løfter mine ben, og jeg finder ud af, at mine ben føles tunge efter så mange gentagelser, og jeg kan ikke løfte mine ben længere, men mine mavemuskler føles ret friske; det er fordi jeg lod hoftebøjlerne drive bevægelsen. Det er forkert. Det samme her.

Hvis jeg sad på gulvet og saks Ja, dette er en isometrisk hoftefleksion eller øvelse, hvor jeg holder mine ben væk fra gulvet hele tiden, men hvis det ikke virker, hvis det er træthed, lader jeg dem få bevægelserne bevæger sig igen, i modsætning til abs. Hvad du skal gøre er at vende dette om. Du skal spænde mavemusklerne.

Her oven på det hængende ben løfter du bækkenet. Du krøller bækkenet. Når bækkenet krøller og bøjes, ved vi, at mavemusklerne gør deres job, for det er hvad de gør.

Du bøjer bækkenet. Vi ved, at hoftefleksorer på den anden side kan trække dig ind i en forreste hældning, der strækker sig gennem midsektionen, så du vil sikre dig, at du får en flex på gulvet. Samme ting hvis jeg For at lave en saks løfter jeg ryggen fra gulvet for at bringe os i bøjning.

Dette aktiverer først mavemusklerne og efterlader hoftebøjningerne med dig til turen. Gutter, det er et meget vigtigt punkt. med hver maveøvelse, så det er her, du først bliver træt.

Hvis du gør det, vil det være et stort rødt flag med overaktivitet i hoftefleksor, men det kan føre direkte til det næste røde flag. Disse er lændesmerter, når du laver dine maveøvelser. Dette er noget, du ikke vil tolerere, og du vil bestemt rette det.

Vi kan se på dette med en traditionel sit-up og se hvorfor. Nå, det er ikke ligefrem min yndlingsøvelse, men det er noget, der er funktionelt, og du vil se, at det er relateret til et af de røde flag senere. Men hvad ser du efter i en traditionel sit-up? Når du kommer af gulvet, vil du se dette: Har du brug for nogen, der forankrer dine fødder? Stik dine fødder under noget - jeg ved, hvem du er - under noget, du kan gøre øvelsen? For hvis du er, skal du ikke have det.

For det andet, når du kommer op, skal du stramme din skulder, hvis du har svag abs. Du kan ikke lade det ske. Den tredje ting er, at hvis du smækker ukontrollabelt på gulvet på vej ned, skyldes det igen svag abs.

Det hele har at gøre med det, jeg nævnte i starten. Det er en dominans af hoftebøjlerne. Ønsker at overtage hoftebøjlerne.

Vi vil sikre os, at det ikke sker. Den første ting du kan gøre er at ændre den måde, du tilslutter dine fødder på. I stedet for at trykke dem ned og hænge dem under noget, vil du sætte dem på noget og trække det tilbage.

Anatomisk har dette den nøjagtige modsatte effekt. Du aktiverer hamstrings ved at trække dine hæle ind, hvilket hjælper med at lukke hoftebøjningerne eller i det mindste gøre dem mindre aktive. Jeg får ikke så meget trækkraft på lænden.

Jeg er i stand til at udføre disse øvelser. Den anden ting, du vil gøre, er at være i stand til at ligge tilbage på gulvet, segment for segment. Bogstaveligt talt maler din rygsøjle et segment ad gangen.

Når du løfter gulvet, skal du male dig selv fra gulvet, et segment ad gangen. Dette garanterer, at du først aktiverer mavemusklerne før hoftebøjningerne. Hvorfor? Lad os se på noget andet.

Hvis vi først aktiverer hoftefleksorerne, får jeg min træklinje herfra, og jeg trækker Jesse ud i forlængelse. Det lægger en masse unødvendig kraft på lændehvirvelsøjlen og forårsager sandsynligvis den smerte, du føler. Men hvis vi først kan aktivere maven, hvis jeg simulerer linjen med at trække på maven, trækker jeg et segment ad gangen.

Jeg lod mavemusklerne gøre deres del. På vej tilbage ned, se på den kontrol, jeg har over hans overkrop, da han går ned bremser den afmatning, og den bremsede nedstigningen tilbage til jorden. Du skal have det.

Du er nødt til at lade dine mavemuskler gå først. Du kan ikke lade dine hoftebøjere dominere. Det næste røde flag vil blive afsløret for dig, når du laver en af ​​dine tre store lister.

Squat, bænkpres eller markløft. Vi ved, at mavemuskulaturens rolle er at stabilisere disse bevægelser og stramme hele kernen for at gøre bevægelserne mere effektive. At rydde op i bjælkevejen.

pumpespor

Det, vi ikke leder efter her, er en dramatisk stigning i styrke. Dette formodes at være en slags baggrundsaktivitet, og det er mere neurologisk, mere sind-muskel-forbindelse end generel abdominal muskelstyrke. Der er dog noget, du kan gøre.

Hvad jeg ønsker er, at du tester dig selv på hver af de lige nævnte øvelser. Næste gang du gør det, skal du prøve at aktivt støtte dig selv så hårdt som muligt. Når du bemærker en bedre bjælkevej, mere effektivitet, alle de ting, jeg nævnte tidligere; Godt.

Jeg ved, at dine mavemuskler og sind-muskelforbindelse er, hvor de skal være. Men hvis du har lyst til, at du kunne tilføje 60 pund eller 70 pund til baren ved aktivt at indgå kontrakt, hvad der fortæller mig er dårlige nyheder, du gjorde det bare ikke. Det fortæller mig, at du ikke får dette, medmindre du er meget fokuseret på det i selve øvelserne.

Det er en stor svaghed. Selv om det er en svaghed for sindet og musklerne, er det stadig en svaghed, og det vil rette sit grimme hoved op hver gang du udfører disse øvelser. Især når du begynder at lægge mere belastning på baren.

Den eneste måde at afsløre det røde flag nummer fire på er at se i spejlet og se i spejlet. Hvis du ser denne oppustede underliv her, så lider du sandsynligvis af en svaghed, som du skal løse. Dette er et stort rødt flag.

Det er ikke det, jeg vil, jeg vil have dig til at være her, ikke her, men her siger du sandsynligvis: 'Hvad er den største forskel? Du lavede kun en kontrakt? ' Ja, du har ret. Men hvad jeg gjorde var at trække den tværgående mave sammen. Jeg har evnen til at samle den tværgående mave, fordi jeg har styrken til at samle den tværgående mave.

Denne muskel er ligesom dette vægtbælte, folkens. Dens rolle er at køre ligesom dette vægtbælte med hensyn til fiberjustering. Det gør det samme som et vægtbælte.

Når det trækker sig sammen, trækker det ind. Her trækker han kontrakt. Det skaber denne lille talje.

Det skaber naturligvis denne tæthed ved at fungere som et vægtbælte. Nu vil du sikre dig, at du har evnen til at gøre det. Du er nødt til at sikre dig, at du kan gøre dette ved at øve det og internalisere det og integrere det i enhver maveøvelse, du laver.

Så hvis du ser mig her med saksen, vil du ikke strække, mens du gør øvelserne. Det er for passivt. Dette er doven.

I stedet for, hvis du vil trække dig ned, skal du trække dig selv ned på din mave - din underliv - for at skabe den flatne ss ved at stramme din kryds mave. Tænk igen som et vægtbælte og kør din saks ud på hver enkelt rep. Det samme her under en V-Up.

Du tillader dig ikke at strække dig, når du rejser dig. Du trækker først ned, trækker dig sammen og kommer derefter op. Dette kan drastisk reducere antallet af reps, du laver, men det øger antallet af kvalitetsrepræsentanter, du laver.

Jo mere styrke du får i den tværgående mave over tid, jo mindre ser du denne strækning her hver gang du tager din skjorte af. Sidst, men ikke mindst, et lille firedelt rødt flag. Dette bliver sjovt, fordi du får chancen for at gøre disse ting.

Vanskelighederne skal øges. Se om du kan blive hos mig i alle fire. Den første er ret ligetil, som Jesse vil demonstrere.

Alt, hvad jeg ønsker, er at han går af gulvet. Jeg vil have dig til at være i stand til at gøre det samme. Hvordan tror du, du gjorde det? Han er ret tilfreds med sig selv.

Men som du kan se, er det ikke fordi Jesse brugte sine hænder. Se, jeg vil have dig til at komme af gulvet uden nogensinde at bruge dine hænder. Dette inkluderer at bringe dine albuer og underarme over dine knæ i stående stilling uden nogensinde at skulle stole på dine hænder.

Hvis du ikke kan stole på dine hænder, viser det, at dine mavemuskler er svage. Nu kan du have stærke mavemuskler og tage denne test. Du vil stadig føle, at dine mavemuskler arbejder for at få dig derhen.

Det er præcis, hvad der skal ske. Men hvis du ikke kan stå op uden dine hænder, er det et stort rødt flag, og du vil sandsynligvis ikke kunne fortsætte med disse andre tests. Hvis du gjorde det, lad os gå videre til det næste niveau.

Dernæst vil du teste hvert fly individuelt. Den første er frontflyet. Kan du forhindre bevægelse fra side til side? Den nemmeste måde at teste dette på er med en bagagebærer, alt hvad du skal gøre er at tage en håndvægt op til halvdelen af ​​din kropsvægt og prøve at bære den et skød i gymnastiksalen - eller 30 sekunder - uden at skuldrene synker mærkbart på lastet side.

Med andre ord, kan du gå her, bevæge dig dynamisk uden at læne din rygsøjle til den belastede side? For at gøre dette har du brug for god abdominal stabilitet og styrke på den modsatte side. Undladelse af at gøre det er et stort rødt flag, da vi skal være i stand til at forhindre bevægelse, ikke kun på dette niveau, men i alle tre har vi nu yderligere tests på dig, det er et rødt flag og noget, du vil arbejde på. Hvis du er god her, har vi to flere fly foran os.

Nu kommer vi til vores næste øvelse eller test her. Det er klippehængeplanken. Hvad vi prøver at finde ud af her, er hvad er din stabilitet mod udvidelse? Hvad er din evne til at trække dig igennem dine mavemuskler og forhindre overstrækning af din midtsektion? Fordi farligt er din lændehvirvelsøjle.

Det er ikke noget, du vil have, og det handler ikke kun om at kunne stikke. Læg dig ned på en planke med dine hænder foran din krop. Du vil være i stand til at stabilisere så længe som muligt. Især da vi bruger dette med atleter og brede modtagere.

Hvis nogen i denne stilling er svage eller sårbare - især hvis de går på jagt som Antonio Brown - er du i problemer. Vi ønsker at sikre dig, at du kan gøre dette og holde denne position i mindst 30 sekunder med armene over hovedet og dine mavemuskler godt stabiliseret. Hvis du ikke kan, folk, når du finder dig selv hængende eller lægger meget pres på din lænd; Du er ikke stærk nok.

Du skal håndtere dette, før du kan gå videre. Hvis du er god, har du en ting mere at gøre. Rotationsstabilitet.

Endelig vil jeg sikre mig, at du kan forhindre uønsket rotation. Vi kan gøre det her med en kabelopsætning. Alt du skal gøre er at lægge halvdelen af ​​din kropsvægt på ledningen.

Gå væk med dine hænder tæt på brystet. Stræk nu dine arme væk fra din krop. Hele vejen så lige som muligt.

Du øger momentarmen, du øger vægten, du øger kernens krav. Du prøver for enhver pris at forhindre, at selv en tomme spinder tilbage mod selve maskinen. Du vil være sikker på, at du kan holde denne position i 10 sekunder hver gang, og prøv at gøre det i alt to eller tre gange i hver gentagelsesretning for at sikre, at du kan forhindre overdreven rotation. t, igen, det er et rødt flag.

Så der har du det fyre. Der er fem røde flag, der hjælper dig med at afgøre, om du har nogle svagheder i maven, jeg lover dig, når du ser dem over eller fejer dem under gulvtæppet, fordi du tror, ​​du vil fange dem en dag ikke fungerer. Det er vigtigere, at du ser dem og ser dem lige i ansigtet og gør noget ved det med det samme.

Faktum er, folk, du har muligvis synlige mavemuskler. Dette er ikke en indikator for, om du har nogen af ​​disse svagheder. Det betyder ikke, hvordan dine mavemuskler ser udefra og ind, hvordan de naturligt fungerer, og hvad deres styrke er indefra og ud.

Hvis du leder efter programmer, der kan hjælpe dig med dette og bygge det ind i alt, hvad vi gør, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, er alle vores programmer tilgængelige på ATHLEANX.com. I mellemtiden, hvis du fandt artiklen hjælpsom, skal du efterlade dine kommentarer og tommelfingre op nedenfor.

Lad mig vide, hvad jeg ellers skal dække, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre dette for dig i de kommende dage og uger. Selvom du ikke har abonneret, skal du gøre det, og tænd din besked. Du har nu en chance for at vinde nogle gratis programmer fra ATHLEANX, hvis du gør det.

Tjek nedenstående link for at finde ud af hvordan. Okay fyre, vi ses snart igen.

Hvad er tegn på en svag kerne?

Her er nogle almindeligetegndu har muligvis ensvag kerne.
 • Lændesmerter. Hvis din nedre del har tendens til at gøre ondt efter at have stående eller endda siddet i lang tid, kan det være en indikation af, at du har ensvag kerne.
 • Dårlig kropsholdning.
 • Dårlig balance.
 • Lav udholdenhed til stående.
 • Stakåndet.
 • Svaghedaf kroppen.
 • Planke.
 • Stol knuser.

Hvorfor føler min kerne ondt?

Muskler har brug for hvile for at vokse

Faktisk hvad der faktisk sker, når du træner dinAfsniter, at musklerne i dinAfsnitrive, når de skubbes til deres grænser. Senere den dag eller måske endda den følgende dag, vil dufølenogleømhed; dette skyldes, at dine muskler prøver at helbrede sig selv.
24. august 2016

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag skal vi tale alt om ømme muskler og fortælle dig, hvad du har brug for at vide om ømme muskler.

Uanset om du skal forfølge det, fordi du har lyst til, at det er et krav til vækst, eller måske skal du ikke fokusere så meget på det; eller om der endda er ting, der er vigtigere end det. Ser du, når det kommer til ømme muskler - og alt sammen her på denne kanal - forsøger vi at sætte videnskaben på plads igen, og vi prøver at handle på den 'ingen BS måde', så du forstår, hvad du er leder efter. Når vi taler om træning og ømme muskler, opdager vi virkelig - og der er meget forskning, der går frem og tilbage om, hvorvidt dette er sandt eller ej.

Men hvad vi ser er, at muskelsår generelt skyldes excentrisk træning. Der er en grund til det. Vi gør det koncentrisk - det vil sige, vi forkorter musklen med spænding.

Hvis jeg skulle bøje min biceps så hårdt som muligt, flex, flex, flex, flex hårdt; Det gør virkelig ondt. Denne muskel er anspændt. Jeg klemmer så hårdt jeg kan, men det er forkortet.

forskellige kropstyper

Her er en genvej, jeg viser dig en skrå krølle om et sekund. Hvad jeg har gjort her, når jeg kigger på dette bånd i stedet for min muskel, i stedet for at have det, hvor jeg faktisk trækker og skubber så hårdt som muligt, er der spænding i båndets ender. Jeg skubber, skubber dem mod hinanden.

Det ser ud til at det er okay; Det er dog intakt. Men når jeg strækker mig med strækning, bliver de små tårer, der allerede var i det ledbånd, bare værre og værre. Så hvad der sker er, at når du træner excentrisk træning, får du disse mikrotårer og skader i dine muskelfibre.

Betyder stresset strækning af selve muskelen. Dette er, hvad der faktisk stimulerer muskelvækst. Så hvis vi ser det her - som et eksempel kan jeg tage en håndvægt og krølle den herinde, og når jeg krøller mig op, har jeg bestemt biceps-spænding.

Derfor bøjer han sig. Og det forkorter. Ironisk nok kan koncentrisk træning kun udføres uden meget muskelsår, hvis overhovedet.

vejrtrækningens ultimative funktion er at

Så når jeg strækker mig, får jeg en strækning i musklerne og en spænding. Så det er det, der får denne båndeffekt. Det trækker det fra hinanden.

Det skaber mikro-revner fra skaden. De mennesker, der ikke fokuserer på excentrisk træning, og de bare slipper håndvægte uden virkelig at lade spændingen ind - der er ingen spænding der. Så hvis du gør din excentriske og ikke fokuserer på at spise langsomme excentrikere, mangler du faktisk meget spænding.

Du får stræk her, men ikke meget spænding, fordi du slipper den. Så hvis du leder efter smerte eller jagter smerte, er den eneste måde at få det på ved at bremse excentrikerne, ikke bare ved at lave excentriske på egen hånd. Som jeg sagde, andre former for excentriske træningspas som slædeskubning eller mange af de olympiske løfteøvelser som rens og snavs; Der er ingen rigtig excentrisk del af denne øvelse.

Ofte kan du udføre disse øvelser uden at forårsage smerte. Vi har endda en fase i et af vores programmer, hvor vi arbejder ryg mod ryg og koncentrerer os om en muskelgruppe på en given dag. så kommer vi excentrisk tilbage den næste dag og bemærker, at vi ikke bliver meget ømme fra dagen før.

Så - hvad fanden laver min ærme heroppe? Ømme muskler, du får det på den måde. Er det endda nødvendigt? Her er den interessante del. Jeg tror, ​​det er nødvendigt, fordi du vil have den tilpasningskraft.

Så hvis du ikke lægger stress på musklerne, genererer du ikke en vækststimulans. Husk det. Når du træner for styrke, er ømme muskler muligvis ikke det, du leder efter.

Du behøver ikke at blive øm for at blive stærkere. Hvis hypertrofi er dine ting, ved du hvad vi ved om excentrisk træning og overbelastning, og hvad det kan gøre med muskler for at skabe stimulering. De, der ønsker vækst, ønsker denne opnå effekt.

Men det er her, folk skruer det op, og det er her, folk ikke vil fortælle dig sandheden. Jeg tror, ​​at studier ofte kollapser her. Når vi træner, ser du cirka 30, 40 eller 60 minutter på en hvilken som helst dag på din dag.

Din fulde 24-timers dag. Du kan muligvis gøre alt rigtigt. Du kunne gøre alt, hvad jeg lige viste dig for at få ømme muskler, og den næste dag vågner du op eller 48 timer senere vågner du op, og du er ond.

Men er du vokset Hvis du ikke har gjort alt andet rigtigt - de ting du gør i de andre 23 timer - kan du spise rigtigt, hvis du får tilskud, får du tilstrækkelig søvn, sover ordentligt. Med andre ord, sove for bedring. Hvis du ikke gør nogen af ​​disse andre ting, vokser du ikke.

Bare fordi du er øm, betød det ikke, at du ikke støttede din indsats. Jeg siger altid her, jeg kan gøre mit bedste for at få dig til at gøre de rigtige ting i gymnastiksalen, men jeg kan ikke lede dig gennem den anden 23 timer af din tid Dag, og du skal gøre alt rigtigt. Her har folk ikke en forpligtelse.

Det er virkelig, virkelig svært at få alt rigtigt - og du skal gøre en masse ting rigtigt - at få alt rigtigt de andre 23 timer om dagen, og det er grunden til, at slankekure og spise rigtigt er virkelig så svært, fordi vi alle gør det til gym kan, men vi kan ikke gøre den anden del af det alle disse timer. Du kan helt sikkert være øm og ikke vokse Jeg tror, ​​mange mennesker konkluderer, at ømme muskler ikke nødvendigvis svarer til muskelvækst. Jeg synes, det virker, hvis du gør alt hvad du skal for at støtte din hårde indsats i gymnastiksalen.

For så vidt som folk, der siger, ”Jeg bliver aldrig ondt, når jeg træner. Aldrig aldrig. ”Hvis du vil have mig til at vise dig, hvordan du gør det, giver jeg dig en træning, og jeg lover, at jeg giver dig lortesmerter.

Men jeg vil ikke dræbe dig eller gøre skøre ting. Jeg vil bare vise dig nøjagtigt, hvordan du gør dette. Lad mig vide, så laver jeg en artikel om den, en separat artikel, og jeg viser dig nøjagtigt en rutine, du kan gøre for at blive ømme hvor som helst.

Men i dag diskuterer vi, om det overhovedet er nødvendigt for vækst. Det er mine to cent. Jeg tror, ​​det er på rette vej.

Lad mig vide, hvad jeg skal rapportere her på denne kanal, og jeg vil gøre mit bedste for at bidrage med de ideer og ting, som jeg skal gøre. Hvis du leder efter et program, der vil genoplive videnskaben, vil det ikke være noget lort, du er på vej, dette er ATHLEANX. Vi prøver at gøre det bedre end nogen anden.

Du kan nu besøge ATHLEANX.com og tjekke vores træningsprogram. Okay fyre.

Vi ses igen her snart. Vi ses .

Hvorfor gør planking så ondt?

Hvis du begynder at føle smerter i lænden, mens du holder enplanke, betyder det normalt, at du har forkert form, dårlig lændestabilitet, eller at dine mavemuskler ikke er stærke nok til at opretholdeplankei øvelsens varighed. Bagsiden begynder at bue eller overtage de svage mavemuskler.4. april 2014

Hvordan kan du se, om din kerne er stærk?

Lig med forsiden nedad på gulvet, men i stedet for at placere dendithænder underditskuldre som ved en pushup, skub dem fremad indtildittommelfingre er på linje med toppen afditpande. Prøv nu at skubbe dig op.Hvis dinryggen kan forblive helt lige,din kerneer solid.4. november 2011

Hvordan strækker du en øm kerne ud?

Gå på dine hænder og knæ, og træk hovedet nedad, mens du buer ryggen, svarende til hvordan en kat gør det. Forlæng nakken helt opad, og slip din mave helt nedad,strækker sigmavemusklerne. Hold i 20 sekunder, og vend derefter tilbage til startpositionen. Gentag 3 til 4 gange.29. august 2019

Skal jeg stadig træne, hvis jeg er ond?

Takeaway. I de fleste tilfælde er blide restitutionsøvelser som at gå eller svømme sikrehvisdu erømefter træning. De kan endda være gavnlige og hjælpe dig med at komme dig hurtigere. Men det er vigtigt at hvilehvisdu oplever symptomer på træthed eller har smerter.

Er kernen stærk nok?

Hvis din ryg kan forblive helt lige, dinkerneer solid. Hvis du skulle forvrænge din torso for at skubbe din krop op, så prøv igen, men hold tommelfingrene på linje med hagen. Hvis du kan gøre en perfekt pushup i denne position, dinkerneer gennemsnit.4. november 2011

Er det OK at lave planker hver dag?

''Plankeringer også fantastisk til arm-, nakke- og skulderstyrke, da du har brug for at holde din kropsvægt. Dette er fantastisk til funktionelle daglige aktiviteter, især hvis du altid har tunge poser på farten.8. jan 2020

Er en 2-minutters planke god?

Hvis du ikke kan holde enplankei 120 sekunder er du enten a) for fed; b) for svag eller c) gør noget galt i din træning. En fit, sund fyr skal være i stand til at gøre en to-minut planke. John er også klar over værdien af ​​at gå ud overto minutter: Der er ingen. ”Nok er nok,” siger han.2. juni 2015

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel? Hvad skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet? Kontakt politiet. Hvis din cykel bliver stjålet, skal du indgive en politirapport. Registrer din cykel. Selvom du ikke registrerede din cykel, før den blev stjålet, kan du gøre det efter. Alert lokale bonde butikker. Det gør dig måske ikke godt, men det kan ikke skade at prøve. Tjek lokale annoncer.

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke? Faktisk sagde Cowell, at på trods af smerten har hans skade faktisk ført til, at han levede sundere og behandlede sin krop bedre, end han havde været før ulykken, og han er på et bedre sted nu fysisk, end han havde været. En af de ting, du har gjort, er så meget motion, at slags, helbrede, 'forklarer Cowell. 24 februar. 2021 г.

Cykelrammer - praktiske beslutninger

Hvad er det bedste rammemateriale til cykler? Aluminium. Introduceret som et materiale til cykelstel for omkring 30 år siden, er aluminium nu det mest almindelige materiale. Det er mindre tæt end stål, så det resulterer i lettere rammer. På grund af dens nedsatte tæthed kræver det større rørdiametre for at opnå tilstrækkelig styrke til en cykelramme.

Cykling gedder peak - praktiske løsninger

Kan du cykle op på Pikes Peak? Cykelbrug er kun tilladt på Pikes Peak - America's Mountain i den normale driftstid. Cyklister er underlagt alle vejafgifter og åbningstider. Den snoede og naturskønne vej vil udfordre de mest erfarne ryttere, men opstigningen til topmødet på 14,115 fod er oplevelsen værd.

Topcykler 2020 - enkle svar på spørgsmål

Hvad er det bedste cykelmærke 2020? Hvad er de bedste cykelmærker? Trek.Norco.Schwinn.Cannondale.Co-op Cycles.Giant.Specialized.

Cykling i Toscana - bæredygtige løsninger

Hvor mange dage har du brug for i Toscana? Mens du kan se de største byer om 3-4 dage, anbefaler jeg mindst en uge til Toscana. Dette giver dig mulighed for ikke kun at se alle højdepunkterne i de bedste byer i Toscana, men også at få et glimt af det smukke toscanske landskab.